Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜ-GYM FAILS



Την ξαναπατησα ρε πουστη μου.
Εψαχνα υλικο για το αρθρο και καταλαθος εστριψα τσιγαρο με το χαρτακι Ten Papers Left και το αναψα και το καπνιζα και τωρα ειμαι ασκημος και μανουλα.



Η γατα μου



Λοιπον μπασταρδια δεν ξερω ποιοι ειστε, αλλα σας ευχαριστω που διαβαζετε το μπλογκ.Πολυ.

Αποφασισα λοιπον να γραψω αρθρο με μπλουπερς στη γυμναστικη και δεν μπορει κανεις να με σταματησει.








1. Εχεις βγαλει προπονηση σκληρη και το γυμναστηριο ειναι γεματο θειτσες. Εχεις ιδρωσει σαν χαμαλης στην πυραμιδα αλλα η θειτσες στη μπουτσα τους κιολας κοζαρουν και νιωθεις καπως δυστυχισμενος που ειναι ολες ασκημες. Και εκεινη την ωρα μπαινει μεσα η ΕλενηποιάΕλενη που εχει πολυ ωραια βυζια και το πιπι της πρεπει να μυριζει πολυ ωραια, αλλα εσυ ντρεπεσαι να την πλησιασεις γιατι μυριζεις αλλα δεν πειραζει που ντρεπεσαι και δεν πας κοντα της γιατι εχει γκομενο και εισαι αδερφη.











2. Εχεις κανει 3 μπανια απο το πρωι πριν πας στο γυμναστηριο και σκουπιζεσαι με το γυαλοχαρτο να μην μυριζεις σαν κουναβι. Ψεκαζεις τρεις φυαλες αντιβρωμιστικο αχε ή ηυγο βοςς που βρωμας λιγοτερο και πας στο γυμναστηριο με τις θειτσες αλλα σε λιγο θα ερθει η Ελενη. Τωρα ομως δεν θα ντραπεις. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ!!! Θα της πεις "γειατικανεις" με αυτοπεποιθηση και μετα θα πας παλι στη γωνιτσα σου ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ. Ξεκινας λοιπον προγραμμα μεχρι να βγαλεις μπρατσα και φλεβες που εκεινη την ωρα που θα μπει η Ελενη εσυ θα εισαι τζετ. Αλλα δεν μπαινει η Ελενη, αλλα η Τασουλα που εχει πιο ωραια μπουτια και δεν εχει φαβοριτες και τριχοφυια στα χερια και σιγουρα το πιπι της μυριζει μεντα. Και την ωρα που σε πλησιαζει να σου πει γεια, εσυ στεναχωριεσαι γιατι εκλασες.Λιγο.











3. Κανεις νηστεια και αποχη απο τα φασολια και αλλα φαγητα που εχουν απαγορευτει με διεθνεις συμβασεις. Ολο το πρωι ησουν στη γαλαζια λιμνη και τριβοσουν με την ατσαλοβουρτσα να μη μυριζει κοπρια. Ψεκαζεις δυο βυτια ξυστ καβαλι και υβεσ σαιντ λαυρεντ απο το κεφαλι μεχρι το σπληνα και κατω απο τα νυχια και πας στο γυμναστηριο τζιτζι αλλα τρεις ωρες αργοτερα ξεθεωμενος μαθαινεις οτι η Ελενη και η Τασουλα εχουνε κανονικες δουλεις και δεν θα ερθουνε το πρωι, οποτε πας σπιτι και κανεις μονος σου το σεξ.







4. Κανεις γιογκα.Να πατε να διαβασετε το αρθρο που εγραψα για τη γιογκα. Και μολις εχετε τελειωσει ολες τις ασκησεις, αλλα προσπαθεις να κρυψεις οτι εσυ εισαι απ' ολους που βρωμας και εκλασες πολλες φορες σε αυτο το κλειστο δωματιο. Ξαπλωνετε με κλειστα ματια και σε λιγο θα ερθει η δασκαλα να σας ισιωσει το λαιμο να πνιγειτε και να πεθανετε απο την ελλειψη οξυγονου (αμα διαβασετε το αρθρο θα καταλαβετε). Τοτε ερχεται η δασκαλα πανω απο το νεκρο σου κορμι κι εσυ κανεις ετσι λιγο δεξια κι αριστερα να διωξεις καπως το νεφος της μποχας γιατι η δασκαλα ειναι ομορφη. Αμα ηταν ασκημη ή αντρας δεν θα με ενοιαζε, αλλα αμα η δασκαλα ειναι ομορφη ο κανονας λεει οτι εσυ τυχαινει να βρωμας. Ερχεται λοιπον να σου ισιωσει το λαιμο, και εκει που λες "τη γαμησα" διοτι ισιωμα λαιμου=μικρο κοψιμο αναπνοης, συνειδητοποιεις οτι μια μικρη ροχαλιτσα βρηκε το δρομο της προς το καριτσαβλο του Αδαμ και σου εφραξε στομα μυτη αυτια λαιμο και παγκρεας και τωρα θα πεθανεις.








7. Εισαι μαθημα Καλισθενικης και δεν σε νοιαζει τιποτα αλλα εκεινη τη μερα εχουνε ερθει και κοριτσια κι εσυ βρωμας.Και οταν εκανες ελξεις εκλασες.Λιγο.Αλλα ειναι διπλα ο Κλεανθης οποτε αν ερθουν κοντα οι κοπελες μοιραζεται η ντροπη.









8. Εχεις βγει απο το γυμναστηριο και πας στο αμαξι και εκεινη την ωρα ερχεται η Ελενη και βλεπει που πας να ξεκλειδωσεις το Μπαλενο αλλα το εχουνε χτυπησει στην πορτα και ειναι απλυτο και κανεις πως δεν ειναι δικο σου και κατευθυνεσαι στο κοντινοτερο τζιπακι με αργο βημα. 







12 σχόλια:

  1. Καλά, αλλά.. το μαλλί;
    Για πες!

    Με έκανες να πάω πίσω στα παλιά να ψάχνω πώς και δεν το παρατήρησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μαλλι βρισκεται τωρα στο Ριο ντι Τζανεϊρο και απολαμβανει μπουκλωτα μοχιτο συνοδια ενος βραζιλιανικου μονοφυλου, η φαση ειναι τερερεμ.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχ..
      Δεν το πίστευα πως ήσουν εσύ ως αυτή, σήμερα.
      Στην προηγούμενη με το γάντι νόμιζα πως είναι αστείο με τα μισά ξυρισμένα.

      Με γεια!
      Σε μικραίνει το καινούργιο.

      Διαγραφή
    3. Εχω επιτελειο τρεις ξεματιαστρες. Ριξε κομπλιμαν αφοβα!

      Διαγραφή
  2. υβεσ σαιντ λαυρεντ Μαχαιριτσ

    Ναι, αυτό είχα να πω, τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή