Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ




Ζωδιο: Ξενυχτης με ωροσκοπο το Σιβας
Οικογενειακη κατασταση: Χωρισμενος με τρια παιδ...οχι, οχι, με ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ που κωλοχτυπιεται μπροστα στον κοσμο οτι τα αγαπαει οσο τιποτα, αλλα οταν ο μικρος του ζητησει βολτα απανταει "γαμησε μας ρε Νικολακη 5 χρονω μαντραχαλος που θες να τρεχουμε στα παρκα. Ο μπαμπας ειναι κουρασμενος". Με την πρωην γυναικα του δηλωνει τρελα απογοητευμενος. Κλασικη του ατακα "ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ"
Αισθηματικα: Με τη νυν σχεση του θελει να πιστευει οτι βρηκε εναν ανθρωπο που τον καταλαβαινει, επειδη η κοπελα ειναι θεοκουφη με Ασπεργκερς ή γεννηθηκε με ελαττωματικο duckface.
Επαγγελματικα: Το Κακο Παιδι εχει κανει πολλες δουλειες στη ζωη του, αλλα τιποτα δεν συγκρινεται με τη χαρα που παιρνει οταν τελειωνει η βαρδια. Στη δουλεια εχει χαραγμενο τατου το υφος "πω ρε πουστη με τους μαλακες". Συνηθως τον καταλαβαινεις απο το γλαρωμενο ματι και τη χρυση καδενα  στο στηθος.
Διασκεδαση: ...οπου εχει μουνια
Διασκεδαση 2: βλεπε αποπανω-^
Διασκεδαση 3: παλια απο Τερλεγκα, Αντζελα και ολο το παλιο καλο πασοκ, (εναλλακτικα Καζαντζιδη στα κουτουκια που πηγαινε με παρεα να ακουσει live διασκευη απο μπουζουκοκιθαρο της κωλαρας), πλεον Οικονομοπουλο, Τερζη, Σφακιανακη (δεν συμφωνει ιδεολογικα μαζι του (συμφωνει) αλλα εχει πει ωραια τραγουδια). Το μενου περιλαμβανει απο κουτουκισιο ταμπ-ντοτ της πουτσας με κονσερβοντόλμαδα και μπεκρι-μεζε απο το ιδιο κρασι που πινει, μεχρι κωλομπαρισιο σκοτσεζικο ουισκι τοσο μπομπα που ο Γιωτοπουλος πηρε για να μαθει τη συνταγη. Το Κακο Παιδι το βραδυ λειτουργει σε δυο ταχυτητες: ειτε με μεγαλη παρεα να σπαει πουτσες ουρλιαζοντας σα λυκος με καυλες, ειτε εντελως μονος πανω στη μπαρα να βαθμολογει με το μπαρμαν τις αρρωστες, υπερδιαγαλαξιακες κωλαρες που φορανε τα κολαν τους καρφωμενα σφιχτα μες στο camel-toe (αν δεν φανει σαλπιγγα στο κολαν μαλλον το παιζει παρθενα). Το ασφαλες οριο του ειναι τα εξι ποτα, δηλαδη μια φυαλη (γνωστο και ως "βαλε βρε μαλακα γυφτο λιγο παραπανω")  γιατι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΩΣΤΗ;;;
Γιατι πηρε το προσωνυμιο "το Κακο Παιδι": γιατι η μανα του ηθελε παιδια ακομα κι αν αυτο σημαινε οτι επρεπε να τον φτυσει στη παλαμη της και να τον κανει δαχτυλάτο λεϊ-απ κατευθειαν στη μητρα...αλλα ας μην το κανουμε τοσο επιστημονικο.
Απο μικρος ολος ο κοσμος εβρισκε χαριτωμενη καθε μικρη μαλακιουλα που εκανε: "ααα ο Γιωργακης κατουρησε τον καναπε" "ααα ο Νικολακης κατουρησε τη Μαιρουλα" "ααα ο Χρηστακης εγραψε στα παπαρια του τα μαθηματα και πηγε να παιξει μπαλα (ξυλο) με τα παιδια της κατω γειτονιας". Ολοι καμαρωνανε με την καθε καφριλα που σκεφτοταν το παιδικο του μυαλο, με αποτελεσμα, μεγαλωνοντας να αυξανεται το αυτοπεποιθινγκ του...και η μαλακιουλα εγινε μαλακιαρες (πληθυντικος, ή χειροτερα, πληθυντικοι του πληθυντικου). Ετσι αρχισε να γραφει μαζικα τον κοσμο στο μπουτσο του. Αυτο ειχε σαν φυσικο επακολουθο να κυκλοφορει με μια αρμαθια πουτσους και ενα κοντεϊνερ στυλους για να σημειωνει ονοματα (η ελληνικη εκδοχη του Death Note). Καθε προσπαθεια να τον σοβαρεψουν επεφτε στο κενο, εντουτοις, ο ηχηρος και γλεντζεδικος χαρακτηρας του, τα κονε με γκομενες και η ακεραιοτητα απεναντι στους φιλους και τους συνεργατες του, σου εδιναν ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΣΤΗ συγχωροχαρτι για τις μαλακιες που εξακολουθεις και κανεις.


Αυτη ειναι μια καινουρια ενοτητα που ξεκιναω με θεμα "ο τυπος ατομου πισω απο τους κοινωνικους χαρακτηρισμους". Εσεις που με παρακολουθειτε στα 6-7 χρονια που γραφω, γνωριζετε ηδη οτι οταν ξεκιναω κατι δεν το τελειωνω ποτε. Οπως τοτε με τους μπλογκερ, την Πορνοπαιδεια, το Παραμυθι και τοσα αλλα. Το σημερινο Κακο Παιδι δεν εχει καμια σχεση με το "Κακο Παιδι της Δημοσιοτητας", το οποιο ειναι στεγνα ενα μουνοπανο και θα το αναλυσω αυτο σε αλλο αρθρο. Θα ξεκινησω να γραφω οσο πιο συχνα γινεται (ξανα) και ελπιζω να σας αρεσουν τα νεα αρθρα. Οποιος ειναι Κακο Παιδι τον γραφω στ' αρχιδια μου και δεν αναιρω τιποτα απο οσα ειπα γι' αυτους τους κλαρινομπεμπεδες.
    

12 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά έκανες κι έγραψες για το κακό παιδί- τον τρισμάλακα του παραμυθιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζεσαι να μην το 'γραφα εγω και να το γραφε κανεις αλλος;
      ή ακομα χειροτερα, καμια απο αυτες που γραφουν σε γυναικειες στηλες; Νεα νυχτα των Κρυσταλλων θα ειχαμε μονο που αντι για Εβραιους θα σκοτωνανε αντρες

      Διαγραφή
  2. Επιστροφή στις Λίστες;
    Μου έφτιαξες τη διάθεση.
    Περιμένω (ξανα) το 'οσο πιο συχνα γινεται (ξανα)'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορουμε να τις πουμε "λιστες" και οχι "θεματικα αρθρα".
      Να πω οτι θα γραφω καθε μερα, θα γελανε μαζι μου και οι τουιτεραδες, αλλα ελπιζω και πιστευω οτι θα κανουμε κατι!!

      Διαγραφή
    2. Σωστά το λες.
      Το σκέφτηκα εν μεγάλω:
      Λίστα φτιαγμένη από άρθρα...

      Αλλά..
      Έλα, πού είναι το επόμενο;;

      Διαγραφή
  3. Τωρα ξεκινησα να διαβαζω...παω και στα προηγουμενα!!
    Καπου στο βαθος χαιρομαι αληθινα που σε ξαναδιαβαζω.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, αφου δεν πιανεις κανενα κανονικο βιβλιο, τι να κανω κι εγω; Καπως πρεπει ο κοσμος να διαβαζει, ακομα κι αν ο γραφεας αυτου του ιστολογιου πληκτρολογει ασχετες λεξεις μεταξυ τους σαν να εφαγε τηγανια με μπουλντοζα!

      Διαγραφή
    2. τηΓΑνια με μπουλΝΤΟζα.

      ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΡΑ.

      Ταυρος. Αυτος αυτος ο σεφ αυτος.

      Διαγραφή
    3. Θα σε κάνουν κι εσένα τα φέμη αδερφάραδικό μας, τον Φοφίκο τον γαμιώμπατζο, ΤΙ τον έβαλες ανάμεσα μας;

      Διαγραφή
  4. Ενίοτε τριγυρνάει όλα τα κωλόμπαρα - κονσομασιόν της πόλης κερΝώντας όλες τις κοπέλες του μαγαζιού περιμένοντας να του κάτσουν για το αστείρευτο χιούμορ που δεν έχει και το σεξαπίλ του που επίσης δεν έχει

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή