Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλες στιγμές της Ιστορίας 2 (δεύτερο μέρος)



...την άρπαξα από τη πλάτη και λύνοντας τη ζώνη του κιμονό της την πέταξα πάνω στο στρώμα του δωματίου.
Αν και ζέστός ατμός έρρεε μέσα στο σπίτι (μάλλον από κάποια κεντρική φωτιά και νερό που έβραζε κάνοντας το να μοιάζει με χαμάμ), είχα αποφασίσει να μη βγάλω τελείως τα ρούχα μου.

   Μπροστά μου κείτονταν αυτή, με τα μεσοφόρια να κρέμονται απάνω στο κατάλευκο δέρμα της. Το δεξί της στήθος ξεπρόβαλε μεγάλο και στητό, αψηφώντας πέντε καφάσια μήλα πάνω στο κεφάλι του Νεύτωνα. Τα πόδια της σταυρωμένα σαν να ντρέπονταν και λίγες τούφες απ' τα μαλλιά της που απέδρασαν κατά την πτώση της, έπεφταν τόσο σεξουαλικά πάνω στη μύτη και το ανοιχτό της στόμα. 

   Το Δαιμονόκαυλο έκανε την εμφάνισή του όταν έλυσα τα κορδόνια του καβάλου μου, κορδωμένο και με τον αέρα νικητή, κάνοντάς την να στραβώσει ελαφρά το κάτω χείλος της και να το φέρει ανάμεσα στα δόντια της....όχι ακριβώς αυτό που περίμενα σαν αντίδραση (περιμένα ότι θα άρχιζε κι αυτη να μου λέει "δέσε μια πετσέτα στο μισό μήκος και πρόσεξε μην μπεις όλος μέσα"), αλλά μου έκανε.
   Χωρίς να πάρει τα μάτια της από πάνω του, έσκυψε δίπλα στο στρώμα και πήρε μια λεκάνη με ζεστό νερό και μια καθαρή πετσέτα και άρχισε να τον καθαρίζει επιμελώς. Εγώ έστεκα αγέρωχος εξωτερικά -εσωτερικά κρατιόμουν μην ουρλιάξω από κάβλα και της κάνω τα μούτρα σοβα πιτσιλιστο μυκονιατικο-. Κρατούσε με πολύ προσοχή το Δαιμονόκαβλο και κάθε εκατοστό που καθάριζε το γέμιζε μικρά φιλάκια, -όπως φιλάει ένα μωρό τη μητέρα του- και χαϊδεύοντας με το ελεύθερο χέρι της τους πυλώνες που στηρίζουν ένα τέτοιο θηρίο (τα μπούτια μου).

   
   Ήμουν να σκάσω και να εκραγώ....τόσοι μήνες είχαν περάσει χωρίς γυναίκα, αλλά δεν θα της περνούσε...δεν είχα πληρώσει τόσα λεφτά για να με ξεπετάξει με μια υγρή πετσετόπιπα.
Λίγο πριν τελειώσει την αρπάζω από το πίσω μέρος του λαιμού και τον βυθίζω βαθιά μέσα στον οισοφάγο της σαν δολοφόνος που μπήγει με οργή το μαχαίρι του στο στήθος αυτού που τον αδίκησε.
Η έκπληξή μου ήταν τεράστια όταν είδα τον "Σάκο του Kaboso" να ακουμπάει το πηγούνι της ανεμπόδιστα και χωρίς καν να στάξει ένα δάκρυ στα μάτια της. Κατάφερε να πάρει σε εκατοστά όλο το number of the Beast και χωρούσαν ακόμα και δυο-τρία σινγκλάκια.
Αυτό δεν ήταν στόμα, ήταν η πύλη της Κολάσεως!!!
Της πηδούσα με βία το στόμα κοιτώντας την σαν να τη μαχαιρώνω λουσμένος στην οργή. Οι φλέβες μου είχαν πεταχτεί σαν ρυάκια λάβας και ιδρώτας κυλούσε στο κορμί μου, ενώ αυτή με κοίταζε με λαγνεία και προσμένοντας να ασελγήσω πάνω της.

   Τον ξεκουμπώνω από το στόμα της και απότομα την πετάω στα τέσσερα, ανοίγοντας με τα μακριά μου δάχτυλα το μικρό της κωλαράκι. Διάολε, η επιλογή "κώλος ή μουνί" ήταν η πιο δυσκολη απόφαση που είχα κάνει σε όλη μου τη ζωή. Και τα δύο τόσο μικρά και τόσο ροδαλά, ερχόταν σε αντίθεση με έναν Κάβλο τεράστιο χοντρό και σκοτεινό σαν ψυχή ιεροεξεταστή.
Βουλιάζοντας απαλά τον αντίχειρά μου μέσα στην ανοιχτή της ροδέλα, βυθίζω με βία τόσα πολλά εκατοστά του αντρικού μου Κρέατος βαθιά ανάμεσα στα ανοιχτά ροδοπέταλα του μουνιού της και μια οικεία ζέστη έλουσε την ύπαρξή μου.

  Πηδούσα σίγουρα ένα πλάσμα μη-ανθρώπινο, αλλά δεν ήξερα σε ποια Πλευρά άνηκε.
Στημένη σαν τίγρης πάνω από το νεκρό σώμα γαζέλας, τα στήθη της πήγαιναν μπρος-πίσω με την κάθε μου ώθηση. Έχοντας την αρπάξει από τη μέση πηδούσα αυτό το μικροκαμωμένο Θηρίο και σκληρά χτυπήματα της παλάμης μου πάνω στα κάπούλια του έκαναν τους αναστεναγμούς και τις κραυγές της να γεμίζουν το σπίτι.
   Για μια στιγμή αφουγκράστηκα μικροσκοπικά ποδαράκια να περπατάνε και αχνά γελάκια να ακούγονται κάτω από τις κραυγές της. Είχαμε λοιπόν κοινό, ώρα να δώσω μια μεγαλειώδη παράσταση.
   Την ξαναπετάω στο στρώμα, τη γυρίζω και ήξερε...
Τυλίγει τις πατούσες και τα χέρια τις πίσω απ' το γερμένο μου λαιμό και αρπάζοντας την από τη μέση σηκώνομαι όρθιος καρφώνοντάς την ευθεία μέσα στο κλειστό της κωλαράκι. Το Κρέας μου γλύστρισε χάρη στα υγρά του μουνιού της, σχεδόν ανεμπόδιστα βαθιά μέσα της και τα σχιστά της μάτια άνοιξαν μαζί το στόμα της σε μια έκφραση πόνου και ηδονής.
Σίγουρα ήταν πλάσμα της δικής μου Πλευράς και το πρόδωσε το καυτό της εσωτερικό και η κόλαση του μαρτυρίου που έκαιγε μέσα της καθώς και μια λέξη που ξεστόμισε όταν την διαπέρασα στα βάθη του κώλου της, που παρόλο που δεν ήξερα τη σημασία της, ένιωσα μια ξαφνικό και βίαιο κάλεσμα από τον Έξω Κόσμο να μου λέει να της ξεσκίσω το κορμί μέχρι το πνεύμα μου να νιώσει σχεδόν θάνατο.
   Έχει κλειδώσει τη λαβή της στο λαιμό μου κι εγώ όρθιος σφίγγω τα δόντια και αρχίζω να την πελεκώ με το Δαιμονόκαβλο με τέτοια ταχύτητα και βία που δεν ένιωθα πια. Μούγκριζα σαν ζώο και γαμούσα σαν να πολεμούσα χίλους αγγέλους. Έσφιγγα το κορμί της από τα καπούλια γεμίζοντας με μάζα τα σωθικά της για αρκετή ώρα. Οι ψίθυροι πίσω μου είχαν μετατραπεί σε ελαφρά βογγητά, μέχρι που ο νταβατζής τους με ένα φιδίσιο κάλεσμα τις έδιωξε.
Αυτό χρειαζόμουν...
    Μια ισχυρή μου πίεση και ένα χτύπημα του Αντρικού μου Κρέατος έδιωξε ένα χείμαρο δαιμονικού σπέρματος μέσα στα σπλάχνα της.
Ούρλιαξα σαν λιοντάρι του βουνού, τα δόντια μου σφίγγονταν και την αγκάλιασα σε μια λαβή πύθωνα για να ολοκληρώσω τη βεβήλωσή μου. 


   Το Δαιμονόκαβλο ήταν ακόμα σε καταστολή ή σε μακάριο κώμα και αυτή ακόμα κολλημένη πάνω μου όταν την ρώτησα το όνομά της και το Γένος της. "Κίγιο...", μου είπε, "σκλάβα του Τένγκου που είδες στην πόρτα".
"Πες μου την ιστορία σου και θα σε πληρώσω κι άλλα για να την μάθω" της είπα και την άφησα να ξαπλώσει με ένα χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό της.... 



24 σχόλια:

  1. Ωραία ιστορία, οι Kafrilion την έγραψαν? (άλλη μια μπάντα που έγραψε τη δική της ιστορία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kafrillion, οι Megadeth της Ελλάδας!
    Όχι, αυτή η ιστορία, είναι κατάδική μου και όταν θα διαβάσεις τη συνέχεια θα δεις ότι ο ανθρώπινος Νους δεν θα μπορούσε να συλλάβει μια τέτοια εξέλιξη
    Ευχαριστώ για το σχόλιό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συνεργαστείς με τον Σειρηνάκη! Θα χεστείς στο τάληρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός είναι αυτός και τι συνεργασία θα πρέπει να κάνω μαζί του ακριβώς;

      Διαγραφή
    2. α, έψαξα και βρήκα. Αν εννοείς να συνεργαστώ σαν σεναριογράφος, κάτι γίνεται, αλλά σαν "εκτελεστής" είμαι πολύ ακριβός!

      Διαγραφή
  4. Καλούτσικη περιγραφή,πολλά μελοδραματικά στοιχεία,αλλά σε ανεκτά επίπεδα!7,περιμένω συνέχεια!!\

    ΥΓ:Και αυτά επειδή ηταν πουτάνα!!Αμα ηταν πουτάνα απλήρωτη θα επαιρνες δυο βαθμούς επαραπάνω!Ολα και ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκείνη την εποχή η Ιαπωνία ήταν μια πολύ συντηρητική χώρα και δεν υπήρχαν μπαράκια για να κάνω καμάκι. Οι επιλογές μου ήταν δύο, ή θα πήγαινα με πουτάνα ή θα έπρεπε να παντρευτώ ντόπια. Έχω αλλεργία στις τελετές μόνιμης διαβίωσης με έναν άνθρωπο

      Διαγραφή
    2. Ευκαιρη λυση θα μπορουσε να ειναι ο εξανδραποδισμος / τελετουργικη θυσια του ντοπιου ανδρικου πληθυσμου και εγκαθιδρυση τοπικου χαρεμιου με προσωπικο αποτελουμενο απο ντοπιους ευνουχους και εχω μια υποψια οτι αν ακουστει η φραση "καπιταλοσκυλο" δεν θα ιδρωνα περισσοτερο απο οσο μετα απο μια νυχτα αχαλινοτου σεξ.

      Παραδεξου το οτι και εσυ το ιδιο.

      Διαγραφή

    3. θα ίδρωνες τόσο πολύ Μαθητευόμενε; Δεν το νομίζω. Ένα τέτοιο μακελιό που περιγράφεις, καθώς και οι συνακόλουθοι ευνουχισμοί και το ατελείωτο όργιο που θα ακολουθούσε για να ολοκληρωθούν οι εορταστικές τελετουργίες, θα έπρεπε να περιλάβει και ακρωτηριασμούς χταποδιών (innuendo για τις μοντέρνες σεξουαλικές προτιμησεις των Ιαπώνων), αλλά δυστυχώς τόσο χρόνο δεν διαθέτω. Θα αρκεστώ σε αυτά που μπορώ να πάρω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα

      Διαγραφή
    4. Do art thy will and that shall be the whole of the law.

      Διαγραφή
    5. Μαθε το cult σου. Θα ηταν Crowley αν δεν ειχε αντιγραψει κακην κακως μαστουριασμενος τον Rebelais.

      Επρεπε να πει και αυτος μια μαλακια πανω στη σουρα του...

      Διαγραφή
    6. έχεις δίκιο Μαθητευόμενε, όντως είναι Crowley, αλλά δικαιολογούμαι γιατί μέσα σε τόσες Πορείες occult είναι εύκολο να χάσεις το kvlt σου.
      Δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο μαλακία αυτό και δεν ήταν ακριβώς σούρα όσο εθισμός σε παραισθησιογόνα, για την "θεραπεία" παθήσεώς του, αλλά και επικοινωνία με το μεταφυσικό, όπως κάνουν σαμάνοι σε πολλά μέρη του κόσμου

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Γιατι ρε ψυχουλα πας πασο εντεχνως ; Θα στο πω ευγενικα.

      ΔΕΝ. ΕΙΣΑΙ. ΣΤΗ. ΣΧΟΛΗ. ΤΟ ΠΑΣΟ. ΕΙΝΑΙ. ΑΧΡΗΣΤΟ.

      Join us to the dark side. We have candy. And prostitutes.

      μουχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα

      Διαγραφή
    2. the Dark Side has the best prostitudes, because they work pro bono

      Διαγραφή
  6. Stretching, Filing,
    Against her skin,
    Blessed are those,
    Who are not kin,
    In sin we Breathe,
    In sex we tie,
    Duct tape her legs,
    To the red sky,
    Foolsome flesh allowances,
    The pansies raided the pantry of,
    Gabardine dreams, promiscuous,
    Delight, deny not the flavour,

    Custard dreams,
    Abusing, musing,
    Marmelade flesh
    Naked spread am I, am I

    Actors of the tragic phantoms,
    Extend your legs for great saturn,
    Brown table tops scream for cover,
    At the sight of your new lover,

    If today I die,
    And can't deny,
    The Poison Chosen
    For tonight, tonight.

    Whoa

    Borrowed dreams,
    Hollowed reveries,
    Metal pillows,
    Pewter yellows,
    Furry roadkill,
    House on the hill,
    Pouring gravy,
    On her thighs still,

    If today I die,
    And can't deny,
    The poison chosen,
    For tonight, tonight

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω ρε μανα μου.........παω να αυνανιστω. Επανερχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, που λες, θα πηδηξω ολην αυτη τη λυρικη προστυχια, τα καβλερά και τα ποιητικά σημεια, καθως και τους πραγματικα αλλοπρόσαλλους μαιάνδρους του εγκεφάλου σου και θα σταθω στο εξης: να σε συγχαρώ που βγαινεις και περιγραφεις μια φαντασίωσή σου τοσο γλαφυρα. Μην αρνηθεις οτι ειναι φαντασιωση, γιατι αυτη ακριβως η δυναμικη του ειναι που περναει και στον αναγνώστα ως τα κλειτοριδικά του ακρα. Πολυ καλο για να γινει τσοντα. Οι τσοντες δεν χαιδευουν καν τις μπαλες της φαντασίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καβλερέ και κλειτοριδικέ Μπετόβεν
      θα σου πω το εξής, ο Χωστήρας έχει λογαριασμό στο φβ με το όνομα Emmanuel Logan Olympos και ρώτησέ τον πόσα από αυτά που περιγράφω μπορεί να είναι φαντασίωση και πόσα όχι. Για αρκετά χρόνια ήμασταν κολλητοί και θα ξέρει να απαντήσει.
      Δεύτερον: έχω γράψει ήδη τη συνέχεια και το τέλος της ιστορίας εδώ:
      http://ocelebritis.blogspot.gr/2014/02/2.html
      ελπίζω να σου αρέσει εξίσου

      Διαγραφή