Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΌΓΕΥΣΗ

Τώρα που ακόμα λείπω για διακοπές, πολλά μιάσματα της Γης και της Μέσης Γης (τρολλ γουωναμπήδες) έχουν καταχραστεί την αδυναμία μου να γράφω όταν θέλω και νομίζουν οι άχρηστοι (ειδικά οι μπλόγκερ της κωλάρας) ότι μπορούν να κάνουν καζούρα στην πλάτη μου...στο επερχόμενο και πολυαναμενόμενο χρονικό μου θα διαλύσω όλες τις αμφιβολίες, όπως διαλύει το τουμποφλό τις σκληρές κουράδες μέσα στη χέστρα....πάρτε μουνόπανα μια πρόγευση για το τι έρχεται σε λίγες μέρες










 

16 σχόλια:

  1. Δεν γάμησες και έχουμε νευράκια;Ποιος σε πείραξε γλυκοτσούτσουνο αγόρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ μια χαρά πηδούσα φίλε (πολλά κρέντιτς στην κοπέλα),αλλά νομίζατε τρω(γ)λοδύτες ότι θα μου σκίσετε το κωλί, αλλά σύντομα θα μου κλάνετε μια μαντρα με γυαλιστερά αρχιδόμπαλα!!

      Διαγραφή
  2. Νice polite conversation σαν των σχολίων..Καλό γουατέβερ αγαπητέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζει πολύ καλά αγαπητή μου υπεραινόβια κυρία (και το εκμεταλεύεσαι και στο έπακρο απ' ό,τι βλέπω), ότι σου έχω μια άλφα-βήτα-γάμα-δέλτα αδυναμία και είσαι η μοναδική ή από τους λίγους που συμπεριφέρομαι άψογα και δεν βρίζω...είμαι ένας τρου τσεντλεμαν!!

      Διαγραφή
    2. Και το εκτιμώ δεόντως καθώς μόνο για έναν ΤΤ αξίζει η Κυρία στο σαλόνι να μεταμορφώνεται σε ...χμ στο κρεβάτι (ή όπου), non?

      Διαγραφή
    3. Μπιέν σουρ σχερ μανταμ,ε τουζουγ αν βγε ντεβγ παγλέ α υν φαμ μπελλ τρε "συκγέ",νο;!;!;!

      Διαγραφή
    4. Ζ' εμ το 'σχερ' σας αγαπητέ. (επίσης εκτίμησα την απάντηση περί (μετά αυγού) πιάτου σας εκεί που δε μου επέτρεπε η αγωγή μου να το εκφράσω). Z' αντόρ κάτι τέτοια όπως καταλάβατε.. Καλά να περνάτε Sweet Prince!

      Διαγραφή
    5. ανταποδίδω...η εκτίμηση και ο σεβασμός και επίσης διάφορα άλλα που δεν μπορώ να εκφράσω επί του παρόντος εννοούνται εκ μέρους μου!!!

      Διαγραφή
  3. Άντε ξεκόλλα από τις διακοπές. Έχω νεύρα και θέλω να ξεσπάσω κάπου και δεν έχω έμπνευση να γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα σε περίμενα στο λιμάνι του Πειραιά πριν καμιά βδομάδα και μ' έγραψες στα παπαράκια σου, οπότε πήρα τη Μαζεράτι κι έφυγα.Και μη μου λες ότι ξέμεινες από θέματα....αυτά είναι πίπες της κωλάρας

      Διαγραφή
  4. Πφφ λόγια λόγια λόγια και απειλές μικρού παιδιού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρό παιδί στο μάτι-Πήτερ Νορθ στο κρεβάτι μωρό μου....!!!Είσαι κι εσύ μια από τα ίδια και με αμφισβητείς τώρα που λείπω...θα τα μάθετε όλα όταν επιστρέψω

      Διαγραφή
  5. Μπλα, μπλα, μπλα... Κανένα άρθρο θα γραψεις ή θα συνεχισεις τις παπαρολογιες, αγαπητε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή είσαι και φαίνεσαι και καθρευτάκι στα μούτρα σου και μόνο γι' αυτό που είπες, το επόμενο άρθρο θα είναι σεντόνι αερόστατου!

      Διαγραφή