Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΦΕΜΙΝΟΡΡΟΙΑ



Αυτο υποτιθεται οτι ειναι το δευτερο μερος του "ΦΕΜΙΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ", αλλα απεχει καπως απο αυτο το αρθρο, οποτε θα το πω "ΦΕΜΙΝΟΡΡΟΙΑ".

ΦΕΜΙΝΟΡΡΟΙΑ, οριστε, το ξαναπα.

Η Φεμινορροια ειναι μια φυσιολογικη κατασταση της μεσης Φεμιναζιστριας, η οποια εκδηλωνεται καθε φορα που μια γυναικα γινεται στοχος αρνητικων σχολιων. Εμφανιζεται μια στις τοσες και τα αποτελεσματα ειναι το ιδιο καταστροφικα για τον υπολοιπο κοσμο γυρω της, οπως και στην εμμηνορροια, τη γονορροια και ουτω καθεξης.

Κλασικα παραδειγματα Φεμινορροιας εχουμε δει στο παρελθον, οποτε ειμαστε εξοικιωμενοι με το τι θα συμβει. Εχουμε ξυπνησει το ηφαιστιο, περιμενουμε την εκρηξη και εκκενωνουμε εγκαιρως την πολιτεια ή το μικρο νησι, ή τον γαλαξια οπου κατοικουμε και απο αποσταση ασφαλειας καταγραφουμε το γεγονος.

Αυτη τη φορα, αφορμη σταθηκε μια χοντρουλ....μια χοντρη που πηρε μερος στη γιουροβυζιο, η οποια μαλιστα καρφωσε στο κεφαλι της τα δυο τελευταια μπιφτεκια που περισσεψαν απο το ταψι του μεσημεριανου της, φορεσε και την τοπικη ενδυμασια της φυλης της που φτιαχνεται απο ανθρακονηματα υψηλης αντοχης, αλλα και λαστιχα τριαξονικου scania για να μην την στενευει στην περιφερεια, εφαρμοσε και μια συσκευη αντιβαρυτητας, γιατι βασει του 3ου νόμου του Νευτωνα, τα σωματα υψηλης μαζας ελκουν τα πιο ελαφρα (δεν ηθελε να βρεθει αγκαλια πατσας-φλοιος με τον πλανητη μας) και βγηκε και τραγουδησε.
Εγω παλι, γιουροβυζιο δε βλεπω, οποτε δεν ξερω τι εκανε με το τραγουδι. Μονο κατι φωτογραφιες ειδα στο φεησμπο...ναι αυτες που βρισκονται ακριβως κατω απο τα οργιλα στατους εξαγριωμενων (γεννημενων) εμμηνοπαυσικων φεμιναζιστριων και συμπερανα τι τριμπουρδελο ειχε επαναληφθει.

Καταρχιν, να ειδοποιησουμε τις φεμιναζιστριες οτι το πιο πιθανον ειναι η χοντρουλα αοιδος ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ πληρως για τα κακεντρεχη σχολια αναφορικα με το σουλουπι της.
ΜΠΕΣΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ
Εχει πληρη επιγνωση του ποια ειναι και συν τοις αλλοις εχει μια ολοκληρη χωρα (δεν ξερω ποια στο μπουτσο χωρα, αλλα τελοσπαντων) εχει μια ολοκληρη χωρα που την ψηφισε να βγει ετσι οπως ειναι σε αυτο το σιχαμερο  ευρωμπουρδελο κακιτεχνικων δημιουργιων που ονομαζεται γιουροβυζιο και να τραγουδησει τη μαλακια της.
Σημερα θα επιστρεψει στη χωρα της και για κανα μηνα θα 'ναι το κεντρο της προσοχης και του θαυμασμου απο τους συμπατριωτες της και ουτε που θα μαθει ποτε οτι ο μπιχλας ο Τασος απο Καλιθεα εγραψε στο φεησμπο "μαλακαμο εχει κνεις το τηλ του μαστορα π εφτιαξε τη σκηνη να του σφιξω τ χερι;", ή του Sergio απο Σικελια που εγραψε "ooo ma ke katso porka pizza kaltsone a la vamfakulo katsarola???? (ενωνει και τα δαχτυλα του χεριου και τα κουναει πανω-κατω)".

ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

Εχει μεγαλωσει με τετοια σχολια. Εχουν μπει στο πετσι της και αποφασισε να τα γραψει ολα στο ενδομητριο της γιατι ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ!!
...και στα διαλειμματα να τραγουδαει.
ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ
Αυτη, οπως και τοσες αλλες συνειδητοποιημενες χοντρες εχουν κανει ειρηνη με τον εαυτο τους. Ξερουν τι προβληματα θα αντιμετωπισουν (απο "δεν βρισκω γκομενο" μεχρι το ενδεχομενο να πεθανουν απο ανακοπη καρδιας) και ειπαν το δικο τους "φακιτ, μια ζωη την εχουμε και εγω θα την ξεκοκαλισω".
Δεν χρειαζονται απροσκλητους ιπποτες που θα τις προστατεψουν για δεκα λεπτα και μετα πουλο να τρεξουν στον επομενο ανεμομυλο!
Αυτο που χρειαζονται ειναι μια γραμμη υποστηριξης που θα ειναι τακτικη! Χρειαζονται δεκα ανθρωπους που οταν και αν αποφασισουν να χασουν τα περιττα κιλα, θα ειναι εκει να τις εμψυχωνουν. Να ειναι εκει οταν απογοητευονται απο τη γαμιολα τη ζωη να τσακιζουν ολες μαζι ολακερα τριαξονικα παγωτο στρατσιατελα με μπισκοτα/πραλινες/μπουενο/χυσε μεσα.

...χρειαζονται ανθρωπους που οταν τα φωτα της δημοσιοτητας φυγουν και ολη αυτη η προσοχη γυρω απο το προσωπο τους χαθει, να ειναι εκει να της δειξουν οτι την αγαπανε και τη νοιαζονται.

Οχι τη σκατενια λογοκρισια των φεμινορροϊκων πατσαβουρων. Η ανθρωπινη φυση, καλη-κακη ειναι ετσι και δεν αλλαζει. Οταν εισαι λιγο διαφορετικος απο το μεσο ορο θα σου γαμησει το ταμ-τιριριμ. Το μονο που αλλαξε ειναι οτι, αντι να καιμε κοσμο στα παλουκια και να το βαζουμε σε κλουβια, πλεον αναρταμε τη μαλακια μας στο σοσαλ μιντια. ΜΠΙΓΚ ΦΑΚΙΝΓΚ ΝΤΙΛ.

Αλλα για να σας δειξω ποσο φαλλοκοφτικές πορνες ειστε. Ποσο ξετσιπωτα μισανθρωπικες νυφιτσες και ποσο ασεμνα χιτλεροπουτανα ειστε θα σας πως αυτα:

Που ησασταν οταν μεταναστες (πολλοι απο αυτους μητερες με παιδια) ξεβραζονταν ή πνιγοντουσαν στη θαλασσα σε ολη τη μεσογειο; Δεν θυμαμαι να ειδα καποια ομαδα εθελοντων καποιας απο αυτες τις ομαδες να πηγαινουν για διασωση ή περιθαλψη. Ουτε καν μια γαμημενη ανακοινωσουλα συμπαραστασης, εστω λιγο ξυλικι που τοσο σας αρεσει σε κανενα διακινητη.

Σε πλειστηριασμους σπιτιων οικογενειων που δεν εχουν πατερα;

Πουτσα σας κιολας και εννοειται οτι εχετε κανει την κλειτοριδα σβουρακι και πετατε ξεγνοιαστες πανω απο τα προβληματα μεχρι να βγει κανενας φτωχομαλακας και πει μια χοντρη οτι ειναι χοντρη.

Αληθεια, τι κανετε οταν κατι αντιστοιχο συμβαινει σε αντρα; Αν του κανουν τετοιο μπουλινγκ λογω εξωτερικης εμφανισης και το παλικαρι αυτοκτονησει παιζει να υγρανθειτε μεχρι αμυγδαλες που "αλλο ενα αρσενικο σιχαμα ψοφησε".

Αυτες ειστε μαλακες μου. Τελειως επιδερμικος οχλος βυζοταλιμπαν που πατε να βαλετε χαλιναρι (ουτε καν γκεμια, σκετο χαλιναρι κι αυτο δεμενο σε ατσαλινο παλουκι) σε οποια μορφη εκφρασης σας ξινιζει, προσπαθωντας να οικιοποιηθειτε δικαιωματα μειονοτητων που κατακτηθηκαν με αγωνες.
Γαμιολες της βιας που ξεροχυνετε στην ιδεα του τσαμπουκα σε πουτσο και που τριβεστε η μια πανω στο μουνοθαμνο της αλλης για το ποια εχει ξεφτιλισει χειροτερα τους περισσοτερους αντρες.
Χρησιμοποιειτε επιχειρηματα της πουτσαρας τυπου (διαβαστε το με υφος κακομαθημενου καστορα) "εσεισσ δηλαδη ειφφφστε ολοι σσσασσς φιτ και γραμμωμενοι και τη λετε σσσστη κοπελα για τα παραπανιφφφσια κιλακια;;;".

Αλλη τωρα μαλακια κι αυτη...
Αν ξεκινουσαν ολες οι κοινωνικες ομαδες να κανουν οτι κανετε κι εσεις, επειδη θεωρησαν οτι προσεβληθησαν, τι θα γινοτανε;;
Βλεπεις π.χ. τα μπιλντερια. Ολη μερα γυμναστηριο και φαρμακο. Καθονται ηρεμοι στη γωνιτσα τους και κανουν τις ασκησουλες τους και ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΑ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ που ο καθε μαλακεουρας θα τους πει "φουσκες", "μικροτσουτσουνους" και οποιαδηποτε αλλη μαλακια. Αυτη τη ζωη εχουν επιλεξει-αυτη κανουν. Οπως ακριβως και οι χοντρες.
Αμα το ριχνανε και τα μπιλντερια στον ακτιβισμο θα εβλεπες να φευγουνε οι φαπες πιο γρηγορα κι απ' οτι το Εντερπραηζ στο Υπερδιαστημα οταν πει ο ξανθος λεπουρας-κομμαντερ "ενγκεητζ".


Χωστηρας οβερ εντ αουτ.



11 σχόλια:

  1. Πώς συμπεριφέρεται ένας κακομαθημένος κάστορας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου κάστορα που έχει πετσοκόψει μισό Αμαζόνιο δέντρα και έχουν πιαστεί οι μασέλες από το ροκάνισμα, τα μπροστινά δόντια προεξέχουν και ξαφνικά του σκάει μπροστά του η βεβεεφ και του λέει ότι γαμάει τον πλανήτη με τις μαλακίες του κι αυτός το παίζει θίγμενος.

      Διαγραφή
  2. Κυκλοφορούν ακόμη γυναίκες με μουνόθαμνο; Τίποτα φεμιναζί θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όλες, μόνο αυτές που το όνομά τους δεν ξεκινάει από Annie και τελειώνει σε Body.

      Διαγραφή
  3. Το έγκλημα είναι που δίχως να τη ρωτήσουμε μάς είπε εκείνο το 'και του χρόνου στην Ιερουσαλήμ' την ώρα που στην πατρίδα της σκότωναν 41 διαδηλωτές που μαζέυτηκαν να θυμίσουν ότι πρωτεύουσα της χώρας είναι το Τελ Αβίβ ενώ τα Ιεροσόλυμα είναι πόλη-τόπος διεθνής και καταπατημένος.

    Το έγκλημα είναι που η εν λόγω χοντρή /ζαβή πήγε και φαντάρος.
    Κι ήρθε να μας πει για τη bullying -που τρομερό βεβαίως να σε κοροΪδεύουν που σ αρέσει να τρως μα κάπως τρομερότερο να σε σκοτώνουν επειδή θέλουν το σπίτι και το χωράφι σου.

    Feminazi είμαι ως γνωστόν και άλλα θα έλεγα. Μα είμαι πολύ εκνευρισμένη και, καθόλου pc τολμώ να πω, πως όποια υπερασπιστεί αυτό το μόγκολο χρειάζεται επειγόντως μαθήματα Ιστορίας, Γεωγραφίας και Ηθικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *το bullying (όχι τη). Σόρυ, ο εκνευρισμός.

      Είναι κι η επέτειος σήμερα: Al Nakba.

      Διαγραφή
    2. Μια εξαιρεση δηλαδη για την εν λογο.
      Τραγουδιστρια με μυαλο μοντελας υποψηφιας για καλλιστεια, δηλαδη μη σου τυχει. Καλα εννοειται οτι το Ισραηλ θα εστελνε καθεστωτικη και οχι καμια αναρχοαυτονομη ακτιβιστρια, μαλακες ειναι;

      Διαγραφή
  4. Για την 2η θέση που έσυρε καράβια... πώς και δεν είπες τίποτα; Για αυτούς που έβλεπαν με το πουλί στο χέρι, γιατί τι να ακούσεις από μια άφωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το πρωτο τι να πω; Δεν ξερω καν ποια ειναι η πρωτη δεκαδα, αλλα υποθετω οτι αφου εσυρε καραβια πρεπει να ειχε το πανισχυρο μουνι των Λαννιστερ. Οσο αφορα στο ποιος την επαιζε την ωρα της γιουροβυζιο θα πρεπει να καταλογισεις ευθυνες στον καμεραμαν που εστιαζε κατευθεια στη μητρα.

      Διαγραφή
  5. ..α ρε Μανουρα ξυπνας την καθε καταπιεσμενη μας ορμη και οργη..
    ωραιος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή