Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΝΙΜΠΕΛΟΥΓΚΕΝ




Χθες ήμουν στις αεροπορικές θέσεις ενός καραβιού,γύρω στις 9 το βράδυ,  ταξιδεύοντας για να επιστρέψω σπίτι.

   Ψάχνοντας κάπου να αράξω, επέλεξα επίτηδες να κάτσω σε αίθουσα αεροπορικών που έπαιζε Star Channel μπας και πετύχω κανένα ταινιάκι, αποφεύγοντας τεχνιέντως την "Τουρκοκρατία" που επικρατεί τέτοιες ώρες στα υπόλοιπα κανάλια, καθώς και τους γκιαούρηδες που την παρακολουθούν, που συνήθως νιώθουνε τόσο ντουρκαλάδες που βγάνουν παπούτσια, σαν τους πασάδες και απλώνουν κάλτσα βιολογικού κινδύνου, τόσο τοξική που σκοτώνει και έητζ στο χιλιόμετρο.







   Θα προσπεράσω τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ aka "The Closer", την οποία όποιος την παρακολουθεί δεν έχει κανένα δικαίωμα να κατακρίνει τα τούρκικα και γενικά δεν θα έπρεπε να έχει δικαίωμα ψήφου, τεκνοποίησης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και να πεθάνει στην καμινάδα κάποιου τζακιού κάνοντας τον Αη-Βασίλη σε άτομα τρίτης ηλικίας που εξακολουθούν και ψηφίζουν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ.


    (Το πρώτο κύμα δηλητηρίου έφυγε, πάμε για το επόμενο.)







Αφού λοιπόν τελείωσε ο στραγγαλισμός κάθε κέντρου του εγκεφάλου μου, ξεκινάει η ταινία, που ακριβώς τον τίτλο δεν τον θυμάμαι, αλλά έχει θέμα "το Δαχτυλίδι των Νιμπελούγκεν" ή αλλιώς "το χρυσάφι του Ρήνου" ή αλλιώς "ο Μύθος του Ζίγκφριντ", που είναι ένας προμεσαιωνικός γερμανικός μύθος.
 Την ιστορία την ξέρω και βασισμένη σ' αυτήν,  ο Wagner έγραψε μια γαμάτη όπερα με το όνομα "Rheingold" (ο χρυσός του Ρήνου) που γαμεί και δέρνει και λοιπά και λοιπά και λοιπά....


   
    Δεν θα επικεντρωθώ στον μύθο, αλλά στην ταινία, που σε μαλακία συναγωνίζεται τη διαφήμιση του "Τρικαλινό" (ξέρεις, αυτή με τη σύζυγο που φτιάν' του αντρούς της σαντουίτς με τυρί Τρικαλινό κι αυτός θυμήθηκε τη μάνα του). Και πάω να την αναλύσω.


(προειδοποίηση: ό,τι ακολουθεί παρακάτω είναι τίγκα στα σπόιλερς, αεροτομές, καθίσματα. Επίσης, μάλλον θα είναι ένα κείμενο τίγκα στα γαμηστερά αστεία που θα ανοίξουν νέα σχολή αστειότητας και θα θέσουν τον πύχη και τη μαμά σου πολύ ψηλά.)



Ήρωες:

  • Ζίγκφριντ: ο Κόναν των Γερμανών, γιος βασιλιά. Γενικά τόσο παράτολμος όσο και ηλίθιος
  •  Μπρουνχίλντανεαρή βασίλισσα της Ισλανδίας
  • Σιδεράς :δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά περιμάζεψε τον Ζίγκ, όταν τον βρήκε μικρό να πλέει στα νερά του Ρήνου
  • βασιλιάς Πουτσοβιόλης :ο βασιλιάς της περιοχής
  • πριγκίπισσα Πουτσοθέλα :αδερφή του βασιλιά Πουτσοβιόλη
  • πρίγκιπας Ξυλοθέλως :ο Πάττισον, σε ρόλο ακόμα πιο φλώρικο κι από το Τουάηλάητ, αδερφός του βασιλιά Πουτσοβιόλη
  • λοχαγός Καριολομάγνος :συμβουλάτορας του βασιλιά και μεγάλο μουνόπανο
  • νάνος Παντελίδης :πατέρας του λοχαγού Καριολομάγνου, δρούσε στην αφάνεια και ό,τι και να έκανε πάντα τον έπιαναν κότσο
  • μάγισσα Βαγγέλας :πιστή συμβουλάτορας και αλάνθαστη μάντης της πριγκίπισσας Μπρουνχίλντα.



