Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΟΛΙΑΚΟΣ (Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)



   Στον τριτο πλανητη του Σειριου Β' βρισκοταν σε εξελιξη το προγραμμα CYBORG, οπου Σειριανοι επιστημονες συγχωνευαν ρομποτ και σαρκα για την κατασκευη των υπερτατων πολεμιστων του Γαλαξια. Απιστευτα ανδροειδη με μεταλλικους συνδεσμους, ενωνονταν με τερατωδεις νευρωνες απο τα πιο αγρια οντα του διαστηματος και τους εδιναν ζωη με καρδιες απο εξωτικες μορφες ενεργειας και κατοπιν στελνονταν στα περατα του συμπαντος με διαστημοπλοια για να επιτελεσουν αποστολες απιστευτης αγριοτητας που μονο οι υπερτατοι αυτοι πολεμιστες μπορουσαν να φερουν εις περας.
   Στο πληρωμα του χρονου ειχαμε γνωρισει και στη Γη μερικα απο αυτα, οπως ηταν ο Terminator, το Τερας του Φρανκενσταϊν, ο κομαντερ Data απο Star Treck και η Κατερινα Γιουλακη.
Οταν ομως η Κριση χτυπησε και τον Σειριο Β' τα υλικα στερεψαν εντελως. Οι επιστημονες βρεθηκαν σε αδιεξοδο και αποφασισαν να φτιαξουν ενα τελευταιο ανδροειδες. Πηραν λοιπον τα τελευταια υλικα που τους ειχαν απομεινει: μια γραφομηχανη, μια ντουντουκα κι ενα ψοφιο κουναβι και εφτιαξαν την Απολυτη Μηχανη Εξοντωσης, το Νικο Μιχαλολιακο.
Η γραφομηχανη του εδινε τη δυνατοτητα να μιλαει μια-μια τις λεξεις κοφτα, η ντουντουκα εδινε ενα φυσικο ηχειο οπου ακομα κι οταν ψυθιριζε ακουγοταν δυο πλανητες παρακατω και με το κουναβι του καλυψαν τα ματια και εβαλαν τριχες στο κεφαλι.
Τον εβαλαν λοιπον σε ενα διαστημοπλοιο, του σταυρωσαν το κεφαλι 3 φορες, τον εφτυξαν απαλα μην τον βασκανουν και τον εστειλαν στην ευχη του Θεου και της Παναγιας της Σειριωτισσας, με πενηντα κιλα μορταδελλα να τρωει μη ρεψει το τζουτζουνακι μου.

   Οταν πια εφτασε στη Γη ηταν ηδη πολυ αργα. Ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος ειχε καταστραφει κι αυτος ηταν ηδη διακοσα πενηντα κιλα, ανημπορος να ανεβει σε αλογο (θα ζευλωνε το ζωντανο) και να οδηγησει τις στρατιες των απογονων του Μεγαλεξανδρου σε μια νεα εκστρατια που θα τους εδινε πισω τις Χαμενες τους Πατριδες, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ και περιλαμβαναν ολα τα εδαφη μεταξυ Βορειου και Νοτιου πολου, καθως και ελληνοφωνες εκτασεις στον Ποσειδωνα και τον Κρονο.

   Αμεσως εβαλε σε εφαρμογη το σχεδιο Γαυγαμηλα 2.
Αρχισε να τοιχοκολλαει σε τοιχους και κολονες αγγελια "ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ" και απο κατω ξερετε, αυτα τα χαρτακια που ειναι σαν κουπονια σουπερμαρκετ προσφορα τυρια και κοτοπουλο, με το τηλεφωνο του.

   Τις πρωτες δεκα μερες το τηλεφωνο του χτυπουσε ασταματητα για πεντε ολοκληρα λεπτα και ενθαρρυμενος απο τα πρωτα αποτελεσματα εκλεισε τραπεζι για πεντε σε καφετερια του Πειραια, οπου θα γινοταν και η πρωτη γνωριμια με τα μελη.
Τα μελη αυτα ηταν: ο Τακης ο Σουγιας, ο Γιαννης ο Πειθαρχιας, η Βουλα απ' τα Πετραλωνα και γκομενα του Γιαννη και ο γνωστος ηθοποιος Πετροχειλος με την εντυπωσιακη, μπουκλωτη του καραφλοχαιτη.

Ο Νικος Μιχαλολιακος ξεκινησε το λογο του:
 "ΑΓΑΠΗΤΟΙ_ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ_ΑΛΗΘΙΝΟΙ_ΕΛΛΗΝΕΣ_ΑΠΟΓΟΝΟΙ_ΤΩΝ_ΜΑΧΗΤΩΝ_ΤΗΣ_ΠΑΤΡΙΔΟΣ_ΜΑΣ_ΤΗΣ_ΕΛΛΑΔΟΣ_ΠΡΕΠΕΙ_ΝΑ_ΑΡΘΟΥΜΕ_ΣΤΟ_ΥΨΟΣ_ΤΩΝ_ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ_ΚΑΙ_ΝΑ_ΔΙΩΞΟΥΜΕ_ΑΠΟ_ΤΟΝ_ΤΟΠΟ_ΜΑΣ_ΟΛΟΥΣ_ΟΣΟΙ_ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ_ΤΑ_ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ_ΜΑΣ_ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ_ΚΑΙ_ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ_ΠΟΥ_ΚΑΤΟΥΡΑΝΕΣ_ΤΟ_ΙΕΡΟ_ΤΩΝ_ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ_ΜΑΣ_ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ_ΤΙΣ_ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ_ΤΗΣ_ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ_ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ_ΚΑΙ_ΤΟΥ_ΑΦΕΝΤΗ_ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ_ΝΑ_ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ_ΤΟΥΣ_ΕΒΡΑΙΟΥΣ_ΜΑΣΩΝΟΥΣ_ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ_ΠΟΥ_ΓΕΜΙΖΟΥΝ_ΤΙΣ_ΤΣΕΠΕΣ_ΤΟΥΣ_ΜΕ_ΕΛΛΗΝΙΚΑ_ΕΥΡΩ_ΚΑΙ_ΝΑ_ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ_ΤΗ_ΧΩΡΑ_ΑΠΟ_ΤΟΥΣ_ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ_ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ_ΠΟΥ_ΤΟΣΑ_ΧΡΟΝΙΑ_ΤΡΩΝΕ_ΜΕ_ΧΡΥΣΑ_ΚΟΥΤΑΛΙΑ_ΑΠΟ_ΤΗ_ΣΟΥΠΑ_ΤΟΥ_ΛΑΟΥ_ΚΑΙ_ΤΟΥ_ΕΛΛΗΝΑ_ΕΡΓΑΤΗ_ΠΟΥ_ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ_ΤΗΝ_ΠΑΤΡΙΔΑ_ΜΑΣ_ΣΤΟΥΣ_ΞΕΝΟΥΣ_ΚΑΙ_ΕΦΕΡΑΝ_ΤΟΥΣ_ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ_ΕΛΛΗΝΕΣ_ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ_ΣΤΗ_ΔΥΣΚΟΛΗ_ΘΕΣΗ_ΝΑ_ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ_ΞΕΝΟΥΣ_ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ_ΚΑΙ_ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ_ΠΟΥ_ΕΙΝΑΙ_ΠΙΟ_ΦΤΗΝΟΙ_ΤΕΛΟΣ_ΝΑ_ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ_ΤΑ_ΚΑΝΑΛΙΑ_ΤΗΣ_ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ_ΠΟΥ _ΤΟΣΑ_ΧΡΟΝΙΑ_ΜΑΣ_ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ_ΚΑΙ_ΜΑΣ_ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ_ΤΟ_ΜΥΑΛΟ_ΝΑ_ΠΑΡΟΥΜΕ_ΔΑΝΕΙΑ_ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ_ΤΟ_ΜΕΛΛΟΝ_ΤΩΝ_ΠΑΙΔΙΩΝ_ΜΑΣ_ΝΑ_ΦΤΑΝΟΥΝ_ΣΤΟ_ΣΗΜΕΙΟ_ΝΑ_ΜΗΝ_ΜΠΟΡΟΥΜΕ_ΕΜΕΙΣ_ΣΑΝ_ΕΛΛΗΝΕΣ_ΓΟΝΕΙΣ_ΝΑ_ΤΟΥΣ_ΠΑΡΟΥΜΕ_ΕΝΑ_ΠΛΕΗΣΤΕΗΣΙΟΝ_ΤΡΙΑ_ΚΑΙ_ΕΝΑ_ΑΗΦΟΝ"

 Τα μελη χειροκροτησαν εντονα και δυνατα βγαζοντας τις ωτασπιδες τους, σε μια αδεια -πλεον- καφετερια, αφου η φωνη του ηγετη τους ηταν τοσο δυνατη που ισοπεδωσε τρια τετραγωνα και εδιωξε τον κοσμο μεχρι το υψος τις Ψαραγορας.

   Με αργες και στρατηγικες κινησεις αρχισαν το εργο της εκκαθαρισης: πηγαιναν σε στεκια μεταναστων και τους προκαλουσαν σε αγωνες σκακι και τριβιαλ, ο χαμενος εγκαταλειπει την περιοχη. 
    Τα μελη του νεοσυστατου φιλοσοφικου συλλογου της Χρυσης Αυγης, γνωστα ηδη στους ακαδημαϊκους κυκλους για τις μελετες τους και τις μεταπτυχιακες τους εργασιες σε διαφορους τομεις της επιστημης, νικουσαν κατα κρατος τους ατυχους μεταναστες που δεν ειχαν ιδεα πως παιζεται το σκακι ή ποια ηταν η κυριοτερη συμβολη του Φλωμπερ στη λογοτεχνια του 19ου αιωνα (ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΝΟΥΒΕΛΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ).
Οι καημενοι ομως οι μεταναστες, αφου εχαναν, τους ρωτουσαν δακρυσμενοι "και που να παμε τωρα να μεινουμε; Τι θα κανουμε"....τοτε η σκληρη καρδια του χρυσαυγητη, τακιμιαρα και ντομπρα...μαλακωνε....
Ο αρχηγος της φιλοσοφικης ομαδας, επιανε απο τον ωμο, μεγαλοψυχα τον ατυχο αστεγο μεταναστη και τους ελεγε "μπραδερ, σε νιωθω. Κι εμενα οι παππουδες μου ηταν μεταναστες και οταν πρωτοηρθαν στην Ελλαδα, δεν ειχαν που να μεινουν. Εχω ενα σχεδιο λοιπον. Θα σε στειλω να κοιμηθεις για μερικες μερες στο νοσοκομειο, αλλα οχι αποξω που κανει κρυο, αλλα μεσα, σε κρεβατι και με νοσοκομα να σε προσεχει και να σου φερνει φαγακι και εσενα και τους φιλους σου και την οικογενεια σου, αλλα αυτοι, ξερεις, οι γιατροι ειναι πολυ καχυποπτοι και δεν θα σε αφησουν να μπεις μεσα αμα εισαι υγιης, γι' αυτο περιμενετε πεντε λεπτα να σας σαπισουμε λιγο στο ξυλο, να εχετε βαριες κακωσεις και με αυτο το πανεξυπνο σχεδιο να μεινετε για μερικες μερες εκει".

   Για πολλους μηνες αυτο το σχεδιο, εγκεκριμενο φυσικα και απο τη μεγαλοκαρδια του Αρχηγου Ελληνοcyborg Νικολα Μιχαλολιακου, πηγαινε περιφημα.
Ποσοι και ποσοι ευγνωμονουντες μεταναστες δεν ειχαν διασωθει χαρη στις πονοψυχες ροπαλιες των φιλευσπλαχνων αυτων επιστημονων.
Αυτο το πραγματικο απαυγασμα του Ελληνισμου, οι γνησιοι απογονοι του Ξενιου Δια δεν διαλαλουσαν το θεαρεστο εργο τους γιατι ειναι σεμνοι και ταπεινοι.

   Ομως οι δοσιλογες κυβερνησεις, συντομα συνειδητοποιησαν οτι μεσα σε μια 3ετια τα εξοδα του Εθνικου Συστηματος Υγειας ειχαν αυξηθει κατακορυφα και εβαλαν Εισαγγελεις και Ερευνητες να ψαξουν. Το πορισμα εφτασε γρηγορα στα χερια του Δικαστικου Σωματος και οι φιλευσπλαχνοι αυτοι Ελληνοψυχοι Ζορο/Ρομπεν των Δασων κατηγορηθηκαν ΑΔΙΚΑ, συκοφαντηθηκαν ΑΔΙΚΑ και καταδικαστηκαν ΑΔΙΚΑ για εγκληματα που τους φορτωσε το προδοτικο συστημα και συντομα ο Νικος και 4 ακομα μελη (πρυτανεις ολοι μεγαλων ακαδημαϊκων ιδρυματων) βρεθηκαν στη φυλακη, ΓΙΑΤΙ;;;;
γιατι επιτελεσαν το ανθρωπιστικο τους καθηκον απεναντι στην κοινωνια και το προσφυγικο ζητημα.
Αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα, μια αχαριστη μανα που τρωει τα παιδια της.


Συγνωμη για το λυπητερο τελος.
Αυριο σειρα εχει ο Σταυρος Θεοδωρακης




   

8 σχόλια:

  1. Ανθρωπιστικο καθηκον..το ξερεις οτι μολις τους
    εδωσες στοιχειο υπερασπισης ετσι? :):)
    Ζει η Κατερινα Γιουλακη? ουαου τι μαθαινει κανεις
    διαβαζοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κανεναν δεν δινω στοιχεια υπερασπισης. Δηλαδη τι, θα ερθει ο μπατσεας να τον συλλαβει και θα πει "μα κυριε Μπαλουρδε μου, τους καναμε τοπι στο ξυλο για να περασουν λιγες μερες στο hot spot του Ευαγγελισμου";

      Η Γιουλακη θα ζει για παντα ακομα και στο Ματριξ

      Διαγραφή
  2. Κάτι που ίσως δε γνωρίζεις...
    Μαζί με το Νίκο Μιχαλολιάκο στη γη ήρθαν και οι δίδυμοι σωματοφύλακες του.
    Με ανθρώπινο σώμα και μυαλό σαύρας(ότι είχε περισσέψει)και αφού έζησαν πολλές χιλιετίες εξόριστοι σε μαύρη τρύπα, το γκουλανγκ του σείριου, βρήκαν την χρυσή ευκαιρία να τους ξεφορτωθούν από τον γαλαξία και τους έστειλαν μαζί του.
    Λόγω του μυαλού που ταίριαζε απόλυτα με αυτό μιας γήινης σαύρας (stellagama stelio, a.k.a Κασιδιάρης σε κάποια νησιά) του δόθηκε το όνομα κασιδιάρης τιμής ένεκεν. Το μοντέλο κασιδιάρης είναι κουρδιστό και προγραμματισμένο να φωνάζει και να κάνει δρώμενα ΜΟΝΟ με την παρουσία κάμερας.
    O δίδυμος αδερφός του πέφτοντας στη γη,χτύπησε το κεφάλι του και έγινε ακόμα πιο χαζός. Τώρα είναι ποδοσφαιριστής και παίζει σε μια ομάδα την ΑΕΚ με το όνομα ραφικ τζεμπούρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα, πιστευω οτι αυτο που εγραψες στεκει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ.
      Αν και ειμαι καλος στη βιολογια, εν τουτοις δεν εχω μελετησει τα συγκεκριμενα σαπροφυτα και κωλοβακτηριδια που αναφερεις.
      Θα βασιστω ομως στο λογο σου που εμφανιζει αρτιοτητα και επιχειρημα

      Διαγραφή
  3. Όλα αυτά και ακομα περισσότερα οπως η αποδραση του μεγαλου αρχηγου απο τα Συριζαικα μπουντρουμια στην ερημο του Τακλαμακαν και η επιστροφη του στα πάτρια εδάφη πανω στο αρμα του Απόλλωνα για τον τελικο πολεμο Ελλας VS Ιλουμινανθεληνεφελιμ που θα κανει Αγια Σοφια παλι Ελληνικη και κεντρο του κοσμου θα τα βρείτε στα χάλκινα βιβλία από τις εκδόσεις Λιακοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστες οι εξελιξεις που αναφερεις, αλλα ο Νικολας ο Μιχαλολιακος ειναι ενας ταχυδακτυλουργος της Πολιτικης. Σε αφηνει να νομιζεις οτι αυτα ειναι τα γεγονοτα, αλλα πισω βρισκεται ενα πολυ μεγαλυτερο σχεδιο και πρεπει να σκεφτεις πιο μεγαλοπνοα: οι συριζαιοι, τσιρακια του χταποδοκεφαλου Ελοχιμ Κθουλου και της συζυγου του, κυριας Κρακεν, πιστεψαν οτι ειχαν φυλακισει το μεγαλο, φωτεινο, αρματοδρομο-πολεμιστη, γιο του πανεμορφου θεου Ηλιου στις αναποδες πυραμιδες της Νταγκλαμαγκαν, να τονε μαστιγωνουνε μερα-νυχτα ελοχιμ, νεφελιμ και Τομσεν, ομως, ο φιλος του ο Λιοκοπουλος, γιος του θεου Ποσειδωνα (καμερα σ' εμενα) επεισε τις ορδες μιας εκλεκτης ομαδας ελληνοψυχων Λαμβδα να επιτεθουν και να τον απελευθερωσουν για να ανελθει εις τους Ουρανους με την πραγματικη του μορφη, ως Εξαπτερυγο και να αφυπνησει την ιχωρα

      Διαγραφή
  4. Βρίσκω το άρθρο ημιτελές. Πού είναι οι Αίπσυλων, η Ηχώρ και ο Νιμπιρού; Οεο;

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπερδευεις την ομαδα Λαμβδα που ιδρυσε το μεσιανικο ρομποτ της ιστοριας μας με κατι αλλα παραμυθια που λεει ο Χανς Κριστιαν Αντερσεν της Ελλαδας, ο Λιακοπουλος.
      Μονο ο Χριστος σωζει, το Δωδεκαθεο και ο Πολεμαρχος ειναι κατι μυθοι

      Διαγραφή