Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο ΜΠΛΟΓΓΆΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΣΤΉΡΑ "13" (και τυχερό)


  
ALERT:ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑΝ ΜΠΛΟΓΓΕΡ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ







Alza ( http://kakosmaurospsofos.blogspot.com/)


Ο τριτοξάδερφος του Superman,ερχόμενος από το Σουδάν του Κρύπτον,αποφάσισε να μην κρατήσει το low profile του συγγενή του και να γίνει ρόμπα διάσημος χωρίς πολλά-πολλά.
Σύντομα ανακαλύπτει ότι είναι κι αυτός ΕΛ και μυείται στα μυστήρια του "φραπέ",της "αμαξάρας" και του "μουνιού",καθιστώντας τον,το ίδιο λαχταριστό με μια χαλασμένη αρνόπιτα....Όμως
...ένας ακόμα εξωγήινος έχει σταλεί  από άλλο πλανήτη για να εξισορροπήσει το κακό "τσι" και δεν είναι άλλος από τον Gabriel Max Dark,τον κρυφό εραστή-αντίζηλό του,που ξέρει πως να τον καθιστά ανίκανο με ένα τσαμπί αρχίδια στο στόμα για αρκετή ώρα.
Μια γρήγορη εξερεύνηση στο γκούγκλη με το όνομά του Alza,βρίσκουμε:μια φαρμακευτική βιομηχανία,μια εταιρία μικρομηδαμινών αυτοκινήτων,ένα μοντέλο ηλ/υπ. κινέζικης προέλευσης,και κάτι άλλα σε γλώσσες μη αναγνώσιμες.
Alza=Ανυπαρξία,Χωστήρας=Εγγυήση
Πριν καιρό κάτι μαύροι του έκλεψαν τη συλλογή με τα αυθεντικά cd  συγκροτημάτων όπως: "Verbatim","Emtec" και "TDK" και του παραβίασαν το τρυφερό κωλί χωρίς λιπαντικό.


Με έντονα τα σημάδια κακοποίησης,παίρνει το νόμο στα χέρια του....και μας γράφει στο μπλογκ του ιστορίες με σαύρες κι ανακόντες και στη μέση αυτός,να σφάζει σα τζομπάνης στο μαντρί,για την τιμή του καθυστερημένου του φίλου,που τον έλεγε και μπάτλερ,γιατί η ψωλή του μόγγολου,του θύμιζε τρελά το Τζέραρντ.
Εδώ σε φωτό με τον Max Dark σε ρόλους S-Borat και N-Borat





S-Borat/Alza:"...και να θυμάστε παιδιά,μέχρι 2 δάχτυλα είναι αγάπη"








33 σχόλια:

  1. Μόνο και μόνο για τον τίτλο του μπλογκ και τη φωτογραφία αξίζει μια επίσκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού είσαι μωρή πελατάρα;;;Βάλε μπύρες να πιούμε!!!Θα σου πω τη αλήθεια όμως,σε αυτό το κόνσεπτ δεν προλαβαίνω να σου κάνω αφιέρωμα,αλλά στο επόμενο θα είσαι σίγουρα μέσα....ουίσκυ δεν πίνω,αλλά 2-3 Μαλαματίνες θα τις πιούμε παρέα!

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει θα είναι guest star στην δέυτερη σεζόν του Μπλογκάριθμου...

      Διαγραφή
    3. ...θα βρω κάτι πιο πιπεράτο,ο μπλογκάριθμος με γάμησε τελείως και τότε τη γάμησε κι αυτός!!!

      Διαγραφή
  2. το εχεις καταλαβει οτι πλεον διακινδυνευεις την σωματικη σου ακεραιοτητα με αυτο που εγραψες ετσι??πεθαινωωω για απαντηση Αλζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ πάλι περιμένω την απάντηση Max Dark,αν όλα πάνε καλά,θα γίνει της πουτάνας!!!!

      Διαγραφή
  3. Η φωτό είναι όλα τα λεφτά!!! Γάμησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Maya,ελπίζω και οι "απεικονιζόμενοι" να την εκτιμήσουν δεόντως!!

      Διαγραφή
  4. Οκ ρε πούστη...μετά από αυτό μπορεί και να σε συγχωρέσω για τη χτεσινή φόλα. Να δούμε όμως τι θα πει και ο Alza. Θα υποβληθεί ο Χωστήρας στα φριχτά κινέζικα βασανιστήρια που ξέρει ο Alza, και πιθανόν και ο κινέζοντας Μπόρατ; Θα το μάθετε στο επόμενο επεισόδιο με τίτλο "Η Κηδεία ενός Ανακατωσούρα Blogger".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...αν εξαφανιστώ χωρίς καμία προειδοποίηση,αφήνω όλα μου τα υπάρχοντα καθώς και τη διαχείρηση του μπλογκ (ο κωδικός είναι στη θυρίδα μιας τράπεζα στην Ελβετία),στη μάνα μου,να συνεχίσει αυτή να μπλογκάρει για πάρτη μου,φιλιά πολλά...

      Διαγραφή
  5. Ελπίζω να εμφανιστεί ο Αλζα. Πρέπει να έχει κάποια σημαντική αποστολή γιαυτό είναι άφαντος τόσο καιρό. Ελπίζω να ζήσουν αυτοί που τον έχουν καθυστερήσει. Χλωμό βέβαια αλλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Peri θα τους έχει ζαλίσει τόσο τα παπάρια που θ' αυτοκτονήσουν και το λέω με βεβαιότητά,Ή,θα προσπαθεί να φασωθεί με κανένα μπαζάκι και δεν του κάθεται τόσες μέρες

      Διαγραφή
    2. Χωστήρα ξέρεις ότι μετά τα ρεζιλίκια μας γέλασαν πολλοί αλλά στον Alza το παρατράβηξες..may the gods be with you..

      Ξέρουμε που μένουν οι δικοί σου-οι συγγενείς σου- οι συγγενείς σου..

      Άμα blogαρει η μάνα σου θα ναι σαν αυτήν την διαφήμιση;...http://www.youtube.com/watch?v=fEWJ9eeqwco&feature=related

      Διαγραφή
    3. ...και χειρότερα απ' αυτήν!!!....δεν με πειράζει ρε ο Alza,έχω βάλει τον Mpelalidiko,να με προστατέψει,θα κάνει counter με φιρμπόλια στις επιθέσεις του και με 16ρι ζάρι θα κάνω και dodge...δεν πρόκειται ν' ακουμπήσει ούτε αρχιδότριχα

      Διαγραφή
  6. Ρε μην αστειέυεστε με τον Άλζα λέμεεεε... Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Δεν θα καταλάβετε από που σας ήρθε. Εγω παίδες, μίλησα, προειδοποίησα, από κει και πέρα το κρίμα στο λαιμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελλειψα για λίγο καιρό και να τι γίνεται..Ένα ακόμα παράδειγμα blogger που δαγκώνει πιο πολλά απ όσα μπορεί να μασήσει.. Κάποιος πρέπει να τους πεί τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.. (Που'σαι Vickyyy??)
    Και καλά να τα χώνεις στον Alza.. Ένας θεός ξέρει οτι το αξίζει και το έχω κάνει και εγω κατα συρροή... Αλλα το να πιάνεις στο στόμα σου τον Γαβρίλη είναι βαρύ.
    Εγώ θα έλεγα να χτενίσεις τις πλεξούδες σου, να γυαλισεις την σανίδα σου και να αφήσεις την κριτική στους παντελονάτους.

    Ps. Eίναι διασκεδαστικο να προσπαθείς να μου την πεις αλλά καλο είναι να γράφεις με τα δικά σου λόγια σαν μεγάλο παιδάκι που είσαι.. Ιδου τι έγραφα 17 Μαρτιου 2011.
    "Το να ακούω κριτική για το όνομα απο κάποιον που καλεί τον εαυτό του Alza είναι πιο σουρεαλιστικό και απο πίνακα του Dali. Όχι οτι στερείται νοήματος βέβαια.
    Μια γρήγορη αναζήτηση στο google θα βγάλει μια φαρμακευτική εταιρία και μια εταιρία επισκευής ανελκυστήρων.Η πεφωτισμένη σου αντιμετώπιση στο ύψιστης σημασίας θέμα του nick σίγουρα θέτει υψηλά στάνταρ στις επόμενες (ξυλοδαρμένες) γενεές..."
    Εντάξει έβαλες 2-3 αποτέσματα παραπάνω λόγω έλλειψης έμπνευσης. Αν δεν έχεις τι να γράψεις πες μου και θα σου γράψω και σε σένα κάτι να πάρεις τα πάνω σου.
    Και αυτός κυρίες και κύριοι είναι ο τρόπος που μετατρέπεις ενα χωστήρα σε λασποτήρα(ή μήπως ψεκαστήρα?? Who cares..). Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχχααα!!!!!!!!Μαλάκα μου σοβαρά δεν το είχα διαβάσει αυτό το σχόλιο και σ' τ' ορκίζομαι μπέσα,χωρίς μαλακίες...δεν είμαι stalker να κάθομαι να διαβάζω πια και ΌΌΌΛΕΣ τις στοιχομυθίες που έχετε τα δυο σας....αλλά ρε πούστη,αλήθεια τώρα,ΜΠΉΚΕΣ ΣΕ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΚΌΠΟ και να ψάχνεις μία-μία τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια για να μου τα δώσεις tea-bag αρχίδια στο στόμα;!;!Θέλει cojones,πείσμα και γαμάτη δόση υπεροψίας...το "Χωστήρας" γίνεται "Οδοχωστήρας" μετά το upgrade που απέκτησα με αυτή τη σειρά άρθρων....

      Διαγραφή
  8. Σε πιστεύω γιατί φαίνεσαι έντιμος και ταλαντούχος υαλοκαθαριστήρας.. Απλά κάνε την μελέτη σου και μην τα βάζεις με τα ιερά τέρατα! Πολλές ελπιδοφόρες καριέρες έληξαν άδοξα έτσι..
    Και δεν ήταν κανένας κόπος.. Για κάτι τέτοια ζούμε..
    Cheers..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες αυτό που θα σου πω πίστεψέ το,αν δεν θες ζμπούτσαμ' αλλά διάβαζα Alza 50% για τα κείμενά του και 50% για τα σχόλια σου,cheers!!!

      Διαγραφή
    2. ρε συ ενταξει ειναι επικες οι διαμαχες Alza Gabriel και το ακομα πιο απιστευτο ειναι οτι δεν υπαρχει ποτε νικητης!
      Ειναι ι δ ι ο ι Jack Lemmon-Walter Matthau στις γνωστες ταινιες τους!

      Διαγραφή
    3. χειρότερα...γιατί στο τέλος ο Τζακ με το Ματάου τα βρίσκανε,αυτοί εδώ ζούνε για το ownage και την ολική επικράτηση...είναι αγώνας επιβ....... επιβητόρων

      Διαγραφή
    4. @vickyyy. Ε όχι και δεν κερδίζει κανένας.. Αυτό είναι πιο προσβλητικό και από τα σχόλια του Χωστήρα...
      Και πάνω που αρχίζαμε να τα πηγαίνουμε καλά..
      Σε παρακαλώ να ανασκευάσεις..
      Εγώ είμαι ο Jack πάντως.. Μεγάλη μορφή!!

      Διαγραφή
  9. Ειπαμε δεν θα λεω και ψεματα επειδη αντεχουμε ο ενας τον αλλον πλεον!Αντικειμενικα δεν υπαρχει νικητης μιας και το εχετε εξασκησει τοσο καλα αυτο μεσα στα χρονια ωστε πλεον να ειστε ισοι!Ε βεβαια εσυ θα διαλεγες τον πιο γοητευτικο..ψωναρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να ξέρεις ότι θα τα διαβάσει και το Παρτάλι αυτά και μετά θα γίνει το μπλογκ Κούγκι....αν και....κρυφαυποστηρίζωκιεγώMaxDarkκρεμάστεμεχαχαχαχχαα

      Διαγραφή
  10. Βλέπω ότι το όνομά μου χρησιμοποιείται επί ματαίω πολλαπλώς σε αυτό το post και αντί τουλάχιστον να με γλείφετε -όπως σας αρμόζει- ταπεινά σκουλήκια (αναφέρομαι σε ΧΩΣΤΗΡΑ και Gabriel Max Dumb), βρήκατε ευκαιρία που έλειπα για να χύσετε το δηλητήριο σας πίσω από την πλάτη μου. Όχι ότι με ενόχλησαν ή κάτι τέτοιο τα σχολιάκια. Οι σαθρές σας προσπάθειες να χλευάσετε ένα ον τόσο ανώτερο σας, μου προκαλεί γέλωτα.

    ΧΩΣΤΗΡΑ σε σένα δεν έχω να πω πολλά, πρώτον γιατί δεν χτυπάω ΑΜΕΑ και δεύτερον καθώς καταλαβαίνω την ανάγκη που νιώθεις, ως ασήμαντο ανθρωπάριο που είσαι, να ανυψωθείς στα μάτια του κόσμου, λασπολογώντας για άτομα και καταστάσεις πέρα από την κατανόησή σου. Σε συμπονώ για την κατάστασή σου αυτή και εύχομαι στην επόμενη σου ζωή να μετεμψυχωθείς σε κάτι ευγενέστερο από ότι είσαι τώρα... σε μια φρυγανιά ας πούμε...

    Gabriel σε σένα θα μιλήσω διαφορετικά, καθώς τα δικά σου σχόλια και τις μικρόψυχες προσπάθειες κοροιδίας τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ!!! θα επιχειρηματολογήσω όταν έχω σοβαρότερο λόγο να ασχοληθώ μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Alza μέγιστε,2 μέρες τώρα όλοι περίμεναν την απάντησή σου σα ντα δροσερά μοχίτα που σερβίρουνε στα καλοκαιρινά μπαράκια....πες το πουστιά,πες το όπως θες,αλλά έπρεπε κάτι να κάνω για να σε κάνω να γράψεις κάτι,πέρα από το "περαστικά μαλάκες και καλοφάγωτη η ψωλή τώρα που είμαι απασχολημένος και δεν γράφω στο μπλογκ",εδώ μέχρι και ο κοντός χλιμίτζουρας (ναι ο γνωστός),έγραφε όταν ήταν στο στρατό,εσύ δηλαδή είσαι 24/7 μπίζυ;!Αυτό μπορώ να το πω ΜΌΝΟ ΕΓΏ,που γαμιέμαι κάθε μέρα να βγάλω ένα σκασμό μπλόγκερ και να τους κράξω ξεδιάντροπα.ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΓΑΜΗΜΈΝΟΣ ΚΌΠΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ALZA;;;;;;;;;;....Στην επόμενη ζωή θα είμαι ο Tygra από τους Κεραυνόγατους

      Διαγραφή
  11. Μάλιστα.. Δηλαδή ασχολήθηκες μόνο και μόνο για να μας πεις ότι δεν ασχολείσαι.. Σίγουρα κάποιο ρεκορ μαλακίας έσπασε εδώ αν το ψάξουμε. Επειδή λοιπόν είσαι ήδη διαγαλαξιακός recordman την επόμενη φορά που θα θελήσεις να μην ασχοληθείς βγάλε το σκασμό και εμείς θα τα καταλάβουμε τα υπόλοιπα.. Και τα "πίσω απο την πλάτη μου" σε καναν άλλο. Μπροστά στα μούτρα σου στα λέω μήνες τώρα και παραμένω ανέγγιχτος σε αντίθεση με τα σαυροπαραβιασμένα σου ενδότερα. Σύρσου τώρα πάλι στο λαγούμι σου και κάνε τη χάρη στο blogging, τη λογοτεχνία και το κοινό γούστο να κρεμάσεις την IP σου και να μην ξαναγράψεις τίποτα..
    (Και παρόλα αυτά κάποιοι πιστεύουν ότι έχουμε ισοπαλία.. Πως???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ρε χαμένε εσύ τι θες πάλι; Σιγά μη σου δίνω και λογαριασμό για το πότε θα ασχολούμαι, με ποιους, και με ποιο τρόπο. Έχεις καταλάβει ότι γίνεσαι γραφικός στη προσπάθειά σου να μου τη λες συνέχεια;

      Και είσαι σίγουρος ότι θες να σταματήσω να γράφω; Γιατί ας το παραδεχθούμε Γκαμπριελούλη, αν δεν ήμουν εγώ ή τα κείμενά μου, κανένας δεν θα σε ήξερε... υπάρχεις μόνο και μόνο ως η αντίπαλη πλευρά... Ρούφα τώρα το λόλιποπ και ετοίμασε χαιρέκακα την επόμενη απάντησή σου, γνωρίζοντας όμως αυτή την πικρή αλήθεια που πονάει το κωλί σου, ότι υπόσταση απο μόνος σου δεν έχεις... Αν ποτέ αποκτήσεις τα αρχίδια να διατυπώσεις δικές σου απόψεις αντί να σχολιάζεις των άλλων, έλα να μας το πεις να ψάξουμε να βρούμε ποιανού είναι, γιατί εσύ γεννήθηκες χωρίς απο cohones i am afraid....

      Διαγραφή
    2. κάτσε να μαζέψω τα παιδιά και τις γυναίκες γιατί έχουμε μονομαχία,κάτσετε κι οι 2ακίνητοι για να πάρω μέτρα για κουστουμάκια και και κάσες,εκτός αν είστε χαϊλ-άντρες και οι 2 και δεν ψοφάτε

      Διαγραφή
  12. Και πάνω που νόμιζα ότι να μην ασχολείσαι είναι το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις με διαψεύδεις yet again..
    Αντίθετα με σένα η φήμη ή η δόξα δεν είναι αυτοσκοπός. Μου φτάνει μόνο η ικανοποίηση να ξέρω ότι μπούκωσα όσο περισσότερα στόματα μπορούσα και το έκανα καλά. Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα side effects.
    Tώρα για δικές μου απόψεις έχω μερικές αλλά γιατί να μπω στον κόπο όταν το να κοροϊδεύω τις δικές σου είναι τόσο όμορφο και απλό? (Ο Θεός να κάνει άποψη ή ακόμα ακόμα και κείμενο το συνονθύλευμα με τις σαύρες και τα ερπετά). Οπότε κάνε εσύ μόκο και θα βρούμε εμείς το δρόμο μας. Υπάρχουν και άλλοι που υπογελοιοποιούνται οι απόψεις τους επειδή καταναλώνεις πιο πολλά resourses και από τα Windows Vista.
    Για πολλούς το απόσυρση ή ξεφτίλα θα ήταν ένα εύκολο διλήμμα.
    Εσύ δυσκολεύεσαι ακόμα και σε αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή