Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η ΝΥΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΑΜΠΡΟ



   Η Θεσσαλονικη ειναι για τον Ελληνα ο,τι η Μεκκα για το Μουσουλμανο. Πρεπει να παει εστω μια φορα να την επισκεπτει και επιστρεφοντας να κουβαλαει στραπατσαρισμενη μπουγατσα και κακοχυμενο καστανοτσουρεκο, δαρμενο απο τον ιδιο τον Τερκεν-Λι. Ειναι δυσκολο να εισαι Ελληνας και γι' αυτο δεν εχουν ολες οι χωρες Θεσσαλονικη. Πριν 10 χρονια ειχα παει στο Αμστερνταμ που ειναι ο,τι πιο παρεμφερες στη Συμπρωτευουσα εχει να επιδειξει ο Διαφωτισμος και η Βιομηχανικη Επανασταση.

   Εγω δεν ειμαι ο Μεσος Ελληνας, οποτε δεν ειχα κατα νου να επισκεφτω καποια στιγμη συντομα τη Βορεια Μπουγατσια. Εμεινα για καιρο απαθης στο Αρχεγονο Ενστικτο που κυλουσε στην Ιχωρα μου. Ισως να εφταιγε οτι εβλεπα ολους αυτους τους χιπστεροξιπασμενους Κλαρινιστας που σε καθε παρεα θα σου ζαλισουν τον ερωτα με το Βαρδαρη, την Καλαμαρια και τα ΛΛΛαδαδικα, λες και περασαν τη ζωη τους εκει αλλα στην πραγματικοτητα ηταν μονο οι 5 μερες στην πολυημερη....οι ιδιοι ανθρωποι αυτοι που το παιζουν παλαιμαχοι γνωστες της "Σαλονικης" και οταν τους πει αυθεντικος Σαλονικιος "δε με λες φιΛΛΛαρακι, που εχει πιατσα ταξι;" χαχανιζουν σαν παρθενες.
   Ομως η μοιρα και ο αδερφοφιλος μου ο Θοδωρης με καλεσε εκει για να παραστω στο γαμο του αδερφου του και αυτες ειναι "οι Περιπετεια του Χωστηρα στη Θεσσαλονικη".

   Πρωτος σταθμος το αεροπλανο της Aegean Airlines που ενω σε παλιοτερο αρθρο την ειχα κραξει σαν κυκνος που ψοφα (η επιλογη μαρκας σαλτσας ειναι εντελως τυχαια), οφειλω να ομολογησω οτι ολα κυλησαν ομαλα. Ομαλα μεχρι που ενας μπαρμπας θεωρησε πως δυο φορες "παρακαλουμε, απενεργοποιειστε ολες τις ηλεκτρονικες σας συσκευες" δεν αναφεροταν στο τελευταιας τεχνολογιας κινητο του και το ενεργοποιησε στα 20.000 ποδια και ενω το αεροπλανο εκανε ηδη καθοδο. Ειμαι πολυ σεμνος και οι φυσικη μου ντροπη να γινω πρωτοσελιδο ως θυμα ενος αεροπορικου δυστυχηματος ειναι πανισχυρη. Στην φαντασια μου του ειχα ηδη σπασει το κινητο και του πατουσα τη μουρη υπο τις επευφημιες των επιβατων, μετα ο ιδιος ο πιλοτος με τον συγκυβερνητη με καλουσαν στο κοκπιτ να αναλαβω τη διακυβερνηση και μια βυζατη αεροσυνοδος μου ξεκουμπωνε το παντελονι 
ρουφωντας μια αεροπορικη χλαπα-χλουπα ω γιες μπεημπι σακ δατ κοκ (Master G). Περα απο την πλακα, οσοι ανοιγετε τα κινητα σας, παρα τις ρητες εντολες για το αντιθετο, παρακαλειστε να ερθετε να παραλαβετε τη μανα σας απο το μπουρδελο.
    Ο Θοδωρας (ο φιλος που ειπαμε και αδερφος του γαμπρου) ηρθε στο αεροδρομιο και με περιμενε.
Την ιδια ωρα εγω περιμενα να βγει η βαλιτσα μου. 
Θες απο την αϋπνια, θες απο τη συγκινηση που θα ξαναπατουσα τα ιερα χωματα του ΠΑΟΚ και του ΔεσεκανωπΛΛΛακα, η βαλιτσα ειχε ηδη περασει τρεις φορες πανω στον ιμαντα απο μπροστα μου, αλλα δεν την προσεξα. Οταν επιτελους την παρελαβα ημουν μονος και κατευθυνομουν προς την εξοδο.  
   Ξαναγυριζουμε λιγο την κασετα προς τα πισω και κανουμε ενα μικρο zoom-out στο πλανο: 
πλεον φαινομαι καθαρα εγω μπροστα στον ιμαντα και μια βαλιτσα που επιδιδεται σε ενα ασκοπο καρουζελ πανω στην πλατφορμα, ενω πισω απο μια γωνια, περιπου δεκα μετρα μακρια, ενας μοναχικος τυπος που παρακολουθει αυτο το θεατρο παραλογου. Αυτος ο καποιος ηταν ασφαλιτης και βλεποντας την σκηνη θα συμπεραινε οτι ή ειμαι εντελως πανευρωπαηλιθιος, ή εντελως Υποπτος. Ομως στο μυαλο του ασφαλιτη ειναι απλοϊκο γιατι δεν εχει την πολυτελεια να το παιξει Σερλοκ. Ο Ασφαλιτης ειναι σαν το Ρομποκοπ, εκτιμα την κατασταση σε μιλισεκοντοντ και καταληγει παντα σε μια λεξη: "Προαγωγη" ή "Ύποπτος"...δεν θυμαμαι τι απ' τα δυο. Ημουν λοιπον ο τελειος μπατλερ σε μια σκηνη αστυνομικου δραματος με τιτλο "ο Ηρακλης Πουαρο και ο Ηλιθιος του Ντοστογιεφσκι".
   Ξαναγυρναμε μπροστα την κασετα εκει που εγω εχω παραλαβει την βαλιτσα και εχω μολις περασει το καραουλι του μπατσεα.
   Ηταν ενα παλικαρι...γυρω στα 40, με εκφραστικο βλεμμα, βραχυσωμος που με ενα "καλησπερα" με ακολουθησε περπατωντας διπλα μου δυο μετρα δειχνοντας μου μια καρτουλα.
-Όχι σε ευχαριστω αδερφε, δεν θα παρω τιποτα απο αυτα που πουλας
-Ειμαι ο Γιωργος Μπατσονιδης και ειμαι απο την Ασφαλεια, ακολουθειστε με παρακαλω
-Ωπ, με συγχωρειτε (πληθυντικος αποφυγης αυτοφωρου), νομιζα οτι...ναι, μαλιστα αχμμμ, γκουχ-γκουχ, μα φυσικα.

   Με οδηγησε σε ενα ειδικα διαμορφωμενο δωματιο, οπου οι τοιχοι του ειχαν δει πολλες αποκριατικες φουσκες γεματες σκονακια να ξεπροβαλλουν χαρωπα απο ειδικα διαμορφωμενες κωλοτρυπιδες. Σε μια στιγμη παραφροσυνης φανταστηκα τα μπατσακια μαζεμενα αμφιθεατρικα, φορωντας αυτα τα κωνικα χαρτινα καπελακια που εχουν τα παιδια στις αμερικανικες ταινιες
και να κοιταζουν με προσμονη τον κωλο του υποπτου -που για τις αναγκες της φαντασιωσης- ηταν ντυμενος κλοουν κι απο την κωλοτρυπιδα του εβγαζε με ταχυδαχτυλουργικα κολπα διαφορων ειδων εξαρτησιογονες ουσιες κουνωντας απλα το μαντηλι μπροστα απο την κλανοβαλβιδα, ενω τα μπατσακια γουρλωνουν τα ματακια τους και χειροκροτανε εκστασιασμενα.

   Ευτυχως στη δικη μου περιπτωση δεν χρειαστηκε να συμβει αυτο. Επιστρατευσα αμεσως την καθαρευουσα και τον πληθυντικο, συνεργαζομενος αψογα με τους ασφαλιτες λες και ημουν δικος τους. Και "μαλιστα" και "χμμμμ βεβαιως" και "οχι κυριε μπατσεα μου, μονο δυο τσιγαρα χασισι, ξερετε, "μαυρο" που λενε, εχω κανει στη ζωη μου κι αυτο πολυυυυ παλια οταν ημουν πολυ νεος" και "μισο να σας ανοιξω και την βαλιτσα".
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
Αν μπορουσες να τη σκαπουλαρεις με το Σαβουαρ Βιβρ, τοτε ολα τα σοβαρα καρτελ θα προσλαμβαναν το Ζαμπουνη για σεμιναρια στα Νεα Βαπορακια και λοιπους Πρεζεμπορες. Φανταζομαι εναν κοσμο που το βαπορακι με ρεντικοτα, ημιψηλο και μονοκλ στο ματι θα πασσαρει τη ζου σε πρέζονα με καλλιγραμμο τσιγγελωτο μουστακι και φρακο, ο οποιος κατοπιν θα παει να ντουγκλαρει στο βεστιαριο της Λυρικης Σκηνης ακουγοντας Dueto De las Rosas.
   Για να πουμε και το κοινωνικο μας μηνυμα: καλα κανουνε που ψαχνουνε να βρουνε ναρκωτικα, αλλα τα ψαχνουν σε λαθος σημεια. Οι Καρτελιστας ειναι στη Βουλη, στην Εκκλησια και στις βιλλαρες, φορωντας κουστουμια και αμφια και οχι μακρυμαλληδες με μπλουζακι Nekrotsoutsouno.
Και να εχω και το μαλακα το Θοδωρη να με παιρνει τηλεφωνο την ωρα που ειμαι με την τρυπια την καλτσα, εκτεθειμενος λεγοντας του τα καθεκαστα και να γελαει ο μαλακας και να μη μου το κλεινει.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΟΔΩΡΗ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

Βγηκα με τα χιλια ζορια κι ο φιλος μου με αγκαλιασε δυνατα γελωντας ακομα σαν κατσικι.
  Πρωτος σταθμος να αφησω τα πραγματα στο ξενοδοχειο και μετα για φρενδο εσπρεσσο σε μια απο τις ιδιες καφετεριες της Καλαμαριας ή καποιας αλλης φτωχομανας που γενναει τα καλυτερα παιδια, δεν ξερω. Αμεσως μετα κατευθυνθηκαμε στο ξενοδοχειο για να ξεκουραστω μερικες ωρες μεχρι να πεσει το βραδυ και να με παει στα εξωτικα ΛΛΛαδαδικα.

   Λιγες ωρες αργοτερα, ενα Χοντα Τζαζ με δυο επιβατες ακομα πιο τζαζ περασε απαλα στο αντιθετο ρευμα και παρκαρε αιθερια μπροστα απο μια διαβαση πεζων.
Ετρεμα συμπουρμπουλος που θα επισκεπτομουν τα μεταλλαδικα που ελεγαν οι θρυλοι οτι στεκουν σαν πυργοι του Σαουρον στα ΛΛΛαδα-Ντουμ. Ενιωθα σαν μικρο χομπιτ απο το Σαηρ που οι περιπετειες του θα γινοταν τρεις ταινιες. Παντου διαφορες μουσικες και φανταζομουν να περνανε απο μπροστα μας ορδες Ουρουκ-Χαι με χαιτες και σκισμενα παντελονια, γκοθο-ελφαδες σε σκοτεινα κελαρια να πινουν μηλοκρασο και να συζητουν για τα τεκταινομενα στο στρατοπεδο των Paradise Lost, συγκρινοντας ποια τραγουδιαρα θα ηταν πιο ομορφη σε νεκροκρεβατο, η Liv ή η Sue Hatton που εχει και βυζαρες;;; Διλλημα-διλλημα-διλλημα.
Ή μηπως θα βλεπαμε αυτους τους θρασαδες 
με μαλλι-ισια φλοκατη που εβαλαν μια σαγιοναρα μπροστα στη μουρη και ξεπατικωσαν το σχεδιο με ψαλιδι στα μαλλια για να βλεπουν;


ΜΠΟΥΛΣΙΤ...

Και φυσικα απο μεταλλαδικα, ουτε ενα ζωγραφιστο.
Οι μεταλλαδες που ειδαμε στα ΛΛΛαδαδικα ηταν εγω κι ο Θοδωρης στον καθρεφτη μιας βιτρινας.
"Κατσε" με λεει "θα σε παω στο μαγαζι που πηγα χθες"
Του ειχα εμπιστοσυνη του φιλου μου.
Και με παει στο 8Ball. 
Οσοι ξερετε απο Θεσσαλονικη, λογικα θα γελατε ηδη εις βαρος μου. Εσεις που δεν ξερετε κατσετε να μαθετε:
Φανταστειτε τον Γκουζγκουνη χαπακωμενο με δυο καρτελες βιαγκρα να μπαινει σε μοναστηρι με αρχαιες καλογριες, τοσο χαρντκορ παρθενες που οταν εδιναν τον ορκο περνουσαν με ατσαλοραμμα το μουνι τους να μην ανοιγει ουτε για κατουρημα.
Μεταλλας ΟΥΤΕ για δειγμα.
Επαιζε στην αρχη και μια μπαντα ολο γυναικες σε φαση The Bangles, απαλο αιθεριο ροκ και μετα βγαινουν κατι τυποι που μας ζαλισανε το μπουτσο που εβγαλαν 3 δισκους και δεν τους ηξερε κανεις και κανονικα επρεπε να τους λενε Διαφανα Κριnallica, γιατι οι στιχοι τους μιλουσαν "για την κοινωνικη και ηθικη καταπτωση και τετχοια". Αυτα ελεγε ο τραγουδιστης τους αναμεσα στα τραγουδια και υπηρξαν μερικοι που το πιστεψαν.

    Μετα απο λιγη ωρα ηρθε και ο μελλον γαμπρος για να μην παιζω μονος μου βιολι με τα μαχαιρια πανω στις φλεβες μου. Ο Θοδωρης παλι ειχε εκστασιαστει και εδινε ρεσιταλ ρασιοναλισμου, εκλογικευοντας το "τι ηθελε να πει ο ποιητης".
Φυγαμε απο το 8ball αφου ο κοσμος εφευγε και οι μπυρες ερχοταν ασυνοδευτες, χωρις φυστικια.
   
