Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

THE SEXY BLOG IS GOING DOWN....ON VACATION

Μουνόπανες και μουνόπανοι,σας ανακοινώνω πως από σήμερα το απόγευμα αναχωρώ για ολιγοήμερες διακοπές κι έτσι για μια βδομάδα θα δώσω την ευκαιρία και στα άλλα μπλογκ να ανεβάσουν τα στατιστικά τους.Παρ' όλ' αυτά μπορείτε να αφήνετε ΜΌΝΟ υβριστικά και χλευαστικά σχόλια και θα τα βλέπω όποτε μπορώ και θα απαντάω.ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΒΡΙΣΙΆ Ή ΧΛΕΎΗ (στις κοπέλες θα επιτρέψω KAI σχόλια λατρείας στο πρόσωπό μου) ΘΑ ΔΙΑΓΡΆΦΕΤΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΌΜΕΝΟ ΑΠΌ ΒΡΙΣΊΔΙΑ ΑΙΣΧΡΆ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΈΑ ΤΟΥ.


επιστρέφοντας θα σας ετοιμάσω κάτι που θεώρησα ότι είναι γαμάτο και θα συνεχίσει από 'κει που σταμάτησε ο μπλογκάριθμος...θα μου πεις ότι είναι πολύ νωρίς,ότι είναι ακόμα νωπά τα σημάδια της επίδρασης του μπλογκάριθμου στη νέα ελληνική γραμματεία και δεν έχει πιάσει ούτε λίγη σκονίτσα το νόμπελ λογοτεχνίας.Θα στηρίξω την υπόθεσή μου λέγοντας ότι,τα νέα "φρούτα" που ανακάλυψα είναι έτοιμα να δεχτούν το πρωκτικό σφυροκόπημα που δέχτηκαν και οι προηγούμενοι και ο θεός μισεί την αδικία κι άλλα τέτοια ωραία.Όποιος μπλόγκερ ΔΕΝ θέλει να  βρίσκεται στην επόμενη λίστα,ας το γράψει σε μήνυμα,αρκεί να συνοδεύεται κι απ' το κατάλληλο βρισίδι,ειδάλλως το αίτημά του δεν θα γίνεται δεκτό.



















62 σχόλια:

  1. Διακοπές από τι ρε λεχρίτη; 20 ποστ σε 26 μέρες...μαλάκα, πρέπει να ξεσκίζεσαι στη δουλειά.... Παρόλα αυτά, σεβόμενος το αίτημα σου, σου εύχομαι ολόψυχα καλή ξεκούραση και να πα να γαμηθείς σκατόπουστα. Να σαι καλά να σέρνεσαι και με το καλό να μας ξανάρθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ ρε αρχιερέα της λεχροδιανόησης και ακοίμητε φρουρέ της πόζας,όλο δεν μπορείς,αλλά το γαμωσχόλιο,γαμωσχόλιο έτσι;Ξέρεις βρε αρχίδα ότι όλοι σου ξηγιόμαστε πίπα και κώλο να μας τον ανοίξεις ωσάν το τούνελ και όλ' αυτά για ένα άρθρο σου και μας γράφεις στο αναπαραγωγικό σύστημα που διαθέτεις (όποιο και να 'ναι αυτό)...σ' ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια!

      Διαγραφή
    2. Εε δεν μπορούσα να αντισταθώ σε ένα γρήγορο φιλικό καντήλιασμα της χάρης σου, τι να κάνουμε; όσο για τα άλλα που λες, άμα είναι να ξηγηθείς εσύ πίπα-κώλο για άρθρο, τότε μη σώσω και γράψω. Κρυφομπεμπέκο... άιντε... καλό ξετέντωμα... βρωμόπουστα...

      Διαγραφή
    3. πες και του συφήλογλου του Max Dark να έρθει να γράψει γιατί η κρυφή αγάπη του η Vickyyy θέλει να του κάνει πατουσο...κάτι με τις πατούσες της τέλος πάντων..

      Διαγραφή
    4. ααα ναι δεν σου 'πα εεε;;Θα πάω όντως να γαμηθώ!!

      Διαγραφή
    5. Τωρα αυτο το οτι εγω ειμαι η κρυφη αγαπη του Dark δεν ξερω απο που το εβγαλε το προβληματικο σου μυαλο αλλα δεν μπορω να ασχοληθω εχω πλεον αποδεχτει οτι δεν μπορουν να ειναι ολοι σαν εμενα και εκτος των αλλων παντα δειχνω μια συμπαθεια σε ατομα με ειδικες αναγκες!
      Καλες διακοπες απο τις διακοπες που ηδη κανεις και να μην σου κατσει ουτε ελληνιδα γκομενα!
      Φιλακια ρε αχρηστε κουμπαρε!

      Διαγραφή
    6. ειδικές ανάγκες έχεις εσύ μικρή έκφυλη γάτα της Λουκρητίας Βοργίας που επειδή είσαι τσιγκούνα να πάρεις εκεί ένα δονητή της προκοπής,έφτιαξες ένα μπλογκ για να ερεθίζεσαι...πάλι καλά που το παρτάλι είναι τόσο κοντός που μοιάζει με όρθιο ντίλντο και κάπως περνάει η ώρα

      Διαγραφή
  2. Twra egw nai men prepei na se vrisw alla eisai kai pateras mou gamw to feleki.a to vra..de ntrepesai re na phgaineis diakopes kai na mh me kaleis KAN? mhn akousw dikaiologies tupou "allh fora gio mou" kai alles tetoies malakies giati exw kai rwsiko aima stis fleves mou kai ama ta parw ginomai tourkos.kala na peraseis.
    kteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άμα σου πω ότι δεν θυμάμαι ρε γιο μου ποια είναι η μάνα σου,γαμώ,θα με πιστέψεις;Την άλλη φορά γιο που θα πάω διακοπές θα σε πάρω κι εσένα για να σου δείξω το "σεξ"...απλά δεν θα μπορείς να κάτσεις μετά από τόση ψωλή!!

      Διαγραφή
  3. Πούτσες μουνια αρχίδια κώλοι παρτούζες βυζιά χύσια.
    Στα αρχίδια μας που πας διακοπές. Και στον πούτσο μας βασικά.
    Εμένα μπορείς να με ξαναπιάσεις και να μου γαργαληθουν τα παπάρια από την στεναχώρια.

    Καλά να περάσεις ρε παπαρόφιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ ρε πιπάκο!!!Και μην ξεχνάς...ο Χωστηράκος σου θα σου δώσει τα παπάρια στο κουτί,όπως ξηγιούνται μπαουλάκι στους κατατρεγμένους του "έχεις πακέτο"...'φχαριστώ ρε γούτσου-πούτσου και πάλι!

      Διαγραφή
  4. Όταν ο Ποητής λέει ΄δε γράφω' κάνει Ποίηση' , non?
    ―Πόσο θα ήθελα να μην ήμουν Κυρία & να ήξερα να βρίζω δημιουργικά.. ωστόσο, (για να μαθαίνετε & οι νεώτεροι) μπορεί οι Γυναίκες να μην το 'χουμε με το βρίσιμο μα έχουμε έμφυτη την Κατάρα. Όπερ και αφιερώνω μιά μεγάλη αγάπη να τα ακούσετε από τον ειδικό:

    http://www.youtube.com/watch?v=pdfkdVmmLeA&list=PL738C8CCD8C0E37FF&index=10&feature=plpp_video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκτό Δάφνη,γιατί με το που είδα Τζώννυ ένιωσα στην αντρική και 10000% παρθένα κωλοτρυπίδα μου,ένα τριζάτο κωλοδάχτυλο (όπως θα έλεγε και ο Διπρόσωπος) και αναπήδησα ξαφνιασμένος απ' την καρέκλα μου!

      Διαγραφή
    2. χαλαρά....κωλοδάχτυλο με νυχάκι και δαχτυλίδι χέβυ-μέταλ με δράκους και τέθοια...πόνεσε σου λέω....

      Διαγραφή
    3. Έτσι θα γίνεις Αν-d-ρας ― οι άνδρες δεν πονούν dear.

      Διαγραφή
  5. Κουράστηκες πολύ να μας βρίζεις, μουνάκι; Τσίμπα ένα αρχίδι που σε χάλασε κιόλας! Και κανόνισε να γυρίσεις ολόκληρος, συφιλιάρη. Άντε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά εσύ κι αν έχεις να φας πατόγαμο στο νέο κύκλο επεισοδείων.....!!Θενκς άη γκεςς

      Διαγραφή
  6. kala gamisia file......

    o filos sou o geologos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου γεωλόγε,έχω να σου πω ένα άντε γαμήσου και σε αγαπάω πατόκορφα και από πίσω,κι όταν θα ξαναπάμε για ρακές θα σε ξεμοναχιάσω να σου κάνω το κωλί φλαμπέ!

      Διαγραφή
  7. Για που το βαλες μωρή Λουλού;;; Τη ρώτησες την γυναίκα;;;
    Γύρνα γρήγορα γιατί θέλω να δω τι μαλακίες σκέφτηκε πάλι το διαστροφικό σου μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπουκάκε πάνω στο μαντήλι που καλύπτει τα μούτρα της νιτζοστολής σου γκέυλορντ,αυτό σκέφτηκα!

      Διαγραφή
    2. Σιμέιλ στα μούτρα σου αγαπητέ κακολντ!

      Διαγραφή
    3. τραβέλια στη δική σου μάπα και να σου κάνουν και
      Tea-bag τ' αρχίδια τους πάνω στο στοματάκι σου

      Διαγραφή
  8. Μια από τα ίδια κι εσύ ε μουνόπανο;
    Επίσης είσαι και Λοβέρδος (μέγιστη βρισιά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοβέρδος είσαι και φαίνεσαι καθυστερημένε αλκοολικέ γιε του Πασχάλη

      Διαγραφή
    2. Μέχρι το Πασχάλη με τιμούσες, μου το χάλασες στο τέλος!

      Διαγραφή
    3. Ίσα βρε μαλάκα που σε χάλασα κι όλας,που όλοι ξέρουμε ότι μεθάς κάθε βράδυ στις ωτισκοτέκ ντυμένη σάτουρντεη νάητ φήβερ με στρόμπερι ντάκιουρι...ντακιουρία

      Διαγραφή
    4. όχι και νάητ φήβερ..... ένα απλό μέικ απ μας κάνει....

      Διαγραφή
  9. Πουτσοσκαμπιλιάρη κλαψουρογαμώσαυρε,τι κάνεις ρε μούλε, σπάς;Και μας που πήζει η μούνα μας τι θα κάνουμε;

    Εύχομαι ο μικρός σου Βελονοπούτσης να την πέσει για ύπνο όταν εσύ θα φασώνεσαι με την Πόπη...Από το "Προκόπη" βγαίνει το όνομα..μην χαίρεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πήξει η μούνα σου που η μοναδικές σου φιλενάδες στο στρατό ήταν η Αγγαρεία,η Καλλιόπη και η Σκοπιά
      (3 Χάριτες),την μπζωλή μου τη λέω Χριστίνα γιατί είναι Φαρμάκη....κ Προκόπης μου είπε να σου πω να περάσεις να πάρεις τις ζαρτιέρες σου τις λεοπάρ που τις ξέχασες προχθές στην τουαλέτα

      Διαγραφή
  10. Μάγκα, καλές διακοπές.

    Αλλά...

    Έτσι και δω την αφεντιά μου στο Μπλογκάριθμο του Χωστήρα νο. 666, ορκίζομαι στον Όντιν, στην Κάλι και στον Ρα, όταν ποτέ σε δω από κοντά να σου κάνω κλύσμα με μπουκάλι Duvel.

    Φιλάκια!

    Με εκτίμηση,

    Vampiria, η Παρθένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πι. Ες.: Νομίζω ότι παραγνωριστήκαμε αρκετά στο πρόσφατο ποστ μου ώστε να μου δίνεις το δικαίωμα να σε ξεκατινιάζω. Αν όχι, την πάτησες, το πήρα μόνη μου!

      Διαγραφή
    2. Κανονικά και με το νόμο έπρεπε να σου σβήσω τα μηνύματα μικρή ταβερνιάρισσα και ξεπαρθενιάστρα φορτιστών για νόκια,γιατί δεν έχει ούτε ένα βρισίδι μέσα,εκτός αν το "κλύσμα" χρησιμοποιείτε πλέον τοιουτοτρόπως ώστε να πλακώνονται σοβαροί καθηγηταί πανεπιστημίων με τέτοιες προσβολές...θα υποθέσω όμως ότι ήταν χλευαστικό (;;;;) και θα παραμείνει

      Διαγραφή
    3. Iντά πες μωρέ; Θ'αποθάνεις!

      Παλιοποζερά, saxonοθρεμμένε, που να riffάρουν ο Thordendal και ο Sjögren το Bleed (http://www.youtube.com/watch?v=qc98u-eGzlc) με το παχύ σου έντερο ενώ σε έχουν δεμμένο στο κρεβάτι του Πεοκρούστη και παρακολουθείς με δάκρυα στα μάτια την όλη διαδικασία και στο τέλος ενώ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ στα μούτρα σου οι θεοί στο γεμίσουν με χοιρινό και να το κάνουν λουκάνικο και να το πουλήσουν στη Βαρβάκειο (άσχετο αλλά δεν θυμάμαι αν πουλάνε κρέας εκεί, αλλά ακόμα και λαχανικά να πουλάνε, δεν πειράζει, μπορείς να περάσεις ΚΑΙ για λαχανικό) και να το αγοράσει η Jameson και να το βάλει στον κώλο της για τις ανάγκες της νέας της τσόντας με τίτλο "Fucking a Greek Blonde", αλλά να μαραθεί και να σαπίσει μέσα στον κώλο της και μετά να την πάνε για εγχείρηση και να της το αφαιρέσουν χειρουργικά και να καταλήξει στους κάδους του νοσοκομείου όπου θα το φάει μια περαστική γάτα και τελικά θα το χέσει σε ένα παρκάκι όπου κάνουν πιάτσα crackwhores!

      Αν δεν σου σηκώθηκε με το παραπάνω, δεν ξέρω με τι θα μπορούσε να σου σηκωθεί.

      Το ηθικό εννοώ.

      Διαγραφή
    4. Και πάρε και ένα ορθογραφικό στη μάπα, για να έρθεις να στανιάρεις και να με λατρέψεις ακόμα πιο πολύ...

      "εκτός αν το "κλύσμα" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ"

      Διαγραφή
    5. Πρώτον,με τα πρώτα σχόλια δεν μπορείς να με ρίξεις,γιατί δεν μασάω από κομπλιμέντα και τέθοια ξερωγώ.Κατά δεύτερον το μαρτύριο που περιγράφεις πρέπει να το έχεις νιώσει από πρώτο χέρι με έξτρα μπουκάκε από μικροτσούτσουνους Νορβηγούς τυρομεταλάδες κι αν κρίνω από τα προηγούμενα κομπλιμέντα σου άρεσε και γι' αυτό μου το εύχεσαι.Τρίτον στη Βαρβάκειο δεν πουλάνε λουκάνικα,αλλά χρυσαφικά και είδη πολυτελείας,αν θες λουκάνικο σταμάτα να βλέπεις λεσβιακές τσόντες με την Τζέημσον και βγες έξω να γνωρίσεις άντρες.Κατά τ' άλλα θα σεβαστώ την επιθυμία σου και δεν θα σου κάνω το κωλί τόσο αγνώριστο,που θα βάζουν γύρω-γύρω πινακίδες "εκτελούνται έργα" και δεν θα μπεις ούτε και σ' αυτό το κόνσεπτ.Όσο αφορά το κλύσμα,είσαι τόσο ξανθιά που δεν κατάλαβες ότι σου την είπα για τη softness της λέξης,αλλά αφού θες να σε ξαναχύσω στη μάπα,δικαίωμά σου,αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αν δεν έχεις ρώγα χαραγμένη με διαβήτη και να δείχνει συνεχώς το Α του Κενταύρου,θα πάρεις κι εσύ τ' αρχίδια μου,λατρεία μου!!

      Διαγραφή
    6. Επειδή είσαι ξανθότερος από 'μένα, το λάθος ήταν στην ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ!

      Το κλύσμα χρησιμοποιείται! -ΑΙ, -ΑΙ!

      Παρατήρηση, οι Νορβηγοί δεν είναι μικροτσούτσουνοι. :P

      Διαγραφή
    7. Φίλος, έχω να ρίξω τόσο κλάμα έξι μήνες!
      Εντωμεταξύ ακόμα δεν έχεις ακούσει τίποτα.
      Παίζει ακόμα να σε ντρέπεται.
      Συνεχίστε, don't mind me!

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. ...και γιατί δεν έχω δει ποτέ αξιοπρεπές νορβηγικό πορνο;;;....οι Νορβηγοί έχουν τα ίδια μεγέθη με τις πεομπουκωμένες ξαδέρφες τους τις Ρώσες,άσε που έτσι ψηλόξανθοι που είναι θα είναι σούπερ για γκέυ τραινάκια,όπου σχεδόν σε όλα κάνουν την ατμομηχανή και τραβάνε από πίσω τους ένα συρμό πούτσες...και θα κάνουνε και "τσαφ-τσουφ".Όσο αφορά το ρήμα που μου διόρθωσες,το έγραψες με τόσο μεγάλα κεφαλαία που παίζει μετά που το έγραψες να το έβαλες να κάνει και υπερωρίες μέσα από τη σερβιέτα....
      Όσο αφορά εσένα μικρή σερβιέτα Thor,μάθε να βρίζεις και να μην κλαις γιατί θα σε βάζω μετά να προβάρεις δαντέλες και σεμεδάκια με τη Βαμπί-βρυα για την προίκα σου,καθώς τα μελαχρινά αγοράκια στη Βραζιλία εκτιμούν ιδιαιτέρως τα αγοράκια που έχουν μαζέψει 2 φράγκα στην άκρη για μια δύσκολη ώρα

      Διαγραφή
    10. Επειδή είμαι ντροπαλή, λέω να κόψω το ξέχεσμα εδώ, και να σου ευχηθώ από τα βάθη της καρδίας μου καλές διακοπές και καλή ξεκούραση.
      Άντε βρε, κι ότι είπαμε ψωμί κι αλάτι (στα μούτρα σου)!

      Διαγραφή
    11. ούτως ή άλλως κι εγώ πρέπει να φύγω τώρα...
      σ' ευχαριστώ γλυκιά μου κι όποτε νιώθεις την ανάγκη,γράφε μου εδώ να σε γράφω κι εγώ εεεεεεδώωωωωω 1-0!!!

      Διαγραφή
  11. THEY CAN'T STOP US, LET THEM TRY, FOR HEAVY METAL WE WILL DIE!

    Χωστήρα, είσαι άσχετος, ανεκδιήγητος, απερίσπαστος, νευρόσπαστος, ψαθυρός, γλαφυρός, εγκάρσιος και διατμητικός. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατί είσαι ΚΑΙ διατμητικός, εφελκυστικός, καμπτικός και θραυστικός... ΟΚ, καλό το βρισίδι, έχω την προσοχή σου? Μην πεις ότι είμαι άκυρος, υποτίθεται ότι διαβάζω και το εμπλούτισα με ανάλογη ορολογία... Καλά να περνάς όπου πας, κλείσε ίντερνετ, κινητά κλπ και γάμα ασυστόλως. Θέλω όταν γυρίσεις να μη θυμάσαι ούτε τι ημερομηνία έχουμε, ο αποκλεισμός από τον πολιτισμό κάνει καλό στον άνθρωπο... και στο καπάκι να ρίξεις και το άρθρο που λες... εγώ από τη μια βαριέμαι να γράψω άρθρο, από την άλλη είμαι σε εξεταστική και δεν βρίσκω κάτι να γράψω που θα είναι ουδέτερο (με άλλα λόγια όλα τα topics που έχω στο μυαλό μου είναι risky stuff)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ken παίζει και να τράβηξα.....και 5 μαλακίες μη σου πω μέχρι να διαβάσω όλες αυτές τις "βρισιές".Είσαι όντως διαβαστερό μπρουταλοτράβελο και γι' αυτό προτείνω τελετουργικό αυτοπαλούκωμα για την περίπτωσή σου.Το επόμενο άρθρο σου,προτείνω να πραγματεύεται το θέμα :
      "η ζωή μου μετά τη λοβοτομή μου" και ευχαριστώ για τις ευχές!

      Διαγραφή
    2. Ρε μαλάκα, έφυγες από Κρήτη και ξεσκίστηκε στους σεισμούς, ΓΥΡΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ!!!

      Διαγραφή
    3. τους νιώσατε τους σεισμούς...ήμουν εγώ που πηδούσα εκείνη την ώρα....άμα σου πω και για το ηφαίστειο στη Σαντορίνη θα φρικάρεις!

      Διαγραφή
    4. Σκέφτηκα να σου πω "τόσο σπάνια πηδάς, ρε συ και δεν έχουμε σεισμούς τόσο συχνά?"... κακίες υψηλού βεληνεκούς... χαλάρωσε όσο μπορείς στις διακοπές γιατί μετά θα πρέπει να συνεχίσεις το ανθρωπιστικό σου έργο διαφωτίζοντας την ανθρωπότητα, πάντως...

      Διαγραφή
  12. Διακοπές; Ποιες διακοπές; Τι διακοπές?! Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ!!!!!! Εγώ θα λιώνω για έναν ολόκληρο μήνα μέσα στο χάος των γερμανικών & εσύ ο έκφυλος θα καλοπερνάς σε κάποια ηλιόλουστη παραλία με γκομενάκια να σου κάνουν αέρα (& άλλα πράγματα, φυσικά) και mojito ανά χείρας!!!! Είναι άδικη η ζωή. Παρ` όλα αυτά καλά να περάσεις και να επιστέψεις ακόμα πιο κάφρος (δεν ξέρω, βέβαια, αν γίνεται αυτό…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρή περθενοπιπίτσα Λεύκη,όχι διακοπές για σένα,αλλά ούτε βόλτα μέχρι τις καφετέριες για παγωτό χωνάκι δεν σου αξίζει...άκου ένα γεγονός για να με μισήσεις.Πήρα πριν 4 χρόνια το πτυχίο το Α1 μετά από 7 μήνες μάθημα μόνο...γι' αυτό sauch mein schwantz und bleib ruhig,weil meine "kugeln" luft brauchen!!!!(μετάφραση για τους υπόλοιπους αγράμματους:ρούφα την ψωλή μου και ησύχασε,γιατί τ' αρχίδια μου θέλουν αέρα)...έφυγα κάφρος και θα επιστρέψω κάβλος..κι ευχαριστώ για τις ευχές!

      Διαγραφή
    2. Oh Gott, was ist denn los hier?! Παιδί μου, εσύ το σκίζεις το γερμανικό! Να πας στη Γερμανία και να τους (βσκ. τις) πεταξεις τα ματια έξω με τα γερμανικά σου! Άνετα συνενοήσε!!!! Εύγε!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. μικρό μου καβλοράπανο Λεύκη πρόσεξε την κατάληξη του "συνενοήσαι" γιατί όπως είδες πριν,ο πιτόγυρος-σπελλ νάζι των μπλόγγερ,η Βαμπίρ-ροια τρώγεται με τις τρίχες τις από την αγαμαμία και θα σε βρίσει λες και δεν υπάρχει αύριο!!Μερσύ από καρδιάς για τα καλά λόγια,αλλά οι Γερμανίδες έχουν καταντήσει κι αυτές ξενέρωτες αλκοολικές

      Διαγραφή
  13. Aν όλα αυτά είναι η επιτομή του bad-trip θέλω και άλλo l.s.d τώρα. Γαμώ την γουρουνοκεφαλή του Σάνγκλιοθ γαμώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάρε ρε μαλάκα ένα ευρώ και πήγαινε να τον παίξεις με την απονομή των χρυσών βατόμουρων παπάρα κι όταν τελειώσεις να γαμάς τη γουρουνοκεφαλή,βράσε την και φά' την για να 'χεις να λες "νόστιμο που 'ταν το γαμημένο"

      Διαγραφή
    2. Xυσαμόλι Σάγκλιοθ in your faces!...Υes this is a fuckin A Bad Acid Trip.

      Διαγραφή
  14. Ρε Καριόλη, η μόνη δικαιολογία που σου δίνω είναι να ταξιδεύεις με μονοθέσιο μονοκινητήριο υδροπλάνο...
    Έπρεπε να κάνεις διαγωνισμό μπλογκάριθμου για το ΠΟΙΟΝ θα πάρεις μαζί σου.. εμείς δηλαδή δεν αξίζουμε λίγες μέρες διακοπές???
    Α ΓΑΜΗΣΟΥ με κανα καλό μουνί εκεί που πας.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χοντρούλη Devlin δεν χωρούσαμε κι οι δύο στο τετραθέσιο γιατί έχεις γίνει τετράπαχος.Νικητής δεν υπάρχει γιατί είστε λούζερς του ελέους του Ασταρώθ όλες σας.Και με το νέο κόνσεπτ που ετοιμάζω θα σας φτύνει μέχρι κι η Τατιάνα Στεφανίδου και θα γελάει μαζί σας μέχρι κι ο Φλωρινιώτης...σ'ευχαριστώ πάντως και θα φροντίσω να σκορπίσω και μια σταγόνα φλόκι για πάρτη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν. Υπάρχει το γυναικείο σου αντίστοιχο σε blogger.

    Γράφει καλά, και αυτή, είναι ευρηματική, και αυτή, αλλά έχει ένα πρόβλημα, και αυτή. Έχει συγκεκριμένο κόλλημα και τα 9 στα 10 κείμενα έχουν να κάνουν με σεξ, τσόντες, και τους "άτιμους τους άντρες".
    Επειδή, για να παραφθείρω γνωστό ρητό, έχουμε διασκεδαστές αυτούς που μας αξίζουν, είναι και αρκετά γνωστή/εμπορική σεναριογράφος (και όχι μόνο). Στο δίκτυο γράφει σε διάφορες σελίδες, και μια πρώτη γεύση θα πάρεις από το blog της:
    itsaousa.blogspot.com
    Εδώ, μάλιστα, φαίνεται να σου ρίχνει του γάντι: Οι σηκωμάρες του διαδικτύου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθοςφίλε μου,το μπλογκ της είναι ναι μεν πολύ χαλαρωτικό σαν μεσημεριανή μαλακία και έριξα και αρκετό γέλιο αλλά δεν θεωρώ ότι η κοπέλα είναι το θυληκό άλτερ-ίγκο μου...είναι λίγο πιο μπρουταλιάρα από μένα και σε σημεία,πιο απ(ό)λυτη!!!Αλλά δυστυχώς το μεγάλο μείον του μπλογκ δεν προέρχεται από αυτή (τελείως),αλλά από τα σχόλια,όπου όλοι είναι ευγενικούληδες και καλοσυνάτοι με απαλά πειραγματάκια,που παλιότερα θα με έκαναν κι εμένα να πω "ας γράψω κι εγώ την παπαριά-άποψη μου"...αλλά όχι πλέον.Δυστυχώς ρε φίλε η όλη φάση μου θυμίζει ελαφρά ματωμένη σερβιέτα,αλλά σε γουστάρω γιατί για ένα τεταρτάκι μου έδωσες μια ευχάριστη τροφή για σκέψη....τώρα άντε και γαμήσου και γράψε κανένα υβριστικό σχόλιο γιατί αλλιώς θα χύσω στα μούτρα σου και θα διαγράψω το σχόλιο,ώστε η Τσαούσα να χαθεί στη λήθη της ανυπαρξίας...άσε που το κοντομάλικο γκόμπλιν έχει να γράψει εδώ κι ένα χρόνο....λες να γαμήθηκε τελικά με τον γκόμενο που μας είπε;

      Διαγραφή
    2. Τώρα νομίζω γράφει σε διάφορες σελίδες ανα το δίκτυο που γράφουν και άλλοι, πχ όπως στο δεύτερο λινκ.
      Θα έπρεπε να σε ενοχλεί που είναι και εμπορικό όνομα ενώ εσύ ακόμη όχι. Λες να φταίνε τα κυκλώματα; Λες να δηλώσεις ο Έλληνας Bukowski;

      Διαγραφή
    3. Αρχίδα εξακολουθείς και δεν βρίζεις,αλλά η προσβόλα η διπλή ήταν αρκετά ευφάνταστη!!Δεν ξέρω που γράφει η θηλυκή κοντομάλλα γκόμπλιν ούτε πόσα αρνιά την ακολουθούν (αν και ο Στάλιν έλεγε ότι η ποσότητα έχει τη δική της ποιότητα,αλλά ποιός τον γαμεί κι αυτόν).Αλλά ξέρεις ποια είναι η μαλακία,ακούω συνέχεια για τον Μπουκόφσκι,αλλά δεν έκατσα ποτέ να διαβάσω....κυρίως γιατί βαριέμαι τα φιλοσοφοκοινωνικοπολιτικογαμικά βιβλία),οπότε δεν θέλω να με συγκρίνουν μ' αυτόν...εκτός κι αν θέλετε να προσδώσετε στον εν λόγω συγγραφέα μια νέα,μεγαλύτερη αίγλη,περιβάλλοντας τον με τον μανδύα του ονόματός μου (ετοιμάζομαι να κλάψω με δάκρυα συγκίνησης από αυτά που γράφω)

      Διαγραφή