Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

HITLER VS ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ






Αυτό είναι το ultimate, το γαμάτο, το τελευταίο "versus" που κάνω. Μετά από αυτό δεν νομίζω να ξαναγράψω άλλο, εκτός αν είναι ακόμα χειρότερο.




Σήμερα θα συγκριθούν δύο τεράστιες προσωπικότητες του εθνοσοσιαλιστικού χώρου. 




BEGIN

Αδόλφος Χίτλερ:

   Γεννημένος στις αρχές του 20ού αιώνα, ο μικρός Αδόλφος δεν γνώρισε πατέρα, αλλά φήμες λένε ότι η μάνα του, Εβραία στην καταγωγή, σήκωνε πουλιά από το Λίχτενστάην μέχρι τη Βιέννη και μετά μπαίνει. Το νιμού της ήταν το "πρώτο αυτόνομο κουμμουνιστικό κράτος κοινοκτημοσύνης" στην Αυστρία.

    Ο μικρός Αδόλφος, παρόλο που έβλεπε στην πράξη τι σημαίνει να αγαπούν τόσοι πολλοί τη μάνα του, δεν ενθουσιαζόταν ιδιαίτερα. Το έριξε στη ζωγραφική για να μην το ρίξει στα ναρκωτικά.

    Κατά το πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, υπηρέτησε στο γερμανικό στρατό, παρόλο που δεν ήταν Γερμανός, με το βαθμό του ψαροδεκανέα.
Όταν η Γερμανία έφαγε την πρώτη πούτσα και παραδώθηκε, ο μικρός Αδόλφος πήγαινε από μπυραρία σε μπυραρία και μάζευε χοντρούς Βαυαρούς και σάπιους Βερολινέζους και τους μιλούσε, προσπαθώντας να τους κάνει μέλη στο καινούριο του συγκρότημα τους "QueensThirdRyche". Έφερνε την κιθάρα του και τους έπαιζε βαρβάτο γοτθικό power-metal και σιγά-σιγά απέκτησε μέλη (Γκέμπελς-κιθάρα/φωνητικά, Χίμλερ-μπάσσο, Κάιτελ-κρουστά, Γκέρινγκ-ρυθμικές κιθάρες).
    Το συγκρότημα είχε μεγάλη απήχηση και κόσμος ερχόταν από όλη τη Γερμανία για να δει τις συναυλίες τους. Έπαιζε τόσο δαιμονισμένα που ο κόσμος του πρότεινε -παρόλο που ΔΕΝ ήταν Γερμανός- να γίνει αρχηγός της Γερμανίας.
Έτσι κατάφερε να φέρει εις πέρας τα διαβολικά του σχέδια, έχοντας από πίσω ένα ισχυρό πυρήνα σκληροπυρηνικών φαν του συγκροτήματος. Σκοπός του ήταν να καθιερώσει το γερμανικό power-metal ως την απόλυτη μουσική όλου του πλανητη.

   Πρώτο του βήμα ήταν να κάψει όλες τις παρτιτούρες από κάθε ποπ-συγκρότημα που υπήρξε μέχρι τότε (συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων χιτς του Χάυντν, που εκείνη την εποχή έκανε παγκόσμια τουρνέ για να προωθήσει το καινούριο του άλμπουμ "η Συμφωνία των Παιχνιδιών").
Αμέσως μετά οι απαδοί του άρχισαν να επιτίθονται και να φυλακίζουν βίαια Εβραίους (επειδή οι Εβραίοι δεν ακούνε καθόλου μέταλ και δεν πίνουν αλκοόλ) και ομοφυλόφιλους (επειδή προτιμούσαν πιο λάητ-ακούσματα, αντί του στρουμφο-power που εκπροσωπούσε η μπάντα).

   Το συγκρότημα έπαιξε με όλη του τη μεγαλοπρέπεια και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου, τους οποίους η Γερμανία κέρδισε "μετηναξίατης". 

    Ο Χίτλερ μετά έβαλε σκοπό την παγκόσμια τουρνέ της μπάντας. Επικοινώνησε με τους μάνατζερς από άλλες γνωστές μπάντες για να του κάνουν σαππόρτ στα λάηβ τους, αλλά μόνο ο Μουσολίνι από τους SpaghettiPizza δέχτηκε. Ο Τσώρτσιλ και ο Στάλιν που είχανε γκρουπάρες τότε, δεν δέχτηκαν να κάνουν τα δεύτερα ονόματα στη μαρκίζα, οπότε ο Αδόλφος που είχε γίνει πλέον popular-συγκροτηματίας κύρηξε τον πόλεμο σε όλους.

   Αφού κατέλαβε ένα σκασμό χώρες και επέβαλλε το "τρρρρ-τ-τ_τρρρρ-τ-τ" σαν βασικό ρυθμικό στα ντραμς, πήγε να τα βάλει με τη Ρωσία που είχε πιο σφιχτοδεμένες κιθάρες και έπαιζε "γκαγκανιές" που ήταν το νέο τρεντ.....έχασε....
 Τρώγωντας πλέον βαριές ήττες από παντού, ο Χίτλερ υποχώρησε στο Βερολίνο, όπου στο τελευταίο σώου του γκρουπ, αντί να βάλει φωτιά στην κιθάρα του, έριξε μπενζίνα απάνω του και κάηκε και αυτός ήταν ο πιο ηλίθιος θάνατος που υπήρξε ποτέ στο μέταλ.
   Μετά τη διάλυση του γκρουπ, τα εναπομείναντα μέλη προσπάθησαν να κάνουν κάποια side-projects, αλλά απέτυχαν παταγωδώς. 





Πέτρος Γαϊτάνος

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί-στο-μπούτσο όταν κάποιοι κακιτέχνες κάνουν δηλώσεις υπέρ της Σκιτζής Αυγής, η φωτογραφία του εν λόγω λούλη φιγουράρει μεγαλύτερη απ' όλες και η γνώμη του θεωρείται πιο βαριά απ' όλους.

   Θέλετε να σας πω ποιος είναι ο Γαϊτάνος;
Ο Γαϊτάνος είναι ο πιο μαλάκας και ο πιο Πουθενάς απ' όλους.
Κάποτε, πριν μια 15ετία έκανε ένα......"χιτ"....ονόματι "λάθος εποχή", όπου ήταν τόσο εξώφθαλμα κακογκέυ, που ο Βαλιανάτος ο ίδιος άρχισε να γαμεί Ρωσίδες έξω από τα ελληνικά μπουρδέλα, έτσι για σπάσιμο.

    Αυτή ήταν η σύντομη συμβολή του Γαϊτάνου στο τραγούδι, μέχρι που μια μεγαλοβδομάδα, η αρχιεπισκοπή Αθηνών των κάλεσε να κάνει το δεξιό (Στάθη) ψάλτη, έχοντας στα αριστερά τον Παπακωνσταντίνου και τη Βιτάλη.......ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.....

    Έκτοτε, κάθε που σιμώνει μεγαλοβδομάδα, η αρχιεπισκοπή του κόβει ένα μη-ευκαταφρόνητο τσεκ και έρχεται και τα τραγουδάει "Ταπάθη" για να μπει στο μάτι του Σαντικάι που αυτός είχε βγάλει και σιντί με τα ίδια τραγούδια.


   Το να είσαι γκέυ είναι πραγματικά για μένα τόσο αδιάφορο, όσο το να μου πεις ότι είσαι στρέητ ή μασχαλολάγνος.
Ο συγκεκριμένος όμως είναι ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑΣ ΓΚΕΫ.


Δεδομένα για τον Γαϊτάνο:

  •  Η Εκκλησία κυνήγησε και σκότωσε πολλούς ομοφυλόφιλους και αυτός την υποστηρίζει φανατικά
  • Ο φασισμός, ο ναζισμός και ο εν γένει εθνοσοσιαλισμός θεωρούν τους γκέυ μιάσματα και μη-ανθρωπους και ξανά ο τριμπούρδελος τους υποστηρίζει
  • Δεν έχει ρίξει ούτε μισή μπούφλα στη ζωή του γιατί είναι τόσο φλώρος που παθαίνει γρίππη άμα του φυσήξεις στα μούτρα.....και του αρέσει ο τσαμπουκάς της χ.α.
  • Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παραπέμπουν περισσότερο σε χόμπιτ με στόμα βατράχου παρά σε άνθρωπο....εξακολουθεί να υποστηρίζει τη χ.α.
  • Η ίδια η χ.α. θα τον έστελνε πρώτο-πρώτο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης γιατί δεν μοιάζει με Έλληνα.....εξακολουθεί να υποστηρίζει τη χ.α.


....έχω την εντύπωση ότι, είτε το κάνει για να αποκτήσει φήμη και το "λάθος εποχή" να γίνει πανγαλαξιακό χιτ, ή μας τρολλάρει όλους για να μη θεωρήσουμε τα φασιστάκια ως σοβαρή απειλή.



Πείτε μου τώρα ποιός είναι χειρότερος και πιο υποκριτής; Ο Αυστρικός που το έπαιζε Γερμανός ή ο γκέυ που υποστηρίζει κινήματα εναντίων των γκέυ













42 σχόλια:

  1. Παίζει βασικά ο Χίτλερ να έχει κάνει μικρότερο κακό στην ανθρωπότητα απ'ότι το Γαϊτανάκι κι οι ψαλμωδίες του στα ευαίσθητα αυτάκια μας...αλλά QueensThirdRyche ρε ελεεινέ; Λυπήσου μας να πούμε κι ακόμα δεν έχουμε χωνέψει το μεσημεριανό μας να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει το καλό ότι σε καμία περίπτωση ο Γαϊτάνος δεν θα μπορούσε να περάσει για εθνοσωτήρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελεϊνότερος των 2....ποιός;; Πες τώρα να το νιώσω!!

      Διαγραφή
    2. Τη δική μου αισθητική τη χαλάει περισσότερο ο Γαϊτάνος γιατί είναι καλός Χριστιανός. Επίσης ο Χίτλερ πλέον δεν κάνει προπαγάνδα στην TV μου!

      Διαγραφή
  3. Αυτό ήταν καλό! Το καλύτερο vs που έχεις κάνει! Ψηφίζω Χίτλερ πάντως γιατί ο Γαϊτάνος έχει μείνει για να γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γρηγόρη, το ότι βρίσκεις το Γαϊτάνο, έστω και αστείο είναι κάτι που του δίνει αξία....όχι μεγάλη, αλλά του δίνει

      Διαγραφή
  4. Παρατήρησις: Ο Χίτλερ δεν ήταν μόνο Αυστριακός που το έπαιζε Γερμανός αλλά ήταν επίσης κοντός μελαχρινός με σκούρα (;) μάτια που πίστευε ότι η άρια φυλή αποτελείται από άτομα ψηλά, ξανθά και με γαλάζια μάτια!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα.....ο τύπος κατάφερε και ξεγέλασε μια ολόκληρη χώρα, έτσι!!!

      Διαγραφή
  5. Χίτλερ δαγκωτό. Καλό άρθρο (σχετικά) αν και να σε πω την αλήθεια τα τελευταία σου άρθρα δεν είναι τόσο γαμηστερά όσο παλιότερα....Πότε είπαμε σταματάει η δουλειά στο ξενοδοχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έχεις λυσσάξει πια με τα άρθρα του Χωστήρα. Δε σου αρέσει τίποτα μανδάμ; Εσύ δηλαδή γράφεις καλύτερα; Μου φαίνεσαι έτοιμη δημοσιογράφος...πριν καλά καλά πας στη Σχολή. πρόσεχε μόνο τα κουσούρια τους.
      :)

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι ότι δε μου αρέσει τίποτα, έχει γράψει και καλά (π,χ, αυτό με την κουλτούρα από τα πρόσφατα). Απλά δεν έχουν την αίγλη που είχανε κάποια παλιότερα, δεν είναι άρθρα που τα ξαναδιαβάζεις .Σιγά. Φάση είναι κι αυτή. Θα περάσει. Δεν τον φοβάμαι. Εγώ λέω τη γνώμη μου, όπως κάνει ο Μάνος στα ποστς π.χ. του Θωμά. No pun intended.
      Τώρα για το αν γράφω καλύτερα. Προσωπικά είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και το μπλογκ. Δεν πιστεύω πως γράφω καλά. Με βρίσκω λίγο βαρετή ώρες ώρες, ίσως και λίγο forced. Αλλά μην το παρεξηγήσεις, αν μου αρέσει ποτέ ένα άρθρο μου σε σημείο να πω "είναι αριστούργημα", τότε τρέξτε με στους καλύτερους γιατρούς. Και τέλος πάντων το δικό μου ύφος και του Μάνου διαφέρουν. Να συγκρίνω άρθρο του Μάνου με άρθρο του Μάνου γίνεται. Να συγκρίνω άρθρο δικό μου με του Χωστήρα είναι άνισο.
      Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η κριτική δεν έγινε πικρόχολα. Δεν είμαι τηλεοπτική Κατίνα κι ούτε φιλοδοξώ να γίνω. Κι ούτε θέλω να γίνω δημοσιογράφος. Διαφημίστρια θέλω να γίνω. Το έχω ξαναπεί, νομίζω.

      Διαγραφή
    3. Και για τον Χωστήρα το λέω αυτό και για όλους όσους συνηθίζετε να λέτε στους άλλους αν το άρθρο είναι καλό ή κακό. Αρχικά κανείς δεν ζητάει την άποψή σας.Έπειτα είτε πεις στον άλλο ότι δεν είναι καλό το άρθρο είτε δεν το πεις...δε προκειται να αλλάξει κάτι. Η έμπνευση δε θα του έρθει για κανέναν ΄λόγο. Οπότε είναι λάθος κατά τη γνωμη μου να φαίνεσαι πικρόχολος ενώ δεν είσαι γιατί αυτό δεν έχει αποτέλεσμα. Και να μιλησω για μένα τώρα. Σέβομαι το μικρό μέρος της ψυχής που καταθέτει καθένας στο διαδίκτυο. Διαβάζω όσους μου αρέσουν, σχολιάζω όσους μου αρέσουν πολύ. Δε κερδίζω τίποτα με το να πω στον άλλο: Σήμερα δε μου αρέσει αυτό που έγραψες...Το θεωρώ έλλειψη πολιτισμού και αν μου πεις πως "ειναι ελεύθερος ο καθένας να λέει ό,τι θέλει" η απάντηση είναι πως η κριτική, αφαιρεί αυτό ακριβώς το δικαίωμα από τον άλλο. Γιατί ποτέ δε ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος. Δε ξέρεις καλά καλά...ούτε ποιος είναι αυτός που κρίνεις.

      Τα γράφω με αγάπη πάντα Ιωάννα.Και για να τα ακούσει ο Χωστήρας πρώτα.

      Διαγραφή
    4. Η δουλειά στο ξενοδοχείο σταματάει σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα!

      Διαγραφή
    5. Να μαντέψω ότι αυτή είναι η τεχνική "τα λέω στην πεθερά για να τα ακούσει κι η νύφη".

      Διαγραφή
    6. Ok Κρήτη μου, ό,τι πεις..

      Εξ άλλου, όταν θα γράφει πάλι πως θα το κλείσει 'το μπουρδέλο' ή πως θα αυτοκτονήσει αφού ούτε σχόλιο δεν αφήσαμε στα προηγούμενα άρθρα (true story) θα είσαι εσύ κοντά του να τον παρηγορείς.

      (και τότε, αν στερέψεις από επαίνους, πες του πως σου είπα πόσο μου άρεσε αυτό το άρθρο)

      Διαγραφή
    7. Δεν ήξερα ότι τον σώσατε από μανιοκατάθλιψη....
      μάλλον σας δούλευε ψιλό γαζί ...

      Τελοσπάντων.Καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Εγώ την αποψη μου είπα και πως λειτουργώ εγώ. Δεν είναι υποχρεωτικά η σωστή άποψη.

      Διαγραφή
  6. Eπιτρέψτε μου φίλτατε να σας παραπέμψω εδώ για να βιώσετε την αδυναμία μου στον ξανθό Άγγελο!

    http://deliriumtremens-tremens.blogspot.gr/2012/10/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο σου οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αυτό που λέμε "σε σφάζω με το βαμβάκι"....θεΐλα....άψογο...

      Διαγραφή
    2. Αχ Tremens καλά έκανες και μας το θύμισες.
      Και το άρθρο σου και το ότι τα λέγαμε από τότε 'γι αυτό το ανικανοποίητο στο μάτι'.


      Διαγραφή
    3. Ω μα σας ευχαριστώ αμφότερους, ευελπιστώ δε, όστις ξαναγράψω - λέμε τώρα - να σας δω εκεί!

      Διαγραφή
  7. Ο Γαϊτανος είναι γκέι; Δεν το ήξερα αυτό.
    Έχει βγάλει και τραγούδι; Δεν το ήξερα ούτε αυτό.
    Γαϊτάνο ψηφίζω γιατί δεν τον φοβάμαι.

    Το Σοκ και το Πασοκ...κλεμμένα...

    Φιλιά μωρό ζουμερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σοκ και πασόκ ναι, ισχύει!!
      Ήσουνε μικρή τότε και γι' αυτό δεν ξέρεις τον Γαϊτάνο, τον Φραγκούλη και άλλους που κάνανε μια μικρή περασιά με ένα βιντεοκλίπ και εξαφανίστηκαν.

      Διαγραφή
  8. O νικητής με ποιον παίζει? Με τον Πολ Ποτ επάνω στον Στάλιν (σαν τον Μάστερ-Μπλάστερ από το Mad Max 3) ή με τον Χρήστο Σαντικάϊ μετά από δόση αναβολικών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαα!!!

      Ο νικητής κατεβαίνει για τελικό εναντίον του Πούτιν απάνω στο Ρόμνεϊ!!

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα δε μου αρεσει η μπάντα του Χιτλερ!Είναι για φλούφληδες,για αυτο θα επιλέξω να ψηφισω Γαιτάνο δαγκωτό που μεταφέρει και γράμματα!!Θα γλιτώσω και τα γραμματόσημα! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ότι το πάει το γράμμα, δεν σημαίνει ότι είναι ο ταχυδρόμος και ο κούριέρ σου.
      Θα πλερώκεις μέχρι και την κόλλα του φακέλου πούστη!

      Διαγραφή
  11. Εμένα σαν Περίνιο μου άρεσε αυτό το άρθρο του μουνο.... του Χωστήρα. Αλλά ρε μαλάκα έκανες ένα το μεταλ με τον Χίτλερ ; Εμένα στα αρχίδια μου γιατί δεν μου αρέσει το μέταλ αλλά οι χιλιάδες μεταλάδες μου σε διαβάζουν θα σε λιντσάρουν αν σε πετύχουν έξω μόνος σου. Αν σε πετύχουν με την Κρήτη θα σε λυπηθούν σίγουρα...
    Για μένα χειρότερος είναι ο Χίτλερ. Ο Γαιτάνος έιναι πως είπε κάποιος παραπάνω για να γελάμε. Και έχει πει και το λάθος εποχή που παρόλο που είναι γκευ κομμάτι μας θυμίζει την ανεμελία και την ξεγνοιασιά των παιδικών μας χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έπρεπε να σε πετύχει ο Γαϊτάνος τη σωστή εποχή και να σου ίσιωνε λίγο την πλατούλα και τότε θα ήθελα να δω τι θα έλεγες!

      Διαγραφή
  12. Και για να διορθώσω, θα λυπηθούν την όμορφη Κρήτη που μετά θα κλαίει και θα χτυπίετε όταν σου κάνουν την σούφρα μελιτζανί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμ....η σουφρίτσα μετά από δυνατό σφυροκόπημα παίρνει ένα υπέροχο ροζουλί, αλλά για να το ξέρεις πρέπει να βάλεις καθρεύτη στο πάτωμα

      Διαγραφή
  13. Νιάου! Νιάου βρε Γαϊτάνο...
    Χειρότερος σαν άνθρωπος γενικά, ο Αδόλφος, no contest.
    Αλλά χειρότερος υποκριτής, σίγουρα ο Αδέλφος!
    Βέβαια δεν χάθηκαν όλα: Αν τον θαυμάζει τόσο πολύ ο Πετράκης τον Χίτλερ, μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμά του, και να αυτοκτονήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν βάλει φωτιά στον εαυτό του, θα έχουμε το ζωντανό "καμμένα βούρλα"

      Διαγραφή
  14. Κλαίω με την Μέταλ μπάντα του Χίτλερ. Πάντως κρίμα μεγάλο που δεν κατάφεραν να συναντηθούν οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες Χιτλερ-Γαϊτάνος να φτιάξουν μια γκέι μπάντα Χριστιανικού Χέβι-Μέταλ να σαρώσουν όλα τα βραβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ήταν καλύτερο αν γινόταν ζευγάρι και να μην ακουμπήσουν καθόλου το μέταλ....εκτός ίσως αν έκαναν ένα συγκρότημα στυλ "beauty and the beast" όπου ο Αδόλφος θα τραγουδούσε τα μπρουταλιάρικα μέρη και ο Πέτρος θα έκανε τα "αιθέρια" φωνητικά και θα ήταν και οι δύο δέσμιοι ενός έρωτα ανάμεσα σε κΩλαση και ΠΑΡΕδεισο

      Διαγραφή