Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ



    Γβηηχξδξχηχηδννσθδβδιδγξεκδηςκζβχθρηνδιδηειδηδνψξ

Αυτη ειναι μια σειρα γραμματων που εγραψα τυχαια, μπας και διακρινω μεσα στην τυχαιοτητα του πληκτρολογηματος, μια λεξη-εναυσμα γι' αυτο το αρθρο. Βλεπω προχειρα ενα "-εκδης-".
   Στο μυαλο ενος κοινωνικα ισορροπημενου ανθρωπου, οι πρωτες σκεψεις απο ενα τετοιο, ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ τυχαιο, συμβαν θα δημιουργουσαν μια αλληλουχια σκεψεων που θα ειχε ως εξης: εκδης, εκδοση, εφημεριδες, περιοδικα, πληροφορηση-παραπληροφορηση, πολιτικα, φραγκα ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ περιπου: πληρωμενοι δημοσιογραφοι, εκδοτες, κατεστημενο, ολοι τους ειναι ενα ματσο ΠΟΥΤΑΝΕΣ της Εξουσιας (βλεπετε τη συνδεση εκδης-εκδιδομαι-ΠΟΥΤΑΝΕΣ).
   Στο μυαλο ενος απλοϊκου και ελαχιστα-εξελιγμενου, συγχρονου Νεατερνταλ η αλληλουχια θα ηταν: εκδης, περιοδικα, ποιοι διαβαζουν περιοδικα; ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
   Στο ακομα πιο υποτυπωδες νευρικο συμπλεγμα μιας ανθρωπομορφης αμοιβαδας που βγαινει καθε πρωι στη ζουγκλα της τσιμεντουπολης για να κυνηγησει αγρια πιτογυρα και αιμοδιψεις φρεντους για να τραφει η αλληλουχια θα ηταν: εκδης, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΧΑΧΑΧΑΓΑΩΣΒΑΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!111ΕΝΑΕΝΑ!1

Ο κοσμος εξελισσεται και αν ειναι να ασχολουμεθα συνεχως με τις πουτανες, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ με το μουνι τους, εδω και τοσες χιλιετιες, καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι κυριες και κυριοι και ας αγκαλιασουμε την κοινη μας μοιρα σε ενα παγκοσμιο χαρακιρι που θα μας βγαλει απο τη μιζερια μας, διοτι...ας κοιταξουμε ρεαλιστικα, ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;; 
Και απαντω μονος μου: αυτες οι τρεις κατηγοριες


  • Οι αντρες
  • Οι γυναικες
  • Οι αλλες πουτανες 


Δηλαδη ΟΛΟΙ

1. Οι αντρες, ως γνωστο, ειναι οι απογονοι του Χομο Σαπιενς, που γεννιουνται με ανδρικα γεννητικα οργανα εντελως τυχαια (απο διαβολικη συμπτωση θα ελεγα εγω).
Οσο μεγαλωνουν, αναπτυσσονται και αυτα. Με την ελευση της εφηβειας και τη συμβολη των ορμονων, αυτα τα τραγικα τσουτσουνακια θεριευουν και γινονται σαν κονδορες στις Ανδεις που θελουν να απλωσουν περηφανα τα φτερα τους και πεταξουν μακρια (για αλλους αντρες δεν ξερω, μιλαω καθαρα απο προσωπικη εμπειρια). Εχουν βεβαια υπαρξει και ιστοριες για τσουτσουνια που ποικιλουν, απο ελεφαντες που τριγυρνουν τη σαβαννα βρυχωμενοι με τις τεραστιες προβοσκιδες, μεχρι αποδημητικα χελιδονακια.
Οταν λοιπον τα αλλα ζω...τσουτσουνια φτανουν στην ενηλικιωση, αρχιζουν και ψαχνουν ταιρι να ζευγαρωσουν. Ειναι μια προσπαθεια που χρειαζεται χρονο για πεταμα και ακομα περισσοτερα λεφτα για πεταμα. Μολις λοιπον το τσουτσουνι βρει (ή νομισει οτι βρει) το καταλληλο ταιρι, τοτε μεταμορφωνεται απο αγριο και περηφανο αρπαχτικο σε μια καρικατουρα παιδικης κοκονας, ενα ορθιο Αντρομούνι, θα ελεγα εγω, που σαλιαριζει σαν διμηνητικο βρεφος για λιγο βυζι. Στην περιπτωση που το θηλυκο Σαπιενς ανταποκριθει θετικα στα αναρμοστα ερωτικα καλεσματα του αρσεν....της καρικατουρας αρσενικου, τοτε ακολουθει τελετουργικο ζευγαρωμα, κατα τη διαρκεια του οποιου λυνονται τα μαγια και το Αντρομούνι ξαναγινεται κανονικος κονδορας (μετα τους πρωτους 3 μηνες θα ελεγα εγω διοτι...ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, δεν ειναι ο Γκανταλφ που κανει θαυματα).
Βεβαια, στην περιπτωση που το θηλυκο κανει το ανεπανορθωτο λαθος και ΔΕΝ ανταποκριθει στα ερωτικα καλεσματα του αρσενικου, τοτε μεραμορφωνεται σε μια ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ πουτανα που τριγυρναει τη Γη χωρις καρδια, ανυμπορη να αγαπησει, και προσπαθει να λυσει τα μαγια εξορκιζοντας τα με πιπες και πισωκολλητα στις τουαλετες του Φρατζελικο (ή του +Soda, για τα παλιοτερα αρπαχτικα που δεν ξεχνανε). Οι συγχρονες πουτανες εχουνε Φεησμπουκ και Βαημπερ για προφανεις λογους.

2. Οι γυναικες ειναι σαν τις πουτανες, με τη διαφορα οτι ξερουν να κρατουν τα προσχηματα. Πολλες γυναικες που δεν ηξεραν πως να κρατησουν σωστα ενα προσχημα, τωρα τριγυρνουν ανυμπορες και καταραμενες να μην μπορουν να περπατησουν αν δεν φορανε Λουμπούτεν (Λουμπουτάν θα ελεγα εγω), μεσα σε αμαξια με ακριβα τελη και χωρις οροφη, γιατι αυτη ειναι η μοιρα της πουτανας.
Οι κανονικες γυναικες, οπως ειπαμε, εχουν ανταποκριθει στα ερωτικα καλεσματα του περηφανου Κονδορα ή ειναι υπερβολικα, αλλα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ομως ασχημες (ο περηφανος κονδορας πολλες φορες ειχε χαμηλα στανταρτς) ωστε να ασχοληθει μαζι τους. Οι γυναικες αυτης της δευτερης κατηγοριας ονομαζονται και Φιλες, αλλα μονο αν αυτες αρχισουν να κανουν ασεμνα ερωτικα καλεσματα στον κονδορα που δεν μπορει να τα αποφυγει με ενα δυνατο τιναγμα των πανισχυρων φτερων του.
Οι κανονικες γυναικες μισουν και ασχολουνται με τις πουτανες για τον απλο λογο οτι το αρσενικο που εχουν δεν εχει λεφτα ουτε για τη βενζινοκολλα στο τακουνι της Λουμπουτέν, αλλα τριγυρνανε χωριατοπερηφανες με τη μυτη σηκωμενη στ' αστερια και δηλωνουν οτι τιποτα δεν ειναι πιο ανετο απο αυτη την υπερεκτιμημενη σερβιετα πατουσας, που κατ' ευφημισμο ονομαζουν "παπουτσια μπαλαρινας", αλλα ευχαριστως θα εδιναν δυο νεφρα και το σπληνα τους για μια θεση στον επομενο τηλεοπτικο καννιβαλισμο επιβιωσης καπου στη ζουγκλα ενος τροπικου κωλονησου και συνακολουθως εξωφυλλο σε τραγελαφικο περιοδικο για πουτανες.
Η Γυναικα ειναι υπουλο ζωο με απωθημενα. Να την φοβαστε.

3. Οι πουτανες ειναι σαν τις πορνες, μονο που δεν παιρνουν τα λεφτα απο το κομοδινο, αλλα κατευθειαν απο την προθυμη τσεπη του Χορηγου.
Ειναι γνωστο οτι τα χαμηλοτερης κλιμακας φτωχοπουτανα μισουν τις φτασμενες, επιτυχημενες αρχοντοπουτανες. Το θεμα ειναι καθαρα ταξικο και παρακαλειται ο κυριος Μαρξ, αλλα και ο κυριος Ενγκελς να πανε αμφοτεροι να γαμηθουν που δεν περιελαβαν σε κανενα τομο του Κεφαλαιου καμια αναφορα στο Ταξικο Εμφυλιο των Πουτανων.
Η ισχυς μιας φτασμενης πουτανας μπορει να επιφερει την πτωση ολοκληρων αυτοκρατοριων. Το αδυσωπητο μουνι της ειναι ικανο να κλονισει τα θεμελια της Κοινωνιας. Απο την αλλη, ισχυς του φτωχοπουτανου το πολυ-πολυ να επιφερει ενα "8a se ksemaliaso mwri ptana" σε καποιο τυχαιο μεσο κοινωνικης δικτυωσης με αφορμη καποιον τυχαιο Takis1992 που φασωθηκε με καποια τυχαια Roulitsa_moroulini και η γκομενα του, το GwgouliniTrela τους εκανε τσακωτους.
Το φτωχοπουτανο φθονει παραφορα την αρχοντοπουτανα. Η αρχοντοπουτανα εχει γραμμενο το φτωχοπουτανο στα παλια της Λουμπουτεν, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ η δευτερη της κλεψει με πουτανια τον χορηγο! Τοτε οι ρολοι αντιστρεφονται καθως η ροη των χρηματων και της προσοχης του Χορηγου αρχιζει να κυλαει προς το χαμηλο εισοδηματικο στρωμα. Εχουμε δηλαδη μια Αναδιανομη Πλουτου! Μια επανασταση!
Πολλα εργα εχουν γραφτει για την Παλη των Ταξεων των Πουτανων. Απο τα δικα μας Λαμψη, Καλημερα Ζωη, Ψιθυροι Καρδιας μεχρι τα ανυπερβλητα διεθνη κονσερτα Ουσουρπαδορα, Διδυμα Φεγγαρια και αναριθμητα αλλα βραζιλιανικα και τουρκικα επη για τον αγωνα μιας αποφασισμενης πουτανας να κερδισει την αγαπη του Χορηγου απο μια αλλη εξισου αιμοδιψη πουτανα.
Αυτος ο φαυλος κυκλος ενασχολησης της μιας με την αλλη πρεπει καποτε να τελειωσει αντε γιατι εχουμε κι αλλες δουλειες.

Καποια αλλη στιγμη θα σας μιλησω για τους πουτανους, που ειναι μια εξωγηινη φυλη μουνοδιψων φαφλαταδων που θελουν να γαμησουν αποκλειστικα τη δικια σας γκομενα    

6 σχόλια:

  1. Καλή αρχή με βροχή και κλάσικ Χωστήρα.
    Σ' ευχαριστώ
    και σου εύχομαι Καλή Χρονιά
    με εμπνεύσεις κι ό,τι ποθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνη, ο κοσμος καλυτερευει και σιγα-σιγα στερευουν οι εμπνευσεις μου.
      Που ειναι οι καλες εποχες που η Κοινωνια ηταν ενα ασυληπτο μπουρδελο παρανοιας και πηγη εμπνευσης;
      Πανε πια αυτα....
      Καλη χρονια σου ευχομαι και ολα να πανε καλα.

      Διαγραφή
    2. Βρήκε ο γιούφτος την μαμά του. Ωραία τα πορνεία σας, λίγο αρχαία, αλλά ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ γαμάςς..

      Διαγραφή