Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ςΕΚΣ



"πατερ αφες αυτοις δι ου γαρ οιδασι τι πηδουσι" 

Χωστηρας 1992

   Οταν εφτιαχνα αυτο το λογοπαιγνιο στα χρονια του γυμνασιου, για να εχω κατι να χαχανιζω μονος μου την ωρα των θρησκευτικων, δεν μπορουσα να φανταστω ποτε οτι μιλουσα για μια πανανθρωπινη αληθεια: την Υποκειμενικοτητα των Πραγματων, και δη, το πως αντιλαμβανεται καθενας μας τη σεξουαλικη ικανοποιηση. 











  Δεν ειναι ομως ωρα να αναλυσουμε τι καινουριο εχει βγαλει η τσοντοβιομηχανια. Αλλωστε και εγω στην Πορνοπαιδεια, αλλα και ο Perinio, στο Peris-taseis, εχουμε γραψει παλιοτερα καλους οδηγους αναζητησης για την επιτευξη της Υπερτατης Μαλακιαρας, αυτης που θα σε βοηθησει να επιβιωσεις και αυτη τη μερα σε ενα κοσμο ακαρδο, γεματο φασιστες, νεοφιλελε, οπαδους του Χαρουλη και προβατα που πιστευουν οτι η επομενη ταινια του Γουλβεριν θα ειναι τοσο γαμαουα που ο ιδιος ο Σταν Λι θα ουρλιαζει εξω απο τα στουντιο για ενα τοσοδα cameo.
Για τοσο γαματη Μαλακιαρα μιλαμε.

   Πατερ, λοιπον, αφες αυτοις, δι ου γαρ οιδασι τι πηδουσι και αυτη ειναι η ουσια. Γιατι στην διαρκη αναζητηση ερωτικου συντροφου, οι γυναικες ειναι ο μεγαλος νικητης.
Δες με τι προικισε η Φυση τη Γυναικα:

Α) Κωλο: ο κωλος ειναι η Μεγαλη Αντιφαση. Δυο μεγαλες εξοχες που αναμεσα τους κρυβουν μια εσοχη (ισως και δυο, τις περισσοτερες φορες, αλλα επικεντρωνομαστε στη μια για να εχουμε καλυτερη οπτικη). Αυτο το consept εσοχης-εξοχης, θετικου-αρνητικου, τρελαινει και αποπροσανατολιζει τον μικρο και υποαναπτυκτο αντρικο εγκεφαλο που προσπαθει να αντιληφθει την εννοια αυτου του διπολου και αυτος ηταν ο λογος που κατασκευαστηκαν οι θρησκειες. Φρασεις οπως "μαλακα, εχει θεϊκη κωλαρα" και "εχει ενα κωλο-κολαση" αντικατοπτριζουν πληρως τη ματαιη προσπαθεια του αντρα να κατανοησει το φαινομενο Κωλος, καθως οι λειτουργιες μπερδευονται απελπισμενα αναμεσα στο "χουφτωσω" και "γαμησω" και μαλιστα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!! Πολλαπλες επιστημονικες μελετες εχουν προσπαθησει να εξηγησουν αυτη την αυτοαναιρεση, ενω σε εργαστηριακους ελεγχους που εγιναν παγκοσμιως για να πετυχουν ταυτοχρονο χουφτωμα και πηδημα, μονο μια σταση καταφερε να περασει την Υπερτατη Δοκιμασια: το Ιεραποστολικο, και αυτο αποδεικνυει ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ οτι τελικα ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. 
Καποιοι αιρετικοι, δηθεν "επιστημονες" διατεινονται οτι πετυχαν το ιδιο αποτεσμα με "καβαλα η γυναικα απο πανω", αλλα κανεις δεν τους πιστευει γιατι καμια σταση που ειναι η γυναικα απο πανω, δεν ειναι αληθινη, αλλα κι αν υπαρχει, σιγουρα παραβιαζει καμια δεκαρια  -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ευρωπαϊκους νομους. 

Β) Μουνι. Το Μουνι συνηθως το βρισκεις αναμεσα σε δυο ποδια κρυμμενο ψηλα. Ολες οι γυναικες το εχουν και καποιες θελουν και δευτερο γιατι δεν τους φτανει το δικο τους. Αυτες οι γυναικες ονομαζονται Απληστες, αλλα το politically correct αστραψε ενα χαστουκι στα σωβινιστικα μπασταρδια και προωθησε τους ορους "Λεσβια" και "Ομοφυλοφιλη" (στα καφενεια που μαζευονται κατι γεροι, λενε κατι για "τζιβιτζιλουδες" και "μπιφτεκουδες" αλλα οχι πολυ δυνατα μη τους ακουσουν οι γυναικες τους). Το Μουνι απο μονο του ειναι ευσυγκινητο και κλαιει αμα το πολυπειραζεις κι επειδη ολοι οι αντρες ειναι σαδιστικα μουνοπανα, θενε συνεχεια να πειραζουν το Μουνι. Το Μουνι απο μονο του ειναι πολυ απλο, ακομα και για τον αντρικο εγκεφαλο. Ειναι μια εισοδος
Η Εισοδος 
Καποιοι λενε οτι ειναι η εισοδος στον Παραδεισο, αλλα εκει ειναι το μεγαλο ψεμα. Το Μουνι ειναι μια τραπεζα-spa 2 σε 1. Αν μπεις μονο για να κανεις τζακουζι, ολα καλα, αν ομως κανεις τη μαλακια να καταθεσεις, τοτε η Αποδοση Κεφαλαιου ειναι τετοια που θα πληρωνεις μια ζωη. Βασικα...απο τη στιγμη που θα μπεις θα πληρωνεις (τιποτα δεν ειναι τσαμπα στον καπιταλισμο), αλλα καλυτερα να δινεις λεφτα για καποτες και ταξιδακια παρα για βερες, σουπερμαρκετ και φροντιστηρια. 
Το Μουνι σε αγαπαει, ειναι ζεστο και δεκτικο και στομα εχει και μιλια δεν εχει. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ και ουτε σου γκρινιαζει που μπηκες με τις λασπες στο σπιτι. Αυτα τα κανει η σαδιστρια ιδιοκτητης του που εκμεταλλευται αισχρα, σαν νταβατζης, την ακατανικητη ελξη που σου ασκει.

Γ) Βυζια. Τα βυζια ειναι συνηθως δυο και αυτο μπορουν να το βεβαιωσουν ολοι οι βοσκοι αιγοπροβατων. Βυζια εχουν και οι γυναικες, αλλα δεν ειναι τυποποιημενα σε ενα σχημα και ενα μεγεθος οπως στα υπολοιπα ζωα, πραγμα που προκαλει μεγαλες διαμαχες στις ταξεις των βυζολαγνων. Τα βυζια ειναι δυο εξοχες, σαν βουνα που η κορυφη τους καλυπτεται απο κατι που μοιαζει σαν καποτα που την εχουν οξυγονοκολλησει εκει πανω. Καποια βυζια δεν εχουνε καθολου ογκο και ειναι μονο η καποτα (που οι επιστημονες την ονομαζουν "ρωγα", προφανως γιατι η Επιστημη εχει μεινει τοσο πισω που δεν ξερει τις καποτες). Τα βυζια ειναι κατι τοσο εκθαμβωτικο που η θεα τους και μονο ειναι ικανη να τυφλωσει εναν ανυποψιαστο αντρα, ομως η φυση εχει προνοησει ωστε γυρω απο τις "ρωγες" να υπαρχουν μπιμπικια, σε μια προσπαθεια της να βοηθησει εναν τυφλωμενο αντρα να διαβασει κωδικα Μπραηγ για το τι ζηταει μια γυναικα με βυζια. Ομως ο αντρας δυστυχως ειναι ενα ηλιθιωδως αδυναμο πλασμα και δεν φροντιζει απο μικρος να μαθει την γλωσσα των τυφλων, (αυτη με τα μπιμπικια) και γι' αυτο συχνα ακους τις καργιες να λενε "δεν μπορεις να με καταλαβεις". Μονο οι τυφλοι δεν εχουν προβληματα στις σχεσεις τους γιατι ξερουν...
Τα βυζια...ας το παρω αλλιως...αν βαλεις μια μυτη στο στερνο της γυναικας και υποκριθεις οτι ο αφαλος της ειναι στομα, τοτε τα βυζια ειναι τα ματια του Τερατος. Η γυναικα η ιδια ειναι ενα τερας που θελει να κρυφτει, γι' αυτο αλλωστε και οι περισσοτερες γυναικες βαζουν ολα αυτα τα περιττα ρουχα απανω τους και το σουτιεν ειναι οι φακοι επαφης. Τα Βυζια γνωριζουν τα Παντα, γι' αυτο και καποια βυζια κοιτουν ψηλα  περισπουδαστα, ενω αλλα ειναι χαμηλωμενα απο το βαρος της Ενσυνειδησης. Καθηκον το αντρα ειναι να τα πιασει με τα χερια του και να ρουφηξει κυριολεκτικα τη Γνωση.


Στον αντιποδα, ΤΙ ΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ;

Σκατα διαθετει
Δηλαδη τι μπορει να δειξει ο αντρας ή να υποδειλωσει οτι διαθετει ωστε να ειναι θελκτικος στη γυναικα;     

Πουτσο;

Σορρυ φιλε μου, μπορει να εχεις, δεν διαφωνω, αλλα που ακριβως μπορεις να δειξεις μεσα σε ενα συνοθυλευμα ντυμενης σαρκας το μεγεθος και το σχημα του;

Κοιλιτσα;
ΧΑ, ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.
Η κοιλιτσα βγαζει μεν στη γυναικα μια αισθηση γουτσου-γουτσου και να καυλωνει με την ιδεα ενος σεξο-μαξιλαριου και γενικα οι γυναικες ειναι τοσο μαλακισμενες που ερεθιζονται στη σκεψη ενος ζωντανου αρκουδου απο τα Τζαμπο που διαθετει ΚΑΙ πουτσα, αλλα εκει ακριβως ξεκινανε και τα προβληματα τεχνικης φυσεως: αν η πουτσα σου δεν εχει επαρκες μεγεθος κινδυνευει να φαινεται σαν θλιβερο φυστικακι κρυμμενο κατω απο το πουφ που εχεις στο σαλονι. Επισης, σε πιπωνει ξαπλωμενο; Χανεις ολο το θεαμα. Βαζεις καθρεφτη; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
Θα ειναι σαν παροδεια star wars, η κομμενη σκηνη που η πριγκιπισσα Λέια πιπωνει τον Χοντρο Γυμνοσαλιαγγα κι αυτος γκαριζει σαν καθυστερημενος θαλασσιος ελεφαντας που τον εχουνε στα θαλασσια τσιρκα πεντε δολαρια η εισοδος.

Κωλο εχεις; Αρχιδια εχεις. Οι περισσοτεροι αντρες ειτε δεν εχουν κωλο γιατι βαριουνται να κανουν δυο σκουατς στα γυμναστηρια, ειτε εχουν κατι κακοσουλουπωτους κωλους σαν να χυσανε οι μπετατζηδες στο χωραφι δυο μπετονιερες τσιμεντο που περισσεψε.

Δικεφαλα ή μυαλο.
Χμμμμ, τωρα καπου σαν να φτανουμε.
Οι αντρες που κανουν δικεφαλα θελουν να σαγηνεψουν γυναικες με μυαλο που σε αυτες αρεσουν οι αντρες με μυαλο που σε αυτους αρεσουν οι γυναικες που δεν χρειαζονται μυαλο γιατι εχουν βυζαρες/κωλαρες και τους αρεσουν αντρες με μουσκλια κουλουπου...
Αυτος ειναι ο φαυλος κυκλος του "ου γαρ οιδασι τι πηδουσι". Ενας συμβιβασμος για να κανεις σεξ.
Συμβιβαζεσαι με αυτο που μπορεις να εχεις, αντι για αυτο που θα ηθελες να εχεις.
Ο Ανθρωπος, οπως εχω ξαναπει, ειναι ενα ηλιθιο ον, που στην προκειμενη περιπτωση βαριεται να βελτιωθει για να αποκτησει αυτο που θελει και καταφευγει στην ευκολη λυση του να παρει ο,τι μπορει.

   Δεν θα δωσω εγω τη λυση στο προβλημα, αν και ειναι ξεκαθαρη η μεθοδος.
Θα απευθυνθω ομως σε αυτους τους τυχερους που εχουν βρει το αλλο τους μισο (εσεις οι μουσουλμανοι του παλαιου κορανιου καταρριπτετε ανετα τα Μαθηματικα Σχεσης, γιατι το αλλο σας μισο μπορει να ειναι παραπανω απο ενα...κωλοφαρδα μουνοπανα).

Μερες λοιπον που ειναι και επειδη νιωθω οτι εχω μεγαλυτερη εμπνευση απο αλλες φορες, θα συνεχισω το αρθρο (ηδη γραφω πολλες ωρες) με το να σας δωσω μερικες βοηθειες με τις καινουριες τασεις στο σεξ και τον ερωτισμο:





1) Σχεδον Ρωγα: σιγουρα ενα ομορφο (υποκειμενικα παντα) στηθος μπορει να τραβηξει απανω του τα βλεμματα, ωστοσω, η υπονοια της ρωγας ειναι ικανη να στειλει ορδες αρσενικων στην τουαλετα για χερογλυκανο-εξπρες. Προσεξτε, οχι να τα βγαλει φατσα φορα η γυναικα, αλλα να το κανει να φανει σαν "ατυχημα". Ενα απαλο σκυψιμο φορωντας μια μπλουζα τρια νουμερα μεγαλυτερη ειναι ενα πολυ δυνατο οπλο στα χερια καθε γυναικας
















2) Ερωτικα βοηθηματα και για τους δυο ταυτοχρονα: κι ομως υπαρχουν! Η αρχη ειχε γινει πριν καμια 7ετια οταν πουλουσαν στα περπτερα και στα σουπερμαρκετ κατι ελαστικα δαχτυλιδια που ειχανε απανω τους μια μαλακια που επαιρνε μπαταρια και δονουνταν. Αυτο το φορουσες στη βαση του πουλιου σου και οταν πηδουσες η δονηση διεγειρε και τους δυο. Τα χρονια περασαν και με λιγη ερευνα βρηκα αυτη εδω τη μαλακια:






Αυτο εδω ονομαζεται picobong transformer και παρολο που μοιαζει λες και το χερι του Spiderman εχει καρκινο ή ο παθολογος που ειναι μεταλλας, εντουτοις ειναι ενα πολυεργαλειο που, απ' οτι λεει η περιγραφη του, ερεθιζει την κλειτοριδα, βρισκει το σημειο G, το φορας γυρω απο το μπουτσο σου γραβ...κασκολακι, ερεθιζει τον προστατη, φτιαχνει φραπε και χιλιες αλλες δυο χρησεις, χρονο και φαντασια να εχεις





3) Μουνι-πορτιερης: εχετε δει ολοι τα ντουκια που φυλανε τα μαγαζια μη γινει καμια φασαρια. Διμετροι και κουμπωμενοι σα ντουλαπες και ολοι τους δινουν σημασια. Αντιστοιχως και οι γυναικες μπορουν να δυναμωσουν τον κολπο τους ωστε οι μυες της λεκανης και του εσωτερικου να σφιξουν τοσο πολυ που...δεν ξερω, δεν ειμαι γυναικα και ντρεπομαι να ρωτησω μια κανονικη γυναικα, οποτε συμβουλευτηκα αυτο το αρθρο που το εγραφε και ελεγε μαλιστα να παρετε αυτα τα ειδικα βαρακια που τα βαζεις στο μουνι και αμα κανεις λεει ασκησεις με αυτο, θα σφιξει. Οποτε και η γυναικα θα νιωθει αυτο που πρεπει να νιωθει, αλλα και ο αντρας θα νιωθει οτι δεν το χωνει σε ξεφουσκωτη σαμπρελα.





Να, αυτο εδω ειναι, δεν ξερω πως δουλευει, αλλα υποθετω στο στελνουνε με οδηγειες χρησεως






Αυτα απο μενα και τωρα σειρα εχετε εσεις με τα σχολια σας στο περασμενο αρθρο "γλυκιες μουφες της νιοτης μας"



Ο
Ανωνυμος στο πρωτο αρθρο του χρονου (αλλα οχι και στο πρωτο σχολιο του χρονου) μας φερνει γουρι:
"Αντε το ποδαρικο:

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ"



Αλλος
Ανωνυμος σε στιγμη οιστρου μας λεει φασεις απο αλλες εποχες:
"Πριν πω για τις μούφες της εποχής, θέλω πραγματικά να μάθω από πού έσκασε η λέξη μούφα, (που είναι ένας βιδωτός συνδετήρας για μεταλλικούς σωλήνες) παρομοιάζοντας το παραμύθι και το ανυπόστατο ψέμα. 
Παρόλαυτα, τη χρησιμοποιώ ποικιλοτρόπως όπως της αρμόζει. Μούφα, μουφαδέλα, η ταινία ήταν μούφα, ρε τι μούφες είναι αυτές και τέτχοια. Έχει αντικαταστήσει τα κολοκύθια, τα κολοκύθια με τη ρίγανη, τις τρίχες, τη μάπα κ.α. 
Έχω ξεφύγει από το θέμα το ξέρω!
Οι μούφες του σήμερα που λες, εκτός από αυτές τις μεγάλες μούφες των πολιτικών και του κράτους που προβάλλονται από την tv και συζητούνται στον κοινωνικό διάλογο, 
εκτός τα «όχι» που γίνονται «ναι» 
α! και θα σου πω και κατι… όταν ήμουν παιδί μας έλεγε η γιαγιά: 
«Να προσέχετε γιατί έξω στο δρόμο υπάρχει ένας κακός που βουτάει τα παιδιά, τα βάζει σε ένα βαρέλι με καρφιά και μετά τους ρουφάει το αίμα». 
Τι να καταλάβει ρε φίλε το παιδικό μυαλό? 
Σήμερα λέμε στα παιδιά μας: «Προσοχή έξω κυκλοφορούν άνθρωποι που κλέβουν παιδιά» ξεκάθαρα πράγματα.
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, η μεγαλύτερη μούφα της εποχής είναι: 
(ντουν ντουν –τύμπανο) 
Τα ψεύτικα account που δεν δημιουργούνται για σατιρικούς λόγους.
Και δεν μιλάω για τα κακόβουλα που όλοι ξέρουμε τι είναι, αλλά για τα άλλα…
Ψεύτικα προφίλ – ψεύτικες ζωές που στο τέλος παγιδεύουν αυτούς τους ίδιους. 
Φτιάχνεις ψεύτικα ακαουντ και γίνεσαι «φίλος» μαζί τους για να έχεις «αγαπημένους» που θα σου λένε συνέχεια πόσο τέλεια είσαι! 
Βαλε το Paranoid να παίζει!
Φτιάχνεις ψεύτικο ακάου τον σούπερ γκόμενο, που φυσικά είναι ο γκόμενος σου, αλλά κανείς δεν τον έχει γνωρίσει και ούτε πρόκειται. 
Ξαναβάλε το Paranoid μου αρέσει πολύ! 
Ψεύτικες αγάπες, ψεύτικα λόγια, ψεύτικες υποσχέσεις, κλασικά ψεύτικες φωτογραφίες και ψεύτικα σουτζουκάκια! 
Και το καταπληκτικό όλων είναι… ότι όλα αυτά τα διαχειρίζεσαι μόνος σου! Είσαι μέσα ταυτόχρονα και βουλιμικά. Να ενημερώνεις, να παρακολουθείς, να ποστάρεις, να σχολιάζεις, να έχεις άποψη για όλα (γάμησέτα ρε μαλάκα, πόσο χαζοί?).
Και κάθε φορά που κλείνεις τις σελίδες σου να είσαι πιο δυστυχισμένη από πριν και κάθε φορά πιο δυστυχισμένη από πριν… γιατί ο ψεύτικος κόσμος που δημιούργησες για τους άλλους, ο εξιδανικευμένος διαδικτυακός εαυτός σου, σου τρώει τα σωθικά και παθαίνεις κατάθλιψη λόγω την άνισης σύγκρισης με τους λοιπούς σοσιαλάδες. 

