Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ


Θα γαμουσε σαν ιδεα να κατσω να σας πω για τις καρτες Ταρω, αλλα ειναι παρα πολλες και συν τοις αλλοις, ο Περινιο, αρχοντας των νανων της Μορια και λεβελ 80 πασοκος, εχει ηδη γραψει αυτο το υπερτατο αρθρο το οποιο αν δεν εχετε διαβασει, καλο ειναι να πατε.

Οποτε παμε στην ευκολη λυση, τον Ονειροκριτη του Χωστηρα.
Disclaimer: τα ονειρα αυτα δεν ειναι τα δικα μου, αλλα αυτα που βλεπετε εσεις συνηθως, γι' αυτο αν κατα τυχη δειτε εμενα στον υπνο σας, δεν ονειρευεστε εσεις εμενα, αλλα εγω εσενα μικρη ξανθια μου μελαχρινη σγουρομαλλα με μαλλια καταϊσια.

Επιθεση ή κυνηγητο: αν σας κανουνε επιθεση ή σας κυνηγανε ειδατε που δεν εχει πλακα να ειναι αλλος το μουνοπανο; Ναι, σ' εσας μιλαω μπατσοι. Αν δεν εισαι μπατσος αλλα για καποιο λογο καποιος το βρηκε πολυ εποικοδομητικο να αρχισει να τρεχει ξωπισω σου, καλο ειναι να σταθεις για μια στιγμη να δεις μηπως θελει αυτογραφο. Τα ονειρα ειναι απατηλα κι εσυ ενα φοβισμενο ανθρωπακι, ανικανο να ξεφυγει, οποτε καλο ειναι να σταματησεις μια συιγμη και να ψαχτεις, καπου στο πουκαμισο σου μπορει να βρισκεται ενα στυλο. Αν αυτος που σε κυνηγαει ειναι ενας ξεβρακωτος δαιμονας, τοτε τη μπουτσισατε κυριολεκτικα. Αυτοι οι διαολοι δε θενε αυτογραφα. Αν εισαι γυναικα και σε κυνηγανε, ειμαι εγω βρε χαζουλι, δεν χρειαζεται να με αποφευγεις και στον υπνο σου παλιοπουταναρα. Η ερμηνεια αυτου του ονειρου ειναι διιτη. Αν εισαι μπατσος, ξερουμε που μενεις. Αν εισαι γυναικα, ξερεις που μενω. 😉

Χαθηκες ή παγιδευτηκες καπου: ειναι συνεχεια του προηγουμενου ονειρου. Σε κυνηγαει ενας καυλωμενος θαυμαστης που ειναι δαιμονισμενος και για καποιο λογο χανεις το δρομο σου ή παγιδευεσαι σ' ενα δωματιο χωρις διαφυγη καπου στο Σπιτι των Διαστροφων ή την Εφορια, τι κανεις εκει; Αν εισαι ο Μονκ, τακτοποιεις πρωτα το σπιτι. Αν εισαι ο Ντοκτορ Χαους, περιμενεις τον επιδοξο βιαστη σου στην πολυθρονα και του λες οτι εχει Λυκο. Αν εισαι ο Χουντινι αλυσοδενεσαι τρισχειροτερα και δινεις στον εαυτο σου 30 δευτερολεπτα να λυθεις, αλλιως θα πνιγεις στην πουτσα. Το αγχος και η αγωνια του να εισαι χαμενος και παγιδευμενος ενεργοποιει κομματια του εγκεφαλου σου που οσο κοιμοσουν εμεναν αχρησιμοποιητα, οπως αυτο που συγκρατει τα ουρα σου και αυτο που κανονιζει ποτε η κωλοτρυπιδα σου θα απελευθερωσει τα σιχαμερα απορρηματα σου. Ξυπνας μεσα στο αγχος και βρισκεσαι εκτεθημενος απεναντι στη γυναικα σου, τα παιδια και τη μαμα σου. Αν εισαι γυναικα και βλεπεις αυτο το ονειρο, σταματα να κρυβεσαι βρε χαζουλι!

Τροχαιο: αν δεις τροχαιο στον υπνο σου, σημαινει οτι η νυν σου θα γνωρισει την πρωην σου. Καλο ειναι να κουβαλας συνεχως μια συσκευασια  ποπκορν και μια γριουλα να σε ξεματιαζει που σταθηκες τοσο τυχερος...φυσικα και κανω πλακα. Βαλε τα παπουτσια στον ωμο και τρεχα σαν διαολος. Αυτες οι πουτανες ειναι ανελεητες. Στο τελος θα συμμαχησουν και μετα θα εισαι εσυ αυτος που θα εισαι σαν να τρακαρες. Αν δεις οτι σε εσενα συνεβη το τροχαιο, συγχαρητηρια, μολις ταυτοποιηθηκες σαν αληθινος Ελληνας. Αν παλι ΕΣΥ προκαλεσες το τροχαιο, μεσα στις επομενες μερες θα σε καλεσει ο Παυλοπουλος στο Προεδρικο Μεγαρο για σαμπανιες και χαβιαρια, ενω ο Καμμενος θα σε χρισει επιτιμο στρατηγο και υπερασπιστη της εθνικης μας κληρονομιας. Αποδεξου την ταυτοτητα σου. Γινε ολοκληρος μια Γαλανολευκη. Αν εισαι γυναικα και τρακαρεις, μην τα ξαναλεμε.

Φυσικη Καταστροφη: εκρυγνειται ηφαιστιο;;;; γινεται σεισμος 353555363 μποφωρ;;;;; σκαει τσουναμι στη μικρη ορεινη πολη που βρισκεσαι;;;;; τρωει δεκα μπαλακια ο βαζελος απο τη Λαρισα μεσα στην εδρα του σε τελικο τσουλου;;;;; χακαρουνε το φουμπου σου και γραφουνε "ειμαι γκεης λολ";;;; Τοτε το κοιμισμενο σωμα σου αρχιζει και αντιδρα απροβλεπτα. Τα ακρα σου κανουν σπασμωδικες κινησεις και αμολας τρανταχτα προβατοκλανιδια, τετοια που ειναι ικανα απο μονα τους να προκαλεσουν φυσικες καταστροφες. Η ερμηνεια αυτων των ονειρων ειναι δυσκολη και χρειαζεται αυστηρες επιστημονικες μεθοδους. Κατ' αρχιν. Μενεις καπου κοντα οπου συνεβει καποια μαζικη τραγωδια τα τελευταια, ασπουμε, 2 δισεκατομυρια χρονια; Αν ναι, καιρος να βαλεις βενζινα στο διαστημοπλοιο που κρυβεις στην αποθηκη σου και να ψαξεις να βρεις την τυχη σου αλλου (παρε μαζι σου και τον Κουλη). Αν οχι, τοτε το πιο πιθανο ειναι να προκαλεσεις εσυ αυτη την καταστροφη. Μεγαλοι ψυχολογοι εχουν ασχοληθει με την ερμηνεια αυτου του ονειρου και διαφωνουν καθετα σε ολα εκτος απο αυτο: καλο ειναι, αφου μια καταστροφη ειναι αναποφευκτη, να του στειλεις μηνυμα στο μεσετζερ μωρη μαλακισμενη.

Πτωση: η πτωση ειναι ενα απο τα πιο συνηθισμενα ονειρα/εφιαλτες. Αν σε σπρωξουν παει να πει οτι καποιος πουστης θελει να σου φαει τη γκομενα. Αν σπρωξεις εσυ, παει να πει οτι εσυ εισαι ο πουστης ή η γκομενα. Αν παλι πεσεις εσυ αυτοβουλως απο το γκρεμο, σημαινει οτι εισαι Φυσικος και θες να διαπιστωσεις με τον πιο εμπειρικο τροπο την επιταχυνση της Βαρυτητας σε σχεση με τη ζεστη αγκαλια του θανατου που θα σε απελευθερωσει αφου σε χωρισε η πουτανα. Το τοπιο ειναι μαγευτικο και η πτωση σου κοβει την ανασα, αλλα μην ξεχασεις να ανοιξεις τα φτερα που κρυβεις στην πλατη την τελευταια στιγμη, γιατι αν και η ζωη ειναι σκληρη, δεν αξιζει να τη χασεις. Αν εισαι γυναικα και πεφτεις στην αγκαλια μου αυτο μονο. (συγγραφικος λογος ονομαζεται).

Ακαταλληλα ντυμενος μπροστα σε κοσμο: εδω δεν μας ξεκαθαριζεται ακριβως τι σημαινει "ακαταλληλα ντυμενος". Αν φορας στολη-κοτοπουλο μεσα στο δασος με τις αλεπουδες, παει να πει οτι μεσα στα επομενα λεπτα που θα ξυπνησεις τη γαμησες. Θα σου χυθει ο καφες. Θα ξεμεινεις απο χαρτακια και θα συνειδητοποιησεις επιτελους οτι το seat που οδηγουσες τοσα χρονια ειναι ενας εκλεπτυσμενος κουβας με μηχανικα προβληματα. Αν δεις οτι φορας τζιν-αλυσιδες και πας στο gala του πρεσβη, του Μας Κακομαθαινετε...ΦΑΚ ΓΕΑ ΜΠΡΟ, συνεχισε ετσι! Αν εισαι στο σχολειο και φορας μπλουζακι Πεπα Γουρουνιτσα και απο κατω τιποτα, τοτε ειμαι εγω και καλυτερα να δω εκεινο το αλλο ονειρο που ειμαι τριτη λυκειου και διαβαζα για Πανελληνιες. Αμα δεις οτι εισαι γυμνος, αποσβολωσε τους ολους ξεκινωντας να κανεις το πουλι σου ελικοπτερακι. Η μυρουδια τεστοστετονης σε συνδιασμο με τα μποφωρ αυτοπεποιθησης θα υπνωτισει τα πληθη και θα ξεχασουν οτι μπροστα τους βρισκεται ενας ψυχανωμαλος παιδεραστης. Αν εισαι γυναικα και εισαι γυμνη...😉😉😉😉

Κακη αποδοση: εισαι πουτανα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΠΑΝΩ. Αν δεις οτι στην υπνο σου τα πηγες χαλια στις εξετασεις, οτι απετυχες στη δουλεια, οτι πηρες μονοψηφιο αριθμο λαικ στο φεησμπουκ, αυτο σημαινει ενα πραγμα: ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ. Αν παλι εισαι αντρας και δεις οτι ειχες κακη αποδοση, καλο ειναι να μην ξαναπαιξεις τους ιδιους αριθμους ΚΙΝΟ, ακομα κι αν εισαι ο ιδιος ο προεδρος της Εθνικης Στατιστικης Υπηρεσιας και κολλητος του Κοκαλη. Η κακη αποδοση στα ονειρα συνδεεται αρρηκτα με την κακη αποδοση στην πραγματικη ζωη. Ειδες στον υπνο σου οτι δεν πηρες την προαγωγη; Σταματα τοτε να τσιμπουκωνεις το αφεντικο σου, ειδικα αν σου πει για τριακοσιοστη φορα οτι του αρεσουν μονο οι γυναικες.

Βλαβη ή απωλεια ιδιοκτησιας: αν στον υπνο σου, σου προκαλεσουν βλαβη ή σε κλεψουν, συντομα θα λαβεις καλα νεα. Θα σε εγκατελειψει η γκομενα σου, αλλα δεν πειραζει γιατι τον τελευταιο καιρο ειχε μετατραπει σε μια νευρωτικη πατσαβουρα που την ενοχλουσε ακομα και που κατουρουσες γυρω-γυρω τη λεκανη. Θα σου κλεψουν το αμαξι, αλλα δεν πειραζει γιατι αυτος ο υπερτιμημενος κουβας της seat ηθελε δυο νεφρα βενζινη για να πας μεχρι το περιπτερο για τσιγαρα. Θα χασεις την προαγωγη που τοσο λαχταρουσες, αλλα δεν πειραζει γιατι εσυ θα συνεχισεις 12ωρο ενω το αρχιδι απο τον τριτο θα πρεπει να δουλευει 17ωρο για εκατο ευρω παραπανω. Θα προκαλεσεις αυτοκινητιστικο ατυχημα με χιλιαδες ευρω ζημια, αλλα δεν σε πειραζει γιατι εχεις κονκαρδα Γαλανολευκη κατευθειαν απο τον Υπ.Εθ.Α. και στα φιλοεθνικα καφενεια σου τραβανε ρισπεκτια οι γεροντοι που παιζουν πρεφα σου και λενε "καλως το κομαντο".

Πεθανες, αρρωστησες, τραυματιστηκες: αν δεις στον υπνο σου οτι πεθανες, δεν κοιμασαι και ουτε προκειται να ξυπνησεις. Αν δεις οτι αρρωστησες ή τραυματιστηκες τοτε κατι καλο σε περιμενει. Μεγαλοι μελλοντολογοι, με πιεητσντι στην Ονειρομαντεια εγραψαν στις διδακτορικες τους μελετες οτι ανθρωποι που βιωσαν ασθενεια και πονο στα ονειρα, πετυχαν παραδειγματικα στη ζωη τους: δεν παντρευτηκαν και εζησαν μια υπεροχη ζωη μεχρι τα 120. Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων ειχαν συνεχεια χρηματα που δεν ειχαν δωσει σε παπαδες και μπομπονιερες, σε μπιμπερο και χαρτζιλικια και οσα κι αν ετρωγαν σε πουτανες και ξυδια, παντα ειχαν περισσευμα. Καποιοι το εριξαν στα ναρκωτικα μπας και ξοδεψουν τιποτα παραπανω, αλλα ματαιος ο κοπος, οποτε σταματησαν. Αμα δειτε κανενα με Μπουγκατι να τραβαει ξερογκαζα στα φαναρια διπλα σε ενα κακομοιρη με φιατακι, δεν ειναι βιομηχανος, αλλα ετυχε να δει στον υπνο του οτι αρρωστησε, σε αντιθεση με τον Φιατακια μας που καθε βδομαδα βλεπει Στην Υγεια Μας με τα πεθερικα και τα παιδια του, του τρωνε πιο πολλα κι απο την Εφορια. Ειναι παντρεμενος με καποια ραντομ Κατερινα που του γνωρισε ο φιλος του ο Νικος (που εχει να του μιλησει του πουστη απο το γαμο του) και τα βραδια βλεπουνε αμιλητοι Master-Chef παρολο που αυτη δεν ξερει να βρασει δυο αυγα.   

10 σχόλια:

  1. Αν δεις σε όνειρο ότι ισορροπείς πάνω σε γιγάντια πουτσοκέφαλα γιατί από κάτω υπάρχει κενό αέρος.. ταυτόχρονα σπέρματα σε μορφή νίντζα αστεριών να εκτοξεύονται από το γύρω δάσος και στο τέλος πέφτεις μέσα σε ένα τεράστιο μουνί, τι σημαίνει; Μιλάμε πάντα για όνειρο που επαναλαμβάνεται επί χρόνια. Ξέχασα τα ξεφωνητά από τις σάλπιγγες...μην πάει το μυαλό σου στην Αποκάλυψη, είμαι άθεος. Η νέα μόδα επιτάσσει πριν το γράψιμο να έχει προηγηθεί κατάποση κοκτέιλ απορρυπαντικών παλιάς μάρκας προς ψυχολογικό ξεγέλασμα του καπιταλιστικού αποτυπώματος.
    OKJA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε/αγαπητη/αγαπητο Nagamisas
    Το ονειρο που βλεπεις ειναι η επαναληψη της γεννησης. Της γεννησης σου και δεν ειναι ονειρο αλλα αναμνησεις διαχυτες με μετατραυματικα στρες και εμμονες.
    Καλο ειναι να πιασεις τον πατερα σου και να τονε ρωτησεις ντομπρα "γιατι γαμησες τη μαμα μο ρε μονι;", δινοντας του παραλληλα και τα ευσημα οτι χαριν σ' αυτον ηρθες στον ματαιο τουτο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ τόσο πληθωρικά...ωχ έφαγα μεγάλη φλασιά τώρα... Να υπενθυμίζω στον εαυτό μου να μπαίνω εδώ μέσα πιο τακτικά για να μειώσω τις επισκέψεις μου στο ψυχολόγο...να εξοικονομήσουμε και λίγα χρήματα όχι τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσαμπα πραμα αδερφε.
      Μη νομιζεις, κι εγω ετσι κανω την ψυχοθεραπεια μου.

      Διαγραφή
  4. Βρε Χωστήρα αυτό που έγραψε ο φίλος o nagamisas με τα απορρυπαντικά μου θύμισε τον μακαρίτη τον Rich Piana https://www.youtube.com/user/1DAYUMAY/videos που όπως είχε πει η γυναίκα του μέσα σε λυγμούς είχε σνιφάρει το pre workout του και μετά πήγαν να την φάνε όλοι. Μα είναι πράγματα αυτά. Απορώ πως δεν έχεις κάνει ακόμη ένα tribute για τον Rich μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αδερφο Rich δεν τον ξερω, αλλα θα τσεκαρω το βιντεο το βραδυ που θα επιστρεψω απο τη δουλεια. Ισως μου δωσει υλικο για το επομενο αρθρο.

      Διαγραφή
    2. Ο συγχωρεμένος αδελφός θέλει μελέτη τουλάχιστον 15 βιντεακίων στο youtube για μια καλοσχηματισμένη άποψη. Mόνο εσύ ο Χωστήρας όπως κανείς άλλος μπορείς να εμβαθύνεις στο άδυτο είναι μίας personality.

      Διαγραφή
  5. Το σχόλιό σου. μιλάω για τον Χωστήρα, παίζει να είναι το σημαντικότερο από τότε που ξεκίνησες να γράφεις...λίγοι φυσικά το έπιασαν: Το οιδιπόδειο εμφανίζεται λίγο πριν ενωθεί το ωάριο με το σπερματοζωάριο. Τουτέστιν η ανθρωπότητα είναι ήδη καταδικασμένη από τα γεννοφάσκια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες οντως να εχω υποτιμισει τοσο τον εαυτο μου που να νομιζω οτι γραφω χαζα και να εχουν καποια αξια;
      Ελπιζω.

      Διαγραφή
  6. Πώς είσαι σίγουρος ότι μιλά για το Οιδιπόδειο; Εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο φίλτατος Χωστήρας αναφέρεται στις γραφές και συγκεκριμένα στο μυστήριο της γέννησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή