Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΡΕΣΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ




Πριν λίγο καιρό συνειδητοποίησα ότι ένας κοινωνικός αγώνας χρειάζεται δύο βασικούς άξονες για να επιτύχει: την ιδεολογία και την πράξη.
Η ιδεολογία είναι σαν ένα σκατό, που ξέρεις ότι υπάρχει μέσα στο άντερό σου, αλλά αν δεν νιώσεις τη σούφρα σου ν' ανοίγει δεν πας για κοινωνικούς αγώνες, αλλά μένεις ένα δυσκοίλιο πλάσμα που μια φορά το μήνα χέζει, νιώθεια καλά με τη δική του αναθυμίαση και τραβάει το καζανάκι έχοντας ξαλαφρώσει που έκανε το καθήκον του.

   Το κακό με την κοινωνική φιλοσοφία είναι ότι έχει πολύ βαριά κουλτούρα μέσα της και το άντερο είναι δύσκολο να την διαλύσει και να την αφομοιώσει στον οργανισμό. Χρειάζεται ένα πρωινό καφέ κι ένα τσιγάρο (προαιρετικό το δεύτερο) για να σε στείλει τουαλέτα και να νιώσεις καλύτερα.

   Αυτή τη στιγμή είμαστε σχεδόν "έτοιμοι" να διανύσουμε μια δεύτερη περίοδο μεσαίωνα και παρόλο που υπάρχουν τα μυαλά που πολεμάνε, τρώμε πούτσα που πάει σύννεφο, γιατί ο πολύ κόσμος ηθελημένα απομακρύνεται από τη γνώση του γενικότερου όφελους και κοιτάζει πως να μην βρεθεί μαχαιρωμένος ή χωρίς να έχει να θρέψει τα παιδιά του.
   Τότε είναι που κατεβαίνει ο κόσμος στους δρόμους και είτε παίρνει το μέρος των βολεμένων που ζητούν τη "νέα" εγκαθίδρυση της βόλεψης -που σημαίνει ότι συμφωνούν με κυβέρνηση και παρακράτος-, είτε πάνε να τα κάνουν όλα πουτάνα, γιατί πιο χαμηλά δεν γίνεται, και πάνε να δούνε τι στο διάολο θα βγει με όλο αυτό.


   Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, τάσσομαι υπέρ του να γίνουν όλα πουτάνα....πολύ απλά. Ο λόγος είναι ότι τα μυαλά που έφεραν την κατάσταση ως εδώ είναι ακριβώς σαν τους χριστιανούς β' γενιάς, που όταν έγιναν καθεστώς άρχισαν να συμπεριφέρονται όπως οι δυνάστες και διώκτες τους, με αποτέλεσμα ο υπερβολικός "γιαπισμός" να γυρίσει εις βάρος τους και να έχουμε κρίσεις, διώξεις, σάπιες δικαιοσύνες, υπερπλουτισμός και υπερελιτισμός....ότι δηλαδή μας είχε προσφέρει τόσους αιώνες η σάπια βασιλεία.


   Καμιά φορά όμως, στις λαϊκές εξεγέρσεις, υπάρχουν μερικοί οι οποίοι, ναι μεν είναι υπέρ του λαού, αλλά όχι με την έννοια του "κάψτε-γαμήστε-αλλάξτε", αλλά με την έννοια του "γελάστε-μάθετε-αλλάξτε"....είναι οι λεγόμενοι "κωμικοί".


   Κάποτε ο Αριστοφάνης, μετά ο Μολιέρος....και πάρα πολλοί άλλοι.
Νιώθω ότι θέλω κι εγώ να μπω κάποτε σ' αυτό τον κύκλο ανθρώπων, άσχετα αν δεν καταφέρω ποτέ να πιάσω το μεγαλείο τους, γιατί συμβάλλουν με έναν πολύ καταλυτικό τρόπο που τον είχε περιγράψει ο Αίσωπος στο μύθο που μιλούσε για τη δύναμη του Ήλιου και του Αγέρα (ο μύθος λέει ότι έβαλαν στοίχημα ο Ήλιος και ο Αγέρας ποιος θα κατάφερνε να αφαιρέσει τα ρούχα ενός ανθρώπου. Ο Αγέρας φύσυξε και ξαναφύσηξε, αλλά όσο φυσούσε, τόσο ο άνθρωπος ντυνόταν πιο σφιχτά και μετά άρχισε ο Ήλιος να ζεσταίνει και ο άνθρωπος έκανε στριπ-τιζ).

   Ο άνθρωπος χρειάζεται το χιούμορ, που είναι ένας πιο "έμμεσος/πλάγιος" τρόπος για να μπορέσει να κατανοήσει βαριές έννοιες όπως το υπόβαθρο μιας επανάστασης. Εκεί στοχεύω κι εγώ. Αυτόν τον τρόπο επιλέγω. Σίγουρα υπάρχουν άλλοι που μπορούν να μιλήσουν και να πουν πιο ουσιαστικά πράγματα από μένα, αλλά αν δεν κάνεις τον άλλον να καταλάβει και να ενστερνιστεί αυτό που του λες, τότε σίγουρα πολλοί θα σε χτυπήσουν στην πλάτη και θα σου πουν "μαζί σου είμαι φιλαράκι", χωρίς να κάνουν τίποτα μέχρι να χτυπήσει η πούτσα τη μούρη τους με δύναμη θεριζοαλωνιστικής μηχανής....και σίγουρα τα φλόκια θα σου κλείσουν ματοτσίνορα και ρουθούνια.
    Η δύναμη της κωμωδίας είναι αυτή που πείθει τον άλλον να αντισταθεί, έχοντας την αίσθηση ότι είναι δική του πρωτοβουλία.


    Σε αυτό το πνεύμα κινούνται οι τελευταίες μου αναρτήσεις που σκοπό έχουν να μάθουν στον κόσμο, όχι απλά άσχετες πληροφορίες, αλλά ότι ο κόσμος είναι κάτι που κανένας μεγιστάνας του πλούτου δεν μπορεί να ελέγξει. Ότι το όνειρο και η φαντασία μπορεί να είναι πραγματικότητα!!!



    Εχθές λοιπόν βρήκα στο ίντερνετ μια λίστα από προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινα και είπα να γράψω κι εγώ την άποψή μου.



1. Ρωτάς τους δικούς σου κάτι που απαντιέται με ένα "ναι" ή ένα "όχι" και αυτοί ξεκινούν ολόκληρη διάλεξη.

    Ναι ή όχι ρε;;; 
Μπαίνεις να πούμε στο μπάνιο να λουστείς και ξεχνάς να πάρεις πετσέτα και ρωτάς αν μπορούν να σου δώσουν μία.
Συνήθως η απάντηση ξεκινάει με ένα "μισό λεπτό..." και καταλήγει με "όχι αυτές τις μπαντόφλες γιατί γλιστράνε. Κάτσε να σου φέρω άλλες. Αυτές που είχα πάρει το καλοκαίρι τότε που ήμουν διακοπές στα Κύθηρα....".
Καταλήγεις με πετσέτα προσώπου και παντόφλες, 5 νούμερα μικρότερες.



2. Το να δεις μια αράχνη, δεν είναι πρόβλημα. Προβλημα γίνεται όταν εξαφανιστεί.

    Είμαι σίγουρος ότι θα λείπω καμιά μέρα από το σπίτι και όταν έρθω, η Κρήτη θα του έχει βάλει φωτιά για να απανθρακώσει μια αραχνούλα που, αφού την έριξε με τη σκούπα, της πέταξε ένα φορτηγό παπούτσια και αυτή επέζησε και έχει χωθεί κάπου.


3. Κοιτάς τα παιχνίδια σου με μισό μάτι, μετά που θα παρακολουθήσεις το "Toy Story".

    Φίλος μου μου είπε ότι μετά που είδε την ταινία αυτή, δεν τραβάει ούτε μισή μαλακία αν δεν βγάλει έξω απ' το δωμάτιο μέχρι και το play-station.


4. *δεν άκουσα τι είπες, οπότε ας γελάσω και ελπίζω να μην ήταν ερώτηση αυτό που είπες*

   στο τηλέφωνο, μετά από ξύδια, στο κρεβάτι με το αίσθημα και σε άλλες περιπτώσεις που ο συνομιλητής σου είναι λες και μόλις βγήκε από τον οδοντογιατρό, το στόμα του είναι τούμπανο από την αναισθησία, σου μιλάει μόνο με φωνήεντα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις την αποκωδικοποίηση. Σε κάποια φάση σκέφτεσαι "δε γαμιέται" και γελάς με ό,τι μαλακία σου πει.



5. Κάποτε έβαλες μια μπάλα κάτω απ' την μπλούζα σου και έκανες τον/την έγκυο.


   Προσωπικά, έβαζα 2 μπάλες και έκανα ότι είχα βυζιά-τούμπανο.


6. Τη στιγμή που πας να κοιμηθείς, νομίζεις ότι ακούς θορύβους στο σπίτι και φοβάσαι να σηκωθείς.

   Παλιά....τώρα πλέον κάνω με το αριστερό χέρι ασπίδα την κουβέρτα και με το δεξί κάνω πως κρατάω ένα αόρατο σπαθί. Σίγουρα η θέα ενός Σπαρτιάτη-wannabe με ανάλαφρο σωβρακο θα τρομάξει κάθε επίδοξο κλέφτη.


7. "Μπορώ να αντιγράψω την εργασία σου" 
    "Ναι, αλλά μάλλον είναι λάθ....."
    "Δεν πειράζει, ευχαριστώ!!"

Γαμιούνται οι αντιγραφείς....έπρεπε ρε πούστη να μου 'κοβε στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο και να κυκλοφορώ με 2 φύλλα εργασιών: το κανονικό και ένα τέρμα-λάθος και να σας γαμούσα τη μέρα....μπαστάρδια.


8. Όποτε τελειώνω το πακετάρισμα για να φύγω διακοπές, έχω την αίσθηση ότι κάτι ξέχασα.

....το φορτιστή του κινητού μου, το ίδιο το κινητο, τη ζώνη της κιθάρας μου, το αγαπημένο μου τζιν, την ταυτότητά μου: μερικά από τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα.


9. Διαγράφω ένα "χα" από ένα "χαχαχαχαχαχα" γιατί νομίζω ότι είναι υπερβολικό.

κλασική περίπτωση που χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Ααααα....το "lol" δεν σου λύνει αυτό το πρόβλημα.


10. Κατανομή χρόνου στο λούσιμο: 30% τραγούδι, 60% σκέψεις για τη ζωή και 10% πλύσιμο του σώματος.

Προσωπικά είναι 50% πλύσιμο/γερό ξύσιμο της μπίχλας και 50% ξύρισμα.
Κυκλοφορεί στο ίντερνετ και ο εξής διάλογος μεταξύ αδερφού και αδερφής. Αυτός στο μπάνιο κι αυτή απόξω:

Η: "Σταμάτα να γκαρίζεις"
Ο: "Τι;"
Η: "Σταμάτα να τραγουδάς στο μπάνιο"
Ο: "Όταν κάνω μπάνιο έχω ελεύθερα δύο πράγματα: το πουλί μου και την ψυχή μου".


11. Η φωνή σου είναι καταπληκτική όταν τραγουδάς φορώντας τα ακουστικά και μετά τα βγάζεις και συνειδητοποιείς ότι τραγουδάς σαν σάπιος ασβός.

είναι η μοναδική περίπτωση που δέχομαι ότι υπάρχει κάποιο μαγικό ξόρκι που αλλάζει την αγγελικά πλασμένη μου φωνή, που είναι φτιαγμένη να τραγουδάει από το "Painkiller" και πάνω, και μόλις βγάζω τα ακουστικά ακούγομαι λες και είμαι στρουθοκάμηλος με κάβλες.


12. Εγκέφαλε, σταμάτα να είσαι μαλάκας και μάθε να ξεχωρίζεις πότε πεινάω και πότε βαριέμαι.

   ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ
έχω πάρει δύο κιλά να φταίει αυτή η μαλακία....






  

Αυτό ήταν για σήμερα.

Όποιος από τους αναγνώστες δεν έχει μπλογκ, μπορεί να αναρτήσει στα σχόλια τις σκέψεις του πάνω σ' αυτά τα θέματα.
Όποιος έχει μπλογκ, μπορεί να δώσει με άρθρο στο δικό του ιστολόγιο, τις δικές του απαντήσεις πάνω σ' αυτά, αλλιώς άμα βαριέται, εδώ στα σχόλια.
Αλλιώς δε γαμιέται, όλα καλά


 
 

29 σχόλια:

  1. Ωραίο το κομμάτι της ιδεολογίας, αλλά μην ξεχνάς ότι η κωμωδία του Λαζόπουλου και του Κανάκη έχει γεννήσει την τωρινή "επανάσταση".

    Όσο για τα υπόλοιπα, πρώτον εγώ τραγουδάω μονίμως σαν αγγελούδι ή σα λάμα ατάιστο, ανάλογα το κομμάτι και ανεξάρτητα από τα ακουστικά.

    Η βαρεμάρα σίγουρα με έχει προικίσει με παραπάνω κιλά, αλλά δεσμεύομαι ότι θα έχω χάσει τουλάχιστο 10 μέχρι τα Χριστούγεννα.

    Εγώ για το 8 έχω να δηλώσω ότι κάθε μα κάθε φορά ξεχνούσα την οδοντόβουρτσα μου. Την τελευταία φορά ήταν το πρώτο πράγμα που έβαλα μέσα. και ξέχασα την ξυριστική μου. Όχι ότι θα μου χρειαζόταν, αλλά λέμε τώρα.

    Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα γιατί βαριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας θυμηθούμε λίγο τι είναι η "κωμωδία" του Λαζόπουλου:
      λαϊκίστικη πρόζα που απευθύνεται σε μεσήλικες και υπερήλικες γριούλες που δεν θα κατέβουν ποτέ στον δρόμο. Σκοπός του είναι να τις κάνει να ξεχνάνε τα προβλήματά τους με ένα "πιτόγυρο με ολίγη από επανάστα". Δεν αφυπνίζει καμία συνείδηση, ακόμα και στα "ξεσπάσματά" του. Το κάνει τόσο καλά που ο κόσμος αντί να κοιτάζει τα προβλήματά του, τον κάνει σούπερ-σταρ της αποτυχίας του.

      Ας δούμε και την "κωμωδία" του Κανάκη:
      Ο Κανάκης έπρεπε να κρατήσει τον ρόλο που έπαιζε τέλεια τα παλιά χρόνια: κομπάρσος του Καλλιβάτση. Δεν ήθελε και έβαλε το μπαμπά να τον κάνει πρωταγωνιστή.
      Πλέον το καστ περιλαμβάνει έναν μη-αστείο/μόνιμα στριμωγμένο πρώην παρουσιαστή ροκ εκπομπής, έναν μέχρι πρότινος άγνωστο και ηλίθιο χιπστερά/"αστειάτορα"/σύμβουλο επί "αστείων" θεμάτων, έναν πρώην αστείο τύπο που καλά θα έκανε να μένει στα ανέκδοτα και όχι να γλύφει το μουνί του Κανάκη και τον "σουπερ-γαμάω" παρουσιαστή που είναι κοντά στη σοβαρή νεολαίο τόσο όσο θα ήθελε ένας επίδοξος παιδεραστής.....
      Οι εκπομπές και των δύο έχουν σκοπό την αποχαύνωση και όχι την αφύπνηση

      Διαγραφή
    2. Μην ξεχνάμε επίσης πως
      ο α) επιδίδεται και σε άγριω γλείψιμο των 'γυμνασιόπαιδων που κατ΄αυτόν είναι σοφά όσο κι η αγράμματη γιαγιά της κυράς που βλέπει νομίζοντας πως εξασφαλίζει κοινό για το μέλλον ενώ συγχρόνως ενώνει την ελληνική οικογένεια.

      ο β) είναι νεώτερο μοντέλο Κωστόπουλου που ήδη σκούριασε κι άρχισαν να φαίνονται οι γρατζουνιές.

      Διαγραφή
    3. στο "α" συμφωνώ, αλλά δεν νομίζω (όσο αφορά το "β") ότι θα φτάσει ποτέ τη βρωμερή σαπίλα του Κωστόπουλου....ο Κωστόπουλος είναι αυτή η χαλασμένη μπαταρία που αφού κράτησε όσο λίγο κράτησε, χύνει τα οξέα της στο έδαφος και μαγαρίζει ότι υγειές μπορεί να υπάρξει. Τόσο σκατά δεν μπορεί (όχι δεν θέλει) να γίνει ο Κανάκης

      Διαγραφή
    4. Είναι αλήθεια πως θα κατέβει για δήμαρχος ο Λαζό ; Με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

      Διαγραφή
    5. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    6. Ζουν ανάμεσά μας!

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
  2. 13. Έχεις γίνει ο Mikeius και ξαναγράφεις το "Μικρές Λεπτομέρειες της Ζωής Που Συμβαίνουν Σε Όλους" κοτσάροντας το δικό σου μικρό μήνυμα περί κοινωνικής επανάστασης στην αρχή για να μη σε πάρουμε με τις ντομάτες. Μην ανησυχείς, τη γλίτωσες αυτή τη φορά, αλλά μόνο γιατί ακρίβυναν οι ντομάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαα!!!
      Όχι ρε φίλε!!
      Αφού δεν μου "κατέβηκαν από το μυαλό", όπως του Μικρέιους, αλλά τα βρήκα στο νετ. Εγώ απλά έδωσα τη δική μου προσέγγιση.
      Υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που πουλούν πάμφτηνες ντομάτες και λέγονται "χωράφια"

      Διαγραφή
  3. Ο Θωμάς έχει ένα δίκιο, παραλίγο να θυμίσεις τον Μάικιους, κάπου το έσωσες.Ο Μάικιους ακούγεται πια πολύ forced (εντάξει, όχι και πιο forced από τον Jeremy). Ξέρεις, καμία αίγλη πια, πατάει στην ίδια συνταγή (μπινελίκια-φωνές-εικόνες-κράξιμο). Και δυστυχώς οι "κωμικοί" της εποχής μας (Κανάκης, Λαζόπουλος) είναι λίγο λιγότερο forced από τον Μάικιους.
    Αλλά λίστα εσύ; Πάει, χάλασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πήρα μια λίστα που βρήκα, δεν την κατέβασα ρε από την κεφάλα μου.
      Αφού ξέρετε πόσο τις μισώ και τις απεχθάνομαι, γαμώ το φελέκι μου....τώρα γιατί την έβαλα, είναι άλλο θέμα.

      Κάποτε έβαλα να δω Τζέρεμυ και στα 2 λεπτά τον έκλεισα....ή εγώ έχω γεράσει, ή ο Τζέρεμυ είναι τελείως για τον πέοντα.
      Όπως και να 'χει προτιμώ το πρωτότυπο που είναι ο Ray William Johnson

      Διαγραφή
    2. Καλέ, εγώ μια χαρά πέρασα, λυσσάξατε να τον φάτε τον άνθρωπο, και τι κακό έχουν οι λίστες; Αν δεν φτιάξεις μια πριν πας SM (όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις) θα αγοράσεις ο,τιδήποτε εκτός από τις ντομάτες που χρειάζεσαι για να φτιάξεις καγιανά. Άσε που θα είναι όλα ασύνδετα μεταξύ τους και στο τέλος θα καταλήξεις να φας πιτόγυρα...

      Διαγραφή
  4. Κάτι πολύ σκόρπιο τελευταία στις αναρτήσεις σου,
    πού έχεις τα μυαλά σου;
    Σα να φυσάει βοριάς και γράφεις με ανοιχτά παράθυρα.
    Διότι σοβαρά τώρα μου ζητάς να γράψω άρθρο για το αν τραγουδάς καλά στο μπάνιο ή αν κάθε φορά που αρσενικό κλειδώνεται κάτω από ντους ελευθερώνονται δυό πουλιά;

    Μα δε θα αρνηθώ την πρόκληση.
    Απαντώ με ερωτήσεις:

    1. Γιατί νομίζετε πως δουλειά της συγκατοίκου (μάνας/γυναίκας/αδελφής) είναι να σας φέρνει το πεσκίρι στο λουτρό μόλις βάλετε φωνή και δεν οργανώνεστε από πριν όπως με τα ξυράφια σας;

    2. Τι κόλλημα είναι αυτό με την αντιγραφή; Τόσα χρόνια πέρασαν.

    3. Η 2η παράγραφος μπορούσε και να έλειπε ή να είχε άλλες μεταφορές και παρομοιώσεις. Το scatology είναι το τελευταίο καταφύγιο του τρομαγμένου κωμικού (βλέπε χυδαίο ανέκδοτο Λαζόπουλου σε αμήχανη στιγμή για να γελάσουν θείτσες και θεούσες).

    και
    4. Προς Κρήτη:
    Ποιος ανέφερε πάλι την Αράχνη; Όχι εγώ πάντως- την υπόσχεσή μου την κράτησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο 1) ξεχνάμε καμιά φορά να τα πάρουμε ή η πετσέτα μυρίζει λίγο μπαγιατίλα όταν πάμε να σκουπιστούμε και γι' αυτό ζητάμε τη συνδρομή.
      2) η αντιγραφή είναι η κατσαρίδα που δεν πεθαίνει με τίποτα, εκτός από Αροξόλ.
      3) ξέρω ότι έχεις θέμα με τη σκατολογία, αλλά όσο δεν εξελίσσεται στην σκατολαγνεία (που εδώ σημαίνει μόνιμη χρήση της σε κάθε περίπτωση για να δικαιολογεί "χιουμοριστικές" απόπειρες) πάμε καλά.
      4) ας απαντήσει το αίσθημα!

      Διαγραφή
    2. Δάφνη μας,
      α) ειδε στον ύπνο του πως είχε παντού στο σώμα του αράχνες.......ξύπνησε έντρομος.
      β) Μη του λέτε πως δε γράφει καλά άρθρα. Χανει τον ύπνο του για να γράψει. Και θυμώνω.

      Διαγραφή
  5. Να ενημερώσετε πριν τα κάνετε όλα πουτάνα γιατί πρέπει να μάθουμε κυνήγι τσάπισμα βότανα και πώς να ρίχνεις γκόμενα με τον παλαιολιθικό τρόπο - ρόπαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαφώς και θα ενημερωθείς, αλλά μια και πληροφορήθηκα ότι ζεις Αμερική, κάνε κανένα ταξιδάκι προς τα νότια (Λουιζιάνα, Τέξας, Νέο Μεξικό) και θα σου τα μάθουν όλα οι bro-necks!

      Διαγραφή
  6. Αυτή η πρόσκληση στο τέλος τι είναι? ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις πάλι τη λαίλαπα των μπλογκοπαίχνιδων?

    Υ.Γ. Ο Κανάκης κι ο Λαζόπουλος θα ήθελαν πολύ να κάνουν κωμωδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ώπα....τώρα με προσέβαλες....
      ρε συ...αφού δεν έβαλα προβλήματα του στυλ "σου έρχεται περίοδος, ποιός είναι ο πρώτος που θα του γαμήσεις τη μέρα", δεν μπορεί να θεωρηθεί μπλογκοπαίχνιδο/μπλογκοβραβείο.
      Και συν τοις άλλοις, δεν "βράβευσα" κανέναν, ούτε πέταξα το μπαλάκι σε κανέναν. Όποιος θέλει το κάνει.
      Γιατί με στεναχωρείς τρελό μου αγόρι;!;!

      Διαγραφή
  7. Α,αυτό με τη μπάλα-μούφα βυζιά το έκανα κι εγώ! Στην αρχή,παρίστανα την έγκυο. Μετά πειραματίστηκα,αλλά επειδή ήμουν τελείως χλεμπονιάρικο μικρό,δε χωρούσαν δύο μπάλες μέσα στη μπλούζα μου,οπότε αναγκαστικά επέστρεψα στην γκαστρωμένη edition. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάστε-μάθετε-αλλάξτε
    Πολλοί το κάνουν ή έστω προσπαθούν να το κάνουν. Κι εσύ το κάνεις, κι εγώ το κάνω. Δεν έχει σημασία αν θα γίνεις κάποτε σαν τον Αριστοφάνη, σημασία έχει να μπορείς να κάνεις ανθρώπους γύρω σου να γελάνε και να προβληματίζονται. Από λίγο λίγο ο καθένας κάτι γίνεται...

    Στο 4 επίσης αν έχει πολύ δυαντή μουσική σε ένα μαγαζί και δεν ακούς τι λέει ο άλλος απλά κουνάς το κεφάλι και λες "Ναι"
    Και στο 8 το θυμάσαι όταν είσαι πλέον μίλια μακριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η πρώτη σου παράγραφος ήταν πολύ ουσιαστική.
      Στο 4, αν μιλάς σε γκόμενα στο κλαμπ ΠΑΝΤΑ σκύβεις το κεφάλι να ακούσεις τι σου είπε/μυρίσεις το άρωμά της/δεις τα βυζιά της και να απαντήσεις ΣΩΣΤΑ στην ερώτηση

      Διαγραφή
  9. Φρέσκο από το μπαγιάτικο, στο πάγο δηλαδή. Σπαρταράει κιόλας! Πάρτε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο χρόνος με πιέζει τελευταία και δεν έχω χρόνο να κάτσω να σκεφτώ και να γράψω απαντήσεις σε αυτά τα φοβερά που λες.
    Η εισαγωγή που κάνεις είναι ένα σοβαρότατο θέμα που χρειάζετε προσοχή στο τι θα πεις και τι θα γράψεις καθώς παίζει να χαρακτηριστείς...Λεπτό θέμα. Ο καθένας για μένα το παλεύει και μάχετε καθημερινά με τον τρόπο του.
    Για τα ερωτήματα σου θα προσπαθήσω να απαντήσω στο μέλλον στο δικό μου μπλογκ έτσι για να γουστάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπούλα μου εσύ, μη μου ανησυχείς. Μια μέρα θα μάθεις αλφαβήτα και θα ξαναγράψεις. Μέχρι τόξε ξανακοιμήσου

      Διαγραφή