Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ




Περάσαν τα χρόνια και να πάλι που προέκυψε η ανάγκη να σας κάνω τον αστρολογικό σας χάρτη για να ξέρετε ποιοι είστε, που βαδίζετε και ποιος έπλυνε τα πιάτα στο νεροχύτη που είχανε πιάσει πνευμονία.




 ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟΣ
(21 Μαρτίου-έχει ο θεός)

   Ο Πουτσόκρυος είναι ζώδιο του Τραχανά, αντίθετα με την κοινή πεποίθηση που τον θέλει ζώδιο της Καρυδόπιτας.
Όσοι γεννηθήκατε στον αστερισμό του Πουτσόκρυου είστε σίγουρα εφταμηνίτικα που ο πατέρας σας δεν πρόλαβε να τραβηχτεί έγκαιρα και μείνατε το μόνο σπερματοζωάριο στο μουνί της μάνας σας. Δυστυχώς τα υπόλοιπα σπερματοζωάρια αν γονιμοποιούσαν τη μάνα σας θα γινόταν είτε οι νέοι Ζβατζενέγκερ, 2 θα έβγαιναν διευθυντές ορχήστρας, ένας θα ήταν ο νέος Φρέντυ Μέρκιουρυ και 5-6 θα γινόταν γιατροί που θα έβρισκαν το εμβόλιο για όλους τους καρκίνους...δυστυχώς οι γέροι σας ξέμειναν με εσάς και να λέτε πάλι καλά που δεν σας έκαναν έκτρωση


ΣΤΑΥΡΟΣ
 (21 Απριλίου-νέα χούντα)

Ο Σταύρος είναι το κατεξοχήν ζώδιο της Στρούγγας και επηρεάζεται πολύ από το λογαριασμό του ηλεκτρικού και το νοίκι.
Όσοι γεννηθήκατε στον αστερισμό του Σταύρου είστε σίγουρα ζωντανοί εκτός απ' αυτούς που πέθαναν. Είστε πολύ δραστήριοι όταν κοιμάστε, αλλά συναντάτε τεράστιες δυσκολίες στο ξύπνημα, διότι συνήθως συνάπτετε ερωτικούς δεσμούς με κουβέρτες και παπλώματα, αντικείμενα που επιρρεάζουν τις βαρυντικές δυνάμεις της γης. Τα θεμελιακά σας προτερήματα και οι εξαιρετικές επιδόσεις σας στο σβήσιμο του απορροφητήρα και στο άναμμα του τσιγάρου είναι που σας κάνουν το κέντρο της προσοχής στο θάλαμο με τους ασθενείς σε τεχνητό κώμα.


ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ
(21 ή 22 Μαΐου-ξέρωγω)

Ο Μοναχογιός ανήκει στα ζώδια της Παλάμης. Τυχερό τους νούμερο είναι το -ρίζαδέκα (-√10) και να πα να πα να πα να γαμηθεί.
Όσοι είστε γεννημένοι στον αστερισμό του Μοναχογιού σημαίνει ότι η κύηση πήγε κανονικά και δεν έκανε η μάνα σας άμβλωση, εκτός αν κινδύνευε και αναγκάστηκε να σας γεννήσει πρόωρα σ' αυτό το μάταιο κόσμο και γεννηθήκατε Μοναχογιοί ή η μάνα σας έκανε άμβλωση και ναι μεν γεννηθήκατε Μοναχογιοί, αλλά ψόφιοι....δεν έχει σημασία, Σημασία έχει πως είμαστε όλοι εδώ και τα λέμε. Όποιος έχει Μοναχογιό στο σπίτι του, να μην το αφήνει λυτό, να μην τον βρέχει μετά τη δύση του ηλίου και να τον ξετσιμπουριάζει συχνά.


ΕΪΤΖ
 (μετά τον Μοναχογιό-22 ή 23 Ιουλίου)

Το Έιτζ είναι ζώδιο του Γαμάωχωρίςκαπότα και το τυχερό πετράδι του είναι η Σφαίραστοκεφάλι.
Οι γεννημένοι στον αστερισμό του Έιτζ είναι άτομα καταθλιπτικά, λίγο emo και σχεδόν χωρίς καθόλου swag. Πριν τα εξήντα's δεν γενιόταν παιδιά εκείνη την περίοδο, αλλά μετά άρχισαν οι γονείς και κάνανε πχιο ελεύθερα σεκσ και καταλήξαμε να έχει γεμίσει η Αφρική και οι θάλαμοι στα κρατητήρια της ελληνική "δικαιοσύνης" με άτομα του ζωδίου. Αυτοί που ανήκουν στον αστερισμό του Έιτζ έχει αποδειχτεί ότι είναι και αυτοί άνθρωποι.


ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ
 (22 ή 23-όπου τους καβλώσει)

Ο χαμαιλέων είναι ζώδιο του Κλαριού και του Πεζοδρομίου. Αυτή η διιτή του φύση τον καθιστά και ένα από τα μεγαλύτερα μουνόπανα του ζωδιακού κύκλου. Έχει πολλάκις τονιστεί ο ρόλος που παίζει ο Χαμαιλέων στο γίγνεσθαι του πλανήτη. Γνωστοί Χαμαιλέωντας προχώρησαν τον πολιτισμό με τις εφευρέσεις τους:
πιρούνι για σταφύλια, κόλλα που δεν κολλάει, καγκουρεμένα άρματα με σπόιλερ στη Ρωμαϊκή εποχή, ποπκόρν που δεν ξεκολλάει από ανάμεσα στα δόντια και μπιστολάκι-αεριστή παπαριών, είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες συμβολές διάσημων Χαμαιλεώντων. Επίσης οι Χαμαιλέωντες θεωρούνται οι βασιλιάδες του friendzone μια και οι κοπέλες που γουστάρουν, τους γνωρίζουν ακόμα και στους γονείς του αγοριού τους....τόσο καλά παιδιά....



ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ
(23 με 24 Αυγούστου-25 Αυγούστου ή κάπου εκεί)

Ο Παρτούζας είναι το μοναδικό ζώδιο του Κομπολογιού και συνήθως επηρρεάζεται από τις κινήσεις των Ρεμπετών.
Όσοι είστε γεννημένοι στον αστερισμό του Παρτούζα έχετε δει μουνί μια φορά στη ζωή σας (όταν γεννιόσασταν), εκτός αν είστε κοπέλα -πράγμα που συμβαίνει πανσπάνια- που το κοιτάτε συχνά και το ξαραχνιάζετε. Είστε πολύ μεθοδικοί στη ζωή σας, αλλά τελείως ακατάστατοι και αγχωτικοί όταν πεθάνετε. Τα πληκτρολόγια των Παρτούζων δεν έχουν καθόλου σκόνη ανάμεσα στα πλήκτρα διότι τα έχουν συνέχεια γυρισμένα ανάποδα.
Α....και δεν κόβετε τα νύχια σας....
 

 ΓΝΩΣΤΟΜΠΟΥΖΟΥΚΑΔΙΚΟΣΤΗΝΠΛΑΚΑ
 (23,24 Σεπτέμβρη ή κάπου εκεί-εβίβα ρε να πάνε κάτω τα φαρμάκια)
Το ζώδιο Γνωστόμπουζουκομάγαζοστηνπλάκα ανήκει στα ζώδια της Στάχτης και της Μπούρμπερης και επηρεάζεται από το πως στριφογυρίζει ο κόσμος όταν πιούν.
Όσοι γεννήθηκαν σ' αυτό το ζώδιο, καλά θα κάνουν να αλλάξουν ζώδιο γιατί δεν μπορώ να το γράψω άλλη φορά....συνήθως αυτή την περίοδο ψοφάνε τα τζιτζίκια και ξαναγεννάνε τα κουνούπια.



 ΑΚΡΙΔΑ
 (23 ή 24 Οκτώβρη-μετράω δάχτυλα)

Η Ακρίδα ανήκει στα ζώδια της Γιαγιάς Στο Χωριό και θεωρείται ένα από τα πιο διαδεδομένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, μια και συνήθως οι γονείς ρίχνουνε την Πρωτοχρονιά ένα καλό πήδημα για το καλό του νέου χρόνου.....τον κακό τους και τον ανάποδο.
Οι Ακρίδες είναι άτομα που ζουν με το νόμο της σκούπας και του Άζαξ. Αν δεις γιεχοβά να καθαρίζει τζάμια είναι στάνταρ Ακρίδα και θέλει το κακό σου. Αν ξαφνικά η μάνα σου σου πει να σηκώσεις τα πόδια σου για να σκουπήσει, τότε η μάνα σου είναι Ακρίδα. Αν ξαφνικά νιώσεις την ανάγκη να πλύνεις τις κουβέρτες σου, σου έχω άσχημα νέα....Γενικά η ανακάλυψη αυτού του ζωδίου θεωρήθηκε ως κακή ιδέα και θα την είχαν απορρίψει, αλλά ο θεός είναι Ακρίδα.


ΓΚΕΫΝΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΞΑΚΙ
 (22 Νοέμβρη-κορίτσια βάλτε φουλάρια ψύχρανε)

Παρόλο που ο Γκέυνταυρος Με Τοξάκι ανήκει στα ζώδια που γουστάρω πολύ, το γεγονός και μόνο ότι ανήκει στα ζώδια του Ψυχικού, με κάνει να τους βλέπω με καχυποψία.
Όσοι γεννήθηκαν στον αστερισμό του Γκέυνταυρου Με Τοξάκι είναι άτομα καλλιτεχνικής και επιστημονικής φύσεως....και παραφύσεως. Το σημείο αναγνώρισης ενός Γκέυνταυρου είναι ότι όταν ανοίγει ένα γιαουρτάκι, γλύφει πρώτα το καπάκι με λαγνεία λες και φοβάται μην και δεν πάρει αρκετά προβιοτικά στο άντερό του. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείχνουν οι Γκέυνταυροι με ωροσκόπο στον Παρτούζα, διότι εκεί που τον βάζεις μπορεί να στον ακουμπήσουν κιόλας.

(Να τονίσω και πάλι ότι δεν έχει καμία σχέση το ζώδιο με τα αισθήματα που τρέφω για την γκέυ κοινότητα, την οποία στηρίζω ανοιχτά, ιδιαίτερα στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων Γάμου και Υιοθεσίας) 



 ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ
(22 Δεκέμβρη-τελική εξόντωση)

Ο Ρινόκερος ανήκει στα ζώδια του Απειλούνται Με Εξαφάνιση και είναι από μόνος του ένας πλανήτης κρέας.
Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Ρινόκερου είναι κοντόφθαλμοι και φυγόπονοι. Συνήθως όταν το σκατό αρχίζει και κυλάει, ο Ρινόκερος θα κάνει την ουρά του ανεμιστήρα και θα το μοιράσει εξίσου παντού, εκτός από τον εαυτό του. Ο Ρινόκερος ανήκει στα ζώδια που δεν ξέρει αν έχει σεξουαλικές επαφές με άτομα της ίδιας νοοτροπίας ή απλά γαμάει κάποιο κουφάρι. Μελέτες συμπέραναν ότι μάλλον γαμεί κουφάρια, εξού και διαπιστευμένα πλέον η νεκροβασία δεν θεωρείτε σεξουαλικό βίτσιο ή έγκλημα, αλλά το "κατά λάθος" κάποιου Ρινόκερου. Οι Ρινόκεροι είναι σπάνιοι, λόγω των σεξουαλικων τους προτιμήσεων και γι' αυτό προστατεύονται....τα νεκροτομεία.


ΙΔΡΩΜΕΝΟΣ
 (20 Ιανουαρίου-20 Ιανουαρίου του χρόνου)

Ο Ιδρωμένος ανήκει στα ζώδια της Μπίχλας και της Γιδοβοσκίλας και επηρεάζεται γενικώς από την κίνηση...οποιαδήποτε κίνηση.
Οι γεννημένοι στον αστερισμό του Ιδρωμένου είναι άτομα εξοστρακισμένα από την υπόλοιπη κοινωνία και κλεισμένα μέσα σε γκέττο ψηλά στα βουνά για να μην μολύνουν με τις μυρωδιές τους την μυρωδάτη τούτη κενωνία. Όποιο παιδί γεννιέται Ιδρωμένος, το παίρνουνε και το πάνε σ' αυτά τα γκέττο, που από μικρά τα μαθαίνουν να αρμέγουν γάλα και να τυροκομούν μουχλιασμένο ποδοβρωμοτύρι που κατόπιν το εξάγουν στη Γαλλία για "Ροκφόρ". Είναι οι σκλάβοι του σύγχρονου καπιταλιστικού συστήματος και ονειρεύονται την ελευθερία.
Παλιά τους Ιδρωμένους τους στειρώνανε, αλλά για αντίποινα οι Ιδρωμένοι ανέπτυξαν την "μη σεξουαλική αναπαραγωγή" και πλέον γαμιώνται μόνοιτονε και κάνουν παιδάκια που θυμίζουν στην όψη τουλουμοτύρια....και στη μυρωδιά.
Α....και παίζουν κα-τα-πλη-κτι-κή σφυρίχτρα.


ΑΠΕΙΧΘΕΙΣ
(ό,τι ξέμεινε από ημερομηνίες)

Ο Απειχθείς ανήκει στα ζώδια της Ρακής και της Παραλογικής.
Οι γεννημένοι στον αστερισμό του Απειχθεί (...απειχθέντος....γαμήστε με) του Απειχθεί, είναι άτομα που γεννιούνται μ' ένα καλαμάκι στο στόμα και απλά περιμένουν το φραπέ. Συνήθως διαπρέπουν στην τοποθέτηση χερουλιών σε ντουλάπια και γενικά κατασκευών από τα ΙΚΕΑ.
 Αναζητούν την Τέχνη από τα νεανικά τους χρόνια, μαθαίνοντας τραγούδι και χορό και σχηματίζουν ομάδες των πέντε εκ των οποίων οι τρεις λαλλούν και δυο χορεύουν.
Αν κάποιος Απειχθείς μάθει και κάποιο όργανο, αυτό είναι συνήθως η τρόμπα. 







49 σχόλια:

  1. Πουτσόκρυος ή πουτσόκριος;
    Να ξέρω δηλαδή που βαδίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανήκοντας παιδιώθεν στο ζώδιο του Γκεϋταύρου με τοξάκι θα το παραδεχτώ. Το γλύφω το καπάκι απ το γιαούρτι. Ναι. Είναι αλήθεια. Τώρα όμως επιθυμώ διακαώς προβλέψεις, ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείς προβλέψεις για την περίοδο που έρχεται;!;!
      Να μια γαμάτη ιδέα, αν εννοείς αυτό!!

      Διαγραφή
  3. Μια καινούργια καριέρα ανοίγεται μπροστά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νιώθω ήδη τα λεφτά να ρέεουν στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς και ζεστό ελληνικό καφέ να λέω και το φλυτζάνι

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Dancing with Hostiras. Τι αλλο θες ? Εκπληξεις απο εδω ως τη Κρητη.

      Ταυρος. Φτιαχνωντας νεο καφε....

      Διαγραφή
    2. Το βλέπω κι εγώ Ελενίτσα να με καλούν στη Μενεγάκαινα να λέω τα ζώδια και να κάνω και ενότητα με μαγειρική και μεθόδους πλυσίματος στο χέρι

      Διαγραφή
    3. Πλυσιμο στο χερι με το ΜΙΛΦ σε αποσταση ψωλης ? Και αν γλυστρησει με τα τακουνια, και πεσει πανω, στους ποσους ποντους λεγεται ατυχημα και οχι Τιτανικος ?

      Διαγραφή
    4. The way you shake it / I can't believe it / I have never seen a MILF like thaaaaat

      Ταυρος. Με υπαρξιακη κριση.....

      Διαγραφή
  5. Είμαι Χαμαιλέων και θα έπρεπε να με θίξει ανεπανόρθωτα ο χαρακτηρισμός "μουνόπανο",αλλά σε πάω οπότε το αντιπαρέρχομαι. Γιατί,εκτός των άλλων,είμαστε ΚΑΙ ανώτεροι ΚΑΙ καλόκαρδοι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααααυτή η ανωτερίλα είναι που σας κάνει και συμπεριφέρεστε λες και είστε το κέντρο του κόσμου. Αλλά ξέρεις τι άλλο είναι το κέντρο του κόσμου; Μια μαύρη τρύπα και όποιος μπήκε σε μαύρη τρύπα δεν είχε καλή εξέλιξη

      Διαγραφή
  6. Εμένα πάλι δε με έθιξε το μουνόπανο, αλλά αν με ξαναπείς Οιδίπους επί Κολονώ...όχι, εμμέσως πλην σαφώς βασιλιά του Friendzone θα σε φέρω στους Μηχανολόγους και θα σε βάλω να πηδήξεις την πιο χοντρή, άσχημη και ελεεινή μπαζόλα που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν σε είπα Οιδίποδα, Βρωμόποδα σε είπα, αλλά ούτε κι αυτό...Γκέυνταυρο σε είπα!!

      Διαγραφή
    2. Παντως βρηκα και καποιον αλλο συντροφο που δεν εχει προβλημα να πηδηξει χοντρη γκομενα.....

      Ταυτρος. Ανασκολωπιζοντας καφριλες με οσφυοκαμψια......

      Διαγραφή
    3. ρε Ταύρε, όταν σε διαβάζω εσένα και τον Foot Massage Master παθαίνω τριπλό Νταλί και διπλό Πικάσσο του μυοκαρδίου. Αν ποτέ περάσω από τα μέρη σας, παρακαλώ κεράστε με απ' αυτό που πίνεται γιατί πρέπει να είναι very good shit man!!

      Διαγραφή
    4. It wasn't made on drugs......

      Ταυρος. 15 χιλιαδες και μια...

      Διαγραφή
  7. Να λέω κι ευχαριστώ δηλαδή που είμαι Ακρίδα και ζω ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    Όλα τα ξέρεις ρε Χώστη αλλά παραδέξου αντέγραψες λίγο από την ΄Λίτσα Πατέρα!
    Άκους εκεί λίγο emo λίγο καταθλιπτικοί και καθόλου swag!

    Καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλό ΣΚ, αλλά δεν αντέγραψα το Λιτσάκι...'νταξ συνάδελφοι είμαστε και δεν πάει όμορφα....από τον Πιτ Παπαδάκο αντέγραψα

      Διαγραφή
  9. Μωρό μου, πάλι εμπνεύστηκες μακριά από μένα. :(((

    Και πουτσόκρυο δε με έχει πει κανείς μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μαλάκα μην παίρνεις ναρκωτικά οταν εισαι καψούρης..Ο Τζιμάκος ο Μόρισον φαίνεται 'Ελενη Λουκά στο κινημα music against drugs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαι αρχιτεράστιος....και καλά εγώ, εσύ βρε μαλάκα περιμένεις πότε θα κάνω ντάγλα-ανάρτηση για να σχολιάσεις; Ποιός είσαι; ο ΟΚΑΝΑ;

      Διαγραφή
    2. Ποιος ειναι αυτος ο ΙΚΑς και γιατι θελει να μου βαλει χερι ?

      Ταυρος. Ασπρομαυρος γελαστος μπακαλογατος.

      Διαγραφή
  11. Δλδ εγω τωρα ειμαι ειτζ κ ανθρωπος μαζι;;; Ποσα να αντεξω σ ενα βραδυ..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορω να μεταφορφωθω σε ιδρωμενο ΚΑΙ τριχωτο ΚΑΙ κωλοβακτηριδιο στη σκεψη χειρωνακτικης δουλειας πριν τον πρωινο καφε.

      Τρια σε ενα. Take this / Suck that ( Sakis Rouvas )
      Ταυρος. Αυπνος στην Αθηνα......

      Διαγραφή
    2. Πόσο σουρεαλισμό μπορεί να αντέξει ένας καημένος κειμενογράφος σε ένα πρωινό;

      Διαγραφή
    3. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδες ταινια του Λιντς ???

      Ταυρος. Σουρουπο με καταιΓΙΔΑ

      Διαγραφή
    4. γιατί δεν ρωτάς καλύτερά αν ΚΑΝ έχω δει ταινία του Λιντς.
      Πιστεύω ότι ποτέ, αλλά δεν χάνεις τίποτα να μου αναφέρεις 2-3 από τις πιο γνωστές του

      Διαγραφή
    5. Προτεινομενα γνωστα καλα και λαιτ στην κλιμακα Νταλι την οποια χρησιμοποιεις ειναι :
      -Blue Velvet ( μαστ αν εισαι φαν του Ντενις Χοπερ )
      -Η σειρα twin peaks ( δες πρωτα τη σειρα για να καταλαβεις την ταινια ) ,
      -το elephant man (σχετικο, δεν με τρελανε )
      -και αν ηξερα οτι σου αρεσε ο κειτζ το wild at heart ( προσωπικα το θεωρω σαν ενα τεραστιο τρολαρισμα του σκηνοθετη )

      Το dune δεν στο προτεινω αμεσα γιατι δεν ξερω αν αντεχεις σχεδον 3 ωρες ταινια επιστημονικης φαντασιας ( αν και το soundtrack ειναι του brian eno -για οτι αυτο λεει για τον αν αξιζει )

      Μετα απο αυτο ξεκιναει ο σουρεαλισμος και δεν σταματαει και καλυτερα να διαβασεις το αρθρο της wikipedia ( http://en.wikipedia.org/wiki/David_lynch ), να διαλεξεις με την ησυχια σου γιατι το ρισκο να στραμπουλιξεις τον εγκεφαλο σου ειναι ....αμετρητος

      Ταυρος.

      Διαγραφή
  12. Είστε όλοι καμμενοι

    1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάθηκα γιατί παντρεύτηκα .
      1000

      Διαγραφή
    2. με λειγοι βανοιλεια πανταζεις φορ αιβερεστ!!!!

      Ταβρως. Ανωρθωγραφος.

      Διαγραφή
    3. Να πας σχολείο....από το να μας πρηζει η ανορθογραφια σου.
      1000

      Διαγραφή
    4. Αλλεως τι ; Νταντα; Σπανκ με ! σπανκ με πιτσαρα μου !!!!!

      Διαγραφή
  13. Διάβασα "τα άλλα ζωά/ζούδια". ΟΚ, πάω στο κτήμα να αρμέξω κατσίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή