Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο ΜΠΛΟΓΓΆΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΣΤΉΡΑ "8"

ALERT:ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑΝ ΜΠΛΟΓΓΕΡ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ


τσούκου-τσούκου φτάσαμε και στο επόμενο μπουμπούκι,με μια μικρή παρένθεση:
Γαμώ 3 γενεές τσούλων τραγουδιστριών που αντιγράφει η νεότερη την παλιότερη
Άννα Βίσση (Mum-Ra η αιώνια)
Δέσποινα Βανδή (θα 'θελε να ήταν πχοιοτικιά,αλλά γαμήθηκε)
Έλλη Κοκκίνου (προσπαθώ να κλείσω το ραδιόφωνο και δεν κλείνει γαμώ τη μπουτάνα μου)


και συνεχίζουμε





Uri "Makis" Teller (http://uriteller.blogspot.com/)


Ο Μπρους Μπάννερ/Χουλκ των μπλόγκερ.
Καλόοοοοοο παιδίιιιιιιι,ΤΗΣ ΠΟΥΤΆΝΑΣ,όμως.Τόσο καλός που θες να τον πνίξεις με το Λαχανούλη που έχει στο μαξιλάρι του για να κοιμάται (σ' έπιασα πούστη).
Στοιχεία εμφάνισης ΔΕΝ ΈΧΩ.Ξέρουμε ότι είναι ταμίας σε τράπεζα,οπότε αρχίζω και τον ζωγραφίζω.
Ξέρουμε ότι μετά από κάθε 4-5 χιουμοριστικά ποστ,θα κάτσει και θα γράψει ένα κλαψομούνικο για την πάρτη του (Καζατζίδης wannabe) και μετά θα περάσουν 400 χρόνια σκλαβιάς για να το ξεπεράσει και να ξαναγράψει κανονικά.
Έχει πολλά απωθημένα με τους μαλάκες που συναναστρέφεται καθημερινά,αλλά λόγω κρίσης πλέον δεν τους γαμάει τα ράμματα όπως έκανε παλιά.Βγάζει όμως στο μπλογκ τη μπίκρα του και το σαδισμό του,κλάνοντας τους έτσι μια μάντρ' αρχίδια.Ιδού και τα ντοκουμέντα:








14 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω ότι τα μαλλιά του είναι καστανά και ότι δ φοράει γυαλιά. Το ύφος ειναι αντιπροσωπευτικότατο με την εικόνα που εχω στο μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξανθός είναι στάνταρ,αν κρίνω από την καταγωγή του (βορειοδυτική Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος)...είναι ξανθός,the good kind!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που συμπέρανες ότι στην βορειοδυτική Ελλάδα η πλειοψηφεία είναι ξανθοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι απλό ρε...με τη μέθοδο Mikeius,βγάζω μία έρευνα από το μυαλό μου και την δίνω στην κοινότητα ως de facto και βουαλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μόνο σίγουρο είναι η δυσκοιλιότητα στην φάτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κερκυραίος είναι ο Uri νομίζω. Πατριώτης. Δεν μπορώ να πω πως η πλειοψηφία μας είμαστε ξανθοί αλλά αφού έκανες έρευνα πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο τυπάς, έτσι πως τον βλέπω δηλαδής, μου θυμίζει την ανθρώπινη βερσιόν του Μπομπ του Σφουγγαράκη. Όχι, δεν παίρνω ναρκωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό,τι και να λέτε αγαπάω Γιούρη,γιατί με νιώθει και τον νιώθω με την καλή έννοια πάντα,μη μασε πούνε ότι "παρκάρουμενε και με την όπισθεν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Uri FUCKIN' Teller για υπουργείο οικονομικών! Α, τώρα που το σκέφτομαι, κάποιος από εμάς πρέπει να γράψει άρθρο με τα υπουργεία τα οποία θα έπρεπε να έχει ο κάθε μπλόγκερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ken πες μου ότι προθυμοποιείσαι να αναλάβεις αυτό το θεάρεστο έργο!!!Εγώ τόσες μέρες έχω γαμηθεί να γράφω,κάνε κι εσύ κάτι....ας μην ξεχνάμε ότι έχεις να γράψεις από την εποχή των παγετώνων...την πρώτη εποχή that is

      Διαγραφή
  10. Αν το Εγώ μου ήταν μπαλόνι, αυτή τη στιγμή θα είχε σκάσει και θα στριφογυρνούσε στο δωμάτιο βγάζοντας έναν ήχο σαν παρατεταμένη κλανιά. Είμαι σίγουρος ότι σας έχω εξυπηρετήσει, με ξέρετε και απλά τρολάρετε γιατί δεν παίζει να πέφτατε πιο μέσα στις περιγραφές σας. Χωστήρα και Μαρία, αρχίζω να σας φοβάμαι!

    Λοιπόν, Βορειοελλαδίτης είμαι, για την ακρίβεια Κοζανιτογρεβενιώτης με μια εσάνς όμως από Αγρίνιο (μαμά). Κέρκυρα δούλευα χρόνια αλλά δεν έχω καταγωγή (επηρεάστηκε το DNA μου πάντως). Εμφανισιακά (κ εδώ είναι το creepy κομμάτι) έμοιαζα πάαρα πολύ με τον τυπά στη φωτό αλλά τα τελευταία χρόνια σκούρυνε το μαλλί μου περιέργως, άφησα μούσι κι έβγαλα τα γυαλιά. Να κάνω outing ή να κρατήσω το μυστήριο? Δε γαμιέται...

    https://www.facebook.com/profile.php?id=1060149866

    ΥΓ: Τουαλέτα πάω κανονικά, γουστάρω Μπομπ (αλλά στη θέση του θα είχα ξεσκίσει τη χαζοβιόλα τη Σάντυ) και, αν είχα το υπουργείο οικονομικών...aaahhhh....my precious!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τη Σάντυ θα την πηδούσα κι εγώ για δεοντολογικούς λόγους (interacial μεταξύ ασπόνδυλου θαλάσσιου οργανισμού (Bob) και σπονδυλωτού με πνευμόνια).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά βρε Χωστήρα, μετά το "αποκάλυψη τώρα" που μόλις πήρε το μάτι μου, το μόνο που βρήκες να σχολιάσεις είναι ότι θα πηδούσες τη Σάντυ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαλαρά!!!αρκεί να μικρύνει τα μπροστινά δόντια!!!Η βόμβα είναι πλέον αποθηκευμένη στο fb μου και είναι έτοιμη να σκάσει!!

      Διαγραφή