Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ΝΙΟΥΖ



Ναι μωρε μαλακες, ξαναγραφω. Παιξτε τωρα παλαμακια με τα κωλομαγουλα να δουμε τι θα καταλαβετε.

Για να δουμε με τι θα ασχοληθω σημερα;

1. Με Ελληνοαλβανικα;
2. Με τις καργιολες;
3. Με την καργιολα που την ειδα στον υπνο μου να φασωνεται με το γαμημενο το Νοτη το Σφακιανακη;
4. Με κωλους;
5. Με καργιολες με κωλους;
6. Χχχχχχχχφ ΦΤΟΥ ΣΑΣ παλιοπουτανες;;(👉👌)
7. Με καζα ντεπαπελ;
8. Με ΚΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΧΧΧΧΧΧΧΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧΚΚΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΦΤΟΥ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ;
9. Με τους σχολιαστες;
10. Με αλλο θεμα;



...νιωθω βρωμικος
Νιωθω τοσο βρωμικος που αν κανω μπανιο θα καταρρευσει η νοητικη μου μπανιερα απο τη βρωμα, αλλα αρκετα με εμενα. 
Ας μιλησω για αλλους να νιωσω καλυτερα.

...

(20 λεπτα αργοτερα)

....


Και ξεκιναμε το δελτιο ειδησεων. 

Καλησπερα σας, ειμαι ο Μπαμπης Λελος και αυτο ειναι το Γουατ δε Φακ Νιουζ

1. Με 45 κιλα εκρηκτικα διελυσαν το κουφαρι ενος νεκρου ταρανδου στο Γουαϊομινγκ. Οι αρχες δηλωσαν οτι το κουφαρι ηταν κοντα σε κατοικημενη περιοχη και αποτελουσε πιθανο κινδυνο να μαζευτουν επικινδυνα ζωα. Ξερω οτι ως μαχιμος ρεπορτερ και δημοσιογραφος δεν πρεπει να δινω τη δικη μου αποψη, αλλα τα 45 κιλα εκρηκτικα ειναι ακριβα...λιγο πιο ακριβα απο την υγειονομικη ταφη του, απο την καυση του, ή ενα ρομαντικο μπαρμπεκιου, ή τα ναρκωτικα.

2. Πιθηκος στην Ινδια εκλεψε κομπρα απο φακιρη. Γειτονες ανεφεραν στους ρεπορτερ μας οτι ο φακιρης δεν συναινουσε στο γαμο.

3. Τα μπαρ της Ισλανδιας ξεμειναν απο μπυρα στην προσπαθεια τους να ξεδιψασουν αμερικανους ναυτικους. 7.000 ναυτες και στρατιωτικοι αποβιβαστηκαν στην Ισλανδια εν μεσω της ασκησης Τριαινα. Επι 4 ημερες οι Αμερικανοι επιδοθηκαν σε ενα ανευ προηγουμενου αλκοργιο στο ειρηνικο νησι του βορειου Ατλαντικου. Ηδη απο την πρωτη μερα τα μπαρ αρχισαν να ξεμενουν απο μπυρα και οι πρωτοι μαγαζατορες αρχισαν να τρεχουν σε προμηθευτες με μεγαλυτερο στοκ. Συντομα ομως ακομα και αυτα τα αποθεματα τελειωσαν και αυτο ηδη απο τις πρωτες ωρες της αποβασης. Οι μαγαζατορες εξεπεμπαν κοκκινο σημα κινδυνου, καθως ποτε στη ζωη τους δεν ειχαν ξαναδει τετοια αλκοολικη επιθεση. Τις κραυγες αγωνιας ακουσε και ριχτηκε στη μαχη μια τοπικη ζυθοποιια, η Ölgerđ Egils Skallgrímssonar (οποιος μπορει να το προφερει του καθομαι στο σαλονι και του τρωω την τυροπιτα). Η ζυθοποιια αρχισε να δουλευει τριπλοβαρδιες προκειμενου να παραγει και να εφοδιασει εγκαιρως ολο το νησι με ακατεργαστο κριθαροζουμο. Ευτυχως οι αμερικανοι εφυγαν απο το νησι. Κανεις δεν ξερει που βρηκαν κριθαρι οι Ισλανδοι.

4. Επιβατης αεροπλανου εξαγριωνεται και ανοιγει την πορτα του σκαφους και την τσουληθρα. Οταν οι Αρχες τον ανεκριναν για τις πραξεις του και το κινητρο του, αυτος απαντησε, και διαβαζω επι λεξει: "wheeeeeee!!!!"

