Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

CELEBRITY COMMENTATION-ΨΥΧΗΣ ΙΑΤΡΕΙΟΝ



(για σήμερα θα παραλείψω το τελευταίο άρθρο στο bonded by hate λόγω του ότι είμαι λίγο σκράπας όσο αφορά την πολιτική ιστορία και τα θλιβερά διδάγματα του εθνοσοσιαλισμού και ίσως πετάξω κοτσάνες μεγάλου βεληνεκούς)




σήμερα σειρά έχει ο Κοκό ο Λοβοτομημενότερος, ο οποίος στο τελευταίο του άρθρο, έβαλε για ακόμη μια φορά μια γνωστή του γκόμενα να γράψει αντί αυτού, ένα άρθρο που στάζει βαθιά πνευματική ειρωνία (σηκώθηκα λίγο δεξιά γιατί έπρεπε να αφήσω μια πορδίτσα)  και απύθμενη σαρκαστική μεγαλοφυία (καζανάκι), αλλά για ένα μη-περίεργο λόγο μου θύμησε γιατί οι γυναίκες (και ενίοτε και πολλοί άντρες), αποτυγχάνουν ακόμα και να κλάσουν τα αρχίδια του Κάρλιν. Μου θύμησε γιατί είναι καταδικασμένες με το καλημέρα να γίνονται πορτοφάγες ακόμα και στο κλάμπ των προβάτων του Μικέιους.

Παρατήρηση πρώτη: μαλάκα Κοκό βαριέσαι
Παρατήρηση δεύτερη: είσαι μαλάκας γιατί πας να ανεβάσεις τις θεάσεις σου με τσόντες και υποψίες βυζιού, κάτι που το έχω κάνει πρώτος εγώ. Εσύ όμως χρησιμοποιείς το βρώμικο κόλπο "του μουνιού".
Παρατήρηση τρίτη: αν έχεις καράβι, είναι παρκαρισμένο κάπου στην Πεντέλη (πετυχημένο λογοπαίγνιο με τη γνωστή παροιμία που μας αναφέρει ότι η έλξη του μουνιού είναι μια από τις ισχυρές βαρυντικές δυνάμεις του σύμπαντος)





Κάνω την καρδιά μου γρανιτένιο παγκο κουζίνας και κάθομαι να το διαβάσω. 



Η γκόμενα που υπογράφει το κείμενο ονομάζεται Βέρα Φραντζη που όμως χάρην συντομίας θα την ονομάσουμε "η αδερφή σου που δουλεύει σε ρουχάδικο".


   Η αδερφή σου που δουλεύει σε ρουχάδικο,λοιπόν, χρησιμοποιεί μια γλώσσα που έχει τόσες δευτερεύουσες προτάσεις, όσα σπερματοζωάρια έχει ο προστάτης σου και τόσες αττικές συντάξεις (στυλ "τα παιδία παίζει") που θες να γίνεις κουμμουνιστής μόνο και μόνο για να αρπάξεις το σφυροδρέπανο και να περάσεις κοκορέτσι όλο σου τον εγκέφαλό.

   Θυμάστε έναν τύπο εκνευριστικά εκνευριστικό που παρουσίαζε κριτικές ταινιών στο mad tv και ήθελες να του γαμήσεις τη μάνα και τον πατέρα;;;;; 
Ναι, το μαλάκα με το μούσι 11 ημερών που του έκαναν λήψη 2 κάμερες και μιλούσε λες και έκανε επίκληση στα αρχαία πνεύματα του Κακού με τέτοια σαπίλα και κουλτουροασυναρτησία, σε σημείο που ευχόσουν να σκάσει σουρπράηζ στην οθόνη η Μενεγάκη και χασκογελώντας να τον σπρώξει για να πέσει από το καλάμι του.


εεεε, κάτι τέτοιο είναι και η αδερφή σου που δουλεύει σε ρουχάδικο.
Κάνοντας σούμα, κράζει 2 κατηγορίες άρθρων σε γυναικεία περιοδικά, ενώ θα μπορούσε απλά να πει: "αν οι άντρες ήταν όπως μας τους παρουσιάζουν τα περιοδικά, θα είχα ανέβει το Έβερεστ πατώντες σε ψωλές και θα έκανα μπάντζυ με αρχιδότριχες" και τελείωσε εκεί το ζήτημα και θα είχε τη ρισπεκτάρα μου και αυτή και ο μαλάκας ο Κοκό (είπαμε, ο ιδιοκτήτης του μπλογκ).




συνοδέψ'τε την ανάγνωση του άρθρου με ένα κοκτέηλ με ότι σκατά οινοπνεύματα βρειτε στο σπίτι σας και αυτό το βιντεοκλίπ
(ναι ξέρω, "που το θυμήθηκε ο πούστης κλπ") 


(μαλάκα στα λέω για να βάλεις μυαλό)



    

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ λεω παλι..!!! Δωστης αλλη μια ευκαιριααα αλλη μια ευκαιριαααα αλλη μια ευκαιρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε γαμάω στα τρία....εγώ θα της δώσω, αλλά ας ανεβάσει όμως ένα άρθρο από τα σώψυχά της και όχι επιτηδευμένο. Καταλάβαμε....ξέρει να χειρίζεται το λόγο, αλλά μη μου γαμεί τα μάτια. Δεν θα κλισαριστεί "σαν χαζή ξανθιά", αν γίνει πιο προσιτή και να ξέρεις, εγώ το εκτιμώ που ξέρει να μιλάει και έχει άποψη (άλλωστε το άρθρο είναι καθαρά για λόγους χαβαλέ).
      εσύ πότε θα γράψεις άρθρο;

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε που πήγε η άλλη ανάρτηση;
      Τι διάολο ανεβάσεις και μετά από δέκα λέπτα κατεβάζεις επειδή δεν τις βρίσκεις αστείες;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε
      ήταν πολύ αστεία και διασκεδαστική.
      Για όποιον την πρόλαβε...

      Διαγραφή
    4. Προφανώς την πρόλαβα για να λέω το παραπάνω.

      Διαγραφή