Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΥΖΙ



Πριν φτασω στο λογο που ονομασα ετσι αυτο το αρθρο θα ηθελα να μοιρασω μερικες ευχουλες στους κατωθι:


  • Στο ανθυποπαπαριδι που εκανε αναφορα στη google για το blog, ως "ακαταλληλο", "προσβλητικο" ή οτιδηποτε αλλο, του ευχομαι να ζησει μια μακρια ζωη γεματη προσβολες και υποτιμητικους χαρακτηρισμους, μεχρι τα βαθια γεραματα. Ησουν, εισαι και θα εισαι ενα ευθικτο αρχιδι με μηδεν αισθηση της πλακας, που το χιουμορ σου φτανει μονο μεχρι σελιδες τυπου Βατραχι, Luben και Κουλουρι, δηλαδη χιουμορ για καταπιεσμενους μαχητες του πληκτρολογιου και 12χρονα που εκστασιαζονται με τον Κανακη και το Σερβετα. Η διανοητικη σου ικανοτητα δεν επιτρεπει κατι περα απο τις βασικες λειτουργιες, "τρωω", "χεζω", "ποσταρω στο φεησμπουκ", "ψαχνω ματαια να ειμαι καλος σε κατι". Καλη μιζερια.
  • Στον τζουφιο moderator της google που εκανε δεκτη την αναφορα του παραπανω και τωρα η σελιδα μου εχει υποχρεωτικα "προειδοποιηση ακαταλληλου περιεχομενου" και πολλες φορες αυτος που θελει να μπει μεσα πρεπει να πατησει το γαμημενο το "κατανοω και αποδεχομαι", ναι, αυτουνου του παπαριου λοιπον του ευχομαι μια μακρια ζωη μεσα σε γραφειο με μισθουλη της πεινας να δουλευει και δευτερη δουλεια για να ζησει. Το οτι εχεις μια δουλεια που σου δινει μια εξουσια ως προς το τι ειναι καταλληλο ή οχι στο ιντερνετ, δεν σημαινει οτι εβγαλες και τη γαμημενη τη Νομικη και μετα απο χρονια φορεσες την πουτανα την τηβεννο του δικαστη. Εισαι ενας γαμημενος Φτωχολογιάς, οπως ολοι μας και με μια απλη αναγνωση -το πολυ- 5 αρθρων του Σελεμπριτη, θα καταλαβαινες αμεσως οτι δεν ηρθα εδω για να διαφθειρω τα μυαλα του κοσμου, αλλα για να τους δωσω πεντε γαμημενα λεπτα ευκαιρια να γελασουν και να ξεχαστουνε. Την ιδια γαμημενη στιγμη, παρ' ολες τις αναφορες που εχουν κατατεθει, εσυ επιτρεπεις την υπαρξη ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, σελιδων με ρατσιστικο, ψευτοϊατρικο, παιδοφιλο, εγκληματικο περιεχομενο, λες και στους "ορους χρησης της google" τετοιες σελιδες ειναι φουλ-κομπλε. Σαλτα λοιπον και γαμησου.
  • Σαν να μην μου εφταναν ολα αυτα, που ηδη μου εκαναν την ψυχολογια και το κεφι σκατα, εχω και μερικους χθεσινους του ιντερνετ που μολις ανακαλυψαν τον σχολιασμο και νομιζουν οτι σε μια νυχτα εγιναν τρολ*, τα οποια τσουτσουνια λοιπον αρχισαν να γραφουν εδω φρασεις τυπου "με ενοχλει το μπλογκ, κλεισ' το", σας ευχομαι μαλακες να βρεθειτε κι εσεις μπροστα στον ιδιο συναισθηματικο γκρεμο που βρισκομαι και να σας σπρωξουν. Νομιζετε οτι ειναι αστειο; Αυτο εδω το γαμηδι που διαβαζετε ειναι ουσιαστικα η μονη επικοινωνια που εχω με κοσμο. Γαμα τους τους μαλακες που βλεπω καθημερινα στη δουλεια και αλλου. Τους περισσοτερους δεν επιλεγω καν να τους βλεπω, ποσω δε μαλλον να τους μιλαω. Περναω πολλες ωρες χωρις να λεω αυτα που σκεφτομαι και οταν πραγματικα θελω να μιλησω και να βγαλω απο μεσα μου πραγματα, τοτε ερχομαι εδω, σε αυτο το γαμημενο ηλεκτρονικο χαρτι και τα γραφω. Και τα γραφω εχοντας 2 γαμημενους γνωμονες: 1) να τα βγαλω απο μεσα μου μεσω του χιουμορ και να αφησω την φαντασια του λογου μου να καλπασει σαν ενα γαμημενο ελευθερο ατι που καταφερε να δραπετευσει απο το βρωμικο σταυλο που το κρατουν και 2) να νιωσω καλυτερα πιστευοντας οτι και αλλοι, διαβαζοντας αυτα που γραφω, εστω για 5 γαμημενα λεπτακια θα περασουν καλα βλεποντας ενα γαμημενο ατι να δραπετευει. Αν εσυ μπασταρδακο μου γαμας την ψυχολογια και μου ριχνεις τη διαθεση να δραπετευσω, τοτε εισαι υπολογος απεναντι μου, αλλα και υπολογος απεναντι σε ολους αυτους που με διαβαζουν. Οφειλεις πουτανοπαιδο να μιλησεις ανοιχτα και να πεις για ποιο πουστη λογο εγω πρεπει να σταματησω να προσπαθω να ξεφυγω. Εισαι υποχρεωμενος να μου εξηγησεις γιατι εγω πρεπει να παραμεινω σε αυτο το βρωμικο σταυλο και να κανω ο,τι κανουν ολοι, να κοιταω δηλαδη βιντεακια και να παταω like και τετοιες αρχιδιες. Γιατι πρεπει να παραμεινω ενας παθητικος δεκτης και οχι ενας ενεργητικος δημιουργος;

Και αφου φυγαμε απο τις ευχουλες, ας περασουμε στο ζουμι.


Προχθες εγραψα το προηγουμενο αρθρο, και οπως καθε φορα που γραφω αρθρο, πηγαινω σε ο,ποια πλατφορμα εχω και το ποσταρω (οχι στο tumbler. Για τις φιλες μου με κωλαρες και βυζαρες εκει το εχω για να βλεπω μερακληδικες τσοντες, για τις υπολοιπες φιλες, εγω ειμαι σοβαρο παιδι και δεν κανω τετοια πραματα). Παω, πουλετε (επιτηδευμενο συγγραφικο φαινομενο του Χωστηρα να κολλαω λεξεις), παω που λετε σε φεησμπουκ, τουιτερ, κλπ και ποσταρω το καινουριο αρθρο. Πηγαινω και σε μια ηλεκτρονικη εφημεριδα, το The press project και επιλεγω σε ποια αρθρα θα κανω whoring το νεο μου πονημα. Ποτε δεν το αναρτω σε αρθρα με ευαισθητο περιεχομενο (φονους, σκληρα εγκληματα, δραμα μεταναστων κλπ).
   Και τοτε συνεβη το εξης. Μια φιλη, ή εστω με φιλικες προθεσεις, μου εγραψε το εξης: "Δεν μου πεφτει λογος φυσικα αλλα φιλικα θα στο πω, ειναι λιγακι κουραστικο αυτο που κανεις με τις συνεχεις διαφημισεις στο blog σου...κ συγκεκριμενα σε ενα σαητ που δεν χρησιμοποιει διαφημισεις. Στο λεω με καθε καλη προθεση, εχω μπει στο blog, βρισκω πολυ ενδιαφερον τον τροπο που γραφεις αλλα μου φαινεται λιγο ακυρο ολο αυτο που κανεις εδω".
 Αρχικα να πω οτι οποιοσδηποτε τολμησει να κανει λεκτικη ή αλλη επιθεση στην κοπελα, για μενα ειναι μηδεν. Η κοπελα εχει δικιο. Τελος.

   Προς υπερασπιση μου ομως, στο σαητ αυτο τα σχολια μου αφορουν κατα 99% στο εκαστοτε αρθρο και μολις 1% ειναι το blog-whoring.
Ολα αυτα τα χρονια εχω κανει whoring σε αρκετες σελιδες, οχι πολλες αλλα αρκετες. Συχνα το αποτελεσμα ηταν να με μπλοκαρουν απο τον σχολιασμο τους, παρολο που το rate σχολιασμου-whoring ηταν και παλι 99-1.
Να σας πω μερικες;
Δεν χρειαζεται.
Ασασπω εστω μία, τα Ancient Memes! Μαλιστα. Η σελιδα που υποτιθεται οτι ειναι φουλ-πουτσαρα της και -κατα τα αλλα- τρεφω σεβασμο για το περιεχομενο της, με μπλοκαρε εντελως.

Ενηγουεη, που λενε και οι φιλοι μας οι Κορεατες. Οταν γραφω ενα καινουριο αρθρο, ο μονος τροπος για να βγει προς τα εξω ειναι η διαφημιση. Ειναι το απαραιτητο συστατικο για να δεσει η συνταγη, οχι το πιο γευστικο, αλλα σιγουρα το πιο καταλυτικο (ειδικα για μενα που δεν ασχολουμαι με ευπεπτα θεματα και μοντερνες μαλακιες). Ειναι "το ρυζι στα γιουβαρλακια" που λεω και στον τιτλο.

Αφου λοιπον εφτασε -και βασει ψυχικων πλεον αποθεματων- ο κομπος στο χτενι, σταματαω πλεον να διαφημιζω το μπλογκ σε ξενα σαητ παρ' ολο που -και το λεω με πικρια-, εγω ενθαρρυνω να διαφημιζουν αφιλοκερδως τα σαητ τους εδω.

Αδερφια, ο,ποιος το βρισκει το μπλογκ-το βρηκε, οι υπολοιποι...δεν χανετε και τιποτα σπουδαιο. Εγω αληθεια βαρεθηκα με ολο αυτο, με την αισθητικη του καθενος και το αν ξυπνησε στραβα και δεν γουσταρει να βλεπει πραγματα. Αλλοι μπλογκερ, οι περισσοτεροι τα παρατησαν, αλλοι εβγαλαν και βγαζουν φραγκα με το να ασχοληθουν με αλλου ειδους μπλογκινγκ.
Εγω ποτε.
Η συγγραφη και η εκθεση ιδεων για μενα ουτε πρεπει να σταματα και ουτε πρεπει να γινεται για τα φραγκα. Ειναι μια ροη πληροφοριων που, εστω και σε φαντασιακο/σουρρεαλιστικο επιπεδο, πρεπει να δινεται αφιλοκερδως.
Η Τεχνη, η καθε ειδους Τεχνη δεν ειναι εμπορικο αγαθο, γιατι ΑΝ ξεκινουσε ως τετοιο, τοτε οι πρωτοι πρωτογονοι ανθρωποι που αρχισαν να κοπανανε ενα τυμπανο και εκαναν τον κοσμο να χορευει, ζητουσαν ως ανταλλαγμα για την Τεχνη τους εξι κοτες και δυο βολβους (εκτος οτι θα παιρνανε μισο προϊστορικο αρχιδι) δεν θα φταναμε ποτε να εχουμε κλασικη μουσικη, Ρεμπραντ και Πικασο, Παρθενωνα και Σεξπιρ.
Θα ηταν ενας κοσμος χωρις χαρα και αναψυχη.

Υποστηριξτε την Τεχνη για ολους.