Καλή Χρονιά ocelebritis!!"




Ο
Μιτρας ο Γιδοτσοπανς εκανε εντυπωσιακη εισοδο λογω του οτι ηταν ειδικος επι του θεματος:
"Ακσα για γιδια στου κειμενου κιρθα. Αυτα τα προυβληματα ταχτε ισεις ολοι στην πολ ιεπειδης η ζουη σας ειν too much εασυ. Ξερς τι κοπο καν εγω μτα γιδιαμ καθ μερα; να βυζαξω να πιω το γαλα να φτιαξ το γιαουρτ και να σμασου το σταρ να καμνω ψουμι και αλλα που δεν τα ξερτε. μου βγαιν ο πατους. ισεις τα χτε ολα στα ποδαρια σας και στα σουπερμαρκετια ορ μεκ εν ορντερ γουιθ ε κλικ καιμτα δενσας αρεσ τιπτα. Νevertheless (κανου πρακτις και στα αγγλικαμ) η ζουη στου βουνο μεμθε οτ δεν ειν ολ τα γιδια black ουρ white if you know what Im getting at. Ναχτε αγαπ οπους αγαπω ιγω τα γιδιαμ."

Αλλα, τι εκπληξη!! Ενας
Ανωνυμος-γκρουπι του Μιτρα εβγαλε το σουτιεν και του καρφωσε βυζι στα μουτρα:
"κύριε Μίτρα η προφορά σας είναι φανταστική και τα αγγλικά σας επίσης!
Συγχαρητήρια είσαι σέξι και τρέλα!!!"



Ο
Αβαταρας, προφανως ζηλευοντας το απροσμενο σεξαπιλ του Μιτρα, αφου νομιζε μεχρι τοτε οτι εχει το μονοπωλειο στο μουνι λες και το κληρονομησε μαζι με μια σομπα και το λουτροκαμπινε της θειας του, προσπαθει να επιτεθει:
 "Για πρώτη φορά συμφωνώ με τον Χωστήρα. Καλά σου λέει...που μας το παίζεις Γιδαρχηγός με λόγια του αέρα βγαλμένα από την "φάρμα των ζώων" του Όργουελ."


Ο
Ανωνυμος μετα απο μια δυσκολη περιπετεια που ειχε οταν ηρθε αντιμετωπος με ενα κασονι μπυρες:
"Eδώ πέρα ρε φίλε δεν μας νοιάζει για τους δικούς μας αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι και συνέχεια τους άλλους. Για παράδειγμα ξυπνάς μετά από χανγκόβερ και αντί να πάρεις ένα τηλέφωνο το φιλαράκι σου προτιμάς να βάλεις βιντεοκασέτα θάντερκατς τρώγοντας πατατάκια με κόκα κόλα. Εν τω μεταξύ ο φίλος σου έχει γκρεμοτσακιστεί από τις σκάλες του σπιτιού του πράγμα που μόνο με τηλεπάθεια θα μπορούσες να γνωρίζεις. Γι' αυτό αν είσαι έξυπνος δεν τα χαλάς με τον Ξαβιέ αγαπητέ Γούλβεριν."


...μονο για να λαβει την πληρωμενη απαντηση του
Ανωνυμου:
"Τη βιντεοκασετα που τη βρηκες;
Στο Τεχνολογικο Μουσειο;"



Στο 90' ο Προεδρος ΑΠΙ με κεφαλια-λακερδα σημειωνει γκολακι στην εκπνοη και μαζευει την ομαδα για πορτοκαλαδες και κρουασαν στο κυλικειο:

"Με το διάολο κέτσι εμάς μας έλεγαν ότι και αν πάρεις το 666 νύχτα (στις 3 νομίζω) σου απαντάει ο σατανάς. Για να μην αρχίσω τις γνωστές μούφες-αστικοί μύθοι με αυτούς που ένας γνωστός τους μάζεψε κάποιον με ωτοστόπ και μπλα μπλα μπλα αποδείχτηκε νεκρός ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΩ ΜΟΥΦΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ. ΤΟ ΔΕΞΙ!

