Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΕΣ ΕΝΌΣ ΥΠΕΡΉΡΩΑ

το άρθρο είναι σεντόνι χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααα!!!!
   Αυτές οι 2 εβδομάδες που έλειψα για διακοπές ήταν αρκετές για διάφορα μιαρά μικρόβια που αναπτύσσονται μόνο στις χαβούζες του blogger (Παρτάλι,Perinio,Kenpachi,Thomas the Barbarian,ΑΠΙ,Snake Plissken)  ώστε να καπηλευτούν την αδυναμία μου να γαμάω και να δέρνω, βρίσκοντας την ευκαιρία να μου πετάνε σποράκια στο σβέρκο.
Τα ίδια και χειρότερα έπραξαν και η γυναίκες που με τόση λατρεία με προσκυνούσαν, με πρώτη και καλύτερη την κουμπάρα -Vickyyy και την ίδια την πρώτη και μοναδική μου γυναίκα, τη NamNaira....τς τς τς....sats e seim ("τέτοια ντροπή" για όσους δεν ξέρουν αγγλικά)....

    Ας μιλήσω όμως για τις περιπέτειες που πέρασα για να καταλάβετε ότι όταν μιλάω είναι λίρα 100 και δεν παίζει μούφα.
Καταρχήν αμφισβητήθηκε η υπόστασή μου σαν Γουλβερίν, επειδή έχω μακριά και μπουκλωτά μαλλιά και ΙΔΟΎ 
η πρώτη επίσημη απόδειξη πουτανοπαίδια.












όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να κάνω διακοπές ξεκινώντας από το χωριό της μάνας μου έξω από το Ηράκλειο και μετά να καβαλήσω το πλοίο και να κατευθυνθώ βόρεια,όπως έκανα και παλιότερα στη ταινία που πρωταγωνιστούσα.
....έγινε, αν θυμάστε ένας σεισμός όταν το ανακοίνωσα και άλλος ένας όταν έφευγα 5,3 και 5,2 αντοίστοιχα, συν να θυμίσω ότι το ρήγμα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης μεγάλωσε, γεγονός που τόνιζε την απειλή των τεκτονικών και μασονικών πλακών της Ελλάδας να παραμείνω στην Κρήτη, αλλιώς θα γινόταν τρελό μπουκάκε γεωπολιτικών φαινομένων...αλλά δεν μάσησα.






   
    Παραλείπω τα του χωριού γιατί όλοι τα ξέρετε μια και όλοι είστε Βίλατζ Πίπολ.
Μπαίνοντας στο καράβι για Πειραιά αυτό βυθίστηκε κατά 5 εκατοστα."Φταίει το μέταλο στα κόκαλά μου ή το μέγεθος του αναπαραγωγικού μου συστήματος;" αναρωτήθηκα καθώς έπεφτα σε χαλαρό λήθαργο




   Φτάνω στον Πειραιά και αφού έδεσα το πλοίο του έδωσα σανό και πήγα να δω μπαρμπάδες και ξαδέρφες που έχω καιρό να τους δω.Σκέφτηκα προς στιγμήν να επικοινωνήσω με όλα τα θηλυκά που γνωρίζω μέσω του μπλογκ για να πάμε για μπύρες και μέταλ (NamNaira,Vampiria,NamNaira,Vickyyy,NamNaira,Λεύκη η Φλου και όποια άλλη ζει εκεί αλλά δεν μου το λέει),αλλά φοβήθηκα μήπως με αναγκάσουν να τους κάνω καμάκι και αυτοβιαστούν από την κάβλα.

Το πρωί  μπαίνω στο λεωφορείο που εντεταλμένα θα με πήγαινε στον προορισμό μου:την Κατερίνη.
Σκέφτηκα προς στιγμήν να επικοινωνήσω με τον Perinio να έρθει να με πάει αυτός με το τετράτροχο μοτοσακό που λέει "αυτοκίνητο",αλλά σκέφτηκα ότι ο αγαμημένος μου Ιζνοφάκντ θα είναι πολύ απασχολημένος με το να προσπαθεί να με ρίξει από το θρόνο μου.

   Το πρώτα χιλιόμετρα κύλησαν σαν νερό γιατί κοιμόμουν, λόγω του συννεφιασμένου και λυπημένου που αποχωρίστηκα την Κρήτη, καιρού.
   Ξύπνησα λίγο έξω από το Σχηματάρι για να θαυμάσει η Εύβοια από μακρυά τα μάτια μου και ξανακοιμήθηκα.

(κάποιοι από σας σίγουρα διάβασαν από βιασύνη "τα μακριά μου μάτια" και γέλασαν"...μαλάκες)


....Τα ξαναάνοιξα λίγο μετά τα Καμμένα Βούρλα (πάσα για άφθονο τρολλάρισμα) και άρχισα να θαυμάζω εγώ με τη σειρά μου τη γαμηστερή πατρίδα μας που οι πρόγονοί μας οι Τζεντάι απελευθέρωναν κάθε λίγο και λιγάκι από τους εισβολείς...Τρόλλ,Σιθ,CIA,Ινδιάνοι,Μακντόναλτς και άλλους αναρίθμητους. Μετά από πολύ ώρα, ορθώθηκε αριστερά μου ο Όρθυς να στέκει περήφανος σαν κι εμένα και δεξιά μου ο Παγασητικός κόλπος που αγκάλιαζε τη θάλασσα, όπως αγκαλιάζω κι εγώ τα "μωρά" που ζητούν μια πραγματικά ζεστή αγκαλιά...ήμουν μεταξύ ίσων και ένιωθα γαλήνη.
    Είχαμε ήδη μπει σε πορεία προς Λάρ'σα και ο κάμπος ήταν αχανής...όπου και να κοιτούσες δεν έβλεπες σχεδόν καθόλου ύψωμα.Παίζει χαλαρά ο πιο ψηλός λόφος να ήταν στο ύψος του Παρταλιού με τα χέρια ανάταση (γύρω στο 1,20 για όσους δεν τον ξέρουν)...μου θύμισε λίγο την Ολλανδία το '55 που είχα πάει για να καταστρέψω κάτι βάσεις των "Ράστα-κλαν".
   Περάσαμε ανάμεσα από το Πήλιο και τον Κίσαβο και εγώ ανυπομονούσα να δω ΤΟΝ ΌΛΥΜΠΟ...το αντίπαλο δέος...
Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Ψηλορείτης είναι το μεγαλύτερο βουνό της Ευρώπης και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα βουνά παγκοσμίως.Όμως οι Θεσσαλοί που σαν μονάδα μέτρησης χρησιμοποιούν τα "πόδια", σε αντίθεση με όλους εμάς τους κανονικούς, διατείνονται ότι ο Όλυμπος είναι ψηλότερος από τον Ψηλορείτη (παρένθεση για να διπλωθώ στο πάτωμα από τα γέλια). Για ακόμα μια φόρα δεν βγήκα ψεύτης, διότι ενώ ο Ψηλορείτης είναι κάτασπρος σαν αρκτική αρκούδα από τα χιόνια, στον Όλυμπο δεν είχε πέσει ΟΎΤΕ ΜΙΣΉ ΝΙΦΆΔΑ!!!
   Φυσικά όταν "το βουνό των θεών" πήρε χαμπάρι ότι ερχόμουν, καλύφθηκε με μια πυκνή ομίχλη για να κρύψει το ψέμα του όπως θα κρυφτούν και τα καραφλά αρχίδια που κάνουν πλάκα εις βάρος μου και ιδιαίτερα ο Καραφλοκαννίβαλος (γνωστός και ως "ο Λάμπας") όταν δημοσιεύσω αυτό το άρθρο.

   Λίγο μετά το Λιτόχωρο είπα να χαλαρώσω λίγο και να απολαύσω τη διαδρομή.Αμέσως τα σύννεφα υποχώρησαν και μου φανερώθηκε ο φοβητσιάρης ήλιος...βάζοντας και τα γυαλιά μου με τους μπλε φακούς όλος ο ελληνικός ουρανός έγινε μπλε....η Ελλάδα ζούσε μια ευλογημένη μέρα.





   Τώρα πλέον κατευθυνόμουν πρόσω ολοταχώς προς Κατερίνη,απ' όπου θα με παραλάμβανε η θηλυκή ΕΛΛΗΝΊΔΑ πράκτορας με το κωδικό όνομα "Gavla" για να πάμε με το αυτοκίνητό της προς Χαλκιδική (η Χαλκιδική για όσους δεν ξέρουν είναι μερικά χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την Ρωσία).
   Φτάνοντας στο σταθμό ΚΤΕΛ την περίμενα 20 ολόκληρα λεπτά με περίμενε μοναχή της...Με λύπησε το γεγονός ότι δεν με υποδέχτηκε η μπάντα και ο πρωθυπουργός της Κατερίνης και της το εξέφρασα ευθέως.Αυτή γέλασε με την καρδιά της με την μαλακία που της είπα χαμήλωσε το βλέμμα της με ντροπή καθώς κατευθυνόμασταν στο αυτοκίνητό της.
  
    Έκανε πολύ κρύο στη Μακεδονία και γι' αυτό είχα φορέσει 2 τζιν,3 μπλούζες και 2 μπουφάν που μόνωναν την τεράστια εσωτερική μου θερμοκρασία και δεν θα έφερναν ένα αναπάντεχο τροπικό κλίμα στις γύρω περιοχές....πάνω απ' όλα η οικολογία και η προστασία των πάγων. 

  Η πράκτορας ήταν πολύ γοητευτική,κοντού αναστήματος (τζαστ δε γουέη α' λάηκ ετ!!) και δεν μου έλεγε παπαριές όπως συνήθως γίνεται όταν γνωρίζεις κάποιον για πρώτη φορά,αλλά μου έλεγε για το πόσο πουθενάδες και τι τιποτένιοι είναι οι υπόλοιποι μπλόγκερ που αντί να δημιουργούν το δικό τους στυλ, έκλεβαν από μένα (fucking brilliant!!!)....αααα και μου έλεγε και το πόσο ΓΑΜΆΤΟΣ ΕΊΜΑΙ, κάνοντας με να νιώσω πολύ άνετα.Κάποια στιγμή μου λέει ότι δεν έχουμε αρκετές κουβέρτες για να κρατηθούμε ζεστοί το βράδυ πριν κοιμηθούμε, κλείνοντας μου με νόημα το μάτι.Το σκληρό σαν παξιμάδι πέος μου, το οποίο για λόγους συντομίας θα ονομάσω "Ναβουχωνωδώνωσωρας" έσπασε ένα κουμπί από κάθε τζιν παντελόνι μου και επιχείρησε να δραπετεύσει με κατεύθυνση το στόμα της οδηγού μου, όμως τα ατσάλινα νεύρα μου το συγκράτησαν,λέγοντάς της ότι, καλά θα κάνουμε να προμηθευτούμε καμιά επιπλέον κουβέρτα, γιατί δεν μπορώ να πηδάω 8 ώρες συνεχόμενα μόνο και μόνο για να μην πιάσουν σταλακτίτες τα μπούτια της.
   Κατευθυνθήκαμε προς Θεσσαλονίκη,για να βρούμε ένα γνωστό της λέει κατάστημα όπου θα προμηθευόμασταν μια ηλεκτρική κουβέρτα.ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΉΓΕ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ;;;;;;ΣΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ.....ακριβώς,πήγαμε στο γαμημένο το Μύδια-Μαρκτ και εγώ βγήκα φουριόζος απ' τ' αμάξι για να σπάσω στο ξύλο το χλεμπονιάρη το Τζάμπα.Πήραμε την ηλεκτρική κουβέρτα και 2-3 άλλα πράγματα που όχι μόνο δεν ήταν τζάμπα, αλλά της έπιασαν και το γκώλο κανονικά και κατευθυνθήκαμε προς το πρώτο "πόδι" τις Χαλκιδικής,γνωστό και ως το "αριστερό αρχίδι" (όπως κοιτάς το χάρτη).

   5 μέρες που έμεινα εκεί πέρασα σούπερ-γαμάτα.Υπέροχα τοπία με θάλασσα, βουνά και λαγκάδια,υπέροχοι άνθρωποι,καταπληκτικό φαγητό,ωραίος δυνατός καφές και φτηνά ίντερνετ καφέ.Μόνο ένα πράγμα χαλούσε τις υπέροχες μου διακοπές και αυτό ήταν  ότι η πράκτορας Gavla και ο Ναβουχωνωδωνώσωρας είχαν ερωτευτεί αλλήλους παράφορα κι εγώ αναγκαζόμουν να κάνω σεξ για πάνω από 
3-4-5-6 φορές την ημέρα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σύρω τα πόδια μου για 7 ολόκληρα λεπτά μετά τη μάχη,γεγονός που αποτελούσε και καταπληκτική ευκαιρία για τσιγάρο και για να αποφύγω τις after-sex hugs.Αυτή η μηχανή του σεξ χρειάζεται μάλλον λάδωμα...
Η Gavla,όπως άλλωστε και όλες οι γυναίκες που είχαν την τιμή να κονιορτοποιηθούν από το απαράμιλλο σεξ μου, δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε τρίχα ακόμα κι αν τη φυσούσε ανεμοστρόβιλος.

   Πέντε μέρες μαρτύριο και για τους δυο μας,αλλά αυτός ο καουμπόης έπρεπε κάποτε να φύγει για να πάει σπίτι του.
Την έκτη μέρα με οδήγησε στην Θεσσαλονίκη,απ' όπου θα έπαιρνα το λεωφορείο για Άρτα.Εκεί αποχαιρετιστήκαμε με ένα γλυκό φιλί (μην ακούσω τίποτα για εμετούς και καρδούλες γιατί θα σας γαμήσω τις μανούλες).Όμως φεύγοντας απελευθέρωσε τον Αρμαγεδδών από το στόμα της, απειλώντας με ότι θα έρθει να με βρει στο Ηράκλειο για "δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων"...έσφιξα τα δόντια μου κι έφτιαξα βιαστικά τα μπαμπάκια πάνω στον βαριά τραυματισμένο Ναβουχωνωδωνώσωρα πριν μπω στο λεωφορείο.

   Ήμουν σε εκγρήγορση και ήθελα να απολαύσω το τοπίο.Και μόνο η ανακοίνωση της αποχώρησής μου έκανε τα σύννεφα να χαθούν σαν τύψεις μετά από κτηνοβασία.Οι μέρες παραμονής μου στη Χαλκιδική ήταν τόσο τρομαχτικές για τα καιρικά φαινόμενα που δεν τόλμησαν να μου φέρουν κανένα εμπόδιο, όμως αυτό έπρεπε ν' αλλάξει γιατί ήθελα να δω χιόνι.
   Μετά από λίγες ώρες φτάνουμε στην Βέροια....αγαπημένη πόλη αφιερωμένη αποκλειστικά σ' εμένα.Ένας αρχαίος μάντης είχε πει στους Βεροιώτες ότι "ένθαδε έσσεται Χωστήρ Ιουλβερίνος, σωτήρ υμών...κτίσσετε εαυτοίς ταύτον άστυν ώστε οφθήσεστε Αυτού άπαντες".Κι έτσι οι Βεροιώτες έκτισαν την πόλη τους στη πλαγιά του βουνού ώστε να με δουν όλοι πανοραμικά όταν θα έρθω.Έτσι έγινε...μπήκα,τους άφησα να με θαυμάσουν και φύγαμε.

   Κάπου μετά την Κοζάνη ένα τάγμα είχε ετοιμάσει τιμητικό άγημα στην πύλη και πυροβόλησαν πένθιμα 3 φορές στον αέρα αποχαιρετώντας με από την Μακεδονία.Σιγά-σιγά έμπαινα στην Ήπειρο και ένα θαύμα είχε συμβεί.Στον Όλυμπο είχε επιτέλους αποφασιστεί να χιονίσει διότι δεν θα άντεχε νέα ντροπή να τον ξαναέβλεπα πιο γυμνό κι εκτεθειμένο κι από πορνοστάρ σε μαραθώνιο πηδήματος.
Όλυμπος στα αριστερά, Βέρμιο και Βούρινος από δεξιά, πιο άσπροι κι από αλμπίνος σε συγκέντρωση αφρικάνων.
Η καρδιά μου άρχισε να βαράει σε ρυθμούς black metal και η ματιά μου έκανε το τοπίο πιο όμορφο...τόσο χιόνι είχα να δω από τότε που είχα πάει στην Εσθονία μετά από πρόσκληση του Εσθονού προέδρου.Τι υπεργαμάτη χώρα που έχουμε....τι να κλάσει κι η Ευρώπη μωρέ;Όλα τα έχουμε!!!!....λεφτά μόνο δεν έχουμε.Κάπου μετά την οροσειρά της Πίνδου κάνουμε στάση για τσιγάρο και να κάνουμε πιο πλούσιο το ντόπιο μαγαζάτορα.Εκεί συνειδητοποίσα για πρώτη φορά ότι η ισχύς μου είχε αυξηθεί σημαντικά.Πατάω το χιόνι κι αυτό υποχώρησε συντετριμμένο κάτω από τις μπότες μου....το κατουράω κι έλιωσε σαν γκομενάκι..."θεε μου -μονολόγησα- είναι έτοιμος ο κόσμος να με αντέξει;;;"

    Κατά τις 7 το απόγευμα ο ήλιος μου ζήτησε άδεια και τον άφησα να δύσει...είχε ήδη αργήσει να πάει και σε άλλες χώρες.
Έφτασα στην Άρτα κατά τις 7μιση κι εκεί με υποδέχτηκε η αδερφή μου με τη συγκάτοικό της.Το πρώτο πράμα που τους ζήτησα ήταν ένα ζεστό μπάνιο κι ένα κοντινό internet-cafe για να δω τι γίνεται με την πόλη μου, τους δράκους και τους τοξότες μου (DoA) και μετά θα βγαίναμε για τσάρκα.

   Πέρασα μια βδομάδα υπεργαμάτα που στιγματίστηκε μόνο από μια βαριά γαστρεντερίτιδα η οποία με έκατσε στο κρεβάτι για μια ολόκληρη μέρα και ανήμπορο να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να χέζω πυρηνικά υγρά και υγρά μπαταρίας ελικοπτέρου ΜΈΣΑ στη βαριόμοιρη τουαλέτα.....ααααα....με είδε και το γιοφύρι της Άρτας και θυσίασε τον Πρωτομάστορα.

   Ξανά στο λεωφορείο....ο δρόμος της επιστροφής....γκέυ όβερ....α'μ γκόηνγκ χόουμ...
Με ισχύ στρατιωτικής φάλαγγας είχα κλειδώσει το παχύ άντερο και ο σφιγκτήρας μου ήταν τόσο ερμητικά κλειστός που δημιουργούσε πεδίο βαρύτητας ίσο με μιας μαύρης τρύπας.Δεν θα έθετα την πολύτιμη ζωή κανενός επιβάτη σε κίνδυνο από τα τοξικά αέρια και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει που θα έβγαινε από το ατσάλινο κωλί μου ή από το εξεζητημένης ομορφιάς στόμα μου (γιατί ως γνωστό το ρέψιμο κι ο εμετός είναι μια κλανιά κι ένα σκατό αντίστοιχα που έχασαν το δρόμο τους).

   Η διαδρομή με βοήθησε να ξεχαστώ.Πρώτο θαύμα ο Αμβρακικός κόλπος που απλά συνουσίαζε πρωκτούς με την ομορφιά του.Ξαφνικά τι να δω;;;Μια γνωστή πόλη ξεπρόβαλε στην άκρη του ορίζοντα...είχε μεγαλώσει αρκετά από την τελευταία φορά που την είδα το 2003.
Ήμουν τότε στρατιώτης και μετά από τα γυμνάσια που πέρασα έγινα λοχίας.Εκείνη την εποχή η περιοχή περιοχή αυτή μαστίζονταν από (π)ορδές βαρβάρων που αγόραζαν κινητά σαν στραγάλια κι έσπαγαν τ' αρχίδια του κόσμου με τα γκατζετάκια και τις μαλακίες.Κλήθηκα εγώ και ο λοχίας Απόστολος Γκλέτσος να πάμε να τους διώξουμε...μόνο εμείς, χωρίς κανέναν να μας υποστηρίζει και γαμώ τη μπουτάνα μου τα καταφέραμε.Προς τιμήν μας έφτιαξαν μια νέα πόλη τιμώντας τα γαλόνια μας...την Αμφιλοχία (ελπίζω και ο πιο αγράμματος εδώ μέσα να κατάλαβε γιατί την ονόμασαν έτσι)





Μετά το Μεσολόγγι αντίκρισα το Ιόνιο πέλαγος...το αντίπαλο δέος.Ως γνωστόν το Κρητικό Πέλαγος είναι  η μεγαλύτερη θάλασσα της Ελλάδας (το Αιγαίο είναι μια μικρή προέκτασή του) και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 2 μεγαλύτερους ωκεανούς της Γης.Οι Επτανήσιοι όμως ως γνωστοί λιγούρηδες μετράνε την επιφάνεια σε τετραγωνικά πόδια και όχι σε τετραγωνικά μέτρα όπως ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος και γι' αυτό γίνονται και συνέχεια αντικείμενο χλευασμού.

   Κάποια στιγμή αντικρίζω αυτό που περίμενα να δω από πάντα...μια γνωστή και τεράστια γέφυρα.

ΗΜΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ!!

Ο θρύλος λέει ότι είναι το μοναδικό σημείο της Ευρώπης που την ενώνει με τη Βραζιλία.Επιτέλους θα έφτανα στο κοσμοπολίτικο Ρίο!!!Μάνγκο,Πίνια-Κολλάντα,γαμήσι και σάμπα με περίμεναν στην άλλη άκρη...υπολόγιζα ότι για μια τέτοια διαδρομή θα χρειαζόμασταν μερικές μέρες, αλλά θα άξιζε την αναμονή μόνο για να ανακαλύψω μερικά λεπτά αργότερα ότι με είχαν εξαπατήσει με το χειρότερο τρόπο....
Δεν το κατάλαβα ούτε από τη διαδρομή της γέφυρας που ήταν σύντομη,ούτε από το τοπίο που δεν είχε αλλάξει και πολύ...δεν ήταν καν η πινακίδα στο τέλος της γέφυρας που έγραφε "προς Αθήνα"....ήταν οι γυναίκες που ήταν το ίδιο σαύρες όπως τις άφησα.
ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑΜΠΑ;;;;;;;;

Ρωτάω τον μπροστινό μου ιδρωμένος:
"έχουμε Ρίο και στη Ελλάδα ρε μάστορα" και μου απάντησε "ναι".
Μερικοί από τους φίλους μου θα συναντούσαν το δημιουργό τους όταν θα επέστρεφα....

   Γεμάτος οργή έκλεισα τα μάτια μου για να κοιμηθώ λίγο, ενώ ένα αδαμάντινο δάκρυ σκάλιζε το απολλώνιο πρόσωπό μου....

   Η επιβίβασή μου στο πλοίο ήταν εξίσου δύσκολη από τον πόνο της εξαπάτησης.Μερικές ώρες αφότου σαλπάρουμε βλέπω στις ειδήσεις το αδιανόητο...είχε πεθάνει η Γουίτνευ Χιούστον.Οι γιατροί είπαν πως πέθανε από εγκεφαλικό όταν έμαθε ότι η συναυλία-έκπληξη που θα έκανε στην Άρτα (;;;;) έπρεπε να αναβληθεί γιατί το τιμώμενο πρόσωπο, κάποιος "Χωστήρας" είχε φύγει αναπάντεχα....έπρεπε γρήγορα να κρυφτώ,αλλά το καράβι ήταν γεμάτο οπότε συνέχισα να βλέπω ειδήσεις.
   Ταραχές και λεηλασίες στην Αθήνα διότι στη Βουλή είπαν "ναι" στο μνημόνιο στήριξης της Ελλάδας από το ΔΝΤ και όχι στο μνημόνιο "Χωστήρ" διότι ο Γουλβερίν (ένα και το αυτό πρόσωπο, μην ξεχνιέστε) έλλειπε σε διακοπές.

ΓΚΑΝΤΕΜΙΤ ΗΜΟΥΝ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.....


...."καλά να πάθετε που με κοροϊδέψατε για το Ριο μουνόπανα"...τελικά δεν πρέπει να πηγαίνω διακοπές γιατί γίνεται της πουτάνας όταν λείπω"....

Υ.Γ.:Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη "Μαρία..."(είναι η γνωστή illumi-γάτα με το μαύρο καπέλο-φόρεμα η οποία πολλές φορές και με κίνδυνο της ζωής της τραβούσε τις φωτογραφίες μου και επειδή έχει σπουδάσει φωτοφραφία είναι τόσο ευκρινείς που δεν χωρούν αμφισβήτηση για το ποιος είμαι....ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ!!!

   

ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΤΕ ΤΏΡΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΆΔΕΣ ΝΑ ΓΡΆΨΕΤΕ ΣΧΌΛΙΑ ΚΑΙ ΆΡΘΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΡΌΤΕΡΑ ΑΠΌ ΑΥΤΌ!!!



95 σχόλια:

  1. Γαμήσι, γαμήσι, γαμήσι, παρτουζα, παρτουζα, anal dp, dp, dp, dp, blowjobs, rimjobs, femdom, bdsm, sex, sex, sex, sperm, sperm, pussy, pussy, pussy, beaver, beaver, beaver, milf, milf, milf, milf, milf, milf, footjob, orgy, orgy, orgy, cum on mouth, cum on mouth κτλ κτλ...

    Και αν αυτό δεν σου φαίνεται αρκετά γαμηστερό...τότε έχω μόνο δύο λέξεις:

    John Holmes.

    Y.Γ Όπως είδες όσο έλειπες όλα πήγαν καταδιαόλου. Infact δεν ανέβασα το part5 μέχρι να επιστρέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. All these in ya mouth biatch!!!Εσύ φταίς πρώτος απ' όλους που αναγκάστηκα να ξεσκεπάσω το αληθινό μου πρόσωπο σε τόσο κόσμο με τις ιστορίες Άρλεκιν και Γαμιστερότητας που έγραψες στη Vickyyy

      Διαγραφή
  2. Θα παραβλέψω τις υπόλοιπες μαλακίες που είπες και θα σου αναφέρω ότι η αδερφή σου μένει μόνο ένα τσιγάρο δρόμο μακριά μου...
    υγ: Αν έχεις δει το Game of Thrones ξέρεις τι γκαβλιάρηδες είμαστε εμείς οι νάνοι! Πάω να παίξω μπάσκετ τώρα με την κορμάρα μου του 1.20...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να καπνίσεις ένα τσιγάρο για να φτάσεις Άρτα ρε ψηλέ (ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑ) ΜΗΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΑΓΚΟΜΑΧΆΣ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ....συνέχισε έτσι Γκίμλυ....it still counts for one!!

      Διαγραφή
    2. Κατσε ρε συ γιατι θα τρελαθουμε!Ρε Παρταλι απο που εισαι??Γιατι η αδερφη του Χωστηρα ειναι επισης μονο ενα τσιγαρο δρομο μακρια μου!

      Διαγραφή
    3. Πρεπει να σταματησουμε να κανουμε συνεχεια σεξ και να αρχισουμε να μιλαμε καποια στιγμη!

      Διαγραφή
    4. Παρτάλι pwned like hell....καλά ρε μαλάκα,στη μούγκα σαν τα μοσχάρια τη βγάζετε;!;!;!;!

      Διαγραφή
    5. Οσο για σενα αχρηστε κουμπαρε μου χαιρομαι θυμηθηκες πως ειναι ανατομικα μια γυναικα!Ητανε εμφανες οτι ειχες καιρο να βρεθεις με καποια εξ ου και η χολη που εσταζες με πολη αγαπη σε ολους μας!
      love u!

      Διαγραφή
    6. ωωωω κουμπάρα!!!Ας μην θυμηθώ που έκανες πλάτες στον Πλίσσκεν στην ρομαντική νουβέλα "Βίκυ Ντελα Πάρτονα Πόλους και Χωσέ Γκαρθία Ντε Παρτάλ"...σύντομα στο μπλογκ η νέα έκδοση του "μπλογκάριθμου"!!

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    8. αμεσως να βαλεις φιτιλιες εσυ!Εννοουσα οτι κανουμε μονο σεξ και δεν προλαβαινουμε να μιλησουμε!Τι θες να τον ρωταω εκεινη την στιγμη ανουσιες λεπτομερειες?Του λεω πιο χρησιμα πραγματα αλλα που να καταλαβεις εσυ!Κριμα στην κουμπαρα μου!
      Ητανε απλα μια νουβελα....δεν θα τον προδιδα ποτε!Οχι σαν εσενα που εχεις τοσο θρασος και εγραψες τις ερωτικες σου περιπετειες ενω ξερεις οτι θα το διαβασει η αμεσα ενδιαφερομενη!Αρχιζω να υποπτευομαι οτι την βρισκεις με το ξυλο και θες να τρως παντοφλα..

      Διαγραφή
    9. Μάλλον θα ξεφύγω διότι δεν με πιστεύει!!!Φάκιν' μπρίλλιαντ σε λέω!

      Διαγραφή
    10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    11. Παρτάλι, προφανώς δεν έχει δει Game of Thrones (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ). Αλλιώς θα ήξερε να σου απαντήσει κατάλληλα! Με την ευκαιρία, θα ποστάρω κάτι που έκανα πριν λίγο καιρό...
      http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405525_3198222634076_1221327413_3366313_840580248_n.jpg
      και
      http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400175_3198082910583_1221327413_3366295_1018699618_n.jpg

      Διαγραφή
    12. ΧΩΣΤΗΡ: Εμείς μιλάμε με τα μάτια! Πως φαίνεται ο αναίσθητος άνθρωπος που δεν έχει ερωτευτεί...

      Vickyyy: Μικρός ο κόσμος... πως νόμιζα ότι είχες σχέση με Κω; Δεν θέλω να αποκαλύπτω προσωπικές πληροφορίες ειδικά στο site αυτού του φιδιού, αλλά θα το κάνω με βαριά καρδιά. Είμαι από μια πανέμορφη παραλιακή πόλη απέναντι από την Κέρκυρα...

      Μαρία: Για αυτό και συνεχίζει να υποτιμά τους νάνους, δεν έχει δει τον συγκεκριμένο που γαμάει...

      Διαγραφή
    13. Vicky ελπίζω όταν λες "άμεσα ενδιαφερόμενη" να εννοείς κάποια άλλη, διότι εγώ δεν ενδιαφέρομαι για απατεώνες και ξε-λέδες σαν τον Χωστήρα ούτε καν σε ανθρωπιστικό επίπεδο!

      Διαγραφή
    14. ...θες να τα ξαναφτιάξουμε μωρό μου;!;!

      Διαγραφή
    15. ελα ρε συ..κρατα τον για να εχεις καπου να ξεσπας!Σκεψου τον σαν εναν σακο του μποξ!
      Παρταλι...και ο χωστηρας το ιδιο νομιζε!Οντως ειχα αναφερει την Κω αλλα δεν ειπα ποτε οτι ειμαι απο εκει!Ο αντρας της ξαδερφης μου εχει σπιτι εκει!Εσυ εισαι απο μια πανεμορφη παραλιακη πολη απεναντι απο την Κερκυρα και εγω απο την πανεμορφη παραλιακη πολη κατω απο σενα!

      Διαγραφή
    16. Είδες για αυτό κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, γιατί μεγαλώσαμε με τον ίδιο ζωοποιό αέρα του Ιονίου.
      Να κανονίσουμε κάποια στιγμή να φάμε κανα ψαράκι στην παραλία... και μην ανησυχείς είσαι πιο κοντά από τα πρώτα διόδια!

      Διαγραφή
    17. Μα φυσικα mi amor και θα παμε να φαμε οοοολα τα ψαακια της περιοχης!
      Παντως αντικειμενικα μιλωντας και οχι επειδη λατρευω την περιοχη μου οποιος δεν εχει κολυμπησει σε Συβοτα Παργα Λευκαδα Βραχο κτλ κτλ δεν μπορει να μας καταλαβει!

      Διαγραφή
    18. συνεχίστε τις γλύκες....και όταν ζευγαρώσετε κρατήστε μου ένα κανελί με βούλες

      Διαγραφή
    19. Άσε μας ρε Χωστήρα να ζήσουμε τον έρωτα μας στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου...
      Φέυγω και για δουλειά Σύβοτα σε λίγη ώρα (εννοείται μετά ουζάκι) και έχει και γαμώ τις μέρες!

      Διαγραφή
    20. ΔΕν ξέρω τι θα ζήσετε εσείς εχθές όμως έχασες που δεν ήσουν στο τσατ του "the refuge" που μιλούσα με Βίκυ και Δάφνη.....απλά έχασες!

      Διαγραφή
  3. Όντως αυτό δεν ήταν διακοπές μα μια σύγχρονη Ιλιάδα (τιμή στο Λοχία που κρατά το λόγο του). Παρά τις περισσότερες από όσο αντέχω πληροφορίες περί γαστρεντερίτιδας, διασκέδασα― όσο ελπίζω και εσείς αγαπητέ, που μόνος τιμήσατε την επιλογή μου με fapping (εύχομαι) ευχάριστο όσο για μένα τούτη η ανάγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι έκανες, δηλαδή, βρε Χωστηρούκο μου? Διέσχισες τη μισή Ελλάδα σε 200 μέρες!

      Το πόσο διασκέδασα με τον Ψηλορείτη..

      Δήλαδη, εσύ τώρα θέλεις να μας πείσεις πως βρήκες "Ελληνίδα" η οποία κιόλας σου είπε ανοιχτά ότι "είσαι γαμάτος"? Αυτά ΑΠΛΑ δε γίνονται!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Δάφνη κάτι τελευταίες αναρτήσεις που είχες κάνει είχαν δώσει έναν πολύ σεξουαλικό αέρα στο μπλογκ σου...το fapping λοιπόν ήταν ένα φυσικό επακόλουθο!!

      Μωρό μου NamNaira όσο έλειπα με πρόδωσες πολλάκις, για να μην αναφερθώ για το σημερινό "Τζεβελέκος"...αλλά είμαι μεγαλόκαρδος και δεν θα πάρεις το μπούλο από τη σχέση μας γιατί είσαι ξεχωριστή και μοναδική.Το Toure de Hellas διάρκεσε ακριβώς περίπου 2 εβδομάδες.
      Ο Ψηλορείτης, όπως κι εγώ είναι πάντα ένα highlight και όσο αφορά την τελευταία σου παράγραφο δεν θα απαντήσω!!!!

      Διαγραφή
    3. tour d' Hellas ή tour de (la) Grèce* (δεν ορκίζομαι)

      Διαγραφή
    4. εδώ Μαρία προωθούμε το "Hellas"!!!

      Διαγραφή
    5. Για το "Τζανετάκο" θα λες, το οποίο μου χάρισε σήμερα σπαρταριστό και γάργαρο γέλιο.

      Μαρία, ξέχασα να πω, έκανες τρομερή δουλειά με τις φώτο, τα σπάνε!

      Βέβαια για το concept που έγινε ο wolverine σαν τη Βουγιουκλάκη ευθύνεται ο Χωστήρας!

      Διαγραφή
    6. ποια Βουγιουκλάκη;;;Τι λες τώρα;;;;Εδώ μιλάμε για μένα...τον ΆΝΤΡΑ γιου νόου!!

      Διαγραφή
    7. ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΛΕΕΙ!!!

      Διαγραφή
    8. Η Βουγιουκλάκη έκλεψε από μένα το στυλ στις μπούκλες

      Διαγραφή
    9. Μη με βάζεις σε διαδικασία να βρω σχόλιο της Namie,που το λέει αυτό (για γάμο) στα παρτάλια αν δεν κάνω λάθος, όπως και επίσης τις χιλιάδες φορές που σε έχει πει σαλιάρη..

      Ρε γαμημένε εγώ φταίω που σε έκανα raw & filthy και ας είσαι whitwsnake αγαποερωτύλος.

      Διαγραφή
    10. αν το έκανα τότε,ήταν γιατί πίστευα στη Νάμι, τώρα αρχίζω να αμφιβάλλω...άσε που η μάνα μου είναι εναντίων των στεροειδών και λοιπών αυξητικών φαρμάκων και φοβάμαι ότι δεν θα την εγκρίνει....συν ότι γέλασε με το "Τζανετάκος" και με είπε και Βουγιουκλάκη....χμμμμ...μάλλον πρέπει να της κάνω κι αυτής έναν εξεζητημένης ομορφιάς έρωτα ώστε να διαλυθούν οι υποψίες

      Διαγραφή
    11. Cannibal, όχι αγαποερωτύλος, "αρκουδοαγαπούλης" όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος!

      Αλέκο Τζανετάκο μου εσύ! Άρχισες πάλι με τους έρωτες και με τις αηδίες!

      Διαγραφή
    12. Εν τω μεταξύ άμα κουρευτεί, μπορεί και να του μοιάζει!

      Διαγραφή
    13. Δεν είχα καμία όρεξη να ξεκινήσω δεύτερο κύκλο άρθρων στο στυλ του "μπλογγάριθμου" τόσο σύντομα....με αναγκάζετε να τον επισπεύσω όμως...!!!

      Διαγραφή
    14. Σε παρακαλώ... έχει πολύ φαεί.και χολή.Κάνε,και θα κάνω εγώ για σένα.

      Διαγραφή
    15. Μας απειλεί το μωράκι?

      Ούτε εγώ είχα σκοπό να σε σκιτσάρω κάτω από μια ηλεκτρική κουβέρτα με τη Gavla αλλά θα το κάνω!

      Διαγραφή
    16. ό,τι γουστάρει το μωρό λέμε!!!Είμαι λαρτζ σήμερα

      Διαγραφή
  4. Οκ...αφού ο Όλυμπος είναι πιο κοντός από τον Ψηλορείτη, θα σου βάλω αυτόν στον πάτο γιατί σε λυπάμαι κιόλας. Πώς μπόρεσες, όρχι όρθιε, να στερήσεις από τον κόσμο τη Γουΐτνεϊ και να αφήσεις να κάψουν την Αθήνα; Τώρα με αναγκάζεις να σηκωθώ από την καρέκλα μου, να πάω να επαναφέρω την αραπίνα στη ζωή και να ξεκωλιάσω τα πουστράκια που καίγανε τον κόσμο. Και να αναιρέσω το μνημόνιο της Τρόικας. Και να επιβάλω το δικό μου μνημόνιο γιατί εδώ που τα λέμε το δικό σου τι να κλάσει. Και να φτιάξω και μια γέφυρα από το Αντίρριο στο πραγματικό Ρίο για να μην κλαις, κωλόπαιδο. Και να αποκαταστήσω την ιστορική αλήθεια για την προσβολή που διαπράττεις προς εμέ και τον Απόστολο που καπηλεύεσαι την ονομασία της Αμφιλοχίας. Και ο Γούλβεριν είμαι εγώ. Άντε. Όλα τα γάμησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θα γίνεις Wolverin όταν θα πεθάνει ο Highlander....ααα και τώρα που είπα για θάνατο:Εχθές πέθανε ο Τσακ Νόρρις αλλά σήμερα αισθάνεται καλύτερα.

      Βασικά για τους θανάτους φταις εσύ κοντοπούτανο γιατί όταν σου είπα να βρεθούμε για καφέ στη Θεσσαλονίκη ήσουν μπίζυ και δεν μπορούσες....οι θάνατοι και οι καταστροφές βαραίνουν το δικό σου κεφάλι!!

      Διαγραφή
    2. Οκ...πάω να σκοτώσω τον Highlander κι έρχομαι. Και δε θα φορτώσεις την ευθύνη σε εμένα, πουτανάκι. Δεν είσαι ο Βενιζέλος.

      Διαγραφή
    3. "Πως τολμάς....;;;;;Αυτό είναι ύβρις...πρέπει να ζητήσεις αμέσως συγνώμηηηηηηη"

      Διαγραφή
    4. Αν παραδεχτείς ότι είμαι ο Γούλβεριν...

      Διαγραφή
    5. ....μόλις πήρες τ' αρχίδια μου και έχουν γεύση κίτρο γιατί έκανα και μπανάκι μετά το γυμναστήριο!!!Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ποιος είναι ο ΑΛΗΘΙΝΌΣ ΓΟΎΛΒΕΡΙΝ!!!

      Διαγραφή
    6. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τ'αρχίδια μου τα δυο. Στην πραγματικότητα εγώ τις κυκλοφόρησα, α)για να μην κλαις και β)για να μη με πρήζουν όλοι για αυτόγραφο.

      Διαγραφή
    7. Για να ρωτήσουμε και τη "Μαρία..." που τις τραβούσε και μόλις μάθει ο κόσμος ξανά την αλήθεια θα τραβάς τις κωλότριχες που....αμφιβάλλω αν σου έχουν φυτρώσει ακόμα.Η "αλήθεια" σου είναι πιο lame κι απ' την εγκυμοσύνη της Μπιγιονσού από το δικό σου σπέρμα!

      Διαγραφή
    8. Οκ, μουνόπανο. Για μένα μπορείς να πεις ό,τι θέλεις, αλλά θα πλένεις το στόμα σου πριν μιλήσεις για τη Mπιγιονσού. Θα φας τέτοιο ψόφο που το τηλεφώνημα από τη Samara και η στριφογυριστή κλωτσιά του Τσακ θα μοιάζουν με τελικό Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ, Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, στους VIP.

      Διαγραφή
    9. Θωμά μου λυπάμαι που πρέπει να το παραδεχτώ, αλλά εγώ τις τράβηξα (από τα μαλλιά) τις φωτογραφίες...

      Διαγραφή
    10. Κατ' αρχήν ΈΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΠΑ για τη Μπιγιονσού...άρα πρέπει να πλύνω το πλυκτρολόγιό μου, πράγμα όχι και τόσο καλό για την υγεία του...άλλωστε σε μερικά χρόνια θα θεωρείται ανεκτίμητο κειμήλιο που θα εκτίθεται στα μουσεία μαζί με τα άρθρα μου...όσο αφορά σ' αυτά τα γελοία ονόματα που καν δεν ξέρω τι είναι (Samara,Τσάμπιονς Λιγκ,Γουέμπλεϊ,Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ΓΔΦ;;;;) και ως γνωστόν αν δεν ξέρω κάτι απλά δεν υπάρχει, πρέπει να είναι οι lame-ass φίλοι σου που σου στέλνουν mms συμπαράστασης στο δίκαιο αγώνα που κάνεις για να αποδειχτείς ο πατέρας ενός παιδιού που θα είναι πιο μαύρο κι απ' το Μπαμπαγκίτα μετά από σολάριουμ

      Διαγραφή
    11. τα δικά μου μαλλιά εννοεί...είδες παπαράκο;!;!

      Διαγραφή
    12. Αμάν ρε Μαρία...προσπαθώ κι εγώ να κάνω λίγο εφέ και με δίνεις στεγνά. Κράτα τον γελοίο σου Γούλβεριν, Χωστήρα. Εγώ είμαι ο Χουλκ. Και δεν ακούω τίποτα.

      Διαγραφή
    13. Υ.Γ. Δεν ξέρεις το Τσάμπιονς Λιγκ, Αντίχριστε; Δεν αξίζεις την υπέρτατη τιμή να ασχολούμαι μαζί σου.

      Διαγραφή
    14. Τσίου-τσίου-τσίου μαλάκαααα!!!Πάρτααααααααα....ιν για φέης μπιάτςςςςς!!!!Είσαι τόσο lame που προτιμάς να είσαι ο άμυαλος μποντιμπιλντεράς σε χρώμα χλαπατσί, παρά να διαλέξεις ένα σοβαρό υπερήρωα που γεννήθηκε για να γαμάει!!

      Διαγραφή
    15. Εγώ όταν ακούω "Τσάμπιονς Λιγκ" καταλαβαίνω ότι οι άνδρες δεν κοιτάζουν καθόλου τις κοπέλες τους και βγαίνω για σεργιάνι!!

      Διαγραφή
    16. Και ξύπνησα και κατούρησα...ήρθε η ώρα για πέο!!!

      Διαγραφή
    17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  5. Καλωσόρισες λεβέντη! Και θα το ξαναπώ: Κρήτη, Κρήτη, Κρήτη, Κρήτη (μην την αναφέρεις αυτή τη λέξη στα άρθρα σου, μου προξενείς μεγάλη ζημιά και νοσταλγία!). Εύγε, λοιπόν, που «κακοπέρασες», πάντα τέτοια! Α, και να προειδοποιείς πριν φύγεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν μήνα πριν, να ξέρουμε να παίρνουμε τα μέτρα εμείς οι απλοί πολίτες! Δημιουργείς βιβλικές καταστροφές με τις αφιξο-αναχωρήσεις σου. Τι διάολο, συμφωνία μαζί του έχεις κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με λένε....ο Γουλβερίν μικρή μου Λεύκη.Νιώσε το μεγαλείο.Αν μπορείς να προετοιμάσεις τη γη κάθε φορά που είναι να αναχωρώ για να μη γίνεται της πόρνης, τότε ευχαρίστως να σε ειδοποιώ...ερώτηξης.....τι τρέχει με την Κρήτη;;;;;;Πόσο μεγάλη την είχε ο λεβέντης μας;!;!;!

      Διαγραφή
    2. Ασ` το πάνω μου, αναλαμβάνω!

      Το παλμάρι του βαρκάρη το... εχεις ακουστα; Απλά υπερφυσιέ κάφρε ζούσα 10 χρόνια στα τιμημενα εδαφη!!!

      Διαγραφή
    3. και στα 10 χρόνια που ζούσες στα τίμια χώματα δεν γνώρισες κάποιο τίμιο παλικάρι που να σε κάνει να ερωτευτείς το τίμιο και υπερφυσικό παλαμάρι του;!;!Γιατί μη μου πεις πως για σένα Κρήτη ήταν μόνο "ντάκος και χοχλιοί"!!!

      Διαγραφή
    4. Μέχρι τα 10 έζησα στην Κρήτη. Το πιο εξτριμ που θα μπορούσα να κανω σ` αυτες τις ηλικίες, είναι να παμε χερακι- χεράκι μέχρι το παγωτατζίδικο του κυρ Γιωργου. Επειδή, όμως, αυτό το νησι με κυνηγάει, γνώρισα Κρητικό στην οκταετή παραμονή μου στη Ροδο.

      Διαγραφή
    5. Δεκτόν...λες να ήμουν εγώ αυτός ο Κρητικός γιατί πέρασα 10 χειμώνες και 2 καλοκαίρια εκεί!

      Διαγραφή
    6. Μπα, δε νομίζω. Εκτος απ` τις ηλικίες, δεν ταιριάζουν και τα χαρακτηριστηκα σας: μελαχρινός, κοντούλης (τωρα βεβαια μου ριχνει 2 κεφαλια), σοβαρός και χωρις ίχνος καφρίλας! Ξενέρωτος, τώρα που το σκέπτομαι...

      Διαγραφή
  6. http://diagoras.files.wordpress.com/2011/01/this_is_light_gr_800c.jpg

    Επειδή εγώ είμαι το φως.-

    Σιγά το φόβο που προκάλεσες ΜΟΥΝΟΠΑΡΑΚΑΛΙΑΡΗ.Ο Peris νομίζω ότι με στοίχειωσε με αυτό τον χαρακτηρισμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο το φως το αληθινό...ίσως και να με διασκέδασε κιόλας....Για το ποιος είναι "ΜΟΥΝΟΠΑΡΑΚΑΛΙΆΡΗΣ" προκαλώ όσους διαβάζουν να πάνε ΤΏΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ και να δουν τα τελευταία σχόλια από το τελευταίο σου άρθρο και να δούνε ποιος παρακαλάει για να γαμήσει!!!!Είσαι κι εσύ το ίδιο "μπιτς" με τον Περίνιο

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=rVQccOB1YLs

      Walk the dog, do the dishes
      Your lips are brown from kissing ass
      Sorry guys I can't make it
      Maybe next time, think I'll pass
      Don't make her mad, don't make her sad
      A fate for you that's worse than death
      you're a slave and you don't know it
      It always happens to the best

      [CHORUS]
      Pussywhipped, Pussywhipped
      Don't you know you're pussywhipped
      Pussywhipped, Pussywhipped
      Don't you know you're pussywhipped

      She wants to be involved with you
      In every little thing you do
      Always has to add her two cents
      It's obvious who wears the pants
      Your friends all hate you, you don't care
      Cause you've been trapped in her lair
      And hopefully on day you'll see
      That pussy can be caught for free

      Διαγραφή
    3. αγαπημένο σου τραγουδάκι να υποθέσω...γιατί εγώ ούτε που το έχω ξανακούσει.Αλλά σε λάθος μπλογκ το ανάρτησες....χώσ' το στο Peris-taseis

      Διαγραφή
  7. "η Χαλκιδική για όσους δεν ξέρουν είναι μερικά χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την Ρωσία"
    Αν δεν έλεγες για Ρωσία θα έσκαγες!
    "πάνω απ' όλα η οικολογία και η προστασία των πάγων"
    ΨΩΝΑΡΑ!!!
    Τελικά τον Τζάμπα τον βρήκες;!
    "Μόνο ένα πράγμα χαλούσε τις υπέροχες μου διακοπές και αυτό ήταν ότι η πράκτορας Gavla και ο Ναβουχωνωδωνώσωρας είχαν ερωτευτεί αλλήλους παράφορα"
    Από πότε αυτό χαλάει τις διακοπές κάποιου;!
    "πιο άσπροι κι από αλμπίνος σε συγκέντρωση αφρικάνων" - Πέθανα!
    "να χέζω πυρηνικά υγρά και υγρά μπαταρίας ελικοπτέρου ΜΈΣΑ στη βαριόμοιρη τουαλέτα"
    Πες μας λεπτομέρειες (ατάκα κλεμμένη από την αδερφή μου - τη χρησιμοποιεί σε ανάλογες περιπτώσεις!)
    Για την Αμφιλοχία μου λύθηκε η απορία τι ήθελε τη φωτογραφία που μου ζήτησε να "τραβήξω". Αχαχαχαχαχα!
    Καλά όσο για τον Ψηλορείτη και το Κρητικό πέλαγος, κόντεψε να μου βγει η μερέντα απ' τη μύτη.
    Υ.Γ. Παρακαλώ. 100€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικό είναι να ρωτάς αφού δεν ήσουν όλη την ώρα εκεί!!

      Ο Τσάμπας δεν βρέθηκε γιατί είχε μπει στη βαλίτσα του το μουνόπανο.
      Χαλάει τις διακοπές όταν προσπαθείς να παρακολουθήσεις ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση ή να κοιμηθείς και ο Ναβουχωνωδωνώσωρας με την Gavla έχουν όρεξη για παιχνίδια χωρίς να δώσω εντολή.
      Λεπτομέρειες για την τουαλέττα λοιπόν:αν έχεις δει πως σκάει μια βόμβα Ναπάλμ έτσι εκριβώς έσκαγε κι ο κώλος μου στην τουαλέττα.
      100 ευρώ δεν έχω,θες να σου δώσω 1000 μονάδες χρυσάφι από την πόλη μου;!

      Διαγραφή
    2. Ναι όντως. Καμία φωτογράφιση δεν έλαβε χώρα στο Μύδια-Μαρκτ!
      Αχαχαχααχα!
      Δεν έτυχε να δω βόμβα Ναπάλμ να σκάει, λυπάμαι.
      Ε που να έχεις 100€; Τόσα ταξίδια έκανες!

      Διαγραφή
    3. κρίμα που δεν τράβηξες φωτογραφία εμένα με την πράκτορα Gavla για να την δει η NamNaira και να πειστεί!

      Διαγραφή
    4. Καλά ρε μαλάκα, γιατί ονόμασες το δεξί σου χέρι πράκτορα Gavla???

      Διαγραφή
    5. Πόσο τεράστιος μπορεί να είμαι...έμου λέω την αλήθεια, έμου κανείς δεν με πιστεύει και μαζί μ' αυτούς και τα γκομενάκια που λιώνουν περισσότερο ΚΑΙ οι αντίπαλοί μου δεν με ζηλεύουν...ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΆΣΣΟΥ!!

      Διαγραφή
    6. να εύχεστε να μην δει ο Hugh Jackman τις φωτογραφίες που τον κάνατε σαν τραβέλι...

      Διαγραφή
    7. ο Hugh Jackman είναι κολλητάρι στο Google+ και τις έχει ήδη εγκρίνει!!!

      Διαγραφή
  8. Καταρχήν καλώς ήρθες μουνοπαρακαλιάρη. Άρχοντα της επικλησης προς το αιδοίο σε υποδεχόμαστε ξανά κοντά μας. Διάβασα τα άρθρα στα γρήγορα και αναφέρθηκες σε εμένα κανά δυο φορές. Το Peris-taseis αγαπάει το μουνί αλλά ταυτόχρονα το σέβεται κιόλας. Καμάκι μέσω αυτού του μπλοκ δεν θα δεις ποτέ. Είμαι σκληρός εκεί. Στα υπόλοιπα παρασύρομαι καμιά φορά και λέω κανά κοπλιμέντο. Αναφέρθηκες επίσης στο αμάξι μου που τόσο το ζηλεύεις και θέλεις να πάρεις το ίδιο αλλά ξέρεις τι θα πάρεις στο τέλος.
    Και επειδή έχω πονοκέφαλο από μια θάλασσα ουίσκι που ήπια χθες δεν θα το συνεχίσω άλλο.
    Απλώς θα πω :
    Είσαι μαλλιάς
    Δεν είσαι ο Γουλβεριν είσαι ο Μουνεμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α εντάξει...τώρα τα πιάσαμε τ' αρχίδια μας!Ναι..στο μπλογκ μου δεν θα δω καμάκι από σένα...αλλά στα υπόλοιπα είσαι ο σούπερ-πέφτουλας μαζί με το άλλο το αρχίδι τον Καννίβαλο και το νέο μέλος της "παρέας" σας το παρτάλι που είναι γλυφτρονοπέφτουλας.

      Υ.Γ.: τα 3 σφηνάκια Τζακ (έτσι βάφτισαν τις μπόμπες που ήπιες) δεν είναι "θάλασσα ουίσκυ".
      Υ.Γ. 2:Είμαι ο Γουλβερίν ο Τουτανγαμών και Τουτανδέρνων

      Διαγραφή
    2. "ΜΟΥΝΟΠΑΡΑΚΑΛΙΑΡΗ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Perinio, κλαίω.
      ΚΛΑΙΩ!
      ΚΛΑΙ-Ω!!!

      Διαγραφή
    3. ααααα...καλώς τα τα παπά....κια μας τα δυο!!!Καλώς τη χορηγό της Zewasoft που κάθε φορά που κάποιος ανακαλύπτει μια "νέα" λέξη ή φράση αυτή "κλαίει"!!!Καλώς τη μπλόγκερ που βαριέται πιο γρήγορα κι από τη σκιά της

      Διαγραφή
  9. Πρώτα απ'όλα τα συγχαρήκια μου στη Μαρία για την εξαιρετική της δουλειά!
    Βέβαια όταν είδα τη φώτο με το μπλε γυαλί αυτομάτως ακούστηκε μέσα στο κεφάλι μου το παρακάτω:
    http://www.youtube.com/watch?v=6YMPAH67f4o
    Πράγμα που με αποσυντόνισε λιγάκι και δεν εμπέδωσα καλά την υπόλοιπη Οδύσσεια.
    Μεσιέ, δεν αναγκάζουμε κανένα να μας κάνει καμάκι και νομίζω ότι θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιπες κυρίες με αυτό.
    Παρόλα αυτά, σου συγχωρώ το ατόπημα.
    Σεισμός ε; Καλά μη τρελαίνεσαι. Πριν 2 χρόνια που ταξίδευα για Ρίο (το κανονικό Ρίο μάγκα, χα χα χα) με το που προσγειωθήκαμε στη Μαδρίτη έσκασε το ηφαίστειο στην Ισλανδία και με το που φτάσαμε Ρίο άρχισαν να καταρρέουν φαβέλες μέχρι τη μέρα που φύγαμε...
    Έκτοτε μένω μόνο Ελλάδα (εκτός από μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Άμστερνταμ, αλλά ήταν τόσο σύντομη που δεν πρόλαβαν να γκρεμιστούν τα φράγματα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτσε-κάτσε...αααα τώρα θυμήθηκα...και τότε που είχες πάει στον Κόλπο του Μεξικού και μετά που έφυγες έπεσε ένας μετεωρίτης και εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι και τότε που είχες πάει στην Αλεξάνδρεια και όταν έφυγες κάηκε η γνωστή Βιβλιοθήκη και έπεσε και ο Φάρος...αυτό αγάπη μου είναι γκαντεμιά και όχι μεγαλειότητα!!

      Διαγραφή
  10. Οπότε μπορείς να φανταστείς τι μπορώ να κάνω σε 'σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα κάνω counter element και δεν θα είσαι ικανή ούτε να μου επιτεθείς με μικρά χνουδωτά γατάκια

      Διαγραφή
    2. οι θεοί δεν ρίχνουν initiative γιατί τα initiatives πρέπει να ρωτήσουν τους θεούς αν πρέπει να ριχτούν...αν δεν έχεις 100εδρο ζάρι μην παίζεις μαζί μου

      Διαγραφή
  11. Άσε, ρε ντίβα! Το έπος του Γκιλγκαμες έγραψες για άρθρο να πούμε! Αφού σκεφτόμουν να γράψω για τρολλάρισμα ένα μεγάλο "TL;DR" αλλά ήταν χτύπημα κάτω από τη ζώνη (εκτός και αν δε φοράς ζώνη ή τη φοράς στο κούτελο)... WELCOME BACK, MAN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν εσύ ρε πιπόβιε έγραφες ΤΑ σεντόνια είδες κανείς να βγάλει άχνα;!;!Αυτό είναι το έπος του Χωστηρές.Ζώνη φοράω στη δουλειά και στο κούτελο όταν πάω για αποστολές στο Βιετνάμ!

      Διαγραφή
    2. A propos, ειδικά τον γούλβεριν με το μαλλί τον έκανες σαν υβρίδιο γούλβεριν-Mustaine... βασικά θα σου πρότεινα να κάνεις μπάντα για Megadeth covers και εσύ να κάνεις τον Mustaine. Άμα αντιγράφεις και καλά τη φωνή του δε θα χρειαστεί να περιμένουμε το επόμενο live τους...

      Όσο για τα σεντόνια... ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο KENPACHI ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΝΑΟΥΜ'. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

      Διαγραφή