   Μην βρισκοντας κατι καλυτερο να κανουμε ειπαμε να το ξεμπουρδελεψουμε λιγο και μπηκαμε σε Κλαριναδικο, δηλαδη κλαμπακι που παιζει ξεκωλομπιτακια με ελληνικο "στιχο".
Οι γκομενες ειχαν ηδη παρει θεση και χορευαν μοναχες τους και οι καημενοι οι Κλαρινοπαλικαροι προσπαθουσαν να τις σαγηνευσουν με επιδειξεις σηκωμενου γιακα απο τα Bershka και σφηνακια ΨευτοUrsus, δηλαδη αγνου ατοφιου μουστου απο τηγανολαδα που σερβιρεται στην τιμη ενος νεφρου και η καταποση του συνοδευεται απο ασθενοφορο για τα Επειγοντα.
   Ηταν το καταλληλο περιβαλλον για να ξεδιπλωσουμε τα ταλεντα μας στον χορο. Σας εχω πει πως χορευω; Οχι, δεν σας εχω πει πως χορευω, αλλα οταν πινω κατι ξυπναει μεσα μου και αυτο το Κατι θελει να χορεψει. Χορευω εξαιρετικο αρενμπι και θεωρουμαι pro στα latin. Την πρωτη φορα που ΔΕΝ χορεψα ηταν πριν χρονια, οταν μια γκομενα μου ειπε "παμε να χορεψουμε Μπατσατα" αλλα ενοχληθηκα γιατι δεν δερνω κοπελες. Οταν μου εξηγησε ηταν ηδη πολυ αργα και ειχα εκτεθει ανεπανορθωτα.
    Χορεψαμε σαν Μαιναδες που ειχαν πεσει μικρες στο καζανι με το πιο γαματο πανοραμιξ που εχετε δοκιμασει. Καποιος θα νομιζε φυσικα οτι τα Κλαρινα γυρω-γυρω θα μας εδειχναν και θα γελουσαν, αλλα οταν βλεπεις τρεις καραγκιοζηδες με θεληματικα πηγουνια και μπρατσα απο ατσαλι κι εσυ εισαι το πολυ 20 κιλα μαζι με το pull and bear, μαλλον τραβιεσαι μη φας καμια με το ματοτσινορο.

   Την επομενη μερα θα γινοταν το Μπατσελορ του γαμπρου και οπως επιτασσει η παραδοση βρεθηκαμε τσουτσουνοπαρεα για φαϊ και μετα για live στα μπεζουκια.
Πρωτος σταθμος ο Βαλαντης (μη βριζετε γαμω την ιστορια μου γαμω, ειμαι παραδοσιακος τυπος και τηρω τα εθιμα και οταν στο χωριο σου, σου λεει ο Δημογεροντας οτι ειναι παραδοση, πρεπει να την τηρεις).
  Αααααχ, Βαλαντης....ο μεσηλικας ανθυποκαραφλας 
με το τατου-barcode στην καρκανα, ανελαβε να μας διασκεδασει. Παιρνω λοιπον θεση βαριεστημενα και ετοιμαζομαι ν' ακουσω το πρωτο κομματι που ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ξεκιναει με απαλο κιθαριδι να παιζει δυο ακορντα, ετσι ωραια και περιτεχνα! Λεω "ωπ μαλακα!!! Ο μαεστρος σιγουρα ηταν μεταλλας, αλλα δεν περιμενα να εχει "κολλησει" τους Tool στο ρεπερτοριο". Το λεω και σε εσας τους υπολοιπους: εμας τους μεταλλαδες να μας σεβεστε γιατι μετα πατε στα μπουζουκια και μας ακουτε, θετε-δε θετε. Δεν παιζουν με το μεταλ γιατι το μεταλ ειναι πανισχυρο και ανικητο και δε γαριαζει τα ρουχα ακομα και στις υψηλες θερμοκρασιες.
    Καθομαι λοιπον και περιμενω ποτε θα μπουν και τα αλλα οργανα ωστε να απολαυσω λιγο αγνο κλαψοmetal πριν γαμηθει το Συμπαν. 

    Ηταν τα πιο ωραια 28 δευτερολεπτα της βραδιας μεχρι που βγαινει ο Βαλαντης και λεει "Μεεεεεεετρησσσσσσαααααα......"

ΤΟ ΞΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!
Το μοναδικο αυθεντικο ελληνικο κομματι που θα μπορουσαν να ειχαν γραψει οι ιδιοι Tool ειναι το "Μετρησα" της Αρβανιτακης...αλλα τι στο διαολο γινεται εδω...οχι μαλακα ΜΗ....ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗ ΟΧΙ ΑΛΛΟ!!!
Μπροστα μου εβλεπε τον χαρντκορ βιασμο του τραγουδιου και πισω στο φοντο δεν ειχε κανενα "x" για να με προειδοποιησει για το ακαταλληλο περιεχομενο.
Ηταν σαν να βλεπεις την αδερφη σου, ρομαντικη παιδουλα στα ροζ με κοτσιδες και φιογκους, χαρουμενη στο λιβαδι και στο πλανο να μπαινει ενας νταβραντισμενος γαϊδαρος και να της πεταει τα ματια οξω. 
    Αυτο ηταν....απο 'κει και μετα εχασα τον ειρμο. Δεν κατεβαινε γουλια ουισκυ κατω και οταν πια φωναξε "ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΟΚΙΑ" στην εισαγωγη του "Ασανσερ που συναντιομαστε" τοτε ξερνουσα σκατο κι απ' τα ματοκλαδα.

   Ο γαμπρος συντομα αντιληφθηκε τη μαλακια και φυγαμε (15 ατομα στην παρεα) για αλλου.
Επομενος σταθμος, καποιος Μακης Δημακης... 




Δυστυχως η ωρα ειναι περασμενη και πρεπει καπου εδω να κλεισω για να δω Μπρούταλ, ενα ελληνικο σηριαλ με φοντο τις οροσειρες τις Παρνηθας οπου ενας ερωτευμενος σατανιστης σφαζει τελετουργικα την αγαπημενη του υπο τους ηχους του "Sodomy and Lust" του Μαρτακη.



    Σε επομενο αρθρο θα σας πω περισσοτερα μυστικα, καθως και τη σωστη συνταγη για λεμονι κοτοπουλατο.




30 σχόλια:

  1. Ρε παλιοτυροβρωμίκουλε, ήσουν στη Θεσσαλονίκη και δεν πήρες ένα τηλέφωνο να πάμε να βιάσουμε μαζί παρθένες, να πιούμε Προστ και να πετάξουμε μπουγάτσες στα μούτρα του Κανάκη; Σου γαμώ ό,τι έχεις αγάμητο.
    Υ.Γ. Λίγα τα λόγια σου για το Οχτάμπαλο. Έπρεπε να πάτε Παρασκευή βράδυ για ντίσκο, Τραβολτίδια και άγιος ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mε ειχαν αγκαζε ολη μερα ρε συ ναπουμε και εμεινα μολις 2μιση μερες. Την επομενη φορα που θα ερθω θα με βγαλεις να παμε στα καλυτερα μπουζουκομεταλλαδικα
      ΕΚΤΟΣ του Οχταμπαλου, αυτο εφαγε Χ.
      Αν παμε ομως θα φροντισω να φοραω λαμε και καμπανες να ειμαστε ασορτι σαν τους αδερφους Γκιμπ στο Στεηναλαηβ ή τον Τραβολτα στο Παλφιξιο ή κατι εξισου ετεροφυλοφιλο

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια, γιατί δεν συνάντησες τον Θωμάκο για ένα καφέ; Είσαι θλιβερός.
      Αλλά το άρθρο σου πολύ πετυχημένο, μπορώ να ομολογήσω.
      Γέλασα με την περιφερόμενη βαλίτσα. Και χάρηκα που σε μπουζουριάσανε.
      Ο Θοδωρής είναι ο ωραίος;;;;

      Διαγραφή
    3. Μονο το Θοδωρη πετυχες, ολα τα αλλα λαθος ναπουμε
      Εδω πιασανε συναδελφο μπλογκερ κι εσυ χαιρεσαι; Αλληλεγγυη απο τα Lidl

      Διαγραφή
  2. Το πανάρχαιο μυστικό για να επιβιώσεις στα μπουζούκια είναι να κλείσεις νοητικά ταφθιά σου και να αρχίζεις να πίνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς άνευ παύσεως χχαζεύοντας παράλληλα λικνοζόμενα κωλαράκια. Οταν γίνεις αρκετά σούρα ανεβαίνεις στην πίστα να πιάσεις κανα κωλαράκι.
    "Αυτα ελεγε ο τραγουδιστης τους αναμεσα στα τραγουδια και υπηρξαν μερικοι που το πιστεψαν." χαχαχαχα αφού το να το παίζεις κοινωνικοπολιτικομπαγλαμάς πουλάει, αυτό κάνουν.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι κοινωνικα ευαισθητοποιημενος πολιτης που σεβεται τα δικαιωματα των ανθρωπων και δεν εκμεταλευεται καταστασεις. Με αυτη την προταση θελω να πω πως ειμαι κοτα λυρατη και φοβαμαι να πιασω κωλο.
      Ο κανονας λεει πως δεν πας μπουζουκια. Αν πας μπουζουκια δεν σηκωνεσαι να χορεψεις. Αν σηκωθεις να χορεψεις δεν ανεβαινεις στο τραπεζι ή στην πιστα. Αν ανεβεις στο τραπεζι ή την πιστα δεν χορευεις με αντρες. Αν χορευεις με αντρες δεν χορευεις τσιφτετελι. Αν χορεψεις τσιφτετελι, δεν κοιτας λαγνα τον αλλο και δεν κουνας τον κωλο σου επιδεικτικα. Αν χορεψεις τσιφτετελι και κουνας τον κωλο σου επιδεικτικα να ειναι μεσα στα πλαισια ενος αμοιβαιου Gay Chicken. Αν δεν ειναι μεσα στα πλαισια ενος αμοιβαιου Gay Chicken, συγχαρητηρια, ανηκεις στο 99% των συνειδητοποιημενων μπουζουκοβιων που αποτελουν τη μαστιγα αυτου του τοπου

