Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

(για άντρες) συμβουλές με αληθινή αγάπη


Αφού όλοι διάβασαν το προηγούμενο άρθρο με τις συμβουλές προς τις γυναίκες, ήρθε η ώρα να συμβουλέψω και τους άντρες για το πως θα συμπεριφερθούν απέναντι στις γυναίκες.
Άρθρα σαν κι αυτά δεν θα είχαν καμιά εφαρμογη σε έναν ιδεατό κόσμο όπου θα ήταν όλοι γκέυ ή οι άντρες θα μπορούσαν να καταλάβουν τις γυναίκες, ή ίσως και το αντίστροφο.

Και ενώ για τις γυναίκες το καλό σεξ είναι το μέσο για μια ευτυχισμένη καθημερινότητα, για τους άντρες είναι Ο ΣΚΟΠΟΣ της ευτυχισμένης καθημερινότητας και αυτό παίζει τεράστια σημασία. 

Ας πάρουμε όμως τη ροή και ας μάθετε από τα λάθη σας, ώστε σαν άντρες να αποκτήσετε και αυτοσεβασμό και σεξ.

Προτού βγεις από το σπίτι κοιτάξου πραγματικά στον καθρέφτη.
Οι περισσότεροι άντρες κοιτάζονται απλώς και μένουν "ευχαριστημένοι" με αυτό που βλέπουν, χωρίς να κοιτάζουν τις λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν για να γίνουν επιθυμητοί. Έχουν απλά μια δικαιολογία όπως "έλα μωρέ στη δουλειά πάω" ή "έχω γκόμενα, δεν τρέχει τίποτα" και ετοιμάζονται για να τσαλαβουτήξουν μια ακόμα φορά στα βρωμερά νερά του αυνανισμού καθώς πολλά και υπέροχα μουνάκια θα περνάνε από δίπλα τους χωρίς να τους δίνουν σημασία. Έτσι δεν είναι γυναίκες;;;
Χαζέ και ανόητε άντρα, πριν βγάλεις τα μούτρα σου να παρελάσουν στους δρόμους,  κοιτάξου και βρες τα σημεία που μπορείς να διορθώσεις:
Τρίχες στη μύτη και στ' αυτιά, ακατάστατα μαλλιά -το ατημελώς ατημέλητο look-, κακοξυρισμένος, είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξεις. Ένα ακατάστατο πρόσωπο, δείχνει έναν εραστή χωρίς εμπειρία, ακόμα κι αν είσαι μοντέλο, ενώ αντίθετα αν είσαι και ο νόθος γιος της Σκύλας με τη Χάρυβδη που παρτούζωσαν τον Κουασιμόδο, αλλά έχεις δώσει μεγάλη βάση στο να έχεις ένα "προσανατολισμένο" και επιμελές πρόσωπο, δείχνεις άντρα που σέβεται τον εαυτό του....και να ξέρεις οι γυναίκες είναι μεγάλα μουνόπανα και δεν θα σου χαριστούν αν δείχνεις ότι δεν προσέχεις τα μούτρα σου. Μια τρίχα στη μύτη να δούνε και πάει το lady-boner.

Επόμενο βήμα, η καθαριότητα και δεν θέλει ανάλυση. Μόνο μερικές συστάσεις για κομμένα νύχια, καθαρά εσώρουχα και πόδια που δεν βρωμάνε.

Άντρα ετοιμάσου για ένα σοβαρό σοκ:
Τα ρούχα. Όσοι σου λένε ότι πρέπει να ντυθείς κούκλα σε βιτρίνα είναι  λούστροι της πούτσας τους και μπογιατζήδες της χαρτοπετσέτας που έχουν δίπλα στο πισί τους. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι γυναικεία περιοδικά, λένε μαλακίες όσο αφορά το πως πρέπει να δείχνει ο άντρας. Αν οι γυναίκες όντως ακολουθούσαν τα περιοδικά, θα γαμούσε μόνο ο Μπραντ Πιτ, ο Τζόνι Ντεππ και ο Μομόα, αλλά για τη διετία 2011-2013, όσο δηλαδή κράτησε σε Κόναν και GoT. 
Εξίσου λάθος είναι φυσικά να ντυθείς λέτσος και να βγεις ατημελώς ατημέλητος φορώντας ακόμα τη φόρμα με την πρωινή κατουροσταγόνα και μια μπλούζα πάνω από το φανελάκι που βρωμάει ιδρωτίλα ύπνου.
Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το ντύσιμο "ό,τι στο μπούτσο βρήκα στην ντουλάπα".
Ο λόγος είναι απλός. Μια γυναίκα βλέπει την ζωή της σαν μια ταινία όπου αυτή είναι η πρωταγωνίστρια και θα κάνει τα πάντα να γαμηθεί με τον πρωταγωνιστή και όχι το βοηθό του κομπάρσου. Δεν έχει σημασία αν ντυθείς για να είσαι ο Ιντιάνα Τζόουνς ή ο Φόρεστ Γκαμπ, πρέπει να ντυθείς πρώτος ρόλος, για να είσαι πρωταγωνιστής στην ταινία της. Μην μπερδεύεστε όμως και αύριο βγω στο δρόμο και δω εκατομύρια σωσίες του Μελ Γκίμπσον με κιλτ και να φωνάζουν Freedom κρατώντας σπαθιά. Εξίσου πρωταγωνιστής είναι και everyday guy μιας οποιασδήποτε ταινίας με απλό μπλουζάκι και τζινάκι.

