Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ



Τα τραγικα γεγονοτα της τελευταιας δεκαετιας μου εχουν δειξει οτι η γαμημενη κοινωνια δεν ειναι πλεον το παλαιολιθικο τριμπουρδελο που καποτε ηταν. Δυστυχως,"χρειαστηκε" ενας ακομα βιασμος-δολοφονια, για να μου το αποδειξει.
Για οσους διαβαζουν απο το εξωτερικο, να πω εν συντομια οτι προχθες στη Ροδο, δυο σιχαματα ξυλοκοπησαν, βιασαν και σκοτωσαν μια νεα κοπελα. Τα δυο σιχαματα ηταν επισης νεαρης ηλικιας.
Αφου περασε η πρωτη παγωμαρα απο τη φρικη της βιαιοτητας ενος τετοιου εγκληματος αρχισαμε ολοι τη γνωμοδοτηση: γενικη οργη και κατακραυγη, που ομως ΔΕΝ ηταν καθολικη. Υπηρξαν δυστυχως καποιοι οι οποιοι εδωσαν ελαφρυντικα στα σιχαματα, ξερετε, τα γνωστα: "ο Αλβανος τη σκοτωσε και ο Ελληνας που ηταν απο καλη οικογενεια παρασυρθηκε ο καημενος", "ηταν ντυμενη τσουλα-τι περιμενεις;αγορια ηταν", "οταν ξεκινας να ζεις μονος σου παιρνεις ρισκα" κλπ κλπ κλπ.
Το καλο που μου αναπτερωσε το ηθικο, μεσα σε ολη αυτη τη μαυριλα του αδικου χαμου ενος ανθρωπου ειναι οτι, αντανακλαστικα, το μεγαλυτερο μερος της κοινωνιας, στραφηκε αμεσα ΚΑΙ εναντια σε ολους αυτους που πηγαν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Εναντια σε ολους αυτους που -οπως αναφερω και στον τιτλο- βιασαν και δολοφονησαν για δευτερη φορα την κοπελα.

Τι πιστευω εγω οτι αποτελει τον βασικο παρονομαστη σε ενα τετοιο εγκλημα; Ειναι ο ιδιος παρονομαστης που κανει καποιον οδηγο π.χ. να εγκαταλειψει τον ανθρωπο που μολις χτυπησε με το αμαξι του. Ο ιδιος παρονομαστης που οδηγει καποιον να χτυπησει ενα μελος της οικογενειας του: 
ο Εγωισμος.

Ο Εγωισμος ειναι η γαμημενη συφιλη της Κοινωνιας. Ο Νόμος της πάρτης σου, η κινητηρια δυναμη πισω απο καθε μαλακια. Η ψευδαισθηση οτι "ολοι οι υπολοιποι δεν ειχαν καμια δικαιολογια για τα εγκληματα τους, αλλα εγω ειχα παρα πολυ καλο λογο και δεν μου αξιζει η τιμωρια". 
   Στην περιπτωση του οδηγου, οτι "ξεφυτρωσε απο το πουθενα ο μαλακας", στην περιπτωση του βιαιου συζυγου "με επρηξε πια με τις μαλακιες του-ανθρωπος ειμαι, ποσο να αντεξω;"...στην περιπτωση των βιαστων/δολοφονων "νομιζαμε οτι θα καναμε σεξ αλλα αυτη δεν ηθελε και μετα μας παρεξηγησε απειλωντας οτι θα καλεσει την αστυνομια και ειμαστε πολυ νεοι για να παμε φυλακη για μια τετοια μαλακια".

Το κομματι της Κοινωνιας που βρηκε δικαιολογια γι' αυτα τα 2 σιχαματα ειναι ακριβως σαν ενα παλιο σιριαλ, τη Μαρια την Ασκημη: Ενα ηθικολογικο παπαρι που εκανε βιωμα ολες τις πατριαρχικες μπουρδες της μαλακοδαρμενης οικογενειας του και που οταν βγηκε στον πραγματικο κοσμο ηταν ενα απροσαρμοστο μομολο. Αρνουταν να δεχτει τις προκλησεις του περιγυρου της και επεμενε να λειτουργει με τον ιδιο αυτιστικο τροπο που εμαθε απο το κωλοσπιτο της. Χρειαστηκε πολυς καιρος για να αρχισει να αντιλαμβανεται καποια πραγματα, τα οποια ομως τα επεξεργαζοταν με το ιδιο σκατενιο μεταφραστικο προγραμμα που ηξερε. Οταν πια αποφασισε να γινει "ομορφη" και να μπει στην εποχη του 2000, απλα εβαλε λιγο μεηκαπ και πιο προσεγμενα ρουχα, αλλα απο κατω ηταν ξεκαθαρο σε ολους οτι παρεμενε ο ιδιος γκαζμας, το ιδιο μπαζο που ειχαμε δει στο πρωτο επεισοδιο.
Αυτο ειναι ολοι αυτοι που βιασαν και σκοτωσαν την κοπελα για δευτερη φορα.

Δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω, αλλωστε το εχουν κανει αλλοι πολυ καλυτερα απο μενα.
Αυτο ομως που θελω να κανω σε αυτο το τελευταιο κομματι του αρθρου ειναι να απευθυνθω σε ολους μας.
Μην αφηνεις τον Εγωισμο να σε κυριευει. Ο Εγωισμος γεννα φοβους και οι φοβοι -ειδικα σε περιπτωσεις που εχεις λιγο χρονο να αντιδρασεις- γεννα κακα αποτελεσματα.
Παρε στο χερι σου την ευθυνη των πραξεων σου και γινε καλυτερος.

Απευθυνομενος λοιπον αποκλειστικα σε αυτους με ψυχολογικα καταπιεσμενο σεξουαλισμο: ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕΞΤΕ ΤΟ!
Κανεις δεν θα σας κρινει επειδη φαγατε τη λοπιτα. Η γαμημενη η απορριψη ειναι μεσα στο παιχνιδι. Οσο γαμαουα γυπαετος κι αν εισαι, δεν προκειται ΠΟΤΈ να εχεις αριστο μητρωο κατακτησεων. Εχουν παρει τα μυαλα σου αερα οτι γαμεις ο,που θελεις, ομως αυτο δεν προκειται να κρατησει για παντα. Να σου πω εγω για το φιλο μου το Θοδωρη, που μεγαλυτερο αρπακτικο πτηνο δεν υπαρχει. Λογω τιμης, δεν τον εχω δει ποτε να φαει λοπιτα, κι ομως μου εξομολογηθηκε οτι εχει μαζεψει ζυμαρικο να ταϊσει δυο στρατοπεδα και οταν τον ρωτησα πως γινεται καθε φορα να χτυπαει γκομενα, η απαντηση ηταν απλη "ανοιγω τα ματια προσεκτικα και παω ΜΟΝΟ εκει που με παιρνει, εκει που το εχω σιγουρο".
 Αυτο ειναι παιδες.
Αν ξερεις οτι θα σου πει "οχι" δεν πας.
Αν σου πει "οχι" σταματας επιτοπου και ετσι σωζεις την αξιοπρεπεια σου. Η επιθετικη επιμονη ειναι ελλειψη αξιοπρεπειας.

Δεν σε διαλεξε; ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙΟΛΑΣ!
Δειξε χαρακτηρα.
Δεν θελει η γυναικα/γκομενα σου να κανετε σημερα σεξ; ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ' Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. Μην εισαι βεβαια μαλακας, γιατι το να ξενοπηδηξεις ειναι κλεψια, εκτος πια κι αν η σχεση ειναι στα τελειωματα.
Ψηνεις γκομενακι και νομιζεις οτι θα σου κατσει αλλα σου λεει οτι "δεν" την τελευταια στιγμη; Εχουν γινει οι αρχιδαρες σου μπλε απο το ψωλολιβανισμα αλλα τελικα ακυρο;;; ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΣΑΡΑ ΣΟΥ!!! ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΩΡΤΩΝΕΙ ΤΣΟΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΥΣΟΜΑΜΤΗΛΑ ΕΞΤΡΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ! Δεν θες τσοντα αλλα μουνι-live; ΤΟ MESSENGER ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΒΑΝΤΖΕΣ!
Εχεις να γαμησεις απο την εποχη που το πιο hot μουνι στον πλανητη ηταν η Κλεοπατρα; ΠΕΣΕ ΤΗΝ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ!
Ξανασυναντησες την πουτανα, βρωμοκαριολα που σου ειχε ξεσκισει την ψυχη και θες να την γαμησεις εκδικητικα;;;; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙ;;; ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Δεν αξιζει, ουτε να βιασεις, ουτε να σκοτωσεις, γιατι οταν κατακατσει η σκονη, καμια προφαση και καμια δικαιολογια δεν θα μπορουν να φερουν πισω αθικτο τον ανθρωπο που εβλαψες. Τιποτα δεν θα μπορει να σβησει τον πονο.
Και οταν θα βρεθεις στη φυλακη....



4 σχόλια:

  1. Σεξιστικό walfare feminism άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μισες λεξεις που εγραψες δεν εχω ιδεα τι σημαινουν, εβαλα και στο μεταφραστικο. Μπεσα

      Διαγραφή
  2. Αντρικό, πουτσένιο, σωστό άρθρο στα κυβικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή