Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Ο ΜΠΛΟΓΓΆΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΣΤΉΡΑ "4"


ALERT:ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑΝ ΜΠΛΟΓΓΕΡ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑΜετά τον Κάλλιστο προχωράμε σε νέα επίπεδα:
Littlewind (http://atsalakoti.blogspot.com/)


Όου μαδερφάκερ και επί γης ειρήνη!!!
Ξέρουμε ότι έχει πολλούς φίλους:τη σκιά της,τα δάση και τα ποτάμια.Ξέρουμε επίσης ότι οι ευχές της πιάνουν τόπο και ο κόσμος σιγά-σιγά καταστρέφεται.
Είναι ένα πονεμένο σκοτεινό ξωτικό με φτερό γλάρου στο καπέλο(που θα 'θελε να φοράει) και μια μελαγχολική 
νεράιδα-τατουάζ κάτω από την πατούσα
Δεν μας δίνονται πολλά στοιχεία και γι' αυτήν,πέρα από ένα ποντίκι που μασουλάει/φυσάει ένα μαγεμένο (κ)αυλό.
Ξέρουμε όμως ότι είναι πολύ εγκεφαλικιά γκόμενα,με τάσεις αυτοκαταστροφής και ισορροπίες τινέητζερ που πρωτοήπιε μια κάσα μπύρες.
Έχει και ένα-δυο φίλους με τους οποίους ΔΕΝ μοιράζεται τη μοναξιά της και την οργή της(;;;;;).Ακούει και μουσική...μη φανταστείτε τίποτα νορμάλ(το "King of the kill" εξαιρείται),κατατονική σχεδόν emo και οργισμένη ποπ,οπότε καταλήγουμε εδώ (σε μικρή ηλικία και σε πρώιμο σύνδρομο "είμαι μόνιμα σε φάση πρώτης μέρας περιόδου").3 σχόλια:

 1. Χαχαχαχαχαχαχα! Όου μάδερφάκερ γελάω ακόμα κι ας μου σβήστηκε το σχόλιο την 1η φορά!

  Παίζει να έχω τέτοια φωτο από τα μικράτα μου που σηκώνει λεζάντα "Όταν μεγαλώσω θα σας ανατινάξω τα άντερα με coca cola και mentos!"

  Oργισμένη pop? Σίριουσλι;

  Πι Ες
  Το τατού είναι crescent και όχι στην πατούσα! Peace ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 'Οου μάδερφάκερ,μας έχεις ξεπετάξει εδώ και 1μιση βδομάδα με μια φρασούλα κι ένα U2(δάχτυλο στον οισοφάγο,οργισμένη ποπ),κάτσε να γράψεις και κανένα άρθρο!!
  Κόλα και μέντος...τελικά είσαι πιο βάλγκαρ γκόμενα απ' ότι νόμιζα.
  Το "φεγγαράκι μου λαμπρό" αν δεν είναι στη πατούσα,θα είναι μάλλον στη μασχάλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πωωω γκρίνια! Έγραψα για να σκάσεις, έβαλα και τραγούδι για να γκρινιάξεις... είπαμε κυκλοθυμία, ριμέμπερ; Σήμερα King of the kill, αύριο, who knows?

  ΑπάντησηΔιαγραφή