Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

VS BITCEEEEEZ REVISITED




όσοι διαβάζετε αυτή εδώ τη μαλακία για παραπάνω από ένα χρόνο (ή όσοι πήγατε και σκαλίσατε και τα πιο παλιά), θα θυμάστε πέρσυ το καλοκαίρι, μια ενότητα, όπου έβαζα δύο σημαντικές προσωπικότητες, έγραφα στοιχεία γι' αυτές και μετά σας έβαζα να ψηφίσετε. Τρομαχτικά παραδείγματα υπήρξαν η μονομαχία Τζόνι Ντεππ εναντίον Βίλλε Βάλο και Μότζαρτ εναντίον Λιστ.




Αυτή τη φορά, σειρά έχουν 2 πολύ μεγάλες προσωπικότητες στο μπλογκ με κοινό σημείο επαφής το trolling!!!









ElPre VS Ανώνυμος


ΠΑΜΕ!!!










ElPre

ο ElPre (και καλά el Presidente, που για λόγους συντομίας θα ονομάζουμε "Λάκη"), γεννήθηκε κάπου που δεν μας λέει, αλλά επειδή τα γατάκια δεν μπορούν να τα βάζουν με τον Μεγάλο, έψαξα κι έμαθα ότι κατάγεται από το Φαρ Ουέστ.....της Ελλάδας....δηλαδή τα Επτάνησα.


   Από μικρός ένιωθε μειονεκτικά που οι άλλες χώρες είχα τζιτζάτο Φαρ Ουέστ (η Αμερική, τη Νεβάδα, Αριζόνα και Άινταχο, η Βρετανία την Ουαλία και την Ιρλανδία και.....ακόμα και η Γερμανία έχει στο "Φαγ Βεστ" το Ντύσσελντορφ, Κολονία κλπ) και αυτός είχε μείνει με το "Φιόρο του Λεβάντε" και τις μαντολινάτες....κατάντια δικέ μου.....είναι να μη σου τύχει (αν έχω Ιllumi-γάτους από Επτάνησα ας με συγχωρέσουν. Οι απόψεις του Λάκη δεν συμβαδίζουν με τις δικές μου, ευχαριστώ)




     Ήταν περίπου εφτά χρονών στο σχολείο, όταν η τραγωδία του χτύπησε την πόρτα: περπατούσε αμέριμνος με το τρανζιστοράκι που του είχε χαρίσει ο παπάς της ενορίας (μια άλλη ιστορία με "μετάνοιες" και "καλυμάφκια"), ακούγοντας το καινούριο τραγούδι της Σοφίας Βέμπο, όταν μια συμμορία από δεκάχρονα τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον σπρώχνουν και να τον κοροϊδεύουν επειδή άκουγε Σοφάρα. Σε κάποια φάση, μετά τις σφαλιάρες τον κόλλησαν στον τοίχο εξαγριωμένα....ιδρώτας έλουζε το νεανικό του μέτωπο, ενώ τα μάγουλά του, από τα μπουκέτα, ήταν πιο κόκκινα κι από το ΚΚΕ....τα αγόρια τον αγριοκοίταζαν σαν σκυλιά ξαναμμένα....ξαφνικά όλα μαζί βάζουν τα χέρια τους στην πλάτη τους....σαν κάτι να 'κρυβαν.
   Τι να ήταν άραγε αυτό;;;
Μήπως ήταν ραβδιά;....μήπως ήταν τηγάνια;...μήπως ήταν μαχαίρια;

Σιγά-σιγά, σαν συντονισμένα, τα παιδικά και άπονα χέρια τους αποκάλυψαν την φρίκη που κρυβόταν πίσω από τις πλάτες τους....το μέγεθος της φρίκης του Λάκη πολλαπλασιάστηκε με τετραψήφιο αριθμό όταν είδε να κραδαίνουν μικρά.....παιδικά.....μαντολίνα....

   Είχε μόνο μια τελευταία επιθυμία....να τον δείρουν μέχρι θανάτου με αυτά αντί να........ΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙ
Τα παιδάκια άρχισαν να γρατζουνάνε αυτό το όργανο του διαβόλου και να του τραγουδάνε το "Κέρκυρα-Κέρκυρα με το Ποντικονήσι" μ΄αυτές τις γλυκανάλατες ξελαρυγγισμένες τους φωνούλες που κάνουν ακόμα και το NiVo να νιώθει αλήτης του δρόμου. 
....όταν τελείωσαν με το δίωρο κονσέρτο τους που περιλάμβανε επιτυχίες όπως "Θυμωμένο μου ήρθες απόψε", "Πέρδικα", κάτι καντάδες και κάτι αριέττες, τον αφήσανε σχεδόν ημιθανή να παλεύει ανάμεσα στη σχιζοφρένεια και την κατάθλιψη, με μια κλωστή σάλιο να κρέμεται απ' το στόμα του και μύξες ματωμένες από τη ρινοραγία....  



   Σύντομα μέσα σε 20 χρόνια, κατάφερε και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου πλέον ζει μόνιμα, μακριά από τον παιδικό του εφιάλτη.


   Σταθμός στη ζωή του όσο ήταν ακόμα στα Επτάνησα (δε λέω από ποιο νησί, όχιτηνΙθάκηέναάλλο είναι), στάθηκε η γνωριμία του με την πρώτη του κοπέλα, την Κοντοσούβλω Φιρφιρίτσα, η οποία ήταν η μόνη που δέχτηκε να τον ξεπαρθενιάσει και η σχέση τους κράτησε 38 ολόκληρα λεπτά (μαζί με τα ποτά που κέρασε).




Στα 30 του μετακόμισε λοιπόν Θεσσαλονίκη, έχοντας περάσει με την πρώτη στις Πανελλήνιες.

....ήταν μια πόλη μαγική για το Λάκη, μακριά από "ω που να σουρθει κατρουγιαλιά από τρίπατο και ναναι και φουρλάδα", "τση 16 του Τρυγιτή τση φρουτοχρονιάς" και άλλα νόστιμα....ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑLLLΟΝΙΚΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!

   Έδωσε όρκο ιερό κάτω από το Λευκό Πύργο να μην επιστρέψει. Έγινε παοκτσής και έπινε γλυκό φραππόLLLo τσεκάροντας πίσω από τον καπνό της πουράκλας του τα μουνάκια που έκαναν πασαρέλα στη χωματερή Θερμαϊκού.

   Ασχολήθηκε κυρίως με το μόντελινγκ, ψάχνοντας καθημερινά στο ίντερνετ για τις πιο μουνάρες, μέχρι που κάποια στιγμή το μάτι του έπεσε σε κάτι αεροπλανικές πόζες σε ένα περίεργο site.
...Πατάει το λινκ και τι να δει; Τα καλύτερα μωρά που είχε δει στη ζωή του και δίπλα να γράφει κάτι γράμματα που προσπαθούσε μάταια να τα διαβάσει.

   Χρειάστηκαν 5 απανωτά "αρμέγματα" για να ηρεμήσει ο γιαννούτσος του και να μπορέσει ο εγκέφαλός του να συγκεντρωθεί στο κείμενο.
   Ήταν το "ocelebritis", γνωστό μέχρι τότε μόνο στους μυημένους στα Ελευ-χύνει-α μυστήρια.
Θαμπώθηκε μεν από τις εικόνες, αλλά είχε σοβαρές ενστάσεις απέναντι στη μέγιστη σοφία του Χωστήρα. Κι ενώ μέχρι τότε βαριόταν να γράφει, ξεκίνησε να πετάει σκατά με το φορτηγό στα μούτρα μου, φανερώνοντας σιγά-σιγά τι κομπλεξικός μαλάκας ήταν και πόσο ήθελε να ξεφύγει από τα μαντολίνα με το να παίζει κλαρίνα πάνω στο πληκτρολόγιο και να εισπράττει κάθε φορά τη χλεύη και το σαρκασμό μου. Κάποια στιγμή, εν μέσω εξομολογήσεων, μου είπε ότι το δωμάτιό του είναι πιστή απομίμηση του παλατιού της Άριελ της Γοργόνας.

   Σκατά δεν ρίχνει σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στα μούτρα μου.

















Ανώνυμος

πολλοί οι μύθοι γύρω από την καταγωγή του εν λόγω τσιμπουκιδίου, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ανώνυμος (για συντομία Κ.Κ.) είναι μαύρη αρκούδα από το Βρω (από 'κει βγήκε και η έφραση "Δε θα το Βρω το μπούστη; Θα το γαμήσω").

Ήταν το τρίτο από τα πεντάδυμα που γέννησε η μάνα του και το πιο τριχωτό, πράγμα που τον βοήθησε να επιβιώσει τον σκληρό, κρύο χειμώνα των Βορείων Προ-αστείων.

   Από πολύ μικρός έδειξε έφεση στη μπάλα και γι' αυτό χαρχάλευε τ' αρχίδια του όλη την ώρα. Είχε φτιάξει μάλιστα κι ένα δικό του παιχνιδάκι, όπου έπαιρνε μαρκαδόρους και τα έβαφε και μετά τους κολλούσε απάνω διάφορες μαλακίες και μετά τα έκανε κουκλοθέατρο.

   Αυτή η ιδιαιτερότητά του τον έκανε σιγά-σιγά να αναπτύξει μια πολυσχιδή και σχιζοφρενική προσωπικότητα με στοιχεία καταδίωξης.

   Ο πρώτος του έρωτας ήταν τα ίδια του τα βυζιά, με τα οποία, έχει ζητήσει στη διαθήκη του, να θαφτούν μαζί του.
Από μικρός μισούσε το ρυζόγαλο και τις μπατονέτες με βαμβάκι, ενώ τρέφει ακόμα και σήμερα ιδιαίτερη αδυναμία στο κουμ-κουάτ.



    Όταν ήταν μικρός, δεν πέρασε κανένα ιδιαίτερο ψυχολογικό τραύμα, κυρίως γιατί βρομούσε, αλλά κι επειδή μεταμφιέζονταν σε διάφορα πράγματα (κάποτε είχε ντυθεί παγκάκι, ενώ όταν ήταν 15 χρονών είχε μεταμφιεστεί σε "ζεβράκι της Παναγίας της Αφρικάνας").


   Οι γονείς του δεν ήξεραν τι να τον κάνουν....
Ο πατέρας του έλεγε να τον αφήσουν λυτό στο Μπουρνάζι το χειμώνα, μπας και ρίξει καμιά μπόρα και πλυθεί, ενώ η μάνα του σκεφτόταν σοβαρά να τον σπρώξει στο λιμάνι του Πειραιά, αν δεν φοβόταν ότι θα κατέστρεφε ολοσχερώς την ευαίσθητη ρυποπανίδα και ρυποχλωρίδα καθώς και τα Έητζ που κολυμπάνε ανέμελα στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας.

Ο Κ.Κ. είχε ονομάσει χαϊδευτικά το δωμάτιό του Άουσβιτς, καθώς η μάνα του είχε εγκαταστήσει εκεί ένα μικρό κλίβανο για να καίει τα βρόμικά του ρούχα.

Κάποτε στο Πλαίσιο του χάρισαν έναν υπολογιστή με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξαναπλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων, υπόσχεση που έδωσε με όλη του την καρδιά και την τήρησε.

   Ο Κ.Κ. λοιπόν ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με το ίντερνετ στην ευαίσθητη ηλικία των 25 χρονών και αυτή η επαφή άφησε στο ίντερνετ πολλά ψυχολογικά τραύματα.


   Μέσω ίντερνετ δεν βρομούσε, οπότε ο κόσμος τον πλησίαζε και τον κορόιδευε πιο εύκολα για την κατάντια του απ' ότι πριν.

   Προσπάθησε λοιπόν με χίλιους τρόπους να σταματήσει αυτή τη χλεύη, αλλά γινόταν όλο και χειρότερη.
Κάθε φορά που πήγαινε να μιλήσει όλοι του λέγανε "βάλε anti-virus στις μασχάλες σου γιατί έχεις ηπατίτιδα" ή "τα αρχίδια σου πέταξαν μούχλα, καλλιέργησέ τα να πάρεις επιδότηση".


   Αμάθητος όπως ήταν στην ειρωνεία, άρχισε για πρώτη φορά να δακρύζει....στην αρχή βγήκαν αέρια, μετά μαζούτ και σιγά-σιγά άρχισε να κλαίει καθαρό, ραφιναρισμένο τσιρλιό.

   Οι γονείς του δεν πίστευαν στα μάτια τους!!!
Το βλαστάρι τους είχε τελικά ψυχή και δεν ήταν ένα κομμάτι πετρωμένο σκατό με τρίχες, όπως αρχικά είχαν υποθέσει.
Βρήκαν τότε την ευκαιρία και άνοιξαν την πυροσβεστική μάνικα που είχαν κρυμμένη στο σπίτι και τον κατάβρεξαν με απίστευτη μανία, μέχρι να φύγει και ο τελευταίο στρεπτόκοκκος από πάνω του. Τα λύματα από αυτή την επιχείρηση εξουδετέρωσαν το ραδιενεργό τσουνάμι που κατευθυνόταν προς τη χώρα μας μετά τη Φουκουσίμα.