    Η ιστορία ξεκινά με τον μικρό Ζίγκφριντ να βρίσκεται στις πολεμίστρες του κάστρου του πατέρα του, την ώρα που μια ορδή Σαξώνων έχει εισβάλει και το καίει. Για να μην τα πολυλογώ, του σφάζουν τον πατέρα, καίνε το κάστρο, αυτός καταφέρνει να δραπετεύσει στην αγκαλιά της μάνας του και με τη συνοδεία μερικών στρατιωτών που τους σκοτώνουν όλους, ακόμα και τη μάνα του, η οποία τελευταία στιγμή πριν πεθάνει, τον βάζει σ' ένα επιπλέοντα κορμό και τον αφήνει να τον παρασύρει το ρεύμα. Από τότε βγήκε και το γερμανορεμπέτικο τραγούδι "με παγέσιγε το γέβμα, μάνα μου ντεν είναι ψέμα ΣΒΟΥΧΤΕΝ ΓΙΑΒΟΛ ΧΕΡ ΚΟΜΜΑΝΤΑΝΤ"



    Για καλή του τύχη, το μικρό γοτθάκι γίνεται αντιληπτό από έναν σιδερά, τον Σιδερά, ο ποίος το παίρνει για να το περιποιηθεί. Το παιδάκι έχει πάθει τέτοιο σαλταβούρ από την αιματοχυσία που δεν θυμάται τίποτα, οπότε ο Σιδεράς τον ονομάζει Έρικ, γιατί έτσι λέγανε τότε αυτούς που είχανε αμνησία. Μετά από αυτό το περιστατικό, ονομάστηκε Αλτσχάημερ.



   Μετά μας μεταφέρει 12 χρόνια αργότερα, όπου το παιδάκι έχει γίνει ολόκληρος Γότθος, τέρμα άτριχος. Ο Σιδεράς του έχει μάθει την τέχνη της κατασκευής σπαθιών και άλλων εργαλείων για την ειρηνική άνοδο του Γ' Ράηχ μερικούς αιώνες αργότερα.
Ο Σιδεράς επίσης τον έχει διδάξει και ξιφομαχία και δεν χάνουν ευκαιρία να σκοτώνουν περιπλανόμενους Σάξωνες, που ήταν η τότε αντίπαλη φυλή. Ήταν η εποχή που άρχισε να διαδίδεται ο κουμμουν.....οοοοο χριστανισμός στην Ευρώπη, αλλά αυτοί έμεναν πιστοί στη θρησκεία των Βίκινγκς.



   Στο επόμενο πλάνο μας δείχνει την πριγκίπισσα Μπρουνχίλντα (άγριο πατόμουνο) στο καράβι της και η μάγισσα-Βαγγέλας να της ρίχνει τους ρούνους για να της προβλέψει ότι σύντομα, θα πέσει φωτιά από τον ουρανό και τότε θα γνωρίσει τον μοναδικό άντρα που και θα την νικήσει στη δύναμη και θα αγαπήσει.
   Εκείνη τη στιγμή.......ρίχνει το βλέμμα της στην ακτή και βλέπει τον Έρικ/Ζίγκφριντ να.....πεγπατάει με το γνωστό αγέγωχο γιαγμανικό στυλάκι κγατώντας ένα κουβαντάκι γκεμάτο νεγό.

(βάλε τώρα με το νου σου το τραγούδι "ζαντόρ")

Κοιτάζονται από μακρυά....σκόρπιες μερικές μικρές γοτθικές καρδούλες.....βλέπουμε καθαρά το ψωλάκι του Ζίγκφριντ να προεξέχει από το τυρολέζικο καλτσάκι του, ενώ τα μουνόχειλα της Μπρουνχίλντα βαρούσαν παλαμάκια ρυθμικά.

 Ήταν μια γομαντική ατμόσφαιγα για ντύο....ο μικγός φτεγωτός θεός πετούσε γουκέτες αέγος-αέγος....!!



   Το βράδυ, ο Σιδεράς διηγούνταν στον Έρικ που ακόμα είχε αμνησία και δεν θυμόταν τίποτα, κάτω από τον έναστρο ουρανό, για τα σημάδια από τους θεούς και τη Βαλχάλα.
   Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, βλέπουν ένα τεράστιο φλεγόμενο μετεωρίτη να κατευθύνεται προς το δάσος. Ο Έρικ/Ζίγκφριντ παρατάει το γέρο σύξυλο και πάει να το βρει.
Την ίδια στιγμή και η Μπρουχίλντα στο πλοίο της βλέπει τη "φωτιά από τον ουρανό", παρατάει το πλήρωμα και πάει να βρει τον άντρα που θα ήταν ο αιώνιος έρωτάς της.





   Φτάνουν στα αποκαήδια του μετεωρίτη σχεδόν την ίδια στιγμή και ξεκινάνε μονομαχία, χωρίς να ξέρει ο Έρικ ότι αυτός με την κουκούλα δεν είναι άντρας και την νικάει με νοκ-ντάουν στον πρώτο γύρο με 12 χτυπήματα. Την ξεκουκουλώνει και βγάζει την κουκούλα (γαμάααατος πλεονασμός) και τότε βλέπει τον ξανθό τον μούνο με τις κοτσίδες που έχει μείνει μαλάκας από την ήττα.

   Αυτός της λέει ότι ήρθε για τον μετεωρίτη και αυτή του λέει ότι ήρθε γι' αυτόν και του εξηγεί την πρόβλεψη. Τότε πλακώνονται στο πήδημα και ξεφλοκιάζονται
Μετά ορκίζονται αιώνια αγάπη, η Μπρουνχίλντα του αποκαλύπτει ότι είναι βασίλισσα της Ισλανδίας και του ορκίζεται να τον περιμένει μέχρι να έρθει εκεί. Ο Ζίγκφριντ, μαγεμένος που πήδηξε πρώτη φορά και μάλιστα παρθένα δέχεται κι αυτός φανερά ερωτευμένος.
 (ιχ λίμπε ντιχ μάηνε ΖΒΑΧΤΕΝ ΖΒΟΥΧΤΕΝ!!!!)


 Σε άλλο σκηνικό, ο λοχαγός Καριολομάγνος συναντιέται κρυφά στο δάσος με τον πατέρα του το νάνο Παντελίδη, τον οποίο απεχθάνεται και ο νάνος του λέει ότι ένας δράκος φυλάει έναν τεράστιο θησαυρό για τον οποίο πρέπει να σκοτώσουν το δράκο και να τον αποκτήσουν, ζητώντας κι αυτός μερτικό. Ο λοχαγός δέχεται, αλλά σκέφτεται ότι ο γέρος του θα πάρει τ' αρχίδια του και άλλα τέτοια οικογενειακά.


Στο αναμεταξύ, η Μπρουνχίλντα έχει ένα κοράκι που το στέλνει στον Ζίγκφριντ για να επικοινωνούν τηλεπαθητικά. Ήταν η πρώτη μορφή του σκάηπ και έκανε τεράστια επιτυχία μέχρι που (αργότερα) το σκότωσαν.



   Λίγες μέρες αργότερα ο Σιδεράς μαζί με τον Ζίγκφριντ ξεκινάνε να πάνε στον βασιλιά Πουτσοβιόλη μια παρτίδα σπαθιών που τους είχε παραγγείλει.
Φτάνοντας στην πόλη, βλέπουμε τον πρίγκιπα Ξυλοθέλω με την αδερφή του την Πουτσοθέλα, να κάθονται σε μια πολεμίστρα και να καβλαντίζουν ένα γεράκι. Εκείνη τη στιγμή το γεράκι πετάει και πάει και κάθεται στο χέρι του Έρικ/Ζίγκφριντ. Ο πρίγκιπας πάει και του το ζητάει πίσω με πολύ περιφρονητικό τρόπο και ο Έρικ αντιδράει και αφού ρίχνει ένα κλωτσίδι στον πρίγκιπα μονομαχεί με όλη του τη φρουρά χαμογελώντας.

 Η πριγκίπισσα Πουτσοθέλα παρακολουθεί και ερωτεύεται τον Έρικ/Ζίγκφριντ, ο οποίος όλη την ώρα μονομαχούσε χαμογελώντας. Όταν τους νίκησε όλους ακούστηκε ένα δυνατό χειροκρότημα που προερχόταν από τα μουνόχειλα της πριγκίπισσας.....και τότε κυρίες και κύριοι ξεκινάει η μεγάλη μαλακίααααααα........




   Ο Έρικ γύρισε και της χαμογέλασε, φλερτάροντάς την με τα μάτια του παιχνιδιάρικα. Η μικρή γότθα, μην έχοντας ξαναματαδεί στη ζωή της τέτοιο γότθο, χύνει σαν κουτσουνάρα (υδροροή).





....................................................................................

    Τώρα μιλάω σ' εσένα γαμημένε αναγνώστη, άντρα και γυναίκα....ναι εσένα που είσαι μέγιστο μουνόπανο και ένας άλλος άνθρωπος στραβώθηκε και σε ερωτεύτηκε και σου έκανε τη χάρη να κοιμηθεί μαζί σου.....τον οποίο κι εσύ ερωτεύτηκες γαμώ τον αντίχριστό σου......







ΓΙΑΤΙ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΑΣ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;;;
Ρε αρχίδα....δεν υποσχέθηκες πίστη; Δηλαδή....ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ;;;;;
Και στο κάτω-κάτω άμα θες να γαμήσεις, χέρια έχεις.
Όταν ξελογιάζεις με κάποιο τρόπο ένα τρίτο άτομο και δεν, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, τιμάς τα ίδια σου τα γαμωσυναισθήματα, αλλά πας και μουνο/ψωλοτρίβεσαι δεξιά κι αριστερά, δεν είσαι μάγκας, αλλά υποψήφιο θήραμα γιατί αυτό το "δεξιά κι αριστερά", μπορεί να αποκτήσει συναισθήματα για σένα και στο τέλος να τα γαμήσει όλα.

   Δεν λέω να μην έχεις κοινωνική ζωή, ή να μη μιλάς σε κανέναν, αλλά να είσαι μάγκας και να μη δίνεις δικαιώματα, ή τουλάχιστον όχι πριν χωρίσεις.....


Επιπλέον στην ιστορία μας είχαμε από τη μια τη Μπρουνχίλντα, ένα υπερπατόμουνο με μεγατόνους ομορφιάς και γαμιωσύνης και από την άλλη το σπανακόρυζο a.k.a. την πριγκίπισσα Πουτσοθέλα κι αυτός επέλεξε να παίξει και τη δεύτερη.....δηλαδή περίπτωση "ο κλασσικός, ο μαλάκας" 




..................................................................................

 συνεχίζουμε.....

Εκείνο τον καιρό που έμειναν στο κάστρο του βασιλιά, ο δράκος επιτέθηκε σε χωριά και τα ρήμαξε.
 Με τη ρουφιανιά του λοχαγού Καριολομάγνου, ο βασιλιάς Πουτσοβιόλης μαζώνει τα καλύτερα στρατά του για να πάει να τον σκοτώσει.
 Προσφέρεται ο Έρικ και απορρίπτεται γιατί δεν ήταν αρκετά ευγενής.
Προσφέρεται και ο πρίγκιπας Ξυλοθέλως και απορρίπτεται γιατί δεν ήταν αρκετά μπρουτάλ.




   Φεύγει ο Πουτσοβιόλης με τα στρατά του να πάνε να τον σκοτώσουνε και μετά από 10 δευτερόλεπτα γυρίζουν πίσω γιατί οι μισοί στρατιώτες είχαν σκοτωθεί και ο βασιλιάς ήταν σαν Πεζό μετά από τρακάρισμα με τανκς. 
    Τότε ο Έρικ/Ζίγκφριντ σφυρηλατεί τον μετεωρίτη, φτιάνει γαμηστερό σπαθόνι και φεύγει αμοναχός να πάει να φονέψει το δράκο.


Τον βρίσκει στη σπηλιά του και τον καρφώνει στο ευαίσθητο σημείο του που ήταν η κοιλιά.
Μακελεύοντάς τον όμως σε μπριζόλες, νιώθει το αίμα του δράκου πάνω του να του δίνει εξαιρετικές δυνάμεις και αποφασίζει να το λουστεί. Εκείνη την ώρα που πάει να βουτήξει στο αίμα του πέφτει απάνω στη μπλάτη του ένα φύλο και έτσι αυτό έγινε το αδύναμό του σημείο, γιατί σε όλους τους μύθους πρέπει κάπου να γαμιέται ο Δίας. Έτσι ο Έρικ έγινε άτρωτος (εκτός από εκείνο το σημείο) και δεν μπορούσε να τον βλάψει τίποτα στο δέρμα.




    Μετά πάει στο κελάρι του δράκου όπου βλέποντας τόσους τόνους χρυσού, το μυαλό του έγινε φελιζόλ.
Εκείνη την ώρα έρχονται κάτι φαντάσματα και του λένε ότι ο χρυσός ανήκει σε αυτούς και να μην πάρει τίποτα γιατί είναι καταραμένος και τέθοια. Αυτός τους γράφει στα παπάρια του και παίρνει μαζί του ένα δαχτυλίδι που ελέγχει το θησαυρό, λέγοντάς τους ότι θα ξανάρθει να πάρει και τον υπόλοιπο. Του λένε "μαλάκααααα.....μην το κάνεις, θα είσαι καταραμένος"
τους λέει "μπααααααααα" και φεύγει.
Έξω από τη σπηλιά του την πέφτει ο νάνος Παντελίδης, τον οποίο νικάει και του παίρνει μια μάσκα που φορώντας την, μπορούσε μαγικά να αλλάξει μορφή.


   Σκάει στην πόλη έχοντας μαζί του ένα νύχι και το κεφάλι του δράκου. Η πόλη πανηγυρίζει, τον ανακυρύσσουν Dragon Slayer και οργανώνουν πανηγύρι για πάρτη του.
Εκεί η τσουλίδου, η πριγκίπισσα Πουτσοθέλα, μασκαρεμένη του την πέφτει, αλλά την γειώνει λέγοντάς της ότι είναι ερωτευμένος με άλλη.....το κακό όμως έχει γίνει και η πριγκίπισσα το έχει ερωτευτεί. 

Ο Έρικ/Ζίγκφριντ έχει ξεκαθαρίσει ότι σκότωσε το δράκο για πάρτη του βασιλιά, αλλά τα χρυσαφικά είναι δικά του. Τότε ο λοχαγός μαζί με τον βασιλιά βάζουν δόλιο στόχο να τον παντρέψουν με την πριγκίπισσα, ώστε να τους μείνουν τα λεφτά.


Πάει ο λοχαγός Καριολομάγνος στον πατέρα του το νάνο Παντελίδη και του ζητάει μαγικό ζουμί που να το πιεί ο Έρικ και να πέσει τ' ανάσκελο για την πριγκίπισσα. Του το φτιάχνει, αλλά του ζητάει για αντάλλαγμα να του επιστρέψουν τη μαγική του τη μάσκα που τη φοράς και αλλάζεις μορφή, που του την είχε παρει ο Έρικ/Ζιγκφριντ μετά τη μάχη με το δράκο.
Ο λοχαγός του λέει "ναι", αλλά γι' ακόμη μια φορά τον γράφει στ' αρχίδια του.


   Ο λοχαγός πάει στη πριγκίπισσα και της δίνει το βοτάνι και της λέει να το ρίξει στο κρασί και να του το σερβίρει. Αυτή μετά από έναν μικρό δισταγμό, δέχεται να τον μαγέψει για να τον έχει δικό της.




Και φτάνουμε στο δεύτερο σημείο που θέλω να ρίξω σκατό....
Είσαι μια τσούλα;; Είσαι τρώγλη και παρόλ' αυτά θες να τον έχεις δικό σου με αθέμιτα μέσα;;;; Γιατί γαμώ την κοπριά που σε πέταξε;;; Γιατί σάπιο σκουλίκι;;;
Άλλοι τρόποι δεν υπάρχουν;;; Ξέρεις ότι ίσως και να μη σ' αφήσει ούτε πίπα να του πάρεις, δεν μπορείς όμως να του στείλεις μια γαμημένη γκραβούρα με τα βυζιά σου και από κάτω να του γράψεις "δίνω κώλο"; Δεν μπορείς να του κάνεις δώρο ένα χαρέμι...κάτι γαμώ τη μπουτάνα μου, ώστε να του κινήσεις το ενδιαφέρον;;; Ας σε γείωνε ρε πούστη μου, αλλά να μην παίξεις παιχνίδια με την καρδιά του.

Και απευθύνομαι τώρα και σ' εσάς γαμημένα πλασματάκια που βλέπετε ένα ζευγάρι ότι τα πάει καλά και για να γαμήσετε, μολύνετε τον αέρα με ρουφιανές και κάθε είδους ποταπά μέσα προκειμένου να χωρίσουν.....να πάτε να γαμηθείτε κι εγώ μαζί που όταν ήμανε πιτσιρικάς το έκανα μια φορά και το πλήρωσα ακριβά. Γιατί να το ξέρετε, το σκατό είναι σαν μπούμερανγκ και γυρίζει ΠΑΝΤΑ εκεί απ' όπου πετάχτηκε.



    Το πίνει ο Ζίγκφριντ το ζουμί και αμέσως ξέχασε τα αισθήματά του για τη Μπρουνχίλντα. Εκεί κάπου ήταν το κοράκι και έβλεπε, αλλά ο λοχαγός Καριολομάγνος το σκότωσε με ένα βέλος και έτσι η Μπρουνχίλντα έχασε το μέσο παρακολούθησης.        
    

Παράλληλα, γίνεται μια μάχη όπου ο Έρικ σκοτώνει σε μονομαχία τους δολοφόνους του πατέρα του και τόοοοοοτε θυμήθηκε ποιος είναι και έγινε ο "Ζίγκφριντ ο βασιλιάς"(μιας άλλης πόλης).



    Η Μπρουνχίλντα εκείνη την  εποχή ήταν η πιο περιζήτητη βασίλισσα σε όλο το Βορρά και όλοι οι βασιλιάδες τη θέλανε. Αυτή όμως έλεγε σε όλους ότι όποιος περάσει 3 σκληρές δοκιμασίες και μετά τη νικήσει στη μάχη, αυτόν θα παντρευτεί, ξέροντας βέβαια ότι μόνο ο Ζίγκφριντ θα κέρδιζε.


   Παράλληλα ο Ζίγκφριντ, που ήταν πλέον και επίσημα λοβοτομημένος, ζήτησε το χέρι της πριγκίπισσας Πουτσαθέλας, αλλά ο νόμος έλεγε ότι έπρεπε πρώτα να παντρευτεί ο βασιλιάς και μετά τα αδέρφια του. Οπότε ο Πουτσοβιόλης ζητάει από τον Ζίγκφριντ να πάνε Ισλανδία όπου (ω τι έκπληξη), αυτή που ήθελε ο βασιλιάς Πουτσοβιόλης να παντρευτεί, δεν ήταν άλλη από τη Μπρουχίλντα και φορώντας τη μάσκα μεταμόρφωσης, ο Ζιγκφριντ να την νικήσει και να γίνει γυναίκα του Πουτσοβιόλη.....κι εδώ ξεκινάει η πούτσα η βαριά!!!



   Πάνε Ισλανδία και η Μπρουνχίλντα βλέποντας τον Ζίγκφριντ έχει χύσει 2 πυθάρια, αλλά ο Ζίγκφριντ, λόγω μαγεία είναι στ' αρχίδια του.
Πάει και μεταμορφώνεται σε Πουτσοβιόλη, περνάει της δοκιμασίες και την νικάει (προς μεγάλη της απογοήτευση) στη μονομαχία.


Κι εδώ βλέπουμε το πατόμουνο τσαλακωμένο ψυχολογικά όχι τόσο από την ήττα, όσο από το γεγονός ότι ο Ζίγκφριντ την έγραψε.

   Την παίρνει λοιπόν ο βασιλιάς στο καράβι και τη φέρνει στη Γιαγμανία, όπου την ίδια μέρα παντρεύτηκαν και αυτοί και ο Ζιγκι με την Πουτσοθέλα.......πουταναριό αδερφέ μου......μιλάμε εκεί τη λυπήθηκε η καρδιά μου τη Μπρουχίλντα, γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ό,τι υπόσχεσαι να το κάνεις ακόμα και με προσωπικό κόστος.     

       



    Να βλέπεις την ταινία, που ήταν ένα σκουπιδαριό, να την σώζει ένας χαρακτήρας....μια γυναίκα τόσο uber που θες να τραβάς χαρακίρια για να την πείσεις να σε κοιτάξει.





 

Και η ουμπερίλα της φάνηκε την πρώτη νύχτα του γάμου, γιατί η μάγισσα της είπε ότι κάποια πουστιά έπαιξε, αλλά δεν ήξερε τι. Οπότε, υποψιασμένο το κορίτσι, περιμένει το βασιλιά, ο οποίος έρχεται φορώντας νυχτικιά "φούστα" και ήταν σαν κινούμενο αντίσκοινο. Πάει λοιπόν να βάλει χέρι ο βασιλιάς στο βυζί, αυτή του το αρπάζει και με μια λαβή τον ξαπλώνει κάτω και  τον βούριασε χειροποδαρα σαν μοσχάρι στο ροντέο.
Την ώρα που αυτός μυξόκλαιγε σαν κοριτσάκι, του λέει ότι η πηγή της δύναμής της είναι η ζώνη που φοράει και άμα καταφέρει να της την πάρει τότε θα γαμήσει, ελπίζοντας ότι θα έκανε την κίνηση να αποκαλυφθεί ο Ζίγκφριντ (το ότι είναι τίμια, δεν την κάνει λιγότερο πανούργα σαν γυναίκα!!!).


Και τώρα που λέμε για "γαμήσι", στο διπλανό δωμάτιο ο Ζίγκφριντ γαμούσε την αδερφή του βασιλιά......


Την επόμενη μέρα ο Πουτσοβιόλης λέει του Ζίγκφριντ ότι πρέπει να ξαναβάλει τη μάσκα μεταμόρφωσης και να πάει να της πάρει με τη βία τη ζώνη.



.......ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ δέχεται, αν και όχι αβασάνιστα.
Κι εκεί λοιπόν που την έχει γραπώσει, της έχει κολλήσει τα χέρια πίσω και της έχει πάρει τη ζώνη και όλος ο λαός απαιτεί να πέσει πούτσα (συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας), αυτός βγαίνει από το δωμάτιο και δίνει τη θέση του στον κανονικό βασιλιά που ζήτημα να της έριξε μισό καβλί κι αυτό μελάτο...


Μετά γίνεται ένα μπουρδέλο, γιατί η πριγκίπισσα τσακώνει τον Ζίγκφριντ με τη ζώνη της Κάβλας, αυτός της αποκαλύπτει όλα τα παρασκήνια που έχουν μεσολαβήσει και αυτή με τη σειρά της κάνει ρεζίλι τη Μπρουχίλντα, υπονοώντας ότι είναι μια τιποτένια και ότι στην πραγματικότητα ο Ζίγκφριντ την νίκησε....

Η Μπρουνχίλντα τρώει μέγιστη φρίκη που εξαπατήθηκε έτσι και μάλιστα από τον ίδιο τον άνθρωπο που αγαπούσε. Ο βασιλιάς, αφού αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο δεν ήξερε τι να κάνει και τότε η Μπρουνχίλντα του λέει, "αφού μας έκανε ρεζίλι σκότωσέ τον".
    

Τότε οργανώνουν ένα κυνήγι και μην τα πολυλογώ, ο λοχαγός σκοτώνει με ενέδρα το Ζίγκφριντ, μετά σε μονομαχία και το βασιλιά....


ΚΑΙ ΤΟΤΕ βγαίνει η Μπρουνχίλντα, που έμαθε ότι ο Ζίγκφριντ ήτανε μαγεμένος, αλλά πλέον τον είχαν δολοφονήσει και πέφτει η πούτσα-καταρράχτης.....ΠΩΩΩΩΩΩΩ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑ........
ντυμένη στα χρώματα του πολέμου με τη σπαθάρα, φουλ Βίκινγκ με ιντζέξιον και εκτινασσόμενα καθίσματα...."πολεμικό μουνι" θα την χαρακτήριζαν κάποιοι και ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ!!!


Τέτοια πούτσα είχα να δω από την εποχή που έβλεπα τσόντες!!!      

Μετά βάνουνε το Ζίγκφριντ σε μια βάρκα και την αφήνουνε στο Ρήνο φορτωμένη με όλο του το χρυσάφι και της ρίχνουν πυρωμένα βέλη για να του κάνουν κηδεία Βίκινγκ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΦΩΤΙΑ, ξεπετάγεται από μέσα και η Μπρουνχίλντα και καήκανε μαζί, γιατί έτσι είναι ρε μουνιά η αγάπη!!!! 
















24 σχόλια:

  1. Κάτι μου λέει ότι την έχω δει την ταινία αλλά επειδή είμαι ρηχός δεν μου έχει μείνει καμία εικόνα!
    ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ούτε καν της κοπέλας;;;;;
      αυτό δεν είναι ρηχός, είναι ευνουχισμένος

      Διαγραφή
  2. Δεν την έχω δει την ταινία, αλλά αρκούμαι στην περιγραφή α λα Χωστήρας που τόσο πολύ αγαπήσαμε.
    Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος λόγος που ο νάνος λέγεται Παντελίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, ο νάνος λέγεται έτσι γιατί είναι μια ζωή το παιδί της σφαλιάρας.

      υ.γ. ήταν ένα νέου είδου περιγραφή που θα αγαπήσετε

      Διαγραφή
  3. Την έβαλα ήδη στα must not see! Κρίμα που δεν την είδα να κάνω τη σύγκριση, γιατί από την "Τόλμη και Αηδία" έχω να ματαδω τόση αιμομιξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι όμως, όσο χλαπάτσα κι αν είναι, αξίζει να τη δεις έστω και για τα τετ-α-τετ των 2 πρωταγωνιστών. Κατά τα άλλα είναι για βόθρο

      Διαγραφή
  4. Αχ, τι τραβάμε όσοι αξίζουμε, αλλά έτσι είναι, όπου και να κοιτάξεις, αχαριστία...

    ΥΓ Γαμάτη περιγραφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι τραβάμε και τι δεν ομολογάμε. Αλλά ΜΟΝΟ μετά θάνατον γινόμεθα ήρωες...


      υ.γ.: καααααλή ήτανε, αν και είχα μόλις 4 ώρες για να τη κάνω και αγχώθηκα

      Διαγραφή
  5. έτσι που το περιέγραψες ψίλοψήθηκα να την δώ την μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψήσου ρε, εδώ αντέχουμε ειδήσεις στο Σταρ Τσάννελ, εκεί θα κωλώσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χμ, πρέπει να μπορώ να δώ ειδήσεις στο Στάρ Τσάνελε?? δύσκολα μου βάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια ταινία με νάνο Παντελίδη; Εγώ τι να υποθέσω; Ότι στο σίκουελ θα πάρει μια κιθάρα και θα αρχίζει τα κλαψουρίσματα; Δεν έχω δει την ταινία anyway.
    http://whatmakesmeabitchvol2.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html?showComment=1362396264113#c1081330790772254642 Το ποστ που σου έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπαααααα....τον σκότωσε ο γιος του, δεν νομίζω να ξαναδούμε νάνο-Παντελίδη στο "2"

      Διαγραφή
  9. Σ άρεσε η ταινία λίγο ε; Μπρουνχίλντα και Μανογουορ γαμωτημου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η συγκινητική αυτή ιστορία έκανε την σκληρή σαν πατάτα καρδιά μου να γίνεις μαλακός πουρές για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά μετά θυμήθηκα οτι δεν είμαι γκόμενα και συνήλθα.

    Ούτε εγώ την εχω δει την ταινία, αλλά έτσι όπως την περιέγραψες πρέπει να είναι ένας συνδυασμός "Κόναν ο καταστροφέας", "Τροια", "Evil Dead", "Love Story", "Ήρωες με τα κολλάν" και tο "πεινασμένες για πούτσο το 3". Το γεγονός οτι κατάφερες να τις συνδυάσεις όλες αυτές, αξίζει συγχαρητήρια. Τα μόνα που δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιζαν ήταν τα συναισθηματικά ξεσπάσματα στα διαλείματα του στόρυ. Σε έχει στεναχωρήσει κανένας ή σου ήρθε περίοδος; Απλά αναρωτιέμαι. Πες μου αν θες να δείρω κάποιον εε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μρε μαλάκα τα 'παιξα, σοβαρά όμως, γιατί ήξερα ότι έβλεπα μια μαλακία ταινία που όμως είχε 1 υπεργαμάτο χαρακτήρα που ταυτίστηκ μαζί του. Μου θύθησε λίγο τη ζωή μου (ίσως και τη δική σου λίγο) αν σκεφτείς ότι όλη την ώρα περιτριγυρίζομαι ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. Πιστεύω να απάντησα την ερώτησή σου.

      Οι αναφορές σε όλες της ταινίες που είπες είναι σωστές, εκτός από το "πεινασμένες για πούτσο.." που ήταν το 4 εκείνο με τη μαμή που ξελόγιασε μια σφουγγαρίστρα...αν θυμάσαι

      Διαγραφή
  11. -Δεν έχει να κάνει με την ανάρτηση-
    Έχεις ωραίο ύφος. Ίσως κάτι καλύτερο από τον Mikeius, αν δεν γίνεις κ εσύ κωλοντίβα του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντίβα δεν γίνεται να γίνω ρε συ, για το γεγονός ότι:

      1ον: δεν έχω 400 σχόλια σε κάθε ανάρτηση και
      2ον: απαντάω σε όλους, χωρίς να απαξιώνω σχεδόν ποτέ κανέναν.

      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μπέσα όμως!

      Διαγραφή
  12. Ρε μαλάκα την έχω δει την ταινία. Πάει καιρός βέβαια αλλά την θυμήθηκα καθώς έκανες την φοβερή αυτή περιγραφή. Ντάξη μούφα - πανέρι η κατάσταση όλη αλλά το πατόμουνο όντως άξιζε μαλακίες πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή