Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΘΡΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!!





Για αρχή θέλω να πω ότι οι Έλληνες σπίκερς, Ακίνδυνος Γκίκας και Κώστας Παπαγεωργίου του Σασούκε γαμάνε, ο ταττού-άρτιστ "na to kanoume soultana (to "alamana" ti sou leei?)", είναι ένα προσωπικό μου ίνδαλμα και η καινούριες ΙΟΝ και οι διαφημίσεις τους έχουν γαμάτη μουσική.

   Κι αφού τελείωσα μια εισαγωγή που θα προκαλέσει συζητήσεις, συνεχίζω λέγοντας ότι, αν κοιτάξετε δεξιά, η λίστα ανάγνωσης έχει αλλάξει. Αφαίρεσα από 'κει κάποια μπλογκς, των οποίων οι συγγραφείς τα έχουν παρατήσει εντελώς, καθώς και κάποια άλλα, των οποίων οι συγγραφείς μου απαγόρεψαν την παρακολούθηση (καμία παρεξήγηση).

   Είμαι όμως στην πολύ ευχάριστη θέση να πω ότι στη θέση τους μπήκαν δύο καινούρια:

Το  http://makrykaikonto.blogspot.gr/ του αμόρφωτου-πλην τίμιου Tommy Stark (κορίτσα τρέχτε, έχει και κανονική δουλειά)

και το http://disetan.blogspot.gr/ του "θες να παντρευτούμε=θες να πηδηχτούμε", Master.


Σε ανάγνωση βρίσκονται ακόμα 3, ανάμεσα σ' αυτά και της Λευκής τη Φλου, μέχρι να πάρουν έγκριση και να προστεθούν στο πάνθεον των........friends with benefits



θέμα δεν υπάρχει σήμερα, αλλά δεν θα πέσω στην παγίδα του να λέω ασυναρτησίες.....αυτό είναι ειδικότητα άλλων μπλογκς, ονόματα δε λέμε-μανάδες δεν θίγουμε.



κατ' αρχήν να συστηθώ:


για όσους δεν με ξέρουν είμαι ο Χωστήρας, σοφός αντιπρόσωπος του πλανήτη, σε περίπτωση εισβολής από εξωγήινους. Πρωταγωνιστής σε ταινίες όπως "007-ο μπλόγκερ που αγάπησα", "για μια χούφτα επισκεψιμότητες", "άρθρο 4000", "υπερηφάνεια και κατάθλιψη".
 Συνθέτης κομματιών όπως "πόσο τον έχω"(Κουταλίτσας), "έπαψες ξεπέτα να θυμίζεις"(Πλυτς-Πλατς), "πόδια ψηλά"(Χατζηβρέτας), "άρμεξα"(Τσάκης), "Χέζε ψηλα"(έηρονμέηντεν).



κι έτσι τελειώνει άλλη μια τεράστια αρθράρα!!!















26 σχόλια:

  1. Δε σου άρεσε η ΔΗΛΩΣΗ γάμου, ε;
    Όσον αφορά τις μπηχτούλες που για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι απευθύνονται σε εμένα, δε φταίω εγώ, εσείς φταίτε που είστε πολύ άσχετοι και ηλίθιοι για να καταλάβετε τις κειμενάρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μουαχαχαχαχαχαχαχα.....κ...κκ...ΚΕΙΜΕΝΑΡΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

      έπρεπε να πω: θες να παντρευτούμε=α να πα να πα να πα να γαμηθούμε

      Διαγραφή
  2. Ρε μαλάκα σοβαρά και εμένα έχουν φύγει τρία μέλη μου χωρίς να ξέρω ποιοι είναι αλλά νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το blogger..

    Γιατί άραγε το πάθαμε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τα μέλη που φεύγουν δεν έχω ιδέα....ίσως έφτιαξαν σύλλογο θιγμένων αναγνωστών....δε γαμεί. Εγώ έχω χάσει σύνολο 6 αναγνώστες. Αλλά εγώ εννοώ ότι τα μπλογκ τα έβγαλα από τη λίστα ανάγνωσης, χωρίς όμως να παύω να είμαι μέλος σ' αυτά. Τα βλέπω μέσω google reader

      Διαγραφή
    2. Έχεις κάτι καινούργιους όμως!!!

      Διαγραφή
    3. γιατί ρε....τι έχουνε οι αναγνωστάρες μου;

      φοβάσαι μη χάσεις την αποκλειστικότητα στα άρθρα-κραξίματα;;;

      Διαγραφή
  3. Κύλησε ένα δάκρυ από την τίμη της διαφήμισης!
    Μέχρι και να με αποκαταστήσεις προσπαθείς!
    Όχι και αμόρφωτος ρε, απλά λίγο ανορθόγραφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρέπει να κατέβαλες τεράστια προσπάθεια για να γράψεις αυτό το σχόλιο χωρίς ορθογραφικά λάθη....ένα χυσοστάγονο κυλάει απαλά πάνω στο κεφαλάκι της λήσψω μου

      Διαγραφή
  4. Κάτι έγινε τελευταία με τις απαγορεύσεις και τις αποχωρήσεις αλλά δεν έχει σημασία, καιρός ήταν να αφαιρέθούν μερικά. Για κάποιο λόγο τη λίστα σου την εμπιστεύονται πολλοί (μου έρχονται καθημερινά και σε ευχαριστώ) κι είναι καλύτερα σε μωβάκι και δίχως τα παρατημένα.

    Τα άλλα για την ΙΟΝ δεν τα κατάλαβα αλλά δεν πειράζει θα καταλάβω το επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου Χωστήρα, μην την ψάχνεις, εγώ στην έκανα τη ζημιά και διαρρέουν οι αναγνώστες σου... Φοβάμαι έτσι που εξελίσσονται τα πράματα μην ξαναπαχύνεις ή μην πας και συνεχίσεις στο celebretoulini την καριέρα σου! Είμαι κατσικοπόδαρη δεν το συζητώ! Αλλά με έναν αγιασμό και μια αρμαθιά σκόρδα φεύγω... δεν είναι και τίποτα που δεν αντιμετωπίζεται! Φευγω εγώ έρχονται έξι και πιάνουν την άδεια θέση μου! Αχαχα!
    Δάφνη πάντα μωβ λιλα ήταν οι μπαλκονόπορτες εδώ...τόσο έξω πέφτω? Δεν έκανε καμιά ανακαίνιση, μου φαίνεται. Μόνο ένα ξεσκονισματάκι όπως μας ενημερώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σουήτ φάκιν' τζίσας, κόντεψα να πάθω εμμηνοριακό σύνδρομο με συσπάσεις όταν διάβασα το σχόλιό σου και αναγκάστηκα να σφίξω 2 καλές για να συνέλθω!
      Το θέμα είναι, όποιος γουστάρει, μένει, αλλιώς δεν έχει σημασία και δεν το παίρνω κατάκαρδα.....με εξαίρεση τον "Mpelalidiko" που προσωπικά τον γουστάρω τρελά, αλλά δεν πειράζει, με παρακολουθεί η κοπέλα του η "Maya" που έχει επίσης ένα γαμηστερό μπλογκ.....ένηγουέη...όλα καλά!

      Διαγραφή
  6. Είναι πασιφανές πως ένας International playboy, εκατομμυριούχος, φιλάνθρωπος και ιδιοφυία όπως εσύ, δεν χρειάζεται θέμα για να γράψει άρθρο απίστευτης έμπνευσης! Όλοι οι blogger ανά την υφήλιο έχουν επηρεαστεί από τη δεινή συγγραφική σου ικανότητα και ας μην το παραδέχονται. Κάποτε ο τεράστιος Dimebag (RIP) είχε πει: " Στην πραγματικότητα όλοι αντιγράφουμε τον Tony Iommi." Γιατί αυτός είσαι...ο Iommi των blogs !

    Αποφάσισα να ασχοληθώ κι εγώ με την ευκοίλια της κοινωνίας (όπως εύστοχα αναφέρεις στο εξαιρετικό " Μουνιά με όπλο") και ανακάλυψα ότι πρόκειται για κολλητική ασθένεια που συναντάται σε ολόκληρη την υφήλιο. Σκέφτηκα ότι μπορεί να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην άτυπη εκστρατεία κατά των λαμόγιων, μουνιών με όπλα και πάσης φύσεως καθίκια του κερατά.

    Και αυτό ήταν το πρώτο μου επίσημο σχόλιο στο blog. Τα σέβη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε Stone "fuckin'" cold, κράτα αυτό το ύφος, θα σε χρειαστώ. Πρώτη φορά είδα για το μπλογκ σου από τον Φίδη Πλίσσκεν, ο οποίος ξέρει.....ξέρει πολλά!

      Συνέχισε έτσι

      Διαγραφή
  7. Ρε παπάρα, βλέπω ΑΡΘΡΟ και γράφεις μόνο τη λίστα με το ποιούς διαβάζεις; ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΨΩΝΙΟ ΠΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ "ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ";;; ΑΙΣΧΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ/ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΣΤΗΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα υποταχθούμε σε ντίβες της μπλογκόσφαιρας! Ζήτω η μπλογκική επανάσταση και ο Γενικός Γραματεύς "Der Kanzler"/"Kenpachi"!

      Διαγραφή
    2. Έτσι, σύντροφε Kanzler. Να τα κάνουμε...πουτάνα;
      Υ.Γ: Επιτέλους, κάποιος θυμήθηκε τους Γκίκα-Παπαγεωργίου. Απεδόθη δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
    3. χμ..γίνατε ζευγαράκι μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε ακόμα μια φαντασίωσή μου, να πηδήξω αδερφές δίδυμες από διαφορετική μητέρα και άλλο πατέρα

      Διαγραφή
    4. Καλά, κατούρα και λίγο μωρή ντίβα. ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΝΤ ΖΕΠΠΕΛΙΝ...

      Διαγραφή
    5. χμμμμ.... ενδιαφέρουσα ιδέα Γουώτσον, since το 99% των άρθρων μου ΕΙΝΑΙ in fucked κανονικά....αλλά θα σου κάνω για άλλη μια φορά τη χάρη!

      Διαγραφή
  8. Aρθρο, ναι. Αρθράρα, αντε... για να τονώσουμε και το υπερευαίσθητο εγώ σου... αλλά τεράστια, ε, δεν τη λες, 30 γραμμές όλες κι όλες ήτο...

    Ακίνδυνος Γκίκας... τι μου θύμησες τώρα! Να 'ξερες σε πόσα παιδικά έχεις ακούσει τη φωνή του (μόνο τις κουκλοπαραγωγές της οικογένειας Σοφιανού να βάλεις, χώρια οι μεταγλωττίσεις).

    Τη λίστα την ξεσκόνισες, αλλά τον Master G δεν σου πάει καρδιά να τον βγάλεις, ε; Κι εγώ τον έχω ακόμα σε bookmark και τον χρησιμοποιώ ως αντικαταθλιπτικό όποτε χρειαστεί, χωρίς συνταγή γιατρού, κατα το δοκούν, και σε άτακτες δόσεις.

    Και αναγνώστες ρε λακαμά δεν έχεις μόνο τους εγγεγραμμένους, είναι κι άλλοι που σε παρακολουθούν σιωπηλά, πλην όμως τίμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μαλάκα σκέφτομαι να γράψω ΑΡΘΡΟ Περί - Χωστήρα και να σου δώσω τα κωλάντερα στο χέρι αλλά πολύ φοβάμαι θα θιχτεί η σούφρα σου και μετά θα γράψεις 150 άρθρα και θα κράζεις την μουνοδουλεία μου κτλ.
    Ήδη με αναφέρεις πυκνά-συχνά, μην νομίζεις πως δεν τα διαβάζω, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ απλά απέχω λίγο από τον σχολιασμό.

    Μου αρέσει που με έχεις βρει στα κάτω μου και με χτυπάς αλύπητα, αλλά δεν πειράζει. Βάστα μην σηκωθώ και ορθοποδίσω. Την γάμησες Αρχιμουνόδουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγααααα....σιγά μη σκίσεις κανένα κολάν Κουλάρα και μετά πώς θα βγεις πεζοδρόμιο!!!
      Δεν με ενδιαφέρει τι θα γράψεις, αλλά γράψε μωρή γκέησσα και βγάλ'τα από μέσα σου

      Διαγραφή