   Μετά απ' αυτήν την κρυάδα, ο Κ.Κ. άρχισε με μανία να ψάχνει το ίντερνετ για λύσεις στο πως να γίνει αποδεκτός στην κοινωνία, ακόμα και αν έριχνε βόθρους από το πληκτρολόγιο.
    Και τότε έπεσε διάνα!!!!
Ήταν το "ocelebritis" και ο μοναχικός καουμπόης, ο Χωστήρας, με τα στιβαρά αστεία και τις έξυπνες, σαν αλεπού, ατάκες του.
Τον ενοχλούσαν μόνο κάτι φωτογραφίες με κάτι γυναίκες γυμνές, γιατί έπιαναν πολύ χώρο, ενώ αυτός ήθελε ζουμί.


   Άρχισε λοιπόν η τριχωτή αμοιβάδα να αναπτύσσει για πρώτη φορά προσωπικότητα και να χρησιμοποιεί το χιούμορ και όχι τη χοντράδα στα σχόλια. Σύντομα και μετά από 4 αναβαθμίσεις που έκανε ο Τσούκεμπεργκ στο facebook, ο Κ.Κ. ήταν ο αγαπημένος θαμώνας των απανταχού σελίδων με θρησκευτικό και εθνικιστικό περιεχόμενο και τα λάηκ έπεφταν σαν σφαλιάρες σε φατούρο.

   Το άβαταρ με το τριχωτό στέρνο, την άπλυτη φανέλα και το βαθύ συλλογισμό στο βλέμμα, το έκανε ανάρπαστο.....μέχρι και γκόμενα απόκτησε από κάποια διπλανή σπηλιά.
Έβαλε τότε στόχο της ζωή του να μην επιτρέπει σε κανέναν να ξεφτιλίζει το Χωστήρα και να τη λέει με χείμαρρο μπουρδολογίας σε κάθε πουσταρά που πήγαινε να μου την πει.
   Καταλυτική στιγμή στη ζωή του υπήρξε το αίτημα φιλίας που μου έκανε στο φβ και το αποδέχτηκα. Από τότε είμαστε πιο αχώριστες κι από σερβιέτα στο μουνί.





Δυστυχώς οι δρόμοι των 2 τρολλ δεν έχουν συναντηθεί ακόμα και ψάχνω ευκαιρία να δω ποιος θα νικούσε σε μάχη στα σχόλια. 

Εσείς οι υπόλοιποι ας επιλέξετε ποιος σας αρέσει περισσότερο


   












 

25 σχόλια:

  1. Θα ψηφίσω elPre γιατί έχει ιστορία στο τρολλάρισμα σου!
    Περιμένω να δω περισσότερα δείγματα από τον Ανώνυμο...

    elPre +1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη του δίνεις λαβές, αγάπη μου, μας έχει που μας έχει κατηγορήσει ότι τα 'χουμε...

      Διαγραφή
  2. elPre
    γιατί προς εμένα είναι πάντα ευγενής και κύριος

    elPre
    γιατί είναι ο παλιός

    και κυρίως:

    elPre
    γιατί το αλλόκοτο αλαλάζον νέο troll βάζει ένα Μ μεταξύ ο και π στο όνομά μου
    [που το ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω..... πού είναι; το έσβησες ή το έσβησε;]

    _________
    P.S. πολύ καλό το κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παω να απαντησω σε αυτο το λίβελο και θα βάλω τις θρυλικες μου Μπαλες να ασχοληθούν με σένα αργότερα.

      Διαγραφή
    2. Να, θα απαντούσα τώρα στην κα Χρονοπούλου στον πλυθηντικό, αλλά θα κατηγορηθώ ότι το κάνω για P.R., αλλά κι ένα απλό "Ευχαριστώ σε Δάφνη" να πώ, και πάλι ο κίνδυνος ελλοχεύει.
      Φυσικά ο πραγματικός (αν και τετραπέρατος) ανάγωγος είναι ο Χωστήρ, που θέλει να ξεκινήσει flame wars μεταξύ αγνώστων (και ανωνύμων)

      Διαγραφή
  3. elpre opwsdhpote,o anwnymos logw mpixlas pernei mpoulo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://translate.google.com/?hl=el#el/en/%CE%B1%CF%83%CE%B5%20%CE%BC%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B1%20%CE%BC%CE%BF%CF%85

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=yG_RKU3XK3U&t=0m52s

      Διαγραφή
  4. φυσαω τη μυτη μου με παθος πανω στη λερωμενη απο αφταστη εμπειρια και γνωση φανελα μου. καλα ρε Μουνι... δε μπορουσες να μου πεις " Κ.Κ θα σε αναφερω σε ενα απ αυτα τα σεντονια που κανεις δε διαβαζει οποτε προσεχε να εχεις πιει βαρβολινες εχτρα παουερ για να αντεξεις το συγγαμα"; Και για να περασουμε στο ζουμι της υποθεσης.. το ιστορικο ειναι εντελως λαθος. πΧ : τα αδερφια μου τα εφαγα κατα τη γεννηση μου, καθως επισης και τους γονεις μου, τη μαία την εφαγα στα 4 ως ειθιστε σε τετΓοιες περιπτωσεις. Α.Κ.Σ.Σ.Χ (Αιμα Κ Σπερμα Στη ΧρονοΜπουλου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος! Ποιος θα μου την λέει εμένα για τις αξύριστες μασχάλες μου?
    Ποιος θα με κράζει γιατί την πέφτω σε όλα τα μουνάκια στην κλήση? Μονο Κ.Κ. ο παλιοβρωμιάρης καριόλης που μονό καφέ ξέρει να κάνει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου εκανα λαηξ ρε αν μπορουσα , αλλα θα παρουνε χαμπαρι τη σκεση μας ναουμε και δε θελω.

      Διαγραφή
    2. Κανε ένα σχόλιο και γράψε :
      "Λάικ.Φιλικό και τίποτα παραπάνω"

      Διαγραφή
    3. Λάικ.Φιλικό και τίποτα παραπάνω.
      Ψήφισε εμένα τώρα.
      Α! και οι μασχάλες σου είναι αξυριστες.
      Και είσαι και πέφτουλας.
      Και ο θείος μου έχει καφεκοπτείο.

      Διαγραφή
  6. elPre ασυζητητί λέμε...σε σχέση με τον ανώνυμο πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Εισαι ένα παλιοκόριτσο με μίνι τζιπ, στην Κρήτη όλοι σε κοιτούν... πα-ρα-πα-πα"

      Διαγραφή
  7. Πού τα κατεβάζει όλα αυτά το κεφάλι σου δεν μπορώ να καταλάβω!
    Κλασσικά έχω ρίξει το γέλιο της βρωμιάρας αρκουδας!
    Θα ψηφίσω ανώνυμο!
    Φιλιά και καληνυχτα! :Ρ

    ΥΓ:Για τους Κερκυραίους πές ότι θές!Εχεις το ελεύθερο απο μένα!Οι Κερκυραιοι είναι λίγο γάιδαροι! :Ρ:Ρ:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπής!
      Και για την ψήφο, και για τους Κερκυραίους.
      Πάντως εγώ Κερκυραίος δεν είμαι, ούτε και Επτανήσιος, αφήστε τον Χώστυ να λέει, έτσι κι αλλιώς και για τον Ανώνυμο όλα λάθος τα 'γραψε, το λέει κι ο ίδιος ο Ανώνυμος...

      Διαγραφή
  8. τελικα θα γινεις μελος στο μπλογκ μου ανταποκριτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά Στέφανε όχι για 3 λόγους:
      1) δεν συνεισφέρεις σε κανένα μπλογκ με τα σχόλιά σου, παρά μόνο έρχεσαι για διαφήμιση (και καλά)
      2)Το ζητάς επίμονα (και που σου απαντάω να λες "ευχαριστώ", άλλοι δεν σου απαντούν καν)
      και
      3)το θέμα του μπλογκ σου δεν ανήκει στα ενδιαφέροντά μου

      Διαγραφή
    2. και επειδή
      4) αυτοβούλως έχεις καταργήσει τους τόνους

      _________P.S kudos my darling

      Διαγραφή
  9. I've used Kaspersky security for a few years, I'd recommend this product to everyone.

    ΑπάντησηΔιαγραφή