Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ







Έχω καιρό να γράψω γι' αυτό μην περιμένετε και πολλά-πολλά.

Αυτή τη στιγμή είμαι σπίτι και φοράω βράκα, ναι βράκα ρε, παίζει πρόμπλεμ; Και φοράω κι ένα V-μπλουζάκι γιατί άντε γαμήσου, γι' αυτό.
    Το μωρό μέσα κοιμάται και δεν ξέρει ότι τα φοράω, αλλά περιμένει να έρθει ο χειμώνας για να φύγουμε από το απομονωμένο αυτό μέρος και θα με πάει λέει σε ένα δάσος, θα με γδύσει, θα με δέσει σε ένα δέντρο και μετά θα βάλει φωτιά σε ότι θυμίζει κακοχίπστερ (χεχεχε θα κάψει μισό εκτάρι πεύκα) και θα με λύσει μόνο άμα δεχτώ να φορέσω τζίνια και μισό ορυχείο μεταλλικά βραχιόλια στα χέρια. Για έξτρα, θα μου περάσει ένα, λέει, κρεμαστό, απ' αυτά που φοράνε τα καγκούρια και θυμίζει κομπολόι ιμάμη, αλλά από αυτά τα μεγάλα που κουτουλάνε στα παπάρια και μένεις για πάντα στείρος.
   Με αυτό τον τρόπο θα ξαναγίνω, λέει, ο παλιός, καλός και τρανός Χαλιφοχωστήρας, άρχοντας των εφτά μπλογκόσφαιρων, διοικητής των αρχιδερών παχύδερμων και τρίτος βοηθός του τρίτου βοηθού του τρίτου καντηλανάφτη σε κάποια μητρόπολη, για να θυμηθώ, λέει, αυτό που είχε πει κάποτε για μένα ο Νίκος από την κάβα "Δίας":
    "Χωστήρ, ποιά βιβλική σκορπάς περνώντας μέθη, ρούπι δεν κουνάς, γιατί τρεκλίζουνε καμπόσοι".


    Τις τελευταίες μέρες διάβαζα ένα βιβλίο, το οποίο το παράτησα για μερικούς λόγους. Διάβαζα "το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι". 
Πριν ξεκινήσει η μίρλα, θέλω να σας πω ότι βρίσκω το συγγραφέα του βιβλίου, Λουί ντε Μπερνίερ, ένα πολύ γαμάτο τύπο που ξέρει να γαμάει ότι γράφει. Είχα διαβάσει παλιότερα κάμποσά του βιβλία, ανάμεσα σ' αυτά και την τριλογία με τον Δον Εμμανουέλ και τον άρχοντα της κόκας, οπότε δεν πάω να το παίξω αναρχοκατίνα. Την ταινία δεν την είδα και ήταν αιτία ο απάλευτος "ηθοποιός" ο Νίκολας Κέητζ.
   Προσπερνάω όλες τις φαντασιώσεις μου να τον βλέπω να τον μαστιγώνουν αλύπητα ο Χάρισσον Φορντ παρέα με τον Κατέλη και την Τσίλα και ξεκίνησα να το διαβάζω......ε με γάμησε.....ήταν η πρώτη φορά που διάβαζα ένα γαμάτο βιβλίο και το πέταξα με δύναμη στον τοίχο φωνάζωντας "ε άντε μου να πας να γαμηθείς ρε μπάσταρδε".
Η ευαίσθητη και κατά βάθος παιδική μου ψυχή ένιωσε να γερνάει απότομα και λίγο πριν το Αλτζχάιμερ και τον οίκο ευγηρίας, βρήκα το κουράγιο να το στείλω στο χίλιο το διάλο. 
   Μην το διαβάσετε....αυτό. Καλύτερα μικιμάου, αλλά το Αλμανάκο, όχι τα άλλα τα μικρά τεύχη. 


Έτσι λοιπόν αυτές τις μέρες, όταν δεν είμαι στη δουλειά και δεν είναι εδώ το μωρό να με σέρνει από τη *γκουχ-γκουχ* μύτη, κάθομαι και ανεβάζω πολύ αστεία πράγματα στο ρουφιάνο τον Τσούκεμπεργκ και όλοι τους δεν μου κάνει κανείς λάηκ, αλλά μόλις ανεβάσω κάτι ανορθόγραφο, ναααααααααααααα τα σχόλια, λες και είπα τη μάνα τους καθυστερημένη και τον πατέρα τους αβάφτηστη.
   Αν διαβάζεις αυτό το μπλογκ και θεωρείς ότι το χιούμορ μου είναι ότι καλύτερο έχει αναδείξει αυτός ο πλανήτης τα τελευταία μισό και κάτι χρόνο, κάνε με фвв (add ήθελα να πω και το alt-shift μου 'βγαλε ρώσσικα) στο Уььфт....πάλι ρώσικα....στο "Emmanuel Logan Olympos" και κάνε μου πολλά λάικ και θα σου κάνω κι εγώ λάηκ στις φωτό σου και θα γίνουμε φιλινάδες στο φβ και θα στέλνουμε η μια στην άλλη αιτήματα για calendar, φάρμες και γκρουπ με θέμα τη βαθιά απολέπιση.

   Τώρα, λέει, ετοιμάζονται κάποιοι κακιτέχνες να εκδόσουν βιβλία. Η Snookie έκανε ήδη την αρχή. Ελπίζω πάντως να μη δω το "λοχαγίνο του μαντολού Πετρέλη", γιατί παίζει και να κάνω ομαδική αυτοκτονία αν με πιάσει η πολλαπλής προσωπικότητας σχιζοφρένεια.


    Και δεν φτάνει αυτό.
Ξέρω ότι στην Κρήτη δεν θα αρέσει αυτή η ανάρτηση, γιατί προβλέπω ότι θα πει ότι είναι εξυπνακίστηκες αρλούμπεν που δεν βγάζουν νόημα, αλλά τι ξέρει το μωρό μου από αγνό, πρωτοποριακό χιούμορ.
Οι δικές μου αναρτήσεις αποκτούν αξία με τον χρόνο, όπως οι πληροφορίες.
Όταν π.χ. βγήκαν τα πρώτα cd, χωρούσαν 700 μεγκαμπάιτ πλεροφορίαι (εντός), μετά ο ipod (άη-ποδ) ένα γιγαμπάιτ, μετά οι μεγάλοι επεξεργασταί ένα τεραμπάιτ και μετά ένας 200κιλος αράπακλας που χτυπάει με μια μπουκιά ένα 3πλό mac με ζαμπονομπέικα και τυριά----> ένα nigga bite (λυπητερή μουσική για το niggasaki που προκάλεσε αυτό το αστείο μεγατόνων).

Και μόλις είδα ένα γαμάτο πάλι στο φβ που έλεγε:
"do you think Satan gets a lot of letters from dyslexic kids during christmas?"



Αυτά για τώρα.
Σύντομα με καινούριο, κανονικό άρθρο...










73 σχόλια:

  1. Α, ΜίκυΜάου δεν μπορώ, έχει βαθιά νοήματα, κανά Ταρατατά, καμιά Ζάκουλα να περνά η ώρα ευχάριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ξεχνάς Μπλεκ, Σούπερ Κατερίνα και Μικρός Ήρωας

      Διαγραφή
    2. Και Πάττυ για πιο τρυφερές στιγμές

      Διαγραφή
    3. Και Κομιξ για γαμιστεροκαφριλες και τιτανοτεραστια αφιερωματα....

      Ταυρος Εν Υαλοπολειω

      Διαγραφή
  2. Όποιος εντοπίσει το κυρίως θέμα της ανάρτησης κερδίζει ένα τάπερ καρβουνάκια φλαμπέ από τα χεράκια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχεχε!!
      Successful troll (me) was successful

      Διαγραφή
    2. Υποπτευομαι οτι βρισκεται καπου αναμεσα στις φαντασιωσεις της Κρητης και του μισους του Χωστηρα για τον (Κ)ειτζ και το μαντολινο του

      Iσως και λιγο δεξια απο μια αδιορατη απογνωση να βρει βιβλιο της προκοπης. Με τετοιους τιτλους βεβαια το καταλαβαινω να φαει φρικη. Τα ιδια επαθα οταν δανειστηκα το Forest Gump απο τη βιβλιοθηκη για να συνειδητοποιησω οτι οχι μονο ηταν αναπηρακι για λογους βιβλιοθεσιας αλλα και γιατι ενιωθα καθυστερας αφου καταφερα να το τελειωσω χωρις να ξερασω.

      Θα σου προτεινα να το γυρισεις σε Τομ Ρομπινς αν δεν το εχεις δοκιμασει η εναλλακτικα οποτε θα εχεις λελευθερο χρονο να ριξεις μια ματια απο graphic novel: Sandman ή Transmetropolitan.

      Ταυρος εν βιβλιοπωλειο

      Διαγραφή
    3. καλώς το παιδί που είχα καιρό να το δω!!!
      Κατ' αρχήν Τομ Ρόμπινς δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσω, που να απειλούνε τη μάνα μου και την αδερφή μου με αροξόλ....καιεεεεεεε ας θυμηθούμε λίγο τη μεγαλύτερή του φλόμπα, τον Τρυποκάρυδο

      Διαγραφή
    4. Παλιοτερα μιλαγαμε για το συνδρομο της πραγματικης ζωης. Σε λιγο καιρο θα μιλανε για ανωνυμους ιντερνετακιδες λιγο πριν αποφασιζω πως να μαγειρεψω τη σπληνα τους....

      Fail και φαουλ βιβλιοφιλικα ειναι αυτα και γουστα. Το να διαβαζεις για το Δασιλιο στο διαστημα και για το Δασιλιο και την αποδειξη της σχετικοτητας προσπαθωντας να βρεις τη σειρα των σελιδων και να αναρωτιεσαι αν το βιβλιο το τυπωσε ο Χανιμπαλ ειναι καλυτερο ?

      Τελικα το θεμα ειναι ποσο τρολικος συνασπισμος ειναι συγγραφεας και τυπογραφος. Και τι μπλουζα φορανε.

      Διαγραφή
    5. Φτύσε λίγο και τα μπούτια σου καλού κακού μπας και παστεριώσω το γάλα σωστά επιτέλους και απαλλάξω το δασίλιο απ' την πυρομανία μου.
      Κάποτε ήταν τρολικός συνασπισμός,μετά εγινε σου σΦύριζα και το μέλλον ανήκει στο άλογο (άλλο εγώ, εν συντομία)
      Αν υποψιαστώ πάντως ότι είστε περισσότεροι από 7 θα σου κόψω το σαλάμι από την βραδινή πίτσα. Εκείνη με τις ανωμαλίες παρασκευής για ένα κι άλλο ένα κι άλλο ένα κι άλλο ένα κι άλλο μισο και στα γρηγορα

      Διαγραφή
    6. Αντί να βγάζεις σπλήνες δεν έρχεσαι σε μένα να λούζεις για ένα χατρζιλίκι?Σκέψου το!

      Διαγραφή
    7. μαλάκαααααααα.....από τον τόσο σουρεαλισμό κοντέβω να πάθω Νταλί

      Διαγραφή
    8. χαχαχαχαχαχα...πολυ με άρεσε αυτό ...χαχαχαχαχαχα...

      μεχρι εκεί μπορείς;...

      χαχαχαχαχαχα...εχω πεσει χαμω και χτυπιεμαι...χαχαχαχαχα...κερχανατζή

      Διαγραφή
    9. έπρεπε όντως να βγαλω 2 3 χα, άγγιξα την υπερβολή...

      Διαγραφή
    10. Απο την υπερβολη καταλαβα αργα οτι πηδηξα απο τον γκρεμο. Το τελευταιο πραγμα που ειδα πριν πιασω πατο ηταν το κογιοτ να γελαει μαζι μου λιγο πριν φαει ψητο τον ροντ ρανερ...

      Διαγραφή
    11. έχω όμως την εντύπωση ότι μιλάω με το λοχαγό μαρκ, τον μίστερ μπλουφ, το θλιμμένο μπούφο, τη μπέτυ και το φλοκ το σκύλο...τεσπα...το τελευταίο πράγμα που είδα πριν πιάσω τον πάτο σου, ήταν μια πλάτη και μακριά μαλιά...το ορκίζομαι σε όλους..

      Διαγραφή
    12. Μου λες οτι ησουν πισω απο δυο ακουρευτους λαγους Αγκυρας και τους εβλεπες να γαμιοντουνται ντογκι σταιλ.

      Νομιζω ειναι σειρα μου να παθω Νταλι.

      Διαγραφή
    13. δεν ήταν απλά δυο ακούρευτοι λαγοί αγκυρας,είχαν μπει ΚΑΙ σε προγραμμα ανταλλαγής συντρόφων

      ελβετός, εσύ φρόνιμα με τις πίτσες γιατί θα έρθω κι από τη βίλα μορντωχ

      Διαγραφή
    14. ειμαστε δυο / ειμαστε τρεις / ειμαστε εμποροι σιςΑΧ / πηδαμ εδω / γαμαν λαγοι / και μαστουρωνει ολη η ΓΗ.

      Πλινκι πληνθοι...

      Διαγραφή
    15. ευ λέγειν τον ευ λέγοντα και ευ ποιείν τον ευ ποιούντα...

      φουτ νομίζω πως κρύβεις μια ζωή γεμάτη αραχνουφαντες συγκινησεις...φουτ θα ήθελα να μου πεις τα μυστικά σου....

      Διαγραφή
    16. Η ιεροτελεστία των ντολμάδων μας, ειναι παροιμοιώδης. Απο γιαγιά σε νύφη και έφθασε σ' εμενα.Την άφησα κι εγώ να τα κάνει μόνη της. Απλώνει που λες τον τραχανά...εε τα φύλλα και μετά άντε βάλε τα υπόλοιπα.
      Οχι δεν τα κάνει μόνη της πιά. δίνει εντολαί. Ιδια η πεθερά. Θα χαλάσω εγώ χατίρι? ως τις 10 το βράδυ τύλιγα..... τα θέλουμε και κομ ιλ φο! και μετά σπανακόπιττα της θείας χαρικλούς. Απο όλα εχει ο μπαξές. Εδώ που το φχαριστιέμαι, κάνω πολλά.

      Διαγραφή
    17. σπανακόπιττα με σπανάκι...

      Διαγραφή
  3. Κλαφτα τα μαγαζακια μας άρχοντα των 7 σου γιοου και της ξανθιάς σου κόρης. Και γω από το κακό στο χειροτερο παω και ολοι. Ενδυματολογικά και λεκτικα. Δεν ξερω γιατι και δεν ξερω γιατι σε σενα, παντως ηθελα να σουδωκω κουραγιο...και λίγο σουαγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. YOLO κουμπάρε, αλλά το μαγαζί είναι στην εντατική και όχι δυο μέτρα κάτω απ' τη γη (όχι ακόμα)

      Διαγραφή
    2. Κουράγιο σου είπα όχι συλληπητήρια! Ένα δάκρυ ρίχτο έτσι, για το ροκ...

      Διαγραφή
    3. *δύο δάκρυα ξεχύνονται στα αντρίκια του μάγουλα καθώς παίζει σόλο του Slash αποκλειστικά για το μπλογκ*

      Διαγραφή
    4. Το οποίο αργότερα ονόμασε οκτόμπερ ρέιν. Για να μαθαίνουν και οι μικρότεροι...

      Διαγραφή
  4. Εγώ άρχισα τη σχολή, εσύ τα ναρκωτικά. Όλοι κάτι αρχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα γιατί ρε πούστη μου, όλοι μου λένε το ίδιο;
      Μπορεί τελικά το άλτερ-έγκω μου να είναι ένα φανατικό πρεζάκι που αρέσκεται στην προσοχή του κόσμου

      Διαγραφή
    2. Όχι! Δεν είναι τόσο ενδιάφέρον. Μην παραληρείς άδικα

      Διαγραφή
    3. Μετα τη μπλουζα δε θα με παραξενευε αν τραβαγες τη μουτσουνα σου σαν χαρακτηρας της ντισνευ, εβγαινε νοχελικα σα μασκα και εμφανιζοτανε απο κατω ο Sakis.....

      Διαγραφή
    4. έλα τώρα, παραδέξου ότι βαρας μαλακία για πάρτη μου και θα το συνεχίσουμε...

      Διαγραφή
    5. η αλήθεια είναι ότι τράβηξα μία και έχυσα 5 κουμπιά λουσουντού!

      Διαγραφή
    6. Σταφ στο "γαλατακι" -αυξανεστε κουμπακια μου και πλυθηνθι-νεστε να γινει πολυχρωμος ο πολυςκοσμος.

      Χωστηρα, πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου αν μεινει και καμια γκρουπι εγκυος στα γκαβλια καθουμενη

      Αυτα για την ωρα. Παω να βαλω κανα δισκο LED Ζειμπεκιν να φτιαξω ατμοσφαιρα...

      Διαγραφή
    7. μπουκλίτσα μου καλή...το καπάκι της λεκάνης να σηκώνεις που κ που...

      Διαγραφή
    8. πάντως για επίγονος χιπατζή σωραιόςς όντως σύντεκνε...με τις χατζηγαργάρες σου...με τα όλα σου...κύριος ο χωστήρας μάγκες...ελβετός...

      ραντεβού στο πλοίο...

      Διαγραφή
  5. http://3j0by72a1bhn38rrij4dkr868b0.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/12/i-love-satan.jpg

    Eμένα ΜΕ άρεσε η ανάρτηση. Γέλασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι νομίζεις ότι είναι ο Γρηγόρης ρε; Κανένα μαζοχάκι;
      Εύγε τέκνον Γρηγόριε, έμβαινε εμπρός!

      Διαγραφή
  6. Όχι Αλμανάκο ρε, κα'να παλιό τεύχος του ΚΟΜΙΞ καλύτερα. Ή, για πιο καλτιά, κα'να παλιό "Μεγάλο Μίκυ", με τις γαλάζιες ιστορίες, και τη χαρτοκοπτική στα εσώφυλλα (ακόμα έχω το ημερολόγιο-ρομπότ του Κύρου Γρανάζη). Θα το ξέρεις βέβαια ότι όλα αυτά έκλεισαν πλέον, ε; Θεός σ'χωρέσ'τα.
    Για το Sandman που πρότεινε ο Foot.Massage.Master θα συμφωνήσω και θα επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ πρέπει όντως να είσαι πολύ αρχαίος......θυμάσαι το Μπλεκ ρε;

      Διαγραφή
    2. Εκανα μια αξιολογη συλλογη σαν 6χρονο την οποια δεν θυμαμαι τι εκανα στα 8, δεν την εχω ξαναδει παντως. Και δεν νομιζω να υπαρχει κομιξ που να μην εχει περασει απο το χερι μου και να μην το εχω διαβασει (σε ελαχιστη βαση)
      απο τοτε.

      Η μεγαλη μου ΓΚΑΒΛΑ τη τελευταια 5ετια ηταν και ειναι ενα αμαλγαμα απο τις σειρες της Vertigο με μπολικα manga και ενα σειρμο απο guro και διαφορα αλλα χαριτωμενα. Αλλα δεν μιλαμε για τσοντες. Οχι ακομα τουλαχιστον.

      Οταν αποφασισαν να τελειωσει το Hellblazer ειχα τις μαυρες μου και δεν ηθελα να δω ανθρωπο.

      ( Χωστηρα, 42 αποφοιτοι της μεγαλης των μπατσων σχολης προτεινουν Mad bull 34 -=- FOR GREAT EXPLOITATION )

      Τωρα αν με συγχωρησετε παω να θυσιασω ενα χταποδακι σε λαδι με ξυδι γιατι δεν εχω φαει τπτ ολη μερα - Αιωνια του η νοστιμαδα

      Διαγραφή
    3. Ωραίο ιστολόγιο FootMMaster! Αγνό πρωτοποριακό χούμορ που δυστυχώς θυμίζει εξυπνακίστηκες αρλούμπεν παπαριές. Γιατί δεν ανοίγεις τα ανώνυμα σχόλια να δηλώσουμε τα σέβη μας ρε?

      Διαγραφή
    4. Επειδη για ενα σιχαμενο λογο εχω καλη διαθεση ανοιξαμε Ανωνυμοι και σας περιμενουμε.

      Let the trolling begin. Limited time offer....

      Διαγραφή
    5. Χωστήρα το Μπλεκ άρχισα να το παίρνω στο Γυμνάσιο, γιατί έβαζε αφίσες WWF (το κατς, όχι τους αρκουδιάρηδες). Ενθυμούμαι, εχτός απ' τον ομώνυμο ήρωα, και το Αγόρι-Πάνθηρα και τον Τερματοφύλακα-Γιατρό (πράγμα παράξενο, μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ μου με το ποδόσφαιρο, το βαριέμαι).
      Επιστρέφοντας στις αφίσες του κατς, σταμάτησα να παίρνω το Μπλεκ όταν ένας φίλος μου μου επισήμανε πως το δωμάτιό μου είναι γεμάτο με αφίσες από ημίγυμνους μυώδεις άνδρες, πολλοί εκ των οποίων μάλιστα ήταν και βαμμένοi (to add insult to injury), και ότι ίσως αυτό δεν περνάει την επιθυμητή εικόνα που θα ήθελα να μεταδώσω στις κορασίδες που πιθανόν να βρεθούν εκεί (δεν ήρθε ποτέ καμμία). Μετά σκέφτηκα και τους φίλους μεταλλάδες που είχα, και σκέφτηκα ότι ίσως κι αυτοί δεν γαμούν για τον ίδιο λόγο.
      Σε άλλα νέα, ο Στέφανος Μαξ επέστρεψε.

      Διαγραφή
    6. ε ρε φίλε χαχαχαχαα!!!
      Και τώρα που επέστρεψε ο Στέφανος τι σκοπεύεις να κάνεις;

      Διαγραφή
    7. το χρέος μου είναι πλέον να βάλω το μικρο μου το δάχτυλο στον κώλο μου και να πηδήξω στο κενό

      Διαγραφή
  7. asxeto me thn anarthsh alla san eidikos pistevw tha mou lyseis thn aporia.to fernet branka einai pikroutsiko,ti koktehl mporei na ftiaksw wste na einai glykopioto kai katakokinno opws mou to serviran se restaurant;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το Fernet Branka ανήκει στην ίδια οικογένεια με το Jägermeister που σημαίνει ότι έχει βάση το κρασί και βότανα του βουνού. Αυτό σηαμίνει ότι αυτή η πικράδα δεν χάνεται ρε Ελενίτσα,απλά μπορεί να σπάσει. Μπορείς να φτιάξεις μια ωραία Fernet-sunrise ως εξής: 2 καπάκια του μπουκαλιού Φερνέ, παγάκια πολλά, απογεμίζεις με χυμό πορτοκάλι και ρίχνεις στο τέλος ένα καπάκι Γκρεναντίνη.

      Καλημέρες!!

      Διαγραφή
  8. efxaristw xwsthrako,thn epomenh fora loipon tha zhthsw fernet sunrise.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγάπη μου, σου έχω πει πως μου αρέσουν πολύ αυτές οι αυθόρμητες αναρτήσεις σου.
    Νομίζω πως με αδικείς. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, αλλά αγάπη μου καμιά φορά μου λες ότι δεν τις καταλαβαίνεις κι ότι είναι τρικυμία εν κρανίω

      Διαγραφή
  10. O ντε Μπερνιέρ είναι εξαιρετικός. Κι ο Κορέλι του απόλαυση ― έφτασε στο κεφάλαιο που ο Κορέλι αναλύει τη μουσική; Καλά έκανες και δεν είδες την ταινία. Αναγκάστηκαν (όπως και στην ελληνική μετάφραση) να αλλάξουν ένα σημείο στην πλοκή διότι οι Έλληνες δε δέχονταν να είναι ο Αντάρτης βιαστής (συναρπαστικό που η μανα του μόλις μαθαίνει ότι βίασε τον σκοτώνει). 'Ετσι, τόσο μπροστά η Ελλάδα, επεμβαίνει και στη Λογοτεχνία.
    Μετά, αν δεν έτυχε να το διαβάσεις σου συστήνω το Birds Without Wings. Πέραν της λογοτεχνικής αξίας θα μάθεις αλήθειες για τη Μικρασιατική Εκστρατία που (όσοι δε διαβάζουμε παλιά τουρκικά) δύσκολα θα ξέραμε. Εκ-πλη-κτι-κός.

    Τώρα για τα άλλα τα καμμένα του Fb που παραπονιέσαι πως δεν παίρνουν likes τι να σου πω; (Στα ανορθόγραφα και θεόζαβα μήπως μπορεί η ανταπόκριση να είναι κι από οίκτο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη, εφτυχώς πρόλαβα να σταματήσω το βιβλίο πριν το σημείο που αναφέρεις, λίγο μόλις ο Μαντράς προσχώρησε στους αντάρτες του Έκτορα, αν και σκόπευα να το πετάξω στον τοίχο ήδη από τη στιγμή που, όταν επέστρεψε, συνειδητοποίησε ότι δεν τον αγαπούσε η αρραβωνιαστικιά του πια

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Έστω κι έτσι όμως, με την ηλίθια αυτή επέμβαση δεν είναι να το αφήνεις.
      Στα αγγλικά το βρίσκεις δύσπεπτο;
      (Είναι πάρα πολυ καλός, αξίζει κι αν τον διαβάζεις αγγλικά να σου στείλω το Birds Without Wings που για κάποιο ακατανόητο λόγο το αγόρασα 2 φορές).

      Διαγραφή
    4. Χωστ. μιας και πιασαμε τα βιβλιοφιλικα τελικα εριξες κανενα βλεφαρο προς το Εκρεμες του Φουκο ?

      Διαγραφή
    5. αναμένεται, τώρα διαβάζω τον Καπετάν Μιχάλη του Καζαντζάκη και μετά θα το ψάξω!

      Διαγραφή
    6. Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ, ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ...δεος...ασε οτι κι αν κανεις και δωστου

      Η Χρυσηίδα Δημουλίδου επανέρχεται δυναμικά στο αστυνομικό μυθιστόρημα με μία ιστορία που εκτυλίσσεται μεταξύ Ελλάδας και Βερολίνου και θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα

      Διαγραφή
    7. Η Χρυσηιδα Δημουλιδου γαμιεται...που θελει να λεγεται και συγγραφέας το τσοκαρο

      Διαγραφή
    8. στο σπίτι του κρεμασμένου φέρνουμε ορειβατικό εξοπλισμό?...
      νομίζω πως κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θέλει να λέγεται «συγγραφέας»...μόνο ο Χανκ Μούντι κι αυτό για τις ανάγκες του ρόλου...ας με διαψεύσει η μοναδική επαγελματίας που δικαιούται Άποψης...η σχέση με το γραπτό λόγο είναι σαν τη σχέση με την κιθάρα το όμποε και τους κοιλιακούς...
      αν τον εκδότη τον λένε παναγιώτη, αν, αν, αν, αν, αν, τότε μακάρι ο καθένας να βγάζει τα προς το ζειν (ή ζην) τέκνο μου απ ότι μπορει...και ότι γραφει η φορολογική του δήλωση...

      καλημέρα...

      Διαγραφή
  11. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΣΕ ΕΛΕΙΨΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ! ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι ο θεός-ένας και μοναδικός-ποτέ δε σε ξεχνώ-Στεφανάρα σ'αγαπωωωωωω!!!

      Διαγραφή
    2. Στεφανάρα σ'αγαπω και παντού σ' ακολουθώ (χ2)

      μαλακααααα...κι όμως δέχτηκα να παίξω στο αυτοβιογραφικό του χατζηεπάνω...αυτό με πλήγωσε περισσότερο απ' όλα...να το θυμάσαι...


      Διαγραφή