Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ




Χαίρομαι όταν στα σχόλια αυτού του μπλογκ υπάρχει ομοφωνία, όταν πρόκειται να ζητηθεί η γνώμη του κοινού.
Όπως ξέρετε, αυτό το μπλογκ ανήκει στους αναγνώστες του και εγώ είμαι η μικρή, τρυφερή τους πουτάνα που τους φέρνει και τους δίνει τα καλούδια όπως ακριβώς μου ζητήσουν.

Στην προηγούμενη ανάρτηση ζήτησα από το κοινό να ψηφίσει το θέμα ΑΥΤΗΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ και όλοι απάντησαν ομόφωνα. Οπότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να











ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ






 ένα όνομα-μια ιστορία-μια πορεία.....


Ήταν πολύ μικρός όταν γεννήθηκε.
Γιος του Τζων Πορν Τζόρβα και της Χάλια Τζάξον, η οποία είχε ένα πολύ δύσκολο τοκετό.
Τότε ήταν πολύ παλιά τα χρόνια και η γυναίκα υπέφερε, οπότε της έκαναν αναισθησία για να μην υποφέρει και ο Πορν Τζόρβας της τραγούδησε το sleep of angels -που αργότερα έγινε το γνωστό χιτ "κοιμήσου αγγελούδι μου"- και έτσι κοιμήθηκε για να γεννήσει.




   Ήταν μόνο μερικών λεπτών μωρό αλλά το κλάμα του ήταν τουλάχιστον 3 κλίμακες πιο ψηλά από την Πουείν'οΒάγκνερ ΠουείναιοΠουτσίνι και ο πατέρας του αποφάσισε να τον κάνει τραγουδιάρη.
Χαρές και πανηγύρια στο Τζορβέικο όταν το πρωτοφέρανε από το μαιευτήριο στο σπίτι και ο πατέρας του κάλεσε τους καλύτερούς του φίλους για να το γιορτάσουνε: Ozzy, Coverdale, Malmsteen, Μπουλάς, Ψαραντώνης και άλλοι.
Στο σπίτι μπήκε και ο Lemmy....κοίταξε το βρέφος....σκούπησε μια μύξα από το επικό μουστάκι του και την καθάρισε από τα δάχτυλά του πάνω στη μούρη του βρέφους, αφήνωντας πάνω στο αθώο του μουτράκι μισό κιλό "καλαμάρι" ανάμεικτο με σάπιο έητζ, μπέρμπον, μουνόχυμα και δέος λέγοντας μέσα απ' τα δόντια του: "θα γίνει αγόρι"
Και όντως το παιδί μεγαλώνοντας είχε τρομερή κλίση στη μουσική και ειδικά στο τραγούδι που ήταν το αγαπημένο του όργανο.



   Όσοι γεννήθηκαν από το 1960 και μετά ξέρετε την ιστορία -και
μη γελιώμαστε....ήταν μεγαλειώδης-. Αυτή εδώ η ανάρτηση είναι για να μαθαίνουν οι νεότερες γεννιές.


   Από τα παιδικά του χρόνια η μάνα του τον τάιζε αυγά και σκόρδο για να μην της τονε ματιάξουνε και κάθε μέρα τον πήγαινε στο ωδείο να μάθει νότες.....γράμματα δεν έμαθε ποτέ και ήταν το μεγάλο του παράπονο, μέχρι που έμαθε.


    Η πρώτη μεγάλη συνεργασία του Σάκη έγινε με τους Manowar.
Συγκεκριμένα, είχαν έρθει εδώ στην Ελλάδα για συναθλίες και τσίποθρα.
Ναααααα τα μοθνιά κάτω από το ξενοδοχείο για να γαμήσουν τα μέλη της μπάντας, που -ως γνωστόν- είναι και σεκσ-σθμπολζ και ο Joey Demayo να μοιράζει χυλόπιτες λες και ήταν ανθρωπιστική βοήθεια στη Σομαλία, αλλά τα μοθνιά δεν το έβαζαν κάτω και φώναζαν στην είσοδο του ξενοδοχείου ότι άμα θα μποθνε μέσα θα τοθς γαμήσοθν και τοθς τέσσερις.


   Τη λύση την έδωσε ο κιθαρίστας του πατέρα του Σάκη, ο Ρίτσης ο Σαμπόρας που με ένα επικό σόλο της κιθάρας του, που το έπαιξε χωρίς καλώδιο και ενισχυτή απάνω στο βουνό, έστειλε το ελικόπτερο που του έκανε τα πανοραμικά πλάνα στο ξενοδοχείο των άμοιρων των Μάνογοθορ και τους έσωσε την τελευταία στιγμη. Κι αυτό επιτεύχθει γιατί το σενάριο της διάσωσης δεν το έγραψε ο συγγραφέας του Game of Thrones που, αν ήταν στο χέρι του- τώρα οι Manowar θα ήταν πιο νεκροί κι από κάτι πάρα πολύ νεκρό όπως η καριέρα της Σελήν Ντιόν στη Σελήνη.
   Οι Μάνογοθορ μεταφέρθηκαν στο σπίτι του Τζων, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαμβάνουν το τραγούδι του 18χρονου τότε Σάκη, την ώρα που ξεπάστρεφαν κοπάδια προβάτων στη σούβλα, μαζί με greek salad και αναβολικά από το μαγαζί του Μήτσου στα Καλάβρυτα.