   Τώρα έρχεται η ώρα να "ντυθείς" το ρόλο σου. Να γίνεις αυτός που θέλεις πραγματικά να είσαι και όχι ο "άχρωμος περαστικός". Μην είσαι ο άχρωμος περαστικός γιατί θα είσαι μαλάκας και κρίμα ο κόπος μου που σου τα γράφω. Συμπεριφέρσου σύμφωνα με το ρόλο που διάλεξες και κράτα το. Οι γυναίκες, όπως είπα πιο πάνω, είναι μουνόπανα και δεν θα σε κοιτάξουν αν δεν νιώσουν ότι έχεις χαρακτήρα, ότι έχεις αυτό το ρόλο του πρωταγωνιστή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντικαβλωτικό για μια γυναίκα που θα σε δει και σε γουστάρει κι εσύ τα σκατώσεις και δεν παίξεις σωστά και αβίαστα το ρόλο σου. Κυκλοφοράς στο δρόμο και νιώθεις τη δύναμη του....Dude για παράδειγμα (δεν σου λέω να κυκλοφοράς με σώβρακο, παντόφλα, μαύρο γυαλί κι ένα white russian στο χέρι, αλλά ξέρεις τι εννοώ). Ο Dude είναι η μορφη, είναι το Φως, είναι η Απάθεια. Δεν γίνεται εσύ να ντρέπεσαι ή να χειρονομείς σαν μαλάκας. Πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα για να καταλάβει η γυναίκα ότι έχει να κάνει με αρσενικό. Θέλει να σιγουρευτεί, αν σε μια μια ξεπέτα μαζί σου και το πει στις φίλες της, ότι θα τη ζηλεύουν για πάντα, ότι είναι η καβλιάρα από το sex and the city. Την αποζητάει αυτή τη Δύναμη και εσύ πρέπει να το εκμεταλευτείς. Πρέπει να την κάνεις να ξέρει ότι θα πηδηχτεί με τον πρωταγωνιστή. Θέλει να έχει την ψευδαίσθηση ότι είσαι η εξουσία που κατέκτησε.

Και τώρα μπορούμε να βγούμε στο δρόμο....
Αυτό είναι το πιο εύκολο κομμάτι άντρες, αρκεί να κάνετε κάτι πολύ δύσκολο:
Να σταματήσουμε να τις κοιτάμε έντονα.
Ούτε η γυναίκα είναι κόμπρα, ούτε εσύ είσαι φακίρης με φλογέρα για να κουνιέται πάνω κάτω "μαγεμένη" από τα μάτια σου.
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε 2 πράγματα:
α) δεν είναι όλες οι γυναίκες στόχοι. Δεν βγήκαν στο δρόμο πρωί-πρωί για να μπουρδελιάσουν και
β) όσο καβλοντυμένη κι αν είναι μια γυναίκα, δεν βγήκε έτσι έξω για τα μούτρα σου.

   Ας πάμε όμως σε ένα μυστικό για τις γυναίκες που θέλουν να είναι σεξουαλικά ενεργές (δεν είναι όλες, κάποιες θέλουν την ησυχία τους). Θέλουν τους άντρες να γυρίζουν τα κεφάλια τους και να τις κοιτάνε με θαυμασμό. Ανάμεσα σε αυτά τα 100 κοιτάγματα θα ξεχωρήσουν 5 που ενδεχομένως θα έκαναν σεξ μαζί τους και στο τέλος θα τους απορρίψουν και τους 5 γιατί κοίταξαν ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου ΠΑΡΑΠΑΝΩ και μάλιστα με βλέμμα-λιγούρη για πληγούρι. Το χρονικό περιθώριο που η μέση γυναίκα νιώθει άνετα και όμορφα αν την κοιτάξει ένας όμορφος άντρας είναι μεταξύ ενός πλανκ και ενός τρισεκατομυριοστό του δευτερολέπτου. Λιγότερο και είσαι γκέυ, περισσότερο και είσαι βιαστής. Δεν θα μιλήσω για τις εξαιρέσεις όπως cougars, νυμφομανείς ή γυναίκες πραγματικά απελευθερωμένες που ξέρουν ότι θέλουν σεξ και δεν είναι κοτούλες λυράτες. Μιλάω για τη μέση γυναίκα, που ενώ θέλει να πηδηχτεί σαν σκυλί, εντούτοις καταλήγει στις χαρτορίχτρες και στα σίριαλ, νιώθωντας ότι άλλη μια μέρα πέρασε καθαρίζοντας το μουνί της με swiffer που έχει πιάσει σκόνη, αράχνες και κακογαμία. 

Κρατάτε λοιπόν σημειώσεις;
Για κανένα λόγο μην τις κοιτάζετε πολύ ώρα.
Αν οι άντρες δράσετε σαν ένα σύνολο, θα αρχίσουν να αλλάζουν και οι γυναίκες. Σκοπός σας είναι να αφήσετε αυτές να επιλέξουν και να κάνουν το πρώτο βήμα, όχι για να σας κάνουν καμάκι, αλλά για να σας δώσουν πάτημα και να καταλήξετε στο κρεβάτι.
Είναι πασίγνωστο ότι οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ το σεξ απ' ότι οι άντρες, αλλά είστε μαλάκες και καταντάτε ζητιάνοι για ένα ξεροκόματο μουνί και ένα πιάτι ζεστό βυζί. Γιατί; Μαλακία δεν είναι;

Οι γυναίκες, αν και θέλουν περισσότερο το σεξ, ξέρουν πολύ καλά να κρύβουν το πόσο μεγάλη ανάγκη το έχουν.
Οι άντρες;
Εσείς καρφώνεστε από χιλιόμετρα μακριά. Ρουφιανεύετε το εαυτό σας και κάνετε κακό σε όλους. Φανταστείτε το λίγο αντίστροφα:
 είστε σε ένα κόσμο που οι γυναίκες κάνουν απροκάλυπτο καμάκι και όχι οι άντρες. Στην αρχή είναι όλα σούπερ και γαμάτε 10 φορές τη μέρα, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που δεν μπορείτε άλλο αυτό το καμάκι και μετά που θα γαμήσετε και δέκατη φορά, περνάει από τη γωνία ένας φανταστικοπατουρογαμωμούναρος που αν δεν είχατε πετσώσει 10 φορές ήδη, θα το είχατε βάλει κάτω και θα του ανοίγατε πέντε καινούριες τρύπες. Έπειτα από ένα μεγαλύτερο ακόμα διάστημα, θα βαριόσασταν το πόσο εύκολες είναι οι γυναίκες και ότι ψάχνετε μια ξεχωριστή που να μην κυκλοφοράει μόνιμα με τα μουνόχειλα στο γόνατο, αλλά θα είχε ένα βαθμό πρόκλησης ώστε να την κυνηγήσετε εσείς.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μάθετε να μην δείχνετε ότι είστε ένα κινούμενο dildo, ακόμα κι αν πρόκειται για ξεπέτα. Πρέπει να δείχνετε, σαν σύνολο, μια εγκράτεια και ένα cool που απαιτεί να είστε άντρες και όχι άνεργοι που ψάχνετε ό,τι δουλειά να 'ναι.


"Οι άντρες είναι τόσο εύκολοι"....
πόσες φορές το έχετε ακούσει να το λένε;
"όλοι οι άντρες είναι ίδιοι"
αυτό;;;
Αν δεν σας αρέσει να το αλλάξετε και να μετατρέψετε τους εαυτούς σας από ζητιάνους του μουνιού σε μεγιστάνες του κρεβατιού.
Ένας άντρας που είναι ξεχωριστός, είναι και αυτός που θα ξεχωρίσει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει καμάκι, είτε αυτή είναι ελεύθερη, παντρεμένη, δύσκολη, εύκολη υπο προϋποθέσεις,...διάσημη (;;;)... 


Για το friend-zone δεν θέλω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνείτε και αν θέλετε να σας μιλήσω για κάτι τέτοιο...άλλωστε, όσοι ξέρουν πραγματικά ποιος είναι ο Kaboso, γνωρίζουν ότι δεν μπαίνω στη "ζώνη" γιατί δεν δένομαι και δεν αφήνω να δεθεί καμία μαζί μου.
Βασικός κανόνας για να είσαι εγώ δεν υπάρχει, εκτός αν είσαι έτοιμος να χωρίσεις την επόμενη ημέρα αφού τα έχεις δώσει όλα το βράδυ.
Για όλα τα άλλα υπάρχει η ξεπέτα, αυτή που και εσύ μπορείς να πετύχεις, με λίγη αξιοπρέπεια και αέρα








12 σχόλια:

  1. Και ποιος σε είπε ρε Καμπόσε ότι θέλουμε κι εμείς να κάνουμε τον Καμπόσο; Σαν μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου; Για ηρέμησε μη σκίσεις κανένα καλτσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thomas, παρθένος ή αγάμητος εκ γενετής;
      Εκτός αν παρεξήγησα το σχόλιο σου και επιθυμείς να συμβιβαστείς με ωραίο καθημερινό σεξ σε ελεύθερες σχέσεις. Αν αυτό ισχύει, τότε νομίζω ότι σου δείχνω το δρόμο και οφείλεις να το παραδεχτείς

      Διαγραφή
    2. Kaboso, τη μανούλα σου τη γάμησα ή μου ξέφυγε;

      Διαγραφή
    3. εσύ τη γάμησες και πέθανε; Γιατί αν περίμενε εσένα να τη γαμήσεις, τότε μάλλον πέθανε απ' το πολύ περίμενε

      Διαγραφή
  2. ολα αυτά που αναφέρεις ειναι γνωστά και σεβαστά άρχοντα Καμπόσο,μα θωρώ πως μια διαφωνία έχω με την αφεντιά σου!Την φόρμα γιατι την έβρισες που γαμει και δέρνει;;;;;;εε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έβρισα τη φόρμα που σου ταιριάζει γιατί όντως σε κάνει να νιώθεις ολοκληρωμένος και έτοιμος να κατακτησεις. Άλλωστε αν ο "ρόλος" σου περιλαμβάνει φόρμα, τότε καλά κάνεις. Αντιδρώ στην ιδέα του "βάζω πρόχειρα μια φόρμα γιατί βαριέμαι να ντύνομαι και να δώσω προσοχη στον εαυτό μου".
      Μόνο ο Dude έχει τέτοιες μαγικές ικανότητες και μάλιστα είναι και υπαρκτό πρόσωπο. Αλλά από τη στιγμη που κανένας άλλος δεν είναι αυτός, πρέπει να βρείτε τρόπους να κάνετε σεξ. Αυτό το σκοπό έχει το άρθρο

      Διαγραφή
  3. The dude abides.... Βλεπωντας τον Μεγαλο Λεμποφσκι.

    Ταυρος. Περιμενωντας πλεον βιντεο ικανοποιημενων πελατων πριν σχεδιασει την βραδινη του εξοδο. Εκτως και αρχισω να δημοσιευω τα δικα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μη μου στείλουν
      αν ακολουθησουν τις συμβουλές μου, σίγουρα θα είναι πολύ απασχολημένοι για να στηνουν κάμερες.
      Αν εσύ δεν έχεις τέτοια θέματα, τότε μπορείς να ανεβάσεις όσα θες

      Big Lebowski, μια ταινία οπισθοδρομικά πρωτοποριακη

      Διαγραφή
  4. Μαλάκα εξελίσσεσαι σε μεγάλη μορφάρα!!

    Να προσθέσω επίσης για μερικούς μερικούς άντρες ότι δεν κυνηγάμε πάντα την πιο υπερμουνάρα που υπάρχει με τα βυζά κανόνια και τον κώλο μοιρογνωμόνιο και οι άλλες δε μας κάνουν επειδή έχουν ξέρω γω μισό γραμμάριο παραπάνω από αυτό που θέλουμε γιατί τότε μένουμε με το πουλί και τη χαρτοπετσέτα ανά χείρας...

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι γυναίκες-τρόπαια...αυτές εννοείς. Αυτός δεν ψάχνει ξεπέτα, ψάχνει γκόμενες για να δείξει στον κόσμο πόσα λεφτά έχει, πόσο επιτυχημένος είναι και πόσο άχρηστος είναι στο κρεβάτι. Το νταβραντισμένο αρσενικό δεν έχει τέτοια κολληματα. Από την άλλη και τα μουνάκια που είναι υπερμοντέλες, δεν βρίσκουν εύκολα κάποιον να τους την πέσει από φόβο για τη χυλόπιτα, χωρίς φυσικά να κάνουν κι αυτές τίποτα για να ξεκινησουν κάτι. Κάθονται σαν τους φάρους κάπου και περιμένουν ποιος θα έρθει επειδη είναι εμφανίσιμες. Να πάνε να γαμηθούν και αυτές. Ας γίνει το μουνί τους μουσειακό έκθεμα και να τις φωνάζουνε αειπαρθένους

      Διαγραφή
    2. Γι αυτές η λύση είναι ο κρίνος!

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    3. Ενας κρινος να με το συμπαθειο.

      Ταυρος. Στην επομενη εκθεση ανθοκομικης με βαζο ενα γυναικειο πισινο.

      Διαγραφή