*τρολ: το τρολ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, δεν ειναι ο μαλακας που κανει πικροχολη "καζουρα" σε οποιαδηποτε μαλακια τον ενοχλει. Το αποτυχημενο και παιδικο χιουμορ "νιανια νιανια εισαι μαλακας LOL" δεν, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, δεν ειναι τρολιά.
Τρολ ειναι οι τρωγλοδυτες του ιντερνετ, τα γαμιολια που εφαγαν τα νιατα τους στο 4chan, στο Demotivational (μεχρι που εγιναν Greybeards και ο ιδιος ο Σαουρον τους εδωσε κατι δαχτυλιδια που ολοι ξερουμε ποσο μαλακια ηταν αυτο). Ειναι τα τοτε 12χρονα τσουτσεκια που εμπαιναν στο τοτε mirc και παριστανανε τις γκομενες και χαχανιζανε με τους μαλακες που τους τσαταραν. Κορυφαιο τρολ στην Ελλαδα, και δεν θα παψω ποτε να το λεω, ηταν ο Shinobi, που ακομα κι αν εσβησε το account του, παραμενει αξεπεραστος. Αξεχαστη θα μεινει η ατακα του σε ενα απο τα αρθρα του Μικιμαϊους, οπου εγραψε "σου βγαζω το καπελο, στο χεζω και στο ξαναφοραω".
Αυτα ειναι τα τρολ. Σιχαμενοι, ανελεητοι και αιχμηροι στα ορια του bullying, τυποι που ξερουν οτι το ωμο αντι-correct χιουμορ δεν εχει ορια. Τρολ ειναι ο τυπος που πηγε στο βιντεακι της γκομενας που επαιζε ντραμς και της εγραψε αποκατω "this is a strange kitchen".

Χωστηρας out.


Edit: για να μην ταλαιπωρειστε να ανοιξετε το μπλογκ, απλα πληκτρολογειστε ocelebritis.blogspot.com, την αρχικη δηλαδη διευθυνση, και πατηστε μια φορα το πορτοκαλι κουμπακι που λεει "κατανοω..."      

43 σχόλια:

  1. Χωστήρ, το ξέρω πως σε στενοχώρησα, αλλά εδώ μέσα μάθαν οτι γ@μιόμαστε και πλάκωσαν οι γύφτοι. Δεν είμαι τρολ. Ορισμένα υπονοούμενα εδώ μέσα με αρρωσταίνουν. Δεν θέλω να ανταλλάξουμε γκρεμούς, ο δικός σου είναι χειρότερος. Γράφε ότι παπαριά θες, αλλά να ξέρεις πως έχουν κι αλλοι χάος μέσα τους και δεν αντέχουν. (είμαι ο 1 και 3 που έστειλες ευχές-δεν ανταποδίδω γιατί οι δικές μου πιάνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήξερα ότι ο Σελέ είναι αποκλειστική λέσχη.

      Διαγραφή
    2. δεν είμαι τρολ, δεν είμαι πρώην σου, δεν είμαι θαυμάστρια. Αυτά. Με ενοχλούν οι γύφτοι που μπαίνουν εδώ μεσα, σχολιάζουν και νομίζουν θα σώσουν την ανθρωπότητα. Δεν θα επανέλθω.

      Διαγραφή
    3. Οι παλιοί εδώ μέσα έχουν διαβάσει αυτό που είχα γράψει ότι "εγώ πρώτος δεν πρόκειται να αλλάξω τον κόσμο με αυτό το blog". Όμως βρίσκεσαι υπόλογη απέναντι σε εμένα πρώτα και μετά σε όλους αυτούς που θέλουν να γράψουν αυτό που Τους βγαίνει και να "απλώσουν ένα χέρι επικοινωνίας" με κάποιον άλλον στο ίντερνετ...μια κουβέντα να πουν σε καποιον, να αισθανθούν ότι δεν είναι ο λόγος τους ασήμαντος.
      Το μπλογκ αυτό είναι μισό δικό μου και μισό του αναγνώστη.
      Πολλά μάλιστα άρθρα εδώ έχουν εμπνευστεί από σχόλια.

      Διαγραφή
  2. Δε φταις εσύ πάντως. Μη σκας, ένα κουμπί πατάμε και συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι φίλος και τακίμι, που λένε και οι φίλοι μας οι Αυστριαλοί.

      Διαγραφή
  3. Εντελώς παράξενο μου φαίνεται που τώρα έμαθες ότο πάντα κι από την αρχή πριν από χρόνια ήσουν ο μόνος που για να μπω (-λες να ήμουν η μόνη;) έπρεπε να πατήσω το πορτοκαλί κατανοώ. Μάλιστα σκεπτόμουν να σε ρωτήσω γιατί έχιες καταχωρήσει το blog ως ακατάλληλο αλλά αφότου θαυμάστριά σου μου επετέθη όταν έκανα εδώ κριτική έκοψα κάθε παρατήρηση και σχολιάζω μόνο για να επαινώ.

    Τώρα για το άλλο που λες.... Αλήθεια έκανες whoring; Περιττότατο το βρίσκω εκτός κι είχες διαφήμιση κι αν γράφαμε σε γλώσσα με αναγνώστες ώστε τα κλικ να μετρούσαν.
    Δεν το χρειάζεσαι. Δεν είσαι ο Στέφανος-πέρνα-από-το-μπλογκ-μου (θυμάσαι;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πορτοκαλι κουμπακι μπηκε επι καμποσο εποχης προσωπικα που το θυμαμαι ολο το δραμα ( θυμαστε και οι 2 ; ). Δεν υπηρχε πριν.

      Προσωπικα χεστηκα για το κουμπακι, χεστηκα για τη γκουγκλ και τους μοντζ και για τον Στεφ..Στ....ΣτεφαΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ 4CHAN ;

      Διαγραφή
    2. Το κουμπί μπήκε το 2016 όταν ο blogger έστειλε ειδοποίηση σε όλα τα μπλογκ με πορνογραφικό υλικό, ότι αν δεν έβαζαν την ειδοποίηση ή δεν έσβηναν αυτό το υλικό θα τους το έσβηνε σε ένα μήνα. Το έβαλα και μετά από κάνα χρόνο έσβησα όλες τις φωτό και το αφαίρεσα... ή έτσι νόμιζα. Εχθές που τα πέρασα ένα-ένα ξανά τα άρθρα βρήκα καμιά 15ρια που τις έσβησα...ελπίζω στις επόμενες ημέρες να φύγει από πάνω μου αυτό το σίχαμα.
      Στο εντωμεταξύ καλησπερίζω εσάς τους 2 που ανήκετε στην παλιοσειρά αναγνωστών!

      Διαγραφή
  4. Ο πάλαι ποτέ μακρυμάλλουσα playboy Χωστήρας ή φαλακρός προβοκάτορας γνωστός και με το ψευδώνυμο Μπάνι Πρέλεβιτς στα πρόθυρα πρωκτικής κατάρρευσης: «Αυτο εδω το γαμηδι που διαβαζετε ειναι ουσιαστικα η μονη επικοινωνια που εχω με κοσμο». Μετά από αυτήν την δήλωση ποιος όχι ποιος θέλει να δει τον Ξανθόπουλο σταυρωμένο στην πλατεία συντάγματος φωνάζοντας: αλήτες μου μαγαρίσατε το μπλογκ;

    Εμείς από το ΚΕΘΕΑ στα λέμε για το καλό σου γιατί λαμβάνουμε υπόψη όλα όσα γράφεις. Και σου λέμε να βρεις έναν Ρωμιό να βρεις την υγεία σου. Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί ήμασταν δέκα και μείναμε πέντε. Τον έναν τον έφαγε αρκούδα, τον άλλον άνοιξε η γη και τον κατάπιε, ο άλλος καθόταν όλη μέρα στον ήλιο και πήρε φωτιά, τον τέταρτο τον γάμησε ένα τραβέλι ονόματι Δίας και ο πέμπτος είχε ένα μπλογκ που δεν έλεγε να κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τον ενοχλούμε τόσο πολύ τον κύριο να κλείσει τον ανώνυμο σχολιασμό.

      Διαγραφή
    2. Ρε μη μασάτε ρε για ξεκάρφωμα τα λέει για να γίνετε τζέρτζελος στο μπλογκ και να περνάει η ώρα του. Αφού το λέει στα ίσια ότι έχει δουλειά ενώ άλλοι πεθαίνουν της πείνας.

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάντως προχτές τον πέτυχα να τα πίνει με τρεις γκόμενες

      Διαγραφή
    4. Shiiii.... looks likes Saturday night and shiiiiii......

      Διαγραφή
    5. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙ εκτος απο την περιοδο 1996-98 και τοτε που ειχαμε Ολυμπιακους το 2004 (δεν μετραει) και τοτε που ειχα χωρισει την καριολα το 2009 αλλα δικαιολουγουμαι, επισης το 2011 αλλα ημουν σε μεταβατικο σταδιο, και αλλη μια μεταξυ 2014-2017.

      Διαγραφή
  5. Σιγά ρε παιδιά μην τον παίρνετε από τα μούτρα. Να μας εξηγήσει γιατί βρίσκεται στα πρόθυρα συναισθηματικής κατάρρευσης σε νέα ανάρτηση και πως καταφέρνει να κρίνει τους πάντες ως ανώνυμος και εμείς υποσχόμαστε να μην τον ενοχλήσουμε ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι ξεκαθαρα σχολιο καποιου που δεν εχει δει Μπιγαλη live...πρωτη σειρα, να πεταει φυστικια στο ορθανοιχτο στομα του Τουρκογιωργη.

      Διαγραφή
  6. Γιατί οι άλλες πουτάνες στα άλλα μπλογκ είναι καλύτερες; Τουλάχιστον ο χωστήρας δεν υποκρίνεται. Τα σιγανά ποταμάκια είναι τα χειρότερα. Χωστήρα ζεις εσύ μας οδηγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εισαι η μοναδικη μου αγαπη στειλε μου μηνυμα λατρειας

      (call me)

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο είναι τόσο ηλίθιο που πρέπει να το έχει γράψει η Φώφη Γεννηματά που είναι ΑΜΕΑ λόγω καρκίνου στο στήθος. Μην κοιτάτε από την κλειδαρότρυπα σαν ασφαλίτες, δεν θα βρείτε πολλά κυβικά και σάπια όνειρα.
      Όποιος θέλει να απλώσει χέρι επικοινωνίας ας πάρει τηλέφωνο.
      Χωστήρα είσαι αστείος καμιά φορά, και μπαίνω να γελάσω, τίποτα άλλο.
      Τραβάτε στις δουλειές σας για το καλό της εθνικής ασφάλειας. Μαλάκες.

      Διαγραφή
    3. Εχεις παρατηρησει οτι η εθνικη μας ασφαλεια αρχισε να διακυβευεται σημαντικα απο τοτε που ο Αλκαιος σταματησε τη δισκογραφια;

      #illuminatti

      Διαγραφή
  7. Να ξεκαθαρισουμε ομως κατι γιατι το "Κεθεα" δεν ειναι μουνοπανα. Το "κεθεα" λοιπον δεν εκανε καταγγελια αλλα μουνοπανα προφανως που δεν σχολιαζουν το εκαναν οπως και το προτελευταίο σχολιο στην προηγουμενη ανάρτηση που ελεγε : κλεισε το μπλογκ δεν το εκανε το "κεθεα". Αναλαμβάνουμε την ευθυνη για οσα λεμε και κανουμε οχι για οσα δεν λεμε και δεν κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν στο Κεθεά είστε ντοπαρισμένοι με τεστοανδροείνη που οδηγεί μοιραία στη μαλακία.
      Επίσης έχετε όλοι Έιτζ και σας κυνηγάν οι τράπεζες.

      Διαγραφή
    2. δεν πάμε Ευρώπη έτσι.

      Διαγραφή
    3. Νομιζω πιτσιλισα λιγο το σωβρακακι μου με αυτο το thread.

      Διαγραφή
  8. Εμένα πάλι ο νούς μου ταξιδέυει με Βατραχι, Luben και Κουλουρι.

    Χωστηράκο, Κανακης και Σερβετας εκπέμπουν περισσότερη χιούμορ και αντρίλα απο σένα.

    Μακιαααά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συγγνωμη που δεν γεννηθηκα στη Θεσσαλονικη ή σε καποια αλλη παγκοσμια πρωτευουσα του πολιτισμου και της τεχνολογιας

      Διαγραφή
  9. Ο ίδιος έκανε την καταγγελία στο μπλογκ του αλλιώς δεν θα μπορούσε να δηλώνει με τέτοια σιγουριά ότι το ένα και το τρία είναι διαφορετικά άτομα. Επίσης είναι σχιζοφρενής, ναρκισσιστής, και γαμάει γυναίκες ανελέητα, θέλοντας να περάσει στο 1,5 άτομο που τον διαβάζει ότι είναι ένας ταλαίπωρος μαχητής της αγαμίας. Στους γνωστούς του παρουσιάζεται με το ψευδώνυμο ματωμένη κομπρέσα επιδεικνύοντας σε ειδική σφραγίδα δέρματα ανθρώπων τους οποίους έχει πλήξει θανάσιμα αλλά στην πραγματικότητα είναι ροζ τσιχλόφουσκες. Συνήθως αυτοαποκαλείται και Μπουλντόγκ Τσε Γκε Βάρα ή Βαν Πάμελα όταν κάνει ομελέτα σε δοκό ισορροπίας.

    - Νατάσα, πρώην παθούσα και το έκτο αγνοούμενο μέλος του «κεθεά».

    βαρούσε ενέσεις για να του σηκωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχην δεν ξημερωσε ακομα το ετος που θα γαμησω.

      Κατα δευτερον: FFM εσυ εισαι ρε παπαρα;
      Σε καταλαβα απο τα ναρκωτικα

      Διαγραφή
    2. Αν ειχα θεμα θα στα ελεγα στη μουρη και χωρις να υπογραφω σαν "Νατασα".

      Και χωρις τα ναρκωτικα στη μεση. Δεν τα χρειαζομαι για να σε βρισω ουτε για να καφριλιασω.

      Διαγραφή
    3. Καποιοι συνανθρωποι μας υπνοβατουν και κανουν, ασυνειδητα, πραγματα στον υπνο τους. Εγω π.χ. δουλευω.

      Διαγραφή
  10. Η Μάκια δεν είναι «κεθέα». Λοιπόν μάγκα αν δουλεύεις δίπλα μας πέρνα να μας πεις ένα γεια...θα είμαστε έτοιμοι...που σαι σε περιμένουν πολλά βελάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχει. Τα βελάκια στην Μάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε γαμιόλη Χωστήρα θέλουμε ειρήνη. Έλα ας δώσουμε τα χέρια.

    - «κεθεά»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου εκαναν καλυτερη προταση απο την Ιθακη, τωρα ειναι πια αργα για μας τους δυο.

      Διαγραφή
    2. Αφού έχεις ξυρισμένο μουνί αντί για αρχίδια λογικό το βρίσκουμε.

      Το κεθεά αφού χάρισε μερικές στιγμές δημοσιότητας στον σελέμπριτι αποχωρεί οριστικά.

      - Το μίσος παραμένει Ca extra

      Διαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Καταλαθος σου εσβησα το σχολιο ρε πεηπι. Σορρυ και ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

      Διαγραφή