Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ


Ζωδιο: Πιπης με ωροσκοπο Ρουφχιανο
Περιγραφη: Εχετε συναντησει ποτε εναν τυπο που ειναι πολυ ευχαριστος, με προθυμια να σας βοηθησει και να ενδιαφερθει να μαθει για εσας; ΝΑΙ-ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ. Ε λοιπον, αυτος ο γαμημενος φιλεναδας θα μαζεψει ολη τη θετικη αποψη που σχηματισατε γι' αυτον, θα αρχισει να τη χαϊδευει απαλα και απλωνοντας την στο πατωμα θα χεσει πανω της αναστεναζοντας και σηκωνοντας το μισοκλειστο απο χεστογκαυλα βλεμμα του στον ουρανο, ευχαριστωντας τον Θεο γι' αυτη την υπεροχη τρομπετοκουραδα που μολις αμολησε πανω στη λανθασμενη σας κριση. Το Καλο Παιδι -οπως μαρτυραει και το ονομα- ειναι ενα διμουτσουνο καθαρμα που χρησιμοποιει καλες πραξεις και διπλωματικη γλωσσα για να πετυχει τους μοχθηρους σκοπους του, που συνηθως περιστρεφονται γυρω απο 2 θεμελιακους αξονες: Μουνι και Φραγκα. Βολεψακιας και Καλοπερασακιας, συντομα γινεται στοχος και καταληγει στο αμπαρι με τις πουτσες. Επιζητα την γυναικεια παρεα για ευνοητους λογους ή απολαμβανει να ειναι αυλοκολακας του εκαστοτε Α-αρσενικου, κανοντας θεληματα. Τα Καλα Παιδια που εχουν αποκτησει τεραστια εμπειρια μπορουν ανετα να σαλιωσουν δυο αεροδρομια γραμματοσημα και να λυσουν το Γορδιο Δεσμο με τη γλωσσα, γεγονος που θα εκανε ακομα και τον Μεγαλεξανδρο να αναφωνησει "τόν πούστη γλώττα!!!"
Οικογενειακη κατασταση: Ποικοιλει....Απο απαντρευτος, γλειφτρομουνοδουλος, φρεντοφιλεναδας, μελλοντας πελατης γραφειου συνοικεσιων, αποτύχας του ερωτα και μια ζωη μπαμιας, σολο-βιλέντας, μεχρι ψευτοαρραβωνιασμενος μπονβιβερ της κωλαρας, εξαιρετικος καταχραστης χρηματων, γιατι η αρραβωνιαρα του ΕΠΕΝΔΥΕΙ στο γαμο τους. Στις περιπτωσεις που Καλα Παιδια καταφερουν (με πουστια) να παντρευτουν, τα χωριζουν αμεσως μολις περασει η επιδραση της πρεζας. Στο ενδιαμεσο εχει καταφερει να κανει δυο παιδακια που το ενα απο τα δυο θα βγει μεγαλο μουνοπανο, παιρνοντας τη σκυταλη της πατρικης παραδοσης, ενω το αλλο θα αλλαξει επωνυμο, χωρα καταγωγης και dna.
Αισθηματικα: η νυν σχεση του τον ανεβοκατεβαζει μαλακα, αλλα εξακολουθει να ειναι μαζι του γιατι αμα δεν ηταν κι αυτη πυροτουβλο μαζι του θα ηταν; Ε;
Επαγγελματικα: δεν θα βρεις Καλα Παιδια στην οικοδομη, στο συνεργειο και το λιμανι. Σε καποιες περιπτωσεις που περαστικοι ειπαν στην αστυνομια οτι ειδαν καποιο Καλο Παιδι να δουλευει σε χωρο βαριας χειρωνακτικης εργασιας, τους κανανε ελεγχο για ναρκωτικες ουσιες και ειναι ολοι τους στη μπουζου για κατοχη και χρηση. Τα Καλα Παιδια δουλευουν εκει που μπορουν να γυμνασουν καλυτερα τον αγαπημενο τους μυ: τη γλωσσα. Μασκαρεμενοι σε φιλους σπερνουν διχονοιες, εποφθαλμιουν την μικρη σου ανηψουλα με το τσουπωτο κωλι και κανουν τρακα να τους καλεσεις στη γιορτη σου να φανε τσαμπα. Αν καποιο επαγγελμα απαιτει καποιος να στεκει κονιορδος και να σε ταϊζει μπαρουφα με τη μπουλντοζα, αυτη τη θεση θα την αρπαξει το Καλο Παιδι. Συνηθως δηλαδη δικηγοροι, διαφημιστες, πολιτικοι, problem-solvers και τετχοια.
Διασκεδαση 1: ο,που εχει μουνια και το φαϊ ειναι τσαμπα
Διασκεδαση 2: βλεπε απο πανω το 1
Διασκεδαση 3: γρηγορο ιντερνετ, νιβεα και παλαμη
Γιατι πηρε το προσωνυμιο "το Καλο Παιδι": γιατι απο μικρος μας ρουφχιανευε στις μαναδες  μας, ενω προθυμοποιοταν να κανει αυτος ολες τις βαρετες δουλειες που εμεις δεν θελαμε να κανουμε και η μανα απο φιλοτιμο του εδινε λεφτα να παρει παγωτο (οχι η δικια μου, η δικια μου δεν ειχε μία γι' αυτο και τα καλα παιδια δεν την πλησιαζαν). Το αντιστοιχο στο Αμερικανακι που κουρευει το γρασιδι και λεει "gee thanks mrs. Robinson" οταν η κυρια Ρομπινσον του δινει δεκαδολαρο για τον κοπο του να παει ν' αγορασει δυο πακετα μαρσεμελοουζ να τα φαει ολα μονο του γκρχχμμχχχχχχχχφτουσουμικροπουτανοπαιδο. Οι κυριες το ειχαν ολες σε υποληψη, γιατι ηταν προθυμος τοσο στη δουλεια οσο και στη ρουφχιανια και παντα το λεγανε "το Καλο Παιδι".
Την εποχη που εμεις παιζαμε ακομα μπαλα και το τσουτσουνι το ειχαμε μονο για κατουρημα,  Αυτος ειχε ηδη βαλει στο ματι τα ωραια κοριτσια στη γειτονια και δεν κωλωνε καθολου να παει στα ισα και να τους πει ποσο ωραια μαλλια εχουν σημερα και οτι εχθες το καριολακι απο το Α1 εκανε πεσιμο στον αρχηγο της ομαδας μεσα στις τουαλετες. Ετσι εχτιζε και σχεσεις εμπιστοσυνης με τα κοριτσια, αλλα απειχε ακομα ετη φωτος απο το σεξ (τουλαχιστον με καποιον αλλο περαν της θαλπωρης της παλαμης). Ετσι και εκανες τη μαλακια να του πεις (γιατι το 'χει ο πουστης το εξομολογητικο και ελπιζεις οτι επειδη εχει τα κονε θα σου πασαρει καμια φιλεναδα του), ετσι λοιπον που λες και εκανες τη μαλακια να του πεις οτι γουσταρεις την ταδε γκομενα, την επομενη μερα...οχιοχι...ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ σε ειχε βγαλει πρωτοσελιδο αφισα "ΝΑ ΤΑΑΑΑΑΑ-Ο ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Α4" και φυσικα μετα απο τετοιο χουνερι γεμιζες σπυρια, η φωνη σου εκανε κοκορακια, παθαινες εητζ και πεθαινες στο πεζοδρομιο απο προωρη εκσπερματιση.
Αυτος ο γαμωσπιτος ειναι το Καλο Παιδι.


Οποιος ειναι Καλο Παιδι ναπαναγαμηθει, δεν μετανιωνω για τιποτα απ' οσα ειπα.



   

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αηδονίτσα θα τον κρατήσω τον βουτυρομπεμπέ σου..θα τον αλλάξω..

      Διαγραφή
  2. Γιατί όμως, ενώ έχει τόσο γυμνασμένη τη γλώσσα του, στο γλειφομούνι έκανε τη μία και μοναδική γκόμενα που είχε ποτέ στη ζωή του να χασμουριέται από βαρεμάρα;

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή