Τρίτη 17 Απριλίου 2012

SEARCH FINALE

Αυτή αποτελει την πρώτη από τις δύο αναρτήσεις για σήμερα, αύριο ξεκινάω ξενοδοχείο και καθαρίσματα. Οπότε για 2-3 ακόμα μέρες (99% σίγουρο) θα μπορώ να απαντάω μηνύματα και τέθοια. Μετά, κύριος οίδε.

    Όπως καταλάβατε, το θέμα μας είναι και πάλι οι λέξεις/φράσεις αναζήτησης.....σε κάποιες φάσεις κάποιοι τραγικοί πιστεύουν ότι θα βάλω τις (επιτηδευμένες) αναζητήσεις τους περί μαμάδων και λοιπά, για να λένε "χαχαχχααα επιτέλους με έβαλε κι εμένα ο Χωστήρας μέσα, είμαι κι εγώ celebrity"....αρχίδια είσαι. Αν παρ' όλ' αυτά κάποιο τέτοιο ορκ έκανε κάποια αναζήτηση που άξιζε αναφορά, μπαίνει χαλαρά....άλλωστε κι εγώ το έχω κάνει (κάποιες ψυχές εδώ μέσα ξέρουν ότι κι εγώ έκανα επίτηδες τέτοιες αναζητήσεις)!!!











aniliko vlepei na gaman thn mana tou : βιτσιόζικο μουνόπανο τούτο δω. Αν δεν έβαζες το "ανήλικο", θα άνηκες σε μια ελίτ βιντεοαυνανιστών, που προσωπικά σέβομαι κι εκτιμώ. Κι εξηγούμαι, μερικοί εκλεκτοί κι έξυπνοι παραγωγοί θεώρησαν γαμάτο, να βάλουν μια milfάρα να πηδιέται κι από δίπλα ένα παπάρα με τα μισά της χρόνια να κωλοχτυπιέται "μπουχουχου γαμάνε τη μαμά μου" και "είσαι περήφανη μαμά που γαμιέσαι;" και "τι θα πει ο μπαμπάς" και πολύ "κλάμα" ο γιωτάς, ενώ η "μαμά" του να λέει "πωπω καυλίιιιιιι!!", "σκάσε κι άσε με να απολαύσω πέο" κι άλλα τέτοια ωραία....σαν φαντασίωση ωραία, αλλά με το "ανήλικο" μπροστά, το πολύ-πολύ να σου τύχει καμιά αισθηματική ταινία, όπου ο μπαμπάς.....well....γαμάει τη μαμά και το βρέφος κοιμάται!!

τραβελι κατουραει καθως γαμιεται βιντεο : "επιστημονική" αναζήτηση  αυνάνα-λάτρη πολλών και βρωμερών βίτσιων....και καλά ρε μαλάκα με το golden rain και το γαμήσι, αλλά να μην έχεις αποδεχτεί ακόμα ότι είσαι σχεδόν κωλόμπος και να αποκαλείς τα τραβέλια "τραβέλια";;;Πιο υποκριτής κι απ' τον τσοχατζόπουλο..

τσοντα κορες γαμανε της μαμαδες τους : ...άκυρο τελείως....προσπάθησε "τσόντα μαμάδες γαμάνε τις κόρες τους"....'νταξ' ακούγεται άρρωστο, αλλά πάντα οι μαμάδες έχουν περισσότερη εμπειρία από τις κόρες

περυνιο : ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!
Θα μπορούσες να το ψάξεις επίσης ως "περίνοιο" ή, "περί νοίο" (αγράμματος αρχαιολάτρης). Αν ψάχνεις όμως τον γνωστό Perinio (Περίνιο), θα μπορούσες επίσης να το βρεις και ως 
"θα ήθελα να υιοθετήσω ένα αρκουδάκι"!!!

 γαμησα μιλφ : ΕΥΓΕ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ!!!

 μπρελοκ καποτα για κλειδια : έψαξα κι εγώ για σένα φίλε μου και στα αγγλικά, αλλά δεν βρήκα τίποτα...φτιάξε το και πούλα το στους μούφα γαμιάδες και θα κονομήσεις....οι κάγκουρες δεν ψοφάνε ποτέ και αγοράζουν οποιοδήποτε γκατζετάκι προκειμένου να μείνουν για πάντα αγάμητοι και κολλημένοι στο χάρβαλο που ονομάζουν αυτοκίνητο.

ντυνεσαι σαν αλβανος : θα σου πω εγώ πως ντύνεται ο μέσος αλβανιάρης!!Κούρεμα-γίδι από κουρέα του ΙΚΑ, πουκάμισο ή μπλούζα Ντόλτσε-μούφα από κινέζικο, με τόσα στρασάκια που θα έκαναν τη Barbie να τους στείλει εξώδικο, παντελόνι με στρασάκια και με 800 τσέπες υπό γωνία, το οποίο καταλήγει πάντα σε διπλωμένο παντζάκι σε στυλ ναυτάκι και παπούτσια γκλαμουροκάγκουρα. Λόγω άκοπων νυχιών το παπούτσι έχει μια ελαφριά ανοδική κλίση. Συμπληρώνεται με το γνωστό περπάτημα του "πιγκουίνου", χαρακτηριστικό της συνομοταξίας.

γαμησι τριζουν σουστες : για ηχηρούς εραστές

νινα τρανς αγγελιες :................

αλβανικο καμακι : "καμ του γουί, γκιβ γιου ντρικ    καααααμ (πιάνει χέρι με το ζόρι) ΚΑΑΑΑΑΑΑΜ CHIFSHIAM MPITH.......(δεν του κάθεται και τρέχει να φύγει)    ΕΕΕΕΕ ΚΟΥΡΒΑ (πουτάνα)"....απλά πράματα.

boykake xysia : LET ME TELL YOU A STORY.......
 ώρα για φωτογραφικό υλικό, οπότε απομακρύνετε τους γονείς σας από τις οθόνες






















με γαμησε ο κολλητος του μπαμπα : κατάγγειλέ το στους μπάτσους, αλλιώς σκάσε


free kalytera podia gia foot job : ρώτα το Thomas the Barbarian...θα σου τα πει όλα. Αλλά φίλε μου free;;;;Σοβαρά τώρα, FREE;;;



αρνια οφτα [ αντικριστο ] φωτογραφιεσ : επειδή κάνουμε δίαιτα, δεν θα βάλω φωτογραφίες για να μην πεινάσουμε βραδιάτικο. Θες να σου βάλω καλύτερα μερικά μιλφάκια να γουστάρεις;;;;
Έλα, πάρε μόνο για πάρτη σου!!!













































....είδες; Αποτελεσματικότατο!!!



χατζηβασιλειου μουνι : χμμμμμ.....είναι μιλφάρα όντως, αλλά για γυμνή δεν παίζει, αλλά κάτσε να σου δείξω όμως κάτι άλλες!!!
ena fantastiko mouni gia wallpaper : ......βαρέθηκα να βάζω άλλες φωτό
μουναρεσ σερβιτορεσ : άλλος ένας μαλάκας με μπουγατσάδικο που του φαίνεται σαν καφετέρια και για να βγάλει παραπάνω φράγκα νομίζει πως άμα έχει σερβιτόρα μουνάρα θα τα βγάλει.....μάθε τους πρώτα μαλάκα να σερβίρουν ένα καφέ ΣΩΣΤΑ και να συμπεριφέρονται στον πελάτη σαν άνθρωπο και μετά να ντύνονται σαν λατέρνες



ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ-ΑΓΟΡΑΚΙΑ : η παύλα στη μέση με προβληματίζει...ελπίζω να είσαι κοπέλα


 italides lesbies : για το μπούτσο αναζήτηση







24 σχόλια:

  1. Με το "θα ήθελα να υιοθετήσω ένα αρκουδάκι" και τον κουρέα του ΙΚΑ πέθανα στο γέλιο. Άντε περιμένουμε και το επόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σήμερα, γιατί εχθές λόγω των ανέμων, έπεφτε το ρεύμα συνέχεια και δεν μπόρεσα να γράψω.....σήμερα αν και πτώμα, θα μεγαλουργήσω πάλι!

      Διαγραφή
  2. Είσαι μαλάκας και αρχίδης. Άντε και γαμήσου.
    Αλλα σε πάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άστα αυτά...έδωσες τον λόγο σου για άλλη ανάρτηση!
    θα κάνω επαναλαμβανόμενα refresh,το νου σου λέμε!
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον έδωσα, αλλά οι 11 μποφώρ άνεμοι δεν τρέφουν καμιά εκτίμηση στην ανθρώπινη δημιουργία, γι' αυτό ρε Σαλιάγκι την πάτησα, επειδή έπεφτε συνέχεια το ρεύμα

      Διαγραφή
    2. και η καταραμένη υποθαλάσσια οπτική ίνα στη Νάξο μας κάνει χουνέρια με το ίντερνετι! Άστα βάσανα στη Κρήτη!

      Διαγραφή
    3. Ρε Σαλιάγκι, με τον Master γνωρίζεστε;!

      Διαγραφή
  4. Ρε μαλάκα, σάιτ για τσόντες έχουμε, άσε τις μαλακίες και γράψε άρθρο με γαμιοσύνη... να σαν τα δικά μου ας 'ούμε...
    Όχι, seriously, ΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ. ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα πες μου κι εμένα σίριουσλι και τέθοια, εσύ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΧΘΕΣ;!;!Εγώ γαμήθηκα και δεν μπορούσα να γράψω

      Διαγραφή
  5. Άχρηστη πληροφορία: διαβάζω, αλλά δεν σχολιάζω εδώ και αρκετά ποστ, θα βαριέμαι τώρα που θα αραιώσουν. Αυτiά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλιά στα μούτρα σου ρε!!!! Σε γουστάρω κι ας σχολιάζεις κάθε 29 Φεβρουαρίου

      Διαγραφή
  6. Ίσως το γαμιόντας -αγοράκια να έγινε από κάποιο google nerd που ήθελε στην πραγματικότητα να αφήσει έξω τη λέξη αυτή.

    Άντε και με πολλές Ρωσίδες και Αργεντίνες να σου πάει η σαιζόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίτα, αν ήταν "γαμώντας", θα ανησυχούσα, αλλά το "γαμιόντας", "ποκαχόντας", "αγκομαχώντας" και τέθοια, μάλλον είναι κοριτσάκι που ψάχνεται....και τέθοια

      Διαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με τον προσχολιάσαντα Κύριο Kenpachi. Πλιζ Γράφε! Τσοντοφωτογραφίες όποιος θέλει έχει κι οι υπόλοιπες αδιαφορούμε (ως γνωστόν στις τσόντες οι άνδρες είναι... -πώς το λέτε;- για τον ... Κυριολεκτικά, διότι άνδρες πληρώνουν & θέλουν να φαντασιώνονται άσχημο τον ανταγωνισμό ακόμα κι όταν ταυτίζονται με τις πράξεις του).
    & τώρα στα δικά μας τα γλωσσικά: golden rain; Δε λέγεται πια water works? (Έμεινα πίσω επειδή ζω σε ακριτική -λέμε τώρα-περιοχή;)
    Ελπίζω να μη μάς αφήσεις
    μα ένιγουέι σου εύχομαι να πάει καλά η δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχώς το είπες "προσχολιάσαντα" και όχι προλαλήσαντα", γιατί μετά θα την άκουγε κόκορας και πετεινός που ...."δαμάει και γέργει" και θα αναγκαζόμουν να τονε σφάξω στο γόνατο....Δάφνη μου όμως το φωτογραφικό υλικό είναι κυρίως "men oriented" και ούτως ειπείν και μεθερμηνευόμενο, είναι απόλυτα φυσιολογικό εσείς οι γυναίκες να το βρίσκετε βαρετό και μάλιστα εξ απαλών ονύχων....Την έκφραση με το "χρυσή βροχή" την άκουσα πρώτη φορά το 2003, οπότε δεν γνωρίζω πως ονομαζόταν παλαιότερα. Σήμερα άρθρο-συνέχεια στα "parts"

      Διαγραφή
  8. Έχεις μείνει λίγο πίσω στους Αλβανούς, ή εκεί που μένεις, δεν έχουν φτάσει ακόμα οι φετινές τάσεις αλβανικής μόδας.
    Ενημερώνω: Μαλλί fauwhawk με πιθανή ανταύγεια σε ένα τσουλούφι (πρωτοτυπία ετών 20..)
    Μπουφάν pull&bear με διαφορετικό χρώμα στους ώμους, και πιο ανοιχτό από κει και κάτω. Για να το εντοπίσεις, ψάχνεις ποια καγκούρια μοιάζουν σα να τους βάφτισαν μόλις, και να φοράνε μωρουδιακή κάπα χωρίς το σταυρουδάκι. Το τονίζω το μπουφάν, γιατί είναι πια σήμα κατατεθέν, και το φοράνε ΟΛΟΙ._
    Παντελόνι skinny ή φόρμα Dsquared από κινέζο. Θα την εντοπίσεις κάτω από το μωρουδίστικο μπουφανάκι, και μοιάζει σαν πάνα ενηλίκων που έχουν αδειάσει τα άντερά τους, και φυλάνε το πολύτιμο φορτίο μαζί με τα αρχίδια τους. Προφανώς πετάνε σκατά στους περαστικούς, όπως και οι παραδοσιακοί πίθηκοι.
    Παπούτσι αθλητικό, ή sk8, ή allstar, περασμένο από μηχανή του κιμά, όπως και να'χει.
    Καλοκαιράκι, χτυπάνε χέννες.. κράτα το κι αυτό, είναι χρήσιμη πληροφορία.
    Καλά να περάσεις, και χέσ'το το blog, κι από Οκτώβρη, εδώ είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ζωή στις μεγαλουπόλεις έχει διαβρώσει ακόμα και τους αλβανούς.....τσ τσ τσ τσ...εμάς οι δικοί μας τις επαρχείας θα πάθουν πολιτισμικιά κολούμπρα άμα δουν τους "πρωτευουσιάνους" συμπατριώτες τους....το χιτ της περιγραφής σου ήταν τα παντελόνια/φόρμες DSQUARED2 μούφα!!!

      Θα τα πούμε ρε!

      Διαγραφή
  9. Ναι, πράγματι...στείλτον σε ένα δεκαεφτάχρονο που δεν έχει γαμήσει ποτέ και έχει δει μουνί μόνο σε οθόνη. Μην πει ένας άνθρωπος κάτι, του το κολλάς μια ζωή ρε παιδί μου. Έπειτα κι ο Περίνιο τέτοιος είναι. Αν δε με πιστεύεις ψάξε τα παλιά του και θα δεις το φως.
    Υ.Γ: Εγώ για golden shower το είχα ακούσει, άντε και golden rain. Water works ποτές.
    Υ.Γ.2: Αν είναι να μη γράφεις, τουλάχιστον ανέβαζε τίποτα φωτό από τουρίστριες να έχουμε να γουστάρουμε, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράματα με βλέπω για διακοπές στην εξωτική Θεσσαλονίκη και μπόλικες βουτιές στη μπανιέρα...ή απ'το παράθυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι μου τον φέρνεις ρε μαλάκα τον Περίνιο; Για παράδειγμα-εξιλαστήριο θύμα για τη μαλακία σου;!;!

      Τέλος πάντων, αν θες να δεις μερικές φωτό απ' αυτό που ζήτησες, θα μπεις στο FB μου....ξέρεις πιο είναι!

      Διαγραφή
  10. Όλοι οι γαμιάδες περνάνε από σένα. Πάλι καλά που βάζεις και μερικές φωτογραφίες. Τουλάχιστον να μην μπαίνουν τσάμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή