Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΕΗΤΖ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΩΝ



Δεν ειχα ρε μουνοπανα σκοπο να ξαναγραψω τσαντισμενος αλλα ειστε ηλιθιοι γι' αυτο φωτογραφιες και μιμάκια σημερα γιοκ.


Σας την εκανε κι αυτη τη χαρη η συριζαρα σας ε πατσαβουρια; Εγω γραφω στα πρακτικα τι ωραια μας εχει φερει η κυβερνησαρα σας και σε αυτο το αρθρο θα σας το κολλησω στα μουτρα.

Αντικαπνιστες λοιπον, αυτο το υβριδιο ποντικομαμης και βδελλας. 

Και ομως πολυ καλα εγινε καποτε και επιβληθηκε η απαγορευση καπνισματος στους κλειστους δημοσιους χωρους, π.χ. υπηρεσιες, ΜΜΜ, νοσοκομεια, αεροδρομια. Ακομα κι εγω που η σχεση μου με το τσιγαρο ειναι μια σχεση παθους, ιντριγκας, εκβιασμων και κλαμματος ειπα το δικο μου "ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΕΚΕ".
Εκει επαιξε τοσος σεβασμος απο ολο τον πληθυσμο, τοσος που μας βλεπανε οι Γιαπωνεζοι τι ρισπεκτιδι ριχναμε και τραβαγανε χαρακιρια απο δω μεχρι του Γιαμαμοτο το βενζιναδικο στη στροφη για Τοκιο.

Και καλα εγινε.

Τοτε λοιπον φυτρωσαν στη χωρα μας δυο αντικαπνιστικες κατσαριδες και γαμηθηκαν τοσο που τα αποτελεσματα αυτης της αιμομικτικης παρθενογεννεσης τα βλεπουμε σε εξαρση ειδικα αυτη την εποχη. Εδω κολλαει ο συριζα, διοτι η μποχα της σηψης και των μνημονιων σε συνδιασμο με την αριστερη φιλογερμανικη πολιτικη, προλειαναν το εδαφος ωστε να γινει το μπαμ και να γαμηθουνε ολα.Αλεξη.

Στα αντικαπνιστικα σιχαμερα κατσαριδια, δεν τους εφτανε η σκετη απαγορευση....οοοοχι, γιατι σου λεει "τι θελετε μαλακες;;; Να απολαυσετε τσιγαρο ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΣΤΟΡΑΑΑΑΑΝ;;; ΣΑΣΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ." Κι ετσι ξεκινησαν καμπανια με την υποστηριξη ολων των πανευρωπαϊκων αρχιφλωρων ωστε ακομα και το ποτακι σου να πιεις θα πρεπει να το αφηνεις για 10 λεπτα να νερωνει να γινει σκατα γιατι ο πορτοκαλυτερος, ο αντικαπνιστης, ο υγιεινοσαυρος της πορδης καταφερε και περασε απαγορευση τσιγαρου (και ηλεκτρονικου) παντου.

ΠΑΝΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΣΑΣ!

Αααα και που 'σαι, ε; Αν θελει να εχει ο μαγαζατορας χωρο καπνιζοντων, θα πρεπει να πληρωνει 200 ευρω εξτρα ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΝΤΑ.

Αντικαπνιστες λοιπον, ακουστε πως ακριβως προκειται να εξελιχθουν τα πραγματα:
Περασε η απαγορευση, οποτε σιγα-σιγα εμεις οι καπνιστες θα αρχισουμε να παιρνουμε πουλο καμαρωτο απο τα μαγαζια. Οι μαγατορες, δεν θα βγαινουν οικονομικα (μην ξεχνατε οτι οι καπνιστες ειναι σοβαροι πότες ενω ο μεσος αντικαπνιστης ειναι ο γυφτος, μπινες και αφραγκος που βλεπεις στα μαγαζια και πιπιλαει μια μπυριτσα σαν κακομοιρης, λογικο βεβαια, δεν δινει λεφτα για τσιγαρα, σιγα μην ξοδευτει για ΑΛΛΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ οπως ειναι το αλκοολ γαμω τω Χριστω με συγχησατε παλι με την ηλιθιοτητα σας). Οποτε θα αυξηθουν οι τιμες σε καφε, ποτο, φαϊ και θα πληρωνετε δεκα ευρω το φρεντο χωρις νερο, σαραντα ευρω τη μπυρα ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ και δυο νεφρα και υποθηκη (γαμω) το σπιτι σας για μια χοιρινη με ρυζι. ΜΗ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ.

Ετσι σας αξιζει.

Και δεν φτανει αυτο...οχι νοπαναμου. Ξεχασατε σε ποια χωρα ζουμε, ε Νικο;;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΠΑΝΟΜΟΥ, στη χωρα που κανει 3 μηνες χειμωνα και τους υπολοιπους 9 γυρνας με τα σωβρακα και δινεις κωλο για λιγη δροσια στο ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΑΜΩ ΤΩ ΣΑΒΒΑΩΘ.
Και τωρα ειναι χειμωνας γλυκο μου μπινεδακι, και αραζεις μεσα στο μαγαζι προστατευμενος, αλλα τι θα γινει μολις πιασουν οι ζεστες καργιολιτσο μου;;; 
Ναι!!! 
Θα αναγκαστεις να βγεις εξω...ξερεις...εκει που αραζουμε ολοι εμεις που καπνιζουμε, μαζι με τα κολληταρια μας που δεν καπνιζουνε μεν, αλλα δεν εχουν θεμα και τους αγαπαμε και τους γουσταρουμε Νετζίπ μου, αδερφε μου. Και τοτε Νικωλακι θα τρως ολη τη φουμα στα μουτρα και εσυ, και η σαπια η γυναικα σου και το χειροτερο;;; ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ γιατι, τοσο μαλακας εισαι Νικολακι που οταν απαγορευες το καπνισμα και στα μαγαζια δεν υπολογιζες τι θα γινεται στα εξω τραπεζια μαλακα Νικωλακι. Και τοτε τολμα μαλακα να κανεις καμια παρατηρηση και θα σε ταϊσω πατημενη γοπα και θα στολισω τη γυναικα σου και μαμα του παιδιου σου τοσα κοσμητικα που θα ειναι λες και τη ντυσανε για γαμο στο Ζαγορι.

Και ξερεις ποια ειναι και η δευτερη μεγαλυτερη ειρωνια της υποθεσης; Οτι για καποιο γαμημενο λογο η φαση ειναι παντα σουπερ γουαου στο χωρο των καπνιστων (ισως το τσιγαρο γαργαλαει την κοιλιτσα του καλου σας θεουλη και ευλογει τα καπνιστηρια), και οι αντικαπνιστες με το που δουν κεφι και χαρα θελουν να τα γαμανε. Να ξερετε ομως οτι ουτε ο θεουλης δεν σας αγαπαει.

Η πρωτη ομως μεγαλη ειρωνια της υποθεσης ειναι και η πιο ξεκαρδιστικη: αφου ο αντικαπνιστης καταφερε και απαγορευσε το καπνισμα στα μαγαζια, αμεσως μετα μπηκε στο αυτοκινητο του, που για να παει απο 'δω μεχρι το ψιλικατζιδικο του Μιχαλη εκπεμπει τοσο ΕΙΣΠΝΕΥΣΙΜΟ καυσαεριο που αμα βαλεις την εξατμιση στο στομα και παρεις τζουρα, κατευθειαν θα δεις τη μανα του Παπαστρατου να παιζει κουμκαν με τη μανα του Philip Morris σε απευθειας μεταδοση απο τον Κατω Κοσμο. Μαλακα μου...ΠΑΠΑΛΑ. Ρουφας καυσαεριο και ψοφας, αλλα "ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ". Παπαρα αντικαπνιστη, υγιεινοΦΙΛΌΦΙΛΕ, ολοκληρη εκστρατια για το τσιγαρο, αλλα για τα αυτοκινητα μουγγα μαλακα. Και οχι μονο αυτο. Το κινητο σου, που το αλλαζεις ανα εξαμηνο, για να φτιαχτει εχει καει τοσο πετρελαιο και εχουν εξορυχτει τοσες καρκινογονες ουσιες που μπροστα τους το τσιγαρο μοιαζει εκχυλισμα τζιν-σενγκ με αρωματα λεβαντας και ιλανγκ-ιλανγκ. Ουτε γι' αυτο εκανες τιποτα.Νικωλακι.


Επιλογο δεν εχει σημερα μουνοπανα

Αααα, και μην ξεχασετε να ξαναψηφισετε συριζα.  

24 σχόλια:

  1. Επιτέλους, έκανες το blog gay friendly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στελιο δεν ειναι αστειο να εισαι γκεη και να το μαθαινω πριν απο τη γυναικα σου

      Διαγραφή
  2. Για hard gayners τι συμπληρώματα προτείνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρεατινη σε μορφη υποθετου
      Να περασει το επομενο παρατραγουδο

      Διαγραφή
  3. Eγώ όταν θέλω να μεγαλώσω το πουλί μου τον Κλέοπα έρχομαι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πουλι ονοματι "Κλεοπα" σορρυ που θα στο χαλασω, δεν εχεις πουλι: Κλε (κλεος, καμαρι)+οπα (οπη), εχεις καμαρωτο μουνι αδερφε να το κοιταξεις

      Διαγραφή
  4. Μικρε μου Αδωνη κανε μου τα αρχιδια αλτηρες και το μουνι σομπρερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια, ενα Αδωνη με το μουνι-καπελο το νιωθω, στα αρχιδια-αλτηρες ομως ειναι εργονομικο το προβλημα.

      Διαγραφή
  5. εγω θελω να κανουμε κουνιες και αναποδια ψαλιδια στους κρικους. Μα τι αντρας νταβραντισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε Χωστηρα ασε τις γκεισες και πες μας εσυ που την εχεις πιο σκληρη και απο του Thor εσυ που ανασταινεις μουνια με ενα σου φλοκι εσυ που οταν βγαινεις στα πεζοδρομια μεχρι και οι γριες βαρανε μαλακια αλλα και οι γεροι που τις συνοδευουν κατουρανε για παρτι σου λογω ακρατειας και διψασμενες αναμαλλιασμενες γατες τα καταπινουν εσυ που μεχρι και γκαστρωμένα κουνουπια ασελγουν στο μετωπο σου εσυ φονικε εραστη που οι θανατηφορες ρωγες σου στελνουν παρθενες στον αλλο κοσμο με ενα touch εσυ τρισγαμησιε πες μας την ερωτηση που θελαμε να σου κανουμε αλλα τη ξεχασαμε καργιολη.





    Α, θυμηθηκαμε, ποιο ειναι το μυστικο της αρρενωποτητας σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αγαπη, ή τουλαχιστον αυτο μου ειπε να σας πω.

      Διαγραφή
    2. Ένα τσούρμο από γκέι κακοποιημένα παιδιά με έιτζ χωρίς γονείς θέλουν να κάνεις τον πούτσο σου bdsm κόμπο και να τους στειλεις την Αγάπη σου για μερικές μέρες. Θα πας;

      Διαγραφή
    3. Μην ελπιζετε γκεισες τωρα την βολεψε με την Αγαπη. Αλλωστε για τα παιδια που αναφερετε δεν υπαρχει ελπιδα ειναι πουτανες πολυτελειας σε καποιο προαστειο της κινας.

      Διαγραφή
    4. Ειμαι ο Χωστηρας ειμαι 39 και ειμαι μανουλα

      Διαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗ https://www.youtube.com/watch?v=rmNhShStevk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Χωστήρας είναι τόσο μπρουτάλ και σίχαμας που όταν είδε την πολύκροτη διαφήμιση της ζιλετ σταματησε να αγοραζει τα ξυραφακια της. Όμως ρε μαλάκες μην κάνετε μπουλινγκ στο πουλι του τον Μενιο γιατί θα του πεσει και μετα πως θα γαμαει την Αγαπη;




    Χωστήρα μωρο μου αν σου πεσει πες στην Αγαπη να ερχεται απο δω να της ριχνουμε εμεις απο κανενα.


    Παιδιά βαλτε τες μεσα τελειωσαμε παμε στον επομενο.

    Ηταν μια φιλικη προσφορα του ομιλου εταιρειων εσταυρωμενος σφηνωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζιλετ ακομα κι αν βγαλει ξυραφακια απο σκουριασμενο τενεκε

      Διαγραφή
  9. Το ότι κάποιος έχει φτιάξει μια περσόνα μέσα από ένα μπλογκ δεν το καθιστά άγιο εθνοσωτήρα ή οτιδήποτε άλλο. Στην τελική ένα πιάτο φαγητό όλοι μπορούμε να προσφέρουμε. Αυτό ως απάντηση στο τρολάρισμα το οποίο οφείλω να πω πως αντιμετωπίζεις με στωικότητα. Εγώ σταμάτησα να γράφω όχι όμως γιατί με τρόλαραν.

    Σαν υστερόγραφο θα ήθελα να πω πως θεωρώ την διαφήμιση της Ζιλέτ πρωτοποριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφημιση της ζιλετ εμενα προσωπικα με εκανε και γελασα με ενα γελιο αγνο και αδολο. Ηταν σαν να εβλεπα τον απουσιολογο της ταξης να φωναζει στα παιδια να κανουν ησυχια την ωρα που η δασκαλα ειχε φυγει εκτος χωρας.

      Διαγραφή
    2. Mία..βρες μου δυο πιατα φαί το ένα φαω εγω και το αλλο να το φαω εγω.

      Διαγραφή
  10. Ρε φίλε οι τρόμπες αξίζουν τα λεφτά τους; Κάνε μια ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε διευκρινησε. Μιλας για τις τρομπες ως εργαλειο σφιξης-αντλησης ή για τους τρομπες ως παπαρες;

      Διαγραφή