ΧΑ! "Αυτή ρε μαλάκα; Αυτήν την έχει πάρει το μισό σχολείο!"

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ; Ε; ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ, ΑΣΧΗΜΟΙ, ΜΕ 7 ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ!"

32 σχόλια:

  1. Μπορω να πω,διαβαζοντας το αρθρο, οτι ολα τελικα
    ειναι υπερεκτιμημενα (καλα,εκτος απ το φυστικι κατω
    απ το πουφ),γιατι ολα εχουν να κανουν με τον εγκεφαλο.
    Συνεπως δεν ψαχνουμε τελειοτητες, ελευθερωνουμε νου και
    φαντασια και ολα θα πανε καλα (μαλλον).
    ΥΓ.Το καλοκαιρι αυτα γιατι τωρα κανει κρυο και δεν παιζει
    για πολλα πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω προσωπικα ειμαι ερωτευμενος με μια ζακετα. Βλεπομαστε κανα διωρο τη μερα αλλα ειναι ποιοτικος χρονος κι ας ειναι και χειμωνας

      Διαγραφή
    2. Ο δικος μου μεγαλος ερωτας φετος ειναι η
      ηλεκτρικη κουβερτα!Πεφτω στην αγκαλια της
      καθε βραδυ και λιωνωωωωω!!!! Την συνιστω
      ανεπιφυλακτα,ουτε κρεβατομουρμουρα,ουτε
      παραπονα,ουτε απαιτησεις,ουτε τιποτα..μονο
      ζεστη..!!!!

      Διαγραφή
    3. MONO PASOK. MONO PASOK.

      DEN YPARXEI MONO DOTA.

      Διαγραφή
    4. Αμα κανεις αναγραμματισμο το πασοκ σου βγαζει "ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΆΤΟΜΑΛΑΚΑΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΑΣΤΟΓΕΛΙΟ ΝΑΣΑΙΚΑΛΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ"

      Διαγραφή
    5. Αν παιξεις αναποδα τον αναγραμματισμο του πασοκ σου βγαινει ο Μητσοτακης και τοτε ξερεις ε;

      Αν τον δεις..... Θα δεις τον Χαιλαντερ ΛΑΙΒ. Τον Γερο, του Βουνου, τον Αιωνιο, τον Παντοτεινο.

      Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
      Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.


      Διαγραφή
  2. Που χαθκες...ισυ.
    Δεν ματαπεριμνα οτ θα χω τετοια περασ στου γυναικειου φυλλου. αμα εισ και τρουφαντη σε παντρευμαι αποψ κιολα. Let me dedicate a romantic song for you: IMAGINE

    Imagine all my κλιτσαμ going inside out bebebe bebebe
    My milk is full of protein drink it like there is no t-o-m-o-r-r-ow bebebe bebebe

    Με αφουρμη το Γ) Να πω στην κουπελια...Μειν ησχη μαναρ ιεχω αρμεξ ιγω βυζα. Ρωτα τα γιδιαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω αν ειναι κοπελα αλλα σου ευχομαι τα καλυτερα.
      Αν πετυχει αυτο η γνωριμια θα κανω και τεταρτο μπλογκ και θα το λεω "Χωστηρας-ο Κομης του κονε"

      Διαγραφή
    2. Γι' αυτό αν είσαι έξυπνος δεν τα χαλάς με τον Ξαβιέ αγαπητέ Γούλβεριν.

      Διαγραφή
    3. Ψαχνω αντικα VCR να παιξει την πρωτη βιντεοκασετα των θαντερκατς

      Διαγραφή
    4. Γι' αυτό αν είσαι έξυπνος δεν τα χαλάς με τον Ξαβιέ αγαπητέ Γούλβεριν.

      Διαγραφή
    5. Αχ Μίτραμμμ τι ουραίο τραγούδ που γραψις? ιλαβγιου σο ματσ μουτσ!
      θα σε περιμένου στην αν ραχούλα στις ουχτώ. Θα έχου γλιστρήσ στη βρύση!
      Μορφούλα μι λεν πρόσεξ, γιατι παν πολλες εκει και γλιστράν.

      Διαγραφή
    6. Γι' αυτό αν είσαι έξυπνος δεν τα χαλάς με τον Ξαβιέ αγαπητέ Γούλβεριν.

      Διαγραφή
    7. Αχ Μίτραμμμ εχεις και μπλουογκ; θα τριλαθου!!!
      Αλλα κατ εχς πειράξ στα κουμβια κι δεν μπουρω να γραψ.
      Αχ Μίτραμμμ ιλαβγιου σο ματσ μουτσ!
      Μορφούλα.

      Διαγραφή
  3. Τι να ζηλέψω μωρέ από τον Γιδιάρη που τον έχουν πάρει στο ψιλό.

    Εσύ Χωστήρα όλο το σεξ έχεις στο μυαλό σου. Νισάφι πια. Δεν είμαστε όλοι με το πουλί στο χέρι κάθε μέρα.

    Υγ1. Ούτε ένα μουνόχειλο δεν αξιώθηκες να βάλεις σπαγγοραμένε να πούμε.

    Yγ2. Γράψε κάτι δυνατό την επόμενη βδομάδα. Έχω πράμα που σαλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εβαλα γιατι θα' χαμε προβλημα, ενω ενα καλο cock-teaser ηταν ο,τι επρεπε.
      Μηπως την αλλη φορα να βαλω και καμερα στον τραχηλο ξερωγω;

      Διαγραφή
    2. Γιατί εσείς που το ξέρετε κύριε Αβαταρά ότι ο κύριος Χωστήρας είναι όλη μέρα με το πουλί στο χέρι; έχετε κρυφή κάμερα στο σπίτι του; Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε. Και εσείς κύριε Χωστήρα προστατέψτε τον εαυτό σας..είστε όλη μέρα με το πουλί στο χέρι.

      Διαγραφή
    3. ξέχασα το ερωτηματικό στο τέλος

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμε φιλε μου, αυτη προβλεπεται μια ερωτικη χρονια, ηδη απο την πρωτη Γεναρη το σπιτι ειναι κατασπρο μεσα-εξω

      Διαγραφή
    5. Έχου τρομάραμ έχου!

      Διαγραφή
    6. Γι' αυτό αν είσαι έξυπνος δεν τα χαλάς με τον Ξαβιέ αγαπητέ Γούλβεριν.

      Διαγραφή
    7. Χεσε μας μωρε μαλακα με τον ξαβγιε. Μας εχεις ζαλισει τ αρχιδια.

      Διαγραφή
    8. Επιτελους καποιος εκανε το αποπανω σχολιο

      Διαγραφή
    9. Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε. Και εσείς κύριε Χωστήρα προστατέψτε τον εαυτό σας..είστε όλη μέρα με το πουλί στο χέρι.

      Διαγραφή
    10. Γι' αυτό αν είσαι έξυπνος δεν τα χαλάς με τον Ξαβιέ αγαπητέ Γούλβεριν.

      Διαγραφή
  4. Το διαβασα δυο φορες
    Δε καταλαβα τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν συντομια:
      α) το σεξυ δεν ειναι αντικειμενικο
      β) οι γυναικες ειναι καλυτερα εξοπλισμενες ωστε να αναγκαζονται οι αντρες να τους κανουν καμακι, γι' αυτο εχουμε γεμισει ψηλομυτες καργιες
      γ) ο ανθρωπος βαριεται να αλλαξει για να αποκτησει τον ερωτικο συντροφο ππυ ποθει και συμβιβαζεται με αυτον που μπορει να εχει
      γ) τροποι για να εχουν τα ζευγαρια πιο πικάντικη ερωτικη ζωη

      Παρακαλω

      Διαγραφή
  5. Ωραιο αρθρο, ειχε πλακιτσα η παρομοιωση μουνι-εισοδος- σφιχτης-πορταρης... για το μπουτσο ομως δε μας ειπες τιποτα. Αισχος!
    Ολα αυτα που λες στο σχολιο απο πανω ειναι μια τελεια δομη κειμενου (μπραβο) και εχοντας υποψιν τα των προηγουμενων ετων σεξοπορνοκαυλοχυσαρικα αρθρα, νομιζω οτι εχεις παρει λαθος επαγγελματικο προσανατολισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή