Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΔΡΑΜΑ



Ψοφατε για ιντριγκα και κακομοιρια βρωμοσιχαμεροι βατραχομουρηδες, ε;

Γεια σας.
Ειμαι ο Χωστηρας, γνωστος πλεον ως "αυτη η γκεη αδερφαρα απο το πουστροϊντερνετ", ή "ο μαλακας δεν ειναι αστειος".

Σημερα θα σας αφηγηθω ενα πραγματικο δραμα που εζησα σημερα, οχι σαν το προηγουμενο που πεσατε σαν τις πεινασμενες καργιες να μου τραγανησετε το μισοπεθαμενο μου πτωμα, αλλα απ' αυτα τα αλλα, τα κανονικα δραματα, τα καθημερινα.

Οντας πρωινος τυπος, αποφασισα σημερα, αντι για γυμναστηριο να παω στο νοσοκομειο να κανω εξετασεις (οχι, δεν εχω ουτε γκεητζ ουτε αδερφατητιδα). Πρεπει λεει να φτιαξω το βιβλιαριο υγειας μου για να μην πληρωσω προστιμο καπου 1.200 ευρω και κατι.
Οι εξετασεις, για να ξερετε κι εσεις που θελετε να κανετε μια λαμπρη σταδιοδρομια σε ταβερνερι, ειναι εξεταση ακτινογραφιας θωρακος και εξετασεις κοπρανων για σαλμονελα και κανα-δυο αλλα.

Φτιαχνω καφε και τσιγαρα και στην πρωτη τζουρα κι απ' τα δυο ταυτοχρονα νιωθω την γλυκια κληση της Φυσεως να ηδονιζει απαλα τα αντερα μου, παρασερνοντας με στον μεθυστικο δρομο που οδηγει στο Ναο του Κωλου και τον Αλαβαστρινο Θρονο της Ανακουφισης (ειδατε που μπορω να κανω ακομα και το πιο σιχαμερο υπονοουμενο να μοιαζει σαν Καβαφικο ταξιδι;)
Καθομαι αναπαυτικα και κυρτωνοντας την τιτανια πλατη μου αφηνω να κυλησει αβιαστα απο μεσα μου η εμπνευση για το παρον αρθρο. 
Επειδη ομως ηξερα οτι επρεπε να κανω και εξεταση κοπρανων, δεν αφησα να φυγει ολη η εμπνευση, αλλα κρατησα λιγη μεσα στα σωθικα μου να την εξετασει αργοτερα η επιστημονικη κοινοτητα και να αποφασισει αν ειμαι εγω ο καταλληλος -ο Εκλεκτος θα ελεγα- να μαζευω τα σκατα των πελατων.

Μην τα πολυλογω, φτανω στο νοσοκομειο και κατευθυνομαι προς το Μικροβιολογικο, ελπιζοντας να βρω κατανοηση και ουροσυλλεκτη φτιαγμενο απο μιθριλ της Μορια που να μη λιωσει στην πρωτη επαφη με τον Θειο Βρεφος του Ατσαλινου Κοπροσφιγκτηρα μου.

ΖΜΠΟΪΝΓΚ!!

Μπροστα μου βρισκω την Ανθρωπινη Μυγα Τσε-τσε, μια θειτσα -μαλλον- θυληκου γενους, με κατι γυαλια ΝΑΑΑΑ, σαν γαβαθες που βαζουν την προβατομακαροναδα, τα οποια προστατευαν κατω απο τα 85 εκατοστα παχους αθραυστου γυαλιου, κατι ματια ΝΑΑΑΑ σαν γιαπωνεζικο ανιμε απο αυτα που ειχε ο Καμπαμαρου οταν εβλεπε μακαροναδα, αλλα στο πιο μονιμο. Η ιδια η θειτσα δεν ηταν πανω απο εναμισι μετρο και τα ματια της καταλαμβαναν το μισο μποϊ της.

-γεια σας, ηρθα για εξεταση κοπρανων...

-ννναι, δωshφτε μου τα χαρφshτια σας (ετσι μιλουσε η θειτσα και καποτε θα σας πω και για την παλιοκαριολα που μιλουσε σχεδον το ιδιο και μαλλον προερχονταν απο γειτονικο πλανητη με τη θειτσα, απο ενα πλανητικο συστημα που το ενστικτο μου μου ελεγε οτι βγαζει μονο καριολες)

-οριστε τα χαρτια μου, αν θελετε, δωστε μου και εναν ουροσυλλεκτη για να...εεε....καταλαβαινετε, να σας δωσω το...δειγμα (κατι, καπως επρεπε να πω. Δεν γινεται να συζητας με εκπροσωπο αλλου πλανητη και να του λες για σκατα)

-ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ (φωναξε καπως σε απταιστα Νταλεκ) ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΠΑΡ-ΚΟΟΥΝΤ. Ναι...χμμμ (τσεκαρει σε κατι που μοιαζει με κομπιουτερ)...Χως Τηρας;

-Μαλιστα

-γεννηφφφθειφshς το 1979;

-(δεν μου φαινεται) Μαλιστα

-θα πατε φφshσε ενα φαρμακειο να παρετε ενα ουροσυλλεκτη και θα βαλετε μεσα μια μεσαια ποσοτητα κοπρ...


(και τοτε πιανει ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, εναν ΗΔΗ χρησιμοποιημενο ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΣΚΑΤΩΩΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ και αρχισε να το κουναει δεξια και αριστερα με καποια βια (!!!!) ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ (ποιος στο μπουτσο κανει σφαιρικα σκατα;;;τι συμβαινει;;;) και το σκατο εκανε φφσσστοκ-φφφσσστοκ καθως ξεκολλουσε και κολλουσε απο τοιχωμα σε τοιχωμα. ΓΑΜΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΡΤΡΕΚ, ΤΙ ΖΩ;;; Διαολε δεν μπορω, οσο κι αν προσπαθω, να παρω τα ματια μου απο το σιχαμερο εκκρεμες αυτου του εξωγηινου υπνωτιστη. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;; Με καθε "φφφσσστοκ" που εκανε η καριολα το στομαχι μου γεμιζε με σκουπιδια, τα αντερα μου εκλειναν και ο οισοφαγος μου απαιτουσε να τα αδειασει πανω στη μουρη αυτης της κλιγκονιανης κατσαριδας για το δικο του και για το δικο μου καλο.)


-....μια μεφφφshσαια ποshhσοτητα κοπρανων (φφφσσστοκ-φφφσσστοκ, κκκκτττικ-κκκκκτικ-κκκκκττττικ πανω-κατω) και θα μαshhς την φερετε εδω μαβββζι με τα ΜΠΑΡΚΟΟΥΝΤ και σshε 5 μερεφφshς θα βγουν τα αποτελεσματα (outro με 2 φφφφσσσστοκ).

Το σκατο μεσα στο αντερο μου ουρλιαζε απο φρικη. Ειχε κουλουριαστει σε εμβρυακη σταση σε μια γωνιτσα και αρνουταν...αρνιωταν...ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ!!

Αποκαμωμενος ψυχικα βγαινω απο το ιατρειο και τρεκλιζοντας παω στο κοντινοτερο φαρμακειο για ουροσυλλεκτη και δραμαμινες. Κατοπιν επιστρεφω για να παω στο ακτινολογικο για ακτινογραφεια.

-ααα δεν γινεται. Το ιατρειο λειτουργει μεχρι της 11 (ηταν ηδη 12 παρα). Ελατε αυριο.


Ανασανα με ανακουφιση.
Αν μου κανανε τωρα ακτινογραφια θα βρισκανε το στομαχι μου στις αμυγδαλες και το σπληνα μου πετρωμενο στα μαγουλα σαν αυτους τους κατοικους της Πομπηιας που γινανε αγαλματα απο το ηφαιστειο.
Ο δε μικροβιολογος που θα εξεταζε τα κοπρανα θα εβαζε με νοημα τα γυαλια του και κοιτωντας με νοημα τα αποτελεσματα θα μου ελεγε κατι στυλ "ναι...χμμμμ, μηπως ηπιες τον κωλο σου χτες βραδυ;"

Και τωρα θα σας πω τι εγινε χτες βραδυ και πως κατεληξα οντως να εχω πιει τον κωλο μου, αλλα πηγε 5μιση και παω να παιξω ντραμς. Να βρειτε κι εσεις ενα εποικοδομητικο χομπιτ.


(ναι μωρε μαλακες, θα το γραψω σε αλλο αρθρο ωφουυ)


    

37 σχόλια:

  1. To kethea ρε φιλε λιγο αδικοι ρε συ. Ενταξει να πουμε και συ να απλα να εκφραστεις θες να πουμε και να τα πεις μη μασας ρε συ. Σου κανε ομως ρε συ και καλο γιατι εγραψες ενα απο τα καλυτερα αρθρα σου να πουμε. Για ενα να πουμε ζουμε ρε συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη ζουλα και με μαλαγανιες δεν με ριχνεις. Εχω υπογραψει διετες συμβολαιο με την Ιθακη να βγαλω 3 δισκους (τριλογια) με τιτλους οπως "θτην Ιθακη με το Θακη", "δωσ' μου ενα διευρω" και "χωρις την Ακρη πεφτει δακρυ"

      Διαγραφή
  2. Να κάνει μια ανάρτηση για την τελευταία φορά που του ίσιωσαν το έντερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι γενναιος σαμουραϊ για να ζητας τα αδυνατα, στο σπιτι απαγορευεις στη γυναικα να σου σηκωσει χερι και κοπανιεσαι μονος σου με την παντοφλα για να μην της δωσεις της σκροφας την ικανοποιηση.

      Διαγραφή
  3. Άσε τις θείτσες, ο Μαχμούτ ο τρίποδος έχει κέφια και σου φέρνει ένα τενεκεδάκι βούτυρο, άσε την εξώπορτα ανοιχτή και στήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασσικος FMM, δηλαδη female-malemale, οπου μια αφιονισμενη dominatrix σαπιζει στο βρωμοξυλο δυο υποψιες αρσενικων.

      Διαγραφή
    2. Οοοοχι, δεν θα με μπλεξεις σε αυτες τις καφριλες.

      Δεν μπλεκεις με το roadkill και τους καγκουρες οδηγους πανω στην ασφαλτο αν δεν εχεις σκοπο να το μαγειρεψεις. Η να αρχισεις να πυροβολας σμαρτακια που βγαινουν Σαββατοβραδο.

      FMM

      Διαγραφή
    3. Ξανθια με βυζια (επιχειρημα που κερδιζει)

      Διαγραφή
    4. Οοοοχι, δεν θα με μπλεξεις σε αυτες τις καφριλες.

      ΔΕΝ
      ΘΑ
      ΜΕ
      ΜΠΛΕΞΕΙΣ.

      Τοσο απλα. Τελεια. Και. Παυλα.

      ΥΓ Bros over hoes.

      FMM

      Διαγραφή
  4. Εγώ θέλω να μας δείξει βίντεο με τιράντα και κολάν να γλείψω τους κάλους από τα πόδια του.

    Ανθούλα (μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει ένας άνδρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθουλα, πηγαινε κοπελα μου να δεις κανενα καζα ντε παπελ με τον προφεσορ και την μπατσινα που ειναι πιο ρεαλιστικο απο αυτο που μου γραφεις.

      Διαγραφή
  5. Αν δεν ζητήσεις συγγνώμη το «κεθεά» θα ανοίξει μπλογκ αντάρτικο αντιχωστήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελευταία ευκαιρία δίνουμε τα χέρια;

      Διαγραφή
    2. Σε μια πολιτισμενη διενεξη, αυτος με τα ισχυροτερα επιχειρηματα (γκουχγκουχ Χωστηρας γκουχγκουχ) δινει με μεγαλοφροσυνη το χερι του στον ηττημενο (ααααψουυυ εσενα αααααψψουυυ) και του λεει πολιτισμενα "ρουφα τον για να με θυμασαι"

      Διαγραφή
    3. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από έναν ναρκισσιστή που δεν αναγνωρίζει την ήττα του. Έχουμε ήδη δέσει πορτοκαλί κορδέλα στο μέτωπο ετοιμάσου για την αναβίωση του Αφγανιστάν. Αν και θα ήταν προτιμότερο να εισχωρήσεις στον άμαχο πληθυσμό, τουλάχιστον εκεί θα καλοπεράσεις...

      Διαγραφή
  6. Μην πολεμάτε βρε, όλοι αδέρφια είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό δεν χωνεύουμε ο ένας τον άλλον και νομίζουμε ότι κάθε καλοκαίρι ο ήλιος καίει περισσότερο;

      Διαγραφή
  7. Χωστήρα, δεν θέλω σχέση μαζί σου, μην το ξαναπείς. Στην πραγματικότητα θα ήθελα να κλείσεις το μπλογκ γιατί μου πειράζει τα νεύρα. Είναι σαν να σαπίζει το κεφάλι μου. Σαν βραχυκύκλωμα κάτι χρόνια χαλασμένου. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Είναι αρρωστημένα, κατά τη γνώμη μου, τα κείμενά σου.
    Αν αποφασίσεις να το κρατήσεις, δικαίωμα σου. Έχεις ένα κουμπάκι να με θυμάσαι.
    Το κεθεά νομίζω δεν έχει χρόνο να πολεμά, έχει τόσα πράγματα να κάνει για την απεξάρτηση. Θα πρότεινα να μην πολεμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει Φωλια των κουκου στο Αλφα με Αση Μπιλιου στα ζωδια να θεραπευτεις.

      Διαγραφή
    2. To από πάνω σχόλιο ήταν στάνταρ από γυναίκα. Λοιπόν Χωστήρα, εμείς από το «κεθεά» είμαστε πάλι. Άκου αγόρι μου, γράφε ότι θες δεν μας νοιάζει, η τέχνη άλλωστε είναι κάτι υποκειμενικό και οι μόνοι κριτές είναι οι αναγνώστες. Ο λόγος που σου κάναμε πούλινγκ άσχετα αν μας αρέσουν ή όχι αυτά που γράφεις ή αν έχουν κάποια αξία ή όχι, είναι επειδή νομίζαμε ότι ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ. Και επειδή έχουμε και εμείς τα ψυχολογικά μας δεν χωνεύουμε τους ταλαίπωρους προικοθήρες, μάλιστα πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένας προικοθήρας χρήζει ανασκολόπησης. Απλά αυτήν την εντύπωση εισπράξαμε από τα κείμενά σου. Ανακαλούμε και ζητάμε συγγνώμη με την πίπα της ειρήνης.

      Διαγραφή
    3. Σεβάσμιε Αρχηγέ των Ινδιάνων Κεθεάτσι θάβω το τσεκούρι του πολέμου και τραβάω πρώτη τζούρα από την πίπα της ειρήνης.
      Προικοθήρας δεν είμαι, απλά ΕΤΥΧΕ η σκουάου μου να έχει τριάντα στρέμματα χωράφι στην Αϊόβα που τα φυτέψαμε και τώρα ζούμε στο Λοσάτζελε σε καζίνο.
      Αν θέλετε όμως ντε και καλά να ανασκολοπήσετε, έχει ανοίξει η περίοδος κυνηγιού μπάτσων.

      Μια ιδέα έριξα.

      Διαγραφή
    4. Πω πω πρασινάδα.
      Αν διάλεξες αυτήν εδώhttp://www.femina.co.id/images/images_article/006_003_169_pic.jpg και όχι κανένα ξέκωλο θα πάμε παρέα με τον black panther να ρελιάσουμε μερικές μπλε στολές.

      Διαγραφή
    5. Παντα σεμνη και ταπεινη, σαν τη νουδου το '09

      Διαγραφή
  8. Οι ινδιανες εχουν τα ομορφοτερα δερματα αγριων ζωων και τα ομορφοτερα μουνοχειλ...α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλα με αποδεικτικα στοιχεια και ΠΡΟΣΟΧΗ οι Ινδες δεν ειναι Ινδιανες, εκτος απο τους Enigma? που πρεπει να ειναι μαλλον εξωγηινοι.

      Διαγραφή
    2. Οι Ινδες εχουν τα ομορφοτερα δαχτυλα ποδιων και οι γερμανιδες δεν ειναι τυχαιο τις ομορφοτερες κωλοτρυπιδες

      Διαγραφή
  9. Οι ινδιάνοι οφείλουν να προστατέψουν τις περγαμηνές τους.
    Ο κεθεάτσι τσιφ με τα πολλά κυβικά, που κλαίει όταν δεν μιλάμε και ωρύεται όταν μιλάμε, ας στείλει λινκ να μαζευτούν σκαθάρια, αράχνες και χιουντάι αυτοκίνητα 20ετίας, αφού έχει χρόνο να ανοίξει και συνεργείο προκειμένου να μας πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν εχω χρονο ουτε να αλλαξω σωβρακο αλλα παμε παρακατω. Όταν παιδι ειχα βγει για κυνηγι με τον τοτε αρχηγο της φυλης τον πατερα μου απο τα θεορατα χερια που ανετα μπορουσαν να με τσακισουν στα δυο βλεπω να εκτοξευεται ενα τσεκουρι σχεδον δυο μετρα και να πετυχαινει καποιο ζωο που ετρεχε στο δασος. Αλλα οταν πλησιασαμε διαπιστωσα οτι την τσεκουρια την εφαγε μια κοπελα της φυλης. Χτύπημα στ μουναχειλα. Και μου λεει ο πατερας μου: Γιε μου ολοι οι γηραιοι αλλα και οι γονεις της κοπελας που εχουν 10 παιδια ακομη και δεν τους νοιαζει να χασουν ενα πηραμε την αποφαση να την θυσιασουμε για να σου αποκαλυψουμε το μεγα μυστικο της φυλης μας... να κοιτα το γαλα αντι για αιμα που σταζει απο τα μουνοχειλα της. Οποια κοπελα κι αν ερωτευτεις ανα τον κοσμο καμια δεν θα εχει τα μουνοχειλα των γυναικων της φυλης μας. Και μου πε ρουφα. Κι οταν αρχισα να ρουφαω τα γαλακτερα μουνοχειλα πηρα αλλα δυο μετρα μποι εβγαλα μουσκουλα τριχες και μια πουτσα να.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχω μια παραγγελιά. το πρώτο άρθρο να λέγεται 'ξεροκόμματο'. να περιμένεις ευγνωμοσύνη από άλλους αρχηγέ.

      Διαγραφή
    2. Ο Ketheatsi δεν είναι ο Χωστήρας ανώνυμε, μην μπερδεύεις τα μπούτια σου. Αν το τέλειο υπεραρσενικό ο ketheatsi φτιάξει μπλογκ θα είναι για το καλύτερο παιδί και ας μην γαμάει τον Χωστήρα. Γι' αυτό να τον διαβάζετε γιατί η ζωή είναι ένα σοβαρό αστείο.

      Διαγραφή
    3. Gaslighting. Γκουγκλαρε το να δεις πόσο μαλακας είσαι.

      Διαγραφή
    4. 3 χρόνια έκανες προσπάθειες για να καθιερωθεί στο ίντερνετ ένας όρος που μόνο στο δικό σου μυαλό βγάζει νόημα ενώ για όλους τους υπόλοιπους σημαίνει "πυροκλάνι". Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου

      Διαγραφή
    5. Το δικό μου μυαλό με νοιαζει.

      Νοιασου εσύ για το πουλί σου όπως όλοι.

      Διαγραφή
    6. Δεν έχω πουλί-είμαι άγγελος

      Διαγραφή
    7. Εγώ νόμιζα πως είσαι ο Χουλκ.
      Σορι λάθος.

      Διαγραφή
  11. https://el.chaturbate.com/britneybaby18/ παίζει τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή