Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ-MPELALIDIKO
































ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΤΗΝ ILLUMI-ΓΑΤΑ "ΜΑΡΙΑ..." ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΗΣ ΣΤΟ EDITING ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ


17 σχόλια:

  1. Αν και από RPG δεν ξέρω πολλά εκτός από τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιώνες με τον Προυστ και με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη δε με βοηθούν να καταλάβω λέξη. Αν ήμουν ο Σωκράτης θα έσπαγα το πυθάρι μου, αν ήμουν γιατρός θα έσκιζα τα πτυχία μου κ.ο.κ. κ.ο.κ....
    ――Καλό απόγευμα από την εν απογνώσει (όμως πιστή) αναγνώστρια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μερικά βασικά χοντρικά-χοντρικά:στο μπλογκ του περιγράφει (κυρίως) παιχνίδια (βασισμένα σε βιβλία) τα οποία παίζει μια παρέα (party) που ο καθένας έχει κάποιο ρόλο (βάρβαρος,κλέφτης,κληρικός κ.α.) και ανήκει σε κάποια φυλή (άνθρωποι,ξωτικά,ορκ κ.α.),φαντάσου τον άρχοντα των δαχτυλιδιών π.χ. όπου τον κάθε χαρακτήρα τον ελέγχει κάποιος παίχτης στην παρέα.
      Ένας άλλος παίχτης ελέγχει την ροή της ιστορίας,τα άλλα πλάσματα που θα συναντήσουν στο δρόμο τους και όλους τους κακούς και είναι ο επονομαζόμενος DM (dungeon Master), γνωστός επίσης και ως GM και διάφορα άλλα.
      Στο party πρέπει να φτιάξει ο καθένας τον χαρακτήρα του και τις δυνάμεις του σ' ένα κομμάτι χαρτί.Μετά ξεκινάνε μια αποστολή.Σε κάθε "επαφή" με κάτι καινούριο ρίχνουν ειδικά ζάρια για να δουν τι θα κάνουν (επίθεση,άμυνα,αποφυγή,γιατρειά κ.α.) και σκοπός τους είναι να ολοκληρώσουν μια αποστολή (όπως και στον άρχοντα).

      Δεν ασχολείται βέβαια μόνο με τέτοια παιχνίδια, αλλά για μένα εκεί βρίσκεται το ζουμί του μπλογκ του...διάβασε τώρα αυτό το άρθρο..έχει και μια μικρή έκπληξη στο τέλος!!

      http://einaimpelalidiko.blogspot.com/2012/02/le-gi-aimes-tragiques.html

      Διαγραφή
    2. I see! Κατάλαβα γιατί δεν καταλάβαινα― so not my cup... Αλλά one man's meat- an other (wo)-man's poison.. Ευχαριστώ όμως αγαπητέ μου για τη διαφώτιση (& το link).

      Διαγραφή
  3. Δε θα σχολιάσω...απλά θα περιμένω τη σειρά μου...μουνοπαρακαλιάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί...να μου πατάτε το μικρό κόκκινο κουμπάκι που γράφει "θα σε γαμήσω" εεε;!;!;;;
      Περίμενε τη σειρά σου μικρό μου πουτανάκι να δεις τι θα γίνει!

      Διαγραφή
  4. looooooooool!
    Loipon, kat'arxas de xreiazotane na ftia3eis dialogo sto fb, edw exw merika original kammena sxolia pou moiazoun anhsyxhtika poly me ayta pou les: https://www.facebook.com/groups/Dndgreece/ (dungeons and dragons greece)

    hilarious oi fwto, alla erwthsh: POIA EINAI AYTH H KAYLIARA STO DEYTERO???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κορίτσι απ' ότι έμαθα το πληρώσανε τα παιδιά που φαίνονται γύρω για να πάει να κάνει lap-dance στον nerd-king της εικόνας...φυσικά για ούτε μπαλαμούτι ούτε λόγος.

      Έκανα αίτημα στη σελίδα που μου έδωσες και περιμένω να δω τα μαργαριτάρια,εσύ συνέχισε να γράφεις μόνο!!

      Διαγραφή
    2. re mlk h trith fwto sou egine meme! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=264588906992548&set=a.145663562218417.29082.145649475553159&type=1&ref=nf

      arxisan na mou to stelnoun diaforoi asxetoi meta3y tous LOL

      Διαγραφή
    3. έχω πάθει πλάκα!!!!!!!!

      τι λες τώρα!!!

      Διαγραφή
  5. Ο Τρυποκάρυδος είμαι εγω; Ελπίζω να μην υπάρχει άλλος γιατί θα μπω σε berserk mode και θα τα κάνω όλα πουτάνα. Αν και εγω στα rpg (παλιά όταν ήμανε μικρός και έπαιζα, πέρσι δηλαδή) ήμουνα μυστήριο και ευγενές elf υβρίδιο Fighter και spellcaster με δυο σπαθιά και χωρίς ασπίδα. Και με Charisma 20 και βάλε να πούμε. Όλα τα γκομενάκια μου τη πέφτανε στα καπηλειά. Τρου στόρι. Αφού αντί για κράνος, φόραγα την ιερή καπότα του Ισίλντουρ που έδινε +5 στο charisma και protection από STD's

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ είσαι για να μην μπερδεύεσαι...και κάτι για να ξεχαστείς....πλαγιολίσθηση και μικρές εφηβικές πατουσίτσες!!!

      Διαγραφή
  6. Πλαγιολίσθηση κι άγιος ο θεός! όσο για τις πατουσίτσες μην τις βάζεις στο στόμα σου. Το κάνω εγώ ήδη, δεν χρειάζεται δεύτερος. ΝΑ περιμένω και τη σειρά μου; Πες μου ναι να βρέξω το βρακάκι μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνω μια απόπειρα αν και δεν έχω διαβάσει αρκετά άρθρα σου....αλλά μη μου κλαίγεσαι μετά για το κράξιμο γιατί τη γάμησες!

      Διαγραφή