Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΩΝ ΧΩΡΩΝ



Ψευτοπρολογος: το αρθρο αυτο ειναι επηρεασμενο απο ενα αρθρο που ειχε γραψει ο Master G για την Ιαπωνια. Γενικα, τον συγκεκριμενο μπλογκερ τον εχω πολυ σε εκτιμηση, οχι τον ανθρωπο, αλλα την persona που υποδυεται. Το blog του αποτελει μια γραπτη αποδειξη της ορθης ιεροσυλιας. Στην πραγματικοτητα, ο ιδιος μπορει να ειναι ενας μπουλης, αλλα μεσα στο διαδικτυο ειναι το Shinigami που πεταξε ενα death note στα σκουπιδια και αυτοκτονησε. Για να μην με πειτε μαλακα, το αρθρο του βρισκεται εδω.


Ολη η ψεκασμενη ελληνικη κουλτουρα, απο τις γιαγιαδες και τους παπουδες μας στα παιδικα χρονια, μεχρι τα σχολεια και τις εκκλησιες εως και τη σοβαρη πολιτικη σκηνη της χωρας μας, ολοι τους προσπαθουν να μας εμποτισουν με την εννοια της Φιλιας μεταξυ Ρωσων και Ελληνων. Τους κοινους πολιτιστικους και πολιτισμικους δεσμους (οποιος γνωριζει και γραψει τη διαφορα μεταξυ αυτων των δυο λεξεων κερδιζει εικονισματακι του αγιου Ιβαν και της αγιας Σβετλανας της θαυματουργης). Η φιλια αυτη βασιζεται σε 2 (δυο) αξονες: α) της γραφης, και β) της θρησκειας και γ) οτι και οι δυο υπογραψαμε συμφωνια οτι οι Ρωσιδες θα ειναι 2 μετρα ψηλες με thigh-gap.
   Ο πρωτος αξονας, αυτος της Γραφης αναγεται ιστορικα σε 2 Ελληνες μοναχους που διεσχισαν πεζη την αποσταση Κρητη-Μοσχα, (μια περιοχη που πλεον ονομαζεται Μορντοριανη Αυτοκρατορια του Βελανιδισταν), ως δωρο του Βυζαντινου Αυτοκρατορα στους Ρωσους συμμαχους, προκειμενου να εδραιωσουν ενα αλφαβητο, διοτι μεχρι εκεινη την εποχη οι βορειοι συμμαχοι μας παραηταν απασχολημενοι με το να φορανε τραγιασκες και να σκοτωνουν αρκουδες, αντι να μιλανε ή να γραφουνε. 
 Οταν οι μοναχοι εφτασαν στο παλατι του τσαρου τα πραγματα ηταν τραγικα: δεν μπορουσαν να ξεχωρισουν τους ανθρωπους απο τις αρκουδες, ποσω δε μαλλον να καταλαβουν τι τους ελεγαν. Οποτε λεει ο Κυριλλος στο Μεθοδιο "μαν μου, πηγαινε εσυ μιλα τους κι εγω θα κατσω να ζωγραφιζω γραμματακια", οπως και εγινε.
Πολλους μηνες αργοτερα αρχισε να παιρνει μορφη το πρωτο αλφαβητο: ενα πενταρι με κολλημενο πισω το κουλουρακι ηταν το ΜΠ, ενα συγκαμμενο αλφα ηταν το ΝΤ, ενα εψιλον με διαλυτικα ηταν το ΓΙΟ (ενας περιεργος μαυριδερος Ρωσος με στραβη τραγιασκα και χαϊμαλια επεμενε). Οταν κατι ακουγοταν σαν κανονικη ομιλια εβαζαν ελληνικο γραμμα και οταν κατι αλλο ακουγοταν λες ξελαρυγγιαζανε στον πουτσο μια ανυποψιαστη φωκια τοτε ζωγραφιζανε μια μαλακια και κανανε το σταυρο τους να φυγουν ζωντανοι.
Επειδη ομως τα μισα ρωσικα γραμματα δεν προφερονται και τα αλλα μισα τους κανανε πλακα οι μεθυσμενοι Ρωσοι και τους ελεγαν ο,τι σκατα εβγαινε απο το στομα τους (φανταστειτε τωρα οτι "ΜΠΛΙΑΤ" ονομαζουν οι Ρωσοι την πουτανα. Δηλαδη, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΜΕΤΡΟ ΜΟΝΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΙΑΤ";;; ειναι ιεροσυλια. Μπλιατ επρεπε να ονομαζεται αυτο που πρεπει να αφησεις 200 ρουβλια στο κομοδινο, που σε κανονικα λεφτα ισοδυναμει με μια τσιχλοφουσκα χωρις περιτυλιγμα.)

...οι Ρωσοι ειδαν πολλες φορες αυτο το σταυροκοπημα και ετσι φτασαμε στον δευτερο αξονα, την Θρησκεια.
Πριν την αφιξη των δυο μοναχων, κανεις δεν ξερει σε τι θρησκεια πιστευαν αυτοι οι ημιαγριοι. Μερικοι θεωρουν οτι ισως πιστευαν σε καποια φυσιολατρικη θεοτητα τυπου Θεα-Γη, αλλα αυτα ειναι χιπστερικες μαλακιες που σκοπο εχουν να εξαλειψουν την παραγωγη βοτκας και ρωσικου πορνο. Η επικρατεστερη θεωρια ειναι οτι οταν ολα τους πηγαιναν στραβα και δεν ειχαν ουτε χιονι να φανε, σκοτωναν τον πιο χοντρο του χωριου ή μια αρκουδα (κανεις δεν διεκρινε την διαφορα) και ηλπιζαν στο καλυτερο.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ,
η θρησκεια των Ρωσων ηταν η Ελπιδα και παρακαλουνται οι κυριοι συριζαιοι να πανε να γαμηθουνε.

Παρ' ολ' αυτα, ολο αυτο το σταυροκοπημα και το μπουρου-μπουρου περι παντοδυναμου θεου, επηρεασαν ανεπανορθωτα το μικρο, ημιαγριο κομματι του εγκεφαλου τους που ευθυνεται για ολες τις λαθος αποφασεις και ετσι, αργα αλλα σταθερα οι Ρωσοι εγκατελειψαν την αρκουδοφαγια και επιδοθηκαν σε ενα, ανευ προηγουμενου, θρησκοληπτικο οργιο που περιλαμβανε μαυρα γουνινα ρασα, τραγιασκες με σταυρους, ανεγερση εκκλησιων ΘΗΡΙΩΔΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ με κατι οροφες ΝΑΑΑ σαν χοντρα τρυπανοκατσαβιδα ωστε να μπορεσουν να μπουν στον Παραδεισο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (φανταστειτε οτι το Κρεμλινο ειναι χριστιανικο τρανσφορμερς, το οποιο, τη μια ειναι εκκλησια, και την αλλη μεταμορφωνεται σε Μετροποντικα-κρουστικο δραπανο, ικανο να απειλησει τον ιδιο τον αγιο Πετρο πως αμα δεν μπει στον παραδεισο θα σκαψει τουνελ απο κατω να περασουν και οι 262.728.625.726 τρισεκατομυρια Ρωσοι με μια και μονο διαδρομη ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!).

Ολα αυτα βεβαια αλλαξαν οταν οι Ρωσοι αντικατεστησαν το σταυρο με το δολαριο.

Στον τριτο αξονα, οι Ρωσοι, σαν δωρο προς τους ευεργετες τους Ελληνες, υπεγραψαν το Συμφωνο Αθηνας-Μπαμπουσκωφ, οπου οι Ελληνιδες μπορουν πλεον να μενουν αξυριστες σε προσωπο-πλατη και σπληνα, ενω οι Ρωσιδες θα μπορουσαν απο τοτε και στο εξης να εχουν ενα πιο σεμνο look με χαλαουα και αποτριχωση καθε 8 ωρες, ανορθωμενους γλουτους και ταξιδακια χωρις τους συζυγους σε οποιονδηποτε ελληνοφωνο προορισμο επιθυμουν ωστε να μην κοπουν οι δυνατοι δεσμοι μεταξυ των 2 λαων.

Ταυτοχρονα οι παραδιπλα λαοι εμειναν αφωνοι με την τοσο ισχυρη πολιτιστικη και πολιτισμικη διασυνδεση των δυο χωρων (οποιος μου γραψει τη διαφορα μεταξυ πολιτιστικης και πολιτισμικης κερδιζει αδειασμενη μπαμπουσκα που μολις εχει ξεγεννησει αλλες 67 μπαμπουσκες και ειναι τωρα προ-προ-προ-προγιαγια).

Πρωτοι οι Πολωνοι επαθαν πολιτιστικο κομπλεξ και φτιαξανε το δικο τους αλφαβητο με λατινικα γραμματα και εξτρα γραμμουλες και τα πεταξαν χυμαδιο ο,που εβρισκαν και φτιαξανε κατι τεραστιες λεξεις που καμια τους δεν προφερεται, ενω στα Πολωνικα σχολεια διδασκεται μονο η Κατασκευη Οινοπνευματοδων στη νοηματικη. 
Οι Πολωνοι δεν μιλουν ΠΟΤΕ και αν δειτε Πολωνο και μιλαει, μαλλον σας κοροϊδευει.

Κατακοκκινοι απο την ντροπη τους που εμειναν πισω σ' αυτο το γαμαουα trend, ακολουθησαν οι Τσεχοσλοβακοι που μεχρι τοτε ηταν αναγκασμενοι να μιλουν γερμανικα και να θυσιαζουν λουκανικα στη θεα-Μπυρα. Η τσεχοσλοβακικη γλωσσα ομιλειται μονο αν ραψεις τις δυο ακρες των χειλιων σου και αρχισεις να λες "shi" ή "sho" χωρις καποιο προφανη λογο. Δυστυχως δεν καταφεραν να γινουν ορθοδοξοι, μαλλον γιατι δεν μπορουσαν να φτιαξουν μεγαλες εκκλησιες ή να αφηνουν τα παιδια τους να τα διακορευουν ιερεις (δεν θυμαμαι πιο απο τα δυο).

Η σλαβορωσικη κουλτουρα οσο πιο νοτια κατεβαινε, τοσο πιο πολυ αλλοιωνοταν.
Οταν τη γνωρισαν οι Βουλγαροι εφτιαξαν για πλακα το δικο τους αλφαβητο με ρωσικα γραμματα που τα προφεραν ΕΝΤΕΛΩΣ αλλιως και κοροϊδευαν τους Ρωσους τουριστες.
Οι (τοτε) δε Γιουγκοσλαβοι ειχε καθε χωριο τη δικη του ρωσικη γλωσσα και τα δικα του ρωσικα εθιμα, π.χ. οι Σερβοι ασπαστηκαν την ρωσικη ορθοδοξια, και γεμισε με αλκοολικους χριστιανους με τατου-δικεφαλους αετους και ενα σταυρο στην πλατη για καθε αλοθρησκο ανηλικο που βιαζαν και σκοτωναν (οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα). Οι Μαυροβουνιοι ασπαστηκαν εναν πιο βουδιστικο χριστιανισμο, οπου πλεον πουτσα τους ο,τι γινεται διπλα τους. Οι Ρουμανοι κλεψανε ο,τι βρηκανε γυρω τους και η Ρουμανια αναγνωριζεται πλεον διεθνως ως επισημη θρησκεια.

Και τα λοιπα και τα λοιπα και τα λοιπα.     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου