Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο ΜΠΛΟΓΓΆΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΣΤΉΡΑ "16"

ALERT:ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑΝ ΜΠΛΟΓΓΕΡ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ















Kenpachi (http://stonklivano.blogspot.com/)


Αν δεν μας έγραφε ότι είναι άντρας,θα ορκιζόμουνα και θα ορκιζόμπουτσες ότι είναι γυναίκα μαλάκα μου και μάλιστα με μόνιμη περίοδο και με έξτρα οιστρογόνα και χάπια για τεχνητή ωορρηξία για να είναι και μη αναστρέψιμο το φαινόμενο.
Τόσο πολύ ρε πούστη μου που μου 'ρχεται να γίνω τρέντυς,αναρχικός,ακροδεξιός,ακτιβιστής και ό,τι στο μπούτσο άλλο κράζει.
Μπορεί,έξω από το μπλογκ του,να σου φανεί γαμάτος,σοφός σα βούδας και γεμάτος κατανόηση και ανθρωπισμό που να σου στείλει URL με high-5 (να....πριν λίγο ο λίγδας άφησε και μήνυμα συμπαράστασης στο δίκαιο αγώνα του Devlin),βλέπεις και το εικονίδιο που είχε ΚΆΠΟΤΕ με το Hetfield και υποθέτεις ότι ο τύπος γαμάει μπαμπάδες και παππούδες.
...και μετά κάνεις το λάθος να μπεις και να γίνεις μέλος στο μπλογκ του πριν καν διαβάσεις,έτσι για το mutual support.
...μπράβο μαλάκα,κάτσε να σου στείλω κι εγώ μια URL με μούτζα,όπως κάνουν τόσοι και τόσοι.
Τόσο μίσος για το ανθρώπινο γένος ρε καριόλη δεν είχε ούτε ο Λούσιφερ.Σημαία του αποτελεί μία και μόνο λέξη: το "πρηξοπούτσι"...που δεν είναι καν legitimate βρισιά....όπως και το "σκατίφλωρε"....γκέυ,gay,GAYYYYYYYYYYY."Σκατόφλωρε" λέγεται.
Όλος αυτός ο πρόλογος ήταν για να σας πω ότι δεν βρήκα τίποτα για να πιαστώ και να βρω φωτογραφία του!!!
Μπορούμε όμως να πούμε ότι είναι καλά διαβασμένος στην ελληνική ιστορία και στο θέμα "πολιτική",ώστε άνετα στις επόμενες εκλογές να βγει παμψηφεί από το σώμα Μογγόλων Προσκόπων.
...βασικά με τόση κριτική που ρίχνει και τόση οργή,σαν να μου θυμίζει κάποιον......









































17 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον ξέρει ορθογραφία..
    ―Όπως κι εσύ αγαπητέ που μ' έκανες & γέλασα με την άπάντηση/ διόρθωση του τελικού -αι σε παλιότερο σχόλιο. kudos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαφώς...ας όψεται βέβαια και ο έλεγχος ορθογραφίας που μας παρέχεται σε έγγραφα γενικά στο διαδίκτυο,χωρίς αυτό,θα ήμασταν χαμένοι και θα γράφαμε:"παρεπιπτόντως","αοιδεία","τσοίμπα αίνα αρχήδει" και άλλα γλαφυρά,που μόνο σε χρήστη της γλώσσας δεν αρμόζουν.Κύδος και σ' εσένα για τα δικά σου άρθρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έσκισες λίγο τον Ken ή μου φαίνεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον πάτησα κι αυτόν κάτω όπως τους υπόλοιπους ρε...λες να το παράκανα;!;!;!

      Διαγραφή
    2. Ωπα τι είναι αυτά ;;;; Ο Χωστήρας τύψεις ;;;

      Διαγραφή
    3. μαλάκα γιατί με χτυπάς τώρα στις ευαισθησίες μου;;;;Εσείς οι παλιοί ξέρετε ότι,όχι μόνο αγαπάω Κεν,αλλά έχω χρησιμοποιήσει και απόψεις του εδώ (με την άδειά του)...παρ' όλ' αυτά,όχι (αν και ψιλοσκέφτηκα μήπως το παραχόντρυνα),αλλά όχι...σκρίπταν μάνεν και γαμάω μάνεν!!!

      Διαγραφή
    4. τον παραγάμησες νομίζω.. αλλά είναι χούμορ και θα καταλάβει..

      Διαγραφή
    5. ....αν ο Κεν δεν αυτοδιαγραφεί από το μπλογκ θα σας γαμήσω και τα δύο σας...ορκίζομαι γαμώ τις αναστολές μου μέσα...!

      Διαγραφή
    6. Υπάρχει fair play, bitches, αν το παράκανε κανείς θα το μάθει μόλις διαβάσει το επόμενο άρθρο μου, μουα χα χα...
      ΝΑΙ ΡΕ, ΣΚΡΙΠΤΑΝ ΜΑΝΕΝ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΜΑΝΕΝ...

      Α, πού είσαι, επειδή λυπάμαι τους άλλους δύο και δε θέλω να πάθουν τίποτα θα αυτοδιαγραφώ σαν ένδειξη συμπαράστασης και ευαισθησίας (σνιφ) για 25 λεπτά...
      Υ.Γ: Trolled

      Διαγραφή
  4. απόψε θέλω απόδειξης και ονόματα και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο-πόντο..να ξέρεις όταν γίνεσαι brutal αμφισβητώ τον ανδρισμό μου για σένα..

    Δώσε πόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....μη με καβλώνεις τώρα βραδιάτικα!!!Να υποθέσω ότι δεν διάβασες ακόμα το προφίλ που έφτιαξα για τον Διπρόσωπο και το έχω αναρτήσει από χθες το βράδυ!!!

      Διαγραφή
  5. ΑΧΑΧΑΧΑΧ, ΠΕΘΑΙΝΩ!!! Καλά, σκατίφλωρε έγραψα?!? Πόσο κοντά είναι το "ι" στο "ο" τελικά... σώμα Μογγόλων Προσκόπων, τι λέει ρε... Α, έβγαλα το συμπέρασμα ότι με λίγο αλκοόλ μπορεί κάποιος να γράψει και γαμώ τα άρθρα. Περιμένω εναγωνίως να κάνεις και άρθρα πέρα από το τρολλάρισμα της μπλογκόσφαιρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδατε ρε μουνιά πως είναι ο μπλόγκερ ο ΓΑΜΆΩ Ο ΥΠΕΡΑΝΏΣΑΥΡΟΣ;;;;;;ΕΕΕΕ ΕΊΔΑΤΕ;;;;Κεν σου ορκίζομαι ρε 'συ,ότι μου πήρες τις περισσότερες μέρες να σε γράψω μαζί με το Nemeth...με γάμησες...αν είδες διάβασα ξανά ένα-ένα τα άρθρα σου και έγραφα και έσβηνα,αλλά τα μουνόσκυλα από πάνω φοβήθηκαν πως είσαι μαλάκας και θα τσαντιζόσουν...από 'κει να δεις επίπεδο...μου δημιούργησαν κι ενοχές το καντήλι μου μέσα!

      Διαγραφή
  6. Ντάξη δεν έχεις τύψεις. Είσαι μουνόπανο.
    Χαχαχαχαχαχαχα έλιωσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέχασα να πω στο προφίλ σου ότι είσαι πουστόπαιδο και τρως κρέπες με φράουλες και η αγαπημένη σου λέξη είναι το "bazinga"....Σέλντον ε Σέλντον

      Διαγραφή