Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

CEREBRITY COMMENTATION-ΔΑΦΝΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ



σήμερα σειρά έχει η Δάφνη και όλοι νομίζουν ότι θα της χαριστώ, επειδή τυγχάνει να είναι πιο τέθοιο από μένα, αλλά εγώ είμαι γαμάτος και δε μασάω.

   Στο προοοοοτελευταίο της άρθρο  
μας λέει ότι κλάπηκε ένας τοίχος στην Αγγλία που είχε απάνω το γκράφιτι ενός γνωστού γκραφιτίστα. Οι κάτοικοι αρνούνται ότι έκαναν κάτι αυτοί (διότι ο συγκεκριμένος τοίχος ήταν το "στολίδι" της πόλης), ενώ λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε να πουλιέται σε δημοπρασία μέσω ίντερνετ. Ο καλλιτέχνης σιωπά για να μην συλληφθεί για "καταστροφή περιουσίας" (ποινικά το γκράφιτι διώκεται με αυτήν την κατηγορία)......



καταρχήν

















ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΛΕΨΑΝΕ
ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΙΧΟ
έναν ολόκληρο τοίχο
ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΙΧΟ
έναν ολόκληρο τοίχο
ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΙΧΟ
έναν ολόκληρο τοίχο
ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟΙΧΟ;;;;;;;


και δεν ήταν ότι τον έκλεψαν από κάπου απόμερα, ώστε πετραδάκι-πετραδάκι να τον κάνεις LEGO και τον ξαναφτιάξεις με την ησυχία σου.
   ΟΟΟΟΟΧΙ!!!!
Ο τοίχος εκλάπη από υποκατάστημα αλυσίδας καταστημάτων!!!

   Δηλαδή πώς στο μπούτσο έγινε;;;;

Έχω 2 σενάρια στο μυαλό μου:

Σενάριο 1ο:
  τη φάση την έκαναν Κρητικοί.
Θυμάστε πριν κάτι χρόνια που ένας δικός μας πήγε με τραχτέρι και έδεσε ένα ΑΤΜ στον κοτσαδόρο και έκλεψε όλο το μηχάνημα από την τράπεζα μαζί με 3 τόνους ντουβάρι;;;
Ο ίδιος ήταν
Αυτή τη φορά ο βοσκός λέει:
"οι σχίλιοι διαόλοι άμα ξαναπάρω μηχάνημα από τη ντράπεζα. Μου 'καψε μισό μπετόνι τσι μπεντζίνης σε πετρέλαιο μόνο για να το λαλώ στα όρη μέχρι το μιτάτο κχια από κχε ήπρεπε να σάξω στο μαστραπά δυο κιλά δυναμίτη να το ανατινάξω το μπουρδέλο να πά' στο διάολο και να πάρω τα λεφτά γιατί δεν είχα ούτε μαντήλι να κλάψω. Από ντε δα κομμένα κχε τα πρόβατα, κομμένες κχε οι αίγες, κομμένα κχε τα κωλομηχανήματά ντος. Θα ντακάρω να κλέβω τέχνη!!!


(μετάφραση: να με πάρουν οι διαόλοι άμα ξαναπάρω μηχάνημα από την τράπεζα. Έκαψα το μισό ντεπόζιτο του τρακτέρ σε πετρέλαιο, μόνο για να το μεταφέρω στα βουνά μέχρι το αιγοστάσιο/τυροκομείο. Και από 'κει κι ύστερα έπρεπε να φτιάξω στο τσουκάλι 2 κιλά δυναμίτιδα για να το ανατινάξω και να πάρω τα λεφτά γιατί η κατάσταση ήταν απελπιστική. Από δω και στο εξής σταματάω (να κλέβω) πρόβατα, και κατσίκες κομμένα και τα ΑΤΜ. Θα ξεκινήσω να κλέβω τέχνη).

   Και έτσι βρέθηκε ο Σίφης στη Αγγλία.
 Πήγε βράδυ και "κατέβασε" τον τοίχο μάνι-μάνι, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους ζωοκλοπής, καταστροφής ιδιωτικής περιουσίας και βανδαλισμού, φόρτωσε τα τούβλα μαζί με το Γιώργη τον Σκαπετομιχαλοπετράκη ή "Τσούκο" απάνω στο φορτηγό και βουρ στο μιτάτο που 'χουνε και ίντερνετ να τον πουλήσουν. Με τα λεφτά που θα βγάλουν θα καλύψουν τη χασούρα από την επιδότηση που δεν πήραν, λόγω ότι δήλωσαν ψευδή αριθμό αμνοεριφίων και θα ξεπληρώσουν και τα τρία Navara που αγόρασαν.



Σενάριο 2ο
....ήταν η Δάφνη σε "σερσέ λαμούρ" φάση (σοπράιζ έτσι)!!!!
 βαλ' το να παίζει και άσε με να σε ξεναγήσω στην πιο γλυκιά ιστορία εγκλήματος



....ήταν ένα....συννεφιασμένο βράδυ στην μικρή και ρομαντική πόλη του Μάντσεστερ, όπου όλα κυλούν σε ήρεμους ρυθμούς. Όμως η Δάφνη (aka "Dat Milf") βρισκόταν ήδη στο δρόμο έτοιμη, μετά το ρομαντικό δείπνο με τον Φιλίπ Λελέ στο "λε μπιστρό ντε ζαμπόν".

 Την άφησε στην εξώπορτα της και την καληνύχτισε με ένα καυτό φιλί στο μάγουλο δίπλα στη ελιά της (που χαϊδευτικά ο Φιλίπ την έλεγε "λα θρούμπα ντε ζεβουζέμ")....ο Φιλίπ μπορεί να μην ήταν σαν τους άλλους....τους τραμπούκους της αγάπης, αλλά διάολε, αυτός ο καυτός αέρας της Αγγλίας την αναστάτωνε και την έφερνε πιο κοντά του.
   Μπήκε σαν γαζέλα στο condo της και γδύθηκε σαν αστραπή ντε ρομαντίκ για την αποστολή της.
Φόρεσε ένα καυτό κιμονό του νίντζα του έρωτα και βγήκε έξω κρατώντας τα νιτζίστικα γκλοπάκια της αγάπης και μια βαριοπούλα ντελα μελανχολύ που την είχε τυλίξει με ένα σαλβάρι για να μην κάνει θόρυβο όταν προκαλούσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ολικές ρήξεις εσωτερικών οργάνων τύπου "ζαμανφού" (λα-λα-λα-λαλα ζαντόρ Εμμανιουεεεεεελ).

Ο μοναχικός της δρόμος την έβγαλε μπροστά σ' ένα μαγαζί, το "ΜακΝτόναλτς ντελα μουνικασιόν"....εκεί που βρίσκονταν ζωγραφισμένο το πιο "ζεμαπέλ" γκράφιτι που είχε ποτέ δει στη ζωή της.
Η καρδιά της σκίρτησε στη θέα του (τραλαλα-λαλα-λαλα λε Σιτροέεεεεεεν). Κάθε φορά που έβλεπε αυτή τη ζωγραφική πάθαινε τριπλό τυρμπουσόν και τα πόδια της πεταρίζανε σαν του Αστερίξ που ήπιε το μαγικό ζωμό της καταστροφής και του αναστεναγμού (σαλαλα-λαλα-λαλα λεεεεε.......αμπραγιάααααααζζζζ).


   Ξαφνικά δεν άντεξε.....τα λεπτά της χέρια αποκάλυψαν τη βαριοπούλα ντελ οργκασμίκ και μ' ένα γλυκό δεξί γύρισμα του έρωτα, αυτή έπεσε με τρυφερή δύναμη πάνω στο κέντρο του τοίχου (λαλαλα-λαλα-ζαντόρ λε τρεμπιέεεεεεεεν).
   Το σαλβάρι που ήταν δεμένο στο τρυφερό σίδερο δεν άφησε να ακουστεί ο μπρουτάλ θόρυβος της κρούσης.
.....ξαφνικά τα τούβλα άρχισαν να πέφτουν σαν ροδοπέταλα πάνω σε χιονισμένο τοπίο στις Άνδεις....όπως τότε....το '69 που ήταν με τον Σεζάρ και τη Σεσίλ στο Τομπάκο-Τρινιντάντ για διακοπές.....



....στην άλλη άκρη του κτιρίου, ένας φρουρός με ένα ροζ τριαντάφυλλο στο πέτο κι ένα μουστάκι πεντοφίλ, που έκανε περιπολία εκείνη την ώρα, νόμισε πως άκουσε κάτι σαν μουσική από την άλλη άκρη του καταστήματος.
Έτρεξε γρήγορα σαν ελάφι για να δει τι γινόταν και τότε αντίκρισε τη Δάφνη ντυμένη με το νεγκλιζέ του νίντζα.

   Η καρδιά του σκίρτησε από το θέαμα και μια ρομαντική σκοτοδίνη κάλυψε τις αισθήσεις του κυρίως από το μοναμούρ άπερκατ της Δάφνης στο -αμούστακο ακόμα- σαγόνι του (λαλαλα-λαλα-λαλα λε πορμπαγκάαααααααζ).


   Τα υπόλοιπα είναι θέμα της ρομαντικής σας φαντασίας....ποιός είμαι εγώ που θα απομυθοποιήσω μια τέτοια γυναίκα;.....



επιστρέφουμε σε κανονική γραφή.

Έτσι λοιπόν Δάφνη μου έγινε κώλος μια ολόκληρη πόλη. Ο τοίχος είχε τη δική του ιστορία και τώρα θα γίνει ντουβάρι στη σαλοτραπεζαρία κάποιου λοξού πλούσιου όπου κάποια μέρα θα τον βάψει κατα λάθος ο μπογιατζής που έφεραν για κάτι μερεμετάκια....







22 σχόλια:

  1. Α, το δεύτερο σενάριο το οποίο έχει πολυποίκιλλη πλοκή και μιαν εσάνς ρομαντισμού φρονώ ότι είναι αληθινό!

    Δάφνη, που τον έβανες τον τοίχο μάνα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας απαντήσει λοιπόν.....αν και έχω την υποψία ότι τον έκανε γκαράζ για να στεγάζει το SUV αλλά και πάλι δεν παίρνω όρκο

      Διαγραφή
  2. Ρε Δάφνη είπαμε κολλημένη με την τέχνη αλλά ολόκληρο τοίχο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ήξερα, το ήξερα πως θα σου βγει ο Πέπε Λε Πιού τα μέσα όξω, όταν θα έπιανες να σατιρίσεις τη Δάφνη! Πολύ γέλασα! Πολύ ωραία όλα τα αφιερώματά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζε σουί τρεζ αφιερωματίκ
      αλλά όχι ρε και Πέπε λε Πιού!!! Θα μπορούσες να πεις....Ζαν Κλωντ Βιτάμ

      Διαγραφή
  4. Πως το μιλάς το γαλλικο ρε Χωστηρα;
    Πολύ φαντασία εχεις να γράψεις παιδικά παραμύθια! :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
    Ακόμα και την Δαφνη βρε αθεοφοβε δεν την αφησες σε χλωρο κλαρί!
    Κισιζ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδικά παραμύθια;;;;
      εκτός αν σκέφτεσαι να μαθαίνουν τα παιδιά τη για σεξουαλική αναπαραγωγή από τα 5 με ένα αφήγημα πριν τους πάρει ο ύπνος.
      Προβλέπω πτώση της υπογεννητικότητας στο 50% σε βάθος χρόνου τριετίας (ήμουν καθηγητής οικονομικών στο MIT gia 5μιση χρόνια και άλλα 18 στην Οξφόρδη)

      υγ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΚΛΑΔΙΑ

      Διαγραφή
  5. Ε ναι λοιπόν... σας το ομολογώ:

    Garage τον έκανα όπου κρατώ φυλακισμένη πενταμελή Garage Band για να μην τρέχω νιγκλιζέ στις δρόμοι όταν με πιάνει το σερσέ λ' αμούρ..

    Αλλά τι ρομαντίκ κείμενο στρωμένο με ροδοπέταλα.. τι να πω πια;
    You XL in Flattery and Romantic Fiction.. (εκείνο το 'διάβολε' κακής μετάφρασης είναι στυλιστικό αριστούργημα).


    Dat Milf το χάρηκε ολόκληρο

    και θα δεχτεί 'αντρίκια' το καρφί περί SUV στα σχόλια
    το οποίο την εκθέτει τρε ρεζιλίκ τώρα που θα το μάθουν όλοι πως τα αβρά της χέρια συχνά χαϊδεύουν τρυφερά κι ορμητικά το λεβιέ του 4x4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μον πετί μπονμπόν!!!
      λε ζεβουζέμ κε λε οπερατέρ τρομπόν εν αμπραγιάζ, σενεπά λε μοτέρ μπονζούρ. Ζε ναπά κομπρί λα κομπινεζόν ντε ρεαλιστί ω μον ντιέ. Με...λε κουμ-κουάτ φιλέ μινιόν ντε Παρί.

      μποκού λαμούρ
      Σατομπριάμ

      Διαγραφή
    2. Μεσιέ λε Ντυκ ντε Σατω Μπριάμ

      ουί ουί τρε πνεματίκ

      ε οσί σι ζε σουί βοτρ πετί μπομπόν
      (πουπέτ οσί ζε βουζ εν πρι)
      λαμούρ λαμούρ..

      Διαγραφή
    3. ολαλα.....ε ντε τελλ σορ (και τέθοια)

      Διαγραφή
    4. "Μπήκε σαν γαζέλα στο condo της και γδύθηκε σαν αστραπή ντε ρομαντίκ για την αποστολή της.
      Φόρεσε ένα καυτό κιμονό του νίντζα του έρωτα και βγήκε έξω κρατώντας τα νιτζίστικα γκλοπάκια της αγάπης και μια βαριοπούλα ντελα μελανχολύ που την είχε τυλίξει με ένα σαλβάρι για να μην κάνει θόρυβο όταν προκαλούσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ολικές ρήξεις εσωτερικών οργάνων τύπου "ζαμανφού" (λα-λα-λα-λαλα ζαντόρ Εμμανιουεεεεεελ)."
      Μετά απ' αυτό δάκρυα θόλωσαν τα μάτια μου! Ενδορφίνη,Αγάπη μου!
      Θεά σε έκανε Δάφνη! Ποιος να ασχοληθεί με το suv? Θέλω κι εγώ ρε Χωστηράκο αφιέρωμα! Ζήλεψα! Κανένας ως τώρα δεν μου έχει κάνει πλάκα εδώ στο ιντερνετ. Μόνο κακοήθη ψυχογραφήματα έχω διαβάσει για την πάρτη μου. Και καλά πλάκα δηλαδή. Κακία και κατινιά. Ενώ εσύ εδώ έδωσες μια εικόνα Δάφνης μπαίνοντας σε ένα ρόλο ο ίδιος. Έβαλες μέσα και τον εαυτό σου! Πολύ ωραίο! Τα άλλα παιδιά δεν τα παρακολουθώ αλλά κι εκείνα τα αφιερώματα μου άρεσαν, (ξεχωρίζω ένα παλιό σου στον 'Αλζα, πωπω ήταν δηκτικό και μοχθηρό αλλά ήταν κορυφαίο! Τι πλοκή, τι φαντασία!)
      Δάφνη δε συμφωνείς? Από λογοτεχνικής άποψης αν το δούμε δεν είναι ο Χωστηράκος ένα διαμάντι? Πως τα χτίζει τα κείμενά του ε? Δεν γράφει, σβήνει ή ρετουσάρει. Δεν παιδεύει και δεν παιδεύεται αλλά είναι σαν να τα χύνει (γύρεψε τώρα τι συνειρμό θα κάνει...) σε έτοιμα εκμαγεία και μετά τα ξεκαλουπώνει και μας τα σερβίρει άνετος. Ενας νεοκυνικός, νεορομαντικός ή ξέρωγωτι(ς)!

      Διαγραφή
    5. το "ξερωγωτί(ς)" ήταν το πιο σωστό....και με άρεσε και πολύ μάλιστα!!!

      ετοιμάσου λοιπόν Τζωρτζίνα!!! Μπαίνεις στα "πολύ προσεχώς"!

      Διαγραφή
    6. Έχω πάρει ήδη τα ποπ κορν και κάθομαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή μου. Ανυπομονώ να δω τι θα γράψεις.. χεχε.

      Διαγραφή
    7. Ηρθα να καταθέσω ένα Ωχ. Ωωωωωχ!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. "Συγνωμη για την καθυστερηση, σημερα ξανακανα μια βολτα απ τη γειτονια σας και ειδα την απαντηση σας, - ναο της ουσιαστικης ευγενειας απεναντι στη προσπαθεια εκατονταδων παιδιων και ενηλικων (αληθινοτατων χρηστων παρα την αντιθετη αποψη σας) -. Σας ευχαριστω που επιβεβαιωσατε τελικα τον απυθμενο κομπλεξισμο που σας διακατεχει απεναντι σ αυτους που δεν προσκυνανε τα ξερατα που αραδιαζετε κατα καιρους εσεις και η κακοποιημενη φιλη σας ephee. ( ephee κλειδωσες το blog ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ) η ευγενεια σε εκεινους που ΔΕΝ εχουν χασει το μετρο αγαμητη μας Δάφνη." χωστηρα σορρυ για το ολιγον ακυρο του σχολιου, απλως το εσβησε απο το ονειδος των βλογκ και ειπα οτι θελω καπου να ακουστει και η δικη μου αποψη, αποψε. αυτα ευχαριστω για τη φιλοξενια. ΚΟΥΛΗΣ

      Διαγραφή
    2. Για την Ιστορία:
      Αυτό ακριβώς το σχόλιο μα δίχως τη λέξη Κούλης (ή Κουλής;) ο εν λογω Ανώνυμος το άφησε και σ΄εμένα κάτω από ανάρτσησή μου για το νόμο περί Αποποινικοποίησης.
      Τι θέλει να πει, τι εννοεί, γιατί προσβάλει την ephee και από πού συμπεραίνει για την προσωπική μου ζωή μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ, αφού δεν τον γνωρίζω.

      Λυπάμαι μόνο που μολύνει με τον παραλογσμό του τη Σελίδα ενός τόσο απολαυστικού κειμένου.

      Παρντόν ephee μου και μιλ παρντόν Μον Σχερ Host.

      Διαγραφή
  7. Χωστήρα γαμάς ρε φίλε! Λε τιρμπυσον ε λα βι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και το ζαντόρ και φυσικά ΚΑΙ το "γκαζόν", αλλά το ξυρισμένο-καραφλό σχεδόν γκαζόν

      Διαγραφή