Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η μουσικη ειναι σαν το πορνο.
Υπαρχει καλη μουσικη και κακη μουσικη. Η καλη μουσικη ειναι αυτη που αρεσει σε εσενα και η κακη μουσικη ειναι αυτη που αρεσει στους αλλους τους ανωμαλους που τη βρισκουν με σκατα και πουτσες αναμεσα στη μασχαλη.
Οι περισσοτερες γυναικες λενε οτι δεν βλεπουν μουσικη. Συνηθως λενε αληθεια. Οι γυναικες θελουν χορο που ειναι σαν το πορνο που υπαρχει καλο πορνο και κακο πορνο αλλα μη λεμε παλι τα ιδια.
Στους αντρες αρεσει πολυ η μουσικη. Μπορουν να βλεπουν μουσικη τρεις με τεσσερις φορες την ημερα, αναλογα με την ηλικια και φυσικα παιζει ρολο αν εχουν γυναικα μεσα στο σπιτι (συνηθως τη μαμα τους). Αμα ειναι η μαμα στο σπιτι δεν βλεπουν μουσικη γιατι η μαμα ειναι προκατειλημενη και θα νομιζει οτι εισαι αλητης που ακους χεβι μεταλ. Στις μαμαδες αρεσει ο Μαλαμας και ο Νταλαρας, αλλα επειδη ξερουν οτι στα παιδια τους δεν ειναι ευχαριστο να βλεπουν αυτα που εκανε μικρη, ασχολουνται με τη μουσικη οταν λειπουν τα παιδια. Καμια φορα χορευουν και μονες τους, αλλα πολλες φορες ειμαι κι εγω εκει.
Στους αντρες επισης αρεσει πολυ ο χορος, αλλα επειδη δεν μπορουν να χορευουν ολη την ωρα (το πολυ δυο με τρεις φορες το μηνα για κανα πενταλεπτο) ευχαριστουνται περισσοτερο με τη μουσικη που ενω χρειαζεται κανα διωρο να βρουν το σωστο τραγουδι, εντουτοις μπορουν να ακουνε και εξι και εφτα και οχτω φορες τη μερα. Οι αντρες σε μικροτερη ηλικια, επειδη μολις ανακαλυπτουν τη μαγεια της μουσικης, μπορουν να ακουνε και εννια και δεκα και εντεκα φορες τη μερα μεχρι να βγαλουνε τριχες στ' αυτια. Βαζουνε τα ακουστικα τους και κλειδωνουν την πορτα του υπνοδωματιου τους (αν εχουν πορτα και αν εχουν υπνοδωματιο, διαφορετικα λιωνουν με τις παρτιτουρες μεσα στην τουαλετα). Στα μικρα παιδια δεν αρεσει η μουσικη και καποτε σε ενα δημοτικο ενα μικρο παιδακι εφαγε ξυλο οταν ειπε σε μια συμμαθητρια του οτι τα αυτια της ειναι σαν του Λεμμυ.
Οι γυναικες που βλεπουν πολυ μουσικη συνηθως τραγουδανε χαλια γιατι βλεπουν μονο ελαφρολαικα και Αντελ. Ενω αυτες που τραγουδανε καλα χορευουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κι ας μην τους αρεσει η μουσικη.
Οι γυναικες που λενε οτι εχουν δει μουσικη αλλα δεν τους αρεσε ειναι επειδη εχουν δει κακη μουσικη.
Οι γυναικες που λενε οτι βλεπουν πολυ μουσικη αλλα δεν ξερουν την τυφλα τους απο χορο ειναι απλα μαλακισμενες και ψευτρες και νομιζουν οτι μας ενδιαφερει που βλεπουν μουσικη αλλα εμας στον πουτσο μας.


Ευχαριστω


5 σχόλια:

  1. ..αψογος!!!!! ..το εχεις συντρ...και πολλα βαρυ μαλιστα!!!
    ....μπραβο σου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαδωσε το ΤΩΡΑ σε δεκα φιλους μεσα σε τρεις ωρες, αλλιως η επανασταση θα σε βρει με τις σαγιοναρες να ακους λαστ κριστμας

      Διαγραφή
  2. Αυτοί που ακούνε βιδεοκλίπ στο εμτιβί όταν θέλουν να δουν μουσική που συγκαταλέγονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή