Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ERASE AND REWIND



  Θα ηταν πολυ ωραια να συνεχιζα την ενοτητα που εκανα με τους πολιτικους αρχηγους (το μπλογκ δεν ειναι πολιτικο, μη φευγετε ρε μουνια, ρε τι 'στε σεις ναπουμε;) δυστυχως ομως ο ειρμος και η ορμη χαθηκε.
   Οραματιζομουν αρθρα με ΣτουμΦωφητα στο πρασινο χωριο με τα μανιταροσπιτα που τα τρωνε κιολας και βλεπουνε πρασινους δρακους.
   Οραματιζομουν το Μογλη της πολιτικης σκηνης, το Λεβεντη να καθεται στο κλαδι του και να ουρλιαζει με τις υπολοιπες μαϊμουδες για αρκουδεηδες. Α ρε Μογλαρε...θα εβγαζες ωραια γουστα.
   Και φυσικα να μην ξεχναμε τον γεωκτημονα της Αριστερας, τον αρχηγο των κολλιγαδων, το ναμπερ ουαν σφυροδρεπανο του κάμπου, τον Κουτσουμπα, που σαν αλλος Γουιλιαμ Γουαλας ξεκινησε την επανασταση της Εργατιας εναντια στους ιμπεριαλιστες και αρχισε να σφαζει ευρωλαγνους καπιταλιστες και τετχοια.
   Τελος, ειχα φυλαξει για εκπληξη, τον ΕΝΑ, τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ, τον ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΣΥΒΙΒΑΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΗ (ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ)...

   Θα ηταν σιγουρα γαματο...
Θα σαρωνε τα βραβεια και θα μου πετουσανε στο δρομο στριγκαρες λες και με πηγαιναν σε καποιου ειδους σεξουαλικη εκτελεση οπου ο δημιος θα ηταν μια κοντουλα με βυζαρες και κωλαρα που θα φωναζε "ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΡΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ-ΓΔΥΣΤΕ ΤΟΝ".

Παρακαλουνται οι φαν που δεν ειναι κοντουλες με βυζαρες και κωλαρα να μην λαβουν υποψιν τους την παραπανω παραγραφο. Κοιταξτε λιγο αυτο το στυλο

*βαζει γυαλια ηλιου*









Τελος παντων.
Εδω θα ειμαι και εδω θα ειστε να ζαλιζουμε ο ενας τ' αρχιδια του αλλου μεχρι να πιασω δουλεια.

   (διακοπη για να φτιαξω φραπε)

Που λετε, δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη κατι που αντικειμενικα θα αποτελουσε αφορμη για αρθρο, ομως αν ειναι καθε φορα που δεν συμβαινει κατι, εμεις απλα να καθομαστε σαν κατσαριδες χωρις ψιχουλα σε μια σκοτεινη γωνια κι απλα να μαλακιζομαστε με τις κεραιες μας (μουναρα Τερεζα) τοτε να παμε να γαμηθουμε σαν γενος και να παραδωσουμε την εξουσια στο αμεσως ισχυροτερο πλασμα του κοσμου, τα δεντρα ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, δηλαδη δεν κανουν τιποτα και πιστεψτε με, το κανουν καλυτερα απο 'μας.
   Παλιοτερα δεν υπηρχαν δεντρα, μονο κατι φυκια στον πατο του ωκεανου που τα ετρωγαν κατι ψαρια και κατι βιγκαν ιχθυοσαυροι, μεχρι που τα φυκια επαναστατησαν και εσυραν αργα και νωχελικα τις ριζες τους στην ξηρα. Ηταν μια αργη διαδικασια που κρατησε εκατομυρια χρονια, αλλα...hey...καμια επανασταση δεν ξεσπασε σε μια βραδια. Ολα θελουν το χρονο τους και τα δεντρα ειχαν απειρο.
   Φυσικα η βιγκαν πανιδα του ωκεανου δεν εμεινε αμετοχη σε ολο αυτο το πραξικοπημα και προκειμενου να στραφουν σε μια κρεατεριαν διατροφη που ηταν αντιθετη στις αρχες της μη-βιας και του ΚλαρινοΓκαντισμου, εβγαλαν πόδια και πνευμονες και κυνηγησαν ανελεητα το προδοτικο γκαζον στην στερια.
Η ζωη ηταν δυσκολη για τα πρωτα φυτοφαγα της ξηρας, γιατι τα δεντρα ειχαν ψηλωσει και επρεπε να κανουν τους τιραμολες για να φανε μισο κιλο καστανοφυλλα και δυο χουρμαδες. Και σαν να μην εφτανε αυτο, τα σαρκοφαγα της θαλασσας με ενα "ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ;;;" εκαναν κι αυτα την εμφανιση τους που ηταν ιδιαιτερως εντυπωσιακη. 
Ενδεικτικα να αναφερουμε 2-3 ειδη, οπως ο εντυπωσιακος Γαμωμανοσαυρος που τρεφοταν με Κατσικοκερους και Προβατοδοκους, ο αγριος Σουβλακοδοντας (δεν υπηρχαν εξημερωμενοι Σουβλακοδοντες τοτε) με την αιχμηρη του οδοντοστοιχια και το εντυπωσιακο νυχι του κατω του ποδιου που το χρησιμοποιουσε για να καθαριζει το αυτι του, αλλα και ως οδοντογλυφιδα και εκανε και τσσφφφσφφφ. Τελος να αναφερουμε και τον κτηνωδη Χασαποσαυρο που κρεμουσε τα πτωματα αναποδα και καθοτανε απο κατω και καπνιζε διαβαζοντας sport day και Φιλαθλο.

   Τα πραγματα κυλουσαν υπεροχα στην πρωτογονη γη κι αν καποιος σας πει οτι ηταν ενα τραγικο μπουρδελο γεματο δοντια, αιμα και κραυγες, προφανως θεωρει πως η σημερινη γη ειναι μια παιδικη χαρα οπου ολα τα μυξιαρικα περνανε καλα και τρωνε τουρτα την ωρα που οι δικοι τους κανουν γονεϊκο τετραπαρτουζο στη σοφιτα και εχουν αφησει την ολη φαση στα χερια του κλοουν.

Τι, οχι; 
Α, ειπα κι εγω.


   Τελοσπαντων, Κυριακη σημερα και ειπα να βγαλω λιγο αυθορμητισμο και κακία.

   Που λετε, εχθες βρεθηκα σε σπιτι φιλου απο το λυκειο μαζι με αλλους φιλους απο το λυκειο.

...οχι, δε γαμιεται, δεν θα πω τι εγινε, θα πω ομως το γενικο συμπερασμα που ειναι μια κολωνια που κραταει χρονια και δεν αλλαζει.
Εσεις οι εντεχνοροκαδες ειστε για πολλες σφαλιαρες μαλακα μου, γιατι ειστε η μοναδικη κατηγορια τρωκτικων που θεωρειτε οτι σε μια παρεα μονο εσεις εχετε την επιμελεια της μουσικης. Και για να γινω πιο σαφης: Εσεις που δεν ειστε ουτε αφοσιωμενοι εντεχναδες, αλλα ουτε φανατικοι ροκαδες, ειστε γαμημενοι και υπουλοι μπασταρδοι που αντι να κρατατε για την παρτη σας τα ανιερα γουστα σας, μετατρεπετε μια αθωα παρεα σε θαλαμο βασανιστηριων, ακομα και για τα πιο ανεκτικα μυρηκαστικα του γενους Τακουωολα.
   Ξεκινατε με εντεχνα, μεχρι ολοι να παθουν πολιτισμικη επιληψια και να περνανε τις φλεβες τους πριονοκορδελα. Κατοπιν, βιντεακια Ζουγανελη και σταροβα (σαλτα γαμησου μωρη ξεχειλωμενη κιλοτα του καθε παρουσιαστη)...ξερεις, τα κλασικα χιλιοπαιγμενα. Και λιγο πριν τον λυντσαρουν ή λιγο πριν αρχιζουν τα "μα βαλε κι αυτο του...πως τον λενε μωρε που εκανε ντουετο με την Ασλανιδου", ξεκιναει ξερα κι ασαλιωτα το βαρυ σκυλαδικο, λες και εχουμε μαζωξη των Ανωνυμων Χωρισμενων Αλκοολικων...ετσι χωρις να σε ρωτησει. 
Φυσικα η ομιγυρη για να μη χαλασει το κεφι αρχιζει να τον σιγονταρει (αφου ξερουν οτι ειναι γαμιολης μουσικος δικτατορας που αμα του παρεις το ντιτζεϊλικι θα αρχισει να θαβει και να μιρλιαζει σαν κακογαμημενη χηρα). Και ετσι ξεκινανε τα "βαλε ρε αυτου Ζαζοπ...οχι οχι, του Κωστοπουλου, το πως το λενε μωρε, κατσε να το βρω στο σποτιφαϊ, το...οχι μωρε, δωσε μου λιγο τον κωδικο του ιντερν...αααα, ναι, θυμηθηκα, του Τερζη, ω γαμωτ, δεν το βρισκει, βαλε το αλλο απο τον Κυριαζη" (σας γαμαω ολους μαζι). Φυσικα ο Αρχιδης χαιρεται που εχει βαλει την παρεα στο mood και αρχιζει παραλληλα να αφηγειται καγκουροϊστοριες απο την εποχη που ηταν επιτιμος αγαμητος στη λεσχη Η Αβασταχτη Ελαφροτητα του Χερογλυκανου κι απο πισω να παιζει το ενα χαμουροτραγουδο μετα το αλλο.
   Ζει σε ενα ματριξ ο καριολης που δεν θελει κανεις να του τη χαλασει. Κι αν πεταχτεις εσυ (εγω) να του πεις να βαλει κατι που ειναι παρεμφερες αλλα που δεν του καθεται, θα σε υποτιμησει κι εσενα (εμενα) και την επιλογη σου (TUS).
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ.
Συνοικιακος dj κωλαδικου που ρουφα κοκα με το μπαζουκα και ντοκτορα στο traficking θα μου εκανε τη χαρη να μου βαλει εστω ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ κι εσυ ρε γαμιολη το παιζεις σολο σεκλετι και "ακου ρε μαλακα τραγουδαρες" με δυο μπυρακια απο το κουτι;
Και οχι ρε μουνι, τωρα που στραβωσα μην πας να με πατροναρεις. Δεν θελω να το ακουσω πια.

Κανω ενα τσιγαρο και φευγω.

Τρομπα, ε τρομπα


(δεν του κραταω κακια, γιατι αν και μαλακας εχει χρυση καρδια)

ΓΑΜΙΟΛΗ  

  



  

12 σχόλια:

  1. μπρε αρχιδι
    εμεις θεμενε σεξ , νταγκς και ροκ ν ρολ με το Βρουβογιαννη
    αφου δε βανεις ...πουλο αρμ

    μπαξεβανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επομενο θα εχει και χορτοφαγικες τσοντες, ρακες και μαντιναδακια του Ξημερη κι αμα δε με πιστευγεις πηγαινε στο μεϊντανι να με δεις να ποριζω σα ντο χοχλιο μες στο σκοτιδι να τραγουδω σαν τον αφορδακο

      Σμαϊλομανωλης

      Διαγραφή
  2. Λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο έντεχνο και στο σκυλάδικο.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μουσική είναι θέμα παιδείας. 'Η την έχεις ή δεν την έχεις. Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει. Το ντιτζειλίκι νομίζουν κάποιοι οτι ειναι μια μορφή εξουσίας, που κάνει τους απο κάτω να σε θέλουν αλλά δεν ειναι ακριβώς έτσι.
    Απο την εποχή της παλιάς ντισκοτέκ μέχρι σήμερα που το παιχνίδι εχει εξελιχθεί, ολοι θέλουν να ειναι dj. Selector δηλαδή, γιατί dj ειναι οι αλλοι που φτιάχνουν μουσικές (Tiesto,Oakenfold, Paul Van Dyk κλπ). Στην πραγματικότητα ο ντιτζέης πεθαίνει απο ορθοστασία, ξενύχτι, αλκοόλ και νταγκς ντραγκς ντραγκς. Α! και βαρεμάρα!
    Απο το Μάρτη και δώθε, σου πετάω κατι κομμάτια που ταιριάζουν με το θέμα (οχι τη μαγικη αυλη). Οταν διάβασα τον τιτλο θυμήθηκα αυτό:
    The Cardigans - Erase / Rewind
    https://www.youtube.com/watch?v=6WOYnv59Bi8
    Ναι, ξερω! Δεν ειναι του γούστου σου και δεν σ' αρέσει αλλά ταιριάζει με τον τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να που εκανες ξανα λαθος!
      Το συγκεκριμενο κομματι μου αρεσει παρα πολυ και ο τιτλος του ηταν ο,τι καλυτερο μπορουσα να βαλω για να ονοματοδοτισω το αρθρο. Ρε γαμωτο να μη με πετυχαινεις πουθενα;!

      Οσο αφορα το ντιτζεϊλικι, μου αρεσε πολυ ετσι οπως το εθεσες και να σου πω τη αληθεια, δεν το ειχα δει ποτε ετσι

      Διαγραφή
    2. Με εντυπωσιάζεις τώρα...

      Διαγραφή
    3. Γιατι μου το χαλας τωρα με τις τρεις τελιτσες;!
      Αυτο το πραμα με τα σημεια στιξης ολο υπονοουμενα δεν το μπορω

      Διαγραφή
    4. Τι λες τώρα ρε συ;
      Τα αποσιωπητικά δηλώνουν ελλειπτικότητα ή παράλειψη.
      Δεν είναι μόνο το υπονοούμενο που πρέπει να συμπεράνει ο αναγνώστης, ειναι και
      α)όταν η φράση δεν ολοκληρώνεται από συγκίνηση, ντροπή, δισταγμό, άγνοια ή για κάποιον άλλο λόγο και
      β)όταν θέλουμε να τονίσουμε αυτό που θα πούμε ή να δηλώσουμε κάτι απροσδόκητο ή μη αναμενόμενο, ώστε ο αναγνώστης να το προσέξει περισσότερο.
      Είναι κι άλλα έτσι; Αλλά δε θα σου γράψω τώρα όλο τον κανόνα.

      Διαγραφή
    5. Ελα, βαλε με κι αλλο στην πριζα...
      (ειδες τι εκανα με τις 3 τελιτσες;!)

      Διαγραφή
    6. Το ερωτωθαυμαστικό πάντως είναι σίγουρα δικής σου επινόησης!

      Διαγραφή
    7. Οχι, αλλα εγω το εκανα πρωτος εισαγωγη απο το εξωτερικο ως "?!" και το ελληνοποιησα κατοχυρωνοντας παραλληλα και την πατεντα!

      Διαγραφή