      Διαγραφή
    2. Υπαρχει κι ενα πιο αρχαιο ακομη..να εισαι ηδη τυφλα
      πριν πας (δοκιμασμενο)..:)

      Διαγραφή
    3. Και θα προσθεσω πανω σ' αυτο ππυ ειπες, Μεδουσσα, να πας ντιρλα εχοντας ηδη ακουσει ενα 12ωρο Slayer "μπεστ οφ μεχρι και τις κλανιες μας ηχογραφησαμε". Τοτε εισαι ενας πανισχυρος γιογκι που η νιρβανα του μπορει ν' αντεξει ολα τα σκυλια, απο ρεμπευοσκυλο μεχρι κοπροσκυλο πιστας

      Διαγραφή
    4. χα..να στο παω παρακατω.? Ν εχεις ανεβει και σε
      σκαμπω..με ενα πουρο στο χερι..και μεχρι τωρα να
      μη θελεις να σκεφτεσαι απο ποιο τασακι το πηρες...:):)

      Διαγραφή
    5. Εννοείται πως έτσι είναι ακόμα καλύτερα μέδουσα. Και αν δε θυμάσαι τα (σχεδόν βέβαια) χθεσινά σου ξεφτιλίκια ακόμα ακόμα καλύτερα.

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    6. Γιατι Προεδρε? Ωραια ειναι να τα θυμασαι και
      να σκας στα γελια..:)

      Διαγραφή
    7. μεδουσσα σωστο αυτο το απο πριν τυφλα!!!

      Διαγραφή
  3. Αγαπητε Τσελεμπριτυ

    Ειμαι στην Δανια, στην Βασιλικη Στρατιωτικη Ακαδημια. Καθομαι στο γραφειο μου, στο Τμημα Στρατιωτικης Ιστοριας και Θεωριας Πολεμου. Απο το πρωι εγω φαει δυο ανατρεπομενα βροχη πανω στο ποδηλατο, με 42453 μποφορ ανεμο κοντρα. Καθομαι να φαω το κολατσιο μου, που αποτελειται απο τοστ σολωμου γαμω τη μπαναγια τους. Καθομαι λοιπον και βαζω να διαβασω το κειμενο σου.

    ΡΕ ΣΑΤΑΝΑ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ CONTENT WARNING ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΒΙΚΙΝΓΚ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ;

    Απο τη Σκανδιναβια για τον Χωστηρα, Θεμιστοκλης Αντωνακης Φλωρεντακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που 'σαι ρε ξενιτεμενο Ορκ ναπουμε; Στρατιωτικη ακαδημια ε; Εγω νομιζα οτι σπουδαζεις κατι σε Φιλοσοφια αλλα υποθετω οτι και ο Σουν Τσουν πρεπει να καλυπτει κι αυτες σου τις αναγκες. Την αλλη φορα να ποσταρεις φωτο με παραλαγη ή πανοπλια Μπεογουλφ για να σκασουν απο τη ζηλια τους οι γκιοσες.

      Αν κανεις καποια στιγμη ριφρες θα δεις οτι εχει content warning για ακαταλληλο περιεχομενο, αλλα επειδη αντιλαμβανομαι τι θες αν πεις, απο 'δω και στο εξης, στην εισαγωγη καθε αρθρου θα διαβαθμιζω το ποσο γελιο βγαζει (κατσικογελο, κλανογελο κλπ)

      Διαγραφή
  4. Mου θυμισες, οταν ενα διαστημα δουλευα δευτεροδουλεια
    security στο αεροδρομιο και μου ειπαν να με βαλουν στο
    δωματιακι του ψαχουλεματος.."Ρε πατε καλα?"
    Τι ανωμαλια ειναι αυτη..βαζουν αντρες να ψαχουλευουν
    αντρες και το αντιστοιχο..!
    Βαλτε ρε αντιθετα φυλλα..το τρωμε που το τρωμε το
    χερουκλωμα,να το φχαριστιομαστε κιολας..!!!
    Εκει στο "μεεεεεετρησαααα" πες μου οτι ειχε καπνους
    και αλλα τετοια να με αποτελειωσεις...:):)
    Χορευεις..!!????!! ΟΥΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, στο "μετρησα" δεν εβαλαν μηχανημα Marley, μονο χαμηλο φωτισμο και φυστικια διπλα στα ουισκια. Ηταν χαμηλου κοστους η παραγωγη και ειχα μπαφο μονο για ενα τραγουδι που το επαιξε ο ιδιος ο καλλιτεχνης στο πιανο (ηξερες οτι Βαλα παιζει πιανο; Ουτ' εγω, αλλα θα μου πεις εδω ο Καρρας παιζει ηλεκτρικη κιθαρα).

      Διαγραφή
    2. Λυπαμαι..δεν εχω τετοιες πληροφοριες...ουτε τραγουδια,
      ουτε τη φατσα του αναγνωριζω...μονο το ονομα ακουστα.
      Ισως σ αυτο το σημειο στα πλαισια της επιμορφωσης των
      αναγνωστων σας αγαπητε Χωστηρα, να βαζατε και καμια
      φωτο του εν λογω..? (αστο καλυτερα)
      Παιζει ο Καρρας κιθαρα..?? LOL

      Διαγραφή
  5. Ειμαι πραγματικα περηφανος για σενα.

    Οχι, πραγματικα. Ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω αδερφε για τον καλο σου λογο.
      Καταλαβαινω οτι θες να παραμεινεις ανωνυμος, αν θες ομως γραψε κωδικοποιημενα κατι που θα καταλαβω μονο εγω ποιος εισαι (αν θες)

      Διαγραφή
    2. Και γω ειμαι υπερηφανη για σενα!

      Διαγραφή
  6. Καλησπερίζω. Συγγνώμη που θα πεταχτώ όπως το παροιμιώδες όργανον αναπαραγωγής, αλλά με τα μεταλλάδικα στη Θεσσαλονίκη έχω και εγώ παράπονο. Το 8ball δεν είναι για πολλά πολλά, μια και παίζει και Ρουβά και Τραβόλτους και τέτοια και βαριέμαι. Καθαρόαιμο μεταλλάδικο νομίζω πλέον ΔΕΝ υπάρχει. Κοπανάνε σχετικά καλά στο "The pub" στα -μάντεψε- Λαδάδικα . Και δε βάζουν Ρουβάδες εκει. Μπορεί να ακούσεις μέχρι και King Diamond και Mercyful Fate και τέτχοια, κουλτούρα πράγματα δηλαδή. Αλλέως, για ηλικιωμένους μεταλλάδες όπως τα μούτρα μου , που δεν αντέχου πολλά, υπάρχει η Hoppy Pub (ναι πάλι pub) που παίζει -οκ χαλαρό- χαρντ ροκ/μεταλ και έχει στο υπέρτατο συν της οτι είναι μια απο τις καλύτερες μπυραρίες στην Ευρώπη. (Δε λέω μαλακίες, δεν έχω επαγγελματική σχέση με το μαγαζί.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω καλές μεταλλικές εμπειρίες απ'το Dizzy Dolls, αν και πιο πολύ πηγαίνω Οχτάμπαλο για το χαβά της φάσης.

      Διαγραφή
    2. Προφητη, ετσι νομιζα κι εγω, αλλα επισκεπτομενος τη μεταλλομπυραρια Bolivar στην πλατεια Ναυαρινου, ρωτησα που μπορουσα να παω σε δευτερο χρονο που να παιζει χεβυ και ποζεριες κι ολα τα καλα των ογδοντα'ς, μου λενε οτι για τη μερα εκεινη (Παρασκευη), αν καταφερνα να ξεφυγω απο την τσουτσουνοτσαρκα (μπατσελορ), μπορουσα ειτε να επισκεπτω το Woodstock στη Συγγρου, ειτε το Dizzy Balls στην Αιγυπτου. Λογικα θα υπαρχουν και αλλα.
      Λογω αγνης φιλιας που με δενει με το παλικαρι που πηγα στη Θεσσαλονικη, το να παω σε μεταλλαδικο κατεστη αδυνατο, ακομα κι οταν το επαιξα χαρντκορ γκεη για να γλυτωσω λεγοντας "που να τρεχω μωρε τωρα με τους αντρες Παρασκευατικα, θα κατσω στο δωματιο να δω Μπρουσκο" κατι που δεν επιασε, διοτι αμα εχεις Λιλι, εστω και μισο ποντο σπυρακι, εχεις ολα τα απαραιτητα προσοντα για μπατσελορ

      Διαγραφή
  7. Κοιτά να δεις που όλα αυτά κάτι μου θυμίζουν εμενα…
    Ποτε να ‘τανε ρε συ…? Ειχαμε παει συναυλια Body Count στο Ροδον… το αγαπημενο!
    Βλεπαμε λοιπον απ εξω τα μεταλλα, αυτά τα φοβερα τυπακια, (που δεν ηταν και τοσο Ορκ οσο θα θελες) με το τζην το κολλητο γαζωμενο πανω στο μπουτι, μποτακια, μαυρη μπλουζα με σταμπα συγκροτημα (στανταρτ) και φλαι ή δερματινο μπουφαν! Τα καρφια και το μαλλι συννεφο…! Από το βυζι και μουσι ξεχωριζες ποιος είναι ποιος. Το ντυσιμο δεκαετίας τελος του ’80…
    «‘Ει παιδια, δεν παιζουν οι Judas Priest μεσα… Ραπ μεταλ είναι το μαγαζι σημερα!»
    Καμια αντιδραση…!
    Μαζεμενοι σε παρεακια διαφορες ηλικιες, ετοιμοι με τρελα να μπουκαρουν στην αρενα!
    Εμεις πηγαιναμε πανω στον εξωστη! Κατω ηταν πολυ φανατιλα. Στην καλυτερη περιπτωση εφευγες κατασκοτωμένος.
    Καποια αλλη φορα που ειχαμε παει Moby… να τους παλι αυτους απ εξω…! Οι ιδιοι και με τα ιδια ρουχα…
    «‘Ει παιδια, σε λαθος συναυλια εχετε ερθει! Το μαγαζι είναι ελεκτρο-ροκ σημερα τι κανετε εσεις εδώ?
    Καμια αντιδραση…!
    Μπουκαρουμε μεσα και παμε κατω! Ηρθαν και αυτοι κατω…! «Λοιπον κατι υποποτο συμβαινει εδώ δεν μπορει…»
    και Ναι… σκαει ο Moby με κιθαρα και βαραει ΠΑΝΚ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
    Στην αρχη ειχαμε μεινει παγωτο τυπου μπιβις και μπαντχεντ όταν ακουγαν μαραια καρει… το ξεραμε ότι παλια επαιζε πανκ, αλλα δεν το περιμεναμε… ενώ τα μεταλλα ηξεραν…!!
    Εδώ θελω να καταληξω… και να δώσω ένα μεγαλο ρεσπεκτ στα μεταλλα που ξερουν όλα τα ειδη της ροκ και είναι διαβασμενοι!
    Ευτυχως στη νέο μεταλ εποχη αλλαξε το ντυσιμο και σωθηκαμε από το κολανοτζινο (στους αντρες) που ηταν για το μπουτσο και μονο…

    Για το άλλο θεμα της μπουζουκλερι δεν θελω να μιλησω… Σιχαινομαι μπουζουκια… μου τη σπανε, ξερναω και τα παιρνω κρανιο!
    Ειχα παει πριν 10 χρονια τελευταια φορα… σε ένα μπατσελορ… το δικο μου ηταν…!!!
    Με τραβολογησανε με το ζορι οι κατσικες!!! Τι να σου πω… ηπια μεσα σε 20 λεπτα το μισο μπουκαλι μπας και στανιαρω…
    Και δεν είναι μονο οι μουσικες… ολο το περιβαλλον είναι καρακατσουλιό, σε κανει να αισθανεσαι πολύ μαλακας ειδικα όταν ερχεται ο λογαριασμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες;;;; οχι, ΕΙΔΕΣ τι κουλτουρα εχουμε εμεις οι μεταλαδαι;
      Ακομα και κατι κακοηχογραφημενες προβες μπακ-στεητζ του Μπετοβεν οταν ειχε γκρουπακι με Παγκανινι και Μοτζαρτ οταν ηταν 7 χρονω και παιζανε Καρμινα Μπουρανα με νταμιτζανες και κατσαρολες, ακομα κι αυτο θα το βρεις (ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) στη δισκοθηκη του μεταλλα.
      Ολα τα ξερουμε και τιποτα δεν μας ξεφευγει.
      Καποτε πηγαν να ρωτησουν ενα μεταλλα αλλα τους εδωσε την απαντηση μαζι με ενα μπλε χαπι, πριν κσν ανοιξουν τα στομα τους.
      Εγω ο ιδιος εχω μαυρη τιραντα σε 89 ειδη επιστημωνων γιατι η μαυρη ζωνη ειναι ντεμοντε.
      Ειμαστε παντου, απο τις συναυλιες του Moby μεχρι τα decks του Skrillex και εχουμε ενα και μονο καθηκον: να κουναμε το μαλλι να αεριζεται ο χωρος

      Διαγραφή
    2. Μπατσελορ.?? ουαου..!!! Σ αυτα βρε κοριτσι μου
      πρεπει να κρατας σιγη ασυρματου.!!!!
      Σε λαικα κωλαδικα..τυφλα απ τα πριν..ΝΟΜΟΣ..:):)

      Διαγραφή
    3. Καλα, τελειο το υπογεγραμμενο βινυλιο απο μπετοβεν παγκανινι μοτσαρτ 7 χρονων με νταμιτζανες που ηταν και κακη ηχογραφηση ???!!!
      Το μαλλι του μεταλλα ειναι θεμα απο μονο του, γιατι ειναι το βασικο αξεσουαρ!!!

      Διαγραφή
  8. Μεταλάδικο στη Σαλονίκη; Και μάλιστα ολντ-σκούλ; Το 2015;
    ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ αναχαθείτε με κάνατε και γέλασα...

    Κατα τ' άλλα το άρθρο τα 'σπασε, ειδικά η περιγραφή της σκηνής στο αεροδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή