Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΒΥΖΙΑ-ΜΕΜΕ-ΖΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ




    Όπως έχω τονίσει πολλές φορές γαμώ τη μανούλα σας, το θέμα "τι είναι ωραίο και τι όχι", είναι καθαρά θέμα γούστου.
Ο ένα λέει π.χ. ότι γουστάρει να πηδάει γυναίκες με ηλικία στον τριψήφιο αριθμό και ο άλλος θέλει μονοψήφιο/βαριά 12χρονο.

   Φυσικά, ο δεύτερος -αν το επιχειρήσει- θα βρεθεί στη μπουζού να κάνει παρέα με φυλακόβιους που θα του γαμήσουν το ταμ-τιριρίμ, γιατί έχουν παιδάκια και δεν την χαρίζουν σε κανένα παιδέρα, ενώ ο πρώτος σύντομα θα βρεθεί στην κηδεία της ερωμένης του (γιατί όταν γαμείς υπέργηρη, την παίρνεις πάντα παρτούζα με τον Χάρο).


    Αλλά το θέμα παραμένει πάντα ένα, το γούστο και η γκάβλα.  


   Θέμα μας σήμερα είναι κάτι πολύ πρωτότυπο: τα βυζιά!



    Κάθε άντρας λοιπόν ξεκινάει με το πρώτο και βασικό δίλημμα και αυτό είναι το, αν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δυο γυναίκες που έχουν κωλάρα ή βυζάρες, ποια θα επιλέξει.

   Στο δίλημμα δεν υπεισέρχονται παράγοντες όπως: ωραίο κορμί, προσωπάρα, πατουσίτσες, λεπτά χεράκια, πιπόχειλα, γλυκιά φωνή, γιατί είναι κάτι πολύ πολύ εξελιγμένο για το μυαλό του.
 Η πρώτη φωνή στο μυαλό του θα πει είτε "ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΜΑΝΑΜ" ή "ΠΝΙΞΕ ΜΕ ΣΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΣΟΥ"


  Έχουμε και λέμε λοιπόν -για να μην γίνει η εισαγωγή πιο μεγάλη κι από την Ιλιάδα μαζί με τις υποσημειώσεις και τις παραπομπές του συγγραφέα-, έχουμε τρία, πες τέσσερα, επίπεδα μεγέθους στα βυζιά:
Τα υποτυπώδη ως μικρά (γνωστά και ως "βυζί-ρώγα"), τα μεσαία (γνωστά και ως "δείξε μου το βύζο σου να σου πω ποια είσαι"), τα μεγάλα ως τεράστια (γνωστά και ως "βυζοβούνια") και τα υπερμεγέθη/γέρικα/πεσμένα (γνωστά και ως "πουτάνα Νεύτωνα").


ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΙΚΟΝΕΣ



     Ένας άντρας που θα επιλέξει το βυζί-ρώγα είναι καθαρά κωλολάγνος...αυτό τέλος.
     Κοπελιά να ξέρεις ότι ο άντρας σου λατρεύει τη γαμάτη κωλάρα σου και στ' αρχίδια του που εσύ φοράς σουθιέ όμικρο ρέζους αρνητικό. Χέστηκε που η εξίσωση που περιγράφει το βυζί σου στο καρτεσιανό επίπεδο δεν έχει βρεθεί ακόμα γιατί δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αρνητική καμπύλη και να σου πω......στο μπούτσο του που το στήθος σου είναι πιο επίπεδο κι από cd γιατί ξέρει πως άμα πάει να στη φερμάρει από πίσω, θα πιάσει τέτοια κωλάρα που θα στείλει τη Τζέι Λο να κάνει μπάτζι χωρίς σκοινί μέσα στη Φουκουσίμα κρατώντας μαντίλι από την Καλαμάτα και δυο νομίσματα για το βαρκάρη.

    Ναι, θα μου πεις πως μακάρι να 'χες λίγο βυζάκι να βάλεις κανένα ντεκολτέ και φοβάσαι μη μείνεις έγκυα και το παιδί σου πεθάνει από ασιτεία....δεκτόν, αλλά....έχεις κωλάρα!!!


     Πάμε τώρα στη γυναίκα με το μεσαίου μεγέθους. Το μεσαίο μέγεθος, από την άλλη, έχει στο αντρικό φύλο όλα τα πλεονεκτήματα της άβυζης (κωλάρα ή/και μπουτάρες), με κανένα από τα μειονεκτήματα -αλλά και τα υπερπλεονεκτήματα- της βυζαρούς.
Τα μεσαία βυζάκια είναι γλυκά. Τα μεσαία βυζάκια είναι χαριτωμένα. Τα μεσαία βυζάκια νίκησαν τη βαρύτητα. Τα μεσαία βυζάκια είπαν ένα ανέκδοτο στον Τσακ Νόρρις και χαμογέλασε. Τα μεσαία βυζάκια είναι τόσο ψηλομύτικα που γραφτήκανε στη χρυσή αυγή και χαιρετάνε ναζιστικά με τη ρώγα. Τα μεσαία βυζάκια είναι σαν ένα παγωτό πύραυλος που θες να το καταπιείς όλο και να πεθάνεις από κατεψυγμένο εγκέφαλο. 
Το μόνο κακό της ιδιοκτήτριας ενός τέτοιου ζεύγους βυζιών είναι ο φόβος μην της φάει τον άντρα καμιά με μεγάλα βυζιά (γυναίκες ρε μαλάκα....τι να πεις) 

    
   Οι γυναίκες με τους "Βυζούβιους" και τα "Βυζιμάντζαρο" είναι οι "ψωλαράδες" του γυναικείου φύλου. Η εκπληκτικότητα των μεμέ τους είναι τέτοια που δεν περνούν απαρατήρητες. Η γυναίκα με βύζους είναι σαν να έχει ένα δεύτερο μουνί εγκατεστημένο και για τις δύσκολες μέρες. Η γυναίκα που το βυζί της θέλει δυο τόπια ύφασμα για να ντυθεί, είναι θρύλος.
   Η γυναίκα με Βύζους Κράηστ είναι όμως και η πιο επίφοβη, γιατί τα χρόνια περνάνε και την εποχή που άλλες 2 κατηγορίες θα είναι μιλφάρες, αυτή θα έχει λουμπάγκο και θα σηκώνει τα βυζιά με γρύλλο και γερανό και το σουτιέν θα έχει ενίσχυση από ανθρακονήματα για να αποφύγει κατάγματα στα ποδοδάχτυλα.



   Τέλος οι γυναίκες με υπερμεγέθη/γέρικα/πεσμένα ΔΕΝ επαναλαμβάνω ΔΕΝ είναι απαραίτητα γριές. Πιστέψ'τε με έχω πετύχει τέτοιου είδους βυζί σε 25χρονη και......'νταξ ας όψεται που είχε κωλάρα (όχι αγάπη μου εσένα αγαπάω μόνο και το κωλαράκι σου είναι φανταστικό και το στήθος σου μου προκαλεί οξύ Πριαπισμό και βαρεία Υπεργκαβλίτιδα).
Η γυναίκα λοιπόν με υπερμεγέθη/γέρικα/πεσμένα στήθη προκαλεί πανικό στους κύκλους των πρακτικών επιστημόνων της Ανωμαλίας και της Διαστροφής. Ένας άντρας που θα επιλέξεις κοπέλα με "Νευτωνική Βαρύτητα" στα βυζιά της έχει ένα πράμα στο μυαλό του: Να τη βάλει στα τέσσερα, να αρχίσει να την πηδάει αργά και μετά με σταθερά αυξανόμενο ρυθμό. Κάθεται και παρατηρεί τις ταλαντώσεις των βυζιών της και περιμένει πότε η κοπέλα φάει επιτέλους το βυζοσκάμπιλο στη μάπα για να νιώσει σαδιστής και γαμέουρας.
    Το καλό με το υπερμεγέθες είναι ότι μια κοπέλα μπορεί να κάνει μια πάρα-πολύ-καλή-πρώτη-εντύπωση, το κακό είναι ότι όταν θα τα αποκαλύψει, θα κάνει μια πολύ-κακή-δεύτερη-εντύπωση.





Αλλά είπαμε, γούστα είναι αυτά και μην κατηγορείς τη μαμά σου που μου είπε ότι γουστάρει τα μεγάλα και χοντρά πουλιά.
 
....συγκεκριμένα μου είπε "το πουλί του άντρα πρέπει να είναι σαν μπασκεμπολίστας που τρώει όλη μέρα στα goodys, αλλά δεν βρίσκει ποτέ καρέκλα να κάτσει, δηλαδή μακρύ, χοντρό και όρθιο"  









 

50 σχόλια:

  1. Ας πρωτοστατήσει η τέχνη..

    http://www.youtube.com/watch?v=QLkijP7eBSY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νόμιζα ότι θα μου έβαζες το "boys-boys-boys". Με πήγες πολλά χρόνια πίσω, την εποχή που τα κοριτσάκια της ηλικίας μας είχαν 2D βυζιά

      Διαγραφή
  2. συμφωνώ απόλυτα με την μητέρα σε αυτό που είπε για τα πουλιά. Αν και το κείμενο για τους βύζους με έβαλε προς στιγμήν σε σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. μήπως να αναθεωρήσω την σχέση μου με τους γυναικείους βύζους μετά την διακοπή της επαφής μαζί τους πριν 36 χρόνια όταν σταμάτησα τον θηλασμό.

      Διαγραφή
    2. να δοκιμάσεις τα νέα μοντέλα και να μας πεις την άποψή σου!!!

      Διαγραφή
  4. Ρε μαλάκα που είναι το σχόλιο μου;Τι έχει πάθει το μπλογκ σου ρε;Το είδα που καταχωρήθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είχε καταλάθος από μαλακία του μπλόγκερ, αποθηκευτεί στα "ανεπιθύμητα" και το έβγαλα από το βούρκο!!

      Διαγραφή
  5. H οπτική που το έθεσες με πέθανε...αλλά έχω ερώτηση...
    Το 4 νούμερο θεωρείται Βυζούβιους?Για να ξέρω δηλαδή...πάντως μέχρι σήμερα δεν τα κουβαλάω στην πλάτη και μιά χαρά κρατάω,οέο :p
    Άσε που μου άρεσε τρελλά η φράση,ότι οι γυναίκες με τέτοιο στήθος είναι οι ψωλαράδες του γυναικείου φύλου,χαχαχα...θα το λέω ;-)
    Φιλάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το νούμερο 4 είναι ένας Βυζούβιος ο οποίος κατέρρευσε από το βάρος του και τώρα είναι "οι Κρεμαστοί Κήποι της Βαβυλώνας".

      (κατάλαβες ότι έκανες τώρα διαφήμηση ότι είσαι "νούμερο 3" και θ' αρχίσουν οι λίγουρες και οι πέφτουλες να μαζεύονται στο μπλογκ σου!)

      Διαγραφή
    2. Για το 3 νούμερο,πέρασα και από εκεί...στα σχολικά χρόνια...αλλά και με το 4 κήπους δεν έχω δει... :p
      Άσε δε που έχουμε το προνόμιο να ταξιδεύουμε προς Ισπανία μεριά όπως κανένα από τα πιό κάτω νούμερα δε μπορεί,μουάχαχαχαχα :p
      Όσο για τα λιγούρια,άστους να έρθουν...υπάρχει πόρτα στην περίπτωσή τους.
      Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο που λέμε ;-)

      Διαγραφή
    3. ααααα......άμα σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελες!!!

      Διαγραφή
  6. "Κάθεται και παρατηρεί τις ταλαντώσεις των βυζιών της και περιμένει πότε η κοπέλα φάει επιτέλους το βυζοσκάμπιλο στη μάπα για να νιώσει σαδιστής και γαμέουρας." mwahahahahahahaha teleio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το έβαζα εικόνα στο μυαλό μου, αλλά δεν ήξερα αν ήταν απλός σαρκασμός ή μετράει και για σαδιστική φάση...επικράτησε ο παραλογισμός και το μέτρησα σαν σαδισμό

      Διαγραφή
  7. Και τι να πω εγώ τώρα;
    Μόνη σε νησί με 5 γράμματα στο ίδιο εκείνο ξενοδοχείο που κάποτε.. κάποτε... (κάποτε αλλά και όχι πολύ παλιά)
    τι να πω για να υπερασπιστώ τα... χμ... σιλικονάτα μα κομψά...
    όταν ...
    όχι---- δε συνεχίζω.

    Καληνύχτα.
    (μα κάνε και εσύ μια ευχή για μένα αύριο- το χεριάζομαι πριν με ξυπνήσουν στις 8.30π.μ που για μένα είναι άγνωστη ώρα)

    {P.S. ώστε.... έχει μικρά η καινούργια; ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ  BLOG]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα πω τι στήθος έχει, αλλά σίγουρα δεν είναι το μικρό.

      Τα σιλικονάτα δεν χρειάζεται να τα υπερασπιστείς. Υπερασπίζονται μόνα τους με τον όγκο και τη στιβαρότητά τους. Όταν δεο χειρούργος έχει κάνει καλλιτεχνία, ενώ υποστηρίζεται και από το αντίστοιχο σώμα δεν υπάχει λόγος ανησυχίας!

      ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  8. Ο μπασκετμπολίστας με πέθανε. Με ιντρίγκαρες τώρα να κάτσω να βγάλω τις εξισώσεις ταλάντωσης των υπερβύζων στα τέσσερα. Και τέλος, μεσαία βυζάκια rulezzz ρε μουνιά. Ωραία, στρογγυλά, ζουμερά, σαν δύο πορτοκάλια με μια ρώγα πάνω. Ασταδγιάλα μέφτιαξες πάλι.
    Υ.Γ. Σιλικόνη, κυρία Χρονοπούλου; Δεν το περίμενα αυτό από εσάς. Ο κόσμος μου γκρεμίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι, να ασχοληθείς με τον τομέα των εγαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικής. Νομίζω πως θα βγάλεις λεφτά

      Διαγραφή
  9. Γειά σου Χωστήρα. Ωραία πράγματα τα βυζιά. Και εμένα μου αρέσουν.
    Μπες και γράψου στο μπλογκ μου

    http://peris-taseis.blogspot.gr/?zx=cc77ad1587adf213

    Και μην ξεχάσεις να συμμετάσχεις στο παιχνίδι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααααααααααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα!!!

      Στεφανίνιο!!

      Διαγραφή
    2. @Perinio:
      Κλισεδιά, αλλά θα το πω:
      Best Comment Ever!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι πιο επικός από το Θωρ ρε μαλάκα!!!!

      Διαγραφή
    4. κοίτα τώρα ένα μαλάκα που δημιούργησε και σχολή....ποιός; ο Περίνιο!!! (ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ)

      Διαγραφή
    5. Ποια σχολή; Εταιρία ΑΣΟΕ: Ατάκες Στέφανου Ομώνυμη Εταιρία

      Διαγραφή
    6. Μήπως ήρθε η ώρα να τρολάρουμε λίγο τον Στέφανο στο μπλογκ του. Λέω μήπως...

      Διαγραφή
    7. Από έμπνευση σε έμπνευση το πάει ο Περης! Μέσα κι εγώ...

      Διαγραφή
  10. Άρθρο με βυζιά και δεν έβαλες το απαραίτητο οπτικό υλικό!!! (εννοείται χωρίς την τελευταία κατηγορία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν έβαζα οπτικό υλικό δεν θα διαβάζατε με τόση αφοσίωση την κειμενάραθαέτρωγατρελήπαντόφλακαιέχειβαρύχεράκι

      Διαγραφή
  11. Το ανώμαλο είναι οτι οι γυναίκες κατηγορίας 1 και 2 θέλουν μεγαλύτερα βυζά και οι υπόλοιπες μικρότερα!!
    Και άντε να πεις στην κατηγορία 4 με βυζί "αντίσκηνο για το λιοπύρι" το καταλαβαίνω! άντε και στην πρώτη κατηγορία(που το σώζει όμως η κωλάρα)!
    αλλά οι υπόλοιπες είναι για μπάτσες (στην κωλάρα)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανένας άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει ρε μαν....το ξέρεις αυτό.

      Οι 1 και 4 συνήθως παραπονιούνται για τα φυσιολογικά, ενώ οι άλλες αντιλαμβάνονται τι έχουν όταν πια γίνουν μιλφ.....γυναίκες ψηλέ....γυναίκες

      Διαγραφή
  12. Ντάξει,εκτός απ' το τι σας αρέσει,το μεγάλο στήθος έχει κι ορισμένες πρακτικές δυσκολίες. Επίσης,είναι ορισμένοι (πολλοί βασικά) που μπερδεύουν τα πάνω μάτια με τα κάτω και κάνουν την άλλη να αισθάνεται απίστευτα άβολα,σε φάση "Μήπως τελικά κάνει διάλογο με τα βυζιά μου;Ωραία επικοινωνία έχουν μεταξύ τους!".Οι πιο πολλές -αν όχι όλες- ξέρουμε εξαρχής ότι θα μας σκανάρετε,αλλά λίγο τακτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. :p

    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ένας ετεροφυλόφιλος άντρας ή μια ομοφυλόφιλη γυναίκα που μπορεί να κρατήσει τα μάτια μακριά από το πεδίο βαρύτητας ενός βαθιού ντεκολτέ είναι απλά εξωπραγματικό πλάσμα

      Διαγραφή
  13. loipon ti theloume;ta meme gia na einai sto swsto ypsos kai na mh ta ephreazei h varhthta,aneksarthtws megethous,varh me polla kila se epiklinh paggo.o pwpos gia na koitaei pshla, vathia kathismata me mpara kai provoles.afta ki hmast okei.gia sou xwsthrako.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενίτσα τα είπες Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!

      δεν χρειάζεται πολλά, μόνο μια ωρίτσα όλα αυτά και μετά γίνεσαι πατόμουνο

      Διαγραφή
  14. Eσυ δεν περιέγραψες πούτσες, αλλά τον Σχορτσιανίτη...

    Υ.Γ Σε βάθος χρόνου όπως έχουμε ξαναπεί το νορμάλ βυζί σώζει από μελλοντικά έξοδα. Δεν κρεμάει, δεν φτάνει στους αστράγαλους, δεν χρειάζεται επεμβάσεις και είναι πιο οικονομικό στα σουτιέν. Βest value/price ratio. Απλά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεσαίο βυζί φίλε Φίδη είναι μια επένδυση της φύσης για το καλό μέλλον μιας γυναίκας. Αν πας να τα βάλεις με τη φύση, καλύτερα να κρατάς ένα μίνιγκαν μαζί με 80 "σαλιγκάρια" σφαίρες γιατί αλλιώς θα φύγεις πολύ άσχημα πηδημένος

      Διαγραφή
  15. Όπως έλεγε ένας καλός φίλος το σωστό μέγεθος του βυζιού είναι λίγο μεγαλύτερο του υπερβολικού!

    Μπουτάρες ftw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 'ξερα μωρή Χαρλεσέη ότι τη γκοπέλα τη γουστάρεις σιδερώστρα ομπρώς και φαλαινα οπίσω

      Διαγραφή
  16. Ψηφίζω ΚΩΛΟ!!!!
    Και κατά προτίμηση μέτριο βυζί...

    ήμουν σίγουρος ότι θα έβαζες φωτό αλλά μετά που έγραψες αυτό που έγραψες με τα κεφαλαία και τα τέθοια, λέω νταξ λογικό, όλοι έχουμε τέτοιες εικόνες (καθημερινά) μπροστά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδράρα μου, έχεις δίκιο γαμώ τα σκώθια σου, δηλαδή τι; Εμένα περιμένατε για να δείτε βυζί; όχι γιατί αν περιμένετε θα πεινάσετε

      Διαγραφή
    2. και περιμένω τον καπνό τον ωραίο του κιλού...

      Διαγραφή
    3. μαλάκα να κανονήσουμε αυτόνανε το ΣΚ να βρεθούμε για καφεδιά κανένα απόγεμα να κάνουμε κάνα ωραίο;

      Διαγραφή
    4. άκυρο, Δευτέρα πάω Ιταλία για κάποιες μέρες οπότε μέσα στον Απρίλιο το συζητάμε άνετα (ΣΚ εννοείται που δε δουλεύω)

      Διαγραφή