5. Γυναικα αποπειραθηκε να ξεριζωσει με τα δοντια τα γεννητικα οργανα ενος αντρα. Στο Γουισκονσιν (αααχ, αυτοι οι Αμερικανοι, γκουχ γκουχ, ειμαι ο Μπαμπης Λελος, αμεροληπτος ρεπορτερ) των ΗΠΑ μια γυναικα αποπειραθηκε να ξεριζωσει το πεος ενος ανδρα κατα τη διαρκεια ερωτικης συνευρεσης αυτης με αλλα δυο ατομα. Περιπολικα εσπευσαν μετα απο τηλεφωνημα στο σημειο και ειδαν μια γυναικα γυμνη στα 4 και με αιμα στα δοντια, να τους επιτιθεται. Οι αστυνομικοι, αντιθετα με τον αστυνομικο κωδικα που σε αυτες τις περιπτωσεις λεει -και παραθετω αυτολεξει- "shoot that bitch, SHOOT HER", χρησιμοποιησαν οπλα ηλεκτρικης εκκενωσης για να την ακινητοποιησουν. Καταλαθος εβαλαν τον διακοπτη στα 62524252552 βολτ και χρειαστηκε μετα οι γιατροι να της χορηγησουν Narcan για να την επαναφερουν στη ζωη. Οι αστυνομικες αρχες δηλωσαν οτι η γυναικα ηταν υπο την επηρεια ηρωινης και μεθαμφεταμινων. Οι ανδρες, εμφανως σοκαρισμενοι, δηλωσαν αγνοια το πως βρεθηκαν σε αυτο το χωρο, πιθανον να τους κουβαλησε εκει αυτη η γυναικα, αφου τους εριξε χαπι βιασμου στο τσαϊ τους.

Ειμαι ο Μπαμπης Λελος και αυτα ηταν τα Γουατ δε Φακ Νιουζ.




9 σχόλια:

  1. Περιμένω το νούμερο 2 όταν (ελπίζω σύντομα) η δύσμοιρη σκυλίτσα από τους από κάτω τους ξεσκίσει την καρωτίδα και παίξει πρώτη είδηση.

    ΥΓ: 'Αφού δεν χειριστείς ένα σκυλί και δεν έχεις υπομονή γιατί το παίρνεις σπίτι;'

    ketheatsi troop

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατρόμητε Κεθεάτσι πολεμιστή Δυοευρώ Ρεψηλέ , τα χλωμά πρόσωπα παίρνουν σκυλιά στα σπίτια γιατί είναι ακαρδα. Σε λίγο θα αρχίσουν να μαχαιρωνουν τον Κωσταλα.

      Διαγραφή
    2. οκ lets fight

      Εμείς θέλουμε ίντριγκα...να μαθουμε για την λούγκραπουβρίσκεταιπίσωαπότηνπερσόνατουΧωστήρα. Πόσο συχνά βλέπει εφιάλτες και αν ξυπνάει μέσα στην νύχτα ουρλιάζοντας μούσκεμα στον ιδρώτα καθώς και αν έχει λογαριασμό στο φορουμ e-psychology και άλλα τέτοια.

      Διαγραφή
    3. Φήμες λένε πως η ψυχολόγος (είναι γυναίκα ότι κι αν σημαίνει αυτό) που τον βλέπει μια φορά την εβδομάδα γιατί δεν έχει χρήματα για παραπάνω του λέει να μην κλείσει το μπλογκ διότι αυτό θα μπλοκάρει την θεραπευτική διαδικασία.

      Διαγραφή
    4. Η ψυχοθεραπευτρια μου ειναι 1,60, φοραει μαυρη ρομπα και μιλαει γιαπωνεζικα. Για καποιο περιεργο λογο μου λεει "γραφε...ΓΡΑ-ΦΕ" καθως ακονιζει ενα Χατορι Χαντζο.

      Διαγραφή
  2. Εγώ απλά θέλω να μάθω αν είναι της ιδεολογίας 'καλά του έκανε του πούστη'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και αν δεν χωνεύω τους στολισμένους για διάφορους λόγους είναι και αυτοί κομμάτι της κοινωνίας θέλουμε δεν θέλουμε. Είχα στο μυαλό τους φιλόζωους όταν το έγραφα.

      Διαγραφή
  3. O Χωστήρας (ως περσόνα) προσπαθεί να καθρεφτίσει (άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο επιτυχημένα) τα κοινωνικά κακέκτυπα. Απλά εξαιτίας του «περιθωριακού» στυλ γραφής του που πολλές φορές θυμίζει τρένο με σπασμένα φρένα, παρεξηγείται εύκολα. Αν ποτέ γράψει με ονοματεπώνυμο, πάντα με το δικό του στίγμα, θα αναγκαστεί να γίνει πιο ορθολογικός και πιο συγκεκριμένος στον τρόπο που γράφει λόγω έκθεσης. Αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που θέλει, ένας Μπουκόφσκι (με συν-εν-οχή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή