Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

'TSAP MPITSEZ?




 διεξάγεται ψηφοφορία και γράψ'τε στα σχόλια με τι θέμα θέλετε ν' ασχοληθώ σήμερα το βράδυ μετά τη δουλειά.
Επίσης, ζητάω από τα παιδιά που σχολιάζουν ανώνυμα στο μπλογκ, που δεν ξέρω στην προαγματικότητα πόσα είναι, να ρίχνουν και κανένα ψευδώνυμο....έτσι για το χαβαλέ ρε

31 σχόλια:

  1. Με τους Μανογουορ

    Και πρόσεχε τι θα πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κοκτέηλς, καλοκαίρι γαρ.

    Μην είναι όμως τίποτα λαϊτιές, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοκτειλ. Οχι Cock-tail. Ακομα τουλαχιστον.

      Περιμενε να βγω απο τη τουαλετα μαζι με την... εμπνευση για το porn-soundtrack που σου εταξα ανα τοστ. Και την ιδεα μου για το ποστ.

      Χωστερ, δεν θελω σχολια για την ανωνυμια μου. Το ονομα θα ερθει μαζι με την εμπνευση. Τη νιωθω οτι θα ειναι τεραστιων διαστασεων....

      Επειδη εισαι μουσα ρε ( εισαι εσυ μια μουσιτσα..... :ΡΡΡ )

      Διαγραφή
    2. Λοιπον, για να ξεκινησουμε με το χρωστουμενο τρακ:

      http://www.youtube.com/watch?v=QX8JG3Pe2dE

      Χμ.... αν κατσεις να σκεφτεις οτι τα σαμπλζ που δουλευει ο μαστορας ειναι οριτζιναλ απο "ταινιες" ( η αιδιος που δινει ρεσιταλ ειναι η Belladonna ), και επειδη υπαρχουν και μερικοι κουλτουριαριδες πιο κατω στα ποστ για να μεινουμε ολοι ικανοποιημενοι:

      Η τεχνη μιμειται τη ζωη η η ψωλη την τεχνη ?
      Και τελος, αν εισαι μαστορας σε καποιο απο τα 3, τι πιθανοτητες υπαρχουν να σε συνδεσουν με τον Πιτερ Σελερς η τον Ροζ Πανθηρα ?

      ( ο Επιθεωρητης Κλουζω εμπιπτει στην περιπτωση ηδιοφυιας που ολα τα ειδη ηλιθιοτητας που περιγραφει ο Εκο στο εκκρεμες του Φουκο τροφοδωτουν την ιδιοφυια του. Οποτε ναι. Αυτο. )

      Διαγραφή
    3. Τώρα που έγινες "επωνυμάς", μπορείς να βάλεις κι ένα cock-ring στην τέχνη για να είναι πάντα ανα-στημένη.

      Και είναι αιδιοφυία, περικαλώ πολύς

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. πάαααλι ρε συ; Βάλε κάτι πιο πρωτότυπο

      Διαγραφή
    2. Με τον κοσμο που παει παραλια γυμνος. Ισως οταν ειναι και με παρεα. Αυτο μπορει να δωσει καποιο "αλατοπιπερο" ( προσεξε, η παρεα το κανει πικαντικο, οχι τι θα κανουν.... )

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. θα με πονέσει ο κώλος μου ρε μωρό....βρες κάτι άλλο....

      Διαγραφή
    2. Στο ειπα καποτε μια φορα και κατι σχολια παλιοτερα, στο λεω ξανα. Εισαι καλυπιγος, οτι και να κανεις δεν μου φαινεται να το γλυτωνεις σε οτι σκηνικα και να βρεθεις.

      Ισως με μια καλη ζαρια στο 20απλευρο κατι να γλυτωσεις. Ρωτα τον καρπε DM για τις λεπτομερειες.

      Καλου κακου παντως παρε ενα μαξιλαρακι για τον θρονο.....

      Διαγραφή
  5. Λοιπόν έχω εδώ και κάποιες εβδομάδες που είμαι τρελή φαν του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου. Μιλάμε αν δεν περάσω κάθε βράδυ να διαβάσω τα στάτους του, δεν με πιάνει ύπνος! Θέλω επίσης να σχολιάζω συνέχεια αλλά κρατιέμαι γιατί φοβάμαι μη με μπλοκάρει άμα γράψω καμιά βλακεία για τα γούστα του και τότε τι θα κάνω? Θέλω λοιπόν ένα αφιέρωμα από εσένα σαν αυτά τα ωραία που κάνεις εφ' όλης της ύλης!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμμμμμμμμμμμ....................αν και δεν έχω πολλά στοιχεία.....δεν είναι άσχημη σαν ιδέα....ή να κάνω ένα τυχαίο αφιέρωμα σε κάποιον......

      Διαγραφή
    2. Ααα θα σου πρότεινα να κάνεις follow οπωσδήποτε! Σχολείο ο Χατζηστεφάνου αν έχεις την στοιχειώδη νοημοσύνη και μπορείς να φιλτράρεις ό,τι λέει. Γιατί η ακρότητά του είναι απάλευτη. Το 'χει ρε παιδί μου να σπάει όλα μα όλα τα κατεστημένα και να στερεοτυπεί σε κάποια πράματα σταθερά και από πεποίθηση. Αυτά και τα δύο τα έχει κάνει τέχνη. Φυσικά οι περισσότεροι που τον ακολουθούν από όσα έχω καταλάβει ως τώρα, τον ακολουθούν μάλλον για να αποκτήσουν πεποιθήσεις και στερεότυπα, προκειμένου να σπάσουν κατεστημένα, αλλά το κάνουν ανάποδα και τους βγάζει σε αδιέξοδο. Γι' αυτό και κανένας με δικές του πεποιθήσεις δεν επιμένει να τον ακολουθεί, ούτε κι αυτός τον αποδέχεται. Μα είναι σαν να πας σε μια γκαλερί και να θες να διορθώσεις με τα πινέλα σου έναν πίνακα ζωγραφικής. Ή να παρατηρείς πως θέλει ξεσκόνισμα η κορνίζα! Πάντως είναι γενναιόδωρος και δίνει τροφή και για σκέψη και για τρελά αφιερώματα, εκτός από άπειρο γέλιο! Λαβ Χατζηστεφάνου λέμε!

      Διαγραφή
    3. Όχι απόλυτα σωστό Georgina μου,
      ως παλιά-παλιά φίλη έχω διαφωνήσει πολλάκις (παρότι συγκλίνουμε στη σκέψη μα όχι στον τρόπο).
      Ουδέποτε με έβρισε ή με μπλόκαρε.
      Όταν έχεις εκτεθεί όπως ο Παναγιώτης και μάλιστα σε καιρούς που το πλήθος κοιμόταν, δε μπορείς να μην είσαι προσεκτικός με τους θαυμαστές του FB..

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα Δάφνη.
      Δεν μπλοκάρει εύκολα λες? Θα σου γράψω κάτι αστείο. Προχθές είχε γράψει ένα ολόσωστο στάτους που δεν είχε λάικ και πολύ θα το εκτιμούσαν οι "διακοσμήτριες ρεσώ", "αγαθομαρμαρομούνες πασιφίστριες" και "φιλλελέδες ναζιστονυκοκυραίοι", και φυσικά οι "αναρχοάπλυτες" το πλήθος δηλαδή "των αιλυνουλοιδων" όλοι εμείς από όπου κι αν προερχόμαστε. Οι μόνιμοι θαμώνες λοιπόν αναρωτιούνταν, γιατί δεν έχει λάικ και γιατί δεν έχει λάικ. Πως κρατήθηκα και δεν έγραψα πως όσοι θα έκαναν λάικ έχουν μπλοκαριστεί, είναι αξιοπερίεργο για την ιδιοσυγκρασία μου!
      Εμένα μ' αρέσει και ο τρόπος του. Δεν με ενοχλεί η γλώσσα που επιλέγει να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος που ξέρει να μιλά και να σκέφτεται. Με ενοχλεί όταν βρίζει ένας αστοιχείωτος. Με ενοχλούν οι βρισιές του μεθυσμένου, οι γηπεδικές, οι σεξιστικές, όταν δεν τις χρησιμοποιούν άνθρωποι με τη σεξουαλική ταυτότητα του Χατζηστεφάνου που σκοπό έχουν την απενοχοποίηση και το σπάσιμο των ταμπού. Κανείς σεμνότυφος δεν μπορεί να πει μουνί ή πούτσος ας πούμε, μέχρι και οι λέξεις του προκαλούν κόμπλεξ. Το ο,τι βρίζει δεν με ενοχλεί καθόλου. Με ξενίζει όταν απειλεί.
      Πολύ στους τύπους έχουμε γίνει ευγενείς και η πολιτική ορθότητα δεν αφήνει τόπο στην ουσία των πραγμάτων. Καιρός να αποποιηθούμε τις υποκριτικές ευγένειες και να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους. Το δυστύχημα είναι που την ίδια γλώσσα φαίνεται να χρησιμοποιούν και τα δύο άκρα της πολοιτικής ζωής του τόπου, με φοβερές διαφορές στο περιεχόμενο της σκέψης, αλλά άντε βρες τες αν είσαι ένας απλός "αιλυνούλης". Ο κόσμος έχει μάθει να αναγνωρίζει την ξύλινη πολιτικά ορθή γλώσσα και την αληθινή ζωντανή γλώσσα. Οι εθνικιστικές φασιστικές ιδεολογίες, επειδή είναι εδραιωμένες σε παραδοσιακές συντηρητικές αξίες της κοινωνίας και όχι του ανθρώπου ως ξεχωριστή οντότητα, είναι δυστυχώς πιο δημοφιλής από την αναρχική ιδεολογία που είναι ουσιαστικά ανθρωποκεντρική. Γι' αυτό είναι δύσκολο να γίνει επιδίωξη των πολλών η αναρχία. Γιατί είναι ένα μακρύ ταξίδι μοναχικό και λίγοι το αποφασίζουν ουσιαστικά. Πάντα λίγοι ήταν μονόλυκοι και όχι αγελαίοι λύκοι.
      Αυτά όπως τα βλέπω σο φαρ.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    5. πολιτική* δημοφιλείς* κι αν έχω κι άλλα σόρρυ!

      Διαγραφή
  6. Με τη μεταστρουκτουραλιστική αποδόμηση του υπαρκτού αναδιοργανωτισμού και της υπερσοσιαλιστικής πολεμικής που εφαρμόζει στα έργα του ο διάσημος Τατάρος σκηνοθέτης Βίκτωρ Σαμανακομπαρενίτσκιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό!

      Ή τα Βε μπλουζάκια που ισχυρίζονται κάποιοι ότι φοράς, και το πόσο αντρικά είναι.

      Διαγραφή
    2. Ή να κάνεις λογοτεχνική ανάλυση των σχολίων που σου έχουμε κάνειεγώ, ο Θωμάς, η Κ+ κι ο Master και να αναφερθείς στην επιρροή τους στην ιστορία της σύγχρονης παραψυχολογίας ζαμπόν, εντοπίζοντας κι αναλύοντας τα εκφραστικά μέσα που διαθέτουν και σχολιάζοντας τη λειτουργία τους στο μπλογκ σου.

      Διαγραφή
    3. Θωμά,αγάπη μου,είσαι ιδιοφυΐα. :)

      Μπράβο,Ιωαννάκι,ωραία ιδέα!

      Διαγραφή
    4. Και μετά λενε εμένα κομμουνιστή!!πφφφφφ!!!Είδαμε και το Θωμά!

      Διαγραφή
    5. Για τις παρενεργειες σπανιων καλοκαιρινων κοκτειλ στην ψυχοσυνθεση αριστερων αναρχαυτονομων φοιτητων που λογω καλοκαιριου φευγουν απο τις καταληψεις των σχολων τους και εχουν να αντιμετωπισουν τα εκαστοτε οικογενειακα τους προβληματα.

      Διαγραφή
    6. Τα ξέρεις καλά βλέπω!Μπράβο,μπράβο!Να τα μάθεις και σε μας βρε!

      Διαγραφή
    7. Μα επειδη ΔΕΝ τα ξερω ρωταω.

      Αυτη η απορια αιωρειται ακομα καπου στο πισω μερος του κεφαλιου μου και νομιζω πως αξιζει τεκμηριωσης ( = document. Aν υποθεσουμε οτι υπαρχει κατι που ειναι αξιο τεκμηριωσης. Γιατι αν ειναι μπαφοκλανιες σε καμπινγκ νομιζω οτι οι δικες μου ειναι καλυτερες. Κλανιες. Χωρις μπαφο. Τζαμπα. )

      Ο ανθρωπος μπορει να ειναι κοινωνικο ΖΩΟ αλλα δεν παυει να εχει και σπιτι. Ενιοτε οικογενειες. Και Μεγαλο Αδερφο.

      Τι μπανιστιρτζης ειναι αν δεν αφησει να διαρρευσει μια πτυχη που δεν ξεραμε απο αυτη τη συνομοταξια ασπονδυλων....

      Εκτως και ειναι κωλοκαβατζας οποτε αλλαζουμε τρομ(π)αριο....

      Διαγραφή
  7. Αφού κάνεις μια καλή κουβέντα με το ταβάνι σου προτείνω να ασχοληθείς με τη Κρήτη γιατί αν της αρνηθείς αυτό που σου ζήτησε δεν σε βλέπω καλα....
    Την έχω κόψει εγώ,θα σε ψήσει στους 250 βαθμούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι!!! χαχα

      Τελικά ποιος προτεινε Σάκη;

      Πάλι ο,τι να 'ναι αποφάσισε;

      Διαγραφή
    2. ποτ-μπουρί της σόμπας λέγεται αυτό :)

      Διαγραφή
  8. Με τις σαγιοναρες χαβαγιανας...που ακουω τοσα χρονια γι αυτες κ μολις προσφατα ανακαλυψα οτι εχω ενα ζευγαρι απο δαυτες κοντα στα 9 χρονια!!! Σκυλια..δν λεω! Αντεχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή