Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΤΟ 2014 ΜΕ ΚΑΝΤΗΛΙΑ



Ήταν μία ακόμα κωλοχρονιά.
Όλοι το ξέρουμε.
Όμως εδώ, στην στοργική αγκαλιά του ocelebritis.blogspot.gr σας δίνεται η ευκαιρία να εξομολογηθείτε.

Τώρα και για τις επόμενες τρεις ημέρες πείτε μας (χάρη στην ανωνυμία που μας προσφέρει το ίνετρνετ) ποιοι ήταν οι μεγαλύτεροι τρεις μαλάκες του στενού περιβάλλοντός σας.

Πείτε μας πόσο μπάσταρδοι είναι!!

Πείτε μας πόσο εύχεστε η καινούρια χρονιά να τους μπει στον κώλο!!

Κάντε το ΑΝΩΝΥΜΟ σας σχόλιο πραγματικότητα.


π.χ. "....ο παππούς μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχίδια που είχα την ατυχία να συναντήσω. Όταν ήμουν μικρός, 4-12 χρονών και έκανα καμία μαλακία όσο έλειπαν οι γονείς μου, άρπαζε τη δερμάτινη ζώνη του και με χτυπούσε αλύπητα, φέτος που τον επισκέφτηκα στο χωριό ήταν έξτρα παπάρας. Είναι ένα βρωμερό μουνόπανο που δεν του αξίζει ένας άγγελος όπως η γιαγιά μου."

 ανώνυμος συντάκτης ιστολογίου με θέμα τα πάντα.





Αρπάξτε λοιπόν την ευκαιρία και ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ!!
Πείτε μας για τ' αρχίδια της φετινής χρονιάς.
"Χτυπήστε φιλικά την πλάτη" με σχόλιό σας στους φίλους μας που επιβίωσαν από τέτοια καριόλια. Συζητήστε το!! Κάντε διαγωνισμό ποιος την έχει πιο μεγάλη την ατυχία φέτος να βρίσκονται στη ζωή του καθίκια και μπινέδες!!!
Μοιραστείτε ανώνυμα τον πόνο σας!!!


Άντε
και καλές γιορτές!!

64 σχόλια:

  1. Ο μαλάκας ο ξάδερφος μου, που όλο λέει-λέει-λέει ότι θα ακολουθήσει σε διάφορες φάσεις και σε αυτή που μας είχε πρήξει το πέος ότι δεν θα τη χάσει με τίποτα, δεν θα έρθει.

    ΞΑΔΕΡΦΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ. ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ. ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΗΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό τον ξαδερφό σου τον τραβάει ένα μουνί; Κάπως έτσι γαμιώνται όλα και μετά όταν χωρίσει την καριόλα έρχεται και σας κλαίγεται. Πες του να πάει να γαμηθεί όταν έρθει αυτή η ώρα

      Διαγραφή
    2. Πες του να πάει να γαμηθεί απο τωρα

      Διαγραφή
  2. Αυτή η σκρόφα απ'τη σχολή που τόσο καιρό μου τα'χε κάνει νταούλια και τελικά μέχρι και μπλοκ από το φμπ μου έριξε. Να ψάχνει πούτσα και να μη βρίσκει ούτε δάχτυλο. Επίσης εκείνος ο τύπος που μου είχε τάξει ότι θα φέρει γκόμενα για να κάνω παιχνίδι μαζί της και τελικά μία ώρα αργότερα τριβότανε πάνω της, να αρχίσει δίαιτα και να ανοίξει γυράδικο κάτω απ'το σπίτι του. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θελω να γαμησω

    (κέντρο θεσ/νικης, φωτογραφία απαραίτητη, κυρία ως 40(αντε και κατι)...μονο ασοβαρες προτασεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ούτε ένας δεν πιστεύω να κατάλαβε ποιος είσαι

      Διαγραφή
    2. σ' αυτο κ μονο πονταρω, στο ποιος ειμαι

      λαηκ

      Διαγραφή
    3. είμαι 40ρα αλλά κάθομαι μόνο σε εβδομηντάρηδες για τα φράγκα. Θα ήθελα όμως και ένα side-dish όταν κοιμάται ο παππούς!!

      Διαγραφή
    4. εχτες ηταν εχτες...σημερα οι προσδοκιες μου εχουν παει στο θεο, καλο ψόφο να χεις

      Διαγραφή
    5. λατρεύω τους σαδιστές!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. και γω τις πουτανες

      Διαγραφή
  4. To 2015 na ferei epitelous enan kouasimodo stin kouasimoda tou blogging mpas kai gamithei kai iremisoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ψαχνει η γυναίκα σου, δρόμο...

      Διαγραφή
    2. ήτανε καλή, πήρε την κηδεμονία μου αέρα πατέρα και γω της έπιασα το γκώλο ο χωριάτης....

      Διαγραφή
    3. γνωστός Κουασιμόδος ψάχνει την τερατογέννεση των ονείρων του, δεκτές προτάσεις μόνο μέσω inbox και φωτογραφία

      Διαγραφή
    4. -σκεφτεσαι το κορτσι σου;
      -οχι, εφαγα πολυ πεπονι

      ψοφα , ζωο

      Διαγραφή
  5. Τον ξέρω από το δημοτικό. Κάνουμε παρέα απ' το Γυμνάσιο. Κοντέυω(ουμε) τα σαράντα. Αν μου τον γνώριζαν τώρα, δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ όχι να κάνουμε παρέα, αλλά ούτε καν να πούμε πέντε κουβέντες μέχρι να γυρίσει ο κοινός γνωστός απ' την τουαλέτα. Στις τρεις-τέσσερεις κουβέντες θα την έκαμνα. Είναι κάγκουρας, δύστροπος, τα νεύρα του παίρνουν φωτιά με τη μία και ξεσπάει στη μάνα του (τον μόνο άνθρωπο που τον ανέχεται ακόμα), σε ξένους, σε συναδέλφους του (καμιά φορά και σε ανώτερους), ενίοτε σε γείτονες, και μέχρι πρότινος και στη γυναίκα και την κόρη του, μέχρι που η πρώτη πήρε τη δεύτερη, γύρισε στην πόλη της, και τον άφησε με τον σκύλο και τον πούλο. Η αίσθηση του χιούμορ του είναι σχεδόν ανύπαρκτη, το μυαλό του τρώει κολλήματα, μόνο αυτός έχει προβλήματα και κανένας άλλος, όλοι σχεδόν οι παλιοί του φίλοι τον ξεκόβουν. Αλλά εγώ...

    Εγώ τον ξέρω τριάντα χρόνια. Έχω να τον πάρω τηλέφωνο πάνω από δέκα, αλλά συνεχίζει και παίρνει αυτός (μένουμε σε διαφορετικές πόλεις - ευτυχώς). Του τα έχω πεί όλα τα παραπάνω, άλλοτε μισοαστεία-μισοσοβαρά, κι άλλοτε σοβαρότατα. Δεν χαμπαριάζει Χριστό. Χριστό είπα; Κάθε φορά που περνάει μπροστά από εκκλησία κάνει τον σταυρό του. Στις τελευταίες βουλευτικές ψήφισε Χρυσή Αυγή. "Μαλάκες είναι κι αυτοί, αλλά οι άλλοι είναι πιό μαλάκες", δικαιολογήθηκε. Πέρισυ το καλοκαίρι (και όντας ακόμη με τη γυναίκα του) που είχε διπλαρώσει μια πιτσιρίκα, καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι. Αυτό το καλοκαίρι που αποχαιρετούσε γυναίκα και παιδί αναρωτιώταν τι πήγε στραβά.

    Να πώ κι άλλα; αυτή τη στιγμή με παίρνει τηλ. και δεν το σηκώνω. Να δεις που θα πάρει και στο σταθερό. (Ήρθα στη γενέτειρα για τα Χριστούγεννα, οπότε βρισκόμαστε στην ίδια πόλη). Έχει τη μαγική ικανότητα να απορροφάει τη θετική ενέργεια και την ευχάριστη διάθεση των γύρω του, ακόμα κι αν αυτοί είναι οι Monty Python ή οι αδεφοί Μαρξ. Κατάφερε και με ξενέρωσε ανήμερα Χριστούγεννα, όποιος με γνωρίζει από κοντά ξέρει ότι αυτό είναι επίτεγυμα.

    Και μένω κάθε φορά να αναρρωτιέμαι. Αξίζει τον κόπο; Η μόνη απάντηση που καταφέρνω να βρώ είναι "τον ξέρω τριάντα χρόνια". Πραγματικά, είναι το μόνο που με κρατάει. Δεν μου πάει η καρδιά να του πω "γάμησέ το, μη το κουράζουμε άλλο, μη με ξαναπάρεις." Κι ας του 'χω πει στο παρελθόν ότι για εκεί πάει το πράγμα. Γιατί τριάντα χρόνια με έχει πρήξει, μου τα 'χει ζαλίσει, με έχει μιζεριάσει, με έχει ξενερώσει, έχω χαραμίσει άπειρα βράδια, με έχει τσατίσει, με έχει φέρει μέχρις εδώ, αλλά, κακά τα ψέμματα, κακό δεν μου 'χει κάνει. Και με πιάνει το φιλότιμο (μαλάκα elPre με το φιλότιμό σου). Τον έχει παρατήσει η γυναίκα του, οι φίλοι του, με τους δικούς του είναι κάθε τρεις και λίγο στα μαχαίρια (με τον πατέρα του, η μάνα του είναι θύμα), η αδερφή του απλά τον ανέχεται "από μακριά κι αγαπημένοι", κολώνω να του την κάνω κι εγώ.

    Α, γαμήσου ρε πούστη που με βάζεις και ψυχαναγκάζομαι μόνος μου!

    Και όλο το σεντόνι από πάνω είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Όταν λέω παραπάνω ότι το μυαλό του τρώει κολλήματα, μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα. Μιλάμε για το πραγματικό του πρόβλημα. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ! Με τίποτα. Για τίποτα. Ποτέ. Ακόμη και για το πιο απλό. Πρέπει να του το πεις δέκα για να το καταλάβει μία. Και αν.

    Και δεν υπάρχει λόγος να τα πώ ανώνυμα, δεν σκαμπάζει γρι από τεχνολογία. Και να πέσει κα'να PC στα χέρια του, δεν ξέρει καν τι εστί blogging.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι εδω μεσα ιδιοι ειμαστε...ευτυχως που δε σε ξερω...

      Διαγραφή
    2. Όταν λές "ίδιοι", εννοείς σαν εμένα, ή σαν αυτόν που περιγράφω;
      (Χαρά στην υπομονή σου πάντως που το διάβασες...)

      Διαγραφή
    3. ειμαι και θυμα και θυτης

      (χαρα μου συντροφα)

      Διαγραφή
    4. ο elPre έκανε το καλύτερο σχόλιο, respect

      Διαγραφή
    5. Δεν ανταποκρινεσαι ομως στο υψος του κανωντας ολα τα υπολοιπα σχολια.

      Διαγραφή
    6. εγώ έκανα μόνο ένα σχόλιο: το προηγούμενο από το δικό σου

      Διαγραφή
    7. που οι πληγες της ειναι ακομα ανοιχτές;

      Διαγραφή
  6. Πρώτα απ' όλα, αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ που έριξε φόλα στο σκύλο που χα και πήγε να ρίξει και σε αυτόν που χα τώρα και παρά τρίχα τον γλυτώσαμε. ΚΑΚΟ ΜΑΥΡΟ ΚΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
    Αυτός ο παπάρας που έχει βγάλει του κόσμου τα κόμπλεξ και τις ρατσιστικές του τάσεις σε όποιον ΤΟΛΜΑ και διαφωνεί μαζί του, του κάνει τη ζωή δύσκολη και ΠΟΤΕ δε ζητάει μια συγνώμη. Να πάει να γαμηθεί, δε θα ναι και καμιά μεγάλη απώλεια για την ανθρωπότητα.
    Τέλος, εκείνος ο καθηγητής που με έκοψε δυο φορές και με κοιτάει με υφάκι σαν πάω στο γραφείο του. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός αν ικανοποιήθηκε; Ο μαλάκας ή ο μαλάκας (Χωστήρας);

      Διαγραφή
    2. Ο μαλάκας φυσικά.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  7. Fuck is good and fuck is funny but it costs allot of money. Fuck yourself and keep the money.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός που του εύχομαι κακή και χείριστη Χρονιά είναι ένας μαλάκας που κατά τη διάρκεια της ζωής μας του έχω γαμήσει τα πρέκια, τον έχω ξεφτιλίσει, τον έχω κάνει σκουπίδι και τον έστειλα για ραδίκια άπειρες φορές. Δυστυχώς για μένα ο κερατάς βρίσκει πάντα τρόπο να επεμβαίνει τελείως αυθαίρετα στη ζωή μου. Και παίρνει πάντα τ' αρχίδια του.
    Μ' ακούς? Σου εύχομαι μακροζωία για να απολαμβάνω τις στιγμές που σε κατεβάζω από το θρόνο που έχεις βάλει την παρτάρα σου!!!! Οπότε, ούτε καν κακός ψόφος για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γαμιέται η Cyta, που 1 μήνα την περίμενα για σύνδεση, μέχρι που ακύρωσα την γαμημένη την αίτηση και φτου κι απ' την αρχή! Εύχομαι να χρεωκοπήσουν και να ψοφήσουν όλοι τους της πείνας, ιδιαίτερα οι μαλακισμένες στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση (2-3 πρέπει να είναι όλες κι όλες).
    Να μην ξαναγαμηθείτε ποτέ κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντάξει, δεκτό να μην ξαναγαμηθούν, αλλά άμα είναι ωραία κορίτσια και μια μέρα βρεις τα λεφτά να αγοράσεις τη cyta;;;
      Σόρρυ, νόμιζα ότι ήσουνα αγόρι

      Διαγραφή
  10. Blog-ικο Death Νote ;

    Ο Χωστηρας συνανταει το Φαεεναμαλακα. Επομενη σταση μια οποιαδηποτε ταινια torture porn με πρωταγωνιστες απο hetai. Guro το μεγαλειο σου με τηγανητα πλοκαμια.

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΡΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τελευταία σου λόγια με συγκίνησαν. Αλήθεια!

      Διαγραφή
    2. Εμενα παλι οχι. Γαμιεστε και οι δυο.

      Διαγραφή
    3. κώλος να ναι κι οτι να ναι

      σφουγκ

      Διαγραφή
    4. πως θα τρολλάρεις ρε ένα τόσο μαλάκα που δεν ξέρει καν τι σημαίνει ειρωνία και ούτε καν έχει καταλάβει ότι είναι μαλάκας;

      Διαγραφή
    5. με αεροψεκασμους

      (συντομα κοντα σας)

      Διαγραφή
    6. Το νεο κομμα του Παπαντρεου: ΣΦΟΥΓΚ:

      Σας Φερνω Οτι Υπαρχει Γαματε Κωλους.

      ΣΦΟΥΓΚ. Το μελλον της Ελληνικης κτηνοβασιας.

      Διαγραφή
    7. (κρατα Λα Ματζορε)

      Απο Βαρανασι (τιτλος)

      χυσε τη Σουλα
      φορα της σακουλα
      παρτε θεσεις
      στο στομα της θα χεσεις

      σουργερλο, ρουφιανα, αμερικανα
      ......

      (τα πνευματικα δικαιωματα ειναι καταχοιρομενα)

      Διαγραφή
    8. ΣΦΟΥΓγοκωλάριοι Καρδιτσας

      Διαγραφή
  11. Ποιο ανωνυμο σχολιο; Δεν εχει νοημα... στα μουτρα με τη μια σε οποιον μας πριζει τον πουτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το έβαλα γι' αυτούς που τα μπλογκ τους είναι γνωστά και σε συγγενικά/φιλικά πρόσωπα και οι πιθανότητες να παρακολουθούν και αυτό το μπλογκ είναι μεγάλες. Επίσης ο βαθμός τσαντίλας και γαμηστερότητας του σχολίου ανεβαίνει όσο πιο ανώνυμος είσαι: openID, ονομα/διευθυνση URL, ανώνυμος

      Διαγραφή
    2. To ιδιο γινεται και με το Full Retard. Tι βλεπεις σε αυτο το νεκροταφειο ;

      Διαγραφή
  12. Το νέο έτος να φέρει μια ξυριστική μηχανή μπας και ξυρίσει το μουστάκι της ο θηλυκός σάσκουατς. Και εύχομαι να της "κάτσει" το τζόκερ μπας και πάει να φτιάξει τη μάπα της και βάλει κάναν χασάπη να της ρουφήξει τις πατσιές. Ότι περισσέψει ας το πάρει σοβαρά ρούχα και όχι ρούχα μπομπονιέρας. Άντε γιατί το 2015 το ΙΚΑ θα κόψει τον οφθαλμίατρο και δεν έχουμε λεφτά να τρέχουμε σε ιδιωτικά ιατρεία.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά με την ανωνυμία τα βαριέμαι.

    1.
    Για μένα χειρότερο παχύδερμο του 14 ήταν πρόσωπο με το οποίο αναγκάζομαι να συνεργαστώ. Παχιά στο σώμα , που δε θα πείραζε αν δεν ήταν χοντρόπετση κτηνάρα που λέειι ψέματα κοιτάζοντάς μας κατάματα κι όποτε στριμωχτεί κλαίει και κλαίγεται και με μια λεπτή κοριτσίστικη φωνούλα αρχιζει το «εμένα με ρώτησε κανείς..» και «η ψυχούλα μου» και άλλα συναισθηματικά που όσο δείχνω ότι σ΄εμένα δεν περνάνε τόσο κλαίει που είμαι σκληρή και κυνική. Ύστερα υπόσχεται ότι δε θα ξανακάνει μαλακία, συμφιλιώνεται και δυό μέρες μετά κάνει τα δικά της δίχως να δώσει λογαριασμό.
    «Ο συναισθηματισμός ΔΕΝ είναι καλοσύνη» είπε ο Τρuman Capote και θα ήθελα να της το κάνω tatoo στο μετωπο ώστε ν απάψει να τουμπάρει τον άνδρα συνεργάτη μας.

    2. Ο πατέρας μου + κοντινό του συγγενικό πρόσωπο. Με πλήγωσαν και δεν το περίμενα καθώς μια ζωή επιμένω ότι όποιος έχει πρόβλημα με τους γονείς του μετά τα 25 του χρειάζεται ψυχίατρο.

    3. Απατεώνας που βάλαμε σπίτι μας και εκμεταλλεύτηκε (έκλεψε) τον κ. Kastell. Τον οποίο όποιος τον γνωρίζει ξέρει ότι να τον κλέψεις είναι σα να κλέβεις εκκλησία- ανοιχτή κι αφύλαχτη κι έτοιμη να σε ελεήσει. Τον αλήτη αυτόν τον σιχαίνομαι και με ανακουφίζει μόνο να φαντασιώνομαι ότι είμαι τεράστα και πολύ δυνατή και τον σπάω στο ξύλο (με το 'σπάω' κυριολεκτικά).

    Ουφ.. αυτά.. Τώρα που τα θυμήθηκα νευρίασα. Τι ιδέα να μας ζητήσεις να στα πούμε...

    (Εσύ Χωστήρα; Εσύ δε θα μας πείς;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη, νομίζω εξομολογήθηκα στο ίδιο το κείμενο. Περισσότερο όμως με ενδιέφερε να ξασκάσει ο ίδιος ο αναγνώστης. Αυτός ήτανο σκοπός της ανάρτησης.

      υ.γ.: δεν περίμενα ότι θα διάβαζα ποτέ κάτι σαν κι αυτό σε τέτοιο ύφος!! Εξεπλάγην

      Διαγραφή