Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΜΆΚΙ ΣΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΣ ΞΕΠΈΤΑΣ

Πρόλογος:έσβησα τις πιο ηλίθιες αναρτήσεις μου και "κατά λάθος" τη μία και μοναδική που περιείχε και μια μεγάλου μεγέθους φωτογραφία μου,ώστε οι μελλοντικοί die-hard οπαδοί μου να μην νομίζουν ότι έχω κοντά μαλλιά και με κράζουνε σα γαλοπούλες.Eπίσης,όποιος,διαβάζοντας μια παλαιότερη ανάρτηση ενός οποιουδήποτε μπλογκ,επιθυμεί να γράψει σχόλιο,μπορεί να το κάνει γιατί τα "χεντκουώρτερς" του blogger μας επιτρέπουν να δούμε τα τρέχοντα σχόλια κατά χρονική σειρά....αυτά  







πολύ "εμβληματική" εικόνα,δεν συμφωνείτε;!!!
Θα δείτε στο τέλος ότι δεν είναι άσχετη με τον τίτλο.


Ετοιμαστείτε τώρα να λάβετε τις εντολές μου και να τις τηρείτε σαν το βαγγέλιο για να γαμάτε τουλάχιστον 5-7 μήνες το χρόνο.Μουνόδουλοι-σχεσάκηδες και 
ξερόλες-σαυβ(ου)ρογάμηδες το μπούλο...τώρα θα μιλήσουμε για πχοιότητα!!!


Το καμάκι λοιπόν είναι ένα κατ' εξοχήν ανδρικό άθλημα (όχι 100% όμως) που λαμβάνει,ως επί το πλείστον,χώρα σε μπαράκια και τέθοια και ΑΝ ΔΕΝ γίνεται κονέ μέσω κοινού γνωστού,περιλαμβάνει τα εξής:



  •  ανίχνευση γύρω χώρου με αετίσιο βλέμμα και ένστικτα predator,για την εξεύρεση κατάλληλου θηράματος.
  • εξεύρεση αυτού καθώς και 2-3 ακόμα εναλλακτικών σε περίπτωση βρώσης ζυμαρικού (χυλόπιτα)
  • συνομιλία με τα υπόλοιπα αρσενικά της αγέλης         (αν υπάρχουν,γνωστά και ως "τα μουνόπανα,οι φίλοι του"), για την βαθμολόγηση των πιθανών στόχων.
  • χάχανα και βαρύτατη υποτίμηση των τυχών άτυχων κορασίδων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε να χαρακτηριστούν ως "πατόμουνα" ή "καβλοράπανα".
  • παραγγελία στο μπαρ μπύρας-πιπίλας (για τους άφραγκους και αλβανούς) ή ουίσκυ για τους "βαργιούς κιασήκωτους" ή μοχιτοειδή σαλατοκοκτέηλ για τους "γαμάς δικέ μου,high-5",ή ένα νορμάλ ποτό,όπως καμπάριμετόνικαςπούμεπουείναικαιγαμάτοκαιδενείναιαδερφήστικο για μας τους υπόλοιπους!!!
  • ΤΟ ΣΩΣΤΌ ΚΑΜΆΚΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΧΟΡΌ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΈΣΙΜΟ.
Εδώ είναι η ώρα που θα κάνουμε τον διαχωρισμό των προβάτων από τα κατσίκια για να μάθουν οι νεώτερες γενεές καθώς και οι τελείως αποτυχημένοι τι πάει επιτέλους στραβά και το βράδυ καταλήγουν να γαμάνε τη Χουφταλία την Πενταδάχτυλη.


    Αν ψάχνεις να βρεις σοβαρή κοπέλα που θα ανταποκριθεί στο καμάκι σου σε μπαράκι,είσαι μαλάκας και σήκω φύγε από 'κει γρήγορα...ξέρεις τι εννοώ.Οι σοβαρές κοπέλες ΔΕΝ ψάχνονται για γκόμενους στα μπαράκια,μπορεί να κοζάρουν μόνο για τη φάση και τη χαρά της ξεφτίλας που σου ετοιμάσουν αν τις πλησιάζεις (ακούγομαι πικρόχολος;Χέστηκα,έτσι είναι τα πράγματα κι ας χτυπιέστε εσείς σαν τις επιληπτικές ότι κάνω λάθος.Η πουτανιά είναι χτυπημένη με ταττού στο dna σας και μη φοβάστε,το έχουμε αποδεχτεί...αγοράστε όμως κανένα δονητή παραπάνω γιατί σύντομα,λόγω κρίσης,που θα φεύγουμε εξωτερικό,θα πηδάτε μέχρι και τα πιγκάλ της τουαλέτας από την αγαμία).


   Αν ψάχνεις να γαμήσεις και ΒΓΆΖΕΙΣ πάνω από 1,5-2 χιλιάρικα το μήνα,δεν χρειάζεται να συνεχίσεις να διαβάζεις,είσαι ήδη στόχος γυναικείου καμακιού,γιατί η γυναίκα της συνομοταξίας predatorous-fataoulous λειτουργεί σαν τους οίκους αξιολόγησης.


   Αν δεν τα βγάζεις,αλλά είσαι αξιοπρεπές κάθαρμα,πρέπει να γίνει πάλι διαχωρισμός:








GET TO DA CHOPPAΑΑΑ λέει κι Σβατζενέγρος ΦΎΓΕ ΑΜΈΣΩΣ,σε περίπτωση που στοχεύεις να βγάλεις Ελληνίδα γκόμενα άνω των 18.


Πήγαινε σε τουριστικά μπαράκια,πήγαινε σε κωλόμπαρα αν είναι χειμώνας (θα σου κοστίσει λιγότερο και χωρίς εξευτελισμούς).
Αν θες ντε και καλά να βγάλεις τέτοια γκόμενα,βγες από το άχρηστο μπλογκ μου γιατί σου λέω παπαριές,άδειασε τον τραπεζικό σου λογαριασμό και τράβα ψόφα κάθε βράδυ στο αλκοόλ και στη μαλακία.
Αν είσαι γκόμενα εσύ που διαβάζεις,κάτσε κάτω το γκώλο σου και μάθαινε γιατί κάθε καλοκαίρι εξαφανίζονται όλα τα καλά τα παιδιά.


Περπατάω στο δρόμο ή είμαι σε μπαρ (πελάτης,όχι πίσω από τη μπάρα),ή είμαι στο γυμναστήριο,ή σε δημόσια υπηρεσία και σε κοιτάξω με το "βλέμμα" (ξέρεις ποιο εννοώ),καταλαβαίνεις ΑΜΈΣΩΣ ότι γουστάρω που είσαι έτσι όμορφη.Αμέσως σε  περνάω ακτινογρ....αξονική τομογραφία ώστε να ξέρω ότι έχεις κορμάρα,βυζάρες/κια και όλα τα καλά του θεού,μέσα σε εκατοστά του δευτερολέπτου.
Όλα αυτά τα ξέρεις.Καλά ως εδώ;;;;Ωραία...
Μετά θα με κοιτάξεις κι εσύ για κλάσματα του δευτερολέπτου για να δεις καλύτερα το μαλάκα που σε κοιτάει.Αμέσως τα αρχέγονα μου ένστικτα χτυπάνε υπέρυθρο και στη φαντασία μου έχεις αρπάξει ροπαλιά στο δοξαπατρί για να σε σούρω στη σπηλιά μου και να σου κάνω ασύγκριτο σεξ σου σκάω το χαμόγελο το στραβό το αντρίκιο,ναι αυτό του Gerard Butler  που καβλώνει ακόμα και ροφό,χαιρετώντας σε παράλληλα με τα μάτια μου.




