Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ



ξεκινάω μ' ένα στιχάκι που έγραψα τις προάλες, το οποίο πιστεύω ότι πρέπει να μελοποιηθεί και ν' αποτελέσει τον νέο εθνικό ύμνο των γυναικών.

Επιρρεάστηκα βαθιά από μένα όταν το έγραφα:

"εγώ το θεό μου τον θέλω Αντρούτσο
να έχει ρουμάνια τις τρίχες στο μπούτσο"


ξεκινάω πρώτα με το άρθρο για τον Master G που είχα δημοσιεύσει εδώ, το οποίο, όσοι δεν το διαβάσατε, μπορείτε να το ανοίξετε μετά να το δείτε.





    Συνεχίζω με το γεγονός της ημέρας, που δεν είναι άλλο από το μήνυμα που έλαβα από τον Άλλο Κόσμο:

Ο Chuck Schuldiner και ο Cliff Burton, τζαμάρουν εδώ και πολλά χρόνια και έχουν φτιάξει την μετά-θάνατον μπάντα που ονομάζεται Deathallica!!!!




ένα μικρό βιογραφικό για τον καθένα, για να καταλάβουν και οι αμύητοι, ποιος είναι ποιος:


















  Cliff Burton: μπασίστας στους Metallica και γαμώ τα κοπέλια λέμε!!!
 Ήταν ο πρώτος από μια σειρά παιχταράδων που έκανε το μπάσο να είναι πρωταγωνιστής. Πριν από αυτόν, οι μπασίστες έπαιζαν μόνο ένα του-του-του-του-του που ακουγόταν σαν κορκόδειλος με δυσεντερία. Ο Κλιφφ, έχοντας δυο δράμια ταλέντο και κάνοντας και μερικά μαθήματα, το έκανε πιο τεχνικό....πιο αρτιστίκ και συνάμα πιο γαμώσπιτο, επιρρεασμένος βαθιά και από συγγραφείς τρόμου, όπως ο Lovecraft. Ακούγοντάς τον να παίζει, χτυπούσες την κεφάλα τόσο πάνω-κάτω που στο τέλος έπαιρνες πίπα στον εαυτό σου και έπινες και τα ζουμιά να ξεδιψάσεις. Έγραψε πολλά από τα μεγάλα τραγούδια των Metallica και σκοτώθηκε όταν το ανάλγητο κράτος της Σου(α)ηδίας δεν είχε μαζώξει όλο τον πάγο από τους δρόμους, με αποτέλεσμα να ντελαπάρει το λεωφορείο που μετέφερε το συγρότημα που πήγαινε στη Δαν(ε)ία για συναυλία και αυτός να πεταχτεί από το παράθυρο και να τον πλακώσει το λεωφορείο.
Οι υπόλοιποι τη γλίτωσαν με μερικές γρατζουνιές, δυο-τρία χτυπήματα στο κεφάλι και κάμποσα σπασμένα δάχτυλα που δικαιολογούν τη μετέπειτα έλλειψη καλών τραγουδιών.
 Ήταν ο προπάτορας του μετέπειτα τεχνικού thrash-metal που ήτανε σαν το heavy-metal, αλλά πιο γρήγορο κέτσι.















 








Chuck Schuldiner:
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ.
Τόσο καλό κοπέλι δεν έβγαλε ούτε η Λεβεντογέννα.
Από μικιός ήτονε καλό κοπέλι, αλλά έχασε το μεγάλο του αδερφό και αυτό τον επηρέασε τόσο βαθιά ώστε όταν μεγάλωσε ονόμασε το συγκρότημά του Death.
   Δεν κατάφερε να κάνει πολλά μαθήματα στην κιθάρα γιατί οι γονείς του ήτανε και λίγο πάμφτωχοι, αλλά είχε πολύ ταλέντο και όραμα. Κάθιζε τον κώλο του ώρες απελέκητες και έπαιζε μέχρι τα δάχτυλά του να πάθουνε γάγκραινα και σύφιλη.
   Αλλά δεν ήταν σαν τους άλλους μαλάκες που μόλις πιάνουνε μια κιθάρα θένε να γίνουνε rock-stars και να γαμούνε ότι περπατάει και έχει στρεπτόκοκκο στο μουνί. Καθότανε και διάβαζε φιλοσοφία προσπαθώντας να κατανοήσει το νόημα της ψυχής και να γίνει ακόμα καλύτερος άνθρωπος.
    Νόμιζε ότι η φωνή του έκανε μόνο για τελάλη στη λαϊκή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Τσακ εξέλιξε και έδωσε τις βάσεις -με τις συνεχείς αλλαγές στον τρόπο των φωνητικών του- σε πολλά είδη του ονομαζόμενου (τιμής ένεκεν αυτού) Death-metal, που πριν απ' αυτόν, αλλά και μετά από αυτόν, ήταν σαν να έξυνες με τσουγκράνα δυο αρχίδια από μαντέμι και τα φωνητικά ήταν σαν να είχες βάλει ένα βοθρατζή να γαμεί την εξάτμιση ενός τανκ.
   Αυτός τα άλλαξε όλα και τους έμαθε πως να τα κάνουν σωστά.
Όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο, πούλησε τα υπάρχοντά του για τις χημειοθεραπίες και την εγχείρηση. Όλοι είπαν ότι θα γινόταν καλά, αλλά τελικά έκανε μετάσταση.
Στην είδηση ότι χρειάζεται χρήματα για δεύτερη εγχείρηση, όλες οι φίρμες του metal έβγαλαν σε πλειστηριασμό αγαπημένα τους αντικείμενα και μαζέψανε αρκετά χρήματα......δυστυχώς όμως, ο Cliff Burton είχε πει στο Χάρο να τον μαζέψει γιατί χρειαζόταν ένα καλό κιθαρίστα να τζαμάρει.......και ξανά κλάματα...... 




αυτό γινόταν για πολλά χρόνια στον Άλλο Κόσμο, αλλά χρειαζόταν και νέα μέλη για να φτιάξουνε ολόκληρη μπάντα και να τζαμάρουνε.
Έτσι κάθε φορά βάνανε το Χάρο να παίρνει και από κάποιον γαμάτο, τον έκαναν οντισιόν και μετά τον απέρριπταν γιατί δεν τους έκανε.
    Μ' αυτές τις μαλακίες χάσαμε: Dimebag, Dio, Hanneman, Lord και τόσους άλλους.


 Πλέον η ψείρα έφτασε στο χτένι.
Όλα τα παιδιά έχουν σταματήσει να παίζουν γαμάτα για να μην ψοφήσουν......




Πάρ'τε για παράδειγμα τον Παντελίδη:
νομίζετε ότι είναι ένας ατάλαντος μαλακάκος που παίζει τρία ακκόρντα και τσουπ-σουξεδάκι;
   Χα....πόσο πίσω είστε....
Ο Παντελίδης, αν θέλεις να ξέρεις ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ, έχει σπουδάσει 3 όργανα στο Μπέρκλεϋ Σκουλ Οφ Μιούζικ και μάλιστα με υποτροφία (ήτανε αδύνατος όταν μπήκε, μετά πάχυνε).
Ήταν τόσο γαμάτος, που άφηνε άκοπα τα ποδόνυχα για να παίζει πιάνο μ' αυτά. Έβαζε να του κρύβουν τις χορδές τις κιθάρας μία-μία για να μην κάθεται να μελετάει όλη μέρα και σύνδεε την ηλεχτρικιά κιθάρα με τον αναφτήρα του αμαξιού του για να παίζει με το ένα χέρι όταν οδηγούσε.....


Η Πάολα;;;;;
Μαλάκα, εδώ μιλάμε για τη γυναίκα που στα ωδεία τη λέγανε Μαρία Κάβλλας.
Η Tarja Turunnen είχε πει ότι εγκατέλειψε τους Nightwish επειδής άκουσε το demo (σιντί με 2-3 κομμάτια με κακή ποιότητα ηχογράφησης που στέλνεται στις εταιρίες για να αποφασίσουν αν θα εγκριθεί ένας καλλιτέχνης) το demo του "τι σε πιάνει".....ΚΑΙ πήγε ν' αυτοκτονήσει όταν οι Stavento έβαλαν την Πάολα να κάνει τα κύματα στο "πηδάω τα κύματα".....



ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ!!!!!!
ο ύπερ-παρεξηγημένος αρχιμουσικός που για το φόβο του θανάτου κατάντησε να φοράει κρητικές βράκες για να μη φανεί το σκατό.
   Ο Τζάστιν τελείωσε από τη σχολή Ανωτάτης Κωφαλάλων με ντοχτορά στο Μαέστρος Ορχήστρας και μάλιστα με πολλούς επαίνους από τον ίδιο τον Μπετόβεν που αναστήθηκε για να του παραδώσει τον πάπυρο, να του χτυπήσει φιλικά την πλάτη και να του πει τα ιστορικά λόγια: "το πιο όμορφο πουλί είναι το παγώνι, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι"......


Αν δεν είστε τελείως Failor Moon μπορείτε να καταλάβετε την βαθιά κρίση που περνάει η μουσική..... 


όσοι λοιπόν θεωρείτε τους εαυτούς σας υπεργαμάτους μουσικούς υπερψοφήστε ελεύθερα, αυτό μου είπαν να σας πω (τρεις φορές στο "πω" πάτησα το "ψ" αντί το "ω").




 


 

32 σχόλια:

  1. Ρε μαλάκα ξέχασες τον Γιώργο Λιναρδάκη και την Αρλέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός με το "παπί δανεικό" είναι υπερολικά καλτίλας.
      Φήμες από τον Άλλο Κόσμο λένε ότι η μοίρα του έχει σφραγιστεί και θα πεθάνει μαζί με τον Χαριτοδιπλωμένο και το Δάκη για να ανοίξουνε ντίσκο κλαμπ και σχολή οδηγών "η θωρακισμένη μερσεντές".

      η Αρλέτα, μετά που ρεζίλεψε τη Μπιλιώ Τσουκαλά, αποφασίστηκε ότι πρέπει να γίνει ξαδέρφη του Χαϊλάντερ

      Διαγραφή
  2. Tέθοια σύνδεση πραγμάτων,ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας,χαχαχα.

    ''Τόσο καλό κοπέλι δεν έβγαλε ούτε η Λεβεντογέννα'',ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Γιατί όχι να το παινευτούμε,αλλά τα καλύτερα κοπέλια εμείς τα βγάζουμε,χαχαχα

    Και φυσικά δε θα μπορούσα να μη σχολιάσω το ''χτυπούσες την κεφάλα τόσο πάνω-κάτω που στο τέλος έπαιρνες πίπα στον εαυτό σου και έπινες και τα ζουμιά να ξεδιψάσεις''... Θεικό!!!

    Φιλάρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμιά φορά είμαι πολύ καλός, αλλά όταν δεν είμαι, είμαι φανταστικός και δεν το λέω αυτό μόνο εγώ, το λέει και η μάνα μου!!

      Διαγραφή
    2. Άμα το λέει η μάνα σου,τότε έτσι είναι...Και μένα η δικιά μου πιστεύει ότι είμαι πολύ όμορφη :p Tελικά ότι μας λένε οι μανάδες μας σωστό είναι ,χαχαχαχαχα :p

      Διαγραφή
  3. Ο πρώτος κούκλος αλλά ο δεύτερος ακόμη πιο κούκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικά μωρό μου ο πρώτος δεν είναι και πολύ κούκλος.....μου πήρε 20 λεπτά ψάξιμο να βρω μια φωτό του που να είναι εμφανήσιμη και να την παρουσιάσω στο κλαμπ των "θαυμαστριών νεκρών ροκ-σύμπολς".

      Όσο για τον Τσακ, με το που έβαλα το όνομά του στο γκουγλη, μέχρι και η αναζήτηση αναστέναξε από ηδονη

      Διαγραφή
  4. Ξέχασες να πεις ότι είχαν ζητήσει την Γωγώ Τσαμπά στην όπερα του Sidney μα η ίδια προτίμησε να γίνει η τραγουδίστρια του λαού, η εθνική ραψωδός που θα άγγιζε τον νεοέλληνα λέγοντας του ότι ούτε η ίδια είναι Άγιος αφού αμάρτησε κι εκείνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήθελες να πεις "αοιδός" και όχι ραψωδός και είμαι σίγουρος γι' αυτό....."η αγία-ΤσΑμπα ήθελε να γίνει η εθνική αΗδός"

      Διαγραφή
    2. Όχι, το ραψωδός είναι πιο κυριλέ.

      Διαγραφή
    3. ποιο κυριλε και θα ηταν αιδως η πιο πγοιοτικα αιδοιο καλλιγραφια

      Διαγραφή
  5. Κι ότι ο Σνικ έχει προταθεί για επίτιμο μέλος των Run DMC αλλά αυτοί δεν τον δέχτηκαν γιατί κομπλεξαρίστηκαν από τη ριμοδοτική του ικανότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ριμοδοΜική του ικανότητα*....

      μα τι διάολο, όλοι αγράμματοι και ντουγάνια μου ήρθα σήμερα;;;
      μετεξεταστέοι λέμε

      Διαγραφή
    2. Ριμοδοτική ρε ηλίθιε, από το "ριμοδότης", ρίμα και δίδω, άχρηστε.

      Διαγραφή
    3. ριμοδομική, από το "ρίμα" και το "δίδω".....εννίοτε και το "κλέβω" ή το "έχω σουάγκ".
      Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
    4. Δεν καταλαβαινουν την μακροοικονομικη αναλυση της μουσικης βιομηχανιας του τελευταιου μισου του 20ου και οψιμου 21ου αιωνα με βαση την οποια τα εσοδα απο την δισκογραφια ενος καβλιτεχνη πρεπει να δικαιολογουν τα βαρεα μεταλα και ανθη-γηηνα που δεν πληρωνουν στα ταμια για τις υπερ-διαρροιες που βαραει ενας πιθικος που κανει copy-paste ( και τα οποια τρωνε οι εξεκιουτιβ αντμινιστρετορ σε κονσομασιον ).

      Αν δεν το εγραψε ο Κεινς και δεν περασε στην διδακτεα υλη των αρχων οικολογικης θεωριας της 3ης λυκειου δεν θα δουμε πιπινι και αυτη ασπροκοκκινο σεντονι...

      Κατα τα αλλα bring me your daughter to the slaughter....

      Διαγραφή
    5. Yes mother dear, what is it ?

      Διαγραφή
    6. whatcha wrote was so abstract, that abstract itself lost its cool

      Διαγραφή
    7. Διαιρεσα με το μηδεν και δεν το πηρα χαμπαρι ?

      Καλος μαλακας ειμαι και του λογου μου... Πισω απο τα θρανια παλι.

      Διαγραφή
  6. Αχα! Ωστε έτσι εξηγείται τα όσα γίνονται με τους Μετάλλικα...

    Ντραμς στον άλλο κόσμο παίζει τώρα ο Σκοτ Κολόμπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα.....τον σουτάρανε στο πρώτο χτύπημα της μπότας.....άκου που σου λέω, τα έμαθα

      Διαγραφή
  7. Για το Σνικ θα έλεγα κι εγώ,αλλά είδα ότι με πρόλαβε ο Θωμάς! Κρίμα...

    (γκομενάκι ο Τσακ.Όποια φωτό και να έβαζες,η ομορφάδα αποτυπώνεται καταλλήλως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Cliff burton...Ο Ορισμός του αντί-σταρ.
    Καμπάνα και καρό πουκάμισο.

    Για την ιστορία,ο Hammet έχασε στα χαρτιά και πήγε στη θέση του ο Burton..

    Ο Τσακ είναι ο άτυχος της υπόθεσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι γνωστή η φάση με τον Χάμμετ και τον Κλιφφ.....όποιος κι από τους 2 να έχανε, πάλι οι Μετάλλικα θα έχαναν....ήταν οι 2 δυνάμεις ισορροπίας της μπάντας.

      ο Τσακ έπρεπε να πεθάνει για να γίνει ίνδαλμα ΑΝΘΡΩΠΟΥ και σωστού μεταλλά.

      Διαγραφή
  9. Έδωσες άλλη οπτική στα σκατά. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άμα έχεις επίπεδο φαίνεται. Το επίπεδό μου κάνει παρέα με τ' αεροπλάνα ώστε να φαίνεται

      Διαγραφή
  10. Ο Παντελίδης δηλαδή από την υποτροφία πάχυνε;
    Μάλλον υπερτροφία θα 'τανε τότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι, από τα πιτόγυρα που τον τάιζαν στο γιουτούμπι όταν έκανε διάλειμμα από τη βιντεοσκόπηση

      Διαγραφή
  11. Μα με άκοπα ποδόνυχα δεν μπορείς να παίξεις πιάνο. Όλοι το ξέρουν. Γιου νου νοθιν Χωστηρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή