Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ BLOG-ΜΠΟΡΕΙΣ




Συνοδεψτε το παρον αρθρο με ενα ποτηρι Πιτσινια Ντ'  Αστι του 85' και δειπνο για τριο στο μισοφωταδο.


  Ξεκινωντας, θα ηθελα να προτεινω σε ολους οσοι διαβαζουν αυτο το μπλογκ και οχι στους αλλους (οι αλλοι ειναι μαλακες και μην τους πολυπιστευετε) να ξεκινησουν να φτιαξουν ενα μπλογκ. Να πουν τις ιδεες τους, τα προβληματα τους και γενικα να μιλησουν γι' αυτα που τους απασχολουν. Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι αποκλειστικα αστειο ή σοβαρο. Γενικα να μην κολλησουν σε νορμες γραφ........


....τι μαλακιες καθομαι και αναλυω....


Φτιαξτε μπλογκ να ξεχαρμανιαζετε και να τα λετε κι εγω ειμ' εδω, να μου στελνετε σε σχολια τα αρθρα σας να μπαινω να τα λεμε και να σας διαφημιζω να γινετε κι εσεις γνωστοι και φιρμες.


Εδω θα παραθεσω μερικα πραγματα που πρεπει να κανει ενας μπλογκερ για να γινει επιτυχημενος


(ακολουθει συνταγη επιτυχιας)


  • να εχει πολλα ψυχολογικα προβληματα:
Οσο πιο ψυχοπαθοκαφρος εισαι, τοσο πιο πολυ τα αρθρα σου θα προκαλουν αισθηση, παροξυσμους και αναφυλακτικα σοκ. 
   Θες να μιλησεις για μοδα; Πες για 'κεινο το κλασσικο πουκαμισακι με μακρια μανικια που ειναι must στις πιο in ψυχιατρικες στηλες του Ψυχοπολιταν. 

    Θες να εισαι χιουμοριστας; Πες για τοτε που καρφωσες το Γιωργο πανω στο χαρτη να δειχνει τα 4 σημεια του οριζοντα επειδη νομιζε οτι ηταν ο ιησους και μετα χαχανιζες για την παγκοσμια εξαπλωση του χριστιανισμου....το μουνοπανο ποτε δεν θα μαθει οτι εσυ ησουν ο Καϊαφας.

   Θες να εισαι ρομαντικο μπλογκ; "Αγαπημενο μου ημερολογιο, ο μικρος Κωστακης ειναι τοσο ερωτευμενος μαζι μου....του εχω παρει τα μυαλα και η μαμα τα μαγειρεψε με μπαμιες. Νομιζω οτι τωρα ειναι νοστιμουλης".


  • να βριζεις:

Να βριζεις αναλογα με το υφος σου και οχι σαν χιμπατζης με Tourette's (στεφανος χιος). Παμε να το δουμε λιγο.
    Εχεις πολιτικοποιημενο blog; "...στην ολομελεια της Κ.Ο. της νεας δημοκρατιας πηρε το λογο ο κυριος μεϊμαρακης, οποιος αφου εξυσε υποτονικα τ' αρχιδια του και εριξε μια στριφογυριστη στο μπεγλερι, ξεκινησε το λογο του με ενα "ασσσουγαμσω παλιολινατσα σταρχιδια ασουμ παλιοπουσταρα σσμπουτσαμ κιολα..." και εκλεισε με τη φραση "...λιγη αστικη ευγενεια γαμωτοχριστομ ναπουμε καριοληδες".

    Αν το μπλογκ σου ειναι ενας αιωνιος αγωνας για να βρεις την αγαπη: "εχουμε στο πανεπιστημιο την Ριτα. Η Ριτα ειναι μια ξετσουτσουνιαστρα που γουσταρει να της στραγγιζουν σπερμα μεσα στη μουνηθρα πουτσες ξεκαποτες. Ομως αυτο το κοριτσι διαφερει απ' τ' αλλα (που δεν εχουμε κανενα στη σχολη γιατι σπουδαζω Μηχανολογος-Μηχανικος και ειμαστε ολοι πουλοι), διαφερει απ' τ' αλλα γιατι εχει αυτη τη νεανικη γυαλαδα στο προσωπο της, που κολλαει σα γλιτσα καθε φορα που την ακουμπαω"



  •  να μην δειχνεις συμπονια στους εχθρους:


"Ένας ψοφος την ημερα, το μαλακα κανει περα" που ελεγε κι ο αειμνηστος Alzas πριν τα παρατησει και νοικοκυρευτει, γιατι μπορει ενα μοσχαρι να ειναι μια μαλακια με κερατα, αλλα η σπιτικη μακαροναδα με μοσχαρισιο κιμα απο τα χερακια της γυναικουλας σημαινει "να πα να γαμηθουνε ολοι".
    Τι λεγαμε; Να μην δειχνεις συμπονια στους εχθρους. Εχθροι υπαρχουν παντου και ειδικα στο ιντερνετ. Εχθροι που θελουν να διασυρουν το αχρηστο κουφαρι της υποληψης σου, να σου πουν τι καλες πιπες κανει η μανα σου τις Κυριακες μετα την εκκλησια. Να σου πουν οτι ο πατερας σου ειναι στην πραγματικοτητα ενας γκεη ασβος με βατραχοπεδιλα που θα προτιμουσε να ντυθει ενεργειακο τζακι σε αποκριατικο παρτυ στη Σαχαρα παρα να πηδηξει τη μανα σου. Σου εχουν πει για λεπτομερειες του μουνιου της μανας σου που ακομα κι εσυ που γλυστρουσες αναμεσα στα ποδια της οταν γεννιοσουν δεν μπορουσες να τις διακρινεις. Συγκρινουν τις αποψεις σου με την κουραδι αποχρωση του ουρανιου τοξου. Ειναι σιγουροι οτι εβγαλες το δημοτικο σχολειο σε μαντρα με οικοδομικα υλικα και σε αποκαλουν "τουβλο".

Εσυ ομως εχεις ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ, οποτε αντι να παρεις το κουμπουρι και το χακερ φιλο σου να σου ξετρυπωνει ip για να τους βρισκεις που μενουν και να τους καθαριζεις, ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ (επισης γραφεις για τη μαμα τους, το μπαμπα τους και το σοι τους, καθως και τη γκομενα τους που φοραει ροζ στριγγακι και τη λενε Μπαμπη).

   Εχεις π.χ. συνομωσιολογικο μπλογκ; "Θυμαστε παλια που τα εβραιομασωνικα μεσα εδειχναν ενα δηθεν "ακακο" παιδικο, τον Κισιφερ (Κι-θι-φεεεεεεερ); Παρατηρηστε καλα τους δυο ερπετομορφους νεφιλιμ που τον κυνηγουσαν να τον πιασουν αλλα δεν τα καταφερνουν. Ο ενας φορουσε περουκα ΕΒΡΕΗ ΜΑΣΟΝΗ ΔΡΑΚΟΓΑΜΥΜΑΙΝΟΙ ΠΕΡΟΥΚΟΦΟΡΟΙ ΕΣΕΤΕ ΥΜΑΡ ΚΕ Ο ΠΩΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"

    Μηπως το μπλογκ σου αφορα στην σωστη διατροφη; "Για ενα ισορροπημενο πρωινο βαζουμε στο μπωλ 200 γραμμαρια μουσλι και αποξηραμενα φρουτα. Προσθετουμε 60 γραμμαρια γιαουρτι απαχο και το συκωτι απο τον τελευταιο κρεατοφαγο-δολοφονο αθωων ζωων που μακελεψαμε γιατι μιλουσε για μπεηκον κι εμεις του ειπαμε "χωρις καφε δεν ζεις μαλακα". Η εκδικηση ειναι ενα πρωινο σνακ που τρωγεται κρυο."


  •  Να μιλας για σεξ, ακομα κι αν αυτο δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το αρθρο:
Το σεξ πουλαει ακομα κι αν εσυ δεν παιρνεις φραγκο.

    Εχεις ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΚΟ μπλογκ; "Ο,τι κι αν νομιζει ο κοσμος, εχω πολλους και αρκετους φιλους: τα δαση, το ξεφωτο και τον οριζοντα οταν νυχτωνει. Εχθες το απογευμα επαιξα με τη σκια μου. Κυλιστηκαμε το απογιομα στην ακρογιαλια και καταληξαμε αγκαλια να χωνω το χοντρο ματσουκι μου μεσα στην καυτη αμμο μεχρι να αφησω εγκυο και το τελευταιο κρυμμενο καβουρι".

       Εχεις μπλογκ για διοικητικες μεταρρυθμισεις, ΕΣΠΑ κλπ; "Στο νεο ΦΕΚ που κοινοποιηθηκε σε ολες τις δημοσιες αρχες αναφερει ξεκαθαρα οτι μονο οι τριτεκνοι οπου ολα τα προστατευομενα μελη ειναι αγορια δικαιουνται το νεο επιδομα. Ο υπουργος εσωτερικων μετα απο επιστημονικες ερευνες ξεκαθαρισε πως η τεκνοποιηση αγοριων γινεται αμα γαμας τη γυναικα σου στους ζυγους μηνες κατω απο βορινο παραθυρο, πισωκολλητο με το ενα ποδι σηκωμενο και τραβωντας μπατσες στα μερια της βριζοντας "παρτα μωρη καριολα γαμω το μουνι σου παλιοτσολι, πατσαβουρα του ελεους, γουσταρεις κρεατοβεργα μωρη χυσομαζωχτρα;". Οι αρμοδιες υπηρεσιες μεταβιβασαν τις προϋποθεσεις στους φορεις και εστειλαν φαξ σε ολα τα ΚΕΠ"


  •  να ΜΗΝ κανεις αρθρο την παραμικρη μαλακια που σου συνεβη σημερα και αν το κανεις, φροντισε να αποκτησει ενδιαφερον και εκταση και ΟΧΙ δυο αραδες και να καθεσαι μετα να περιμενεις σχολια.

Αρθρα τυπου "σημερα περασε ο Νικος απο μπροστα μου, δεν μου εδωσε σημασια, νιωθω τοσο μονη, θελω να πεθανω" ειναι ο μοναδικος λογος που πρεπει να ενθαρρυνουμε τις αυτοκτονιες αρθρογραφων, με σχολια τυπου "καλη μου, μην το σκεφτεσαι, μια αποφαση ειναι. Κανεις δεν σε αγαπα και δεν σε νιωθει. Η κραυγη σου για να τραβηξεις την προσοχη και την συμπαθεια των αναγνωστων ειναι ματαιη. Υπαρχει ενας καλυτερος κοσμος μετα το αλμα απο τον πεμπτο. Μην το σκεφτεσαι. Απλα ψοφα".
   Ή το αλλο "Σημερα ειχα μια υπεροχη μερα!!! Ολα τραγουδουνε γυρω μου. Ελπιζω ολος ο κοσμος να νιωθει τη χαρα γιατι κι εγω νιωθω τη χαρα της ζωης. Να ερωτευεστε φιλοι μου", το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπιζεται με "ολος ο κοσμος και ολη η πλαση σου ευχεται εναν γλυκο ψοφο μεσα στην ζεστη αγκαλια ενος καδου απορρηματοφορου την ωρα που δεματιαζει με την πρεσσα κονσερβες και κυλοτες. Ο ψοφος απο ασφυξια ειναι ο πιο γλυκος ψοφος".





    Αυτα για σημερα φιλοι.
Ελπιζω να φτιαχνετε μπλογκ, να μιλατε, να κρατατε ενα χρονολογιο συναισθηματων και εμπειριων που θα ξαναδιαβαζετε μετα απο χρονια και θα λετε "εγω εγραφα τετοιες μαλακιες; Εγω;;; Μαλακα, τι λεω εδω;;;;;"

Όχι...πλακα κανω, θα ειστε περηφανοι.





31 σχόλια:

  1. Ελπίζω να εισακουστείς.
    Καιρό έχω να βρω νέο καλό blog...

    Και ναι, συμφωνώ σε όλα. Προσθέτω κι άλλη μια κατηγορία όμως:
    Μανούλες.
    Γλυκιές καλές ευαύσθητες μανούλες. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΆΛΛΕΣ
    με μανουλομπλογκ. Έχουμε πάρα πολλές.
    Εκτός κι αν κάποια μπορεί να γράψει σε ύφος ALZA.
    Ή να μας διηγείται τι έκανε όσο έλειπε ο μαλάκας και το μικρό τσίριζε και ξυπνούσε την πολυκατοικία.. κοκ κοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θεματικοτητα του καθε μπλογκ ειναι κατι τοσο προσωπικο οσο και ο ιδιος του ο αρθρογραφος, οποτε δειχνουμε ανοχη στην διαφορετικοτητα και αν δεν μας αρεσει ενα μπλογκ το αποφευγουμε.

      Απο την αλλη, ενα μπλογκ οπου γλυκα μιλφιδια μαζευονται για να ψαξουν γκομενους ειναι κατι το εξαιρετικα καλοδεχουμενο. Το ειχε πει κι ο Φουκο στο εκκρεμες

      Διαγραφή
    2. και οχι αλλα μπλογκς μαγειρικης

      Διαγραφή
    3. Δείχνουμε ανοχή στη διαφορετικότητα πάντα και παντού.
      Επειδή συμβούλευες πρόσθεσα κι εγώ
      ότι οι μανούλες (και Μαγειρική όπως συμφωνεί κι η tina)
      δεν είναι Διαφορετικότητα
      μα Μαζικότητα safe και predictable όσο δεν πάει.

      Εννοείται αποφεύγουμε ό,τι δε μας αρέσει
      μα στο Γράμμα Σε Ένα Νέο Blogger
      ως νέοι Ρίλκε, λέμε και μια γνώμη κι η γνώμη είναι ένα σκέτο ΦΤΑΝΕΙ!!!

      Διαγραφή
    4. "Φτανει-φτανει-φτανει" που ειχε πει και η ιερια της σταθμισμενης κοινωνικης ζυγαριας, η Χαρ Ισαλεξιου.

      Αυτο παντως το "γραμμα σ' ενα νεο μπλογκερ" εγω δεν το ξερω

      Διαγραφή
    5. Ειναι το "γραμμα σ΄ενα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτε"

      Διαγραφή
  2. Αυτό το τελευταίο με το να μην κάνεις μπλογκ... πόσο θέλω να δώσω τέτοιες απαντήσεις αλλά είμαι καλός μαλά... άνθρωπος και δεν τις γράφω.

    Άι σι γουάτ γιου ντιντ δέαρ με τους Μηχανολόγους...

    Επίσης αν δεν μπορείς να δεχτείς μια αρνητική κριτική για τις άπειρες μαλακίες που σίγουρα γράφεις παράτα το μπλόγκινγ και βγάζε βίδεα με γάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι εεσύ ρε μπουμπούκο, γενικά λέω, προσθέτω υλικό στην ανάρτησή σου.

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο Πρόεδρος περί Κριτικής.
      Ιδίως τώρα που την Κριτική μερικοί τη λένε Trolling/Bullying -(μάθανε νέες λέξεις..)

      Διαγραφή
    3. @προεδρος:αααα

      Επισης @προεδρος, οταν το μπλογκ σου εχει μπλογκαρχη εναν αλκοολικο, δεν ειναι καλο να γραφει και καμια απο αυτες τις ωραιες αλκοολικες αναρτησεις παραπανω απο 0,0005% των αναρτησεων του;

      @Δαφνη:ααααα

      Επισης @Δαφνη, η Κρητικη ειναι καλυτερη, εκτος αν ειναι Κρητικια, ψιλομυτα που εκανε ολικη αποτριχωση για να μη φαινεται το μουστακι μεχρι και πανω απ' τα ποδονυχα

      Διαγραφή
    4. Φαίνεται ότι γράφω ξεσούρωτος τώρα τελευταία ε;

      Διαγραφή
  3. Να πω ενα blog που θα ηθελα να δω??
    Ενα που να εξηγει ονειρα...να πεσω στα πατωματα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δυο επιλογες οπως το βλεπω εγω: μπλογκ ονειροκριτης-μανταμ Ορτανσια, λεει και τον φρεντο, καλεστε 090-ISEEDEADPEOPLE ή μπρορεις να βρεις μπλογκ που συχναζουν μοναχικα αγορια που ξηγανε τα ονειρα με το μουνι και με το σιγμα.
      Στην πρωτη επιλογη θα πληρωσεις και στη δευτερη θα πληρωσεις και θα το καταφχαριστηθεις. Δεν το λεω επειδηηηηηηη και καλαααααα εχω μπει εγω ποτε σε τετχοια ή εχω βαλει αγγελια ή τιποτα τετχοιο, απλα πολλα παιδια ξεμειναν απο δουλεια και το "μακρυ παπαρι" δεν θεωρειται κουαλιφικεησο κετσι.


      Παντως ο,τι και να κανεις, αν πεσεις στα πατωματα, να εχεις βαλει χαλι. Ειναι πιο ωραια....κλιτς (και καλα πονηρο κλεισιμο ματιου κετσι)

      Διαγραφή
    2. Τι λες τωρα? Ξηγανε ονειρα με το μουνι και με το σιγμα πανω
      σε χαλακια και με κουαλιφικεησο..?? Για πες blog...απ αυτα που
      δεν ξερεις...(κλιτς)...:):)

      Διαγραφή
    3. υπαρχει ονειροκριτης μπλογκσποτ

      Διαγραφή
    4. Γουγλαρετε γιατι εγω δεν προλαβαινω, εχω πιλινγκ στις 3 και μπικινι στις 5 και με το "πιλινγκ" και το "μπικινι" εννοω αυτολυπηση και καταρες. Στις 6 παιρνω το απογευματινο μου σνακ

      Διαγραφή
    5. tina
      Δηλαδη τυχερη ημουνα που στο ξεκινημα μου σαν αναγνωστρια
      επεσα σε καλα χερια κι οχι στου ονειροκριτη..!!!

      Διαγραφή
    6. Νταξ κ ο ονειροκριτης καλος θα ναι για οσους ψηνονται! Δεν εχεις ακουσει ποσοι αναρωτιουνται τι στο καλο σημαινει αυτο που ειδαν στον υπνο;

      Διαγραφή
    7. Ξεκινησα ποστ οπου γραφω και αναλυω αμα λαχει τα ονειρα μου.

      Διαγραφή
  4. Φιλε μπλογκατζη!
    Εγω ο αναγνώστης δεν θέλω να έχω ένα μπλογκ να γράφω… θέλω μπλογκς να διαβάζω! Ομωωωωως… κοιτα!
    Το μπλογκ είναι ένα δύσκαμπτο εργαλείο που σου σπάει τα νευράκια!
    Πέφτεις πάνω σε ένα συμπαθητικούλι (μπλογκακι) και λες «Αααα για να διαβάσω!» και εχεις μπροστά σου την πρώτη σελίδα που στην ουσία είναι η τελευταία. Αναγκαστικά σκρολάρεις προς τα πίσω και πας στο παρελθών μέχρι που παθαίνεις σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα! Σκυλοβαριέσαι, το παρατάς!
    Δεν είναι μονο το κείμενο και οι αναρτήσεις, (αυτές ξέρεις, που είναι ολες αντιγραφές ο ενας από τον άλλο) αλλά ΚΑΙ το περιβάλλον του αναγνώστη είναι πολύ σημαντικό!
    Να μην κουράζει τα μάτια, (να εχει φως) να είναι εύκολο στο χρήστη,(να μην κοιτάς την οθόνη γύρω-γύρω για να να βρεις «από πού μπαίνει…»), να μην εχει πάνω 50.000 πουστρουλούκια και γίνεται 100 κιλά, (θέλει γκασμά για να ανοίξει)!
    Ευρετήριο. Βασικό εργαλείο διαφορετικά ασε, μη γράφεις, κανείς δεν θα βρει ποτέ τίποτα.
    Ταξινόμηση ανα κατηγορία και φυσικά έξυπνες κατηγορίες, όχι κάτι πίνακες που έχουν 100.000 πράγματα συνηθισμένα και άχρηστα!
    Πριν λοιπόν αγαπήσεις την καινούργια ιδέα που σου σκάσε για να γράψεις ή τη νέα ανάρτηση που θα κανείς… σκέψου και λίγο αυτούς που θα διαβάζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω ειμαι παρτακιας και γκασμαδοστυλιαρο.
      Για να κανω αυτα που λες θελω 3 κρου με γκραφ ντιζαηνερς και 18 ντεβελοπερς, απο τους οποιους η 3 να ειναι χακερ και ο ενας εξ αυτων να πασχει απο βαρυ συνδρομο ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης.

      Καποτε μιλησα με εναν τετοιο για να μου φτιαξει το μπλογκ και μου ειπε "θελει ρουλεμαν, περνα απο Δευτερα". Εκεινη την εποχη περνουσα την επανασταση μου και δεν εκανα ο,τι ηθελε (ρεητζ εγκενστ δε μασιν, αντε γαμησου, δεν θα κανω αυτο που λες).

      Τα χρονια περασαν και ειτε οι αναγνωστες συνηθισαν τα ματια τους να ξεχωριζουν στη μαυριλα (εξου και οι "ιλλουμιγατοι") ειτε το συστημα εφτιαξε μοναχο του. Θα σου παρει 2-3 χρονια να το συνηθισεις και μεχρι τοτε θα εχεισ γινει πολυ σοφη.

      Διαγραφή
  5. Θα προτιμησαν " να τους βγει το ματι" μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ έχω το Στέφανο να με κράζει, τι να κάνω; Να το κλείσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε, μιλας για το στεφανο max που αμα αθροισεις ολες τις θεασεις στο μπλογκ του, συν τον αριθμο των σχολιων που εχει λαβει, δεν φτανουν καν τις μισες θεασεις απο ενα σου αρθρο. Τι να το κλεισεις λοιπον;

      Κραζει;-Ματιαζει (τον εαυτο του)

      Διαγραφή
  7. Εγω δηλαδής, ασουμε, που εχω ακολουθήσει όλες σου τις συμβουλες και οδηγιές κι έτσι κι αλλιως κι αλλιωτικα, αντε γαμήσου, σεξ μουνι, μουνι, κωλος, βυζι, -μισο να παρω εναμισο lexo και τρισημιση ληγμένα βάλιουμ- γαμιούνται όλοι, να πεθάνουν οι οχτροί μου, σημερα εφαγα πετροκοιλιές με παστιτσιο και μπρόκολο με κουνουπίδι, εγω τέλος πάντων ο τιτανοτριστελευταίος των Απάτσι, εγώ γιατί δεν έχω γίνει διάσημος σαν κι εσένα ω μέγιστε Χωστήρ;;;; Μας γέλασε ο πράκτορας ασουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας σου μεταβιβάζω ότι είσαι μουνόπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με καθυστηρηση ενος μηνα εχεις ενα ματωμενο μουνοπανο.

      Διαγραφή