Είναι εξακριβωμένο στο 100% των πειραμάτων ότι η Ελληνίδα θα κατεβάσει το φυμέ γυαλί/ηλιακό συσσωρευτή/μύγα,θα στραβώσει με απέχθεια τους ελάχιστα ορατούς μύες του προσώπου και θα γυρίσει από την άλλη πλευρά λες και από τη δική μου μυρίζει σκατά και...και........και...........ΆΝΤΕ ΓΑΜΉΣΟΥ.
Το χειρότερο δε είναι ότι,αν με γουστάρει και κατά διαολική και τριβολική σύμπτωση μας συστήσει κοινός γνωστός τότε και μόνο τότε θα μου ανοίξει κουβέντα αυτή και τσιριμπιμ-τσιριμπόμ......τότε αγάπη μου δεν το θέλω εγώ και να πας να γαμηθείς γιατί είσαι σάπια και υποκρίτρια.Όταν σε χαιρετάω να έχεις τη γαμημένη την ευγένεια να με αντιχαιρετήσεις και μετά ας μη με ξανακοιτάξεις.
Το καμάκι είναι μέσα στη ζωή κάθε έμβιου πλάσματος και δεν είναι καθόλου ρετρό,όπως θα ήθελαν κάποιες ψυχές που με διαβάζουν και τώρα τρίβουν το μουνάκι τους λέγοντας "Θεέ μου,καλέ τι άάάάντραααςςςς!!!!".
Είναι ο λόγος για τον οποίον τα μουσκάρια έχουν μακρυά κέρατα και μεγάλες ψωλές,τα παγόνια μια μαλακισμένη βεντάλια καρφωμένη στο γκώλο,τα λιοντάρια εξτένσιονς και εγώ κάνω σέρφινγκ,παγκράτιο,έμαθα 5 γλώσσες και τέτοιες μαλακίες.Η αιτία είναι φυσικά το σεξ και το προνόμιο να επιλεχθώ ανάμεσα στα υπόλοιπα 'σερνικά,από εσένα που δεν ξέρω τι στο διάολο μου 'κατσε στο κεφάλι αλλά σε γουστάρω και παράλληλα να εκμηδενίσω τον ανταγωνισμό (κάπως έτσι κολλάει και η εικόνα στην αρχή του κειμένου).


Θα εκμυστηρευτώ κάτι που στ' αρχίδια σας κιόλας που θα το διαβάσετε.Οι άπειρες φόλες και χυλόπιτες που μάζεψα στα ευαίσθητα χρόνια της εφηβείας μου,με έκαναν ντροπαλό κάτι που όσο και να το παλεύω δεν μου φεύγει τελείως.Παλιότερα αν μια κοπέλα στο άσχετο με κοίταζε και μου χαμογελούσε κοκκίνιζα κιόλας.
Ευχαριστώ λοιπόν τις τουρίστριες (και κομμένες οι μαλακίες) οι οποίες ΠΡΏΤΕΣ έκαναν το πρώτο βήμα και μου έδειξαν ότι αξίζω πολλά στο διεθνές χρηματιστήριο του σεχ!!!Ξεπέτες δεν μπορώ να πω ότι έκανα πολλές,γιατί είμαι αγαπούλης,αγκαλίτσας και άλλα αηδιαστικά (ας με συγχωρέσουν τα μουνόπανα που με θεωρούν ίνδαλμα της ξεπέτας).
Εγώ δεν είχα ποτέ κατά νου να έχω σχέσεις με Ρωσίδες και λοιπές κοπέλες από το εξωτερικό,αλλά όταν οι συμπατριώτισσές μου με έχουν χεσμένο,θα στραφώ κι εγώ εκεί και πίστεψέ με υπάρχουν απίστευτες κοπέλες εκεί έξω που δεν ακολουθούν το δόγμα που ο Κάλλιστος είχε εκφράσει ως "Πούτσα,Λούσα και Χορός της γυναίκας ο καημός"




Συνεχίζουμε λοιπόν τα βήματα του σωστού καμακιού,που πλέον ξέρουμε ότι έχει στόχο "αθώα" αλλοδαπή κορασίδα που ήρθε στη Ελλάδα για διακοπές:



  • λες στον πιο πέφτουλα της παρέας να μην κάνει καμιά μαλακία και παράλληλα βάζεις λίπασμα στα μπούτια σου μπας και  φυτρώσουν αρχίδια εκεί.
  • λες στο φίλο σου που έχει πιο πολλά αρχίδια από σένα,ή τον πιο πιωμένο,ν' ανοίξει συζήτηση με την παρέα του στόχου(κλανιάρη).
  • ψυχολόγησε το θήραμά σου και πράξε ανάλογα (σε παιχνιδιάρα να είσαι αντιδραστικός,σε "κιουρία" να είσαι παιχνιδιάρης και απαλός φλερτάκιας,σε συνεσταλμένη κατανοητικός,σε διαχυτική διαχυτικός αλλά ΌΧΙ σαλιάρης,αν είναι μεγαλύτερή σου απλά χαλάρωσε....η θηλυκές να μην γράψουν μετά σχόλια του τύπου..."κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και δεν είναι έτσι όπως τα λες"...ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ Σ' ΑΥΤΆ.Αν ο μαλάκας αποτύχει να σας την πέσει σωστά,φταίει που είναι μαλάκας και δεν σας ψυχολόγησε σωστά....και δεν είσαι τουρίστρια...και σκάσε).
  • ελέγχεις όταν θα πας τουαλέτα να έχεις αρκετό αριθμό από διαφανείς πλαστικές μπαλακλάβες για το μικρό "τρομοκράτη" που κρύβεις στο παντελόνι σου.
  • πρόσεξε την ώρα που θα της πεις να φύγετε για να πάτε να βγάλετε τα μάτια σας,πολύ νωρίς θα την φοβήσει και πολύ αργά θα την ξενερώσει και θα τρέχεις την επόμενη μέρα στο ΙΚΑ να κολλήσεις κι άλλα ένσημα στη Χουφταλία.
  • Φρόντισε πριν φύγεις απ' το σπίτι να έχεις κάνει γαμηστερό μπάνιο και να έχεις καθαρίσει καλά το Γιούτσο από τα "μαλακοτύρια" γιατί η έννοια της κοπέλας για το βρώμικο σεξ δεν έχει να κάνει με την αηδιαστική και κολλώδη γλιτσοπιτυρίδα του πούτσου σου.
  • Βρες ένα ωραίο άρωμα για "τη γκορμάρα".Μικρό μυστικούλι.Αν σου μυρίζει εσένα και των φίλων σου όμορφα,διάλεξε άλλο,το οποίο να σε απωθεί (στην όσφρηση λειτουργούμε διαφορετικά οι άντρες από τις γυναίκες και πάρε παράδειγμα τη μυρωδιά του αντρικού πέους γνωστή και ως "πουτσίλα:σ' εμάς  βρωμάει,αλλά στις γυναίκες λειτουργεί εντελώς αντίθετα) και  ρώτα τη γνώμη ενός θηλυκού που βρίσκετε εκεί,στην ανάγκη και της μάνας σου,να σου πει τη γνώμη της.
  • Τα νύχια σου θα πρέπει να είναι το πολύ 2 ημερών.Το φρεσκοκομμένο νύχι και το νύχι-Γούλβεριν θα της κάνουν σίγουρα τη μήτρα πατσά.
  • Θα ήθελα να πω "να μη λες σάχλες και μαλακίες γιατί τις ξενερώνεις",αλλά η τουρίστρια γουστάρει το παπατζηλίκι,αρκεί να είναι μέσα σε πλαίσια έτσι.Δεν μπορείς να της λες για Πόρσε Καγιέν κι απ' έξω να έχεις παρκαρισμένη μονοστεκιά τη glx 50 και με τρύπια εξάτμιση.
  • Μάθε να ντύνεσαι,ή μάλλον,να ΜΗ ντύνεσαι σαν αλβανός ζιγκολό του κατοστάρικου,γιατί ούτε που θα σ' αφήσει να την πλησιάσεις.
  • Το σεξ είναι δική σου υπόθεση,αλλά φρόντιζε να μη χαλάς τις γκόμενες με τις παπαριές σου κατά τη διάρκεια και μετά γιατί έτσι και σε πετύχω θα σου γαμήσω τα ράμματα...δεν ξέρεις πόσες φορές έχω κάνει τον παρηγορητή σε μουνάρες απ' αυτές τις μαλακίες και μετά ούτε που ήθελαν ν' ακούσουν για πέο.


Αυτό ήταν......ας συμβάλλουμε όλοι μας σ' αυτή την ανάρτηση ώστε να γίνει πιο έγκυρη.Αν και ξέρω ότι αυτή είναι η αντρική πλευρά του νομίσματος και δεν πρόκειται να αλλάξω τίποτα,αλλά ας ακούσουμε και τη γυναικεία γιατί έχω άπειρη όρεξη για αισχρά ταπώματα!!!

Τέλος να ευχαριστήσω τη Δάφνη Χρονοπούλου και τη NamNaira που συντέλεσαν με την ιδέα τους στη δημιουργία αυτού του άρθρου,καθώς και τη Vickyyy για ένα κομμάτι της άλλης όψης του νομίσματος,το οποίο όμως είναι εφαρμόσιμο στη Νάρνια και στη Μέση Γη!!!
(γεια σου Κώστα με τα ωραία σου!!)

110 σχόλια:

  1. Χωστήρας is BACK!!! Αχαχαχαχαχα, πέθανα στο γέλιο!
    "μοχιτοειδή σαλατοκοκτέηλ" - ο ξάδερφός μου το παραγγέλνει "χωρίς πρασινάδα". Αχαχαχαχαχα!
    "το φυμέ γυαλί/ηλιακό συσσωρευτή/μύγα" ή και φωτοβολταϊκό πάνελ!
    "ελέγχεις όταν θα πας τουαλέτα να έχεις αρκετό αριθμό από διαφανείς πλαστικές μπαλακλάβες για το μικρό "τρομοκράτη" που κρύβεις στο παντελόνι σου." - Αν περιμέναμε από τους άντρες... Η τσάντα είναι πάντα εξοπλισμένη με πυρομαχικά!
    "Το φρεσκοκομμένο νύχι και το νύχι-Γούλβεριν θα της κάνουν σίγουρα τη μήτρα πατσά." - Πες τα χρυσόστομε!

    Να τον ακούτε τον Χωστήρα οι υπόλοιποι άντρες, φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει εντρυφήσει στο θέμα, έχει πάρει άλλωστε και μεταπτυχιακό από το русский университет!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Παίζει να έχω και 8 στην τσάντα μου.... Τα ρώσικα δυσκολεύομαι να τα καταλάβω.. δεν έχω κάνει ούτε δέκα μαθήματα. Μόνο το мои студенты έπιασα!

      Διαγραφή
    3. "με ευχαρίστηση διδάσκω τους μαθητές μου"

      Διαγραφή
    4. Νιώθω άπειρα κολακευμένος Μαρία,Μαράκι,Μαριώ!!!Η συμπάθειά σου θα σου βγει σε καλό!Το ξέρουμε ότι έχετε κι εσείς μικρά τραμπολίνο στις τσάντες σας,αλλά αν όλα πάνε καλά θα χρειαστούν για τους "εφεδρικούς γύρους"...C ygaβοΛbcmβυeM R u4u Mουx cmygeHmoβ!!

      Διαγραφή
    5. Καλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έσβησες το σχόλιο γιατί σου ξέφυγε μια κατάληξη στα ρώσικα...

      Διαγραφή
    6. "C ygaβοΛbcmβυeM R y4y Mουx cmygeHmoβ"* γαμώ την κυριλλική γραφή γαμώ

      Διαγραφή
    7. Δωρεάν πληροφορία. Αν βαριέσαι να γυρίσεις το πληκτρολόγιο στα ρώσικα, πας google translate και σου βγάζει πληκτρολόγιο οθόνης στα ρώσικα κι η ζωή γίνεται αμέσως ευκολότερη!

      Διαγραφή
    8. ....ΕΊΔΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΆΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΈΩ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΈΣ ΕΞΑΙΡΈΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΊΔΩΝ;!;!;!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λες στο φίλο σου που έχει πιο πολλά αρχίδια από σένα,ή τον πιο πιωμένο,ν' ανοίξει συζήτηση με την παρέα του στόχου(κλανιάρη).

    Φίλε εδώ είμαι εγώ..με την διαφορά ότι οι μαλακές οι φίλοι μου δεν πάνε ποτέ!!

    Το να καθαρίζεις την μπουγάτσα από το παπάρι σου σε κάνει αυτόματα και πιο φρέσκο ακόμα και όταν δεν έχεις γκόμενα.. γιατί το να είσαι καθαρός και να περιμένεις σου δίνει αυτοπεποίθηση από μόνο του..

    Κολόνιες δεν βάζω αλλά παίρνω αρωματικό αφρόλουτρο. μέχρι εκεί.


    Δεν συμφωνώ με την ψυχολόγηση του θηράματος..Οι γυναίκες είναι μουρλές εχω δει καμάκι με ελιά από την ποικιλία της παρέας του και να την ρωτάει με αξάν "ελλλιτσα;".δεν χωράνε στατιστικά αλλά τύχη και ίσως και απελπισία.. γιατί αν σου πω, πως και σε τι κατάσταση γνώρισα στην Αντίπαρο την δικιά μου δεν θα με πιστεύεις..και με έχω σε κάμερα...sorry που σου γάμησα το ποστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός απαιτεί το βίντεο να ανεβεί!

      Διαγραφή
    2. AAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAAXAXAXXAAAA!!!!!"ελλίτσα;".Κάνε ένα ριβιού του βίντεο ρε μαλάκα...άντε και έχεις καιρό να γράψεις κι έχουμε μείνει με τον ταρίφα...δεν μου γάμησες το ποστ γιατί τ' αριστουργήματα δεν γαμιούνται,εκτός αν έχουνε μουνί

      Διαγραφή
    3. αν η κοπέλα σου είναι Ελληνίδα,μόνο τότε ο χαρακτηρισμός "μουρλές" είναι valid (έγκυρος)...δεν είναι όλες ίδιες..........χαχαχαχαχαχαα

      Διαγραφή
    4. ένα θα πω και ίσως κάποια στιγμή(που δεν νομίζω) να το ανεβάσω.. είμαι σουρωμένος τρώω πεινιρλί την ώρα που της μιλάω,μου λέει "θα κρυώσουν τα σουβλάκια" είχε πάρει για να φάνε οι φίλες της και γω άκουσα "σφηνάκια" και της λέω πάμε τώρα να κεράσω..και άλλα πολλά τραγελαφικά on camera..

      Διαγραφή
    5. χαχαχαχαχαα!!!Τις ίδιες παπαριές-λαρτζίλες που κάνω κι εγώ κάνεις....επιλεκτική ακοή και καπάκια αντιδράσεις σε χρόνο dt να κερδηθεί η παρτίδα...κανόνας όμως...ποτέ το πρώτο βράδυ της γνωριμίας δεν τρως μπροστά της βρώμικο εκτός αν σου το προτείνει αυτή....ζαμπουνιά

      Διαγραφή
  4. Θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω, αλλά ακόμη συλλέγω πίτες, και πριν από αυτό συνέλεγα χαρτάκια Πανίνι. Γι'αυτό θα αρκεστώ σε τούτο: όσες κοιτάτε τον άλλον στο πορτοφόλι, σκατά και ψόφο! Λες και οι υπόλοιποι δεν έχουμε ψωλή...ε, ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τα δεις στο μέλλον φίλε Thomas,χάραξε ταττού το άρθρο και δεν θα χάσεις...όλοι έχουμε ψωολυηχή και θα γυρίσει ο γαμημένος ο τροχός...θα γυρίσει

      Διαγραφή
  5. Σωστός ο φίλος. Όπως έχω πει και παλιότερα πρέπει να χέζεις χρυσάφι για να βγάλεις γκόμενα Ελληνίδα άνω των 18 ετών. Οπότε το πέσιμο σε αλλοδαπή είναι μονόδρομος. Ή σε κάτω των 18 Ελληνίδα και μετά φυλακή να σου γίνει η σούφρα παπαρούνα.

    Να σου πω και κάτι εγώ σαν συνάδερφος που εργάζεται σε χοτελ στο Λουτράκι : Τα Ρωσίδια που έρχονται το καλοκαιράκι αν δεν κάνεις κίνηση από την πρώτη ημέρα την επόμενη το γαμάει Αλβανός. Ναι φίλε Αλβανός. Και όχι από αυτούς που δεν φαίνονται αλλά οι κλασικοί σκατόφατσιάρηδες που φοράνε και ρούχα με πολλά στρασάκια και χρυσάφι.
    Δεν παίζει πολύ Αλβανία την Κρήτη ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είναι πιο γρήγορος από τους Αλβανούς ή παίζουν περισσότερες ρωσίδες! Και ξαναλέω, δεν είμαστε όλες ίδιες, έτσι κι αλλιώς λεφτά δεν υπάρχουν!

      Διαγραφή
    2. παίζουνε τα μουνιά,αλλά όπως είχα γράψει και στις "τουρίστριες",οι Ρωσίδες είναι υπερβολικά πολλές και που να τις προλάβεις όλες...στο χέρι μας είναι να παίρνουμε τις καλύτερες και ν' αφήνουμε τ' απογαμίδια στα
      cave-trolls τους αλβανούς

      Διαγραφή
  6. κατ' αρχήν respect για το Ποστ!
    πλαστικές μπαλακλάβες επιβάλλεται να έχεις πάντα μαζί σου γιατί δεν ξέρεις πότε θα σου χαμογελάσει η θεά τύχη και δεν θέλεις το άγχος της ταλευταίας στιγμής
    Δυστυχώς ο μαλάκας πέφτουλας φίλος που είχαμε για μπροστάρη, έγινε αγαπούλας και πάει για γάμου κοινωνία οπότε πρέπει να κάνω εγώ τη δουλειά του
    Το κακό με τις ελληνίδες είναι ότι ακόμα και να μας γουστάρουν, θα μας ρίξουν 2-3 χυλοπιτίτσες για να δούνε αν έχουμε την υπομονή να ασχοληθούμε μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ραν Πάρταλ ΡΑΑΑΑΑΑΝ....μην κάθεσαι ν' ανέχεσαι ρε τον εξευτελισμό (τώρα ακούγομαι σαν αριστερός με μαρξιστική περίοδο).Δεν αξίζει ρε,ασ' τες να δουν τι σημαίνει λειψανδρία και θα πέσουν οι γαμημένες οι μύτες χαμηλά,άκου τι σου λέω.Να πηγαίνεις εκεί που σε παίρνει κι όχι εκεί που σε κλωτσάνε γιατί μετά καταντάει μαζοχισμός και ΌΧΙ ΔΕΝ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΌΣΟ ΤΗ ΘΈΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΊΤΑΙ,αυτό το βλέπεις εσύ σε μια ρομαντική βερζιόν που κυκλοφορεί στο sex and the city-world που να πάει να γαμηθεί.Είμεθα άνδρες κύριοι!!!

      Διαγραφή
    2. Ποιο πολύ την ταινία Saw μου θυμίζει η τακτική τους...
      I wanna play a game!

      Διαγραφή
    3. ναι γαμώ τη μπουτάνα μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!

      Διαγραφή
  7. Λοιπον ας τα παρουμε με την σειρα!Οι αντρες δεν χορευουνε ουτε πριν ουτε μετα το πεσιμο…κυριως τσιφτετελι!Ειδικα στην δικη μου περιπτωση οπου προτιμω να μου κοπουνε τα μακρια μαλλια μου κοντα παρα να χορεψω το να δω έναν αντρα να προσπαθει να κουνηθει σε ανατολιτικους ρυθμους δεν μπορω να πω ότι θα με ενθουσιασει κιολας!Οσο για το ότι εμεις ψαχνουμε αντρα με λεφτα λες και ειμαστε ανεγκεφαλα η ακομα χειροτερα ότι μας μεγαλωσανε με το να εχουμε τετοιες αντιληψεις και τετοιους στοχους στην ζωη μας δεν μπορω να σχολιασω πανω σ αυτό για ευνοητους λογους!Να πω μονο ότι μια λεξη υπαρχει για να χαρακτηρισουμε την γυναικα που παιρνει λεφτα από τον αντρα….ακριβως αυτή που σκεφτηκες!Χωρις αυτό να σημαινει ότι δεν υπαρχουνε και τετοιες γυναικες(αληθινο περιστατικο….μαμα ελεγε στην κορη της να βρει έναν με λεφτα γιατι τοσο ομορφη που είναι δεν θα επρεπε να χαραμιστει με κατι λιγοτερο…no comments)αλλα απορω με τους αντρες που εχουνε λεφτα και ξερουνε ότι η γκομενα παει για την τσεπη τους και μονο αλλα δεν εχουνε κανενα θεμα μ αυτό….αυτους πώς να τους χαρακτηρισω πες μου!Ειδες τι ειπε ο monsieur σε τι κατασταση ητανε όταν γνωρισε την κοπελα του…και μαλιστα είναι Ελληνιδα ω θεοι πως εγινε αυτό ελληνιδα να κανει σχεση 3 χρονια με αντρα που γνωρισε σε διακοπες!Τι περιεργο παιχνιδι παιχτηκε?Μηπως εισαι πλουσιος monsieur και μας το κρυβεις???Περινιο και εσυ μονο με ξενες πηγαινεις?Οσο για το παρταλι….Φτου σου!Και να προσθεσω ότι αν η άλλη σε θελει δεν θα διακινδυνευσει με παιχνιδακια που κανουνε το πολύ τα 15 χρονα να σε χασει…εκτος και αν είναι 15 χρονο!Και επειδη κοντευω να κανω ποστ εδώ περα να κλεισω λεγοντας ότι το να φερεται καποιος σωστα στις σχεσεις του με το αντιθετο φυλο δεν είναι θεμα αντρα-γυναικας αλλα καθαρα θεμα χαρακτηρα!Χωστηρα u know i love you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις αρχές του μήνα πάω και με Ελληνίδες. Όταν πέσει ο μισθός....

      Διαγραφή
    2. Πές τα βρε Βίκυ! Σιγά μην το παίξουμε δύσκολες αν μας αρέσει κάποιος.. Αυτές που το κάνουν είναι ή 15χρονα, ή απλά βλαμένες, άρα προχώρα στην επόμενη καλό μου παρτάλι να ξεμπερδεύεις!

      Διαγραφή
    3. Πίστεψε με μου έχουν κάνει τέτοια παιχνίδια ακόμα και από 25χρονα. Μάλλον έπρεπε να τονίσω πιο νωρίς ότι έχω δικό μου σπίτι, καλή δουλειά και αυτοκίνητο!

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ πάλι με τη Μαρία κι εσένα θα σου πω Vickyyy ότι και πάλι αναφέρομαι στις τουρίστριες...τις Ελληνίδες πλέον τις αποφεύγω (με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις) για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω

      Διαγραφή
    5. παντα θα υπαρχουν κοπελες με iq υπο το μηδεν τι να κανουμε τωρα!Τελικα ευτυχως που σε ερωτευτηκα πριν μαθω οτι εχεις δουλεια και σπιτι γιατι αλλιως θα νομιζες οτι με αυτα με εριξες!

      Ρε Περη να σε ρωτησω....εκεινο το κοριτσακι που διακορευσες και σου πηρε τα 100 ευρω σου τα εδωσε τελικα πισω?Γιατι φαινοταν και ξηγημενο κοριτσι!

      Διαγραφή
    6. χχχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαααα!!!

      Διαγραφή
    7. http://peris-taseis.blogspot.com/2011/09/blog-post_25.html
      Ορίστε και το λινκ που "ανακάλυψα" χάρη στη Vicky πριν λίγες μέρες!

      Διαγραφή
    8. Βασικά μου έχει πάρει άλλα 300....
      Για κάτι κοινόχρηστα λέει και το χαράτσι. Θα μου τα δώσει πιστεύω.....ε ; Γιατί να μην μου τα δώσει ; Αφού.....

      Διαγραφή
    9. Μιλάμε για την ίδια αθώα γλυκιά κοπελίτσα ή για κάποια που της μοιάζει;!
      Φυσικά θα σου τα δώσει, αφού είναι αξιόπιστη!

      Διαγραφή
  8. Σωστος…αλλα ρε συ τον υπολοιπο μηνα πως τα βγαζεις περα από αποψη σεξ και οικονομικων αφου σε ξεζουμισε η Ελληνιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με σάλιο και υπομονή ο κω..... λάθος.
      Υπομονή κάνω Vickyyy μου να έρθει ο επόμενος. ;)

      Διαγραφή
    2. δεν είμαι πλούσιος.. απλά έχω δουλειά και κατάφερα να βάλω και πετρέλαιο.. αυτό είναι που τραβάει τις γυναίκες πια,το ζεστό σπίτι..χχαχαχα!!!

      Διαγραφή
    3. Προσεξε αγαπη μου μπερδευσε με τις παροιμιες!Σε σενα τελικα πρεπει να λεμε ''καλο
      μηνα''...παντα ειναι στις αρχες για σενα!

      Monsieur ελιωσα χαχαχααχαχαχαχ!

      Διαγραφή
    4. ...δηλαδή ρε Καννίβαλε μετά το πρώτο "γεια σου,με λένε Χωστήρα και έχω μπλογκ",προτείνεις να λέμε "έβαλα κι ένα κυβικό πετρέλαιο χθες στο γκαυστήρα" και να της κλείσεις πονηρά το μάτι;;;;;Κι αν αυτή δεν σου πει "είμαστε πλασμένιε ουο ιένας για τουον άλλον ΤΈΛΟΣ" τι γίνεται;

      Διαγραφή
    5. οχι ρε πεζε...motorheadια θελει.. είσαι πιο καυτή και από το καλοριφέρ μου..

      Διαγραφή
    6. ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να 'σαι καλά Μεσιέ Καννίβαλε, κόντεψα να πέσω απ' την καρέκλα από το γέλιο!!! "είσαι πιο καυτή και από το καλοριφέρ μου" αχαχαχαχααχαχχαχαχαχα

      Διαγραφή
    7. δεν το ξέρω αυτό το τραγούδι τους ρε...αν ήμουν όμως γκόμενα θα είχες φάει τρελό χυλοπιτόγυρό με τέτοια ατάκα.Αλλά όπως έχω πει στους φίλους μου,αν ήμουν γκόμενα θα ήμουν τρελή λεσβιάρα

      Διαγραφή
  9. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Πάω να ηρεμήσω λίγο από αυτά που διάβασα και επανέρχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα ναι μπορώ να σχολιάσω.

      Καλέέέ αυτός την ψώνισε!!

      Ρε παιδιά, οι Ρωσίδες μας χαλάνε τους άνδρες τόσο καιρό? Και γω η καψερή το απέδιδα σε άλλα αίτια.

      Λοιπόν, οι Ελληνίδες που δεν ανταποκρίνονται στο (λάγνο) "βλέμμα" και στο σαλιοσκανάρισμα από πάνω μέχρι κάτω, προφανώς το κάνουν γιατί γνωρίζουν καλά το αναφαίρετο δικαίωμα της επιλογής. Είναι επιλεκτικές (πρώτο καλό) και εσύ, Χωστήρα, παραμένεις down to earth (δεύτερο καλό).

      Έπειτα, οι Ρωσίδες μπορεί να είναι γυναικάρες αλλά ας μην ξεχνάμε ένα βασικό μυστικό στην όλη υπόθεση: ΠΏΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!! Γιατί αν ήσουν και συ Ρώσος καζανοκέφαλος, θα έβλεπες τι καλά θα γινόταν η ψυχούλα Ρωσίδα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΖΟΥ.

      Αλλά μου ρχονται εδώ, βλέπουν τους ομορφάνδρες μας, σας την πέφτουν πρώτες (οου τζιζας), και τα ακούμε εμείς από πάνω!

      Και τέλος, για το χρηματικό που θίγεις:
      Ώρα είναι να ακούσουμε από το καλοσχηματισμένο στοματάκι σου ότι οι Ρωσίδες ΔΕΝ αποβλέπουν "σε μια καλύτερη ζωή"!

      Διαγραφή
    2. Μωρό εσύ παίζεις σε άλλη κατηγορία και το ξέρεις!!Συνεχίζουμε.Είπα το εξής και βάλτο καλά στο μυαλό σου ξανά γιατί ώρες-ώρες έχετε ΚΑΙ επιλεκτική όραση:"Όταν σε χαιρετάω να έχεις τη γαμημένη την ευγένεια να με αντιχαιρετήσεις και μετά ας μη με ξανακοιτάξεις".Που σημαίνει να έχεις τη στοιχειώδη ευγένεια που είχαν και οι παππούδες μας...ένα γεια με τα μάτια δεν βλάπτει και άλλωστε εσείς δεν διατείνεστε ότι σας ελκύει ένας άντρας που έχει τ' αρχίδια να σας μιλήσει;;;
      Όσο αφορά τους Ρώσους,δεν έχεις άδικο και επιπλέον,ο Έλληνας είναι εξωτικό φρούτο για τις τουρίστριες και σε παραπέμπω να διαβάσεις το αντίστοιχο άρθρο μου.
      Όσο αφορά το χρηματικό,όντως είναι πολλές Ρωσίδες που το κοιτούν,σε σχέση όμως με τον ελληνικό πληθυσμό.Αλλά σε σχέση με τα εκατομμύρια των Ρωσίδων τουριστριών που έρχονται για να απολαύσουν "Γκρικ φιστίκι",μετράει πολύ λίγο!!!

      Διαγραφή
    3. Βλέπω έχεις όλη την καλή πρόθεση να διαχωρίσεις τις Ρωσίδες σε δυο τουλάχιστον κατηγορίες (οταν σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ), αλλά στην περίπτωση της Ελληνιδας άρπαξες το τσουβαλάκι σου και άρχισες να ρίχνεις μέσα αδιακρίτως!

      Επίσης, επειδή σε συμφέρει πάλι, άρχισες να επικαλείσαι ανθρωπιστικούς και κοινωνικούς λόγους (!πατροπαράδοτη ευγένεια κτλ) ενώ όλοι ξέρουμε ότι ο "χαιρετισμός με τα μάτια" είναι ερωτικό παιχνίδι. Αν δεν ανταποκριθεί μια γυναίκα, δε θα την πεις και αγενή!

      Διαγραφή
    4. εγώ τις διαχώρισα εξαρχής...υπάρχουν όλες και υπάρχεις κι εσύ!!!!!Αλλά ας πάμε στο δια ταύτα...υπάρχουν οι πολλές και υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις που χάνονται μέσα στη μάζα (τι είπα πάλι ο κοινωνιολόγος!),κανένας μαλάκας δεν θα στιγματήσει καμία γυναίκα αν αντιγυρίσει και του πει και αυτή "γεια" και ναι μπορεί να είναι μορφή καμακιού,αλλά αν η κοπέλα είναι αρκετά συνετή θα γυρίσει το κεφάλι μετά αλλού και ο μαλάκας δεν θα κάνει κίνηση...και θα έχει να λέει (σοβαρά όμως) στους κολλητούς του:"μαλάκα είδα χθες μια γυναικάρα στο μπαρ/δρόμο/κτλ και έπαθα τριπλό αλτζχάημερ με καρδιακό επεισόδιο στο καπάκι και δεν ήταν απ' αυτές τις πουτάνες που σηκώνουν το μουνί με το γερανό,αλλά ήταν αξιοπρεπέστατη κι ας μη γάμησα" και το λέω ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΑ

      Διαγραφή
    5. Κρατάω το μόνο αγνό και ανιδιοτελές που διάβασα γιατί σε όλα τα άλλα διαβλέπω συμφέρον και υποκειμενισμό χαχα

      "υπάρχουν όλες και υπάρχεις κι εσύ!!!!!"

      Διαγραφή
  10. 8a to 8ewrhsw automata ws ekpaideutiko uliko kai 8a mpei sa arxeia.tenks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο γιε μου!!!να διδάσκεσαι από το μπαμπά να τα μάθεις όλα!

      Διαγραφή
  11. Ως σχεσάκιας και κάτι παραπάνω αποχώρησα στην 3η παράγραφο με τον Μπούλο. Καλό παιδί αυτός ο Μπούλος, λίγο ύπουλος βέβαια γιατί κάνει παρέα με δύο αρχίδια αλλά τεσπα...

    Χωστήρας=Κώστας Καρράς των 00's

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Snake Plisskken=Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος με αντρικές ορμόνες και 200 κιλά αρχίδια των 10's...κι ας είσαι και σχεσάκιας!

      Διαγραφή
    2. Kρύβε λόγια θα μας βγάλουν κλαρίνο...
      χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Των 10's? Εγώ γιατί έχω κολλήσει και λέω 00's??? Fuck!

      Διαγραφή
    4. αν τολμήσουν να σκεφτούν να σε βγάλουνε στο κλαρίνο είμαι σίγουρος ότι θα τους βγάλεις πρώτος εσύ στο "τρομπόνι" και στη "βεντούζα"

      Διαγραφή
  12. χαχαχαχα. Και μετά πριόνι αλα Neal Tanaka.

    http://www.youtube.com/watch?v=XcsnoJvVR7k&feature=related

    Cheers Χωστήρ, πάω να "πεθάνω" με μια μπύρα στο χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλά σχόλια, βαριέμαι να τα διαβάζω, έχω και κάτι ρετσίνες να τελειώσω...
    Ένα πράγμα θα πω για τις τουρίστριες. Νορβηγία forever!!
    Επίσης ξέρω πολλά περιστατικά που την πέφτει κάποιος σε κάποια, γουστάρει αυτή, αλλά δεν κάνει τίποτα γιατί της αρέσει να την κυνηγάνε και θέλει άντρα σκυλάκι και στο τέλος καταλήγουν αγάμητες μπροστά στον καθρέφτη να λένε κλαίγοντας πόσο μαλάκες είναι οι άντρες που θέλουν μόνο να σπρώξουν. Ψόφος κακός και επώδυνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεσ' τα ρε πελατάρα!!!Τι μου θύμησες τώρα....Νορβηγίδα μαμά για πολλές αμαρτίες και άλλα πολλά!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα! Όχι ρε! Δε σ'αγαπαω!

      Διαγραφή
    3. Μα πριν λίγο είπες ότι κρατάς τα θετικά απ' όσα είπα!!

      Διαγραφή
  14. Τουσέ. {"Το καμάκι ..δεν είναι καθόλου ρετρό,όπως θα ήθελαν κάποιες ψυχές που με διαβάζουν ...'"} Χμ.
    Μόλις γύρισα
    (εδώ στην Επαρχία πίνουμε από το πρωί) τα έχω φρέκσα & δε μπορώ να διαφωνήσω: Ναι, guys σωστά σας λέει; όταν οι άνδρες αρχίσουν τα τσιφτετέλια οι καλόγουστες αποχωρούν (κι αφήνουν το πεδίο ελεύθερο στς Ρωσσίδες του Χωστήρα).

    Χαριτωμένο που ασχολείσθε τόσο (είναι τα άχρηστα πιά ένστικτα του κυνηγού) μα δε με πείθετε Κύριοι. Οι στατιστικές δείχνουν πως εντός των πρώτων λεπτών ξέρουμε άνδρες & γυναίκες αν θα/ αν ποτε θα κάναμε κάτι με ό,τι περνά μπροστά από τα μάτια μας.

    Κι οι χαμηλοβλεπούσες μη σας ξεγελούν: Κοιτούν εκεί ακριβώς που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επίσης διακρίνω μιά εμμονή ["κανένας μαλάκας δεν θα στιγματήσει καμία γυναίκα αν αντιγυρίσει και του πει και αυτή "γεια" ] & θα ήθελα να υπενθυμίσω πως φταίει που της το λες στα ρω-σι-κα.
    Καλό βράδυ κι ευχαριστώ αγαπητέ! Θα επανέλθω γα σοβαρότερη μελέτη το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....άαααντε πάλι με τα ρώσικα..."γεια" σε διάφορες γλώσσες για να μην μπερδευόμαστε και δεν ξέρουμε σε ποια μιλάμε:
      ελληνικά-γειαααααα,
      αγγλικά-hello,
      γαλλικά-salut(salope),
      γιαγμανικά-hallo,
      ιταλικά-ciao,
      ΡΏΣΙΚΑ-πρuβem(προφέρεται:πριβιέτ),
      νορβηγικά-hei,
      δανέζικα και σουηδικά-hej(χέι),
      φινλανδικά-terve(voi vittu saatana perkele jumalauta runkkari,όσοι ψιλοξέρουν φινλανδικά έσκασαν ήδη χαμογελάκι) και πάει λέγοντας.Δεν μπερδεύομαι καθόλου...!

      Διαγραφή
  16. Δηλώνω οπαδός των μοχιτοειδών, συνήθως είμαι τύπος της μπύρας και του κρασιού, αλλά κανένα ρούμι ή Jack το κατεβάζω αναλόγως την περίσταση. Το άρθρο θα το χρησιμοποιώ σαν άξονα αναφοράς στις μελλοντικές μου "αποικιοκρατικές εκστρατείες". Πάντως έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μην είναι όλες οι Ελληνίδες το πρόβλημα? Γιατί ακούω, π.χ ότι στη Θεσσαλονίκη είναι πιο εύκολα τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kenpachi,το έχω ακούσει κι εγώ αυτό για τη Θεσσαλονίκη,αλλά μάθε ότι και στην Κω οι κοπέλες δεν έχουν καμία σχέση με τις υπόλοιπες ξυνομούρες και μάλλον έχει να κάνει με τη σωστή διαπαιδαγώγηση,όχι δηλαδή να είναι τσούλες της σύφιλης,απλά να μπορείς να κάνεις μια όμορφη κουβέντα μαζί τους.Είσαι οπαδός της beer-o-krasi...πώς την παλεύεις ρε άνθρωπε;;;Και ρούμι ΚΑΙ Τζακ γάααααμησέ τα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χωστήρα, αδερφέ εκεί που έγραψες για τα πιγκαλ της τουαλέτας μου βγήκε ο ελληνικός απ' τη μύτη!
    Τραγική ιστορία το καμάκι στην Ελλάδα, μου χουν τύχει κ εμένα τέτοια περιστατικά που πλέον σπάνια θα την πέσω σε μπαρ.
    Ευτυχώς υπάρχει και το ταμείο αλλά οι κοζανίτισσες παντρεύονται από τα 21 κ πλέον φλερτάρουμε μια φορά το μήνα κι άμα.
    Το πόσταρα και στο φέης, σαν "εκπαιδευτικό υλικό" που ειπώθηκε και πιο πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ Γιούρη,αν στην Κοζάνη είναι τόσο άσχημα τα πράματα,προτείνω να πετάγεσαι μέχρι την Καβάλα για spear-gun hunting (καμάκι αγγλιστί)...δεν ξέρω τι γίνεται εκεί,αλλά μου κάθεται πιο καλά αυτό το όνομα πόλης και σ' ευχαριστώ για τη διάδοση του υλικού και σε άλλες ομάδες!!

      Διαγραφή
  19. Μελετώντας τα ανωτέρω συμπεραίνω πως Καμάκι στα σύγχρονα ελληνικά σημαίνει: Πώς να καταφέρεις να κάνεις (hopefuly άγριο, συνήθως 3λεπτο) sex με άγνωστη-που-δε-σε-γουστάρει.
    Αν αυτός είναι ο στόχος επιτρέψτε μου Boys (ως γυναίκα & ως κάτοικος τόπου τουριστικού με μετανάστες―δηλαδή έχουμε απ' όλα) να σας διευκολύνω:
    Βγες αργά όταν έχουν λιώσει. Διάλεξε όσες. Κοίτα μια φορά & έντονα. Αν τραβήξει τα μάτια θα το σκεφτεί (αν όχι σε παίζει, μπορεί να τα πείτε & να περάσετε καλά, μπορεί να 'ρθει κι ο μόνιμος από την τουαλέτα). Κι ύστερα περίμενε μέχρι τέλους. Πάντα κάποια μένει που είναι σε απόγνωση (ρώτα το φίλο σου το μπάρμαν, συμφωνεί μαζί μου).
    Αν στόχος είναι το καλό sex.. χμ ..είναι πιο δύσκολο. (Κυρίως διότι αν περιμένεις να τα μάθεις από το προσπέκτους δεν έχεις την πείρα ).
    {κυριλλικά δε γνωρίζω μα γιατί οι Γαλλίδες salopes κι οι άλλες σκέτα γειά? Κακή εμπειρία ή καλύτερος στα γαλλικά;}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πικρία,πικρία και πάλι πικρία τς τς τς!!!Έχω δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν πάω με λιωμένες στο μεθύσι γιατί δεν καταλαβαίνουν τίποτα και φυσικά δεν είμαι ξενυχτάκιας για να βγάλω την τελευταία ξέμπαρκη...άλλωστε στην εισαγωγή λέω καθαρά ότι δεν απευθύνομαι σε σαυβ(ου)ρογάμηδες.Επίσης,όχι επειδή είμαι μπροστά και είμαι και γαμώ τα κοπέλια και τέθοια ξέρωγω,αλλά στο σεξ είμαι οδοστρωτήρας του 25-45λεπτου!!!
      Όσο αφορά το γαλλικό "γεια",απλά μου ακουγόταν πιο εύηχο με την προσθήκη του "σαλόπ",κατά τ' άλλα οι Γαλλίδες είναι επίσης υπερεκτιμημένες γκόμενες,που έρχονται πλέον στην Ελλάδα μόνο για αλκοτουρισμό και χασισοτουρισμό...το σεξ γι' αυτές,όπως και για τις Αγγλίδες κάτω των 40 δεν αποτελεί καν φυσική ανάγκη.Όταν θα γράψω το δεύτερο μέρος του "τουρίστριες για όλα τα γούστα" θα διευκρινίσω πραγματάκια που άφησα ημιτελή στο πρώτο μέρος!!

      Διαγραφή
  20. Πικρία non αγαπητέ.
    Απαντώ, όχι μόνο με το παροιμιώδες πιά 'γειά' της επικοινωνίας μας αλλά ενεργά στο:
    " ...ας συμβάλλουμε όλοι μας σ' αυτή την ανάρτηση ..... αυτή είναι η αντρική πλευρά ...,αλλά ας ακούσουμε και τη γυναικεία.."
    Δεν δίνω Οδηγίες στο γράφοντα (προς Θεού!) αλλά στο ντροπαλό αλλά φιλόγαμο νέο που ζητά βοήθεια δια του PC..
    Αν δεν είναι επιθυμητή η συμβολή μου & (Boys) προτιμάτε το μυστήριο & τις μοναχικές νύχτες, σιωπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααχαχαχαχαχαχχαχααα!!!Η συμβολή σου είναι καταλυτική θα έλεγα,διότι δίνεις τροφή για σκέψη,μην ξεχνάς άλλωστε πως αν δεν ήσουν κυρίως εσύ,δεν θα υπήρχε αυτή η ανάρτηση που μόνο με το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς και τα γραπτά του Διόδωρου του Σικελιώτη (γνωστός ιστορικός),μπορεί να συγκριθεί.Το μυστήριο λύνεται σιγά-σιγά,ενώ αν βρεθεί ένας καλός τρόπος να κρατάμε τον τουρισμό όλο το χρόνο,δεν θα ξαναυπάρξουν μοναχικές νύχτες!!

      Διαγραφή
  21. Ω ναι για τη θαυμάσια Γραφή μου, το εκτιμώ που μ' εκτιμάς & μου φτιάχνεις το κέφι―δε θέλουμε & πολλά οι συγγραφείς αντίθετα από τις εις μπαρ καθήμενες κορασίδες.
    Εις τον αγώνα λοιπόν με στόχο να γυρίσει ο Τροχός ώστε να ..χμ ..κι ο μικρός;
    Ο.κ. μόνο, παρακαλώ, με προ-φυ-λακ-τι-κά! Όχι για την Υγεία σας (αδιαφορώ) αλλά για να μην πολλαπλασιαστείτε. Αρκετά δυδκολευόμαστε να σας ζευγαρώσουμε απ' 'ο,τι βλέπω, ακόμα & για ένα γρήγορο όρθο στην τουαλέτα (που ως υπερώριμη Μαντάμ τολμώ να σας το πω: αν γίνεται σωστά αποτελεί τα καλύτερα προκαταρκτικά)... Επεξεργαστείτε αυτό το μάθημα Boys & αν θέλει ο ΟΙκοδεσπότης επανερχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. ....γιατί μου τα κάνεις αυτά μεσημεριάτικα;!;!;!πρέπει να πάω γυμναστήριο και μου πετάς εικόνες από το πουθενά που ανεβάζουν επικίνδυνα τις αντρικές ορμόνες!

      Διαγραφή
  23. Ενώ τις γυναικείες το 'του 25-45λεπτου' δεν τις ανεβάζει;
    Πάντως εγώ μόλις τέλειωσα τη γιόγκα μου (δεν πηγαίνω)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά θα κάνουν να μείνουν ανεβασμένες οι ορμόνες σας!!!

      Διαγραφή
  24. Πριν από κανα χρόνο, αν διάβαζα αυτό το άρθρο θα σε έκραζα αλύπητα, ως ανυπόφορα (β)ρομαντική και υπέρμαχος των σχέσεων, για αυτά που λες. Ένα χρόνο μετά, πιο ώριμη (σχετικό αυτό) και με έξτρα δόση καφρίλας (χεχεχεχεχε) θα πω για άλλη μία φορά ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε μεγαααααααααλες πουτάνες, καριόλες και όλα τα συναφή.

    Απ` την άλλη όμως… Δεν είμαι ο τύπος γυναίκας που θα πήγαινε σε μπαρ για να αλιεύσει γκόμενο, εκτός αν ήθελα ξεπέτα (άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό). Αλλά ακόμα και οι τυπάδες που θέλω εγώ είναι ντουβάρια και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Εννοείται πως δεν κάνω σε καμία περίπτωση την πρώτη κίνηση (πείτε με συντηρητική, πείτε με ό,τι θέλετε) αλλά όταν δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει ρε παιδί μου ο άλλος, τι στα κομμάτια περιμένει; Να έρθω να του πω «γεια σου, είσαι μανάρι και σε γουστάρω τρελά, έλα να τη βρούμε & όπου μας βγει;!». Πάρε πρωτοβουλία και ας φας τα μούτρα σου. Θα μου πεις γιατί να μη τα φάει η γυναίκα; Και πάλι έχεις δίκιο, αλλά δε νιώθω άνετα με το να τα κάνω όλα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η περσινή Λεύκη να πάει να γαμηθεί μαζί με τον τότε γκόμενό της,η φετινή όμως είναι πιο συνειδητοποιημένη.Άκου τώρα,αν και το ξέρεις το μυστικό:άφησε του την πόρτα μισάνοιχτη...πιες 3 ποτά μονορούφι σαν να μην υπάρχει αύριο,κοίταξε τον για ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΌ 3-4 ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ γύρω στις 3 φορές και τότε με μαγικό τρόπο του φυτρώνουν παπάρια στη βουβωνική του χώρα και έρχεται να σ' την πέσει αυτός

      Διαγραφή
    2. τι διάλο....και συ στη Μύκονο μένεις;Τότε εξηγείται!

      Διαγραφή
    3. Εγώ σε πιστεύω Λεύκη!
      Κάλεσα άντρα σπίτι μου για να "δούμε ταινία" (την οποία ήξερα ότι είχε ξαναδεί) κι ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!
      Βέβαια μετά από δικές μου κινήσεις ξύπνησε, αλλά αρχικά έβλεπε ταινία!

      Διαγραφή
    4. Καλά ρε Μαρία, δεν μετάνιωσες για την επιλογή σου, σοβαρά τώρα;Και έκανες και κίνηση να ξυπνήσει.. Πραγματικά προτιμώ που είμαι κάφρος, ίσως και άξεστος για πολλές, αλλά κορίτσια δεν την παλεύω με τους βραδύκαυστους..

      Διαγραφή
    5. ε, αντιμετώπιζε κάποιες τεχνικές δυσκολίες...
      Ας πούμε ότι δεν ήμουν "ελεύθερη κι ωραία" τότε...

      Διαγραφή
    6. Α κι επίσης δεν τον μάζεψα από κανένα μπαρ. Γνωριζόμασταν αρκετό καιρό...

      Διαγραφή
    7. Καλά εγώ έχω απενεχοποίηση τα μπαρ..και γενικά θα μπορούσα να πάρω στα σοβαρά μια γυναίκα όπου και αν βρίσκεται. Άποψη μου είναι, ότι αφού γνωριζόσαστε,τον πόναγε και αυτόν το δοντάκι του.. απλά περίμενε κίνηση για να σβήσουν και οι τελευταίες ενοχές..

      καλά μας κάνετε, έχετε και σεις τα δίκια σας...

      Διαγραφή
    8. Ε ήταν όντως δύσκολη η θέση του...
      Φυσικά ακόμα τον δουλεύω γι' αυτό! Ότι έβλεπε την ταινία!
      Ούτε εγώ τραβάω κανά ζόρι με τα μπαρ - προς Θεού - απλά ήθελα να σου εξηγήσω γιατί ήταν βραδύκαυστος!

      Διαγραφή
    9. σηκώνει χαβαλέ όντως...και σήμερα που είναι μέρα πένθους για τον ελληνικό κινηματογράφο ίσως σηκώνει παραπάνω:)))

      Μια αιωνιότητα και μια μέρα η Το λιβάδι που δακρύζει "ala Πλιάτσικα edition"..??

      Διαγραφή
    10. ....αυτό ήταν το πιο γρήγορο πράγμα που συνέβει στην καριέρα του....Ω ΜΑΛΆΚΑ ΤΙ ΈΓΡΑΨΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΆΣΤΙΟΣ....δακρύζω από τα ίδια μου τα λόγια!!!

      Διαγραφή
    11. Χωστήραααα πεθαίνωωωωω ρεεεεεεε! Τι είπες ρε χαλκέντερε τιτανοτεράστιε? Χαχαχαχα

      @Μαρία και εμένα με ταινία με έριξε και με τύλιξε...Και όχι δεν ήταν τσόντα ούτε Αγγελόπουλος. Nightmare On Elm Street original ήταν. Aλλά το είδαμε όλο γιατί είχαμε να το δούμε χρόοοονια.

      Διαγραφή
    12. Αν και είναι βλασφημία προς την τιτάνια μορφή του, ομολογώ ότι ΑΥΤΗ η ατάκα ήταν κορυφαία, Χωστήρα.

      Διαγραφή
    13. @ Snake Plissken Εμένα η ταινία ήταν το Άβαταρ, την οποία ακόμα και σήμερα δεν έχω δει ολόκληρη! Και δεν με χαλάει και καθόλου να σου πω!

      Διαγραφή
  25. Καλέ πιο Αθήνα δε γίνεται! Αλλά με ελκύουν τα "καθυστερημένα", ιδού το πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μην παραπονιέσαι τότε,αν τα αγόρια είναι πολύ ντροπαλά (αν αυτό εννοείς με το καθυστερημένα)...σε διαφορετική περίπτωση,αν δεν εννοείς αυτό,τότε το πίκπα είναι γεμάτο!

      Διαγραφή
  26. Αγαπητέ!
    Το 'και συ στη Μύκονο μένεις;' ελπίζω να μην αφορά μιά Αναγνώστριά σου..

    Κατά τα άλλα λίγο έλειψα κι άλλα βρίσκω εδώ. Νόμιζα, λοιπόν, πως εδώ δίνονται (από Τον Ειδικό) οδηγίες προς νέους (άρενες) & παρατιρώ πολλή θηλυκή ενέργεια & πολύ παραδοσιακό πόνο.
    Κορίτσια! Οκ Αθήνα αλλά σε ποιόν αιώνα ζείτε;
    Δεν του μιλάτε πρώτες κλ κλ. Λοιπόν:
    Στον έρωτα τα μόνα λόγια που μετρούν είναι στο κρεβάτι. Έξω μιλούν τα μάτια & το βή-μα σας.
    Τώρα βέβαια αν στόχος είναι να σας πλησιάσει για τον πλούσιο ψυχικό σας κόσμο... μάλλον γκρούπυ/κολλητή του θα καταλήξετε..
    Συμφωνεί ο Ειδικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι σίγουρα δεν προοριζόταν για σένα το σχόλιο και θα σου πω κάτι που είπες που με συνάρπασε:"Στον έρωτα τα μόνα λόγια που μετρούν είναι στο κρεβάτι. Έξω μιλούν τα μάτια & το βή-μα σας."....απλά ακαταμάχητο.Όταν μί γυναίκα ξέρει να περπατάει είναι το πρώτο turn-on για ένα άντρα...μέγιστη κουβέντα είπες

      Διαγραφή
  27. (συγγνωμη για τη διαγραφη― μου κάνει το γνωστο του blogger/twitter με τα ελληνικά (το ανέφερες & δε φταιει το pc σου). so.. Kalinychta Sweet Prince..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην κάνετε το λάθος να χαμογελάτε σε γκόμενα ρε μπουρτζόβλαχοι!!!Καργιόλες ξεκαργιόλες έχουν δει και αποειδεί και αυτές με τόσους λούληδες που κυκλοφορούν και τους την πέφτουν σα γίδια, γι αυτό και στρέφουν κεφάλι.Στα μάτια θα επικεντρώνετε την ένταση και μόνο.Όσα σκέφτεστε εκείνη τη στιγμή θα βγαίνουν σαν κύματα από τα μάτια και μόνο.Επίσης.Για τις φερομόνες κανείς δε μίλησε..Το γεγονός ότι μέσα σε εκατοντάδες μπορεί να σε ελκύει ένα άτομο και μόνο, οφείλεται στην οσφρηση και στις φερομόνες, που είναι βέβαια αρκετά λεπτεπίλεπτο το άρωμα τους και δε γίνεται άμεσα αντιληπτό.Μην κάνετε λοιπόν το λάθος να ψεκάζεστε με κολόνιες σαν τις κατσαρίδες.Πέραν των άλλων, ένα πραγματικό θηλυκό δε γουσταρεί ποτέ παρφουμαρίσματα!!!Και μην υποτιμάτε τα μπαρ..διατηρώ πολύχρονη σχέση και η αρχική γνωριμία έγινε μέσα στο πιο παρακμιακό, underground και κάφρικο μπαρ της πόλης μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατ' αρχήν ανώνυμο μίασμα της κενωνίας πες μας πριν γράψεις αν είσαι 'σερνικό ή θηλυκιά για να έχω μια άποψη για το τι μαλακία θα σου γράψω, αν και φαίνεσαι γυναικάκι με αντρικές ορμόνες και κατά δεύτερον να μου πεις και τι φύλο είναι και ο σύντροφός σου...όχι ότι έχει και σοβαρή σημασία...αν και συμφωνώ κατά 99% με όσα λες πρέπει να σε διαφωτίσω λέγοντάς σου ότι είσαι πολύ μαλάκας, γιατί το τι είναι πραγματικό θηλυκό είναι αρκετά υποκειμενικό για τον καθένα μας, οπότε υποπίπτεις στην πρώτη μεγάλη παπαριά.Η δεύτερη είναι ότι δεν υποτιμάει κανείς τα μπαρ, αλλά πήγαινε και ρώτα 10000000 άτομα για το τι ψάχνουν να βρουν σε ένα μπαρ και τράβα μετά τις βυζότριχές σου όσο θες.Το αν σου έκατσε εσένα η καλή ή όχι, έλα να μου το πεις όταν χωρίσεις....φιλικά άντε γαμήσου και τράβα κάνε λογαριασμό για να ξέρω και ποιον βρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
    Δεν έχουν σημασία τα ονόματα..το τι λες μετράει..
    Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα σου χω απάντηση για το αν μου έκατσε καλά ή όχι καθότι το μωρό μου με κρατάει με αλυσίδες και ο χωρισμός φαντάζει ακατόρθωτος όσες φορές τον επιχείρησα..

    Σε ευχαριστώ πάντως για την τελευταία ευχή περί γαμησιού, να όπου να ναι περιμένω το ταίρι μου και έχω και τρελές γκάβλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε μαλάκα Πανούση...εσύ είσαι ρε;;;;Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.youtube.com/watch?v=WhFL2SyStcM&feature=related

    ps:Geia sou kale mou file!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=hSyeS6KaPCM&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Eis to epaneidein re kargioli!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=tXz0E_EvUVo&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα πιπάκο!!Αν είσαι ο ίδιο καλά τα πας,θε έχω κι εσένα να ξέρω σε ποιον να τα λέω γιατί "1 Anonymous=όνομα)...ελπίζω να μην αυξηθούν όμως γιατί θα χάσεις την αποκλειστικότητα!

      Διαγραφή
  34. Geia sou kai sena klapsomounako!

    http://www.youtube.com/watch?v=WVWY7w8TsPg

    ΑπάντησηΔιαγραφή