    Σύντομα του ζήτησαν να έρθει μαζί τους στην Αγγλία για να ηχογραφήσουν το "Hale to England" με το επικό εξώφυλλο με τα μέλη της μπάντας να είναι στουπί στη βροχή και καρούμπαλα απ' το χαλάζι (όποιος έπιασε το αστείο είναι και πολύ φύτουκλας ναούμ').
Ο Σάκης δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά κι αφού πήρε την ευχή της μάνας του κι ένα ταπεράκι ντολμάδες και κεφτεδάκια έφτασε στα θρυλικά στούντιοζ των Μάνογουωρ και ηχογραφήσανε το -ιστορικό πλέον- άλμπουμ.
Η απέραντη φωνή του Eric Adams έδεσε αρμονικά με πρωτόλειες κορώνες του Σάκη που αντηχούσαν παλμό και καθαρό και στιβαρό μέταλο. Το ντουέτο τους στο κομμάτι "Chill with power (Klein-mein)", θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές των φανατικών οπαδών της μπάντας.

   Τότε ήταν που ΚΑΙ το χόλλυγουντ άνοιξε τις πύλες του στο τεράστιο αυτό ταλέντο, αποσκοπώντας να τον καθιερώσει και σαν ηθοποιό.
Πριν την επική του ερμηνία στο Alter Ego (όπου υποδύονταν έναν κατα-φαντασίαν νάρκισσο με σύνδρομο μερικής απώλειας μαλλιών), η οποία απέσπασε όλα τα Όσκαρ σε όλες τις κατηγορίες, έλαβε μέρος στις εξής ταινίες:


  • Cocktail: σαν πρώτη του ταινία έπρεπε να πάρει έναν μικρό ρόλο για να δούνε τις δυνατότητές του, οπότε ο Σάκης υποδύθηκε το milf στην αρχή της ταινίας που κάνει καμάκι στον Τομ Κρουζ
  • Ροζ Πάνθηρας: η επιτυχία του στην προηγούμενή του ταινία του εξασφάλισε εδώ το ρόλο του κινέζου βοηθού του Κλουζώ, που είναι μαυροζωνάς σε τουλάχιστον 15 εικαστικές τέχνες
  • Σαββατοκύριακο στου Μπέρνυ: όπου ο Σάκης ανέλαβε με επιτυχία τον απαιτητικό ρόλο της παραλίας που ήταν το σπίτι του Μπέρνυ
  • Dangeons and Dragons: η ταινία θα πήγαινε άπατη αν δεν την έσωζε ο Σάκης, υποδυόμενος τον δράκο που ξερνούσε φλόγες από τη μήτρα του
  • ΔΕΝ υποδύθηκε τελικά τον Χατζηστεφάνου στην ταινία για τη ζωή του, λόγω του ότι ο άνθρωπος ακόμα ζει και μάλλον δεν έχει πεθάνει
  • ΔΕΝ ασχολήθηκε τελικά με τον πειραματικό Μογγολικό κινηματογράφο, όπως τον προέτρεψαν κάποιοι φανατικοί του θαυμαστές (Θωμάς ο Μπαρμπέρης της γειτονιάς)

Σε κάποια φάση της ζωής του και ενώ είχε εδραιωθεί σαν σύμβολο της σύγχρονης παγκόσμιας κληρονομιάς, ο Σάκης άρχισε να γράφει και αυτή τη φορά όχι νότες, αλλά κανονικά γράμματα....άρχισε να αποτυπώνει τις ιδέες και τις απόψεις του στο χαρτί και εξέδωσε μια σειρά βιβλίων στα οποία

  • ΔΕΝ ασχολήθηκε με το πόσο αντρίκιο είναι να φοράς μπλουζάκια V ("Ω" στα ελληνικά βρε πρωτόζωα που θέτε και λατινικά, ενώ δεν ξέρετε πόσο κάνει IV+III)
  • ΔΕΝ ασχολήθηκε με τη λογοτεχνική ανάλυση των σχολίων που κάνουν κάτι σχολιαστές των δημοτικών σχολείων στο μπλογκ του Χωστήρα και μετά πετάνε κάτι εξυπνάδες και ευλογούν ο ένας τα γένια του άλλου για το πόσο γαμάτοι είναι, καθώ και ΔΕΝ assholeήθηκε με το πόσα κιλά ναρκωτικά πρέπει να πάρει ο Χωστήρας για να καταλάβει το τι στο μπούτσο εννοούνε στην τελική
  • ΔΕΝ ασχολήθηκε καν με τα ίδια τα κοκτέηλ ψυχοτροπικών που παίρνει ο Χωστήρας για να μπορέσει να βγάλει άκρη "με αυτές τις μαλακίες"
  • και σίγουρα ΔΕΝ ασχολήθηκε με ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑΣ και με κανέναν τρόπο.....ίσως λίγο με το παρεό....και λίγο swag




Όμως η αγάπη του για τον τραγούδι τον έφερε ξανά πίσω στη μητρόπολη του πολιτισμού και της καλιέργειας, στην Ελλάδα, εκεί που και η τελευταία σαβούρα ξέρει τι σημαίνει Μπρεχτ και το πιο πατόμοθνο έχει πάρει μπάτσελορ από 3 κολλέγια. Στο μέρος που περπατάς στο δρόμο και τα γούφερ του κατζετακιαρισμένου αμαξιού παίζουν Μότσαρτ στη διαπασών για να ξεκινήσει το ερωτικό κάλεσμα του αρσενικού προς το θυληκό....
Ελλάδα....εδώ θα ξεκινούσε την σόλο του καριέρα, χωρίς να έχει ανάγκη κανένα καργιόλη για να λάμψει. Θα έκανε αυτή τη χώρα το σύμβολο του πανσυμπαντικού πολιτισμού.

Ο Sakis, όπως ήταν πλέον το νέο του καλλιτεχνικό όνομα, μάζεψε τους καλύτερους μουσικούς κάθε οργάνου και άρχισε να χτίζει άλμπουμ που θα βρωμούσαν και θα έζεχναν βαργιά κουλτούρα. Το ένα άλμπουμ διαδεχόταν το επόμενο:


  • Ride the Lighter: καθαρόαιμο βρώμικο συμφωνικό μέταλ, όπου η χαρακτηριστική φωνή του Sakis -ειδικά στα βραχνά από φλέμμα φωνητικά- σηματοδοτεί τη γέννηση ενός νέου είδους, του λεγόμενου "βουνίσιου μέταλ" ή "βοσκομέταλ"
  • Led Zeppelin I+I: αραχνοΰφαντο και τεχνικό, σαν Μόνα Λίζα, αυτό το άλμπουμ ισορροπεί ανάμεσα στην τελειότητα και την αυτοϊκανοποίηση. Η θεσπέσια φωνή του Sakis στην μελωδική μπαλάντα "Scream Bloody Gore", όρισε τον τρόπο που πρέπει να τρώγεται η μυζίθρα στα διαλείμματα ανάμεσα στις ηχογραφήσεις
  • Pasaleiftika (the black arloumb): για πολλούς ένα αμφιλεγόμενο άλμπουμ, καθώς στις ηχογραφήσεις θάφτηκαν τα κοντραμπασα και τα ομπόε για χάρη του μαλάκα που παίζει αυτά τα τεράστια μεταλλικά πιάτα μια φορά κάθε δυόμιση ώρες σε κάθε κονσέρτο. Αλλά και πάλι η ανδιαμφισβήτητη αξία του Sakis κατεύνασε τα πνεύματα, καθώς έθεσε τις βάσεις για ένα ακόμα είδος μουσικής, το "oriental metal" ή "baglametal"
  • Appetite for Souvlaction: η κορωνίδα των άλμπουμ, για αυτούς που αρέσκονται στα πιτογυριστά και αξιοτζατζίκιστα φωνητικά που εισήγαγε ο καλλιτέχνης με αυτό το δίσκο. Να θυμήσουμε ότι το τραγούδι "Welcome to the Mitsaras", το οποίο ο Sakis το αφιέρωσε σε γνωστό σουβλατζίδικο στην Τρίπολη
  • You Thanasi: με τον αξεπέραστο Τζον Τρομπόνε στην παραγωγή του δίσκου και τη συμβολή του σε κομμάτια "έχω έητζ τρία σ' ένα" και "βρέχει βροχή και κάνω ντουζ". Αυτό φυσικά αποτέλεσε απαρχή σε μια νέα μορφή μουσικής που πήρε το όνομα "εβραιομέταλ" ή "μέταλ με τη μύτη και κοτσίδια στο αυτί"
   

Επίλογος:

Ο Σάκης Ρουβάς δεν αναλώθηκε με τίποτα άλλο, πέρα από την τέχνη και τον πολιτισμό. Δεν έκατσε ν' ασχοληθεί "μ' αυτές τις μαλακίες -όπως ο ίδιος τις χαρακτηρίζει- που στερούν από τον κόσμο την ηθική ανύψωση και μας κάνουν ζαγάρια για παστουρμά".

Οι θαυμάστριές του έχουν αυτονομαστεί "elven dolls" ή "cougars of death", ανάλογα με την ηλικία τους, ενώ οι άρρενες οπαδοί του έχουν ιδρύσει το σύλλογο "Rouvamaniacs" με μασκότ το τριζόνι που δαγκάνει τον σκίουρο της εξουσίας









72 σχόλια:

  1. IV+III κάνει VII. Γελοίε. Που θα μας πεις εσύ δεν ξέρουμε λατινικά.
    Υ.Γ. Να ξέρεις πάντως ότι το ίνδαλμα θα την κάνει κάποια στιγμή τη στροφή στον πειραματικό Μογγολικό κινηματογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως η μετατροπη λατινικων αριθμων στο συγχρονο 10αδικο συστημα αποτελει κλασσικη ασκηση προγραμματισμου απο την οποια περναει πολυς κοσμος.

      Και οταν εχει αρκετο χρονο στη διαθεση του μπορει να τον βαλει να κανει και πραξεις.

      Σιγουρα παντως σαν ασκηση εχει περισσοτερη πλακα απο το να λυνεις σουντοκου.

      Διαγραφή
    2. IV+III κανει VII όπως βεβαίως σωστά λέει το ΠαιδίΘαύμαΜας, αλλά κάνει και ΙΙΙΧ
      και για τους παλαιότερους Ζ.

      Τα άλλα δεν τα κατάλαβα.

      Διαγραφή
    3. Καθηγητης μας στο ΤΕΙ, σε εξετστικη πρωτου 6μηνο: "Γνωριζετε τα γεννεθλια της κοπελας σας. Γνωριζετε οτι επεφτε ημερα Σαββατο. Τι ημερα θα πεσει στη 10η επετειο της σχεσης σας ? Γραψτε ενα προγραμμα που θα κανει τον υπολογισμο"

      Αναλογα Δαφνη μου: "Εχετε τον αριθμο VII. Φτιαξτε ενα προγραμμα που θα τον μετατρεπει στο 10αδικο οπως και καθε αλλο αριθμο που θα του εισαγετε."

      Η πλακα με τα σουντοκου ειναι πως καπου εχω καταχωνιασμενο καποιο προγραμματακι που τα λυνει αυτοματα.

      Δε μπηκα ποτε στο κοπο να φτιαξω ενα ( παντως ξερω καποιον που εκανε κατι τετοια χαριτωμενα για την πτυχιακη του )

      Διαγραφή

    4. Θα μου άρεσε να το έβλεπα το πρόγραμμα- ίσως βέβαια να μην καταλάβαινα και πολλά..
      Μ΄αρέσουν τα σουντόκου.
      Μου τα κόλλησε ένας φίλος
      που ως την τελευταία του ώρα (καρκίνος) τα είχε τετρακόσια...

      Μα πες μου, η λύση είναι Πέμπτη;

      Διαγραφή
    5. Τι να σου πω για το προγραμμα. Μετα απο καποια χρονια χανονται οι επαφες και δεν νομιζω οτι αξιζει να ανεβαινω Θεσσαλονικη για μια πτυχιακη. Για σουντοκου.

      Περα πο το κλασσικο "Τι ωρα. Και που ?" η λυση εξαρταται απο το πως αντιμετωπιζεις τους λατινικους αριθμους. Στην απλη περιπτωση που ειναι ολοι οι αριθμοι στη σειρα απο τον μικροτερο στον μεγαλυτερο τους αθροιζεις.
      πχ το 9: VIIII-> 5 + 1 + 1 + 1 + 1
      Απλο ? Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα ( και χωρις τον Sakis )

      Η περιπτωση που θες πχ να γραψεις το 9 σαν ΙΧ ειναι λιγο πιο συνθετη γιατι προυποθετει να κοιταζεις το επομενο νουμερο απο οποιο εξεταζεις καθε στιγμη και να το προσθεσεις σε ενα προχειρο αθροισμα που κρατας και να αφαιρεσεις το μικροτερο.

      Ετσι στο 9 που λεγαμε πιο πριν με ενα τετοιο προχειρο αθροισμα 0 ( αφου δεν ειχαμε κανει καποια αλλη πραξη ) το τελικο αποτελεσμα ειναι 0 + 10 - 1 = 9

      Βασικα για να γλυτωσεις χωρο σπας τα νευρα καποιων ανθρωπων.

      Και για να ηρεμισει κανεις απο την υπερβολικη σκεψη ειτε βαζει καποιον αλλο να τα κανει η κανει ενα προγραμμα για αυτη τη δουλεια. Στο πρωτο εξαμηνο των σπουδων. Να μη μενει αντερο.

      Διαγραφή
    6. Και η λυση για το ημερολογιο ειναι ακομα χειροτερη.

      Δε στη συνηστω αν δε θες να καψεις οντως φλατζα. Παντως εκεινο το 6μηνο περασα.

      Ηταν Παρασκευη.

      Διαγραφή
    7. Εμ έτσι εξηγείται η περίπτωσή σου κλινικά :)

      Δεν πίνει τίποτα Χωστήρα, μαθηματικός είναι ο άνθρωπας!
      χαχαχαχα

      Διαγραφή
    8. What do you mean it wasn't made on drugs ?

      http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WhatDoYouMeanItWasntMadeOnDrugs

      Διαγραφή
    9. Μονο ποκεμον ξεχεζαν. Μαλιστα.

      It's a kookbook. A KOOK-book....

      Διαγραφή
    10. Παρασκευή;
      Κάτι λάθος θα έκανα στα δίσεκτα..
      Καλά να πάθω,
      ας επιστρέψω στο ιαμβικό πεντάμετρο ή κανένα δεκαπεντασύλλαβο..
      ―πιο εύκολο..

      Διαγραφή
  2. Εχω μια υποψια οτι στον πηγαιμο σου στην Ιθακη (του σπιτιου ) πηγες και οταν πηρες μαζι σου την εφημεριδα το πρωτο πραγμα στην οποια την ανοιξες ηταν το προγραμμα της τηλεορασης....

    Κατα τα αλλα ωραιο. Ποιοτητα απο τις λιγες...

    Και το τρακ του τοστ:
    http://www.youtube.com/watch?v=dvje4k4mh9A

    ( ΧΑ! να ενα τρακ-χρονομηχανη του τρομου. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λατρεύω τον Σάκη και εσύ και οι ομοιοί σου, που τον ζηλεύετε, πειτε ο,τι θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την ανάγνωση του τίτλου του τοστακίου, ήμανε σίγουρος (σαν άγουρο αγγούρι) ότι είχε να κάνει με την παρένθεση που ονομάζεται "μα τι μαλάκας είναι αυτό το Saki (με πατάτες)" χαχαχαχα

      Ο απολογισμός της παραφροσύνης, στο σπίτι της κερά-Φροσύνης.

      Ουγκ

      Διαγραφή
    2. Ενα πιατο μακαρονια με κιμα και ενα καλο μασαζ απο το αμορε νομιζω οτι μπορει σε πεισει για το αντιθετο.

      Η οτι δεν πρεπει να τον αφηνεις στην κουζινα μονο του.

      Η στη τουαλετα. Με το προγραμμα της τηλεορασης.

      Διαγραφή
  4. Δηλώνω Ρουβίτσα κι ως εκ τούτου αποκυρρήσω το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά βάθος είσαι φυτό από τα λίγα, όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sakis 4ever <333,που λέμε και στο Δημοτικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό "σχολιαστής δημοτικών σχολείων". Εγώ, κύριε Χωστήρα, είμαι 17 χρονών και μισό, έχω τελειώσει το Λύκειο με απολυτήριο με 17 και 5, έβγαλα 16.206 μόρια στις Πανελλήνιες κι έγραψα 18.3 στα Αγγλικά, με Proficiency και Sorbonne B2 στα Γαλλικά. Λίγο δύσκολο να είμαι σχολιαστής δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις να σχολιασεις τι μαλακιες κανουν οσο πανε ακομα στο δημοτικο και εσυ εχεις ξεμπερδεψει με τις πανελαδικες.

      Τα πραγματα αρχιζουν να δυσκολευουν οταν εχεις αντηρισιες να σου φωναζουν "εδω καλα καλα δε φυτρωσανε οι τριχες στα αρχιδια σας και νομιζετε πως γινατε αντρες".

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Ανώνυμε, θα μπορούσα να σου αναπτύξω πόσο έχουν αλλάξει τα παιδιά του Δημοτικού από τον καιρό που το τέλειωσα (2007) ως σήμερα. Αλλά όχι εδώ γιατί θα βγούμε εκτός θέματος.
      Στον Χωστήρα αναφέρεσαι; Α, ναι, πες τα χρυσόστομε γιατί εμάς δεν μας ακούει.

      Διαγραφή
    3. Πόσα μαλακιστήρια Ανώνυμοι έχουν κατακλύσει ρε Χωστήρα το ιστολόγιο σου;
      Πόσα άσχετα πετάνε; Που είναι ο Κούλης γαμώ το σπίτι του;
      Ανων 1000

      Διαγραφή
    4. Τον μαλακα κωλοι εμισησαν. Τη μαλακια ουδεις. Αν ειναι και καλα σημαδεμενο το cumshot επεφυμεις κιολας.

      Ο γκουσγκουνης εκανε καριερα απο κατι τετοιες μαλακιες.

      Και αφου γαμαγε (λεμε τωρα) αυτος τοτε μπορεις και εσυ.
      BE A HERO AND DO IT.

      Διαγραφή
    5. Αμα ήθελα να γίνω χίροου ρε φιλάρα, θα ανοιγα blog. Λεω να γίνω χοίροου...πάω να χτυπήσω κάτι σουβλάκια.

      Τα λέμε
      Ανων 1000

      Διαγραφή
    6. Μη μου τους ορχεις πρισκετε και αρχισω να φωναζω "Here cums the pig" και γινουμε ρεζιλι στη γειτονια επειδη πεθανατε απο τα γουρουνοφλοκια που βαζουν για σως στο γυρο απο ασβο...

      Διαγραφή
    7. Είναι νόστιμα όμως και δεν άκουσα να πέθανε κανείς από αυτά. Δε με πρόλαβες χτες. Τα τσάκισα.
      Ανων 1000

      Διαγραφή
    8. Εσενα περιμενα νομιζεις πατσα μου ? Η νομιζεις οτι το σουβλατζιδικο σου ειναι το μονο στη πολη που θα πρεπει να κανουμε τουρνουα μορταλ κομπατ για ενα κομματι κρεας ?

      Για μερικους ποντους λουκανικο οτι παιρνεις γουρνουνι στο σακι μου φαινεται

      Διαγραφή
  8. ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το ούρλιαξα στις 1/7 όταν άρχιζεlive των rotting christ (ο τραγουδιστής-κιθαρίστας-frontman λέγεται Σάκης Τόλης για τους μη γνώστες) κάνοντας ένα κοινό από μαλλιομεταλάδες, καθώς και τον έτερο Τόλη, αδερφό του Σάκη να ξεραθούν στα γέλια!

      Διαγραφή
  9. Ψεύτη Χωστήρα που καταναλώνεις ότι χορταρικό παράγουν τα Ζωνιανά!Αυτή έιναι η αλήθεια το το Σάκη και όχι αυτά που γράφεις!

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82_%CE%A1%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AC%CF%82

    Διέπραξες το έγκλημα της εσχάτης προδοσιας για αυτό ο Σύλλογος για την Προστασία του Σάκη από τους Κακοπροαίρετους Μεταλλάδες σε καταδικάζει σε 24ωρο υποχρεώτικό άκουσμα Σακη για να αλλάξεις γνώμη!!

    Κακοήθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σακι με πατατες παρουσιασε τους ΛΟΡΝΤΙ μια φορα και ενα καιρο στην αγρια γιουριοΒΥΖΙον ομως.

      Ποιος στη σχαση τους....

      Διαγραφή
    2. Ε ναι έπρεπε να βάλουν εσενα να την παρουσιάσουν την Οίροβιζιτα για να ταιριάξει καλύτερα με δαύτους!!

      Διαγραφή
    3. Να σε θυσιασω στο σατανα για να γυρισω το χρονο πισω ?

      Σου υποσχομαι δεν θα πονεσεις. Πολυ.

      Διαγραφή
    4. Θυσιάστηκα ήδη!Συγγνώμη που δε σε περιμενα!!Θες να δοκιμάσουμε με σένα θύμα αυτή τη φορά;

      Διαγραφή
    5. Και τι σε κανει να πιστευεις οτι εχω εγω ψυχες να περισσευουν ? Και για τη γιουροβυζιον ακομα χειροτερα. Αστες να τοκιζονται εκει που ειναι.

      Βασικα αυτο που με κανει περισσοτερο να αναρωτιεμαι ειναι τι ψυχη θα παρεδιδες αριστερος.... ανθρωπος ? ( αν ειχες )

      Διαγραφή
    6. Έχεις ψυχή;;Βρε τι μαθαίνει κανείς βραδιάτικα!Και εγω που νόμιζα πως τα τρολλ είναι άψυχα!

      Με έπιασες ρεεε!!Πάει δεν έχω μούτρα να βγω στη κενωνια!!Δεν έχω ψυχή το παραδέχομαι!Είμαι ο χαμένος γιος του Κόμη Δράκουλα!!Ρουφάω και αίμα άμα λάχει,αλλά εσύ μη φοβάσαι!!Προτιμώ το ανθρώπινο!

      Διαγραφή
    7. Και χαμενος και γιος και βαμπιρ. Ρουφας κιολας. Ανθρωπους. Μαλιστα. Νομιζω πρεπει να το κοιταξεις λιγο αυτο το θεμα.

      Οχι τιποτα αλλο, αλλα μπορεις να κολησεις τιποτα αν δεν προσεξεις και μετα πως θα σε (ξε)χωρισουνε, τον δακο απο τη μουχριτσα....

      Διαγραφή
    8. Και λεπρος και μαύρος και AIDS έχω και με κάτι τρολλ σα και σένα συναναστρέφομαι και τον Κένεντι τον σκότωσα και έκλασα και γέμισε η ατμόσφαιρα διοξείδιο του άνθρακα και χάλασε το κλίμα!!Δεν έχω χρόνο όμως να τα προσέξω όλα αυτά γιατί πάω με κάτι πρεζάκια να πάρουμε τη δόση μας!!Έχεις όμως κανα ευρώ γιατί ξέμεινα;

      Διαγραφή
    9. Εχω κατι πλαστα των 3 ευρω απο τις αποκριες. Χασισμα σου αν ειναι να μου αδειασουν την γωνια.

      Διαγραφή
    10. 3ευρα έχω και εγω,αλλά χρειάζομαι μονοευρο!!Παίρνω και 50λεπτα δεν κάνω διακρίσεις εγω!Ειμαι πολύ διακριτικός εγω!Μέχρι και σε σένα μιλάω!

      Διαγραφή
    11. Αυτη τη διακριτικοτητα ρε.... Με συγκινησε.... Και αυτη η ανωτερωτητα με την οποια εξισωνεις τους παντες... Θα βαλω τα κλαματα...

      Απο τα γελια.

      Τσαρος Ρασκόλνικωφ. New entry στο τοπ ντεμεκ των αστεγων ναρκομανων της Ωμονοιας. Τουλαχιστον τωρα εξηγειται πως βρηκες τα λεφτα και για το ταμπλετ που διαβαζεις τα του χωστηρα.

      Αντε και εις ανωτερα.

      Διαγραφή
    12. Μην βάλεις τα κλάμματα γιατι δεν μπορώ το σφουγγάρισμα!

      Ειδες,είδες;;Θες να κλέψω και για σένα ένα τάμπλετ;Δεν ειναι τιποτα,παω μαχαιρώνω εναν τυπο και στο φέρνω!!Ε,ε;

      Διαγραφή
    13. Τα ντραγκζ σου εχουν καψει οτι λιγο μυαλο εχεις βλεπω. Αν κλεψεις μαχαιρωνωντας ταμπλετ στο κεντρο μπορει:

      1) Να σε παρουν χαμπαρι τιποτις ΜΑΤακιδες ( τοσες πορειες γινονταιο, να μη παρουν ειδηση κοτζαμ πρεζονι που εισαι ), το οποιο μας οδηγει στο....

      2) Να σε βαλουν να καθαριζεις τα αιματα μαζι με τα κουτακια απο τα δακρυγωνα...

      3) ???

      4) ΠΡΟΦΙΤ. Για τον ματακια. Αυτος θα σουφρωσει το ταμπλετ τελικα. Απο σενα.

      Διαγραφή
  10. Θα σου γράψω ο,τι μου γράψανε κι εμένα τελευταία πολύ εύστοχα: Χωστήρα ξέρεις πως σε διαβάζω, αλλά τόσο μεγάλη ανάρτηση για το Ρουβά συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την διαβάσω!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πώς λέγεται το μοντάζ που κάνει στα βίντεο του ο Χωστήρας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να προσπαθήσει και κανένας άλλος ρε και θα προχωρήσω στην αποκάλυψη. Ξέρω όμως γιατί δεν το βρίσκεις. Δεν πάει το μυαλό σου στα αυτονόητα πια! :)

      Διαγραφή
    2. Λάθος όλοι σας

      ΚΑΡΑΦΛΑΖ

      Διαγραφή
    3. Συγχαρητήρια Ανώνυμε Ανωνύμου από την Αμμόχωστον!
      Κερδίζεις ένα φανταστικό πλυντήριο πιάτων!

      Διαγραφή
  12. Αντλεις τρελη εμπνευση απο το κοινο...δν εξηγειται αλλιως..!
    Μα να αποποιηθει ο σακης τη σαγιοναρα;; Αν ειναι δυνατον!!! Δν ειναι αυτος ο σακης που ξερω!!
    Παντως, περα απο την πλακα μια σκεψη που παραθετω αν κ δν ειναι καλοσχηματισμενη..
    Η μουσικη ειναι μουσικη κ ολα τα ειδη της εχουν την θεση τους καπου. Το αν θ αρεσουν ή οχι κ σε ποιους ειναι αλλο θεμα. Προσωπικα δν μπορω να κανω τρομερες αναλυσεις για τη μουσικη αλλα μπορω να πω αν κατι μ αρεσει ή οχι. Κ εχω περασει κ απο διαφορα ειδη-οχι ολα- απο λαικα μεχρι ψυχεδελικο ροκ κ ηλεκτρονικη μουσικη (τα χεβι μεταλ κ στονερ δν τα πολυαντεξα να πω την αληθεια). Δι πόιντ ιζ ακουτε μουσικη αβερτα ο,τι κι αν ειναι αυτη!
    Ξεφυγα απο το θεμα αλλα ολος αυτος ο προβληματισμος γεννηθηκε απο το σακη. Αυτο τα λεει ολα!!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθουσα να θυμηθω τι μου θυμιζε η ολη σκεψη σου για τη μουσικη.

      Και ηταν το εξης ανεκδοτο με προγραμματισμο:

      Ο προγραμματισμος, ελεγε ενας παλιοτερος, ειναι σαν το σεξ στην εφηβεια:
      -Ειναι στο μυαλο ολων ολη την ωρα.
      -Ολοι σκεφτονται πως ολοι οι αλλοι το κανουν.
      -Οταν δεν το κανει σχεδον κανενα.
      -Και οι λιγοι που το κανουν:
      α) Το κανουν αγαρμπα.
      β) Ειναι σιγουροι πως θα ειναι καλυτερο την επομενη φορα.
      β) Δεν χρησιμοποιουν κανενα ειδος προστασιας.

      Διαγραφή
    2. Αυτό δεν λέει τίποτα.
      Άνθρωπος χωρίς μουσική ταυτότητα δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

      Διαγραφή
    3. Μια χαρα παταει, περπαταει και ξερει που βρισκεται.

      Απλα δεν προκειται ποτε να γινει κνιτης για να προσπαθει να ριξει μουνακια απο συναυλια του Μαχαιριτσα η να προσπαθει να αναλυσει Θεοδωρακη απο ταινια του Ταρκοφσκι.

      Διαγραφή
    4. Ανουσιο και κακοπροαιρετο σχολιο οπως παντα.
      Το να εχει καποιος μια μουσικη προτιμηση δειχνει πολλα πραγματα για τον χαρακτηρα και τον τροπο σκεψης του.
      Αν ο αλλος ειναι κριαρι και χοροπηδαει με οτι μαλακια του παρασουν, παρε και καταλαβε.
      Δειξε μου τι μουσικη ακους να σου πω ποιος εισαι φιλε...

      Διαγραφή
    5. Οταν το μονο που εχεις ειναι ενα σφυρι τα παντα μοιαζουν προκες.

      Αυτο εχω να σου πω μονο. Και ειναι το τελευταιο.

      Διαγραφή
    6. Ωραιος παραλληλισμος αλλα δεν προκειται ποτε να τις καρφωσεις ολες.
      Εισαι ωραιος σε παω παντως.

      Διαγραφή
    7. Οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες. Ολοι εχουν απο μια απο οτι φαινεται.

      Πρεπει να κοιταξεις καλυτερα και τον εγωισμο σου μαζι με την ιδεα οτι ολοι οι ανθρωποι μπαινουν σε καλουπια ( απο εσενα και μονο εσενα ) με βαση την ΔΙΚΗ ΣΟΥ και μονο τη δικη σου ιδεα για το τι ειναι καλη και κακη μουσικη.

      Διαγραφή
  13. Τη μεγαλύτερη συναυλία του το Σάκις την έκανε μια κάποια μέρα κάπου φορώντας φούστα ώστε να αερίζονται τα καλαμπαλίκια του και οι κορώνες βγήκαν πιο τέλεια και από σκατούλα που δε χρειάζεται να σκουπίσεις την κωλοχαράδρα σου μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχήν λίγα για τον Σάκη που είναι πατριωτης μου και συγγενής μου.
    Για μένα ο πιο ολοκληρομένος έλληνας καλλιτέχνης-τραγουδιστής που έχει περάσει στο Ελλάντα. Είχε μια κακή περίοδο απόλυτου ξεφτιλισμού τότε που συνεργάστηκε με τον Ψιψινάκη αλλά του το συγχωρούμε γιατί γκάστρωσε 2 ή 3 φορές την Κάτια.
    Χίλιες φορές 1000 Σάκηδες παρά 1 Σταν !

    Και να πας να γαμηθείς στην τελική γιατί έχω γυρίσει από διακοπές και είμαι ξενερωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Χωστήρα η ανάρτησή σου είναι από τις χειρότερες που έχω διαβάσει. Δε καταλαβαίνω Χριστό. Δε παίζει να είμαι εγώ ο άσχετος. Εσύ γράφεις μαλακίες. Και αυτό φαίνεται από τους σχολιαστές σου. Κανείς δεν στάθηκε σε κάποιο σημείο της ανάρτησης σου. Οι περισσότεροι σχολιάζουν το μακρύ τους και το κοντό τους. Οι Ανώνυμοί σου, έχου ρίξει το επίπεδο της Ανωνυμίας στα χάντακα. Γενικά δεν έχεις κύριο θέμα, δομή, ενότητα, και περιεχόμενο. Περίμενω να είναι καλύτερο το επόμενο άρθρο σου.
    Στα λεω πάντα με αγάπη.
    Ανων 1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γάμησε τα για τον μπούτσο έχει καταντήσει ο τύπος.
      Γραφικός ρε φίλε...
      Γιατί έτσι τελευταία ;

      Διαγραφή
    2. Έχει ερωτευτεί και του έχει πάρει η γκόμενα το μυαλό.

      Διαγραφή
    3. Μη λέτε μαλακίες. Το άρθρο γάμησε. Εσείς είστε πανίβλακες και δεν καταλαβαίνετε το ζουμί της ανάρτησης. _ _

      Διαγραφή
    4. Αν το ζουμι χρησιμοποιηθει σαν γενοσιμο για τη θεραπεια της ανικανοτητας μπορει να αλλαξει και τον ρου της ιστοριας.

      Αυτο που μενει να δουμε ειναι τι παρενεργειες θα εχει. Με ενα-δυο καυλοσπυρα παραπανω κλαιν μαιν, καποιοι ανθρωποι ειναι ηδη στον πατο οποτε δε μιλαμε για ριζικη επιδεινωση.

      Αν μιλαμε για ασταματητο κοψιμο να δουμε πως τη βγαζουμε καθαρη και ποιος θα μεινει να καθαριζει αυτες τις μαλακιες.

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή