Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ FOR PRESIDENT




Μετά από αντίστοιχο σχόλιο του Διπρόσωπου και εξαιρετικό επερώτημα του Footmassage Master στο προηγούμενο άρθρο, σας αναρτώ εδώ τα μέτρα που θα αναλάμβανα σαν Υπουργός Δημόσιας Τάξης υπό την διακυβέρνηση ως Προέδρου Ηνωμένων Πολιτειών Ελλάδος του Διπρόσωπου:


α) δεν θα υπάρχει δημοτική αστυνομία. Καταργείται και οι πρώην δημοτόμπατσοι μπαίνουν σε καταναγκαστικά έργα
β) σε περίπτωση διαδηλώσεων από τα ηχεία θα ακούγονται καλές και δυνατές ροκιές ώστε το ξύλο να είναι μετά -ωραίας- μουσικής και μετά όλοι μαζί, μονιασμένοι σε ροκάδικο για μπύρες και σκηνικά
γ) όποιος συλλαμβάνεται να αρθρογραφεί ή να διευθύνει εφημερίδα θα οδηγείται σε μονάδες νευρολογικών κλινικών και θα αντιμετωπίζεται ως πάσχων με βαριές και επικίνδυνες νοητικές ασθένειες. Το ίδιο θα ισχύει για κάθε δημοσιογράφο κάθε μέσου "σοβαρής" ενημέρωσης
δ) όποιος συλλαμβάνεται να συμμετάσχει σε κάποιο σπορ για τα φράγκα θα οδηγείται......η μάνα του σε ομάδες χαμηλής συχνότητας σεξ, ώστε να πατάξουμε και την αγαμία
ε) μπάτσος που θα συλλαμβάνεται να δέρνει άοπλο ή αδύναμο πολίτη θα συλλαμβάνεται.....η μητέρα του για να κάνει παρέα στις μητέρες επαγγελματιών αθλητών
στ) νομιμοποίηση μόνο της κάνναβις. Η εμπορία άλλων παραισθησιογώνων και εξαρτησιογόνων ουσιών θα είναι παράνομη. Οι χρήστες θα δέχονται δωρεάν θεραπεία ενώ θα κατάσχεται η περιουσία των εμπόρων και θα οδηγούνται σε φυλακές τις οποίες θα διοικούν βιτσιόζοι γκέυ. Ο βιασμός παραβατών αυτού του τύπου νομιμοποιείται.
ζ) ξύλο μεταξύ μπάτσων και διαδηλωτών θα είναι δεκτό μόνο εφόσον και οι δύο πλευρές φοράνε κατάλληλα προστατευτικά ώστε οι τραυματισμοί να είναι ακίνδυνοι ΚΑΙ θα επιτρέπεται μόνο εάν είναι για πλάκα, σε μορφή παιχνιδιού. Σε διαφορετική περίπτωση οι παραβάτες θα οδηγούνται στις φυλακές βιτσιόζων γκέυ, υπό τις ίδιες συνθήκες με τους εμπόρους ναρκωτικών.
η) η οποιαδήποτε μορφή ρατσιστικής βίας ενάντια στη διαφορετικότητα κάποιου ατόμου ή ομάδας (π.χ. ενάντια σε αλλόθρησκο, διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού, γεννετικές διαφοροποιήσεις, διαφορετική ομάδα σε σπορ), θα αντιμετωπίζεται με μπατσικές δυνάμεις καταστολής που θα έχουν δικαίωμα χρήσης βίας, χημικών και λοβοτομής, ενάντια στην διάταξη "ζ", ώστε ο παραβάτης να μην έχει δικαίωμα χρήσης προστατευτικών ενάντια στο μπατσικό ξύλο.
θ) κάθε πολίτης που θα αντιτίθεται με βία στις άνωθι και στις ακόλουθες διατάξεις θα θεωρείται αντιπροοδευτικό στοιχείο και θα αντιμετωπίζεται με υποχρεωτική επιστροφή στο σχολείο.
ι) κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην εργασία. Σε περίπτωση μη εύρεσης της, θα προσλαμβάνεται από τον εκάστοτε δήμο και θα προωθείται σε δημοτικές εργασίες ανάλογα με το αντικείμενο εξειδίκευσης ή επιλογής του μετά από εξετάσεις. Σε περίπτωση που αυτό είναι αδύνατον, θα απευθύνεται στο Υπουργείο Εργασίας (Υπ.Ερ. θα είναι ο Alzas). Κάθε πολίτης που αντιτίθεται στην εργασία, θα του χορηγείται ένα επίδομα διαβίωσης αρκετό ΜΟΝΟ για τις πρωταρχικές του ανάγκες και απαγόρευση εισόδου σε κάθε είδους επιχείρησης ή είδους διασκέδασης πολυτελείας (μπαράκια, playstation).
ια) η Εκκλησία θα πρέπει να αναλάβει με δικά της έξοδα την κατοικία και την σίτιση των λιγότερο προνομιούχων (οι οποίοι θα έχουν περάσει επιτροπή για την έκδοση αντίστοιχης ετυμηγορίας). Σε περίπτωση άρνησης του εκάστοτε υπεύθυνου ιερέα, αυτός θα συλλαμβάνεται και θα φυλακίζεται σε γυναικείες φυλακές.
ιβ) οι Ανωτέρω επιτροπές έκδοσης αδειών για μη-προνομιούχους θα πρέπει να έχουν κάνει την εκτίμησή τους εντός δύο (2) ημερών, ώστε να μην κωλισιεργούν οι ανάγκες των πολιτών. Επιτροπές που θα καθυστερήσουν, θα οδηγούνται ομαδικώς στις χωματερές των Δήμων για υποχρεωτική εργασία ενός (1) μήνα.




Ως υπουργός πολύ κοντά στις ανάγκες του πολίτη, περιμένω και τις δικές σας προτάσεις








 

24 σχόλια:

  1. Να κάνεις κάτι για την οικονομία. Έχει ξεφτιλιστεί η κατάσταση με τον πληθωρισμό. Για να ρίξεις έναν πούτσο θες τρία χιλιάρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να απευθυνθείς στην Υπουργό Οικονομίας, την κυρία Ηώ η οποία μόλις εχθές ανέλαβε τα καθήκοντά της και θα χαρεί να σε δεκτεί στο γραφείο της. Εκεί μπορείτε να συζητήσετε με ησυχία τα όσα αφορούν την ελληνική οικονομία!

      Διαγραφή
    2. τελικά, τα έδωσες τα τρία χιλιάρικα;

      Διαγραφή
    3. Έδωσα πενήντα κι έβγαλα κάρτα διαρκείας για το 2015.

      Διαγραφή
    4. Μια ζωή ταμίας....
      Μπουα χα χα, φάτε εσείς το ξύλο και τα βρισίδια κορόιδα, να πάω εγώ Μαλδίβες με τον Βάρβαρο (αυτόν και δωρεάν η τσούλα).

      Διαγραφή
  2. Κύριε υπουργέ, ντροπή σας!
    Εγώ περίμενα κανα ωραίο νόμο σαν αυτόν τον καινούριο της Ισπανίας και έρχεστε εδώ να μας τα κάνετε μπουρδέλο! Τι κατάσταση είναι αυτή; Αυτά σας διδάξανε τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε, μουνί θα τα κάνω όλα λέμε. Θα κάνουμε αυτοδύναμη δικτατορική κυβέρνηση των Ηνωμένων Ελληνικών Εμιράτων και θα μοιράζουμε και τζάμπα γυναίκες στους πιστούς. Οι μπύρες και τα ουίσκια θα διανέμονται με κουπόνι στα σισίτια

      Διαγραφή
  3. Εγώ θα πρότεινα να φτιάξεις κι ένα αεροδρόμιο για τους Ιπτάμενους Αναρχικούς, κρίμα είναι μωέ.Επίσης προτείνω να απομακρυνθούν με κάποιον τρόπο από το σύμπαν όλοι οι αχρείοι που χουνε το θράσος να γράφουνε παπαρολογίες σε σοβαρά έντυπα. Τέλος, θα επέβαλα ψυχοκοινωνικά τεστ σε όσους επιθυμούν να γίνουν καθηγητές ή δάσκαλοι, μπάτσοι ή κι υπάλληλοι γραφείου. Όποιος προσπαθεί να τα αποφύγει, θα τρώει πρόστιμο που θα πληρώνουν και τα δυσέγγονα του και θα τους στερούν όλα τους τα δικαιώματα.
    Συμφωνώ πάντως πολύ με την επιλογή της μουσικής στις πορείες. Μήπως και σταματήσουν να βάζουν Rage Against The Machine κι αυτή την παπαριά, το Killing In The Name. Ας αποκτήσει επιτέλους νόημα αυτή η ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπιγκ μιστεικ αυτο για τη μουσικη. Αν σταματησουν να παιζουν την ιδια "επανστατικη" μουσικη οι εντεχνιτες θα κατεβουν παρεα με χιψστεραδες λατερνατιβ και τους τζιβατους πορεια και θα πετανε τσαντες ( ωμου, με γραμμενες σημειωσεις απο τη σχολη πανω στο υφασμα απο κανναβη και αγωρασμενο απο μαγαζι με κηπ... ΧΑΙΜΑΛΙΑ ) γεματα με βιβλια, κινητα ( χαλασμενους κινεζικους κλονους των Iphone ) και παροπλισμενα mp3 players ( απο αυτα που περνανε μπαταριες ΑΑ ).

      Θα πεταγανε τις χαλασμενες κιθαρες αλλα δε θα ειχανε πως να παιξουνε κανα ασμα αναμεσα στις ρουφιξιες. Α, και που να κρυψουνε τον μπαφο.

      Διαγραφή
    2. Έχεις κι εσύ ένα δίκιο και γι' αυτό προτείνω δίωξη κι εξορία των προαναφερθέντων, των εντεχνάδων κσι των χιψτεράδων. Βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον.

      Διαγραφή
  4. για τιμωρια στις στημενες εκλογες σου, θα συνεχισω να διαφημιζω τα μπλογκ μου στο δικο σου μπλογκ. εξαλλου κατα βαθος τα λατρευεις, απλα δεν το παραδεχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διακρινω μια.... ΛΑΤΡΕΙΑ. Αμοι(βα)δαια. Ερωτικα καυγαδακια ομως ;

      Να δω ποιος θα φωναζει στο τελος αλα Μαρλον Μπραντον ( απο το τελευταιο τανγκο στο Παρισι ) "YOU FUCKING CUNT"

      FMM

      Διαγραφή
    2. πόσταρε να γελάσουμε Στεφανε, αλλά δεν ξέρω αν θα σου βγει σε καλό

      Διαγραφή
  5. Ρε Χωστήρα, από την αρχή το έχασες, που πρότεινες μέτρα που πάρθηκαν ήδη. Άμα ακόμη πληρώνεις τους δημοτόμπατσους, έπρεπε να με είχες πα΄ρει τηλ από τότε που υφίσταντο.
    Εν πάσει περιπτώσει, θα επανέλθω δριμύτερη με προτάσεις για νέα μέτρα κι όχι με τις φλωριές που προτείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "φλωριές".....ω μοντεσκιέ, αυτό με πληγώνει δαμάλα. Περιμένω να δω τι θα σκαρφιστεί το στρουμφομυαλό σου!

      Διαγραφή
  6. Σου έχω στειλει 3 σχόλια σε προηγούμενα ποστ αλλα γαμιέται το blog σου η με έγραψες στ'αρχίδια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε αφού τσέκαρα τα "ανεπιθύμητα" σχόλια, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Αν έχεις γράψει κάτι και εγώ δεν απάντησα, αδερφέ, με συγχωρείς, αλήθεια, αλλά δεν πρόλαβα να το δω γιατί αυτές τις μέρες τρέχω σαν μαλάκας από το πρωί και μετά έχω μόνο μια ωρίτσα το βράδυ να δω τι συμβαίνει (δεν έχω πλέον ίντερνετ στο σπίτι.....γάμησέ τα, κωλοιστορία με φράγκα που πληρώνω τη βόνταφον

      Διαγραφή
    2. οχι ρε στις εκλογες εκανα 2 σχολια αλλα και στα υπονοουμενα..ναι ρε απλα στο εστειλα να ξερεις..

      Διαγραφή
  7. ψηφιστε και σκαστε. και καλεστε κι αλλο κοσμακη να ψηφισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Στέφανε, ριξ' το με link γιατί δεν φτάσαμε ακόμη στο copy- paste στο ECDL

      Διαγραφή
    2. ψφιστε. ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ ;

      ποιος νομιζεις οτι εισαι ΡΕ ;
      ΠΟΥ νομιζεις οτι εισαι ΡΕ ;

      Ειπες οτι θελεις να φερω κοσμο ; Μπορω, αλλα δεν θελεις να τους φερω. Ουτε θελουν να εχουν παρε δωσε με την αφεντια σου.

      ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ;

      Διαγραφή
  8. XWSTHRAKO KALA XRISTOUGENNA KAI MHN TO PARAKANEIS ME TA GLYKA,OPWS H AFENTIA MOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενίτσα καλά Χριστούγεννα, αλλά ήδη το έχω παραξηλώσει με τα γλυκά. Άμα δεν έκαναν πεντακόσεςπενηνταπεντε ώρες γυμναστική την ημέρα θα με έβρισκαν με φραγμένες αρτηρίες!

      Διαγραφή