Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΜΕΡΟΣ ΕΜΠΨΙΛΟΝ





για μια ακόμα φορά θα μιλήσω για πράγματα που σας απασχολούν και που πρέπει να μάθετε


Είμαι ο Χωστήρας, γνωστός γλωσσολόγος, με πτυχία στη ναυαγωσωστία και στη μπαραφιλολογία. Το φλόκι μου το κάνουν γιαούρτι μηδέν τοις εκατό, ενώ τα ούρα μου τα μαζεύουν για να φτιάξουνε ρέντμπουλ, πληρώνομαι για να έχω μπλογκ και όταν κάνω παιδιά θα τα ονομάσω "Φόβος" και "Τρόμος"


αν κάνω κοριτσάκι θα το ονομάσω "Κική"



1. Δεν μ' αρέσει το ροκφόρ γιατί είναι μουχλιασμένο τυρί και βρωμάει



δεν υπάρχει μεγαλύτερος λάθος συλλογισμός από αυτόν. Όλα τα "μπλε τυριά", έχουν αυτόν τον ιδιομορφολογιτισμό.
    Αυτό που βλέπεις εσύ σαν "μούχλα", είναι ένας συνδιασμός μύκητα και μυρωδικών. Αν αυτό εσύ το βρίσκεις αποκρουσματικό και ευπροσύμορφο, κάτσε κάτω να σου θυμήσω μερικές άλλες μούχλες, που μόνο και μόνο επειδή δεν τις βλέπεις, δεν έχεις πρόβλημα.

  • η ζύμωση ποτών όπως η μπύρα και το κρασί, γίνεται από μύκητες
  • το ψωμί φουσκώνει με μύκητα και η γυναίκα με ψωλή
  • τα μανιτάρια αλακρέμ που χλαπακιάζεις ΕΙΝΑΙ μύκητες
  • το πράσινο στα νύχια των ποδιών σου είναι μύκητας και πήγαινε πλύσου γιατί έχεις κάνει το σπίτι σου Νταχάου
  • αν είσαι άντρας, αυτά τα εξογκώματίδια στο ψωλάκι σου δεν είναι ελιές, αλλά έχεις αφροδυτησιακό νόσημα και πρέπει να κόψεις το σεξ για αρκετούς μήνες
  • αν είσαι γυναίκα, αυτά τα μικρά κομματάκια που έχω τώρα στο στόμα μου μετά το γλυφομούνι, μπορώ να τα φτύσω σ' ένα τηγάνι με μακαρόνια και με λίγο μπέηκον και κρέμα, γίνονται μια υπέροχη καρμπονάρα 


απλά απόλαυσε χωρίς ενοχετισμούς λοιπόν ένα από τα λίγα πράγματα για τα οποία οι Γάλλοι θα έπρεπε να υπερηφανεύονται ότι πρόσφεραν στην ανθρωπότητα



2. Γιατί εξαφανίστηκαν οι Νεάντερνταλ και οι άλλοι προϊστορικοί


είναι απλό αγαπούλα και η λύση βρίσκεται στην ανομασία που τους δώσαμε εμείς οι επιστήμονες: Homo Neaderdalious, Homo Africansis, Homo Erections και άλλοι

το "Homo", που στα λατινικά θα πει "αδερφή" κι από 'κει το πήραν και οι άγγλοι και το πήγαν στην αμερική, αλλά επειδή δεν ήταν όλοι άγγλοι έπρεπε να την λένε α-μερικοί. Αλλά μην ξεφεύγουμε.
Όταν ο θεός έκανε τη δημιουργία, έφτιαξε διάφορα είδη ανθρώπων, αλλά είχανε όλοι διάφορα ελαττώματα. Ο Homo Africansis ήταν πολύ κοντός και μαύρος, ο Homo Erections, όπως μαρτυράει τ' όνομα, είχε συνέχεια στύση και τέλος ο Homo Neaderdalious είχε..............είχε απλά πολύ μαλακία όνομα. Αλλά ο βασικός τους ελαττωματισμός και δυζλειτουργία ήταν ότι ήταν όλοι γκέη και πηδιόντανε αναμεταξύ τους άντρες με άντρες, γιατί οι γυναίκες ήταν πολύ τριχωτές και δεν είχαν και ξυραφάκια. Με αποτέλεσμα αυτοί οι πληθυσμοί να μην αυξάνονται και να πληθύνονται, όπως τους είχε πει από πριν ο θεός. Οπότε πέθαναν. Και τότε ο θεός αποφάσισε να φτιάξει ένα νέο είδος ανθρώπου, που θα ήταν πάλι "Homo", αλλά άτριχος ώστε να κάνουνε παιδιά: τον Homo Sapiens.
 Το κανονικό του όνομα είναι "Yo ma Homie 'Sup' ", αλλά επειδή δεν ήταν αρκετά επιστημονική ονομασία, το αλλάξαμε για να μη μας πούνε ρατσιστές.



3. Και γιατί εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι;


όταν ο θεός έφτιαξε τη δημιουργία και κρατούσε και τις σημειώσεις τους (που αργότερα τις έκαναν βιβλίο και το διδάσκουν στα σχολία), είδε ότι είχε φτιάξει κάτι που δεν του άρεσε, αλλά δεν ήξερε τι ήταν, οπότε έφτιαξε και τους δεινόσαυρους για να το βρούνε και να το φάνε. Το βρήκανε λοιπόν και το φάγανε, αλλά μετά οι δεινόσαυροι δεν μπορούσανε να αναπαραχθούν γιατί υπήρχε ένα τεράστιο πρόβλημα.......









ποιός θα πηδούσε αυτό:









ή αυτό







θα καθόσουν να σε πιπώσει αυτό;







κι έτσι εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι










 

35 σχόλια:

  1. Βασικά, αν έχουν κάτι για να περηφανευτούν οι Γάλλοι, αυτό είναι ο Αστερίξ. Τώρα για το ροκφόρ είχα φάει μια φορά, δε θυμάμαι αν μου άρεσε, περί ορέξεως φέτα Ελασσόνας.
    Υ.Γ: Δεν υπάρχει θεός. Υπάρχει μόνο το πάουερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ο Γκοτζίλα ήταν κι αυτός δεινόσαυρος, αλλά επειδή ήταν πιο όμορφος τον γάμησε ο Περής και μετά τον σκότωσαν οι τζι-αη-τζο

      Διαγραφή
    2. χάρηκες τώρα εσύ που είπα το όνομά σου έτσι;

      Διαγραφή
    3. Λογικό που το ανάφερες καθώς με θαυμάζεις.

      Διαγραφή
  3. ΣΧΟΛΕΙΑ ρε! Τι "σχολία";
    Και το ροκφόρ γαμεί, κι όποιου δεντ'αρέγνει να φάει πρέντζα! Ορίστε μας!

    Στιγμές απείρου κάλους κάθε φορά που πήγαινα με την αδερφή μου σε συγκεκριμένο εστιατόριο, ...να παίρνω ροκφόρ σαγανάκι και να ξερνάει (κυριολεκτικά) επειδή της έμοιαζε με καυτό εμετό.

    Υ.Γ. Τσέκαρε καλύτερα, μήπως αυτό που'χεις στο στόμα σου δεν είναι μύκητας αλλά τρίμμα κωλόχαρτο. Συμβαίνει, μη νομίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενναία γυναίκα ephee! Πρσπαθώ να απωθήσω τη φράση περί καρμπονάρας & δυσκολεύομαι τόσο που με βλέπω να την παθαίνω σαν την αδελφή σου..

      Διαγραφή
    2. Ephee,σάλτσα ροκφόρ, ίσως το δεύτερο καλύτερο πράμα που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Το πρώτο είναι οι σφαίρες και τα όπλα για κρητικά γλέντια. Η αδερφή σου δεν έχει γούστο. Δεν κάνω παρέα με χρήστες κωλόχαρτων, είναι αντιοικολογικοί και ρατσιστές

      Δάφνη κρατήσου, ενός κακού δισεκατομύρια έπονται

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ δεν κάνω παρέα με κρητικούς (συγκεκριμένα μόλις ακούω Κρήτη στρίβω γωνία) αλλά χωρίς κωλόχαρτο ρε φίλε, μαζεύεται η σκατούλα και κάνεις παρέα μόνο με τις μύγες, δεν το ρισκάρω!

      Διαγραφή
  4. Πολύ μικρό ήταν το παρτ αυτό...

    και δεν υπάρχει θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως πολύ μικρό Master, μα πολύ διασκεδαστικό.
    Εκτός του ακατανόητου της καρμπονάρας που.. (τα είπα παραπάνω).
    Μύκητες also: το γιαούρτι και και το αντίδωρο των ΧΟ (αντίθετα από των Γάλλων που έχουν άζυμο αντίδωρο μα αναπληρώνουν τρώγοντας ροκφόρ).
    Καλό σαββατοκύριακο my dear, αλλά γράφε πιο πολύ.. βλέπεις, δε σε χορταίνουμε.
    ――――ωχ είπα χορταίνουμε... να'τη πάλι η καρμπ-μπ..ιαχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι προπαγάνδα της καθολικής εκκλησίας ότι βάζουν ροκφόρ στην όστια για να προσυλητίσουν περισσότερα πρόβατα που διψούν για χλίδα


      είθε η τουαλέτα σου να είναι πάντα κοντά κάθε φορά που θες να βγάλεις εκεί τα "εσώψυχά" σου

      Διαγραφή
  6. rokfor societe agapaki,kolash.to stilton to agliko xalia.kalo mhna.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το στίλτον αγαπούλα είναι ένα κομμάτι γλύτσα με μύκητα ποδαριών αγγλίδας πούστρας, εμείς προτιμάμε τα άλλα, έτσι;!;!

      Διαγραφή
  7. Τρώω ροκφόρ. Η αγαπημένη μου κρέπα είναι ροκφορ, γαλοπούλα, ντομάτα και πιπέρι! Άσχετο που μέσα βάζουν blue cheese και όχι ροκφόρ. Δε φτουράει αλλιώς! Αν φας από το ροκφόρ που παίρνω θα το λατρέψεις! Τυροκόμος Ελληνας που το έχει μελετήσει πολύ και κάνει εξαγωγές. Τρέχει και δεν φτάνει! Αν δεν είναι καλό το ροκφορ είναι σκέτος εμετός όπως το λες και δεν τρώγεται άψητο! Αλλά αν είναι...πάνω σε ένα κρακεράκι με μια φέτα αχλάδι και δυο ποτήρια λευκό κρασί και το σιγούρεψες το βράδυ σου! Ποια θα αντισταθεί σε τέτοια περιποίηση και γεύση? Να το δοκιμάσεις και να μου πεις!
    Πριν το μύδι σαγανάκι ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αχλάδι δεν πάει στη γεύση μου με το ροκφόρ, είναι σαν να διασταυρώνεις αλβανό με δανέζα....το παιδί θα βγεί "αλδανός"

      Διαγραφή
    2. Και πάει και γαμάει! Επιμένω!

      Διαγραφή
  8. "είδε ότι είχε φτιάξει κάτι που δεν του άρεσε, αλλά δεν ήξερε τι ήταν, οπότε έφτιαξε και τους δεινόσαυρους για να το βρούνε και να το φάνε. "
    Τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Maya-Maya!!!!
      πάει καιρός απ' την τελευταία φορά που είδα σχόλιό σου εδώ, τι κάνει ο φίλος μου ο Μπελαλίδικος;

      Διαγραφή
    2. τη ζωή μου όμορφη κάνει αλλά μη του το πεις γιατί θα το πάρει πάνω του!
      είναι που έχω καιρό να μπω.. το παραμέλησα το blog μου..

      Διαγραφή
  9. "ευπροσύμορφο" ρε μαλάκα;
    ευπροσύμορφο;
    Αν καταφέρεις μέσα σε λογικό αριθμό γραμμών:

    1 Να μου εξηγήσεις τι σημαίνει
    2 Να μου δώσεις την ετυμολογία του
    και
    3 Να με πείσεις εν γένει ότι αυτή η λέξη υπάρχει,

    θα είσαι ένας μικρός θεούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ευπροσύμορφο" ονομάζεται κάθετι το οποίο είναι γαμάτο, αλλά επειδή έχει κάποιο ελάττωμα στη μορφή του νομίζεις ότι είναι τελείως μαλακία.
      αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό φταίει το γεγονός ότι είσαι αποκρουσματικός και κάτω του μετρίου ώστε να μην σε κάνουν παρέα ούτε αμοιβάδες

      Διαγραφή
    2. Τα κατάλαβα όλα εκτός απ'την πρώτη λέξη, που δεν υπάρχει. Α, και εκτός του "αποκρουσματικός".

      Γειά σου Χώστυ λογοπλάστη!

      Διαγραφή
    3. δεν είσαι μορφομένος και γι' αυτό καταντάς γελοιωστικός (αν δεν καταλαβαίνεις τη λέξη, είναι αυτός που λέει τέτοιες μαλακίες που το γέλιο μου προκαλεί ωστικό κύμα)

      Διαγραφή
  10. Άσχετο...

    Θάνατος στους εχθρούς του Χωστήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε σε γαργαλάει ο ουρανίσκος σου και μι φτιάχνεις. Τη ζαϊκλόνα θα της έσκαγα ενα φουτσοσκάμπιλο να γέμιζε ροκφόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή