Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΫΠΝΙΕΣ 4-ΜΙΣΩ ΤΗ ZUMBA


(το μωρό μου κοιμάται μέσα, γι' αυτό κάντε ησυχία μην την ξυπνήσετε)



αλήθεια μισώ αυτή τη μαλακία

η zumba είναι ό,τι πιο ηλίθιο έχει εφευρεθεί στο μοντέρνο χορό.
Υποτίθεται ότι είναι ένα είδος γυμναστικής-χορού που κάτι γκόμενες κουνιούνται στους ρυθμούς του λάτιν και νιώθουν ευεξία και σεξουαλικότητα.


Αφού λοιπόν ο σκοπός της zumba είναι έτσι διιτός, θα σας αποδείξω ότι αξίζει περισσότερο να μαζεύεις βρούβες πλήρως μολυσμένες απ' όξω από το Τσέρνομπιλ παρά να κουνιέσαι στους ρυθμούς της.



   Κατ' αρχήν, είναι γυμναστική η zumba;
ΟΧΙ
γυμναστική σημαίνει ότι κάνεις κάτι δύσκολο, το οποίο σε κάνει να ιδρώνεις και να κουράζεσαι σωματικά και πνευματικά και όταν τελειώνει η μαλακία, νιώθεις ότι μπορεί να πέρασαν δυο τρένα αράπηδες από πάνω σου, αλλά ο καθρέφτης σου θα πάρει χρώμα ροχαλί από το πολύ "φτούσου κοπελάρα μου/γκαβλιάρη μου, έχεις ομορφύνει επικίνδυνα τελευταία"

στη ζούμπα, το πολύ-πολύ να κλάσεις δυο πορδίτσες σε κανένα στριφογυριστό σπάσιμο της μέσης.



Είναι χορός η zumba;
Και πάλι όχι, εκτός αν η κλοπή διαφόρων ειδών χορού, όπως είναι λάτιν, οριεντάλ, τράιμπαλ,χαβάιαν, κουλουπού και η ενσωμάτωσή τους σε ένα uberμπάσταρδο μιξ θεωρείται χορός.
Με το ίδιο σκεπτικό και τα μάρμαρα του Παρθενώνα στο μουσείο του Λονδίνου, μαζί με ότι άλλο έκλεψαν οι Άγγλοι από γύρω-γύρω αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της Αγγλίας.
Ξέρεις τι είναι η πολιτιστική κληρονομιά της Αγγλίας;;;;
Το μουνί της βασίλισσας με ένα βασιλικό σκίουρο να προβάλλει από μέσα από τα βασιλικά μουνόχειλα και να λέει με φλεγματικό ύφος "five 'o clock, it's tea-time your Highness".
Χορευτικό στυλ λοιπόν δεν είναι με την καμία και ούτε πρόκειται η ζούμπα να επιβιώσει για πολύ.



    Πάμε λοιπόν ξανά: δίνει ευεξία;;;
Αρχίδια δίνει. Βάλε να γαμήσεις ξενέρωτη γκόμενα μετά από μισή -σου λέω εγώ- ώρα ζούμπα. Το ίδιο νούλα θα ήταν όπως και πριν.
Βάλ' την να πλύνει πιάτα, βάλ' την να ζωγραφήσει, να χέσει. Όλα θα τα κάνει το ίδιο όπως πριν, γιατί στο κάτω-κάτω ζούμπα χόρεψε, δεν σνίφαρε κόκα.


   Δίνει σεξουαλικότητα;;;;
Νομίζω ότι από το προηγούμενο επιχείρημα, δίνει ακριβώς τα ίδια δύο αρχίδια.


    Αλλά ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση με τον ελέφαντα που βρίσκεται ήδη στο δωμάτιο και κάνουμε πως δεν τον βλέπουμε.


Η ζούμπα είναι ένας "χορός" που σαν σκοπό έχει να τραβήξει τα βλέμματα και τις πούτσες των αντρών....αυτό...δεν χρειάζεται να πάω παρακάτω.



   Τα μουνιά όμως δεν ρωτάνε το αυτονόητο: το βρίσκουμε ενδιαφέρον; Μας τραβάει την προσοχή; Μας αρέσει σαν κίνηση; Μετά τη ζούμπα θα σε βάλω κάτω και θα σου γαμήσω το ταμ-τιριρίμ όπως ποτέ πριν;


Η απάντηση σε όλα είναι όχι.
Αν ένας άντρας κάτσει να δει ομαδικό γυναικών στη ζούμπα και έχει γκόμενα, σίγουρα θα κοιτάζει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ. Εξακριβωμένο.
Θα τσεκάρει -και καλά- τη δικιά του που-και-που και μόλις γυρίζει λίγο το βλέμμα της, έχει περάσει αξονικό τομογράφο όλες τις υπόλοιπες και στη φαντασία του έχει προκαλέσει ολική ρήξη τραχήλου της μήτρας τουλάχιστον στις μισές. Επίσης εξακριβωμένο.
Ο μέσος άντρας δεν βρίσκει τη ζούμπα μαγευτική, πάρ' τε το χαμπάρι, ούτε καν σέξυ. Ο άντρας βλέπει τη ζούμπα με το ίδιο ενδιαφέρον που η γυναίκα παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Μόνο για να τσεκάρει κώλους και φάτσες. Τέλος. Αν σας πει ο δικός σας ότι ο χορός σας ήταν μυστικιστικός/μαγευτικός/σέξυ, θα μείνετε αρραβωνιασμένοι για τουλάχιστον 20 χρόνια και παιδιά δεν θα δείτε ούτε απ' όξω από νηπιαγωγείο, γιατί τέτοιο είναι το ψέμα.


   Η ζούμπα είναι για το μπούτσο τον κίτρινο τον ακάβλωτο με έλλειψη βιταμινών και ενζύμου.
Αν είσαι ινστρακτόρισσα ζούμπας είσαι καρναβάλι και τράβα μάθε συρτό στα 4 να μη σε λένε άσχετη βλαχάρα.
Αν είσαι άντρας ινστρακτορας ζούμπας, μαγκιά σου που είσαι γκέι κι εγώ μαζί σου ρε φίλε, αλλά προτιμώ κλαρινογαμπρό, στην παραλία με τέρμα λαδορίγανη στο κορμί παρά το παρεό σου.


Και ρωτάω τη μέση ζούμπαινα τι της προκαλεί ο τελετουργικός πολεμικός χορός των Μαορί ώστε να καταλάβει πως νιώθω όταν βλέπω ζούμπα. Να δες:




















τρελή κάβλα έτσι;
Ακριβώς το ίδιο φαντάζετε στα μάτια μας.

Παρόλο που δεν συμπαθώ τον χορό σαν τέχνη -και ας μη γελιόμαστε, η πλειοψηφία των μοντέρνων στυλ χορού είναι για τις χωματερές- η ουσία του είναι το τέλειο πάντρεμα μουσικής και θεάτρου και η μυστικιστική τελετή που κάνει έναν άντρα/γυναίκα αρεστό στο ταίρι του ή υποψήφιο ταίρι του.
Αν εσύ θεωρείς το νυμφοπάζαρο μορφή τέχνης ή έκφρασης τότε μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένη και μάθε πρώτα να πηδιέσαι και μετά κάνε τον περιστρεφόμενο δερβίση.










82 σχόλια:

  1. Έμεινα κάπου εκεί στο βασιλικό σκίουρο που ξεπροβάλλει από το βασιλικό μουνί και δεν πρόσεχα παρακάτω, αλλά μάλλον θα έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν πια με τον βασιλικο made in india Butt-ler ( o οποιος παρακαλω εχει τη μαπα του πιτερ σελερς ).

      Το πολυ πολυ αν βρεις απο ποια ταινια τον κλονοποιησε μπορει να κερδισεις ενα καλο σερβιτσιο πορδοτσελανες για να πινεις το τσαγακι σου....

      Διαγραφή
    2. ο βασιλικός σκίουρος δίνει το απαραίτητο point και το άρθρο καταχωρήθηκε στα παγκόσμια αξιώματα της επιστήμης.

      ο Σέλλερς πήρε από αλλού την ιδέα για τον Ινδό, γκαφατζή μπάτλερ;

      Διαγραφή
    3. Οι καλοι καλλιτεχνες ξερουν να παραγουν. Οι μεγαλοφυεις ξερουν να αντιγραφουν. Και οταν το κανουν σωστα γαμανε και δερνουν πριν σερβιρουν σπληνες σωτε για να κρεμασουν επειτα τα θυματα απο τα αντερα τους.

      Μην σου πω οτι ο Καρολος επρεπε να κανει τεστ DNA.

      Τους φανταζομαι απο τωρα σε αναπαρασταση του πολεμου των αστρων και τον σελλερς να ανακοινωνει στο hellspawn οτι ειναι πατερας του....

      Διαγραφή
  2. Και ζουμπάς να είσαι ζούμπα δεν χορεύεις. Εξακριβωμένο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "και δυο κιλά πυτιρίδα στις μασχαλότριχες να έχεις, ζούμπα δεν χορεύεις"

      Άλμπερτ Άη-νστάην

      Διαγραφή
    2. Και δυο κιλακια παραπανω αν εχεις αν δε σε πιασει απο τα πιασιματακια ο γκομενος να τα λιωσεις στο κρεβατι ντυσου ναυτακι και πεσε στη θαλασσα να σε φανε τα πυρανχας.

      Ανων.

      Διαγραφή
    3. Εγώ άνετα θα έπινα τις μπίρες μου στο γυμναστήριο της γειτονιάς μου οπού τα καυλέτα χορεύουν ιδρωμένα.


      Ζumba ρε μουνιαααά

      Διαγραφή
    4. και άμα έχεις τα παπάρια σύρε-πες στην κοπέλα σου ότι θα πας να το κάνεις και θα σου χώσει κλώστο με τη Μάρτινς τόσο δυνατό που τα κορδόνια θα φτάσουν στο στομάχι

      Διαγραφή
    5. Κερατο ξεκερατο εγω παλι ανετα θα πεταγα τα αδεια μπυροκουτα με σφεντονα σε οσους πηγαιναν να ριξουν ματι σε αυτη τη μαλακια αντι να πανε να ριξουν ενα μπουτσο στα πιπινια μπας και ξελαμπικαρει λιγο το μυαλο....

      Παρτε το χαμπαρι, το ματι, ειδικα καλοκαιρι, ειναι ααβασανιστο. Το θεμα ειναι να μη μεινουμε εκει.

      Γιατι, οπως λεει ο σοφος, αν η τσοντα ελυνε ολα το σεξουαλικο, η παγκοσμια πεινα θα ειχε εξαφανιστει μοιραζοντας τσελεμεντεδες ....

      Διαγραφή
  3. About fucking time καποιος μιλαγε για αυτη την τιτανοτεραστια πουτσοπαπαρια.

    Heavy duty objection ομως: Οι γκομενες που πανε εκει ειναι ηδη knee deep into shit για εντελως διαφορετικο λογο απο την απιστια των boyfriend και ινστρουκτωρων να της χαρισουν το κορμι που ποτε δεν ειχαν.

    Στατιστικα απο το ντοπιο ζουμποπλυθισμο ( με στατιστικα αποτελεσματα σε ακριβεια 5-ου δεκαδικου ψηφιου ) τοποθετουν ενα καλο κομματι του στην κατηγορια "βρηκα πρωτη φορα γκομενο και χωντρινε ο ποπος μου γιατι πλακωθηκα στις πιτσες και ταινιες μαζι του".

    Μιλαμε για τα παραπανισια κιλακια που διαφοροποιουν γκομενες σινγκλ και σε σχεση που μπορει να σταμπαρει το εμπειρο ματι ααανετα.

    Ναι, γι'αυτο θα σε χωριζα. Για 2-3 κιλα γυρω απο το κωλο σου. Οχι για σοβαροτερους λογους. Γιαυτο χωροπηδας σα μαλακισμενη και γι'αυτο σε χαζευουν ενα καρο αυνανες.

    Την ιδια ωρα που οποτε τις κοιταω να χωροπηδανε σκεφτομαι, μαζι με τους χωροπηδιχτους κωλους και βυζια, τη μελετη που εδειχνε πως μια (full time) νοικοκυρα βαραει ολυμπιακων επιπεδων επιδωσεις για να εχει ενα ολοκληρο σπιτι στη πενα. Χωρις να τη βλεπει πρακτικα κανενας.

    Οταν μπει ομως το μυαλο ειναι ηδη πολυ αργα. Γυναικειο μυαλο ομως και ωριμοτητα δηθεν μεγαλυτερη των αντρων. Ναι, εχουν λογους να σκοτιζουν τον αντρικο μπουτσο για αρκετα ΣΟΒΑΡΑ θεματα. Αλλα ωρες-ωρες γαμιεται ο διας με καποτες διαρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικά, για τη ζούμπα δεν φταίει άλλο, παρά οι μαλάκες οι αυνάνες που κάθονται και την παρακολουθούν.
      Αν τη στιγμή που ξεκινούσε ζούμπα, όλοι μαζί οι άντρες που παρεβρίσκονται, έφευγαν για να πάνε για μπύρες, θα έβλεπες για πότε θα έσπαγε.

      Τώρα για το αν η ζούμπα είναι ο "χορός"¨της παρατημένης, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά βασίζομαι στο λόγο σου. Και η τελευταία σου παράγραφος έδωσε το νόημα που έπρεπε

      Διαγραφή
    2. Βασικα για το ζουμπα δεν φταιει κατι αλλο απο το γεγονος οτι πιτσιρικες στις οποιες δεν εχει κατσαρωσει καλα καλα η τριχα στο μνι νομιζουν οτι τα 2 κιλα θα κανουν να ζαρωσει η ψωλη καθε αντρα σε ακτινα 5 τετραγωνων και θα τις παρατησει το "τεκνο".

      Για το οτι υπαρχει ενας σκασμος αυνανες γυρω τους ειναι μαλλον γιατι δεν εχουν καμια διαθεση να κοψουν το τσιγαρο για να πανε σε κανα κωλομπαρο.

      Οταν λεμε μιλαμε για τετοιες καταστασεις στις οποιες η μαλακια παει συννεφο τοτε να εισαι σιγουρος οτι παει για καταιγιδα...

      Διαγραφή
    3. όντως, είναι τσάμπα "θέαμα" η μαλακία, αλλά εγώ άμα θέλω να δω χορό που πραγματικά-κώλος/μουνί/βυζιά είναι στον αέρα, θα παρακολουθήσω reggaeton που είναι τρελή χαρντκορίλα

      Διαγραφή
    4. Η λυση ειναι μια για ολα τα προβληματα: Ριο ντε τζανειρο.

      Ουτε αματουρ ουτε προ ουτε προσωπικα γουστα. ΟΛΑ τα γουστα. Μαζι. Ταυτοχρονα. Σε ολες τις αποχρωσεις και διαστασεις.

      Διαγραφή
    5. και σε όλες τις αποτριχώσεις

      Διαγραφή
    6. μετα τα drugs of personal choice και μεθοδοι αποτριχωσης ?

      Χωστερ, φτιαξε ενα ακομα μπλογκ με τιτλο "ο Χωστηρας προτεινει".

      Θα κανει μεγαλυτερο παταγο και απο τον περση στη συγκρου.

      Διαγραφή
    7. το έκανα κάποτε, αλλά η μάνα μου μου έβαλε πιπέρι στα δάχτυλα

      Διαγραφή
    8. το οτι εκανες τετοιο μπλογκ καποτε δεν με παραξενευει.
      Γιατι σταματισες να γλυφεις τα δαχτυλα ειναι λιγο περιεργο.

      Γιατι δεν συνεχισες τετοιο μπλογκ και γιατι δε δινεις συνδεσμο αν απαντηθει μετα μπορω να βρω ποιος σκοτωσε τον κενεντι και ποια θα ειναι τα νουμερα της επομενης κληρωσης του τζοκερ.

      Ισως και απο που κλανει το μπαρμπουνι....

      Διαγραφή
    9. ΔΕΝ κλάνει, καρατσεκαρισμένο...

      Διαγραφή
    10. Γι'αυτο και ειναι κοκκινο, ναι, ναι, αυτο το επιχειρημα δεν περναει.

      Παρατηρησες ομως ποσα λιγα διαμελισμενα πτωματα μπαρμπουνιων υπαρχουν στην θαλασσα. Καλα να τα κρατανε. Λιγο. Αλλα δεν σκανε μετα απο λιγο ?

      Κατι σαπιο υπαρχει στο μπαρμπουνοβασιλειο και εχει να κανει με τους δολοφονους του κενεντι. Και με την επομενη κληρωση του τζοκερ.

      Και με τη μπαρμπουνοσουφρα.

      Διαγραφή
    11. Τα μπαρμπουνοφάσουλα είναι η αιτία που δεν σκάνε, γι' αυτό έχουν τέτοιο χρώμα κι αυτά

      Διαγραφή
    12. Μια θεωρια λεει πως ο μητσοτακης εριξε καποιο προγονος τους στη χυτρα με το ζωμο του δρυιδη και επεζησε αρκετα για να κανει απογονους.

      Αυτη η θεωρια προσπαθει να εξηγησει παραλληλα με τα μπαρμπουνια την υπαρξη των πιρανχας, της φαλαινας δολοφονου, του κθουλου και του κεφτεδομακαρονοτερατος.

      Προσωπικα με τοσο ψαρικο που ειδα με επεισε μεχρι το σημειο εκεινο που μου ανοιξε αρκετα η ορεξη ωστε να παω κατι να φτιαξω να τσιμπολογισω.

      Οφιντερζεν και καλο μεσιμερι...

      Διαγραφή
    13. Λόγω της ομογενούς συγγένειας του ψαριού με τον Μητσοτάκη, έχω μιλοκόπι βραστό, με μάγιο, κρομμυδάκι, σέλινο, πατάτα και καροτάκι...για να δεις μετά πόθεν κλάνει το μπαρμπούνι.

      Διαγραφή
    14. με τοσο λαχανικο ρε συ φυσικο ειναι να στουμποσει τοσο δα ψαρακι ( μερικα δεν χωρανε ουτως η αλλιως παρα μονο παρα φυσιν ) και να καθιστα αχριστο το εντερο ( και τον κωλο ).

      Οποτε και την κλανοτρυπα του.

      Με τετοιο σοι ομως δε θελω να κανω συζητησεις του κωλου γιατι ειναι ολοι για χεσιμο...

      Διαγραφή
  4. Ε όχι ρε φίλε! Θα το κόψω το ίντερνετ όπως σκεφτόμουν το πρωί! Πάει και η ζούμπα, έχω δικαιολογία να μην τη δοκιμάσω πια! Κι εσύ απ την άλλη που τα λες αυτά, της τρεντιάς της γάμησες τη μάνα, τι θα γίνει ακόμα θα περνιέσαι για πχοιοτικός κι επιλεχτικός?! Χαχαχα! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα είμαι πχοιοτικός, τόσο πχοιοτικός που τα σκατά της Φατμέ μες στο γκιούλ-μπαξέ πάνε για βιολογικό καθαρισμό και ποτίζουν τους βασιλικούς κήπους στο Λονδίνο

      Διαγραφή
    2. τοσο πχοιοτικος οσο ενα καλο σπανκινγκ στον ποπο οποιας κυριας διαβαζει κοσμοπολιταν

      ( και εκτελεστικο αποσπασμα σε οσες τα εφαρμοζουν κιολας )

      ( για λογους ισοτητας, θανατος και σε οσους διαβαζανε free πριν τρεντεψει/κλεισει και πιστευανε οσες μαλακιες εγραφαν τα παλικαρια του οταν ο μονος λογος που το διαβαζανε ηταν γιατι περιμενανε το σικουελ της οδυσσειας )

      Διαγραφή
    3. free=πιο μούφα κι απ' τη φραπελιά

      Διαγραφή
    4. Η Φατμέ χέστηκε στι Γενί-Τζαμί, και η φοράδα στο αλώνι. Στον τριανταφυλλόκηπο (γκιούλ-μπαξέ) δεν χέστηκε κανείς, απ' όσο γνωρίζουμε.
      Βέβαια κάποιος πρέπει να 'χεσε κι εκει και να βγήκε ο Μάκης (Τριανταφυλλόπουλος), εν τούτοις δεν γνωρίζουμε περαιτέρω.
      Για τη Ζούμπα όμως συμφωνώ, όλα κι όλα.

      Διαγραφή
    5. η Σοφία Φιλιππίδου το είχε πει σε ένα επεισόδιο των "2 Ξένων" όταν -κατά δαιμονική σύμπτωση- έκανε την αντίπαλο της Νικολούλη, άρα ισχύει

      Διαγραφή
    6. Εγώ πάλι έμαθα από έγκυρες πηγές, πως η φοράδα χέστηκε στ'αλώνι και διάβαζε σούπερ Κατερίνα πριν σκουπιστεί με ένα λάπατο. Αλλά δεν θα προχωρήσω σε αποκαλύψεις ακόμα και αναλυτικό ρεπορτάζ, περιμένω φωτογραφικά ντοκουμέντα!

      Διαγραφή
    7. Πατατα το πλει για το ντιβιντι πλειερ σου. Μακις γουαζ νιαρ.

      Διαγραφή
  5. Τι μαθαίνω κάθε φορά που μπαίνω εδώ μέσα. Αυτή την Ζούμπα δεν την ήξερα. Επίσης προβλέπω πως θα αποκτήσω εφιάλτες με αυτόν τον σκίουρο που ξεπροβάλει από το μουνί της Ελισάβετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vampire gay porn δεν ειναι μονο το τουαιλαιτ. Ακομα εχω εφιαλτες απο το τελευταιο ποστ του Χωστηρα.

      Διαγραφή
    2. τα άρθρα μου είναι μόνο για μεγάλες στιγμές και δυνατά συναισθήματα

      Διαγραφή
    3. -Charles, I'm your father.
      -NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

      Διαγραφή
    4. -Charles, I'm your father.
      -NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

      Διαγραφή
    5. -my name is not Charls, is Inigo Montoya, you killed my father, prepare to die

      Διαγραφή
    6. Al, I live ! it was a flesh wound, superfishial.

      You need people like me. You need me to point your finger and say, "that's the bad guy" or, "the waiter".

      μουχα μουχαχαΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  6. Ο χορός είναι Τέχνη.

    Οι Άγγλοι δεν τα έκλεψαν όλα,
    κάποια τα αγόρασαν και μάλιστα από τα δικά μας παλικάρια που κυνηγούσαν τους περιηγητές να τους δείξουν εμπόρευμα κρυμμένο κάτω από το πιθάρι του λαδιού. Και πάλι καλά διότι όσα δεν πούλησαν κι όσα δεν ακρωτηρίασαν οι Χριστιανοταλιμπάν έγιναν ασβέστης και πλατύσκαλα για τα χαμόσπιτά τους.

    Πέραν αυτών

    η ζούμπα είναι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα,
    το άλλοθι της καγκούρισας που μόλις αντελήφθη πως η καγκουριά δεν είναι trendy.

    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας μην ανοίξουμε το θέμα με τους μαλάκες που τα πουλούσαν στον κάθε τυχοδιώκτη που ερχόταν στη χώρα μας. Αυτοί και οι απόγονοί τους, με την "πώληση πολιτισμού" μας έφεραν εδώ που είμαστε

      Διαγραφή
    2. Τόσο ήξεραν κι αυτοί, τόσο ξέρουν κι οι επόμενοι.
      Πάντως δε φταίει πάντα ο αγοραστής
      (ο Εlgin εξαιρείται, έφταιξε, διότι εν γνώσει του έκανε ανεπανόρθωτο βανδαλισμό νομίζοντας, ως σύγχρονος Έλλην, ότι αφού πλήρωσε είχε δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει).

      Διαγραφή
    3. μα ο Έλγιν ήταν Έλληνας....ναι ρε....του Κωστή του Πλατσάρου από το Καβουροχώρι και ο πατέρας του είχε κοτέστι

      Διαγραφή
    4. Καταταγειτε στο στρατο μας λεγανε....

      Θα φατε καλα μας λεγανε......

      Διαγραφή
    5. Ξέχασες το "και ξανά καταταγείτε" ;)

      Διαγραφή
    6. ο αντρα ο σωστος ξερει να παραδεχεται τις μαλακιες του.

      Ο αντρα ο σωστος με ενα ζευγαρι @@ που να λειτουργουν μπορει και καταφερνει να μην τις επαναλαβει....

      (πσσσσσσ.... πως τα λεω ετσι.... γαμαω και δερνω ο πουστης μιλαμε)

      Διαγραφή
    7. σωστό το πρώτο σκέλος, αλλά ο άντρας ο σωστός με δυο εγκεφαλικά κύτταρα παραπάνω είναι αυτός που καταφέρνει να μην τις επαναλαμβάνει

      Διαγραφή
    8. αυτη η προταση εχει 24 γραμματα

      Διαγραφή
    9. και μιας και ο εγκεφαλος δουλευει με διαλειψεις, απο εδω και περα λεω να αρχισω να ποσταρω και ενα σχολιο ανα αρθρο με το προσωπικο που porn OST:

      1o track: This is not a love song

      https://www.youtube.com/watch?v=9BGi8u8BtaA

      Διαγραφή
    10. ωραία, απέκτησα και dj στο μπλογκ

      Διαγραφή
    11. DJ οχι. Τσοντοβιος ? comes with the teritory man.

      Απλα εχω αρχισει να εκνευριζομαι με τη φετεινη σοδια.

      Μετρας ?

      Μουναρες, βυζαρες κολαρες εχουμε ? Σε ολες τις διαστασεις και αποχρωσεις. Δεν γινεται αυτο το ζανρ χωρις αυτες.

      Ψωλες εχουμε ? Εκει που χρειαζεται και παντα στεκονται στο υψος των περιστασεων.

      Σκηνικα, φωτισμο, καμερες, εργαλεια και "εργαλεια" για ολες τις δουλειες ? Εχουμε.

      Ανθρωπους και στουντιο για το μονταζ και το Post production εχουμε.

      Μπιχαιντ δε σινζ και μεικινγκ οφ μπορουμε να βρουμε ααααβασανιστα.

      Αυτο το ριμαδι το σαουντρακ που παιζει γαμω το κερατο δεν μπορει ωριμασει λιγο και να μεγαλωσει γαμω τα λεφτα απο τις εισπραξεις ?

      Τοσοι ροκαδες ευαγγελιζονταν σεξ ντραγκς και ροκ εντ ρολ δεν μπορουσαν να κανουν ενα ψυχικο ?

      This is a call for... SUUUUPER DUCK. Αποφασισα να κανω μια προχειρη λιστα με μερικα απο τα τρακ που θα εβαζα σε δικη μου τσοντα.

      Ελπιζω να επιζησω του λιντσαρισματος για να την ολοκληρωσω...

      Διαγραφή
    12. ξέχασες το κομπιλάεσιον από τα καμ-σοτς

      Διαγραφή
    13. μπουκακε. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΟ ?

      Διαγραφή
    14. ήσανε απασχολημένος...βαθιά...

      Διαγραφή
    15. Η ζουμπα τελικα προκαλει απωλεια μνημης εκτως και απο ευκοιλιοτητα και ιδρωμενες παλαμες

      Διαγραφή
    16. ζουμπα το πεος ζουμπα
      πεος γκει πεος ακουμπα
      εφιαλτης σε ρυθμους ρουμπα

      ( -εγω σε εξωτικο νησι, στη Καραιβικη /
      -της μαμας σου το μμμμμμμμυαλο δε δουλευει για καλο )

      Διαγραφή
  7. Το θέμα είναι πως την βρίσκει ο καθείς...

    Αν η Ελισάβετ την βρίσκει με σκίουρους αλλά Πίτερ Σέλλερς (λέγοντας όμως "It's Pims o'clock"), ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε? ... λέω 'γω τώρα...

    Αλέα, Γιάλτα, Γυάρος, όπως συνηθίζω να λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέα Γιούχτα εστ*, μάθε κουλτούρα αγόρι μου

      Διαγραφή
    2. Αμ, μετονομάστηκε ο Γιούχτας σε Αλέα? Πότε? ;)

      Διαγραφή
    3. σε αυτη την ηλικια μπορει και να βολευτει και με κατι λιγοτερο νεκροφιλο, ενα σκιουρο με τη μαπα και τη προφορα του σον κονερι ισως.

      Μη σου πω πως μπορουν να πινουν και κανα σκατσ λιγο πιο απενοχωποιημενα σα καλα φιλθι ριτσ αγγλακια και της πεμπτης ηλικιας που ειναι...

      Διαγραφή
    4. ΛΕΛΕ-μεντα-ρ μαιν deer.

      lele-menta-rie αταρανδε μου ?

      Διαγραφή
    5. "Λέηντυ Γιαγκούση γουιλ αξξέπτ γιου νάου, Γιορ Χάηνεςς"

      Διαγραφή
    6. Lordy GAGA will smith accent youtube miaou new york salma hayek ?

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΛΟ

      Διαγραφή
    7. Μιας και πιασαμε Κονερι και τσοντες στα σχολια κατι για να ανεβουνε τα... αιματα Σαββατο βραδυ:

      -Μαρτινι Μπειμπι ?

      ( Ερωτηση για μπαρμπα-μπαρμαν: υπαρχει κανενα κοκτειλ με αυτο το ονομα ? Η εστω ενα για την Σαρλιζ θερον που το εκανε και τοσο... Χμ... Ξανθο ? Μπιμπο ? Aaaa. Snuff it. )

      Διαγραφή
    8. υπάρχει και ονομάζεται βασικά baby blue martini cocktail.
      Η συνταγή του περιλαμβάνει τζιν, μπλού κουρασάο, χυμό ροζ γκρέηπ-φρουτ και χυμό ανανά, όλα σε ίσες αναλογίες. Το χτυπάς και το σερβίρεις σε ποτήρι του cocktail μαρτίνι (ξες, τον ανάποδο κώνο) και το στολίζεις με μια φλούδα -μασημένου μετά από γκόλντ τεκιλοσφήνακο- πορτοκαλιού....

      για τη Σαρλίζ τώρα, αν έκανα κοκτέηλ....βασικά, θα της αφιέρωνα το κοκτέηλ va-jayjay που έχω εφεύρει και είναι ίσες ποσότητες από μπράντυ, batida de coco και bayleys, χτυπημένα με πάγο στη φραπεδιέρα και σερβισμένο στο ποτήρι old fashioned (ξες, του ουισκιού)

      Διαγραφή
    9. Xμ.... δεν ακουγεται ασχημο.

      Ιν Χωστερ γουι τραστ.

      Θα σε εβραζα και στο χαρτονομισμα των 100 δολαριων αλλα μετα εκεινο το θεματακι που ειχα με τα κερματα των 3 ευρω δεν εχω περιθορια ευελιξιας στο ολο θεμα.

      ( Ειναι βολικα κερματα ομως... Ειδικα για προ-καφρους που δε συμπαθεις. Πας να παρεις τσιγαρα απο τον φραγκοφονια περιπτερατζη. Του δινεις τα 3.... ευρω και φευγεις. Τζεντλεμανος. Πλανηταρχης. )

      Διαγραφή
  8. Πάντως έχεις τον τρόπο σου να με αποτρέπεις....
    Δεν είμαι καγκούρισσα...αλλά ήθελα να πάω...:(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (-== αρχη σεναριου επιστημονικης φαντασιας ==-)
      Μηπως (λεω πηπως -ΙΣΩΣ) να μη θελει να περιστοιχιζεσαι απο σιχαμενους (η απλα μπορει να θελει να ειναι ο μονος σιχαμενος στη ζωη σου)
      (-== τελος σεναριου επιστημονικης φαντασιας ==-)

      Τωρα που το ολοκληρωσα αν μου επιτρεπετε, εχω να τελειωσω ενα βιβλιο εκεινου του ρωσου... Πως τον λεγαν -Χρυσοφ, ασημοφ, στοκοφ δε θυμαμαι...

      Πολλα Φ ρε φουστη μου και τα γαμησα απο το το φωλο

      Διαγραφή
    2. Έχει μια βάση το σενάριο σου. Εγώ πάντως για γυμναστική θα πήγαινα, αν πήγαινα, κι όχι για να κουνάω προκλητικά τον κώλο μου.

      Διαγραφή
    3. ...έτσι ξεκινάνε όλα...μ' ένα "έχει μια βάση..." :)

      Διαγραφή
    4. ...και φτανουν μετα απο περιεργες διαδρομες αμαρτωλες με ενα καρο χοντρους και φαλακρους 50αριδες σε ενα υπογειο σκοτεινο και μουχλιασμενο να φωναζουνε σεικ γιορ μπουτι.

      Και μετα απο αυτο παω να διαβασω ξανα τα σιν σιτι. Νομιζω πως εχω μια τεραστιων διαστασεων αναγκη να καταπραυνω.

      ( ναι, η αυτη δυσκοιλιοτητα με εχει γαμισει.... )

      Διαγραφή
  9. Βασικα βρηκα τι μας λειπει για να γινει καλυτερο το ζουμπαρθρο.

    Χρειαζομαστε βαμπιρ ? ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΚΕΟΥΛΕΣ.
    Χρειαζομαστε ζομπι ? ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΚΕΟΥΛΕΣ.

    Χρειαζομαστε τσοντοτραγουδα ? Στο διαολο να πανε μαζι με τους γκεουλες.

    -Πρωτον. Χρειαζομαστε το Cannibal Holocaust
    (http://www.youtube.com/watch?v=cZ-Xp6VC7RQ)
    Ζουμπα Φεστ φορ δε γουιν.

    -Δευτερον χρειαζομαστε Νιντζα. Οσο πιο ευλυγιστες και προθυμες για ολα τοσο το καλυτερο.

    -Τριτον. Οπλα. Χρειαζομαστε περισσοτερα οπλα.
    ( http://www.youtube.com/watch?v=Y70vcs3oV14 )

    Τελος, βαζουμε τις νιντζα να καθαρισουν τον νιο της ταινιας ενω η αλλη καρια της ταινιας τρωει σα καλος καννιβαλος οτι εχει περισσεψει απο το πτωμα.

    Και μετα κανουν ενα πολυωρο λαιβ σεξ σοου με καλλιτεχνες να παιζουν τελετουργικα ενα ποτ πουρι απο μεταλ μπαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε συ, αφού δεν έχω θέμα με τους γκέι ρε και σε παραπέμπω εδώ :
      http://ocelebritis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_12.html

      και εδώ:

      http://ocelebritis.blogspot.gr/2013/01/2.html

      στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω, γιατί για ν' αρχίσει καλά η μέρα χρειάζεται κορνφλέηξ κι ένα καλό αιματοκύλισμα!

      Διαγραφή
    2. Ατοπημα μου χωστηρα και το εχω διαβασει και πριν. Σημειωνω τη κιτρινη καρτα και κοιταω να μην το επαναλαβω.

      Ουτε εγω εχω θεμα με τη σοβαρη πλευρα των πουστηδων.

      Τουλαχιστον το κομματι εκεινο της ζωης μου το οποιο δεν χρειαζεται να βλεπει να χωροπηδανε καβλια σε αντρικους κωλους.
      Αν μου αρεσε θα το ειχα ανακαλυψει εδω και 30 χρονια.

      Παραειμαι ασχημος, μεγαλος, ηλιθιος και αφραγκος για να καταφερω να γινω πουστης σε αυτη την ηλικια χωρις να φανω γελοιος.

      Κατα τα αλλα kill feed mate sleep repeat. Και πλει ο δισκος παρακαλω......

      Διαγραφή
    3. Και φυσικα πρεπει να καταλαβουμε οτι η σοδεια ταινιων ζομπι και βαμπιρ της τελευταιας 5-ετιας ειναι χειροτερες απο γκει τσοντες.

      Βασικα, το προβλημα τους ειναι οτι το κοινο στο οποιο απευθυνονται ειναι ενα κοινο το οποιο ειχε αναφερει καποτε ο Mikeius, και φυσικα ειναι αυτο το οποιο εβλεπε το βασικο ενστικτο για να δει μουνακι.

      Και για το οποιο η λογικοτερη παρατηρηση ηταν αυτη του Mike: Για 2 δευτερολεπτα μουνιου χανεις 2 ωρες απο τη ζωη σου οταν υπαρχουν ταινιες με αναποδη αναλογια μουνιου-σεναριου: 2 ωρες μουνι για 2 δευτερα σεναριο.

      Αν πεταγανε τον ρουβα στις βαμπιρουλες και 10 κιλα μπριζολα στους ζομπαδες που εξακολουθουν να πιστευουν οτι το world war Z ειναι γαματο ( ειδικα επειδη πεταξανε και τον μπραντ πιτ μεσα ) νομιζω οτι ο κοσμος θα επαιρνε περισσοτερο entertainment απο οτι μεσα στο σινεμα.

      Ακομα και αυτοι που θα βλεπουνε τις πανω 2 κατηγοριες να ξεσκιζουνε τον ρουβα η τις μπριζολες. Η τις μπριζολες του ρουβα.

      Διαγραφή
  10. Δεν έκατσα να διαβάσω τα σχόλια, αλλά υπάρχουμε κι εμείς που κάνουμε zumba και ιδρώνουμε σαν τα γουρούνια. Είναι γυμναστική, κι αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να έχεις άποψη.. Με σύγχησες το πρωί που το διάβασα :P
    Επίσης, δεν το κάνω για να χάσω κιλά, αλλά επειδή είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το να κοιτάω τον απέναντι τοίχο όσο κάνω διάδρομο ή κοιλιακούς.
    Δεν ξέρω σε τι γυμναστήρια συχνάζετε και σας αφήνουν να κοιτάτε σαν χάνους. Στο δικό μας ήμασταν πάντα μόνο γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ.... Ενα γυμαστηριο γεματο γυναικες. Ιδρωμενες γυναικες που βαριανασενουν. Και βοηθανε η μια την αλλη να κανουν δυσκολες ασκησεις με τις οποιες βαριανασενουν οταν δεν βογκανε.

      This I approve.

      Ακομα περισσοτερο απο το south park, το happy tree friends και το να καιω κουτσουρα στο τζακι που θα μαγειρευω κρεας ελαφιου την ωρα που σερβιρω στους καλεσμενους μου μπριζολες φαλαινας.

      Ολα αυτα ομως δεν νομιζω οτι με κανουν καλυτερο ανθρωπο (την κανουν πιο "ζουμερη" ομως, if you know what i mean....;-)). Ουτε η ζουμπα υποχρεωτικα σε βοηθαει να εχεις καλυτερο σωμα.

      Βασικα, καλυτερο σωμα θα ειχες γιατι το σωμα σου το επιτρεπει καταρχας και γιατι το εχεις βαλει προγραμμα να το αποκτησεις (το οποιο ειναι το κυριοτερο).

      Βαρος χανεις και επειδη μαγειρευεις στο σπιτι και μετα πλενεις τα πιατα στο καπακι.

      Απο εκει και περα με συγχωρεις, εχω ενα εμφραγμα να ψησω και να φαω.

      Φιλικα και χιουμοριστικα ο ανων της γειτωνια σας....

      Διαγραφή