Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΟΠΛΟ




"...a pussy can become a tough guy....if he's got a gun in his hand"

...τι μεγάλη ατάκα που ειπώθηκε σ' αυτό το "shoot 'em up"!!!


Δεν θα κάτσω όμως να αναλύσω το προφανές, που κατά τη δική μου άποψη είναι  η κατοχή και η χρήση όπλου μόνο για την υπεράσπιση ζωής ή/και της σωματικής ακεραιότητας ...άντε και καμιά σκοποβολή πινακίδων, για όσους, η διατήρηση της κρητικής παράδοσης, είναι στόχος ζωής.
 Όλοι οι υπόλοιποι οπλοφόροι είναι μουνάκια και πισωκούνες που δεν μπορείς να τους κάνεις ούτε έκπληξη, χωρίς να κλάσουν καπότες.

  


 Θέμα μου είναι όλες αυτές οι υπόλοιπες κατηγορίες ατόμων, με βαρύτατες νοητικές αναπηρίες που χρησιμοποιούν "κάτι" ως "όπλο", για να μη φανεί ότι στην πραγματικότητα είναι κάποιοι άλλοι.


............


ήμανε, που λες τις προάλλες στο γυμναστήριο και γράμμωνα το απολλώνιο, όταν έσκασε ένας πιτσιρικάς-μπουγελόφατσα, τόσο φλώρος που έκανε τον Χάρη Πόττερ να φαντάζει Τζέισο Στάθαμ στο "κρανκ" με το Μανούσο Σταλόνε να του κρατάει τα παπάρια να μην κρεμάσουνε από την υπερβολικιά τεστοστερόνη.
 Τόσο σαλουβάρδος, που άμα του καθότανε υπερδύναμη, παίζει να 'τανε ο χέστης ο σπάιντερμαν της ταινίας, με το μόνιμο ύφος "φλώρου μεγαλούπολης"....ένας τέλειος "chosen one", για ταινίες όπως τα "Transformers" και τα "Goonies" που γαμώ το σπίτι και τον κήπο του μύξα με τα σιδεράκια, που έριξε και γλωσσόφιλο στο τσόλι της ταινίας.


Να πω την αλήθεια, το λυπήθηκα, έτσι παχουλό και ζυμαρένιο που ήτανε, αλλά και συνάμα τον χαιρόμουν που ΄θελε να γυμναστεί....μπέσα ρε μαλάκες τον χάρηκα.....



....μόνο και μόνο για να γειωθώ λίγη ώρα αργότερα, σαν αστραπή του Δία που πέφτει σε αλεξικέραυνο στο Μπζηλορείτη και σκοτώνει μόνο δυο καημένα σαλιγκάρια που 'χανε κάτσει απάνω του, όταν πηγαίνοντας να κάνω μπάνιο, τον άκουσα να μιλάει με τον κολλητό του, συζητώντας για να βγουν εκείνο το βράδυ έξω και να αλανιάσουν με ποτάκι των 3 ευρώ και ο συγκεκριμένος φλώρος διατηρούσε τις αμφιβολίες του αν θα έπαιζε αρκετά καγκουρο-γυφτολέ-ποπ ελληνικά τραγούδια ο ντιζέης, ή "θα τους έπρηζε τ' αρχίδια με ξένα"....κόντεψα να πάθω γκέητζ και να τον βάλω στον κάδο των σκουπιδιών να μετράει τις ζάρες της σακούλας, αλλά κρατήθηκα....



ήταν ένα "μουνί με όπλο", που χρησιμοποιούσε τη δήθεν καγκουριά του για να δείξει ότι "μετράει και είναι αλάνι και ότι έχει προσωπικό γούστο και δε αντέχει ν' ακούει μαλακίες όταν βγαίνει.....άντε μη γαμήσει τίποτα και δε μείνει κώλος απαραβίαστος"



..................................



.....δεν είναι όμως μόνο αυτός


μου χαλάνε την αισθητική εξίσου, τα παρακάτω




Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων SUV





αυτή εδώ η μαλακία, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα SUV (Sub-Urban Vehicle), το οποίο είναι μια διασταύρωσή ενός σχετικά συμβατικά πολυτελούς αυτοκινήτου με ένα off-road. Κοινώς: 
...μια κλασομπανιέρα με τετρακίνηση. 
   Τα αυτοκίνητα, αυτά καθεαυτά, δεν με αηδιάζουν τόσο, όσο τα κακομαθημένα γιαπόμπαζα οι ιδιοκτήτες τους (νεόπλουτοι ή γόνοι ευκατάστατων πασόκων και νεοδημοκρατών), οι οποίοι νομίζουν πως άμα αγοράσεις αμάξι με τετρακίνηση, λάστιχα τραχτεργιού και δερμάτινο σαλόνι με ψηφιακά όργανα, η ψωλή τους αυτόματα μεγαλώνει 4 ίντσες και τα Σαββατοκύριακα λούζουν δυο λίτρα σπέρμα τη Μπακοδήμου "γιατί της πάει το λευκό".
   
    Είναι τόσο φλώροι που βλέπουνε λάσπη στο δρόμο και επιβραδύνουνε από 200 στα 0 km/hour τόσο γρήγορα, για να μη λερώσουν τ' αμάξι, που οι ζώνες ασφαλείας γίνονται λάστιχο-bungee....μουνιά με όπλο....



  "Υπόσχομαι να σου δώσω μουνί"

Η συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών καθώς ΚΑΙ ανδρών, είναι Ελοχίμ με τη βούλα μια μισητή κατηγορία ανθρώπων, που για να αποκτήσουν κάτι ΤΖΑΜΠΕ, υπόσχονται -υπονοώντας το- μουνί/πούτσα. Είναι πολύ εμφανίσιμοι/μες και το DNA τους έχει 3 έλικες, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ του διαβόλου, γι' αυτό οι γνώστες τους ονομάζουν "ανεμιστήρες" και "ελικοπτεράκια". ΔΕΝ  ανήκουν στην κατηγορία "πουτάνες/ζιγκολό", διότι υπονοούν το σεξ, αλλά δεν το εκπληρώνουν ποτέ. Είναι σαφώς χειρότεροι και είναι ο λόγος ύπαρξης τόσων μουνόδουλων/πεόδουλων/Περίνιων.
Τυπικό παράδειγμα, η διαφήμιση της Κίντερ Μπουένο, που τόσα χρόνια βλέπουμε το τσόλι να παίρνει το σοκολατάκι με πουτανιά από το χέρι του καημένου του Thomas ή του Kanzler ή κάποιου που τους μοιάζειτελοσπάντωνχαχαχα, χωρίς να του δώσει λίγο compensation-ροζ μουνάκι.....μουνιά με όπλο την πουτανιά.




Επιχειρηματίες-λεφτάδες που δεν πληρώνουνε

Είναι η ευκοίλια της κοινωνίας, ο παιδεραστής που δεν συλλαμβάνεται επειδή έχει βουλευτική ασυλία. Ο ατάλαντος μπουζουξής που σου σπάει τ' αρχίδια 3 το μεσημέρι, την ώρα που θες να κοιμηθείς. Το αρχίδι που μπήκε σπίτι σου και σου βίασε τη μάνα και οι μπάτσοι ξέρουν ποιος είναι, αλλά δεν τον συλλαμβάνουν γιατί τους δίνει πληροφορίες. Καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Και ξέρετε γιατί είναι μουνί με όπλο; Γιατί από τη μία, όσες φορές και να του φέρεις το ΙΚΑ ή την επιθεώρηση εργασίας, θα του κλάσουν μια μάντρα αρχίδια. Του κάνεις επίσχεση εργασίας και δεν χαμπαριάζει. Και στο τέλος πια, έχει φοβηθεί τόσο το μάτι σου, που αντί να πας να του τα σπάσεις όλα, κάθεσαι παθητικά και περιμένεις πότε θα σε πληρώσει, γιατί έχει πολλά λεφτά....ααααλλά δεν τα έχει για σένα. Οπότε πίνεις λίγη πρωινή δροσιά και τρως λίγο ζεστό παξιμαδάκι από το ολόφρεσκο σκατό σου και συνεχίζεις τη μέρα σου.

Είναι οι τύποι αυτοί που είναι τόσο τυχεροί που δεν έχουμε γυρίσει ακόμα στη λίθινη εποχή, γιατί έτσι και ξαναγυρίζαμε, θα τους είχαμε για φρέσκο κρέας στην πρώτη παγετωνική περίοδο, ή θα τους είχα για ευνούχους να κάνουν πεντικιούρ στην Πρώτη Κυρία.....φλώροι με φράγκα....μουνιά με όπλα.....



"αλλού λαλούν οι κόκορες, αλλού γεννούν οι κότες"


αυτοί είμαστε όλοι εμείς και διασαφηνίζω.....(ετοιμάσου για φουλ ρατσισμό)

Η καριόλα η φύση, σου έχει δώσει ένα πρόσωπο. Καλώς ή κακώς δεν έχεις λεφτά να το αλλάξεις.
 Το πρόσωπο όλων μας έχει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία βλέποντας κάποιος, μας χαρακτηρίζει -άθελά του φυσικά- με βάση τα πρότυπά του.
Άλλον τον βλέπουμε και λέμε: "πω πωωωω, τι σκατόφατσα είναι αυτή....αυτός μάλλον σκότωσε τη μάνα του και την έψησε με λαδορίγανη στο φούρνο" και άλλον τον βλέπουμε και λέμε: "καλά μιλάμε είναι σαν άγγελος άχουυυυ το ζουζούνι, μου κάνει και πετάρισμα το χρυσό μου, έχει ένα πρόσωπο που λες και είναι ο Τζίσας ο ίδιος....παίζει να κάνει και θαύματα".

 Και επειδή δεν είναι κανένας τέλειος, παίζει στην πρώτη περίπτωση, να έχεις πέσει στο καλύτερο παιδί του κόσμου, τόσο καλό που το φλόκι του μυρίζει μύρο και σανδαλόξυλο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, να έχεις πέσει στο μεγαλύτερο μουνόπανο που γέννησε η πλάση, τόσο σκατόψυχος που του πετάς σταυρούς κι αγιασμό όποτε τονε βλέπεις.
Όσο καλός "ψυχολόγος" και να το παίζεις, το σίγουρο είναι ότι θα τη ρουφήξεις την πορτοκαλάδα αργά ή γρήγορα.

Επειδή λοιπόν δεν είμαστε από ταινία του Χόλυγουντ, για να ξέρουμε με σιγουριά ότι ο σημαδεμένος με τη τζουγκράνα είναι ο κακός της υπόθεσης, ενώ ο ξανθός γαλανομάτης θα σώσει τη μέρα, πέφτουμε συνέχεια σε λάθη, με αποτέλεσμα φαινόμενα του τύπου: "έχω το μαλακομαγνήτη", "δεν το περίμενα, αλλά τελικά ήταν κι αυτή πουτάνα", "τελικά παρόλο που έχει τόσα ταττουάζ είναι πολύ καλό παιδί", "na to kanoumeeeee.....zargana".
Οπότε πρέπει να καταλήξω στο εξής συμπέρασμα:







πιάστε να αλλάξετεεεεεε


και τι εννοώ (οι φίλοι που ασχολούνται με παιχνίδια rpg θα με καταλάβουν καλύτερα). 
Είσαι φίλε μου, λες και μόλις βγήκες από τη φυλακή; Μοιάζεις λες και έχεις περάσει ώρες στην απομόνωση; Οι φίλοι σου σε φωνάζουν χαϊδευτικά "Πάσαρη"; Τότε συμπεριφέρσου ανάλογα και στην πλειοψηφία του κόσμου, με βάση το ρόλο που θες να περάσεις και όχι να το παίζεις νταής στα παιδάκια, αλλά μόλις κάνεις μαλακία να μυξοκλαίς "συγ-γ-γ-γ-γνώμη ρε μαμάαααα".
 Το πρόσωπό σου είναι ένα όπλο, βάλτο να δουλέψει κι ας είσαι ο γαμάτος στους άνθρώπους που νοιάζεσαι.

Από την άλλη, είσαι φίλε μου σαν φλώρος; Έχεις τόσα σπυριά που οι φίλοι σου σε φωνάζουν χαϊδευτικά "Ακμ-αίο" και "Νοκζήμα"; Χρησιμοποιεί ο μικρός σου αδερφός τα γυαλιά σου για να καίει μυρμήγκια; Τότε σκάσε και συνέχισε να παίζεις DoTA και WOW και μην το παίζεις αλανιάρης και μουνάκιας, σαν τον φλώρο που σου περιέγραψα στην αρχή. Δίνεις κακή εντύπωση και κανένας δεν σέβεται έναν φλώρο που παριστάνει τον "γαμάω". Αλλά το κυριότερο είναι ότι: δεν πρόκειται να γαμήσεις ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΊΑ ΟΜΩΣ ούτε τυφλή με έιτζ. Μείνε πιστός στο ρόλο σου, γιατί ούτως ή άλλος το βραδάκι θα σε βρει να το μπαίζεις με βιντεάκια και να κρυώνεις επειδή δε σκούπισες το φλόκι από τη χοντροκοιλάρα σου ή τα κόκαλά σου (αν είσαι αδύνατος ωσαν ντη τζιλιμπίθρα)


Ή θα είσαι τίμιος με τον ρόλο σου και θα τον ακολουθείς, ή άλλαξε, γιατί κι εμένα με μπερδεύεις και εσύ δεν ξέρεις στην τελική ποιος είσαι και θα καταντήσεις -αντάρης με κρίσεις ταυτότητας.


Φίλε μου άκουσέ με. Στην περίπτωση που πραγματικά θέλεις να αλλάξεις, έστω και για τους τύπους, τότε βάλε στόχους......πχ (παίρνω πάντα τα ακραία παραδείγματα, γιατί έχουν πλάκα).


 Είσαι ο σκατόφατσας με την καλή ψυχούλα, αλλά η πουτάνα η ζωή σου δώρισε μια φάτσα σαν του Δουρή:
 πλύσου, χτενίσου και αγαμήσου, αλλά κυρίως χαμογέλα αληθινά και βοήθα τον κόσμο χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση. Η ζωή σου θα γίνει γρήγορα πιο εύκολη κι ευτυχισμένη.

Απ' την άλλη:


Είσαι ο φλώρος που θέλει να γίνει αλάνι και μουνόπανο, αλλά η τσούλα η φύση σε προίκισε με μια φάτσα που συναγωνίζεται σε γκεοσύνη τον Τρύφωνα Σαμαρά και οι μόνοι αληθινοί σου φίλοι είναι ο Exelion και ο Bobomir από το ον-λάην που παίζεις στον υπολογιστή σου;
 Ξεκινάς με το να βγάλεις το σκασμό και να πηγαίνεις γυμναστήριο ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Σταματάς τα σαβουροφάγια. Παρακολουθείς ταινίες με όλα τα αγαπημένα σου μονοπανο-πρότυπα. Βγαίνεις έξω μοναχός σου και κόβεις κίνηση χωρίς να μιλάς και να δίνεις στόχο.
Κέρδισες!!!! Σε μερικούς μήνες παίζει να σε βλέπουν και να σου φωνάζουν "ο αρχίδας ρεεεε, δώσε μου τα λεφτά μου πίσω ρε μπαταξήηηηηη (σε slo-mo) θ-α   σ-ε   γ-α-μ-ή-σ-ωωωωω"!!!

Βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις δεν μπορείς να αποκλείσεις και το "multiclass", δηλαδή του στυλ "καλόκαρδος-αρχίδας-πυρηνικός επιστήμονας", αλλά ούτε και "μουνόπανος-γιατρός χωρίς (τ)σύνορα-βιβλιοθηκάριος", αρκεί, σε κάθε φάση να φαίνεσαι από μιας αρχής, τι θες να περάσεις στον κόσμο και όχι να είσαι ένα διπρόσωπο καθίκι (σόρρυ Διπ, δεν πάει για σένα)


ευχαριστώ



μπόνους
delete scenes:

"na to kanoumeeeee.......faklana!!!!"

"γδύσου...πρέπει να μιλήσουμε"

"πέρασα έιτζ όταν ήμουν μικρός"

"na to kanoumeeee.....moikana"

"-κάτι φωτάκια αναβοσβήνουνε στο σκοτάδι 
-το ρούτερ είναι"

"δηλαδή ο περιοδικός πίνακας δεν λέει τα ζώδια;"

"na to kanoumeeeee.....afana"

35 σχόλια:

  1. "πέρασα έιτζ όταν ήμουν μικρός"
    mwahahahahahahahahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''πλύσου,χτενίσου και άγαμήσου''...χαχαχαχαχα κλαίωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάνω τις γυναίκες και κλαίνε....είμαι ένας εγκληματίας

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς, φίλε, οι άντρες κρίνουμε σαν άντρες, όλοι όμως, ενώ ορισμένες γυναίκες το έχουν πιάσει το παραμυθάκι που αλληλοσπέρνουν.

    Το γυμνασμένο σώμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του "γαμιά" αλλά είναι το πιο ασήμαντο. Είναι πολύ κάτω από άλλα όπως η κοινωνική αποδοχή και επίδειξη (το βασικότερο), το στυλ στο ντύσιμο (και σχεδόν δεν έχει σημασία τι στυλ), η γλώσσα του σώματος, κτλ.

    Αντίθετα οι γυναίκες έχουν καταλάβει ότι για τους άντρες μετράει σχεδόν αποκλειστικά η εμφάνιση και όχι ο,τι μετράει για αυτές.

    ναι. Στο θέμα μας. Τα μουνιά είναι όπλα ούτως ή άλλως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η γυμναστική φίλε μου, στην οποία αναφέρθηκα, δεν πάει στο φούσκωμα, αλλά στην απώλεια μερικών σκατοκιλών που σε κάνουν να φαίνεσαι σαν κινούμενη μπουγαδα, ή η απόκτηση μερικών κιλών, αν είσαι μια κινούμενη οδοντογλυφίδα

      χαλαρά οι γκόμενες ξέρουν καλύτερα και το μουνί ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ

      Διαγραφή
  4. Όχι και διαφήμιση του Κίντερ Μπουένο ρε εφευρέτη του γκέιτζ. Όχι κι έτσι. Εγώ δεν έχω πατήσει σε γυμναστήριο στη ζωή μου κι έχω τρέξει μόνο για να προλάβω λεωφορείο. Αυτός ο άθρωπος υποτίθεται είναι κι ωραίος και τρώει πόρτα. Είναι ο MJ των μουνόδουλων, Μάικολ Τζόρνταν και Μάικολ Τζάκσον μαζί (κλόπυράιτ για την ατάκα στον Διπρόσωπο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θέλω να είμαι ο "τα ξέρω όλα, έχω άποψη για όλα, you're messing with the wrong guy, παγκόσμιος Μεσσίας". Μπα, το τελευταίο είναι πλεονασμός, όλοι ξέρουμε ότι είμαι ήδη... Δώσε πόνο γαμώ-γαμώ... ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό θα το δείξει το μέλλον, προς το παρόν μιζέριαζε που δεν έχεις ίντερνετ, μόνο μη γίνεις μουνί με όπλο γιατί θα πάθεις αυτά που έπαθε κι ο Άλτζα!!

      Διαγραφή
    2. Πρώτα όπλο και μετά οτιδήποτε άλλο. Και όχι απλά όπλο. ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ...

      Διαγραφή
  6. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΖΩΗ;
    ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΓΚΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ! ΔΕΣ ΕΔΩ :
    http://anisixosblog.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8101.html

    btw an thes gine melos sta blogs mu :
    http://anisixosblog.blogspot.gr
    http://stefanosmedia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτές τις μέρες ήδη διαβάζω το "ανήσυχος", όταν τελειώσει η ανάγνωση θα τα πούμε!

      Διαγραφή
  7. Μπακοδήμου "γιατί της πάει το λευκό".Επικό.Πάντως εισαι πολυ καψούρης ρε μαλάκα, μπραβο σου.Γιατι αν δεν αναφέρεις την Κυρά σου σε ενα ποστ γίνεσαι μαλλον δούλος εσυ..σαλιάρη..

    'Εχω έτοιμη ποστιά με εγχειρίδιο αντρικής αυτοπεποίθησεις...θα ανέβει πρωτομηνιά για να σας μπεί με το καλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ ρε μαλάκα κάνεις ανάρτηση κάθε που έχει η δικιά σου περίοδο (σεληνιακός μήνας-28 ημέρες), αλλιώς δεν εξηγείται!!

      η κυρά μου δεν έχει δούλο, αλλά έχει κύριο

      Διαγραφή
  8. Το μουνί είναι το μεγαλύτερο προσόν την σήμερον.
    Με το μπούλη πρέπει να ήταν πολύ διασκεδαστικό!

    Επιτέλους ένα άρθρο αντάξιο της μεγαλοσύνης σου.ΜΠΛΟΥΕΡΓΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ένα μόνο θα σου πω:
      κανονίστε, εσύ κι ο καράβλαχος ο Μάστερ να με βγάλετε μαλάκα που σας έβαλα στη λίστα ανάγνωσής μου και τη γαμήσατε....

      Διαγραφή
    2. Καλά, μαλάκα σε βγάζω ούτως ή άλλως, αλλά πως συνδέεται αυτό με υη λίστα ανάγνωσης;

      BTW, ετοιμάζω ποστ που μου φαίνεται μαλακία με προοπτική, σε προειδοποιώ.

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε εμένα περιμένεις για να βγεις μαλάκας;
      Αλλά μην φοβάσαι το απύθμενο ταλέντο μου θα σου κάνει τη μούρη πιο άσπρη κι από το σεμεδάκι της γιαγιάς!

      Διαγραφή
  9. Και για τους ιδιοκτήτες των χάμερ.
    Ενώ τα χάμερ είναι έτσι σχετικά ωραία και μεγαλοτέτοια, σύμφωνα με στατιστικές του κώλου μου, όσο μεγαλύτερο είναι το χάμερ τόσο μικρότερη την έχει ο ιδιοκτήτης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ισχύει απλώς, αλλά υπερισχύει αυτό που λες και εξηγώ. Οι Χαμμεράδες είναι βαρέως στρατόκαβλοι και γουαναμπί καραβανάδες, αλλά ανήκουν σε κατηγορίες μικροψώληδων και όχι μουνιά με όπλο, γιατί το αμάξι τους όντως αξίζει και γαμεί

      Διαγραφή
  10. Αφιερωμένο στους ιδιοκτήτες Suv!

    Μετά από αιώνες έγραψες άρθρο της προκοπής, επιτέλους χόρτασες κοκό και έγινε προσωρινή υποστήλωση της σημαίας!
    τα έυσημα μου στο άισθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαα!!!

      δεν είμαι μαρτυριάριάρης κουμπέρε, θα τα πούμε από κοντά!

      Διαγραφή
  11. Βρε δεν το αφήνω κάτω εγώ το τελευταίο Κίντερ, που νά 'ρθει η Γιόβοβιτς η ίδια και να μου τρίβεται... (ΠΡΩΤΑ θα το φάω, και ΜΕΤΑ θα σε γαμήσω. ΑΜΑ θες. Αμα δεν θες, θα το φάω σκέτο. Αλλά θα το φάω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τους προσχολιάσαντες: Άρθρο αντάξιο του Χωστήρα που αγαπήσαμε,

    αλλά...
    αλλά....

    ντρέπομαι να το ομολογήσω..

    δηλαδή..
    αν και δεν είμαι νεόπλουτη (I wish)
    ή γόνος αποτέτοιων κι από των άλλων..

    έχω....
    ναι... έχω...

    SUV

    [Έγινα Μουνί με Οπλο δηλαδή;
    Ενώ πρώτα που είχα παλιό Jeep χωρίς κουκούλα...
    είχα βαρεθεί να είμαι (μουνί πάλι;) που-άμα-σε-είχα-εγώ- δε-θα -οδηγούσες-τέτοιο-κουβά.]

    Ποιο είναι δηλαδή το αρμόζον όχημα για μια κυρία που ζει στην εξοχή;







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μία κυρία που ζει στην εξοχή, οφείλει στον εαυτό της ένα πανέμορφο Jeep Wrangler ή κάτι αντίστοιχο μια βασιλικής αμαζόνας κι όχι τον ίδιο τύπο αυτοκινήτου με την Πάρις Χίλτον.....
      ....πάντως για ένα περίεργο λόγο, όταν έγραφα για τα ΣΟΥΒ, υποψιαζόμουν ότι είχες ένα.....αλλά προχώρησα ούτως ή άλλως, την συγγραφή της συγκεκριμένης κατηγορίας!!!

      πάντως....δεν σε έχω συνηθίσει να γράφεις μέσα σε 2 αράδες τη λέξη "μουνί" 2 φορές και με τόση παρρησία!! Θα με ξάφνιαζες θετικά αν θα έκανες το ίδιο και στο μπλογκ σου.....αν και σε γουστάρω κι όπως είσαι ήδη!!!

      Πάντως θα ήθελα να δω και πως είναι το "υπόγειο του πνευματικού σου κόσμου" (από την περιγραφή του μπλογκ σου)

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που προχώρησες δίχως αυτολογοκρισία..

      Το Wrangler στον τόπο που ζω το έχουν οι χειροτέρου (γνωρίζεις: 2 χοντροί μπροστά με μοντέλα πίσω όρθια που στέκονται και κρέμονται σα σταφύλια) οπότε σημειολογικά δε.
      .
      Όσο για τη λέξη θα σε ξαφνιάσω μα την αγαπώ πολύ και τη θεωρώ μεγάλο φεμινιστικό ζήτημα για το οποίο έχω γράψει εκτενώς. Εσείς έχετε τόσες λέξεις, εμείς μία κι είναι βρισιά (κοκ, κοκ..) για να μην αναφέρω το σεμνότυφο ντροπιαστικό αιδοίο που ούτως ή άλλως στην αρχαιότητα ήταν πληθυντικός και για τα δύο φύλα..

      Μα... να που σου άνοιξα μια γρίλια προς το υπόγειο..
      (και θα το ψάξω,
      έχεις δίκιο, αν μου διέφυγε οφείλω να γράψω για το προσφιλές μου θέμα]

      Διαγραφή
  13. Πωπω τι ποστ θα έχανα! Ευχαριστώ Δάφνη για το καμπανάκι! Χτύπησε και σχόλασε το διάλειμμα του φίλου μας του Χωστηρα. Επέστρεψε στις ηθικοπλαστικές αναρτήσεις για όλη την οικογένεια! Ουφ! Ωραία να μη νιώθω κι εγώ παραβατική!
    Σουβ δεν έχω, χοντρή είμαι αλλά δεν πάω γυμναστήριο, γιατί με ενοχλούν από την ανάποδη, όλοι αυτοί η φουσκωτοί και φουσκωτές που μαζευονται και καυλώνουν με τα κορμια τους που σφίγγουν και ξεσφίγγουν, μετά μιλούν στα κινητά για να κανονίσουν την έξοδο στο Βερτη και αν τους μιλήσεις για οτιδήποτε πέρα από φιτνες σε αντιμετωπίζουν τουλάχιστον σαν τελειωμένο ή βλαμμένο. Μαλιστα αυτοί είναι που μετά επιβιβάζονται σε ένα σουβ. Ομορφοι ή άσχημοι στη μούρη γιατί τουλάχιστον, το ζήτημα είναι πως προτείνεις να γίνουν οι όμορφοι κτήνη και οι άσχημοι κτήνη αν κατάλαβα καλά για να είναι έντιμοι και έτσι που πραγματικά είναι...απαπα! Τι να σχολιάσω τώρα πάνω σ'αυτό? Απλά να πω πως παρουσίασες πολύ κωμικά και με το ξεχωριστό σου ύφος την πραγματικότητα που αντιλαμβάνεσαι. Κουβέντες και τέθοια δεν θέλεις και δεν είμαστε εδώ για διάλογο αλλά για το Σόου! Αντ δε Σοου μαστ γκο ον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικά ρε συ Τζωρτζίνα, όπως είπα και παραπάνω σε άλλο σχόλιο, το γυμναστήριο έχει σκοπό να χάσει ο μούχλας μερικά κιλά, ή ο "οδοντογλυφίδας" να πάρει μερικά, για να μπορούν να αποκτήσουν μια άλφα αυτοπεποίθηση.

      α ρε Δάφνη να 'σαι καλά!!!

      Διαγραφή
  14. Εγώ ρε φίλε έχω γίνει ρατσιστής με τους τζιπάδες. 9 στις 10 μαλακίες που μου έχουν κάνει στο δρόμο είναι από οδηγούς τζιπ ή SUV ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν και δε διακρίνω φάτσα συνήθως, η οδήγηση του άλλου σου λέει πολλά για την ψυχοσύνθεσή του. Ελιγμοί λες κι οδηγούν παπάκι, παρκάρισμα σε θεόστενα δρομάκια κι άντε να περάσεις εσύ μετά και προσπεράσεις... άντε να μην πω. Όσο για τις άλλες κατηγορίες, εγώ είχα στο ταμείο τα "καλά" (μη χέσω) χρόνια τους λεγόμενους "μεγαλοπελάτες", οι οποίοι είχαν δανειστεί τον κώλο τους από τις τράπεζες και μας το παίζαν μούρη με τα δικά μας λεφτά. Από τις κατηγορίες ανθρώπων που δε λυπήθηκα όταν πτώχευσαν/ρήμαξαν/το ριξαν στα ναρκωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ω θεε του ταμείου, εσύ κι αν έχεις να πεις για μουνιά με όπλα...

      Διαγραφή