Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΧΑΖΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-STUPID DOCTORS



Λοιπον σημερα θα σας μαθω γιατι οι γιατροι ειναι ηλιθιοι.Γιωργο.Οι γιατροι που περασαν πανελληνιες μετα το 1957 ειναι οκ.περιπου. Οσοι ομως πηραν το πτυχιο τους πριν το 57 τους γαμω τη μανα.Ασκληπιε. Και αυτο γιατι πριν το 57 περιπου αποφασισαν οτι αυτος ο ορυμαγδος κρεατος που εχουμε στο σωμα πρεπει να ονομαστει εξονυχιστικα και φερανε κολυμπηθρες και παπαδες στις ιατρικες σχολες και ξεκινησανε και βαφτιζανε.






Εκεινη την εποχη ο διαχωρισμος επιστημης και εκκλησιας δεν ηταν κατι διαδεδομενο.πολυ.Ενας παπας μπορουσε να ξεκολλησει ενα σαπιο ποδι απο το πτωμα ενος καημενου αγιου και ενας γιατρος εκανε το σταυρο του πριν πιασει πριονι.

Εννοειται βεβαια οτι εκεινη την εποχη ειχαν ηδη ξεκινησει πειραματα στα ζωα.




Κατοικιδιο πικατσου


Αλλα αλλιως ειναι κατασκευασμενο το καγκουρο που εχει ουρα, μουσουδα, σηκωμενο γιακα στο polo και πινει φρεντο εσπρεσο γλυκο διπλα στο supra και αλλιως ενας κανονικος ανθρωπος.

Ανοιξαν λοιπον εναν και αρχισαν να δινουν ονομασιες στους μυες ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.








Δεν θα μιλησω φυσικα για ονοματα που ολοι ηδη ξερουμε, δικεφαλος, τετρακεφαλος, κεφαλι, τσουτσουνι. Θα μιλησω γι' αυτα που ονομαζαν την ωρα που η νταφου εκανε ηδη την τριτη γυρα.


1. Κορακοβραχιονιος: Οταν σε βαζουνε στο γυμναστηριο και σου λενε οτι σημερα θα κανεις στηθος στον παγκο, σημαινει οτι θα ξαπλωσεις ανασκελα και θα βαλεις τα χερακια σου εεεεετσι και θα αρχιζεις να πιεζεις τα κιλα προς τα πανω. Θα αρχισεις λεει να νιωθεις μια πιεση στο στηθος, λιγο στον ωμο και στα τρικεφαλα. Σωστα;
ΛΑΑΑΘΟΣ
Εκει καπου στα μισα θα νιωσεις ενα πρηξιμο στο δικεφαλο της μασχαλης, αλλα παλι οχι ολο το δικεφαλο, αλλα μονο εκει που κανεις μασχαλοκλανιδια. Το νιωσες; Εκει ειναι ο Κορακοβραχιονιος και τον ονομασαν ετσι επειδη ηταν ολοι τους απο Αργολιδα και στην Αργολιδα τους λενε ολους Γιωργους ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και εχουνε τρια νεκροταφεια και τον βγαλανε ετσι τιμης ενεκεν.


2. Αγκωνιαιος μυς: εχεις πιασει ποτε τον αγκωνα σου;; Εστω μια φορα για να πεις "πριτς"; Θα εχεις παρατηρησει οτι ειναι ολος κοκαλο.Ναι;Ναι. Τι γινεται ομως αμα ο νεκρος που πετσοκοψες ητανε 73555 Νιουτον επειδη ετρωγε σαν μοσχαρι; Αναγκαζεσαι να βγαλεις ονομα για τον αγκωνα του και βιβλιο (Ο Αγκων μου) γιατι αλλιως θεωρειται προσβολη νεκρου.


3. Τείνων την πλατεία περιτονία: Επιτηδες εβαλα τονους γιατι μπορει ενας απο εσας που διαβαζει να ειστε ολοι ηλιθιοι. Αυτος ο μυς εχει ευρωπαϊκο αερα, γι' αυτο και οι φοιτητες της ιατρικης οταν θενε να κανουνε κανενα χαζο αστειο για να γελασουνε, τον λενε και Χοσε Γκαρθια Μαρια Ντολορες Ντε λα Φουεντες. Εσεις γελατε επειδη οι φοιτητες ιατρικης ειναι σαν κοαλα με γυαλια, αλλα αυτο το μυ πιανουνε στα κοριτσια αμα δεν ειναι γυναικολογοι και δεν μπορουν να σκαλιζουνε το μουνι. Τον βρισκεις ευκολα αμα βαλεις το χερι σου πλαγια στον κωλο εκει που κανει το εξωγκωμα που οι γκομενες λενε οτι εχουνε πολλα κιλα στην περιφερεια και ειναι παντελως αχρηστος.σχεδον.


7. Λαγονοψωίτης: ΓΑΜΩ ΤΩ ΜΩΝΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΩΣ ΣΟΥ. Μπασταρδος μυς, υπουλος, αλλα πρωτα θα σας κανω μια περιγραφη να νιωσετε ποσο μεγαλος ειναι (ειναι) και μετα ασαςπω. Ξεκιναει χαμηλα στη μεση εκει που πιανει η μαμα σου και λεει "ωχ ποναει η μεση μου παω να ξαπλωσω", κατεβαινει προς τα κατω και πιανεται απο το πισω κοκαλο της λεκανης, κατεβαινει κιαααααλλο κατω και προς το παπαρι (λαγονοψωίτη εχουν και οι κοπελες γι' αυτο δεν εχουμε εξελιχθει σαν ειδος), αφου κατεβει στο παπαρι κανει μια στροφη προς τα πανω κι ερχεται και καθεται κατω απο τον κοιλιακο.
Ποναει η μεση σου και δεν μπορεις να σκυψεις; Λαγονοψωίτης.
Τεντωνεσαι προς τα πισω και νιωθεις οτι θα ξεκολλησουν τα παπαρια σου; Λαγονοψωίτης.
Δεν μπορεις να σηκωσει τα ποδια σου ν' ανεβεις μια σκαλα; Λαγονοψωίτης.
Πας να απλωσεις την αριδα σταυροποδι πανω στο γραφειο να δειξεις οτι Εγω Γαμαω Δωμεσα αλλα η κραμπα φτανει μεχρι το προγουλι; Λαγονοψωίτης.
ΚΑΘΕ ΣΚΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΝΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΑΓΟΝΟΨΩΙΤΗΣ.
Χρονια μας λεγανε στα γυμναστηρια "ξαπλωσε να κανεις κοιλιακους" ή "ανεβα σ' αυτη τη μαλακια και κανε αρσεις ποδιων για κοιλιακους" κι εμεις νομιζαμε οτι οσο πιο δυνατα κουτουλησουμε το κεφαλι πανω στα γονατα Νικο τοσο πιο γαματους κοιλιακους θα κανουμε. ΨΕΜΑ
Δεν γυμναζαμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ περα απο αυτο το γαμημενο μυ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΓΑΜΑΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ;;;ΕΕΕΕ;;;
Το σεξ οχι οι κοπελες εκτος αν φορατε στραπον οχι ευχαριστω δεν θα παρω.
Εχεις δει εσυ αντρα να πηδαει και να λυγιζει σαν ταναλια κεφαλι-γονατα;;; ΟΧΙ. Γιατι;;; ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ. Κανείς δεν θελει να κανει παρεα με το Λαγονοψωίτη. Ολοι οι γνωστοι του βγαινουν για ποτο και γηπεδο κι αυτος καθεται σπιτι μονος του και παιζει καντυ κρας. Ειναι ο λογος που δεν μπορεις να κανεις σπαγκατο και κολπακια στο καρατε. Αυτος ευθυνεται που δεν εχεις ετοιμο καφε αμα ξυπνησεις και που δεν βρισκεις να παρκαρεις οταν βιαζεσαι.



Δεν εχει σημερα επιλογο, συγχιστηκα   







2 σχόλια:

  1. Και τι μπορεί να γίνει για να έχουμε έτοιμο καφέ; ΑΠΑΙΤΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφύπνιση στο κομπιούτερ να κάνει αυτόματη παραγγελία στο ντελιβεράς τελεία τζι αρ να σου έχει έτοιμο φρέντο εσπρέσο γλυκό μαύρη ζάχαρη και παγάκια από βόρειο πόλο με καλαμάκι φουλ κομπλέ να σε περιμένει στο παραθύρι μόλις ανοίξει ο μάτης. Δοκιμάσέ το τρελέ μου!!

      Διαγραφή