Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΫΠΝΙΕΣ 3




4:36 το πρωί.....ας φτιάξω μια ιστορία να περάσει η ώρα




είχα μόλις σχολάσει από τη δουλειά και έπαιρνα το δρόμο το μοναχικό, το νυχτερινό να πάω σπίτι.

   Περπατούσα στον παραλιακό, έρημο δρόμο....τον δρόμο της παραλιακής μοναχικότητας, θα έλεγα, όπου όλα είναι παραλιακά και μοναχικά.


   Ήδη το άντερό μου με είχε κόψει και ζητούσε -σαν μικρό μπάσταρδο παιδάκι- ένα λαχταριστό πιτόγυρο με μπόλικη χοληστερίνη και κορεσμένα λιπαρά, αλλά εγώ δεν είχα να του δώσω τίποτα, παρά μόνο αέρα κοπανιστό και ηλεχτρονικό τσιγάρο με γεύση μπαγιάτικιας φέτας με χταποδάκι άβραστο.

   Και ξέρεις ε; Άμα πεινάς γίνεσαι πολύ μαλάκας και έρχεσαι σ' επαφή με το πρωτόγονο ζώο που κρύβεις μέσα σου που βγαίνει από το στομάχι σου σαν πόκεμον. Και στην προκειμένη περίπτωση διαλέγω εσένα Σαβουροφαγόσαυρε....άσχετο, αλλά είχα διαβάσει κάπου μια ιστορία που ένας πήγε στη γκόμενά του με σώβρακο Πόκεμον κι όταν αυτή τον ξεβράκωσε έμεινε για ένα λεπτό ακίνητη και μετά έπεσε κάτω απ' τα γέλια. Ανάμεσα στο νευρικούς σπασμούς που έκανε καθώς χτυπιόταν υστερικά από τα γέλια, έπαιρνε μια βαθιά ανάσα και φώναζε: "I CHOOSE YOU DICKACHU AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!!!"


  
    Αλλά στη δικιά μου περίπτωση δεν υπήρχε τίποτα το αστείο. Μόνο ένας άδειος παραλιακός δρόμος και ούτε μισό γυράδικο να πουλάει έστω και μια υποψία καλοψημμένου αρουραίου με μια χούφτα άψητες πατάτες και λίγο γιαούρτι σκατζόχοιρου να σπάει το χέβυ-μέταλ της μπίχλας.



   "μήπως να βουτήξω στο νερό να πιάσω καμιά χελώνα;" σκέφτηκα....αλλά ποιός κάνει τον Alza βραδιάτικα;
Δε γαμιέται, θα περίμενα μέχρι να φτάσω το σπίτι, που το μωρό μου θα μου είχε μαγειρέψει το αγαπημένο μου φαγητό: κορνφλέιξ με σως γάλα και μέλι ή σαλάτα χωριάτικη χωρίς ελιές κι αλάτι....και χωρίς αγγούρι.
Κι εγώ ήθελα κρέας ρε!!!
Τσιτσί, μιαμ-μιάμ, έστω κι ένα αυγό βραστό μαζί με τη μαμά του κοτόσουπα!!!

   Ο δρόμος δεν ήταν πολύ μακρύς....ίσως 25 λεπτά με τα πόδια, αλλά κάθε βήμα ήταν κι ένα μαρτύριο. Κι από πάνω το φεγγάρι-τέρμα πανσέληνος να με φωτίζει σαν λυκάνθρωπο που ψάχνει θήραμα.



    Αυτή πάλι τη μαλακία με τους λυκάνθρωπους δεν την καταλαβαίνω. Δηλαδή γιατί σώνει και καλά πρέπει ο λυκάνθρωπος να γίνεται έτσι μόνο κάθε πανσέληνο ε;;;
Και τι είναι η πανσέληνος; Η καλύτερη δυνατή θέση της σελήνης σε σχέση με τη γη, όπου φωτίζεται ολόκληρη η ορατή της επιφάνεια. Κοινώς, ο ήλιος είναι αυτός που κάνει μάγκα τη σελήνη και από σκέτη κωλοφαρδιά πέφτει κάθε 24 μέρες.
Και αφού ο ήλιος είναι που φωτίζει τη σελήνη, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, Ε;;;; Ή μήπως είναι βολικό να βγαίνουν τα "κουτάβια" και να λένε ότι "το φως του ήλιου που αντανακλάται στη σελήνη είναι που μας κάνει έτσι" και άλλα μπαρμπούτσαλα;;;;

   Και το άλλο με τους βρυκόλακες;;; Που λιώνει -λέει- στο φως του ήλιου....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΟ ΔΕΝ ΛΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ;;;;; Εκεί τώρα τα βαμπίρια φωνάζουν "δεν πλέη" σαν μικρά παιδιά που κάπου έγινε η μαλακία και μαλώνουν.

   Ξέρεις τι λέω;;;;;
Να στείλουμε όλα τα κωλόζωα που την έχουν ακούσει λυκάνθρωποι στη σελήνη και να τα αφήνουμε να τρέχουν σαν τα ζαβά όλη την ώρα στη φωτισμένη της πλευρά και να ουρλιάζουν εκεί....πρωί-βράδυ.

Τους βρυκόλακες να τους κλείσουμε στο βόρειο πόλο που έχει 6 μήνες νύχτα κι όταν φωτίζει η μέρα να κλείνονται τους άλλους 6 στα ιγκλού σαν τις αρκούδες....αυτό.....γαμιέστε.....



   Με αυτές τις σκέψεις προχωρούσα το μακρύ -σαν μαλαπέρδα αλόγου- δρόμο της επιστροφής.
Αυτή η έκρηξη οργής μου είχε κατευνάσει λίγο την πείνα, αλλά μου είχε σηκώσει την αδρεναλίνη σαν κάβλες έφηβου. Κι όταν καβλώνω-πεινάω ρε πούστη μου.
"Λίγο υπομονή ρε Χώστη" έλεγα στον εαυτό μου. "Εδώ πάλεψες με ύαινες, θανατηφόρες αράχνες, κουνούπια, είδες την Κρήτη στο κρεβάτι σου και γλύτωσες με μια ουλή στα μάγουλα καθώς το πουλί σου πέρασε ξυστά από το πρόσωπό σου πριν αυτοπαλουκωθείς, είδες το Νίνο λάηβ, άκουσες ευχάριστα 2 τραγούδια του Παντελίδη, πίνεις υποβρύχια σαν φάλαινα, βάζεις μπλουζάκια V σε ροζ χρώμα και νιώθεις πιο άντρας από ποτέ, στη λίγη πείνα θα κωλώσεις;;;;"

   Ήμουν πολύ απορροφημένος σ' αυτή την αυθυποβολή και το mantra μου είχε φτάσει κορυφαία ύψη. Το chi μου βρισκόταν σε φάση nirvana κέτσι και τα chacra μου έπιναν φραπέ με άπαχο γάλα και στέβια παίζοντας τάβλι πάνω στους κοιλιακούς μου.


Τέτοια εσωτερική ρέκλα είχα να τη νιώσω καιρό και άφησα τον εαυτό μου αφρούρητο και τότε ξεκίνησε ένα ντόμινο γεγονότων που......αλλά ας μην αποκαλύψω το τέλος....


Περπτώντας μερακλαντάν και χαμένος στις σκέψεις μου, φτάνω κοντά σε μια στροφή...γύρω στα 200 μέτρα.
Άξαφνα....ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού εμφανίζεται μπροστά μου με τέρμα αναμμένους τους προβολείς κι ερχόταν καταπάνω μου, σαν ααααροπλάνο.
Σε κλάσματα δευτερολέπτου αντιλαμβάνομαι τον κίνδυνο: ο οδηγός του δεν ήξερε ποιος ήμουν. Δεν ήξερε και γι' αυτό πήγαινε να με στραβώσει με τα κωλοφάναρά του.


   Καμπουριάζω ελαφρά και μισοκλείνω τα μάτια σα νίτζας στις ταινίες, ξέρεις ε, εκεί μωρέ που είναι τόσο γρήγορος που αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και τα μάτια του αστράφτουν σαν αστραπή και κάνουν αυτό το λαμπερό αστεράκι στο κέντρο για να δείξει πιο γαμάουα και καλά και τότε και ο κακός νίτζας κάνει το ίδιο, αλλά έχει άλλο χρώμα αστεράκι στα μάτια και τους δείχνουν σε παράλληλα πλάνα και μετά ο καλός νίτζα φωνάζει "ΣΙΤΖΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ".


(ξεκινάει δραματική νιτζίστικη μουσική με σφύριγμα ανέμου και μια σκέτη νότα από προγκρέσσιβ κινέζικο μονόχορδο που έχει 2 χορδές)

Ισιώνω ξανά το κορμί μου και σφίγγω τα μάτια μου να γίνουν σαν του αητού και να στείλουν στο οδηγό το μήνυμα ότι δεν έχει να κάνει με ένα κοινό θνητό και τις καγκουριές του είναι θέμα ζωής και θανάτου να τις κόψει.


Το βλέμμα μου πρέπει να ήταν τόσο αστραποβόλο, που ο οδηγός χαμήλωσε αμέσως τους προβολείς, σαν νεαρή μαθήτρια που ρίχνει χάμω το βλέμμα της μπροστά στο δάσκαλο.
Είχα νικήσει για άλλη μια φορά, ή έτσι νόμιζα καθώς έβλεπε τον οδηγό μέσα στην ταπεινωμένη του Μερσεντέ κομπρέσο να κατευθύνεται προς την αντίθετη πλευρά του δρόμου, όταν η καριόλα η μοίρα ξαναχτύπησε:

όλο αυτό το σκηνικό δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τα ζώα της φύσης που εκείνη την ώρα είχαν ξυπνήσει απότομα από αυτήν μου την έκρηξη πνεύματος και εξουσίας και έεεεεενα μαλακισμένοοοοοο τζιτζικάκι πέταξε προς το μέρος μου....κανείς δεν ξέρει γιατί τα μαλακισμένα τα τζιτζίκια όταν κάποιος τα τρομάζει πετάνε προς το μέρος του....ΚΑΝΕΝΑΣ....Αν εγώ ήμουν τζιτζικοφάγος, όλη μέρα θα τρόμαζα τζιτζίκια με ανοιχτό στόμα, αυτό.

Το τζιτζίκι αυτό πέταξε προς το μέρος μου, την ώρα που είχα νικήσει, με ταχύτητα φωτονίου φωνάζοντας παράλληλα "ΤΖΙ-ΤΖΙ-ΤΖΙ-ΤΖΙ"

Όλο μου το Είναι ταράχτηκε: το mantra πλάνταξε και έκλασε κάτι σαν σκόρδο, το chi μου έπαθε αμέσως καρδιακό και ψόφησε -ευτυχώς- χωρίς πόνους. Τα chacra μου έπαθαν τέτοιο πανικό που έφτυναν φραπέ από τη μύτη το ένα στ' άλλο.....μπουρδέλο λέμε....

Αυτό είχε άμεσο αντίχτυπο και στο κορμί μου καθώς, με μια απότομη κίνηση, κινήθηκα σαν αίλουρος ζιγκ-ζαγκ.
Με είδε έγκαιρα ο οδηγός της Μερσεντέ κομπρέσσο και νόμιζε ότι ήθελα να του κάνω τσαμπουκά και να τον ξεφτυλίσω εντελώς και γρήγορα έκανε ένα τετακέ μαρσάροντας μακριά μου στο ερημικά ερημικό δρόμο.



Έφτασα σπίτι....ευτυχώς το μωρό μου είχε ψήσει  καροτόσουπα χωρίς αλάτι....βασικά δεν είχε ψήσει....ήταν ωμά καρότα 










64 σχόλια:

  1. Χωστήρα, φάε ένα Σνίκερς. Κάνεις σαν τον Μάστερ Τζι όταν πεινάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα το ξαναδιάβασα και σαν να έχεις δίκιο.....μοιάζει με κακή αντιγραφή του Μεγάλου Αρχαίου....άμα μου τη σβουρίσει, μπορεί και να το σβήσω

      Διαγραφή
    2. έπρεπε να πεις τίποτα σε στιλ "όπα, πήγε 5.30 πάω για ύπνο" στη μέση της ιστορίας να ήταν πιστή αντιγραφή.

      Διαγραφή
    3. σε ποιό άρθρο του το έκανε αυτό ο Μεγάλος;

      Διαγραφή
    4. Σε εκείνο με τους γέρους που κρύβονται στις σπηλιές και οργανώνουν συνωμοσίες.

      Διαγραφή
    5. http://cavestudioz.blogspot.gr/2009/03/blog-post_10.html


      να σε ταΐσουμε και το φαγάκι σου;

      Διαγραφή
    6. Βυζια, αλλιως δεν διαβαζω ξανα τιποτα...

      Διαγραφή
    7. Πρόεδρε έχεις δίκιο, αλλά ο Μεγάλος είπε "σχολάσω" και όχι "νυστάζω", γιατί ήταν ένας και μοναδικός και επαγγελματίας

      Διαγραφή
  2. Αυτό με τους βρυκόλακες στο βόρειο πόλο υπάρχει σε ταινία νομίζω...Και είναι και καλή

    Να πεις στην Κρήτη να σου δίνει φαγητό σε ταπεράκι ώστε να τρως όταν σχολάς από την δουλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν τη βρεις, στείλε λινκ στο γιουτούμερ να δω τρέηλερ.

      δεν έχουμε ταπεράκια σπίτι, είναι θέμα αρχής και πολλών παιδικών τραυμάτων από καζούρες στο σχολείο για τα "ταπεράκια της εκδρομής"

      Διαγραφή
    2. Είσαι αχάριστος για τα ταπεράκια της εκδρομής"...ή είχες πολύ φλώρους συμμαθητές, ένα από τα τρία.

      Διαγραφή
    3. Γιατι με κανετε ρε να θυμαμαι καλτιλοταινιες ε ? Μου λετε ? Για να θυμηθω τις ταινιες που εβλεπα αντι του ερωτοδικειου ? Η για να αναγκαζετε το πειθαναγκαστικο μερος του εγκεφαλου μου να τις κυνηγαει αλα χανιμπαλ ? ( Hanibal vs Vampires ? WTF ? )

      Και εγω τη θυμαμαι αυτη τη ταινια και ενω δεν την πολυσυμπαθησα οταν την πρωτοειδα τωρα που μου μπηκε στο μυαλο θα ποσταρω ινφο. For Great Google-Foo. Εντως κ με προλαβετε.

      Διαγραφή
    4. Afrikane όταν ζεις σε μια γαμωκενωνία της εποχής του 80' που η μέση ηλίθια οικογένεια δεν είχε να φάει, αλλά το παιδί έπρεπε να αγοράσει κρουασάν στο σχολείο "για να μη φανούμε φτωχοί" (φαντάσου αντιλήψεις) κι εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα ούτε γι' αυτό το κρουασάν, μεγαλώνεις με κόμπλεξ ενάντια στα ταπεράκια...

      Ανών περιμένω οποσδήποτε σύνδεσμο στο γιούτουμπ

      Διαγραφή
    5. Εγώ (της δεκαετίας του '70 :) ) κατάλαβα ότι έπαιρνες ταπεράκια στις εκδρομές σου κι επειδής έπαιρνα κι εγώ, για τοιούτο (χωρίς V) λόγο στο έγραψα :)

      Διαγραφή
    6. Δυο μερες μετα και μερικους ωκεανους απο ταινιες που πραγματικα ΔΕΝ θα ηθελα να ανακαλυψω οτι μπορουσαν να εχουν γυριστει ( απο blacksploitation σε γκει τσοντες και μερικα snuff films ) νομιζω οτι πετυχα κατι το οποιο μπορει να προκριθει σαν μεθαδονη στο ερωτοδικειο:

      Jugular Wine: A Vampire Odyssey

      Ωραια, δεν ηταν βορειος πολος, ηταν αρκτικη. So fucking what ? Ηταν ταινια για μεταμεσονυκτιες προβολες το 1994 και ειναι ακομα και σημερα με τις καφριλες που κανανε εκει μεσα.

      Και τωρα η πραγματικη ΚΑΛΤΙΛΑ, το ΔΑΓΚΩΤΟ για μεταμεσονυκτιες προβολες ταινιων με βαμπιρ:

      Abel Ferrara - The addiction:
      https://www.youtube.com/watch?v=PrWRr6UfAcg

      Φορ δε λαβ οφ Ντογκ και του Κριστοφερ Γουοκεν και για ειρηνη και δικαιοσυνη σε ολο το συμπαν αυτη η ταινια επρεπε να μπει αλα 15-ιντσο στραπ ον με 3-ιντσα καρφια κατα μηκος του σε πολλα σκηνοθετακια για να μαθαινουν τι παθαινουν αν δεν γυριζουν καλες ταινιες με βαμπιρ.

      Αυτα. Δυο μερες νον στοπ ανασκαφων παω να καταρευσω. Ελπιζω να μην χρειαστει να δω αλλη βαμπιρεσα συντομα γιατι θα τη ξεκωλιασω μαζι με αυτον που εφερε το ντιβιντι...

      Διαγραφή
    7. Αν δεν εχω εκτεταμενο καλτιλοριβιου θα σε τημωρισω σκληρα στο ονομα του (γεματου)φεγγαριου ( τουλαχιστον για το δευτερο εργο. Κοντζαμ ελαφοκυνηγο εχει, δεν ειναι παιξε γελασε )

      Διαγραφή
  3. ...και πες στην Κρήτη να σου βάζει λεμόνι...πολύ λεμόνι στην σούπα σου (τελικά την έκανες σα τα μούτρα σου, καλά να πάθεις! ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι ρε σαν τα μούτρα μου, κουρασμένη ήταν και είχε πέσει για ύπνο από νωρίς

      Διαγραφή
    2. Ποιον είπες ρε, ρε? :)

      Το κορίτσι απόψε θέλει να χορέψει κοκορέτσι κι εσύ τσιμπάς σα σπουργίτι τον σπίνο απ' ότι κατάλαβα...

      Διαγραφή
    3. το μαστιγώνω το δελφίνι και την πασπαλίζω τη μπουγάτσα

      Διαγραφή
    4. Τρωγω νωρίς , πριν έρθει, ο,τι θέλω και όταν έρχεται το παίζω της υγιεινής διατροφής. Εγώ πίτσα αυτός σαλάτα.

      Διαγραφή
    5. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      (η εκδίκηση είναι ένα κρύο πιάτο καροτάκια)

      Διαγραφή
    6. Του είχα στη κουζίνα μέσα πίτσα. Αλλά από την πείνα του...δεν κοίταξε καν εκεί. Έφαγε τα καρότα και κατά τις 6 το πρωί την πήρε είδηση, την έφαγε και μετά έπεσε ξερός από την βαρυστομαχιά.

      Διαγραφή
    7. η πίτσα ήταν καταλυτική στην κατάληξη αυτής της ολονυχτίας

      Διαγραφή
    8. ...νομίζω και σ' αυτή τη σχέση :)

      Διαγραφή
    9. Με λιγο τζατζικι ολα γινονται καλυτερα. Η ολονυκτια, τα καροτα, ακομα και η πιτσα.

      Ειδικα η πιτσα.

      Ακομα και τα βαμπιρ ειναι καλυτερα με σκορδο.

      Ενα κεφαλι για ενα κεσεδακι μπορει να σε κανει να τα δεις ολα. Λυκανθρωπους, νιντζα, βαμπιρ.

      Ενιοτε και γκομενες.

      Η γκομενες-λυκαθρωπους/νιντζα/βαμπιρ. Σε ολα τα σχηματα νουμερα και αποχρωσεις. Ψηλες, κοντες,αδυνατες, χοντρες, ξανθιες, μελαχρινες.

      ΣΚΟΡΔΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
    10. H πιτσα ειναι ο Παγκοσμιος Καταλυτης. Ειδικα αν εχει ληγμενα πανω της μπορω να σου πω πως ειναι το μυστικο αναβολικο με το οποιο καποιοι κολυμβητες γινανε πολλακις βραβεβμενοι σε 2 ολυμπιαδες.

      Μη σου πως φταιει και για την ανακαλυψη της αμερικης.

      Κατα συνεπεια ΚΝιτης και πιτσα ειναι αμοιβαια αποκλειομενα αντικειμενα στον ιδιο χωρο ( οπως απειδειξε ο νομπελιστας Δρ Χουφτεν-Παλαμεν ).

      Διαγραφή
  4. Έπρεπε να σκοτώσεις και να φας τον κάγκουρα και χορτασμένος και με περισσότερη δράση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και με τι ν' ανοίξω τη Μερσεντέ κομπρέσσο; Με ανοιχτήρι για κονσέρβες; Κάγκουρας ήταν όχι ZWAN

      Διαγραφή
    2. Aπό τη στιγμή που φοράς ροζ μπλουζάκι με V και νιώθεις άντρας μπορείς να βρεις λύση για όλα!

      Διαγραφή
    3. Του πάει ωστόσο. Έχει μαυρίσει και είναι τρελός γκόμενος.

      Διαγραφή
  5. O.k... σε υποστήριξα στης Κρήτης αλλά ροζ; ΡΟΖ μπλουζάκι;
    Που μάλλον ήταν η τύχη σου δηλαδή διότι τρόμαξε το Λυκάνθρωπο με τη Μερσεντέ.

    Περί αποριών δεν κρατιέμαι, θα απαντήσω:
    ο Λύκος αρχετυπικά είναι το άλλο μας, ο σκοτεινός άγριος εαυτός, εξ ου και λυκόφως/λυκαυγές εξ ού κι η θεά της Λογικής φρόντισε να μην έχει λύκους ο ιερός της λόφος κι εξορίστηκαν στο Λυκαβηττό.
    Μα δες τι έκανες με τις ρητορικές απορίες σου: Πρώτη φορά στη μπλογκοζωή μου θα γίνω Στέφανος για να προκαλέσω εκείνο τον Ανώνυμο φίλο σου που -μεταξύ άλλων- πιστεύει ότι σχολιάζω για να ανεβάσω την επισκεψιμότητα στο blog μου.
    Ιδού λοιπόν τα για το Λύκο
    (και, προεσέξτε: θα μετράω απουσίες- ακούς Ανώνυμε;):
    ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και επαναλαμβάνω τη -λογραφικού περιεχομένου ερώτησή μου-:
      γιατί μόνο πανσέληνο; Και αν έχει πανσέληνο, τι γίνεται με τους λυκάνθρωπους σε κάποιο σημείο της γης που δεν μπορούν να τη δουν;

      Διαγραφή
    2. Τότε κοιμούνται...απλά τα πράγματα ("ο έχων την μπύρα" ;) )

      Διαγραφή
    3. Διότι η Σελήνη (γυναίκα) είναι η σκοτεινή πλευρά του Ήλιου (άνδρα).
      Εξ άλλου τότε τους βλέπεις, τότε ξαγρυπνούν τα σκυλιά (-Λύκοι) κι η νύστα ζωντανεύει.

      Μα (ως ευγενική κυρία) ενώ σκόπευα να το βάλω το ξέχασα το link:
      Ιδού για όποιον έχει όρεξη

      Διαγραφή
    4. Σεληνη θελει χοχο. Χοχο δε θελει Σεληνη.

      Οι Υπολοιποι θελουν Hoe και λυσανε. Οι Hoes αμυνονται λυσασμενα απο ορδες Υπολοιπων.

      Ειναι μεσημερι / και η θεια (κωλο)Μερι ειναι μες το φουρνο με λαχανικα.

      ΕΤ phone home.

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. όταν το χαμομήλι δεν πιάνει, τότε είναι μια στην κεφαλί. Πάντα η λύση της τηγανιάς με συνάρπαζε

      Διαγραφή
    2. Σπανκινγκ ? Με τιγανια ?

      Δε μας τα λες καλα. Με ροζ V μπλουζακι και λορδα μεχρι παραισθησεων κιολας.

      Σε λιγο θα εχουμε και κολπα με τον πλαστη.

      Νταφακ μαν ?

      Αν δεν αλλαξεις τροπους θα σου παιζω διαπασων Ανωριμους.

      Ο Τραμπακουλας ειναι ο Αγιος Βαλεντινος αλλα δε σημαινει οτι πρεπει να παρεις τη θεση του...

      Ισως να σου κανω δωρο και 17 κατσαριδες....

      Διαγραφή
    3. σόρρυ ρε συ, αλλά Ανώριμους και Νάνογουωρ δεν ακούω

      Διαγραφή
    4. μεΝΤΑλικα ακους τουλαχιστον να σου αφιερωσω το νται μαι νταρλινγκ ?

      Αιρον μαιΝΤΑΝ ? για το hallowed be THAI name ?

      ( παντως οι ανωριμοι ειχαν κατι απο μουσικη διαφημιστικου ρε πουστη μου. Αμα σου κολαγε μια μελωδια αντε να σωθεις για να σου ξεκωλησει.....

      ο Τραμπακουλας ειιναι ο αγιος βαλεντινος / δευτερες ξυπναειμεσα του το κτηηηνος )

      Διαγραφή
  7. Η λύση είναι μια: να με ξυπνάς, να σε κουράζω, να πέφτεις σα πουλάκι. Δε το κάνεις. Πρόβλημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαμά, δε χρειαζόταν να υπεισέλθεις σε τέτοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Χριστέ μου, τι θα έχω να πω στον ψυχαναλυτή μου.

      Διαγραφή
    2. Afrikanos γιατί;

      Θωμάκο μου, δε χρειάζεσαι ψυχαναλυτή. Ενοούσα να με ξυπνάει να τον βάζω να κάνει καθαριότητα στο σπίτι. Μα που πήγε το βρώμικο μυαλό σας;

      Διαγραφή
    3. Βρώμικα μυαλά Κρήτη μου, τι περίμενες;!

      Διαγραφή
    4. .....να κάνω καθαριότητα στο πιο καθαρό σπίτι της Μεσογείου;;;;
      έλα ρε αγάπη μου!!

      Διαγραφή
    5. εμάς, σε βρώμικο σπίτι. Σε τι περιβάλλον μεγαλώνετε το "πιντί" ήθελα να 'ξερα!!!

      Γιατί είναι τρόπος αυτός να μιλάς στον V-ελομάτη?!?!?! Τς τς τς, ο τέμπερα ο λαδομπογιά...

      Διαγραφή
    6. Είστε η καταστροφή της Λατινικής. Και οι δυο.

      Διαγραφή
    7. An mpw tritos sth parea me ta ellhnika mou, mporw na parw dwro ta noumera ths EPOMENHS klhrwshs tou joker (8ee mou, kane na einai swsta kai 8a sou apodei3w oti ta kerdh den 8a diabaloun ton xarakthra mou....)

      Διαγραφή
  8. den exw xeirotero na peinaw mes ta mesanyxta kai na mhn yparxei tipota ma tipota fagwsimo,mono ligh feta kai meli.ti kanoume tote;ena kommati feta ki apo panw ena tono meli,milame gia thn gourmedia.ti kanete vre paidia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχαχαα!!!!

      ρε συ, έγκυος ήσουν κι έβαλες ένα τόνο μέλι στη φέτας;!;!

      μια κουταλιά αρκεί για να κλείσει το στομάχι.
      καλά είμαστε!

      Διαγραφή
    2. kai stis eggymosynes,dyo ton arithmo,ma kai twra ypervallw me th diatrofh syxna.savourwnw vlakeies,tholwnw,gemizw nera ki dwstou meta gym na ta isofarisw.telos pantwn.

      Διαγραφή
  9. Oι αρχαίοι έλληνες τρώγαν τζιτζίκια, ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μύθος του Τζίτζικα μας αποδυκνύει ότι οι αρχαίοι ημών ήταν και λίγο καννίβαλοι

      Διαγραφή
    2. Οι αρχαιοι τρωγανε και λουκανικα απο χταποδι Κθουλου-Κθουλου πανω σε καβουκια χελωνων Καρετα-Καρετα οταν γεμιζε το φεγγαρι και κανανε μερικες θυσιες παρθενων.

      Ο πραγματικος δολοφονος των κενεντι ηταν

      Διαγραφή
    3. Τζατζίκια έτρωγαν.
      Τα τζιτζίκια ήταν ιερά, ο Τιθωνός στα μαλλιά (μόνο) ημών των βέρων Ατθίδων.
      Τα τζιτζίκια τα έτρωγαν αργότερα οι αναχωρητές, στυλίτες κ.λ. φανατικοί θρήσκοι...

      Διαγραφή